Baby boy kommer i mai <3

 

Nå er nyheten endelig ute! Dette har jeg holdt hemmelig i en god stund nå, men i mai kommer det en ny gutt til verden. Herregud som jeg gleder meg!?

Det har vært så vanskelig å holde dette en hemmelig så lenge, men nå som det endelig er offentlig så kan jeg dele det med dere at venninnen min Janne er 4 måneder på vei, så hele jentegjengen blir snart tanter. Som dere sikkert ser på bildene så har jeg ikke på meg høye heler på så man får sett hvor lav jeg egentlig er? hah, ja jeg er 165, men jeg trives i den høyden. – Kanskje det er derfor jeg liker chihuahua’er så godt! Men nok om det, i dag skulle vi feire bursdagen til Janne på Sushi & Wok på majorstuen, herregud så god mat de hadde der? Jeg hadde faktisk aldri spist der før, men alle hadde sagt det var så utrolig god mat der til en veldig grei pris. Så alle jentene bestilte nudelsuppe <– annbefaler alle til å bestille denne faktisk. 

Nå skal jeg bare lade opp til i morgen, for da er det veldig mye som skjer da også, så siden jeg har begynner å bli litt små syk igjen så er det best jeg tar det rolig i kveld.

 

Hvordan har dagen din vært? 


<3KV

1 kommentar

Siste innlegg