hits
VLOGSVipper med Karianne Vilde og Gentiana - vlog

 • 27.08.2018 kl.19:43
  •  


    

   .   .   .

   Jeg lå typ hele tiden nervøs over om kamera kom til å falle i ansiktet mitt, før det faktisk falt og jeg ikke var forberedt. Skal si reaksjonsevnen til Gentiana ikke er noe å klage på. Se hele videoen for å se hva som skjedde. Er det noe spesielt dere vil at Gentiana og jeg skal filme for dere? Hun tar blant annet vipper, vippebøy, farger bryn og vipper, vokser, hudpleie, makeup, microblading og massasje. Legg gjerne inn en kommentar på hva du vil se mer av, så skal vi se hva vi får til. 

   • 3 kommentarer

   Slik fjerner man en tatovering - Vlog

   • 15.06.2018 kl.21:27


   • Reklame | Sponset behandling av Remove

     

     

          

    Video av hvordan man fjerner en tatovering med laser er nå ute til dere. Der ser dere hvor raskt det går å behandle med laser hos REMOVE - ikke glem at rabattkoden "karianne20" fortsatt fungerer og gir deg hele 20% rabatt på dine behandlinger. 

     

    .    .    .

     

    Nå er det også siste innspurt på meg til å bli ferdig med leiligheten og diverse før i morgen. Jeg har vært så latterlig trøtt i dag, og sovnet på sofaen før jeg bråvåkner av at Julianne ringte meg.. Jeg skjønte ikke hvilken planet eller dag det var og trodde jeg hadde sovet over feiringen min. Men nå har jeg kommet meg i svingene, laget jellyshots, ryddet, ommøblert, fikset og gjort i stand ute (av det jeg kan gjøre i dag hvert fall) - så når jeg er ferdig med dette innlegget her må jeg innom butikken igjen, da jeg kjøpte sjokoladeglasur og ikke kake? Halo.. Jeg har en spesialoppskrift på glasur som gjør kaken så latterlig god at jeg blir spurt om å bake for dem hele tiden, men det hjelper fint lite hvis jeg ikke har en bunn å bruke. Typisk meg.  Så må jeg få fikset meg og laget noen instastorys for et klesmerke, så følg med på instagrammen min i kveld. 

     

    • Én kommentar

    Plettfri hud i sommer - Vlog

    • 13.06.2018 kl.21:05


    • Reklame | Samarbeid med Maybeauty

     Den siste tiden har jeg (for meg) slitet med uren hud. Jeg har aldri vært en person som får ekstremt mye, jeg skal ikke si det, men for meg har det vært ekstremt mye og jeg har hatt så dårlig selvbildet av det. Ukene før jeg reiste til Los Angeles, mens jeg var der nede og en stund etter hadde jeg virkelig mistet gløden i ansiktet mitt. Jeg ble ikke pen på bilder, og uansett hvordan jeg sminket meg så ble jeg ikke pen, kvisene dukket opp og jeg ga rett og slett litt opp. Jeg sminket meg såvidt på Coachella, fordi jeg bare gadd ikke stå i speilet å se på meg selv, ha ha? Men når jeg kom hjem dukket Maybeauty opp i posten og jeg fikk testet ut face mask, pore mask og face gel. Det var masker huden min sårt trengte og grunnen til at jeg går uten sminke nå er fordi huden min gløder og ikke har like mye kviser som jeg hadde da. Jeg bruker kun litt solpudder i kinnene og highlighter de gangene jeg skal ut eller sminke meg.

     - Du får 30 % rabatt litt lenger ned <3 - 

     Huden er noe av det viktigste for at man skal føle seg vell. For meg er ansiktet det aller viktigste å ta vare på da det ikke er noe man kan skjule med klær..

     I denne videoen tester jeg ut The Incredible Pore Mask som suger ut talg og fett, rengjør, lukker og lager mindre porer. Sist men ikke minst, den gjør den huden renere og finere. Det er sjeldent jeg finner ting som gjør porene mine mindre. Jeg hater porer, altså.. Jeg vet hate er et sterkt ord men jeg hater det så mye, og det er nydelig å finne produkter som hjelper mot akkurat dette.

     Produktene fra Maybeauty inneholder kun naturlige produkter som heller ikke testet på dyr, du kan også bruke under graviditet.       


      

     Jeg gir derfor leserne mine 30% rabatt ved å bruke rabattkoden min karianne06 det er veldig perfekt med 30 % avslag på denne vidunder-masken. Hvis du trykker direkte inn på linken vil du automatisk få de 30%

     Er det noen som har testet ut disse produktene før?

     • Ingen kommentarer

     Hvordan lage en skrubb som fjerner cellulitter - Vlog

     • 14.05.2018 kl.15:29


     • God morgen kjære dere. Klokken er nå 04.43 på morgenen og jeg har ikke sovet enda. Det ser ut til at det blir enda en søvnløs natt da jeg uansett må opp klokken 06.00. Denne uken blir så utrolig hektisk at jeg ikke vet hvordan jeg skal få alt til å gå rundt, men på ett eller annet vis får man alltids det til. MEN jeg har brukt min søvnløse natt litt mer kreativt, for jeg har klippet ferdig videoen jeg lagde på morgenen i går (søndag). Jeg irriterte meg grønn og blå i hele går siden jeg aldri ble ferdig - men nååå, nå sier jeg meg ferdig. Jeg prøvde å lage videoen så utrolig mange ganger uten å bli fornøyd, så jeg tenkte at jeg skulle droppe det enda en gang men jeg har gjort det for mange ganger til at jeg kunne la det skje denne gangen. Øvelse gjør mester så vi får bare bitene tennene sammen og vite at jeg blir bedre til slutt.. Håper dere blir litt fornøyd med tipset.

       


       

      • Ingen kommentarer

      Filmen er ute

      • 16.03.2018 kl.10:50


      • Good morgen dere! Nå sitter jeg å nyter en salat jeg lagde kjapt nå. Ja, nyter. Salat, frukt og grønt er ikke farlig å spise selv om det kanskje ser sånn ut i kommentarfeltet. Anyways, I går kveld kom videoen jeg "spilte" inn i ut, så nå får dere se hvordan den ble. Celine som jeg var der med snakket om at hun hadde vært på kaffekurs. Det er jo noe jeg må være med på! Jeg elsker kaffe, og hvor Spennede er det ikke å lære seg hvor og med hva kaffebønnene har blitt dyrket. Hmm, dette må jeg få til.
        
       Processed with VSCO with f2 preset
       . . .


       Hva syntes du om videoen?

       Følg meg : // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

       • 2 kommentarer

       Onsdags Vlog - klarer jeg å være seriøs

       • 17.01.2018 kl.13:49


       • Det er onsdag og Vlog nr 3 er ute. Jeg dro på hyttetur på søndag, uten så mye nett - noe som utgjorde 2 dager uten blogging. Men ukens Vlog for veie opp for dette. Jeg har også tidligere sagt at Julianne og jeg er klums og dums når vi er med hverandre, og nå mens vi har vært borte fra hverandre noen dager har alt gått fint - helt frem til jeg skulle hente henne på jobb i går kveld. Altså.. Det var som om vi var i et super mario spill. Alt fra at hun skulle skremme meg, så hun ender med å gå rett på snørra, bilder slider mot oss som om vi skulle hatt en magnetfanger på bilen, ja alt som kan gå galt med oss, skjer. Sånn som da hotellrommet vårt selvfølgelig tok fyr i Bali. Men nå har jeg planer om at vi skal begynne å trene igjen sammen. Hun og jeg var jo radarparet på SATS, og vi er bedre sammen. Nå skal jeg bare få unnagjort litt tapt arbeid, vaske hele leiligheten og få kommet meg på trening senere i kveld. Jeg har jo blitt så altfor glad i å kvitte meg med ting, så jeg går konstant igjennom tingene mine for å kaste, eller legge i bloppis-skapet. Men nå får dere kose dere med Vloggen.

         

         

        Subscribe på kanalen min HER

        Processed with VSCO with hb1 preset         


         

        • Ingen kommentarer

        Vlog nr 2 er ute - fjerner dobbelthaken

        • 14.01.2018 kl.11:47


        • Det er søndag og en ny vlog er ute! Jeg har våknet til et hav av papirer/dokumenter og som den kontrollfreaken som jeg er, må jeg g​å igjennom, rydde, kaste og sortere før jeg drar på trening. Jeg vil egentlig dra på hyttetur, gå på ski og spise appelsin, men vi får se hvor tiden bringer. Krysser fingrene for at jeg ender opp med det.
          
          
         Se videoen HER HER HER


          

         • 7 kommentarer

         Første trenings-vlog er ute!

         • 11.01.2018 kl.20:19


         • Nå er første klipp endelig ute! Jeg må bare le av meg selv.. For en suse jeg er noen ganger, men hard trening er det hvert fall, selv om det ikke alltid ser sånn ut. Det ser ut som at jeg er veldig svak til tider, men han har selvfølgelig valgt å bruke de siste klippene etter jeg har løftet, løpt og puchet meg selv max. Men jeg er bare veldig glad for at alt er i gang, og at jeg blir pisket hardt og spiser sunt! Sykeste av alt er at jeg - etter jeg startet, kun har spist riktig og sunn mat. Jeg bare kjøper inn rotgrønnsaker, frukt, frossene bær, løk, laks, kjøttdeig, sopp, mandler, ris, poteter, salat, egg og havregryn osv, så finner jeg opp diverse retter jeg kan lage utifra dette. Jeg har vanligvis ikke peiling på hva jeg skal spise - jeg blir bare stående på butikken og se dum ut - men etter jeg begynte å spise rent, kommer idèene og smaksløkene frem. I går lagde jeg dampet spinat for første gang, og jeg har aldri smakt spinat før. Jeg får bare mange idèer når jeg må kutte ut det usunne. Jeg skal dele flere gode mattips og oppskrifter til dere - da jeg vet hvor "vanskelig" jeg har hatt det tidligere, samt lette og gode oppskrifter man ikke trenger 50.000 ingredienser og duppedingser for å lage..

          Jeg lagde også to små-snacks-frokost-grøt jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men noe som er sunt og godt å få i seg når man er litt fysen og vil ha noe annet enn mat. Dere skjønner nok hva jeg mener (håper jeg.) Oppskrift kommer fortløpende.


          Subscribe HER

          Håper dere blir fornøyd med første video - Neste kommer til søndag. 

          • 2 kommentarer

          Vi har laget videoblogg

          • 07.12.2016 kl.22:06


          • Processed with VSCO with f2 preset

            

            

           Julianne og jeg bestemte oss for å lage en videoblogg til dere fra California. Ikke en fullt så seriøs video, så ta den med en klype salt. Nå er det et stort spørsmål igjen om ALLE får sett videoen, for det har jo blitt et problem hver gang tidligere. Men vi får bare prøve denne gangen også. Så hvis noen ikke får spilt den av, legg igjen en kommentar så jeg vet om problemet. Grunnen til at vi ikke filmer så mye inne på treningssenteret som planlagt, er fordi vi ikke fikk lov til det.. Derfor får vi ikke vist dere hvordan vi trener, som egentlig skulle være planen. Men enjoy filmen. Det skal komme flere fortløpende.            

           (Lokal tid CA. 1.05 PM - Norsk tid 22.05)
            

           • Én kommentar

           5 fakta - Annijor og Kari lager videoblogg

           • 21.03.2016 kl.10:30


           •               

            Haha! Dette er så lættis. Tenk at vi aldri har laget video sammen før? Men nå kan dere hvertfall se videobloggen vår, med 5 herlige fakta ++ om hverandre. Den jenta der har jeg hatt det mye moro med, uansett hvor vi har vært. Mye mer moro skal vi også få det, så det er bare å følge godt med! Gled dere til neste video, for mer skal det bli!

            Jeg skal prøve å lage en housetour video før jeg drar til New York, men jeg kan ikke love noe.

             

            Ha en fin mandag videre.

             

            - Karianne Vilde

             

             

            For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

            Følg meg på bloglovin og facebook

            • 6 kommentarer

            Annijor og Kari lager videoblogg

            • 09.03.2016 kl.16:56


            • Nå var det på tide at Anniken og jeg lagde videoblogg sammen. Det er ingen tvil om at vi er et radarpar sammen, ikke minst foran kamera. Hvor er showet vårt liksom? Jeg har jo ikke sett hele videoen selv, for Anni står for klippingen. (Kanskje det beste, for dere som har sett meg drive med klipping..) Men jeg tror det blir utrolig bra. Hvis dere liker videoen, så lover vi dere å lage mange flere, røpe flere ting og snakke om ting dere aldri visste. For hun og jeg har mange ting på lur, nesten litt for mye at det er rart vi ikke har sagt det før. 

             ___________________________________________________________________________________________________

             Med en gang Anniken kom, så tok hun frisørjobben på strak arm og klipte håret mitt. Det trengte virkelig en klipp, men planen var jo en frisør, ikke Anni, men det ble ganske bra faktisk. Just call her if u need a haircut. 

             Ellers er dagen i dag ganske rolig. Jeg skal endelig lage de bollene jeg har snakket om i en uke nå, det er jo evigheter siden jeg har spist/laget boller, så nå ser det ut til at jeg endelig får tid til det.              Body - Nelly

             Jakke - Lace

             Bukse - Weightless

              

             Hva vil dere at vi skal lage til vår neste video?

              

             - Karianne Vilde

             • 3 kommentarer

             Videoblogg

             • 08.05.2015 kl.17:15


             • Heihei alle søte! Nå har jeg endelig surret meg til å lage en videoblogg til dere. Enjoy!

                             * Får dere spilt av videoen fra bloggen? Jeg får bare spilt den av fra youtube.. Si gjerne ifra*

              Ha en strålende fredag videre :))

               

              • 3 kommentarer

              My story from 2014

              • 17.10.2014 kl.08:00


              • <3


               Jeg har jo hatt et veldig hektisk og spontant liv, jeg har vel egentlig alltid vært sånn men det siste året har egentlig vært det mest spontane av de alle. Spontanturen til Gôteborg, Marbella, Palmesus i Kristiansand,Tønsberg, Las Vegas og mange andre steder. Jeg har selvfølgelig alltid mobilen min med meg så snapchat får alltid med seg nesten alt jeg gjør. Filmet når jeg brakk armen i Göteborg til og med. Jeg skal få laget en egen video fra Vegas turen og en egen for Miami turen. Jeg ville ikke vært foruten noen av minnene jeg har fått og jeg har vært veldig takknemmelig for alle bildene og videoene jeg har som jeg kan se tilbake på, og huske at det faktisk er veldig viktig å gjøre spontane og spennende ting mens man fortsatt kan det. Carpe Diem

                

               Ha en strålende dag videre <3

               • Ingen kommentarer

               Hårvideo

               • 11.09.2014 kl.14:42


               • Ha Ha, jeg er faktisk tidenes dårligste til å lage video.. vet ikke engang hvorfor dette vannmerket er over videoen egang, satt i 2 timer med å prøve å få til tekst på videoen (noe som ikke fungerte) Så ja, får bare forklare litt bedre under denne vidoen.
                P.S du trenger heller ikke ha håret i strikk! Ville bare teste ut hvordan det ble med bare krøller i hestehalen.
                Alt du trenger er:
                Hårbørste
                Spray med vann ( hvis du ikke har dusjet håret, så det er vått/fuktig fra før av.
                De magiske sticks'a

                Du kan gjerne sove med det for å få bedre resultat. Jeg tok mine ut etter 5 minutter bare, så la de gjerne stå i lengere hvis du ikke har veldig dårlig tid.

                 

                Du får kjøpt strikkene som ikke skader håret og krølle sticks som ikke trenger varme hos Beauty of Hair samme med hårpynten jeg har på hodet på bildet under her
                • Én kommentar
               • Designet av

                Camilla Haukjem