hits
TRENINGMandag

 • 17.09.2018 kl.10:59


  • Processed with VSCO with c9 preset

   No pain, no gain

   Processed with VSCO with a4 preset

   Jeg har vært i skikkelig trenings-modus den siste tiden. I går var min første hviledag for jeg var så sliten at jeg ikke klarte å bevege meg i går. Noe som kanskje ikke var så rart da jeg har merket at jeg har blitt mer og mer syk-ish. Så jeg har tatt meg noen hviledager fra bloggen rett og slett fordi jeg såvidt har orket å løfte fjernkontrollen, i tillegg har jeg vært så støl. Men siden jeg hadde en treningsfri dag i går er det ny uke i dag. Jeg skal prøve å holde treningsmotivasjonen oppe uansett hvordan formen er for å komme til den formen jeg en gang var i. 

    

   Processed with VSCO with c9 preset

   Nå har jeg laget meg varm melk med honning, som er numero Uno drikke når man er syk for ikke å glemme vørterøl og ligge under teppe og se serier på Netflix. ah <3 Noen ganger er det litt deilig, men jeg merker jeg begynner å bli litt rastløs og gleder meg til å få gjort noe.

   Processed with VSCO with c9 preset

   Processed with VSCO with c9 preset

    

   • 4 kommentarer

   Anorektiker eller ulvehunger

   • 15.03.2018 kl.20:25


   • I mitt forrige innlegg oppfordrer jeg ikke til usunn livsstil eller oppfordrer folk til å bli anorektiker. Det er på tide at man slutter å dra dette kortet hver gang noen nevner at de vil ned i vekt. Jeg fikk en kommentar av en som var "like" enig med meg, og nevnte akkurat dette med "ulvehunger" eller "oksehunger". Jeg føler dette er et viktig tema å ta opp. Folk vil komme til å ta seg nær av dette innlegget, folk vil reagere. Men jeg føler det er viktig å snakke om det.

     

    .       .      .

     

    Det er viktig at man forstår forskjellen på diett, sunt kosthold, anoretiker og ulvehunger/fråtse-spising. Vi ser oss blinde på alt, og flere av befolkningene blir overvektige. Jeg tror også det er derfor folk hater så mye på de som har et rent og fint kosthold, de hater på vegeterianere. Hvorfor? Fordi de ikke spiser kjøtt eller fordi de ikke får i seg alt det fettet vi spiser?  Det betyr ikke at de er anoretiker, eller alt for tynn - de har et sunt forhold til mat.(NB!  Selvfølgelig ikke for alle, for noen er dette faktisk en sykdom) Mens resten av befolkningen frotser i seg alt av fett, sukker, salt og dritt. Vet dere hva? Det er en sykdom det også - selv om "alle" gjør det. Det er en forferdelig sykdom, og folk må begynne å se hva den gjør med oss. 

    I alle år har folk hatet og snakket nedtalende til "anoretikere" de er så stygg-tynne. Det har på en måte vært lov å si det. Men å snakke nedtalende om overvektige har vært fy fy. Når så mange av befolkingen er overvektige, burde kanskje ikke det være et fokus? Jeg forstår ikke hvorfor det er så hysj hysj å slanke seg, når det kun får deg til å bli en sunnere og bedre verson av deg selv. Hardt er det ja. Det er 100 ganger vanskeligere å holde seg unna sjokoladeplata enn hva det er å kjøpe den. Jeg forstår ikke hvorfor det er tabu å si at folk frotse-spiser, når man kan slenge dritt om de som ikke spiser like mye.

    Fedme er farlig. All fastfooden, all den raske og usunne maten vi stapper i oss dag etter dag. Småspisingen og alle tingene vi "unner" oss. Nei, jeg sier heller ikke at jeg er et fantastisk menneske som hverken spiser usunt eller har drømmekroppen eller hva nå enn folk tenker når de leser dette innlegget. Jeg kommer til å spise burgere, jeg kommer til å spise sjokolade, men jeg skal prøve å unngå ulvehunger som det så fint heter. Jeg skal prøve å spise det som smaker så fantastisk godt i helger, ferier eller andre festligheter. 

     

    Vi har blitt så vandt med fedme og frotsing av mat, at vi ikke ser på det som en sykdom - på lik linje som man ser på anoretikere som syke. Vi blir mer og mer tolerant for salt, sukker og fett at vi innbiller oss at vi trenger mer. Vi innbiller oss til slutt at det er hva vi trenger for å være sunne. Vi trenger ikke engang kjøtt for å overleve, men likevel blir det andre verdenskrig om èn slutter.

    Folk tar seg sikkert nær av å bli konfrontert med vekten sin. Men jeg tror ikke de som konstant blir konfrontert med - "åh, du er så tynn, nå må du legge på deg" syntes det er så koselig å høre heller. Tenk litt mer på deg selv, tenk på hva du vil, hva du skal gjøre og oppnå i DITT liv. Tenk om folk konstant skulle si til deg "Nei nå har du blitt tjukk! På tide at du slanker deg". Hvorfor skal den ene tingen være mer feil enn den andre? - Hvorfor skal noen få kjeft for å være tynn, men andre ikke kjeft for å være for feit. Vi må snakke og bli mer kjent med ordet overvekt. For finnes, folk sliter og det er helseskadelig. 

    // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

    • 5 kommentarer

    Gled deg

    • 07.01.2018 kl.15:16


    • I dag våknet jeg 5 AM, gått tur med hundene, laget god og sunn frokost før jeg egentlig skulle på sats, men neida. Det er søndag, og de åpnet ikke før 9 AM - derfor valgte jeg å sette på klesvasken, rydde og begynne å kildesortere! Ha Ha, har nok gått en kule varmt hos meg nå, men jeg føler det er viktig at vi begynner å tenke litt på miljøet rundt oss. Når jeg stod i kjøleskapet og skulle sortere maten, innså jeg hvor mye plast og emballasje vi bruker? Jeg så en video der det var en dame som kun skulle kjøpe mat uten emballasje i 30 dager, men alt hun kunne jo kun kjøpe rotgrønnsaker og noe løsvekt.. Hvert fall. Det fikk meg til å ville prøve å kildesortere litt og jeg skal prøve å ikke bruke/ta imot plastposer fra butikker. Selvfølgelig vet jeg at jeg ikke kommer til å bli crazy, men det er viktig at man passer litt på seg og sitt. Når sant skal sies, etter jeg "startet" ser jeg hvor himla mye plast vi har og bruker? Alt har plast, og alt har unødvendig mye plast...? Vi/jeg har blitt veldig blind på alt, fordi man er så vandt med det, men når du først begynner å tenke på hvor mye plast og emballasje vi bruker, får man en liten Wake up Call.

     Men tilbake til trening og mat. Treningen er i full gang, og videoer skal snart opp og ut på youtube. Jeg vet jeg ikke har vært noe aktiv der før, så derfor må dere gjerne følge den HER for å få med dere hver vlog som blir lagt ut. Vi skal selvfølgelig få til at de kommer ut på samme dag hver gang. Alt kommer til å ha en sammenheng, så det blir som en liten serie. Alt jeg kan si, er at jeg er latterlig støl i dag. Jeg kjenner at kroppen fikk kjørt seg i går, og mer skal den bli presset til.

     Vi syntes at det er veldig gøy og bra at dere spør om ting dere lurer på, som vi kan forklare til dere i videoen. Jeg skal selvfølgelig få tatt å lagt ut oppskrifter og tips til diett til dere her på bloggen, og noe kommer til å komme på vloggene.

     Gleder meg til reisen videre, så får dere ha en fin søndag videre.

     • 4 kommentarer

     I morgen skjer det!!

     • 05.01.2018 kl.22:19


     • I morgen skjer det e n d e l i g! Jeg grugleder meg, men gleder meg til å se resultatet. Vi - som i Eirik Førlie (personlig trener) og jeg, som skal lage en vlog-serie der han skal piske meg i 2 måneder med hard trening og kosthold. Jeg husker jo sist gang jeg hadde PT, så fikk jeg jo tydelige resultater etter kort tid, og jeg følte meg veldig bra med det. Derfor starter jeg opp igjen, og ikke bare for mitt eget beste, men også for å inspirere og hjelpe dere også. Det kommer til å bli delt videoer, bilder, tanker og kosthold, så jeg håper dere blir fornøyde.

      Jeg har derfor spist alt jeg kan spise før "helvetes-ukene" starter. Jeg har også satt meg et mål, av at jeg ikke skal drikke noe brus i 2018 og mer vann. Jeg føler jeg har kommer godt i gang da jeg konstant går rundt med en vannflaske i hånden. Vi får bare se hva som skjer videre, for året er bare 5 dager gammelt, men jeg har god tro.

      Er det noe spesielt dere lurer på, noe dere ønsker å vite om trening eller noe dere vil at vi skal gjøre, så er det bare å rope ut - så skal vi svare på det på best mulig måte, eller hvis det er noe vi kommer til å ende opp med å gjøre i videoene.

       

       

       

      Noen som skal satse på treningen dette året også? Ha en fin helg :)

      • 5 kommentarer

      Til Mr. Skeptisk - ingenting er umulig

      • 12.12.2016 kl.23:01


      • Hvis du innstiller deg på at ting er umulig, eller hvis du tror på "ifølge en forskning: det er umulig" så skjer ikke dette. Da kjære deg, vil du ikke komme langt her i livet. Jeg fikk en kommentar på bloggen for en stund siden. Det var noe med den som fikk meg til å tenke, "Denne personen må leve et fryktelig firkantet liv, eller bare sykelig opptatt av å komme med motargumenter. Aka, ikke klare å leve utenfor boken om lover og regler" - Ikke vet jeg, men kommentaren gikk som følger: 

       "For all del Karianne, kjempe flott at du har engasjert deg for å få en sunnere livsstil, det er kjempe bra! Det er overhode ingenting galt med å ønske kroppen sin vel, og behandle den godt. Men la oss være ærlige her, det du skriver angående resultatene dine er høyst usannsynlig. Den kvinnelige kropp bruker ca. 2 uker før den BEGYNNER å forme seg etter din trenings-rutine, og dette gjelder kvinner som har vært i høy aktivitet og drevet med trening før, men eventuelt tatt en pause. Jeg skal ikke drittkaste deg for at du har startet treningen din, men jeg skal drittkaste din påstand om at du har fått en strammere kropp etter én uke med PT.

       For det første, du har silikonpupper. Trening forbrenner fett, noe det er lite av i dine fylte pupper. Fortell meg akkurat hvordan plastikken i din kropp minsket etter én uke med trening. Du forteller om disse bildene du la side om side, men holder bildene tilbake og antar at vi skal tro på dette. Dette er enten sterk placebo eller så burde du besøke en lege om puppene dine virkelig blir mindre.

       Fortsett med treningen din, men dette blir for dumt. Og ligg unna colaen, skaff deg heller sodastream med colasmak om du må."

        

       For all del, alle får lov til å komme med tilbakemeldinger, tips, råd, snakke til meg hvis jeg tar feil. MEN, noe med dette gjorde at jeg følte jeg måtte skrive et innlegg.

       For det første: Når det gjelder puppene mine, så lurer jeg fryktelig på hvor du har fra at puppene mine kun inneholder "plastikk"? La meg bare forklare, puppene inneholder fett, mer eller mindre fra person til person. Selv om de har silikon eller ikke, vil puppene bli mindre. Ikke på grunn at smeltende plastikk eller feil, men pga fettet som også finnes i brystene, forsvinner. Ikke noe annen forklaring enn at fettet forsvant. Dog vil ikke brystene bli mindre enn inn til silikonen. Men da har vi oppklart dette. Ikke noe mirakelkur på forbrenning av plastikk. 

        

       For det andre: Grunnen til at jeg aldri la ut bildene, er fordi det er veldig ukomfortabelt å legge ut så eksponerende bilder av seg selv. Jeg har rett og slett kviet meg til det. Men nå skal dere få de.        For det tredje: Med sunn fornuft, riktig trening og riktig mat, kan alle sammen klare dette. Selv hadde jeg ikke klart det uten min personlige trener Mortensen Coaching. Du finner han HER - All trening og ære er pga at han puchet meg, hjalp meg og fikk meg på riktig innstilling. Jeg har sluttet å bestille pizza da jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg vil spise, jeg stod opp halv 6 på morgenen for å rekke trening før jobb. Jeg lagde middag hjemme istedenfor å gå ut å spise på resturant og jeg fikk det veldig bra med meg selv. 

        

       Selvfølelig har ting vært litt vanskelig mens jeg har vært her nede. Jeg har ikke tatt "fortsettelsebilder", heller ikke målt meg sånn som jeg gjorde hver søndag mens jeg fortsatt var i Norge. Men jeg har medlemskap på et treningssenter, jeg gjør alle øvelsene jeg har fått beskjed om, jeg spiser havregryn og har matplanen til Nichlas i bakhodet hele tiden. Jeg skal si det er veldig hardt når man blir bedt ut på middag hver eneste dag og det er alltid eventer og styr på kveldene. Men jeg jobber hardt for å opprettholde det fokuset jeg fikk takket være PT'en min Nichlas. Jeg prøver alltid å handle mat på Whole foods og leser fortsatt på innholdsfortegnelsen. 

       Jeg vet mange av dere har spurt om hvordan jeg har klart det, og dere vil ha råd, tips og bilder. Så alt jeg kan si, er at jeg har den aller beste PT'en man kan få tak i. Det er aldri for sent å starte. Start med målet ditt allerede i dag, jeg heier på deg :)

        

       P.S til dere som tror jeg er sint eller frekk mot den personen som sendte meldingen, så tar dere feil. Vil bare forklare at selv om noen har sagt at man ikke kan klarte opp mount everest, betyr det ikke at andre ikke kan. 

        

       Lokal tid CALI: 2.00 PM - Norsk tid: 23.00

        

       • 15 kommentarer

       Run wild

       • 04.12.2016 kl.23:03

       • For noen dager siden, kom endelig denne fantastiske treningstightsen fra Famme til meg her nede. Den måtte selvfølgelig prøves ut på en hiking tur. Den er behagelig og lett å ha på, noe jeg syntes er veldig viktig hvis man skal løpe/trene. Hvert fall nå som jeg har blitt så glad i det. Enda mer deilig er at jeg bare kan gå ut av døren for å ta meg en løpetur.  // ad //

        Tightsen finner du HER (AD) - Sports BH fra Victoria's secret -Nike sko -

        Nå har også Kaja satt seg tilbake på flyet til NYC igjen, så da er det tilbake til hverdagen med trening og sunn mat igjen. Kanskje også bli litt flinkere til å blogge i Norsk tid også. Vi får da bare håpe.

         

        Lokal tid 2:02 PM - Norsk tid 23.02

        • Ingen kommentarer

        Først gikk puppene

        • 19.10.2016 kl.13:46


        •  

         Først gikk puppene. Det er nok det alle frykter mest av alt, at puppene skal forsvinne. Jeg husker jeg kun hadde lagt merke til at puppene, men så la jeg før - og etterbildene ved siden av hverandre, det var da jeg la merke til at hele kroppen hadde blitt strammere etter kun 1 uke. Uke 2 med trening begynte jeg å merke at ansiktet ble mindre, deretter fulgte lårene og magen med. Nå er jeg også mer utholden enn hva jeg var første gang jeg plasserte føttene mine inne på treningssenteret. Det er nok mange håpløse sjeler der ute som var akkurat sånn som meg, der man ville ha en bedre kropp, men orket ikke trene eller hadde noe motivasjon. Mye av det er når man ikke klarer å se en forandring. Da vil man føle at det er en alt for lang vei å gå. Hvorfor gidde hvis man aldri vil få en endring? Husker godt hvordan det var, men jeg ga Nichlas en sjanse til å endre mitt tankemønster. Etter vårt første møte var jeg så utrolig gira at jeg kjøpte inn både det ene og det andre. Litt skeptisk var jeg til å kjøpe inn div ting, for det er ofte at hvis man blir for gira, blir man ofte skuffa. Men jeg fikk mat og treningsplanene og begynte raskt å se et lys. Noe med at noen forteller deg hva du skal gjøre, som om du skulle vært et barn som får instruksjoner, hjelper utrolig mye. For du kan ikke bare droppe ut fordi du orker mer! Du kan ikke bare drite i å telle kalorier fordi du har lyst på en kebab, eller ikke løpe av 400 kcal på møllen.          

         Jeg gleder meg til å dra på trening, noe som kanskje kommer som et sjokk for vennene mine, og for meg selv. Men PT'en min Nichlas har virkelig fått meg dit jeg burde være. For ikke å snakke om alle kaloriene man stapper i seg. Vet man hvor vanskelig det er å kvitte seg meg kalorier, vil man innse hvor mye unødvendig det er å stappe i seg. Jeg har vært avhengig av coca cola, samt godteri. Jeg spiste potetgull til frokost, og spiste det jeg ville, når jeg ville. Etter 2 uker med PT har jeg kun drukket noen få cola bokser (1 om dagen går fint, hvis jeg ikke tar noe annet), men jeg har holdt meg helt unna alt godteri og usunn mat. Det har heller ikke fristet. 

         Så hvis du vil komme deg igang med trening, sunnere kosthold og få kontroll over livet ditt, da kan jeg med hånden på hjertet anbefale MortensenTraining. Der kan du selv velge hvor lenge, og hva du vil han skal hjelpe deg med. 

         Det finnes mange forskjellige PT'er. De som tar et kurs for å ha PT på ryggen, og de som er født til å være det. De som virkelig lever av å vite hvordan kroppen fungerer, hva som er best for deg og hva akkurat du trenger. Gjør du det riktig, vil du se resultater etter litt over 1 uke. 

          

         Fikk jo god beskjed om at hviledager er viktig, og de dagene jeg ikke skal trene/ikke rekker, så får jeg helt vondt inni meg. Jeg føler meg 1000 ganger bedre etter en hard økt på SATS, enn de dagene jeg ikke trener.. Jeg hadde ikke klart å få tilbake den treningsgleden uten min personlige trener som gjorde de riktige tingene. 

         I'm ready 4 L.A now ;)

         • Én kommentar

         Jeg har fått meg PT

         • 06.10.2016 kl.16:59
         •  

          Nå skal cali-kroppen komme seg opp og frem. Du finner MortensenCoaching på facebook der han gir tips og råd. Jeg har aldri vært en person som sjekker kalorier eller leser på innholdsfortegnelsen. Jeg har nærmest hater sånne. Men nå sitter jeg her og unngår å spise en pakke med pastiller, for det er tro det eller ei, masse ubrukelige kalorier. Uansett. Jeg har alltid kjedet meg når jeg har dratt på treningssenter, fordi jeg ikke har hatt noe mål eller meninger om det. Men nå som min flinke PT satt opp ett opplegg for meg, så jeg kan ikke gå av tredemøllen før jeg er ferdig med å forbrenne de kaloriene jeg skal, og jeg vet at når jeg er ferdig på mølla så vet jeg hvilke apparater jeg skal på etterpå. 

          Han har satt opp matplan og treningsplan for meg, som jeg skal følge fra punkt til prikke. Jeg kjenner at allerede at treningen merkes på kroppen, og at den treningen jeg har fått er riktig for meg. Man kan spørre Nichlas, om råd, eller om man vil ha han som en PT. Nå går jeg ikke lenger rundt på treningssenter utenom å vite hva jeg skal gjøre eller bare surrer rundt. Planen er satt opp konkret og ryddig for meg som ellers bare ville løpt litt på tredemøllen og dratt på MCD etterpå. Nå titter jeg på innholdsfortegnelsen (jeg har blitt en av de), og kjøper kun sunne og gode valg. Jeg dropper også å spise ute de aller fleste gangene, så jeg sparer penger på det også. Jeg velger heller å dra hjem og spise hjemmelaget mat der jeg vet mer konkret kaloriinnholdet. For meg hjalp det veldig å få en person som forteller meg hva jeg skal gjøre, spise og hvordan jeg skal gjøre det. For da er det noe jeg MÅ holde, ikke at jeg kan gi meg i neste benpress som gjør vondt, eller hoppe av mølla fordi jeg er lei. 

          Hvis du vil ha en som følger deg opp bør du kontakte Nichlas HER - Der kan du også se videoer der han gir dere tips og råd om alt du lurer på!

          • 3 kommentarer

          Alle kan klare det

          • 10.09.2016 kl.20:39


          • Første bildet ble tatt Oktober 2015 - andre bildet til høyre er fra September 2016. Noe som tyder på riktig innstilling og at man aldri gir opp uansett hvor tungt det blir. Jeg skulle da prøve meg ut på en treningsøkt med Håkon i dag, siden jeg så og si har mast på han hver gang vi har jobbet sammen.. Ha ha. Noen ganger trenger man en som kan pushe deg rundt til å trene. Foooor jeg er ikke akkurat den med best konsentrasjon.. Jeg begynner fort å kjede meg og begynner å kødde rundt eller dra hjem. Derfor er det bedre å komme igang med treningen med noen som kan tvinge deg eller gi deg noen få tips på veien. 
           Dere kan følge Håkon på instagram @fitnesshaakon - for å se forvandlingen hans, eller adde han på facebook "Håkon Nilsen" (Da blir han glad)           Jeg har tenkt til å gi dere tips, oppdatering på hvordan veien min fremover kommer til å bli og litt motivasjon til å starte selv. For jeg vet veldig godt hvor kjedelig det kan være.. Tenk på den store forandringen han har fått til på under ett år, det i seg selv gjør motivasjonen litt sterkere. 


           Hold fokus, pass på hva du spiser og aldri gi opp. Jeg må nok si ha det til både Coca Cola og pizza - eller, bare ikke så alt for ofte. Du kan se litt av treningen på snapchat @kariannevilde

           • 2 kommentarer

           Tilbud til deg

           • 24.03.2016 kl.10:45


           • Det er ingen tvil om at de beste tilbudene kommer i påsken! Nå får mine kjære lesere 15% eksklusivt avslag i nettbutikken til X-LIFE ved å bruke "EASTER" som rabattkode. -  Grunnen til at jeg elsker X-LIFE er fordi de har god kundebehandlig, rask levering og de beste treningsklærne jeg har brukt! Derfor kan jeg gledelig anbefale de videre til dere kjære lesere.
             

            Gjelder 23/3 - 28/3
            Rabatten gis kun på veil. pris, ikke på tilbudspriser.
            Rabatten kan ikke kombineres sammen med andre rabattkoder.
            Rabatten gjelder ikke Better Bodies og Gasp.

            Håper dere har en fin påske, og utnytter dere av tilbudet de har! 

             

            - Karianne Vilde
             

            For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

            Følg meg på bloglovin og facebook

            • 3 kommentarer

            This colourful Monday

            • 07.03.2016 kl.19:22


            • - H A P P Y - 


              

             Tightsen fra X-Life får du kjøpt HER (adlink)

             T-skjorten fra X-Life får du kjøpt HER (adlink)

             Sko fra Nike

             Nå fikk jeg endelig kastet på meg det nye treningstøyet som hadde kommet. Jeg fikk dratt med meg Annijor på en liten roadtrip, men hun ble mer stående å se på meg hoppe opp og ned disse trappene da. Ikke mye til en treningspartner i den jenta der, men sosial støtte er det alltid like greit å få. Det var litt greit å komme seg litt ut av huset når vi har lagt nytt gulv i gangen og den ene veggen. Jupp, lagt gulv på veggen! Det har blitt så utrolig fint der nå, at vi klarer nesten ikke vente med å bygge ut gangen. Jeg må innrømme at Simen har gjort mesteparten av jobben da, men jeg har revet, holdt, skrudd og vært sosial støtte, så det for sikkert holde for denne gang. Fortsatt deilig å komme seg litt ut, kjenne på kulden og den friske luften. Man blir jo alltid i godt humør av farger, jeg føler det er et must at treningsklærne er fargerike.


             Haha! Det der var det aaaalt for lenge siden jeg hadde gjort. Savner tiden da jeg var cheerleader, når jeg bare hoppet rundt hver dag. 

             Hvordan har din mandag vært?

              

             - Karianne Vilde

              

             • 14 kommentarer

             Stavanger

             • 16.03.2015 kl.19:52


             • Heihei! Nå ligger jeg utslitt på hotelrommet i Stavanger. Det har vært full rulle hver eneste dag med både jobb, ski, venner og middager.. Jeg fikk kun en halvtime på øyet i natt, før jeg måtte hive meg på flytoget. Planen var egentlig å fått litt søvn på flytoget, men neida jeg hadde en million ting jeg skulle fikse, da så jeg heller frem til å sove på flyet, men neida.. Selvfølgelig var det turbulens og en fyr som luktet svette forran meg, noe jeg alltid får migrene av! Da jeg ankom Stavanger måtte jeg skaffe meg en leiebil også dra på jobb med en gang. Så mye som det jeg reiser rundt hele tiden, kjenner jeg jo også mennesker over alt, derfor har jeg måtte bruke litt tid på å hilse på noen av de som bor her i Stvg.

              Skulle egentlig rekke å få tatt meg en joggetur i dag, men det er så utrolig mørkt ute nå. Jeg er så utrolig mørkeredd at jeg må heller stå opp tidligere i morgen før jobb da! Nå tenker jeg å få tatt meg en tur ned på spaet her for å klare å slappe av litt. I morgen skal jeg faktisk ta kystbussen fra Stavanger til Haugesund. Håper det blir mye fint å se på under den lange bussturen! Det hadde blitt litt for langt for meg å kjøre alene på den turen, i og med at jeg er nokså sliten også har jeg endel ting jeg må få gjort under reisen.

              annonselenke: XX XY tights finner du HER strs XS 

               

              Hva har du gjort i dag? Håper du får en strålende kveld videre og en god natt søvn :)

               

              • 4 kommentarer

              Få den perfekte kroppen GRATIS

              • 02.03.2015 kl.20:29


              • De fleste av dere har nok startet å tenke på sommerkroppen nå, noen av dere er kanskje støttemedlemmer eller orker ikke melde dere inn på et treningssenter? Da kan dere ta noen kjappe øvelser for å holde kroppen i gang. Du trenger ikke betale en eneste krone heller!

               Stå i planken i 5-10 minutter


               Hver side i 5-10 minutter

               50 squats / 30 med vekter - har du ikke vekter kan du bruke noe du har hjemme!

               15 situps med bena nede

               15 med det ene bene krysset over det andre

               Bytt til det andre benet over den andre, så tar du 15 situps.
               15 situps med det ene benet ut, også 15 til med det andre benet.

               Du kan også ta 30 med å "sykle" så det blir annen hver, finn ut hva du foretrekker selv.               Deretter tar du begge bena opp, så tar du 15 situps til.

               Deretter tar du 20 puchups - pass på at armene skal holdes inntil kroppen, du skal holde blikket ditt på veggen foran (ikke følg hodet mitt), stram hele kroppen og press deg selv.

                

               Avslutt den lille økten med å ta 20 spensthopp.

                

               Gjør dette til en daglig rutine, du kan han en hviledag, men bestem deg for hvilken dag det skal være før du starter. Dermed slipper du at det blir 7 hviledager i uken..

               Press deg selv hele tiden også legger du til flere 

               Trenger du treningstøy kan du skaffe deg det her: HER // nytt treningstøy vil få deg til ville trene også!

                

               #vantsport #trening #sport 

                

               LYKKE TIL :)

               • 8 kommentarer

               Dance your ass off

               • 15.12.2014 kl.16:06


               • Har du lyst til å komme i form, men har ikke tid til å dra på et treningssenter? Da er kanskje dancify noe for deg - Det er en nettbasert dansestudio som gir klasser og trening rett hjem i stua. Perfekt for dem som allerede går på dansekurs/treningsstudio fra før, og for dem som bare vil trene hjemmefra. Siden gir også auditionoversikt innen sang, musikk, dans og drama. Nettsiden har også en heftig fitnessklubb hvor man samler treningspoeng og konkurrerer mot hundrevis av andre nordmenn på veien til en sunnere kropp. Passer perfekt for dem som går på treningsstudio, eller dem som bare vil trene hjemmefra. Akkurat nå kan du også vinne tur for to til New York på nettsiden.

                Vanlig pris er 249kr i måneden, men mine lesere for et medlemsskap for bare 149kr i måneden dersom dere melder dere på innen 20.Desember. Ingen Bindingstid! Rabattkoden som du og dine lesere bruker er www.kariannevilde.blogg.no -  Bare gå HER for påmelding og mer informasjon. 

                 

                Noen som har lyst til å prøve dette eller har prøvd dette før?

                Ha en fin dag videre - <KV3

                • Ingen kommentarer
               • Designet av

                Camilla Haukjem