Lefserull med spekeskinke og/eller laks

Rask og enkel mat/snacks til gjester er alltid kjekt å ha. Noen ganger står man litt fast å ikke vet hva man skal servere, så man ender bare opp med å kjøpe ost og kjeks eller noe lignende. Men jeg har noe som er utrolig godt, enkelt å lage og kan friste for de fleste. 

Alt du trenger er:

Snøfrisk

Lomper (Tortillas lomper, lomper eller hvordan lomper du vil bruke. Jeg har kjøpt mine på en utlendingsbutikk, der de har store lomper)

Ruccola

Rødløk (hvis du vil ha det)

Sitronsaft (hvis du vil ha det)

Spekeskinke/serranoskine (Du velger selv hva du vil ha på)

Røkt laks (Du velger selv hva du vil ha på)

Dere kan velge om dere vil ha spekeskinke eller laks på. Jeg har tatt halvparten med laks og andre halvdel med serransoskinke. Når man skjærer de opp, så vil du få halvparten av begge delene. (Husk å rull den rikitg, slik at du ikke får begge deler inn i samme rull – hvis du ikke vil ha det da, selvfølgelig)

Her påfører du et tykt lag med snøfrisk utover lompen. Jo mer jo bedre.

Her legger jeg laks på den ene siden av lompen.

Også legger jeg serranoskinke på andre halvdelen.

Deretter kan dere strø på ruccola, sitronsaft og hakke opp rødløk over hele.

Når jeg ruller den sammen og deler den opp i biter, vil jeg få noen med serranoskinke og noen med røkt laks. Du velger selv hva du vil ha på selvfølgelig.

Da er maten klar til å nytes. Server gjerne med oliven ved siden av, eller bland det sammen med tapas-rettene dine. 

Dere kan også bruke hva dere vil i disse. Jeg har prøvd ut masse forskjellig, siden det er så deilig og enkelt å lage. Det er bare fantasien som stopper dere.

 

Lykke til 🙂

 

– Karianne Vilde

  1. Det er så mange som bare kommenterer for å kommentere, og faktisk ikke mener det dem skriver – derfor synes jeg det er så viktig at jeg forteller deg at du er en slik blogger som gjør at man faktisk får lyst til å kommentere og dele fra hjerte. Måten du skriver på og bildene du tar fortjener langt mer lesere enn det du har i dag, og jeg skulle ønske at du en dag havner på toppen av topplisten i Norge. For DET fortjener du! Mange klemmer i fra meg, og du – husk, aldri gi opp!

  2. Linn Therese Dagsland: Tusen takk for en slik kommentar 🙂 Det varmer å høre slike ting. Håper du har det bra, og at du selv aldri gir opp 🙂
   Stor klem fra meg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg