Vil du bli kvitt rynker eller forebygge mot rynker

// REKLAME //

 

Nå har jeg endelig startet på den spennende “kuren” jeg snakket om. Jeg sa jo at det er noe man skal ta hver kveld eller morning i 14 dager, derfor var det litt vanskelig å få gjort det mens jeg har vært ute å fartet. Fillerina er en dermo kosmetisk fillerbehandling med hele to patenter som blir lansert på norske markedet i Norge/ Norden i disse dager! Derfor er det bra å ha bloggere, som kan teste dette ut for dere. Jeg har sett mange resultater om dette, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hvordan alt blir etter 14 dager med Fillerina. Jeg har jo også forklart til dere at jeg aldri har prøvd sprøyter i annsiktet, og at jeg heller ikke har vært noe “fan” av det. Så da er det utrolig fint at man ikke trenger sprøyter til dette. Grunnen til at dere ser en tykk spiss på bildet, er fordi man trenger den for å få ut Fillerina produktet ut av flasken.(Slik som dere ser på siste bildet) Også får å påføre gelen på de linjene du vil ha det på. 

 

Etter kun to dager, kan jeg faktisk begynne å merke det.  Huden ser friskere ut allerede, den har også blitt strammere og glattere. 

Det første man gjør er å bestille produktet via mail; [email protected]

Før du starter å bruke den, burde man drikke to glass med vann for å få et bedre resultat. Deretter påfører du den på de linjene du vil bli kvitt, eller på steder du vil forebygge rynker. Du lar det trekke inn i 10 minutter, før du klapper det forsiktig inn. Deretter fortsetter du med den andre presisjonsapplikatoren, over til flaske nr 2, altså den flasken det faktisk står 2 på. Også smører du kremen godt inn i annsiktet, og halsen hvis du har tatt det der også.

Dette gjør man da morgen/kveld i 14 dager.

 

Her kan dere se en utrolig bra video om hvordan det skal gjøres, step by step

Det står veldig mye om dette på på hjemmesiden deres og på fillerina.no.

produkt spesialist Pernille Selvær vedr. Spørsmål kan dere kontakte henne på tlf 92035292 eller på Mail; pernille. [email protected]

 

Dere kan også like facebook siden deres for å få med dere nye oppdateringer. 

Har du lyst til å prøve dette produktet?

 

xoxo

2 kommentarer
  1. hej jag häter Sfija och jag bor i Sverige och vill fåga var man kan köppa den produkt i Sverige,om inte kan man bästella någostans på deras sida tack

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg