Myke føtter på 1,2-3

I dag hadde jeg en liten “spa kveld” der jeg tenkte jeg skulle teste ut mjuka fötter, som skulle sitte på føttene i 90 minutter, heldigvis så kunne man bevege seg fritt rundt mens man hadde de på, så lenge man hadde på seg sokker over. Så da kunne jeg styre rundt å vaske klær og rydde samtidig som jeg hadde de på meg. Så da er det bare å vente på at jeg skal få baby føtter. 

Jeg fikk også et spørsmål om jeg kunne vise hva slags ark jeg kjøpte til LV agendaen min, og da hadde de en uke på to sider. Det er faktisk bare den eneste de selger i år, hvertfall i følge de som jobbet på LV i Oslo. Jeg har jo faktisk bare hatt 1 dag på en hel siden så det kan bli spennende å se om jeg får plass til alt på nyåret. Prisen for arkene var 460 kr, det er jo gull farge rundt alle arkene så det skal se finere ut, men hvis du heller vil ha noe billigere så finnes det ark på bokhandler også som skal passe til agendaen din. Siden jeg hadde 1 side for 1 dag for 2014 så måtte jeg faktisk dele det opp 3 ganger, siden den ble så tykk, så nå får jeg heligvis inn hele året på en gang.


Hva skal du i dag?

3 kommentarer
  1. aldri prøvd før gitt.
   Ønsker deg en riktig fin dag 🙂 kos deg masse med det du skal gjøre 🙂
   Stikk gjerne innom bloggen min en tur og legg gjerne igjen en kommentar 🙂

  2. Tusen takk for bildene! 🙂 Du er snill som gadd! Har selv LV Agenda i mono MM, men har ikke brukt noen refills fra LV enda. Har brukt refills fra Kate Spade osv som har fungert veldig godt for meg, men har funnet ut at det er faktisk dyrere enn LV sine (mtp på frakt osv). Så takk for at du hjalp meg å vurdere om de nye LV refillsene er verdt det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg