hits
VIDEOBLOGGFilmen er ute

 • 16.03.2018 kl.10:50


  • Good morgen dere! Nå sitter jeg å nyter en salat jeg lagde kjapt nå. Ja, nyter. Salat, frukt og grønt er ikke farlig å spise selv om det kanskje ser sånn ut i kommentarfeltet. Anyways, I går kveld kom videoen jeg "spilte" inn i ut, så nå får dere se hvordan den ble. Celine som jeg var der med snakket om at hun hadde vært på kaffekurs. Det er jo noe jeg må være med på! Jeg elsker kaffe, og hvor Spennede er det ikke å lære seg hvor og med hva kaffebønnene har blitt dyrket. Hmm, dette må jeg få til.
    
   Processed with VSCO with f2 preset
   . . .


   Hva syntes du om videoen?

   Følg meg : // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

   • 2 kommentarer

   Onsdags Vlog - klarer jeg å være seriøs

   • 17.01.2018 kl.13:49


   • Det er onsdag og Vlog nr 3 er ute. Jeg dro på hyttetur på søndag, uten så mye nett - noe som utgjorde 2 dager uten blogging. Men ukens Vlog for veie opp for dette. Jeg har også tidligere sagt at Julianne og jeg er klums og dums når vi er med hverandre, og nå mens vi har vært borte fra hverandre noen dager har alt gått fint - helt frem til jeg skulle hente henne på jobb i går kveld. Altså.. Det var som om vi var i et super mario spill. Alt fra at hun skulle skremme meg, så hun ender med å gå rett på snørra, bilder slider mot oss som om vi skulle hatt en magnetfanger på bilen, ja alt som kan gå galt med oss, skjer. Sånn som da hotellrommet vårt selvfølgelig tok fyr i Bali. Men nå har jeg planer om at vi skal begynne å trene igjen sammen. Hun og jeg var jo radarparet på SATS, og vi er bedre sammen. Nå skal jeg bare få unnagjort litt tapt arbeid, vaske hele leiligheten og få kommet meg på trening senere i kveld. Jeg har jo blitt så altfor glad i å kvitte meg med ting, så jeg går konstant igjennom tingene mine for å kaste, eller legge i bloppis-skapet. Men nå får dere kose dere med Vloggen.

     

     

    Subscribe på kanalen min HER

    Processed with VSCO with hb1 preset     


     

    • Ingen kommentarer

    Vlog nr 2 er ute - fjerner dobbelthaken

    • 14.01.2018 kl.11:47


    • Det er søndag og en ny vlog er ute! Jeg har våknet til et hav av papirer/dokumenter og som den kontrollfreaken som jeg er, må jeg g​å igjennom, rydde, kaste og sortere før jeg drar på trening. Jeg vil egentlig dra på hyttetur, gå på ski og spise appelsin, men vi får se hvor tiden bringer. Krysser fingrene for at jeg ender opp med det.
      
      
     Se videoen HER HER HER


      

     • 7 kommentarer

     Første trenings-vlog er ute!

     • 11.01.2018 kl.20:19


     • Nå er første klipp endelig ute! Jeg må bare le av meg selv.. For en suse jeg er noen ganger, men hard trening er det hvert fall, selv om det ikke alltid ser sånn ut. Det ser ut som at jeg er veldig svak til tider, men han har selvfølgelig valgt å bruke de siste klippene etter jeg har løftet, løpt og puchet meg selv max. Men jeg er bare veldig glad for at alt er i gang, og at jeg blir pisket hardt og spiser sunt! Sykeste av alt er at jeg - etter jeg startet, kun har spist riktig og sunn mat. Jeg bare kjøper inn rotgrønnsaker, frukt, frossene bær, løk, laks, kjøttdeig, sopp, mandler, ris, poteter, salat, egg og havregryn osv, så finner jeg opp diverse retter jeg kan lage utifra dette. Jeg har vanligvis ikke peiling på hva jeg skal spise - jeg blir bare stående på butikken og se dum ut - men etter jeg begynte å spise rent, kommer idèene og smaksløkene frem. I går lagde jeg dampet spinat for første gang, og jeg har aldri smakt spinat før. Jeg får bare mange idèer når jeg må kutte ut det usunne. Jeg skal dele flere gode mattips og oppskrifter til dere - da jeg vet hvor "vanskelig" jeg har hatt det tidligere, samt lette og gode oppskrifter man ikke trenger 50.000 ingredienser og duppedingser for å lage..

      Jeg lagde også to små-snacks-frokost-grøt jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men noe som er sunt og godt å få i seg når man er litt fysen og vil ha noe annet enn mat. Dere skjønner nok hva jeg mener (håper jeg.) Oppskrift kommer fortløpende.


      Subscribe HER

      Håper dere blir fornøyd med første video - Neste kommer til søndag. 

      • 2 kommentarer

      Vi har laget videoblogg

      • 07.12.2016 kl.22:06


      • Processed with VSCO with f2 preset

        

        

       Julianne og jeg bestemte oss for å lage en videoblogg til dere fra California. Ikke en fullt så seriøs video, så ta den med en klype salt. Nå er det et stort spørsmål igjen om ALLE får sett videoen, for det har jo blitt et problem hver gang tidligere. Men vi får bare prøve denne gangen også. Så hvis noen ikke får spilt den av, legg igjen en kommentar så jeg vet om problemet. Grunnen til at vi ikke filmer så mye inne på treningssenteret som planlagt, er fordi vi ikke fikk lov til det.. Derfor får vi ikke vist dere hvordan vi trener, som egentlig skulle være planen. Men enjoy filmen. Det skal komme flere fortløpende.        

       (Lokal tid CA. 1.05 PM - Norsk tid 22.05)
        

       • Én kommentar

       5 fakta - Annijor og Kari lager videoblogg

       • 21.03.2016 kl.10:30


       •           

        Haha! Dette er så lættis. Tenk at vi aldri har laget video sammen før? Men nå kan dere hvertfall se videobloggen vår, med 5 herlige fakta ++ om hverandre. Den jenta der har jeg hatt det mye moro med, uansett hvor vi har vært. Mye mer moro skal vi også få det, så det er bare å følge godt med! Gled dere til neste video, for mer skal det bli!

        Jeg skal prøve å lage en housetour video før jeg drar til New York, men jeg kan ikke love noe.

         

        Ha en fin mandag videre.

         

        - Karianne Vilde

         

         

        For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

        Følg meg på bloglovin og facebook

        • 6 kommentarer

        My story from 2014

        • 17.10.2014 kl.08:00


        • <3


         Jeg har jo hatt et veldig hektisk og spontant liv, jeg har vel egentlig alltid vært sånn men det siste året har egentlig vært det mest spontane av de alle. Spontanturen til Gôteborg, Marbella, Palmesus i Kristiansand,Tønsberg, Las Vegas og mange andre steder. Jeg har selvfølgelig alltid mobilen min med meg så snapchat får alltid med seg nesten alt jeg gjør. Filmet når jeg brakk armen i Göteborg til og med. Jeg skal få laget en egen video fra Vegas turen og en egen for Miami turen. Jeg ville ikke vært foruten noen av minnene jeg har fått og jeg har vært veldig takknemmelig for alle bildene og videoene jeg har som jeg kan se tilbake på, og huske at det faktisk er veldig viktig å gjøre spontane og spennende ting mens man fortsatt kan det. Carpe Diem

          

         Ha en strålende dag videre <3

         • Ingen kommentarer

         Hårvideo

         • 11.09.2014 kl.14:42


         • Ha Ha, jeg er faktisk tidenes dårligste til å lage video.. vet ikke engang hvorfor dette vannmerket er over videoen egang, satt i 2 timer med å prøve å få til tekst på videoen (noe som ikke fungerte) Så ja, får bare forklare litt bedre under denne vidoen.
          P.S du trenger heller ikke ha håret i strikk! Ville bare teste ut hvordan det ble med bare krøller i hestehalen.
          Alt du trenger er:
          Hårbørste
          Spray med vann ( hvis du ikke har dusjet håret, så det er vått/fuktig fra før av.
          De magiske sticks'a

          Du kan gjerne sove med det for å få bedre resultat. Jeg tok mine ut etter 5 minutter bare, så la de gjerne stå i lengere hvis du ikke har veldig dårlig tid.

           

          Du får kjøpt strikkene som ikke skader håret og krølle sticks som ikke trenger varme hos Beauty of Hair samme med hårpynten jeg har på hodet på bildet under her
          • Én kommentar
         • Designet av

          Camilla Haukjem