Mitt siste innlegg

Tusen takk for meg 2015.

 

ukene, dagene, timene og minuttene går fortere og fortere for hvert år som går. Det er ikke lenge siden jeg lå dødssyk i Hemsedal etter festing hver eneste dag frem til nyttårsaften. Nå ett år senere sitter jeg ved siden av samme fyr jeg satt ved siden av for ett år siden også, men bare at nå har vi pusset opp huset vårt. Vi er fine i formen, og klar for å ta i mot venner i den nymalte stuen vår. Man tenker alltid at hvert år har vært skikkelig lærerikt, men 2015 for meg har vært et av de sykeste. Jeg har lært meg så mye om mennesker, jeg har funnet meg selv på mange måter, jeg har vokst og jeg har lært. Det er mye jeg kommer til å ta med meg inn i 2016, men mye blir også lagt igjen i 2015. 

For ett år siden ga venninnen min Bettina og jeg, ett nyttårsløfte til hverandre. Ikke mer fyllekuler, ikke mer av det å henge på byen hver eneste helg. Jeg var så lei av det at jeg kunne nesten sovne i en krok. Det var jo så utrolig sosialt å være med på alt. Altså… Bor man i Oslo, så er det så mye alkoholinntak at det burde vært pumpemaskiner montert på toalettene. Jeg lå sengeliggende under hele nyttårsaften, så mye festing ble det ikke akkurat på meg natten inn til det nye året. Men året kom, og jeg lærte mer og mer for hver dag som gikk. Jeg fjernet mennesker som ikke var bra for meg, og jeg ga andre en ny sjanse. Oktober i år, ble Simen og jeg enige om at vi skulle begynne å se på hus. November ga vi bud på vårt første hus sammen. 2 uker senere ga vi bud på huset her på Åskollen. kl 18.00 fikk jeg endelig beskjed om at huset var vårt og at vi kunne flytte inn 15.Desember. 

9 dager før jul og 21 dager før nyttårsaften, løftet vi inn alt vi eide og hadde av tingene våres, og startet livet vårt her i Oscar Kiærs vei. Veien hit har ikke bare vært enkel. Men med riktige valg og avgjørelser, så har den blitt enklere og bedre. 

Vi tok et valg. Skal vi bruke masse penger på en fylletur til fjellet, eller invistere penger i huset? Derfor startert vi å male hele stuen og spisestuen, før vi gikk løs på studiorommet til Simen. Der rev vi skapet, tapeten på veggene og fjernet listene, før vi la på ny veggfornyer, malte hele rommet to ganger, malte taket, kjøpte nye lister og la på vegg til vegg gulvteppe, så hang vi opp lyddempere på veggen. Badet kunne ikke akkurat stå med lakket eik på både døren, karmene og taket. For ikke å glemme den spy-grønne fargen på vinduskarmene. Så vi satte i gang pusse ned alt med pussepapir, før vi kunne male det. Så det er hva vi har gjort 4 dager i strekk. Vi er kanskje slitne nå, men det har gitt oss så utrolig mye mer enn hva andre ting ville gitt oss. Vi har stått opp tidlig og lagt oss sent, bare for å få alt ferdig frem til i dag, så derfor har jeg ikke hatt noe tid til å blogge eller oppdatere dere på noe annet enn på snapchat. 

 

Så mitt siste innlegg i 2015, vil jeg gjerne takke alle dere som har følgt med på bloggen, instagram, facebook, bloglovin, snapchat, twitter (Det var vel alle sosialemedier jeg er med på). Tusen takk for all støtten, oppmerksomheten og forståeligheten jeg har fått av dere. Det er ingen meg uten dere, og jeg gleder meg masse til å fortsette for fullt i 2016. 

 

Her er noen bilder fra minnene mine i 2015.

 

alt skjer for en grunn. Tusen hjertelig takk for et fantastisk år, fine minner og mye latter. Gleder meg allerede til alle jeg skal dele 2016 med.

 

Ha et godt nytt år <3

 

– Karianne Vilde

Siste innlegg