hits
VIDEOBLOGGVi har laget videoblogg

 • 07.12.2016 kl.22:06


  • Processed with VSCO with f2 preset

    

    

   Julianne og jeg bestemte oss for å lage en videoblogg til dere fra California. Ikke en fullt så seriøs video, så ta den med en klype salt. Nå er det et stort spørsmål igjen om ALLE får sett videoen, for det har jo blitt et problem hver gang tidligere. Men vi får bare prøve denne gangen også. Så hvis noen ikke får spilt den av, legg igjen en kommentar så jeg vet om problemet. Grunnen til at vi ikke filmer så mye inne på treningssenteret som planlagt, er fordi vi ikke fikk lov til det.. Derfor får vi ikke vist dere hvordan vi trener, som egentlig skulle være planen. Men enjoy filmen. Det skal komme flere fortløpende.    

   (Lokal tid CA. 1.05 PM - Norsk tid 22.05)
    

   • Én kommentar

   5 fakta - Annijor og Kari lager videoblogg

   • 21.03.2016 kl.10:30


   •       

    Haha! Dette er så lættis. Tenk at vi aldri har laget video sammen før? Men nå kan dere hvertfall se videobloggen vår, med 5 herlige fakta ++ om hverandre. Den jenta der har jeg hatt det mye moro med, uansett hvor vi har vært. Mye mer moro skal vi også få det, så det er bare å følge godt med! Gled dere til neste video, for mer skal det bli!

    Jeg skal prøve å lage en housetour video før jeg drar til New York, men jeg kan ikke love noe.

     

    Ha en fin mandag videre.

     

    - Karianne Vilde

     

     

    For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

    Følg meg på bloglovin og facebook

    • 6 kommentarer

    My story from 2014

    • 17.10.2014 kl.08:00


    • <3


     Jeg har jo hatt et veldig hektisk og spontant liv, jeg har vel egentlig alltid vært sånn men det siste året har egentlig vært det mest spontane av de alle. Spontanturen til Gôteborg, Marbella, Palmesus i Kristiansand,Tønsberg, Las Vegas og mange andre steder. Jeg har selvfølgelig alltid mobilen min med meg så snapchat får alltid med seg nesten alt jeg gjør. Filmet når jeg brakk armen i Göteborg til og med. Jeg skal få laget en egen video fra Vegas turen og en egen for Miami turen. Jeg ville ikke vært foruten noen av minnene jeg har fått og jeg har vært veldig takknemmelig for alle bildene og videoene jeg har som jeg kan se tilbake på, og huske at det faktisk er veldig viktig å gjøre spontane og spennende ting mens man fortsatt kan det. Carpe Diem

      

     Ha en strålende dag videre <3

     • Ingen kommentarer

     Hårvideo

     • 11.09.2014 kl.14:42


     • Ha Ha, jeg er faktisk tidenes dårligste til å lage video.. vet ikke engang hvorfor dette vannmerket er over videoen egang, satt i 2 timer med å prøve å få til tekst på videoen (noe som ikke fungerte) Så ja, får bare forklare litt bedre under denne vidoen.
      P.S du trenger heller ikke ha håret i strikk! Ville bare teste ut hvordan det ble med bare krøller i hestehalen.
      Alt du trenger er:
      Hårbørste
      Spray med vann ( hvis du ikke har dusjet håret, så det er vått/fuktig fra før av.
      De magiske sticks'a

      Du kan gjerne sove med det for å få bedre resultat. Jeg tok mine ut etter 5 minutter bare, så la de gjerne stå i lengere hvis du ikke har veldig dårlig tid.

       

      Du får kjøpt strikkene som ikke skader håret og krølle sticks som ikke trenger varme hos Beauty of Hair samme med hårpynten jeg har på hodet på bildet under her
      • Én kommentar
     • Designet av

      Camilla Haukjem