hits
Q & ASvar fra spørsmålsrunden

 • 19.10.2018 kl.16:36


  •  

   Tips til å akseptere seg selv?

   Tips for å akseptere seg selv må være at alt tar tid. Man burde fokusere mer på det positive både ved seg selv og ting rundt seg. Vi har veldig lett for å tenke så mye på det negative ved oss selv og det positive med andre. Derfor dømmer vi oss selv for hardt. Men tenk litt etter hvem du vil være eller hva du vil oppnå. Fokuser på dine mål, og tenk at det er ingen andre enn deg selv som kan gjøre livet ditt bedre. Bli den beste utgaven av deg selv, og du vil raskt akseptere deg selv fordi du blir stolt over hva du oppnår.

   Hvordan har du det i livet ditt?

   Jeg har det bra, per dags dato. Jeg har også blitt spådd 2 ganger, der begge gangene har jeg fått vite at noe bra kommer til å skje innen karrieren min og at ting ser lyst ut, så jeg har god tro. haha. Men nei, jeg er på en rolig bølge nå.

   Hvem er dine beste venner?

   Julianne, Kaja, Stine og Anniken.   Er det noe du tenker tilbake på, som du ville ha gjort annerledes?

   Vel ja, masse! Men igjen, så er jeg veldig takknemlig for alle nedturer og feil jeg har gjort, for det igjen har gjort meg til den jeg er nå. Samtidig ville jeg aldri visst alle disse tingene jeg vet nå hvis jeg ikke hadde gjort ting jeg har gjort. Alt skjer for en grunn, og det er ikke alltid man vet eller forstår grunnen akkurat der og da - det kan ta flere år, men alt i alt er det en grunn bak.

    

   Hvem har tatt bilde?

   Simen. Haha

   Kommer du til å bli sammen med Simen Auke igjen?

   Har du noen gutter i sikte?

   Nei! Jeg tar det veldig piano om dagen. Konsentrerer meg om karrieren, reise og venner ATM.

   Hvor får du stilen din fra? Både interiør og klær

   Det er litt forskjellig. Før brydde jeg meg ikke i det hele tatt. Altså, jeg bare tok på klær og brydde meg fint lite om det matchet eller ikke. Men de siste årene så har jeg forandret meg veldig mye - både med interiør og klær. Jeg kunne bare kjøpe ting før, uten mål eller mening, men fra da jeg endret stilen min så fikk jeg interessen for sort. Rette detaljer og renhet. Deretter setter jeg det sammen slik jeg foretrekker det. Jeg liker det minimalistisk og koselig.

    

   Hva syns du om at Simen reagerte så sterk på å bli nevnt i Annikens bok?

   Alle gjør ting forskjellig, men alle har også rett til å forsvare navnet sitt.

   Hva drømte du om å bli når du var yngre?

   Jeg drømte om å bli veterinær. Jeg leste alle studiebøkene for å bli veterinær, helt til jeg ville bli flyvertinne. Jeg syntes de var så pene også ville jeg ha en jobb der jeg gikk i høye heler! Ha Ha. 

   Processed with VSCO with m5 preset

   Hva synes du om boken til Anniken?

   Jeg syntes Anniken er veldig flink til å skrive. Det har hun alltid vært.

   Har du kjæreste?

   Neeei. Singel :)

   Har du noen sminketips for nybegynnere?

   Av sminke burde du finne de tingene som passer din hud. Det er ikke alle som jobber med sminke som vet hvilke produkter som passer din hud, så spør etter prøver/testere. Spesielt på foundation. Kjøp grunnleggende sminke som foundation, concealer,  pudder/og eller settingpudder. Blush, solpudder (du kan bruke solpudder som øyenskygge og low-light), mascara og eyebrown gel. Selvfølgelig lipliner og eller leppestift - hva du selv følger for. Men dette er de grunnleggende tingene du egentlig klarer deg veldig fint med, så kan du bare prøve deg frem. Legg foundation jevnt og pent i ansiktet, Påfør concealer før eller etter foundation etter hva du liker best. Påfør så settingpudder eller bare pudder i hele ansiktet. Legg solpudder i et 3 tall på hver side også på hver sin side av nesen og øynene hvis du føler for det. Dra blushen litt forsiktig fra kinnene og oppover mot ørene. Nå kommer det viktigste du gjør innen sminke, og det er å DUSE. Dus alt sammen, dus og blend til alt henger sammen. Påfør deretter øyenbrynene dine hvordan du liker å ha de, så kan du avslutte med mascara. Selv foretrekker jeg lip balm på leppene. Se gjerne sminkevideoer på nettet, folk har blitt veldig flinke der!

   Aller aller beste tipse er å drikke mye vann og rense huden morgen og kveld.

   • Ingen kommentarer

   Spørsmålsrunde

   • 12.10.2018 kl.17:05


   • Nå er det på tide med en liten spørsmålsrunde igjen. Spør meg om hva du vil, så skal jeg svare på alt. Nesten alt hvert fall. I dag blir nok bare en rolig dag, sette opp en liten plan og få litt orden i kalenderen min igjen. Tydeligvis skal alt skje i oktober når jeg har hatt flere rolige måneder, dermed må jeg omrokkere litt på planene mine og gjort sånn at jeg rekker alt sammen. See Yaa

    • 5 kommentarer

    Jeg svarer dere <3

    • 07.07.2018 kl.17:46


    • Jeg svarer dere på spørsmålsrunden <3

           - Du har så flott hår! Kan du lage noen hair tutorials?

     Takk for det! Ja, kanskje jeg kan få laget det. Med krøller eller rett hår tenker du?

     Processed with VSCO with a5 preset
     - Og samme for sminke?

     Det kan jeg <3


      


     - Hvor ser du deg selv om 5 år mtp jobb, bosted og familie?

     ÅÅ, om 5 år driver jeg bedriften min (håper den selvfølgelig går som den skal), jeg regner med at jeg har en samboer på den tiden, om vi har slått oss til ro med et hus eller om vil være på reisefot er uvisst å si noe om enda, men for meg så tar jeg alt på sparket. Mulig jeg vil drive med veldedighet eller hjelpe hjemløse hunder eller dyr, men igjen så vil jeg også bruke mye tid på hundene mine. 

     - Hvor blir din neste reise?

     Jeg tror det blir caribbean - eller jeg tror og håper det! Spørs bare litt på de jeg skal dra med. 

     Processed with VSCO with e7 preset

     - Vil du flytte utenlands igjen?

     Det spørs helt hvilken mulighet som dukker opp, men det er ingen ting som stopper meg fra å gjøre det på den måten. Tar livet som det kommer.

     - Tjener du nok på bloggen til å leve av den?

     Ja, per dags dato driver jeg kun med blogg og instagram, men jeg har noe annet spennende i vente.

     - Hvordan går det med treningen og kostholdet?

     Det går litt periodevis, men generelt går det veldig bra. På de aller varmeste dagene klarer jeg ikke dra på Treningsenter for det er aaaaalt for varmt. Når det kommer til kostholdet passer jeg på å spise rundt og velge riktig mat. Men igjen, det er sommer, man må spise mye ute på de fine resturantene. Men et balansert kosthold er viktig.

     Har du sett oljebarna ? 

     Nei, eller mener jeg så noen av det for lenge siden? Litt usikker, men husker jeg fikk spørsmålet om å være med men droppet det.

     Hva er din favoritt TV Serie ? 

     Det må være Good girls! Den serien er sååååå bra, men dessverre er det bare 1 sesong som er ute og jeg dør av å vente på når sesong 2 kommer ut.
      

     Dater du?

     Jeg gjør mye rart.

     Er du singel?

     Ja.

     hvor er den gule kjolen fra? <3

     Den er fra Cubus :)

     Processed with VSCO with fr4 preset

     • 6 kommentarer

     Spør meg om hva du vil

     • 21.06.2018 kl.21:12


     • Jeg tenkte det var på tide å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde til dere igjen da det har blitt en stund siden sist <3 

      • 5 kommentarer

      Uken som har gått <3

      • 06.05.2018 kl.20:17


      •  

        

       Ukens høydepunkt: 

       Grille med jentene mine! wohaa. Jeg har savnet å ha ølen i den ene hånden, solen i nakken og stekespaden i den andre hånden. Musikken som vekker gamle minner i kropp og sjel, latter og glede. Vi er fader meg i Mai! jeg elsker Mai, Mai er måneden min. Vi skal gjøre mye gøy.

        

       Ukens tanke:

       Det går kanskje ikke under ukens tanke. Men jeg har tenkt lenge på at jeg vil på ute-kino. Jeg har aldri vært på det før og jeg har alltid sett for meg hvor koselig det egentlig måtte være. Ja, jeg vet også at det finnes i Oslo, at det ikke er langt for meg å dra. Så INVITER MEG <33 Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før når jeg har hatt lyst til det så lenge.

       Ukens matopplevelse:

       Christi og jeg bestilte mat fra en indisk-sjappe. Oh wow. Det smakte så latterlig godt at det definitivt ikke blir siste gang jeg spiser der.

       Processed with VSCO with m5 preset

       Ukens Flause:

       Hm, kanskje det at jeg alltid søler på meg selv? Herregud, jeg er så klumsete, så enten knuser jeg noe eller søler halve måltidet på meg selv :) Jeg er kul å dra på date med.. // Men det aller flaueste da Julianne og jeg dreit oss ut natt til 1. Mai

       Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with m5 preset

       Ukens lættis:

       Haha!! Har dere sett hva som står om "meg" - Karianne Vilde på urban Dictionary? Jeg lo så godt når jeg leste dette.

       Ukens innkjøp:

       GoPro kamera. Det var så nødvendig og fornuftig innkjøp. Jeg har allerede startet å filme til dere - det gjenstår bare redigering.

        

       Ukens craving: 

       Hmmm, Øl??

       Ukens låt:

       Blue Window - Dune x crayon

       Ukens opptur:

       At vi tok en spontantur på konserten til @majesticcasual . Vakkert show.

       Processed with VSCO with m5 preset

        

        

       Husk å melde dere på konkurransen min HER

        

       FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

       • 2 kommentarer

       Jeg svarer dere <3

       • 22.03.2018 kl.16:29


       •  

        Prøvd tre/fire - kant før? - Alle gode ting er tre.

        Hva er dine egne erfaring om analsex? - Det har jeg ingen erfaring med dessverre. 

        Har du spilt inn sextape noen gang? - Satt opp et kamera og trykket play? Nei. hehe 

        Hvilken forskjellige sexleketøy har du? - Forskjellige? Tror jeg snart har alle typene jeg.

        Dine erfaringer om jentesex? - Det har jeg ikke erfaring med, men jeg har mange venninner som har fortalt at det vistnok er den beste opplevelsen de har vært borti. Muligens fordi "girls do it better".

        Hvilken offentlige steder har du hatt sex? - Naturen <3

        Hvor bor du nå? - Jeg bor i Drammen.

        Er du singel, og trives du i så fall? - Ja, jeg er singel og trives veldig godt som singel også :)

        Hva er ambisjonene dine innen karriere? - Hm, det er veldig variert egentlig. Jeg har mye som skjer, men jeg kan ikke fortelle dere om det helt enda.

        Kommer du til å bo mer i utlandet? Hvor? - Det spørs hva fremtiden bringer, og jeg tar ting som de kommer. Jeg er ikke vond å be når det kommer til å bo i utlandet.. Et sted som er varmt er et ganske stort pluss for meg.


        Savner du LA? - OM jeg savner LA. Det er derfor jeg drar dit om 2 uker :)

        Processed with VSCO with p5 preset

         

        Har du slutat med träningsvloggen på Youtube? - Det var noe som oppstod slik at vi ikke kunne fortsette, så skulle jeg starte opp med den gamle PT'en jeg hadde, men noen ganger tar ting litt tid. Vet det er utrolig kjipt for det var et ganske så bra utgangspunkt, men jeg skal få ordnet noe snart.

         

        Dette høres kanskje teit ut, men hver gang jeg har hatt kjærlighetssorg har jeg oppsøkt innlegget du skrev om det siste bruddet ditt. Nå har jeg kjærlighetssorg igjen, og prøvde å finne innlegget men finner det ingen sted:( Hadde blitt så sykt glad om du lager et innlegg hvordan du klarte å komme deg over han, og hvordan tiden etter er. hvordan man faktisk kan la en person som plutselig bestemmer seg for å gå, gå... - Åh, fine deg! Ja, jeg skal lage et "hvordan komme deg over han" innlegg jeg. Skal prøve å tipse om alle de små tingene som hjalp for meg.

        Så hadde jeg likt å sett hvordan hårprodukter/sminkeprodukter du bruker hver dag? Leilighetstour? (detaljert) Du er så inspo! - Det var en god idè, det skal jeg få til :) Jaa, kanskje litt enklere med en leilighet tour video da det blir bedre å se ting på video. Skal ha det i bakhodet :)

        Er det vanskelig å bli kjent med deg? Hvordan evt kan man bli kjent med deg? - Jeg vet ikke? Kanskje litt. Spørs litt på hvordan type person du er, hvordan settingen er osv. Jeg er ganske åpen, pratsom og hyggelig mot folk, men det tar litt tid før man virkelig blir kjent med meg. 

        Har du silikon eller fillers? - Jeg har silikon ja, ingen fillers. Jeg har vurdert å fylle på leppene mine - kun fordi jeg ikke vil ha tørre lepper, men Gentiana (hudpleieren min) nekter å la meg gjøre det. Ha ha

        Hva skal du gjøre fremover ( etter sommer ) - Jeg er jo altfor spontan til å legge planer, men jeg tenker at jeg vil reise, oppleve og jobbe fremover. Jobbe med bloggen, litt business og se hva mer fremtiden bringer. Jeg er veldig gira på å få gjøre en del denne sommeren.

        Singel? - Ja, jeg er singel :)

        Favoritt trenings øvelser ? - Øvelser. Hm, jeg elsker å løpe på tredemøller. For så vidt det å løpe. Jeg vet ikke om en mer befriende følelse enn å løpe til musikk, og bare løpe fra sinne og problemer. Nydelig. 

        Hva er du mest fornøyd med kroppen?  - Er det lov å si øyene? Jeg elsker at øynene mine skifter farge etter humøret mitt. Hvis du ser meg og jeg har lyseblå/turkis, da er jeg veldig glad. Når jeg er sint er de så mørkeblå at de nesten går under kategorien sort. 

        Processed with VSCO with c1 preset

        Kan du legge ut et bilde av deg selv uten sminke? - Jaa, Here u go.

        Hvorfan går det med den sunne livsstilen - Det går veldig bra. Jeg lager så og si bare mat fra bunnen av, har plutselig blitt veldig kreativ og syntes det bare frister med sunn og god mat :)

        Kan du legge ut mat retter / oppskrifter - JA! Det syntes jeg faktisk selv, for jeg har spist så mye god mat jeg gjerne vil dele med dere.         Hva spiser du i løpet av en dag?? Du er så fin - Åh takk for det :) Det er litt forskjellig egentlig. Jeg pleier vanligvis å spise det jeg vil og når jeg vil. Den siste tiden har jeg blitt mye flinkere til å lage sunn og god mat. Det er alltid grønnsaker til middagene mine. Om det er fisk, kjøtt eller vegetar. Jeg skal bli flinkere til å legge ut matoppskrifter til dere.

        Hva skjedde meg YouTube filmene? Savner trenings filmene. - Åh jeg vet :(.. Veldig leit. Det var dessverre noe som skjedde som gjorde at vi ikke fortsatte. Skal prøve å fikse noe jeg.

        Og skal du tilbake til LA? - JAA. Drar 4. April :)))

         

        Kan du lage Leilighetstour??? pliiis - Skal få laget det ja :)

         

        Hvor er du oppvokst? - Jeg er oppvokst et sted som kalles for Solberg. Ja, der Anniken også er fra. 

        hvordan er det og bo i drammen? - Veldig deilig? Jeg trives best litt unna alt. Rart med det..

        Kan du lage closet tour? - Nå har jeg ikke noe skikkelig fancy opplegg i denne leiligheten helt enda da.. Men jeg kan få prøvd å lage noe :)

        Kan du lage vlog om en dag i livet ditt? - Selvfølgelig kan jeg det :)

        Hvem er dine nærmeste venner? - Det er jo Julianne, Kaja, Stine generelt Rogers-jentegjengen min, Anniken, Christi og Natalie som jeg har kjent siden jeg var liten og vil alltid ha i livet mitt uansett hvor mye jeg er med de.

        Hvilke av vennene dine liker du best? - Haha, jeg liker alle på hver sin måte. De har fått en plass i livet mitt for enn grunn.

        Hvis du var på en øde øy, hvilke 2 ting/levende individer ville du hatt med deg? - 2 levende individer? Kan ikke velge annet enn hundene mine da. Men hvis de allerede var på den øde øya, ville jeg hatt med en gutt jeg ville overlevd på øya med og kniv-øks-sag en tur-kombo. 

        Hvor lenge har du hatt hundene dine og hvor fikk du de fra? - Chanel er 6 år og Chloè er 3 år. De er begge fra forskjellige oppdretter i Sverige.
         

        Hva er dine 3 beste egenskaper? : Gavmild, omtenksom og spontan.

        Hva er dine 3 verste egenskaper? - dumsnill, ubesluttsom og fort sint.

        Hvor ser du deg selv om 10 år? - Jeg har mitt eget firma som muligens gjør en stor påvirkning på verden vi lever i. 

        Kan du begynne å vlogge? hadde vært cool, du er cool - Kan ikke love 100%, men jeg skal prøve å bli flinkere enn hva jeg er!

        Har du og Anniken mistet kontakt? - Vi har bare våres forskjellige liv, men ikke mistet kontakten.

        Processed with VSCO with g3 preset

        Har du noen lifehacks? - Hvordan lifehacks vil du ha? Har laget kitchen life hacks HER - men jeg kan godt lage noen flere.

        Noen tips for oppussing ? - Spørs litt hvor, hvordan og hva? Men hvis du skal pusse opp, så ville jeg anbefalt deg å gjøre 1 ting om gangen. Bli ferdig med det du holder på med før du tar deg "pauser". Hvis du først har dratt ut alt sammen for å fikse noe MÅ du bli ferdig, ellers vil det bare blå stående. Hopp ut i det, du vil lære og forstå underveis. 

        Hvordan er hundene dine ? Sånn positivt og negativt - Hundene mine er faktisk de beste. Kunne ikke bedt om bedre og finere hunder. De er rolige, selvstendige, spreke og fine. Negative kan være hvis de er ekstra kosesyke og trenger min oppmerksomhet når jeg er opptatt..        Tips til å få en best mulig hund. Hundene dine virker sååååå nydelige - Takk for det! De er veldig nydelige og rolige. Så mitt tips er å gi de masse oppmerksomhet, kjærlighet og dressur. Ta de når gjør feil, vis at du er sjefen. Likevel trenger de masse kos, ros og kjærlighet.        Kan du vise sminkeproduktene du bruker til vanlig hverdagssminke? - Ja, det kan jeg :)

        Hvordan hårprodukter bruker du? - Jeg bruker joico sjampoo, balsam og hårkur. Ellers bruker jeg en hårolje etter jeg har dusjet.

        Angrer du for at du tok silikon en gang i tiden? - Nei. Overhodet ikke. Jeg husker forsåvidt ikke hvordan de så ut før jeg tok det, men jeg har aldri angret.

        Favorittmat? - BURGER. Du finner ikke en person som er mer glad i burger enn meg. 

        Processed with VSCO with f2 preset

        Favoritt snacks? - Frukt! Frukt og nøtter. Elsker det!

        Processed with VSCO with f2 preset

        Bor du alene? - Jeg bor alene med hundene mine.

        Hvorfor blir du filmet? Skal du være med i bloggerne? - Ble filmet til en reklamefilm som du finner HER

        du og Simen auke er sjelevenner, tror du dere kommer til å bli sammen igjen - Han vil alltid ha en spesiell plass, men vi kommer ikke til å bli sammen igjen.

        • 2 kommentarer

        Spørsmålsrunde

        • 06.03.2018 kl.15:04


        •  

         Spørsmålsruuuunde til dere, da jeg får ganske mange forskjellige spørsmål på forskjellige steder, tenkte jeg at det var bedre å samle alle sammen her.

         Processed with VSCO with f2 preset

          

         Fyr løs, så skal jeg besvare de så godt jeg kan.

          

         FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAP KARIANNEVILDE

         • 16 kommentarer

         Jeg svarer.

         • 08.01.2017 kl.01:30


         • Holder du på med Steven Kelly? - Heh, nei!

          Du har ikke lyst til å komme hjem snart? Vil helst ha deg hjem.... - Jeg kommer hjem i Februar <3<3

          Hvordan var det å finne bosted i LA? - Hm, første uken min bodde jeg på AirBnb, før det plutselig ble et rom ledig i huset der Julianne bor. Nå bor jeg i en leilighet til en kompis jeg har blitt kjent med her nede. Han leier ut rom og leiligheter her i West Hollywood - så han hjelper meg og jeg hjelper han. Det skal sies at jeg har vært utrolig heldig mens jeg har vært her nede.

          Processed with VSCO with p5 preset

           

          Hvordan skaffet du deg venner?- Jeg er veldig utadvendt... Jeg får meg venner bare av å gå ut av døren.. Jeg vet ikke? Av en eller annen grunn så får jeg venner. Kanskje fordi jeg snakker med random mennesker, også utveksler vi telefonnr, også blir jeg kjent med vennene deres og vennene der igjen. 

           

          Hvordan ser en typisk dag ut der? - Hm, det spørs helt på dagen, humøret og hvem jeg møter opp med. Men en dag kan være at jeg spiser frokost, så drar jeg rett på trening,- hjem dusjer, fikser meg. Møter noen i sunset blvd eller santa monica, spiser lunch. Enten tar noen drinker eller gjør noe annet - kjører rundt i L.A - spiser middag - også drar man på byen/fest/event. 

          Hvordan endte du opp med å henge med Dan Bilzerian? - Los Angeles er en by full av kjendiser, kjendiser jeg aldri har hørt eller sett før, og kjendiser alle vet hvem er. Anyways, så uansett hvor du går eller er så møter du på de, du fester med de og blir invitert med hjem til de. Ting bare skjer.

          Har du noen tips til hvordan å tenke på noe annet enn gutten man har kjærlighetssorg over? Er i samme situasjon som deg, går på videregående så har ikke muligheten til å dra bort for en stund.. - Åhh, jeg har så mange. men det aller viktigste du kan gjøre, det er å innstille deg selv på at det er over. Vet ikke helt hvordan jeg kan beskrive det noe bedre enn at, du bare må innstille deg på det? Si til hjernen din, det er ferdig, ingen vei tilbake. Ikke møt han, prøv ikke å snakke om han og ikke se på gamle bilder. Gå ut på en løpetur hvis du er lei deg eller sint. Det er noe av det beste som finner, løpe når man er såra. Du får ut så mye mer. Sett på favorittsangen din, få det ut og løp av deg bena dine. Fortell deg selv at det er for det beste, gjør ting som vil gjøre deg selv lykkelig. 
           

          Hvor blir du kjent med nye mennesker, og hvordan kommer du deg inn på kule kjendisfester? - Som jeg skrev over der, så er jeg bare veldig utadvendt og elsker det å bli kjent med nye mennesker. Også blir jeg bare kontaktet av kompisene til div kjendiser ellers er det promotører og div andre. L.A er byen der alt kan skje, du kan få til alt så lenge du bare vil det. Jeg har talent speidere som ringer og tekster meg, og jeg tror jeg ville hoppet av glede og møtt alt og alle for noen år tilbake. Jeg ville nok gjort alt for å bli sett på den måten, men nå er jeg mer opptatt av å kose meg. Jeg vet ikke, men drømmer endrer seg og ting er ikke alltid som man trodde.

          Hvor lenge skal du være der? - Jeg skal tilbake til Norge i Februar! Gleder meg helt sykt til å se hundene igjen.

          Hvor får du pengene fra til å kunne leve der? :) - Jeg sparte opp veldig mye penger før jeg dro ned hit. Ca. 50.000 kr

          Hei. du stråler! Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du har greid og blitt så fit på så kort tid! Eventuelt hva du har endret på mtp kosthold? Hvordan du trener? osv :) - Først og fremst tusen takk! Jeg har vært veldig fokusert på trening og kosthold. Jeg hadde personlig trener "Nichlas" som virkelig hjalp meg i gang, både fysisk og psykisk. 

          Processed with VSCO with f2 preset

           

          Når du drar på fester med tyga og de får du snakka Med dem eller er det mange mennesker og "kaos"? - Nei, jeg snakker med alle de jeg vil snakke med. Det er mest "kaos" utenfor, mtp paparazziene - ellers er det stappfullt på clubben og/eller housepartyet også. Men på cluben er jeg ofte på bordet deres, og på housepartyene er det ingen "fans" der. Sånn at alle går rundt casual. Flere av gangen har jeg måtte gi fra meg mobilen i døren av livvakter. Første gangen jeg måtte gi fra meg mobilen var når vi var på nach hos Chris Brown. Det var veldig nytt for meg, og jeg slet med å være der i så mange timer utenom å ha mobilen min - men nå har jeg blitt mer vandt med det.  

          Jeg beundrer deg sååå mye, styrken din og måten du har håndtert bruddet på... jeg har en kjæreste, han lar meg ikke gjøre noe, han mistenker meg for alt, og jeg føler helt ærlig at han driver psykisk tortur, jeg elsker han men er bare 20 år og har innsett at livet mitt er over om jeg fortsetter å være sammen med han. Jeg vil komme meg ut av det på en best mulig måte, vi bor forresten sammen. Men kan du Værsåsnill komme med noen tips? Klarer ikke dette alene... - Jeg vet det er tøft, valget er veldig vanskelig også. Jeg vil jo aldri oppfordre noen til å gjøre det slutt med noen. Jeg husker når vennene mine ville at jeg skulle gjøre det slutt med min kjæreste, og de sa de ikke ville besøke meg (jeg måtte komme til de) - fordi de så at det drepte meg sakte men sikkert det å ikke kunne gjøre som jeg ville. Jeg vet ikke. Men det å reise, det å leve, det å sitte å se på solnedgangen, det å ha dype samtaler om alt og ingenting, det var meg. Og med en kjæreste kan du enten finne eller miste deg selv. Det er veldig lett å bli "fanget" i et forhold. Derfor mener jeg det er viktig at man tar ett skritt tilbake og tar et valg. Jeg trodde alltid at jeg kom til å være sammen med Simen for alltid, fordi vi alltid kom tilbake til hverandre, men jeg er 22 år - vi ble sammen da jeg var 17 år. Så for meg var det viktig at jeg kom meg bort og frem, ikke låse meg fast til noe. Jeg er enda unge, og har så mye foran oss. Men jeg kan forstå hva du mener med psykisk tortur, og det er ofte i de forholdene der det er hardere og komme seg unna. Men fortell til deg selv, DU MÅ. Stå foran speilet ditt hjemme - fortell deg selv at dette ikke er bra, fortell at du trenger å komme deg bort, du trenger ingen andre for å fortelle deg hvem du er. Du trenger ingen mann for å puste, og du vil klare deg. Når jeg har klart det, klarer alle andre det også. Vær forberedt på et hælvette. Vit at han 99% sikkert ender opp som en hore som vil pule alt med puls. Vit at han 99% sikkert vil prøve seg på venninnene dine - skjer det noe, er ikke de heller verdt å spare på. Selv hvor barnslig det er, blokker han på alle sosiale medier. I starten er det veldig viktig at du hverken møter han, ser han eller hører noe om han. Sosiale medier kommer alt frem. Slett gjerne vennene hans fra snap om nødvendig. (Veldig viktig at du ikke stalker fra andres tlf også)

          Hvor bor du og hvordan får du så langt visum hvis du ikke har "fast" jobb eller studerer?? :) - Jeg bor i West Hollywood. Horn ave. Du kan bo her 3 månd uten noe problem, også kan du søkte om å få det utsatt i enda 3 månd til aka 6 månd. Eller betale for en advokat.

          Hvordan tjener du penger der nede? Hvor mye har du ca i mnd? - Jeg tjener ikke penger her nede - jeg bare sparte opp endel før jeg dro. Også fikk jeg den ene lønnen min i Desember for å fordele den ut i Desember og Januar.

          Er det gøy og være singel i LA eller?😏 - Det er veeeldig gøy ja. Ha ha.

          Visste du at Simen hadde sex med "ugla"? - Ingen kommentar.

          Hvordan fant du ut at han hadde vært utro opp til flere ganger? - Ingen kommentar.

          Savner du Norge? - Nja. Jeg savner hundene og vennene mine helt sykt.           Er det sant at du har vært hos Chris brown? Hvordan var det? - Ja, det stemmer. Det var veldig koselig de gangene jeg har vært der.

          Hva er det beste minne hittil ? - i L.A? Det er uten tvil det øyeblikket Kaja og jeg hadde på vei til Santa Barbara. Jeg følte meg så levende, alt var ekte. 

          Processed with VSCO with f2 preset          Håper dere fortsetter med videoblogger!!😀😀 - Jaa, me too faktisk. 

          Hvilke kjendiser har du møtt hittil? har du hooket med noen? - Uansett hvor du går så vil du møte på "kjendiser" her nede. Du kan stå å danse med noen (eller kline), så finner du ut at det er noen du har hatt på snap eller har fulgt på instagram i en god stund eller at de er verdens kjente. Welcome to L.A.

          Hvor lenge tenker du å bli i LA? - For alltid.

          Kan du fortelle litt om dine beste venner? Hva liker du med dem? - Christi har jeg likt siden vi møttes da vi var barn. Det er nok ikke noe jeg ikke liker med hun, foruten av hun kan ta med meg på dårlige spisevaner - men det samme sier hun om meg, så vi er nok ment to be. Anniken liker jeg fordi hun er min spesielle lille skapning? Den personen jeg kan ha evig lange samtaler om livet og ingenting med. Kaja er min tvilling. Min bortkommende tvilling jeg har det utrolig gøy med. Hun er min lille snik. Carina er tvilling nr 2, aka djevel tvillingen. Alle vet at ting går til H' når vi er med hverandre. Veronica er min modell bitch? Liker hun fordi hun er ærlig og stiller alltid opp.

          Hva synes du om bloggnorge? hvilke bloggere liker du best og minst og hvorfor? - Jeg leser helt ærlig ikke bloggere. Men jeg liker selvfølgelig Annijor sin blogg. Fordi hun er alltid hardtarbeidene og dyktig i det hun gjør. Liker minst, hm. Ikke at jeg ikke liker hun, men jeg har vært innom mamman til Michelle, og jeg føler det er alt for mye tekst og ting som ikke intrs meg. (Mye fordi jeg ikke har barn). Så det må være minst og best av toppbloggere. 

          Hva bruker du mest penger på i hverdagen? - Mat og uber. 

          Er det mye narkotikabruk i LA? - Ja! veldig. Så hvis jeg noen gang får barn, kommer jeg aldri til å la de vokse opp i L.A. 

          Får du mye oppmerksomhet når du er ute i LA? - Skal jeg juge å si nei, eller være cocky å si ja..?

          Er det lett å komme seg inn på kjendisfester? - Hm, vet ikke..? Jeg blir bare invitert jeg, så går jeg rett inn med de folkene. Men jeg vet det er mange som står utenfor, som aldri kommer seg inn.

          Digger bloggen din og at du er så åpen om alt og alltid sier hva du mener og tenker! - Tusen takk for det :) Setter pris på det!

          Har du møt noen rikinger hittil? - USA er veldig delt inn i to kategorier: Du er enten stein rik eller fattig. Så JA, jeg har blitt kjent med en del rikinger - fordi de er over alt her. 

          Hvordan var det første møtet mellom deg og Dan Bilzerian? - Hm, Casual..? Jeg vet ikke. Det var første dagen min her nede, så jeg har opplevd en hel del etter det ;p

          Hvordan har oppveksten din vært? - ingen kommentar.

          Hvordan er familien din? -ingen kommentar. 

          Hvordan er det å være borte fra venner og familie så lenge? - Jeg savner de som bare f'en. Men det har fått meg til å innse hvor gode venner jeg har. Jeg gleder meg til å møte alle sammen igjen! Jeg har nesten lyst til å arrangere en stor fest, bare for å ha alle samlet på ett sted. 

