Greit å mobbe “kjendiser”?

I dagens samfunn så virker det som om det er helt greit å mobbe kjente folk på nettet. Man ser daglig at profilerte mennesker blir hengt ut på nettet både av vekten dems, at de går uten sminke, hvordan de kler seg, hva de sier  og om de begynner å gjøre noe de ikke er kjent for så er det også feil. Gikk litt over streken da jeg så hva dagbladet hadde skrevet om den nye platen til Gaute Gøtta Grav, okei det er musikk kritikere som skriver om denne platen og skal gi konstruktiv kritikk? Men gir det dem rettigheter til å kunne henge ut noen offentlig ut på nettet bare fordi de selv ikke liker den? Det har seg sånn nå at alle de som lager musikk må lage samme musikk som alle andre og alle skal like den samme musikken? Jeg sier ikke jeg elsker contry og sangene han har laget er noe jeg vanligvis hører på, men jeg går jo ikke ut å skriver nedtalende om akkurat han fordi jeg ikke gjør det!? Man kan ikke sammenligne en Kanye West sang med Gaute sin Contry musikk, det er to helt forskjellige sjangere. Så hvis man skal skrive en kritisk anmeldelse så hold dere litt profesjonelle, det er faktisk greit at dere ikke liker sangen eller albumet men heller si det på en bedre måte enn å prøve å gjøre alt dere kan for å trykke det mennesket ned så mye dere bare kan. 

” Et par duetter er obligatorisk, her ved Kine Ludvigsen Fossheim og Carina Dahl. 

Sistnevnte er den siste jeg ville tenkt på om jeg skulle koke sammen en countryduett, men hun er tilfeldigvis på samme plateselskap. Deres «Himmeblå» høres ut som den er kjøpt på billigsalg fra Shania Twains overskuddslager. “

Her har jeg kopiert ut noe som ble skrevet i artikkelen, noe som faktisk er direkte mobbing? Ikke en anmeldelse av en låt.. Dagbladet burde virkelig komme med en unnskylding etter hva de har lagt ut her, det er faktisk ikke greit at det skal kunne få lov til å skrive slik om andre på en så kjent side som det dagbladet er. Dere er faktisk like ille som det dere har skrevet om tidligere at mobberne er så fæle og slemme men dere er faktisk ikke noe bedre selv, dere gjør som alle andre, eller kanskje enda verre? For deres mobbing kommer offentlig slik at alle andre kan se det.

Man hører jo hele tiden om hvor ille de unge er til å mobbe, men de eldre er da ikke noe bedre? Det er jo faktisk ikke så rart de yngre tror det er greit å mobbe når de leser om alle de som blir hengt ut hver eneste dag på nettet. 

Jeg er tonedøv og eier ikke sangstemme og ja jeg vet at jeg ikke kan synge. Men med sånne anmeldere som enkelte er får jeg lyst til å lage en sang bare for å irritere de som skal anmelde musikken, få dere til å skjønne forskjellen på noen med en sangstemme og en tonedøv kråke som glemmer tekstene annen hver linje. 

 

Les om saken HER

De skal faktisk få en positiv tilbakemelding fra meg fordi de faktisk ikke gjør som alle andre, de tørr å stå imot hva alle andre mener er rett “musikk”, det er faktisk akkurat det man trenger i musikkverden. Ikke bare en gjeng tullinger med samme stemme, samme sanger og melodi. 

Takk for meg, måtte bare få ut litt aggresjon etter hva jeg leste. Ha en fin dag videre 🙂

 

<3KV

Jeg har også fått spørsmål om hvorfor ikke alle får kommentert på bloggen min, men det vet jeg faktisk ikke. Jeg skal snakke med blogg.no snart for det er mange som ikke får kommentert og noen som ikke får opp bildene jeg legger ut.. 

8 kommentarer

Siste innlegg