Siste sjanse

Har du lyst på denne bikinien? Nå har du din sjanse! Det er den siste dagen av konkurransen som du kan se HER fra todiefor

Ikke så veldig sjokkerendes at jeg valgte den rosa, men siden jeg har mistet  nesten alle bikiniene mine så har jeg ikke bare rosa bikinier lenger faktisk. Men de er jo utrolig søte og behagelige å ha på seg. 

Jeg glemte faktisk å fortelle at jeg borret i går, også skulle jeg teste ut bedøvelse for første gang, MEN det måtte tydeligvis 3 sprøyter til for at jeg ikke skulle merke noe haha! Så dro Mariel og jeg videre til Oslo for å dra på steen & strøm sin nye åpning, noe som var utrolig kaos også tok jeg med meg begge hundene mine, så var veldig slitsomt å gå rundt med de i vesken og så mange mennesker samlet på et lite sted sammen..

 

Lykke til i konkurransen & ha en fin dag videre <3

 

<3KV

5 kommentarer
    1. Har allerede svart på konkurransen! Den var superfin! Jobbet beinhardt med trening og tatt av noen kg, så denne må jeg uansett få meg nå som jeg enderlig kan føle meg vel på stranda:D liker ikke rosa egentlig men den fargen du hadde der var veldig fin! Hvertfall når man har har litt farge! God helg til deg!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg