What happened in Denmark

 

Dere husker kanskje de travle dagene til Anniken og meg? Da vi var overalt og plutselig var vi i Danmark med russeklær og nada søvn? Joda, vi hadde firmafest i Danmark (på en søndag). Vi skulle ta en dagstur ned til København for å feste, og så dra hjem igjen. Vi er jo nesten alltid edru hver eneste helg, og ser på alle andre drikke, så da var det nesten på tide at vi kunne vise hva vi var gode for også. Anni og jeg hadde jobbet til kl. 3 den natten og bussen gikk halv 7 eller noe, så vi var veldig på nippet til å ikke bli med i det hele tatt, for vi var så ufattelig slitene – men vi kom oss med på bussen og lagde liv hele kvelden. 

Det var jo uten tvil et bra opplegg og en bra kveld, for hvem lager bedre fester enn de som jobber med det? 😉 Det var temaer, dansere, alkohol uansett hvor du gikk, mat, sang, musikk og god stemning til siste sekund. Nå har Rekom familien også blitt endre større!! Så jeg gleder meg allerede masse til alle ansatte i Rekom setter et utested på hode. 

2 kommentarer
    1. Så utrolig kjekt det så ut! kan skjønne det var gøy at dere også fikk drikke for en gang skyld, hehe. Selv om jeg også skjønner at dere var slitne etter jobb ^^
      Kule bilder!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg