The best outfit ever

Morgenkåpe – Cosyrobe (adlink)

– Best morning ever –

Vi alle vet hvor behagelig det er å dra på seg en morgenkåpe om morningen, både hvis man skal ned for å ta en morgenkaffe, sminke seg, spise eller bare ta livet med ro. Ja, det vet vi. Men hvor kult er det ikke å ha en med navnet ditt på? Kanskje en til deg og din kjære? Så dere kan daffe rundt i hver deres morgenkåpe, kanskje hente posten mens du har den på. 

Simen og jeg skaffet oss hvertfall like morgenkåper, som vi så og si har på oss 24 timer i døgnet. Kanskje ikke når vi setter oss fast med wrangleren eller drar på butikken, men ellers er den alltid på. Husker dere forresten “under samme tak”?, etterfølgeren “fortsatt under samme tak” går på nettflix nå, herregud så gøy det er å følge med på det igjen. Som sagt tidligere så har jeg no life noen ganger, samtidig som jeg elsker serier, så jeg starter på alltid på en ny serie før jeg er ferdig med den andre. Nå ser jeg faktisk på litt for mange serier samtidlig at jeg ikke husker hvem av de jeg egentilig ser på. To som jeg bare ser på med Simen, 25 som jeg bare ser alene. 15 med venninner osv osv. Men noen ganger er det deilig å bare ta livet litt med ro også.

Man kan velge hvordan skrift, farge, logo og navn (selvfølgelig), man vil ha på den HER – Jeg fikk inspirasjonen min fra @Royane, jeg falt totalt for hennes morgenkåpe, så det var ingen tvil om hvordan jeg ville ha våres. 

 

Ha en fin dag videre 🙂

– Karianne Vilde

Siste innlegg