Hvordan vi møttes

Ja, nå har jeg faktisk lovet veldig mange om hvordan Simen og jeg møttes! Jeg har egentlig bare tullet det bort hver gang noen har spurt, men jeg skal nå fortelle hvordan vi møttes og ble sammen for deg.

Det er litt småkleint for meg å komme ut med dette her på bloggen, men det får da bare gå..

 

Vi var vel egentlig bare bekjente i begynnelsen han var for meg bare kompissen til Mikkel, så skulle Simen lage russesangen vår til oss, og da pratet han og jeg veldig mye ikke akkurat om russesangen, men vi fikk litt tid til å snakke om den også.. (haha)  Så ente det opp med at vi pratet veldig mye, men bare som venner

Første gang vi faktisk møttes og hilste på hverandre var når han skulle komme hjem til meg en vakker dag ang låten vår!

Vi var bare venner og køddet med hverandre i den perioden og han kom på besøk til Mikkel når jeg var der og når jeg var med på spillejobbene dems..

 

Helt til èn dag på et julebord når jeg faktisk var daten (bare som en venn) til Mikkel, så ble vi hodestup forelsket i hverandre HAHA

Fant dette bildet for ikke så lenge siden på facebook, det er faktisk da vi ble “in love” og tenkte ikke over at vi satt som to hodestupte forelsket jævler ved middagsbordet engang..

 

Etter den dagen var vi så og si med hverandre hver eneste dag egentlig..  Jeg viste han var døds forelsket i meg

han drømte om meg hele tiden og sa han elsket meg i søvne, men han turte aldri å innrømme det før senere.

 

Vi har faktisk vært i 7 forskjellige land sammen, og reist rundt i nesten hele Norge på 1 år det ganske sykt egentlig.

Vi hadde faktisk hatt 1 års dagen vår i dag woho

Jeg trur faktisk ikke det er noen parr som har opplevd alt det vi har opplevd og gjort alt det vi har gjort på 1 år, det har sjelden vært en kjedelig uke eller helg vi har på en måte alltid gjort noe hele tiden fra konserter, reiser til utlandet, harry turer til Sverige, joggeturer, lange skogsturer, kino, fester, shopping, hytteturer, bilturer, date på resturanger, bensinstasjon turer (Ja, Simen var så glad i bensinstasjoner før at han tok meg med på Shell på Valentines day)

Nei vi har faktisk gjort så utrolig mye sykt at vi kommer nok til å møte hverandre drita om 10 år ute på byen i Las Vegas eller noe og gifter oss haha.

 

Har du hatt eller har en du har gjort så utrolig mye rart og spennende med at det faktisk ikke går ann å gjøre det med noen andre?

 

2 kommentarer

Siste innlegg