Kind of how we like it

 

 

Herregud som vi har shoppet.. Simen skulle egentlig bare sende bilen å service, så jeg tenkte jeg skulle slenge med på roadtrippen til Lillestrøm. Vi gikk en liten tur med hundene, før vi satt oss ned for å spise litt lunch til bilen ble ferdig. Etter det dro vi innom strømmen storsenter for en real shoppingrunde. Vi skulle først og fremst kjøpe gave til nevøen min, men på veien for å finne lekebutikken endte vi opp innom mange andre butikker. Vi kjøpte noe pynt til badet nede, to missoni håndklær, marmor urteknuser eller hva det var, for tydeligvis så har vi fått en greie for marmor i det siste… Vi kjøpte også et skostativ til å ha i gangen, knagger, en stol vi kan ha i gangen, klær, lommebok og lilla maling. Er kind of rødvinsrødt, men jeg liker å kalle det lilla. Vi kjøpte litt til, mens vi også tittet på hvilken sofa vi skulle kjøpe. For tro det eller ei, vi har enda ikke kjøpt oss sofa. Vi er jo så syyykt ubesluttsomme at vi aldri klarer å bestemme oss for noe. Dere vet soverommet? Det skulle være det første rommet vi skulle starte med.. Det har vi ikke gjort noen ting med. Ha ha. Sykt typisk, men det er nok bare sånn vi liker det.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Dagene går nesten litt i ett om dagen. Hvertfall nå disse dagene her, da det både er oppussing, planlegging, reiser, hytteturer. Dagen i dag kunne ikke akkuratt blitt noe dårligere, så noe mindre shopping ble det heller ikke. Jeg måtte ha meg nye skisko, noen nye klær, påske-gave til Simen, enda mer klær og andre ting jeg ikke kan skrive på bloggen, hvertfall ikke før etter Simen har åpnet gaven sin. 

Men nå skal artistfruene ha litt jentekveld, siden guttene våres er på turnè, så da skal vi ha en kveld for å kose oss vi også! 

 

Vi blogges <3

 

– Karianne Vilde

6 kommentarer

Siste innlegg