Ønskeliste?

Nå nermer det seg snart jul igjen, noe jeg ikke er så særlig fan av heller. Men alle har en ønskeliste med hva de trenger og ønsker seg. Jeg har en ganske lang liste egentlig, men her er noe av hva jeg trenger og ønsker meg.

 

1. Penger er jo noe alle trenger og vil ha. // 2. Høye støvletter, de jeg har hatt før er ødelagte så trenger nye. // 3. Rosa rettetang fra GHD, jeg mistet min i kofferten til Miami.

4. En iPhone 6 // 5. En kaffemaskin (trenger litt kaffe for å våkne. // 6. Høytalere med bluetooth og aux (mistet den forje i kofferten)

7. Sminkekoffert fra Makeup store // 8. Vinterdekk, de jeg har nå er helt nedslitte. // 9. stasjonær mac, trenger til firmaet og bloggen.

 

10. Michael Kors gull klokke. // 11. Kabel fra tv til mac (har mistet den forje jeg hadde)

12. LV skjerf (vinter) 13. Tur til NYC // 14. Så trenger jeg en ny mac lader, den jeg har stopper å lade flere ganger om dagen..

 

 

Dette er noe av hva jeg ønsker meg som jeg kommer på nå! Skal få laget et innlegg med tips om hvilke gaver du kan gi til jul også.

_________________________________________________________________________________________________________________

Hva ønsker du deg til jul? Noe av dette her du ønsker deg?

 

4 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Jeg tok silikon 300 gr under muskel for 4 uker siden nå. Lurte på hvor lang tid det tok til du klarte å få ordenlitg kløft? Gå med annen BH? Hvor lenge er det siden du tok? Kan du ellers fortelle litt om hvordan du har det nå, og om du merker noe? 🙂

  2. Tuva: Hei 🙂 Det er faktisk noen som ikke får kløft i det hele tatt etter de har tatt sillikon, hvis du hadde kløft fra før av, så skal den komme med en gang hevelsen har gått ned. Jeg begynte å bruke bh etter 5 uker tror jeg det var? Pleide å bytte litt av og på og prøve å gå med sports bh så mye som mulig. Jeg tok det for 2 1/2 år siden og har det ganske greit, jeg merker de ikke egentlig, men noen ganger så kan jeg få utrolig smerter i de, så jeg faktisk har trodd at smerten ikke skal gå bort, men det gjør det til slutt. 🙂 (smerten varer ikke i flere dager, den kan komme og gå litt bare) 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg