hits
JEG TIPSERThe perfect underwear

 • 16.10.2018 kl.19:32


  • Reklame | My Muse

   Processed with VSCO with a4 preset

   The perfect underwear

   Processed with VSCO with a4 preset

    Processed with VSCO with a4 preset

   Undertøy fra My muse er min absolutt favoritt. De har så masse fint og du får 20% på alt ved å bruke kodeordet "kariannevilde20" rabatten varer ut hele November! Supert tilbud til deg som vil ha lekkert undertøy. 

   • 2 kommentarer

   9 ting du ikke visste du kunne bruke munnskyll til

   • 10.10.2018 kl.21:39


   • Dette kan du bruke munnskyll (Listerine) til. Dette er smarte, effektive og "lifesaver" ting å vite om listerine munnskyll. Det er nesten litt for mange produkter man må ha for både det ene og det andre. Derfor syntes jeg det er fantastisk når jeg kan bruke munnskyll, (noe jeg alltid har hjemme uansett) til så mye mer enn bare munnskyll. Spar penger, plass og tid på disse små, men fine tipsene. Dette innlegget er ikke sponset eller reklame hvis noen skulle tro det.

    Processed with VSCO with c7 preset

    Fotbad - 2,25 desiliter med munnskyll vil gjøre at du får rene, myke og friske føtter. Hjelper også mot neglesopp, hvis du har kraftig neglesopp burde du ta litt eddik oppi også. 

    Fjerne lukt på hender etter løk, reker og div

    Hell den i vasen for at blomstene skal holde seg lenger

    Rense tannbørsten - Legg tannbørsten over natten i munnskyll og dermed blir den desinfisert.

    Vaske vaskemaskinen 1dl i en tom vaskemaskin og sett på skylleprogram. Det vil drepe bakterier, desinfisere og gjøre at vaskemaskinen ikke lukter vondt lenger.

    Det hjelper mot Myggstikk, veps, elveblest eller andre kløende problemer

    Du kan bruke det som erstatning for deodorant hvis du ikke har det tilgjengelig. Ta det på en bomullsdott og smør det i armhulene dine.

    Du kan bruke det i toalettet hvis du ikke har annet. Det vil rense og gjøre doskålen ren.

    Lukter søpla eller søppelbøtten din? Hell munnskyll på papir og legg det i søppelbøtten, and voila. No more bad smell.

    • Ingen kommentarer

    Vintips

    • 31.08.2018 kl.17:59


    • Processed with VSCO with a4 preset

     Naturvin

     I den siste tiden har jeg smakt på mye naturviner og blir alltid positivt overrasket. Jeg vil si at naturviner har en litt mer syrligere smak, men smaker veldig friskt og godt. Julianne som igjen er vin-ekspert og lever av viner, kom innom med denne fantastiske naturvinen "fleurie". -  Naturviner har smeltet stearin øverst på flaskene sine - 

     Min favoritt på 3L kartong må være denne rødvinen fra Côtes du Rhône. Det er ikke alle steder man får kjøpt den men når jeg ser den MÅ jeg kjøpe den med meg. Det er veldig praktisk å ha en 3L stående hvis man skal ta seg et glass til middagen eller om det dukker opp venninner på overrasket-vinkveld. Selv om jeg drikker den på sommeren også, vil jeg si at den smaker mye bedre på høst og vinters tid. Ikke fullt like god på varme dager, men da setter jeg den alltid i kjøleskapet.

     TOMMASI er også en stor vinner, der du både har Amarone og Graticcio som jeg syntes smaker helt fantastisk samtidig som de er lette å drikke. 

     • Ingen kommentarer

     End of summer

     • 29.08.2018 kl.14:28


     • Reklame | Betalt av Daniel Wellington

      Processed with VSCO with c9 preset

      Processed with VSCO with c8 preset

      Processed with VSCO with c8 preset

      Denne klokken her er helt nydelig! Nå har også Daniel Wellington END OF SUMMER tilbud der jeg gir dere 50% avslag på en cuff, ved kjøp av en klokke som dere får 15% avslag på ved å bruke kodeord "KARIANNE15" Løp og kjøp <3

      • Ingen kommentarer

      5 tips til hvordan man holder seg sunn

      • 25.08.2018 kl.17:54


      • Noe av det vanskeligste som finnes er å holde seg sunn. Så jeg har noen små tips som kan hjelpe til i hverdagen.

       1. Det som er aller viktigst er at du ikke tenker at du må slutte med alt med en gang. Sitte i sofaen med godteposen også får du nok så du kaster alt som er usundt på kjøkkenet. Nei. Ta det gradevis, så vil ikke kroppen kjenne savnet av det. F.eks jeg syntes det var vanskelig å slutte med smør da jeg brukte så mye smør at det var smør med brødskive. Så jeg startet med å ta mindre og mindre smør, før jeg startet med annen hver gang helt frem til jeg gikk tom for smør og aldri kjøpte en ny pakke. Nå har jeg klart meg et halvt år uten, og jeg savner det ikke engang. Små ting kan ta tid, men hvis du jobber godt med det så slipper du å falle tilbake. Dette gjelder da med resterende matvarer eller uvaner du har.

       2. Del opp kaloriene dine per dag. For du kan nesten spise hva du vil så lenge kaloriinntaket ikke overskrider enn viss endel. Men igjen. Hvis du velger å spise en cheeseburger på mcdomnalds så du har brukt opp kvoten din på kalorier, kan man ikke heller kalle det fornuftig. Men om du laster ned appen Lifesum - kan du scanne varene for å se hvor mye kalorier det er. Ha en ca plan og få i deg riktig med mat og drikke.

       3. Handle mat etter du har trent. Etter man har vært på trening, så vil kan automatisk bare kjøpe sunn mat. Det ligger nok i underbevistheten din at du har lyst på et godt og sunt måltid og føler deg som en sunn person der du handler inn mat i treningsklær og handlenett. 

       4. Lag sunne desertert hvis du er fysen på noe. Eller spis frukt/grønt. Noen ganger hjelper det også med kaffe.

       5. Unn deg en dag i uken hvor du spiser hva du vil! Ja, det stemmer. Med å ha en slik dag, så vil du klare å holde deg unna andre ting resten av uken. 

        

        

       Håper noen av disse rådene kan hjelpe deg <3

       • Én kommentar

       Hva er du?

       • 23.08.2018 kl.21:57


       • Processed with VSCO with m5 preset

        - Favoritt spisested -

         

        Dette er mitt aller favorittsted av alle steder jeg noen gang har vært. Selv om jeg er mest fan av asiatisk, så er Anchas Bodega i Drammen sin tapas min favoritt. Jeg spiser der så ofte at jeg får angst hvis det har gått en uke uten tapasen. Dette er ikke et sponset innlegg hvis noen skulle tro dette, kun min aller aller aller favorittsted. Haha, så jeg fikk tvunget med meg Vilde i dag, for jeg har saaaavnet det. Vi skravlet, funnet ut diverse ting om stjernetegnet mitt og Vilde sitt. Alt er så sykt og så og si alt stemmer. Fordi du er mer enn bare ett stjernetegn og det så gøy å lese om alt for å forstå seg selv og andre. Hvis du sjekker HER så kan du lese mer om stjernetegnet ditt.

         

         

         

        Hvilket stjernetegn er du?

        • Én kommentar

        Plastikk fritt hotell i New York

        • 15.08.2018 kl.06:00


        • Processed with VSCO with m5 preset

         Byttet ut plast med treverk <3 

         Processed with VSCO with m5 preset

         . Tuna bowl & fries .

         Processed with VSCO with m5 preset

         Vakker utsikt over Manhattan, Brooklyn brigde og Statue of Liberty 

         Processed with VSCO with c8 preset

         Processed with VSCO with c9 preset

         Processed with VSCO with m5 preset

         Hvis du noen gang skal til New York anbefaler jeg deg å bo på 1 Hotel in Brooklyn. Ikke bare har de en fantastisk utsikt, nydelig hotell og en bra beliggenhet, men de har byttet ut all plast med treverk. De er altså et plastfri Hotel. Vi spiste på flere steder hvor de hadde kuttet helt ned på plast, og vi var borti en mexicansk Resturant hvor ALT ble servert i plast. Det var så ille at vi både sa ifra og skrev om det på Yelp. Men jeg blir ekstra glad hver gang noen sier "we are 100% plastic-free" Anyways, hotellet er en av få som har rooftop med basseng, så bassenget er en i en lukket avdeling av rooftoppen opp den andre delen ser man ut mot både Manhattan og Brooklyn brigde. Jeg elsker natur-hoteller og det er nydelig at de lager det i travle byer. 

          

         .     .     .

          

         Jeg skal prøve å se om jeg finner de andre plastfrie resturantene vi spiste på.

         • Ingen kommentarer

         Slik pakker du kofferten din

         • 02.08.2018 kl.21:18


         • Processed with VSCO with c8 preset

          Jeg deler mine perfekte reisetips til ferien. Dermed slipper du å overpakke eller glemme vesentlige ting. I mitt forrige innlegg HER kan du se hva jeg anbefaler om å ha med i den minste håndbagasjen. Der var selvfølgelig PASS, lommebok og ørepropper med. Nå tar jeg innlegget videre til hva du trenger i kofferten. Det første jeg gjør, er å skrive ned hva jeg trenger på et ark. F.eks toalettmappe med div og rettetang, bukser, skjørt/shorts, topper, kjoler, undertøy, treningstøy, strandheler, sandaler og høye heler. Bikini, håndkle, strandkjole, kamera, solkrem? (eller kjøpe på flyplassen). // PASS, lommebok, kredittkort? (noe som er bra å bruke når man reiser), nakkestøtte, nattbriller, solbriller, bok. OSV..

          Jeg pakker mest av sorte eller mørke klær da ikke flekker eller skrukker syntes like godt. samtidig velger jeg ofte Basic plagg man kan bruke flere ganger og sette sammen med andre plagg. Jeg ruller alle klærne pent, tydeligvis etter farge, og de mørkeste nederst. Belte(r) legger jeg langs kanten slik at de ikke tar noe plass. Jeg legger også skoene i dustbag, kamera og div ting i en veske jeg også skal ha med for at det skal oppta minst mulig plass. Jeg pleier alltid å ha med minst to vesker da det er greit å bytte på litt. Jeg legger også en dustbag rundt vesken for at den ikke skal få noen merker på seg.

          Siden jeg skal til USA bytter jeg alle stikkontaktene mine med amerikanske, slik at de Norske (som man ikke får bruk for) ikke opptar noe plass. Man kan enkelt ta av "den Norske tuppen" og bytte med Amerikansk. Delene pleier å følge med, men ikke alle tenker over de når man åpner en ny mac og legger de derfor til siden. Jeg bruker også dustbags til skittentøy og brukte undertøy så man slipper å legge det sammen med de andre klærne i kofferten.

          Pssst! Husk å lade alt du trenger å lade før reisen. F.eks mobilen, mac'en, kamera, powerbank og lignende.

          Processed with VSCO with c8 preset

          Jeg velger ofte å ta med produkter som snart er tomme på ferie eller produkter "jeg kan legge igjen". 

          Processed with VSCO with c8 preset

          Når jeg mener jeg er ferdig, veier jeg kofferten med koffert-vekten min for å se hvordan jeg ligger med tanke på vekten. Føler jeg at jeg skal shoppe en del, velger jeg å ha med minst mulig, ellers pleier jeg å sette et x antall plagg jeg skal ta ut av kofferten før jeg velger. La oss si at jeg har veid kofferten og jeg velger at 10 plagg skal bort. Da tenker jeg over hva det er minst mulig sjanse for blir brukt på ferien, tenk på hva du evt kan kjøpe der nede. Men ikke glem at så lenge du har Basic klær, bikini (hvis man får bruk for det), pass, lommebok, og toalettsaker så overlever man det meste. Men skal hjem igjen også. 

          Processed with VSCO with c8 preset

           

           

          Lykke til og god tur til dere som skal reise snart! Nå skal jeg prøve å få noen timer på øyet før jeg reiser til Gardemoen <3 

          • 6 kommentarer

          Topp 10 gråtefilmer

          • 14.07.2018 kl.13:43


          • Her er mine topp 10 filmer som jeg alltid gråter meg ihjel av. 

           Processed with VSCO with m5 preset

           1. The time traveler's wife - Gud som jeg gråt når jeg så denne. Det må være en av de beste filmene jeg har sett og det treffer deg midt i sjelen din.

           Se traileren under.

           2.  Hachi: A Dog?s Tale - jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett denne, men det er en film jeg aldri kommer til å bli lei av eller slutte å gråte av. Basert på sann historie og er så nydelig! 


            

           3. The choice - jeg gråt så mye at det fosset ut av meg. Jeg ba venninnegjengen se den, og alle satt med håndkle. Skjærende og vakker film.           4. A dogs purpose - Har du eller har hatt en hund, vil du forstå denne hjerteskjærende filmen. NYDELIG!


           5. My sisters keeper


            

            

           6. Marley & Me 

            

           7. I walk to remember           8. Notebook - en selvfølge 


           9. Safe Haven


           10. Eight Below - herreguuuuuud. Gråter bare tanken på denne fine og hjerteskjærende filmen.


            

           Hvis du ikke har sett noen av disse filmene ville jeg anbefalt deg å sette igang med en gang.

           • 3 kommentarer

           Hvordan oppbevare sengetøy

           • 04.07.2018 kl.15:49


           • Jeg har akkurat funnet ut den smarteste løsning på hvordan man skal oppbevare sengetøyet. Det gjør det både ser stilrent, ryddig og enkelt å finne frem sengetøyet. Jeg legger da sengesettet og det andre putetrekk inn i det ene putevaret. Dermed kan du bare velge hvilken farge og ta ut med en gang, utenom å måtte lete all evighet. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har kommet på dette før, men tanken slo meg når jeg satt der for å lete etter putetrekk. Det gjør også at jeg for plass til mer og det ser ryddig ut. 

            Processed with VSCO with 1 preset

            Processed with VSCO with 1 preset

            • 10 kommentarer

            Lage rumpetaske ut av skulderveske

            • 28.06.2018 kl.18:30


            • Jeg forelsket meg helt i den nye rumpetaska fra gucci, så mye at det skulle bli mitt neste kjøp. Jeg hadde allerede en skulderveske fra Gucci jeg sjeldent brukte, men i dag bestemte jeg meg for å bruke den. Alt jeg tenkte på var hvor fint det ville vært med en liten Gucci rumpetaske, så mens Gentiana la vipper på meg grublet jeg ut en idè - jeg kan lage en selv! Jeg kaster meg i bilen og tar frem alt jeg trengte for å lage rumpetasken. ​

             Processed with VSCO with m5 preset

             .       .      .

              

              

             Først overtenkte jeg hele greia og vurderte om jeg skulle lage hull bak for å putte inn et belte, og kutte av stroppen, men da fant jeg ut at jeg kunne putte beltet inn hankene på siden. Men lenken irriterte meg fortsatt, så jeg ble stående i 2 minutter før jeg innså at jeg bare kunne laget et nytt hull i lenken. HALO.

              

              

             Jeg åpent lenken, satt den rundt livet og målte hvor jeg skulle sette det nye hullet. Siden jeg ikke har den maskinen til å lage hull så brukte jeg en skrutrekker og hammer for å lage et lite hull, and voila!! Nå har jeg fått meg Gucci rumpetaske. Da sparte jeg de 8.000 kronene på ny Gucci og kan heller bruke de på shopping dit jeg skal reise, samtidig er den deilig å bruke til å oppbevare passet og lommebok på flyplassen.

              

             Processed with VSCO with m5 preset

             • Én kommentar

             Hvordan sprite opp kjærlighetslivet

             • 27.01.2016 kl.20:21


             • I starten av hvert forhold er ting alltid bra. Magen kiler, man tekster hverandre hvert tredje minutt og man snakker høl i hodet på vennene sine om denne personen. Du viser din aller beste side av seg selv, og blir heller ikke sur for ting, man er bare drømmedamen/drømmemannen. Men som alle vet, så dabber dette av etter den første forelskelsen går bort. Men det er ikke noe som trenger å skje. Det er ikke mye som skal til for at man skal få tilbake spiriten i forholdet, alt man trenger å gjøre er å pleie det og tenke på feilene sine. Her er mine 10 tips til hvordan man får det tilbake. 


               

              1. Det viktigste er å legge fortiden bak seg. Vi jenter har en tendens til å dra frem fortiden så og si i hver eneste krangel med en gang "forholdet er godt i gang". Man henger seg opp i alle de tingene man bare "overså" når man først traff hverandre. Man starter også å være mer langsur for ting som egentlig bare er bagateller, og man kan begynne å småkrangle om hvilken film dere skal se på tv nettflix. LEGG DET BAK DEG.

              2. Som alltid er det ting man kan gjøre for å ikke ende opp der, eller for å snu det. Først av alt, start med å ha en regel i forholdet, som å måtte si noe possitivt til hverandre hver eneste dag. Det skal være enkelt hvis man er glad i hverandre. 

              3. Bli ferdig med krangelen der og da! Ikke la en krangel gå utover flere dager, for det gir først og frem ikke noe mening, men det ødelegger bare forholdet. Tenk i gjennom hva som ble sagt under krangelen, finn ut hva du sa som var dumt og unødvendig, selv om det var han/hennes skyld. Uansett hvem det var sin skyld det var som startet krangelen, så må det to personer til for å krangle. Hvem skal man overbevise med å vinne krangelen? Er man den første til å ordne opp vil den andre partneren få et bedre inntrykk av deg, og du vil selv føle deg bedre etterpå. Har du noen gang følt deg bra etter den andre parten har lagt ned knivene og sagt unnskyld? Neppe. Det vil få forholdet på en bedre ende også har man blitt ferdig med kranglen. P.S ingen husker hva dere kranglet om etter en stund uansett.

               

              4. Ikke lat som dere har ordnet opp, mens dere fortsatt går rundt bittre på hverandre. Hvis dere har "ordnet" opp i krangelen, da burde dere ha sagt alt dere ville si der og da, ellers må dere bare svelge en kamel og drite i det. Forholdet vil KUN bli ødelagt av at dere går rundt å tenker på flere ting dere kunne sagt i den krangelen, ting som dere skal ta opp i neste krangel.

               

              5. Ha en kjærestedag minst èn gang i uken. Èn dag der dagen handler kun om dere, ikke noe drama eller noe annet en en hyggelig atmosfære. Kanskje dere også burde legge bort mobilen for den dagen? Hvis dere ikke klarer å sitte i et rom alene uten å ha mobilen til stedet, burde dere tenkere dere litt om. Man kan dra ut på en resturante, eller så kan dere lage middag hjemme med levene lys og en koselig film på slutten av kvelden. 

               

              6. Dra på en ferie. Man trenger ikke dra på et dyrt sted for å få orden på forholdet. Men en liten avbrekk i hverdagen, et annet sted enn der dere bor, vil hjelpe dere med å få tankene på andre ting. Faktisk så er de spontane og billige reisene ofte de beste. Da har man som oftest ikke så store forventninger om ting, og dere må gjøre mye selv for at ferien skal bli bra.               

              7. Selv om joggebukse er deilig å dra på seg, så hadde det vært koselig om man fikset seg litt for hverandre en gang i blandt. Den andre personen vil sette pris på at den andre parten har fikset seg for han/henne.

               

              8. Tenk over var du sier. Var det nødvendig å spytte ut den kommentaren? Tenk deg om to ganger før du starter en krangel eller sier en unødvendig ting til partneren din. Hvorfor ikke tenke deg om før du lager dårlig stemning med en du er glad i? Både du og dere vil ha det mye bedre med å unngå unødvendige krangler som ikke gir noe mening etter dere er ferdig en gang.

               

              9. Interesser deg for hva han/hun gjør. I begynnelsen var du sikkert all over at han eller hun drev med fjellklatring f.eks, men nå irriterer det vettet av deg? Ta deg selv litt i nakken, du visste hva partneren din drev med når dere traff hverandre, så hvorfor skal du hakke på dette nå? Prøv å gjør en innsats med å vise den interessen du en gang hadde. Da vil den andre partneren automatisk gjøre det samme tilbake mot deg. Forholdet vil også bli mye bedre, og jeg kan tenke meg at det ikke vil irritere deg like mye mer etter du prøver å vise interesse for det.

               

              10.Vekk hverandre med et smil! Et smil om morningen kan utgjøre hele dagen, noe som gjør at dere vil ha en mye bedre dag en ellers.

               
               

               

              Det er ikke mye som skal til for at ting skal bli bedre, men de eneste personene som kan gjøre noe med det er dere. Ikke vær redd for å ta opp noe med partneren din. Komunikasjon er veldig viktig i et forhold. 

               

              Lykke til <3

               

              - Karianne Vilde

              • 2 kommentarer

              10 måter å spare penger på

              • 26.01.2016 kl.13:43


              • 10 tips til å spare penger

                                

               Er du lei av å leve på krita de siste dagene i måneden? Er du lei av å aldri ha råd til det du ønsker deg ? Vi har alle en eller annen gang i livet skrevet ned en liste på hvordan du kan spare penger. Jeg har 10 tips til hvordan man enkelt og greit kan gjøre det. Det kan til tider være vanskelig å spare, eller virke umulig fordi man har mange utgifter.

                

               1. For det første. Ikke bruk penger. Det kan være lettere sagt enn gjort, men prøv å styr unna unødvendige kjøp. Trengte du den genseren, trengte du den hodeskallen til å pynte med, eller trengte du det bladet der? Nei, sikkert ikke. 

                

               2. Skriv opp en liste med ting du trenger å kjøpe den måneden, gjerne med prisen også. Planlegg alle måltidene du skal kjøpe inn for uken, ikke kjøp den unødvendige tyggisen som ligger å frister ved disken, kun det som er nødvendig. Når du har skrevet listen, så vil du ha mye større oversikt over hva ting koster, og hvor mye du må ut med.

                

               3. Før opp et regnskap. Ta vare på alle kviteringene du får når du handler, selv når du bare kjøper en bolle og sjokolademelk. Sett det opp og regn ut hvor mye du brukte per dag, hver uke og hver månd. Da vil du få et annet syn på pengebruken din. Du vil da skjønne at du kunne holdt deg unna mye av det du sløste pengene dine på.

                

               4. Selg ting du ikke bruker lenger. Deretter lager du deg en sparebøsse eller noe for å spare ekstra penger der også. 

                

               5. Er det noe spesielt du skal spare penger til? Da kan man også kjøpe mat til lavere priser, ikke kjøpe noe klær eller andre ting annet enn mat. Bruker heller ikke penger på lunch når du er på jobb eller stikke innom fastfood/bensinstasjonen. Kjøp heller inn måltid til hele uken og smør niste hjemmefra. Ta også med poser hjemmefra. Det er kanskje vanskelig å huske på, eller gidder ikke, siden posen koster bare 1 kr. Men 1 krone her og 1 krone der. Det utgjør en forskjell i det store og hele.

                

               6. Får du lønn på en konto, er det greit å flytte noe av det til sparing og/eller på en annen konto, slik at du ikke ser at du har mye penger på kontoen din.  Sett på autotrekk hver gang du skal få lønn. Har du aldri sett pengene, vil du heller ikke savne de.

                

               7. Røyker eller snuser du? Prøv å slutt med det. (ja, jeg vet det er vanskelig, men det er veldig bortkastet penger) På 100 dager ca, kan du ha spart over 10.000 kr. Skaff deg slutta asppen, da ser du hvor mye du tjener samtidlig. Det kan gjøre valget enklere.

               8. Er det noe du sparer til, kan du henge et bilde av det opp på veggen eller i lommeboken. Så hver gang du har planer om å kjøpe noe som er unødvendig, kan du ta en titt i lommeboken din for å se om den tingen er verdt mer enn det du sparer til.

                

               9. Har du spotify, nettflix, viaplay, medlem på et treningssenter eller blir belastet for penger hver månede for ting. Sett de opp på en liste, finn ut hva du virkelig trenger å ha. Trenger du virkelig alle brukerne, eller er du på treningssentret i det hele tatt? Gjør prioriteringer. 

                

               10. Glem kortet ditt hjemme. En bedre måte å ikke bruke penger på, er å ikke ha med kortet sitt når du skal på kjøpesenteret eller andre ting. Hvis du skal på butikken for å kjøpe melk. Ta med deg mynter og/eller sedler som dekker kun det behovet. Da slipper du at du går på den smellen med å kjøpe med en unødvendig potetgullpose f.eks.

                

                

               • 7 kommentarer

               Er du flinkere enn meg til å knuse mobilen din?

               • 28.08.2015 kl.07:00


               •  

                // Sponset innlegg //

                Jeg burde snart fått en diplom for å knuse iPhone skjermer. Serriøst.. Men heldigvis så finnes det en fantastisk Dr. iPod som fikser iPhonen eller iPaden din på 10 minutter. HALLO! Jeg var i himmelen, mens jeg burde sendt Veronica på fotokurs samtidlig. Neida, hun var snill som stilte opp for å ta noen bilder av meg! Men tilbake til Dr.iPod, så er det helt magisk. Du kan lese om priser og tider  HER eller hvis det er noe mer du lurer på. Ellers kan man få kontakt med han på dette nr; 928 51 835.

                Det ligger så sentralt man bare kan få det. Rosenkrantz gt. 10b, i Oslo - Rett over Grand hotell.

                Siden jeg ikke hadde tatt et "før bilde" av iPhone 5'ern min, så måtte jeg ta den ved siden av den andre knuste iPhone 6'ern min. Ja, jeg lover at jeg skal bli flinkere til å passe bedre på de denne gangen. Men nå vet jeg hvertfall hvor jeg skal gå hvis det skjer igjen neste gang det skjer. (og jaa, Carina har fått bakgrunnsbilde på begge mobilene mine)

                Det blir deilig å endelig kunne sitte på mobilen, utenom å få glass i fingrene eller at jeg faktisk kan se ting ordentlig nå!


                 

                Jakken jeg har på bildet finner du hos junkyard HER // Nike sko fra JUNKYARD // Bukse Bik Bok // Hettegengser fra Las Vegas // Genser fra Victoria's secret // Speedy veske 

                 

                Har du testet ut Dr. iPod før?

                • Ingen kommentarer

                Hvordan få speilvendte bilder

                • 11.07.2015 kl.16:48


                • Det er utrolig mange som har spurt meg hvordan jeg får bildene mine til å bli speilvendt, og hvordan jeg får satt de sammen. Det er faktisk utrolig enkelt når man først vet hvordan. Jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. Men hvis det er noe dere lurer på eller ikke forstår, så må dere bare spørre :) Skal forklare til hver eneste bilde, så hvis dere følger bildene og teksten skal det gå bra.


                  

                 Først går du inn på PIXLR EXPRESS - Deretter trykker du på browse og velger det bildet du vil skal bli speilvendt.

                  

                  


                 Når du har gjort det kommer det opp en meny nederst, da trykker du '' adjustment ''

                  


                  

                 Etter det trykker du på rotate..

                  


                  

                 Deretter velger du de pilene som står fra hverandre. De jeg har markert med blått på bildet. Nå som du har snudd bildet, må du lagre det. Husk å endre navnet på bildet, slik at du får to bilder. Deretter trykker du på close, for å komme til forsiden igjen. Da trykker du på Collage... 

                  


                  

                 Etter dette går du inn på layout, og velger det bildet som er markert på bildet. Deretter velger du de to bildene du skal bruke.

                 For å fjerne mellomrommet mellom bildene endrer du tallet som er ved Spacing. Der står det 5, endrer du det til 0 så vil det ikke være en linje og bildene vil gli sammen! Deretter kan du stille på proportions for å velge hvilken høyde eller bredde du skal ha.

                  


                  


                  

                 Det er litt forskjellig fra bilde til bilde hvilken proportions man vil eller trenger. Men det er bare til å finne frem til hva du selv liker. Da håper jeg dette var bra nok forklart for de fleste av dere. Hvis du fortsatt ikke skjønte så kan du bare skrive en kommentar, så skal jeg hjelpe deg.

                  

                 Ha en fin sommerdag videre.

                 <3KV

                 • 4 kommentarer
                • Designet av

                 Camilla Haukjem