Alle kan klare det

Første bildet ble tatt Oktober 2015 – andre bildet til høyre er fra September 2016. Noe som tyder på riktig innstilling og at man aldri gir opp uansett hvor tungt det blir. Jeg skulle da prøve meg ut på en treningsøkt med Håkon i dag, siden jeg så og si har mast på han hver gang vi har jobbet sammen.. Ha ha. Noen ganger trenger man en som kan pushe deg rundt til å trene. Foooor jeg er ikke akkurat den med best konsentrasjon.. Jeg begynner fort å kjede meg og begynner å kødde rundt eller dra hjem. Derfor er det bedre å komme igang med treningen med noen som kan tvinge deg eller gi deg noen få tips på veien. 

Dere kan følge Håkon på instagram @fitnesshaakon – for å se forvandlingen hans, eller adde han på facebook “Håkon Nilsen (Da blir han glad)


Jeg har tenkt til å gi dere tips, oppdatering på hvordan veien min fremover kommer til å bli og litt motivasjon til å starte selv. For jeg vet veldig godt hvor kjedelig det kan være.. Tenk på den store forandringen han har fått til på under ett år, det i seg selv gjør motivasjonen litt sterkere. 

Hold fokus, pass på hva du spiser og aldri gi opp. Jeg må nok si ha det til både Coca Cola og pizza – eller, bare ikke så alt for ofte. Du kan se litt av treningen på snapchat @kariannevilde

Siste innlegg