Mamma til to

Ja det stemmer! Chanel har blitt storesøster til verdens nydligste jente, herregud jeg er helt forelsket i de begge to. 

Jeg var jo å feiret bursdagen til en venninne i går, så dro jeg videre til Oslo. Så når pappa hentet meg på togstasjonen i dag så ventet denne lille prinsessen på meg i bilen, herregud jeg viste ingenting om det, så jeg var jo utrolig overrasket når jeg så henne. Jeg vet faktisk ikke hva hun skal hete enda? Jeg har tenkt på Fenty eller Fendy føler et av de passet til henne? Har du noen tips til navn så kan du gjerne fyre løs 🙂 Har jo Coco Chanel, også hadde jeg en fisk som het LV (haha). Men denne chihuahua’en her kan jeg sette valper på, det kan jeg ikke på Chanel siden hun er i grenseland og jeg har ikke turt å ta sjangsen på at hun kunne ha dødd under svangerskapet.


Kan ikke si at det var så enkelt for å få de begge til å kikke på kameraet samtidig, for begge er så klengte på meg og begge prøver å få min oppmerksomhet også er de litt sjenerte mot hverandre. Merker mitt bortskjemte enebarn begynner å bli litt sjalu for hun har alltid vært den lille søte stjerna som får oppmerksomheten til alle. Men det blir nok litt bedre etter hvert tenker jeg, er nok veldig bra for Chanel også at hun ikke er “enebarn” lenger.

 

Nå skal jeg kose meg videre med de to snuppene mine, herregud den lille voffsen er jo så utrolig liten, det kjennes ut som om jeg holder en liten kattunge, for den er så liten og sjør også har den hvite poter.

 

Hva syntes du om den nye hunden? // Hva gjorde du i går? //

 

<3KV

Siste innlegg