          Har du noen gang vært utro? - Nei. 

          Hvordan er ditt forhold til Anniken? - Veldig bra! Savner hun så utrolig mye at jeg fikk tårer i øynene mine når hun sa hun kommer for å besøke meg om 2 uker. Vi var jo seriøst gift. Vi måtte være med hverandre hver eneste dag, selv om det kun var for 5 minutter. Det er så sykt at hun har fått seg kjæreste.. Jeg var borte i hva, 2 uker før jeg fikk melding. Han har å dele henne med meg, pronto. #friesbeforeguys

          Hvordan tjener du penger når du er i LA? - Jeg tjener ikke penger her nede.

          Hva er planene når du kommer hjem? - Det er først og fremst NYTE tiden med hundene mine. Kanskje jeg tar med noen venner opp på hytten min (og hundene) og bare nyte fjellet litt. Det skal sies at jeg savner Norsk natur her nede. Så blir det å pusse opp leiligheten min, noe jeg gleder meg til. Jeg har allerede lagt nytt gulv på soverommet mitt her nede i L.A og jeg har malt veggene. Så jeg er veldig glad i oppussing og endringer. + det er mye bedre når jeg kan bestemme selv. Og Jakt! Har ikke rukket det etter jeg tok Jäger prøven. 

          bloggen din er gøy å lese :) - Så bra du liker den :)

          hvor mye veier du og hvor høy er du? du har blitt slank og ser smashing ut :) - Hm, jeg veier 56/57 kilo, også er jeg 1.65 cm :) Tusen takk! Viktig at man aldri gir opp. 

          tjener du på å blogge? - Når jeg gjør en innsats og ikke "driter" i bloggen min.

          kan du legge ut mer outfits? gjærne med linker av hvor det er kjøpt også. - Ja, jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg har vært så dårlig til det. Jeg vet ikke, men det har vært veldig mye i det siste.. 

          Kommer du hjem til jul? - Nei. Jeg var i Orange County på julaften. 

          Processed with VSCO with f2 preset          Hva er vitsen med dyr når du drar ifra de? - Jeg hadde ikke planlagt å reise fra de, men vitsen er at jeg har en grunn til å komme tilbake igjen. De gir meg en stor grunn til å leve. 

          Hva skjedde med deg og Simen? - Vi er som en håpløs Lovestory som ingen forstår seg på tror jeg. - begge var hverandres første store kjærlighet man møtte i en ung alder, der man blir den personen som setter spor i deg for alltid. Vi hadde nok fortsatt i evigheter hadde det ikke vært for at jeg avsluttet alt så brutalt. Men nok var nok, jeg måtte vekk for å komme meg helt vekk fra alt sammen. Jeg vil ikke ha noe kontakt eller vite noe.            

          Hvem betaler for drinker og festingen der nede når det er så dyrt på byen i la og vegas? - Det er "gratis" for jenter. Eller å feste i USA, nightsclubs det er ikke som alle andre steder. Man drar enten ut med promotørere eller eierne av nattclubben eller noen venner som kjøper bord med drikke. (Det er ikke vanlig at jenter bruker penger på nightclubs her nede). Også har man gratis drikke hele kvelden, også pleier man ofte ha pre-game på en Resturant, hvor det er gratis middag og drikke. Samtidlig er gutter/menn mye mer gentleman her, så de tar deg med ut å spise hele tiden.

          Hvordan var det å kysse bilzerian? - Jeg har ikke kysset han..

          Hvor mye savner du Carina når du er der borte? :) - Savner hun sykt mye.. Kun 3 uker til hun kommer ned for å besøke meg <3

           

          Hva skjedde med deg og Simen? Og hva med huset dere kjøpte i lag? :o - Jeg klarte ikke mer.

          Kan du skrive hvor klærne du har på deg i innlegget "This pink wall is so fly" er fra? SÅåå fint:):):) - Tusen takk. Shortsen er fra Monkey og toppen er fra Nelly.           

          Har du møtt noen kjekkaser nede i LA? - Det er veeeeldig mange kjekkaser her nede. 

          Når tenker du å dra tilbake til Norge, igjen? - Skal tilbake igjen i Februar.

          Hva savner du med Norge? - Maten, hundene, vennene mine og fjellet.          Har du møtt mange kjendiser? - Well, det er alltid kjendiser ute på byen hver eneste dag. 

          Hva er dine sterke og svake sider som person? - Jeg er har en veeeeldig kort lunte. Skal ikke mye til før jeg står i flammer. Jeg er veldig trofast som person, sier jeg at jeg skal noe - så gjør jeg det. Jeg husker jeg hadde en samtale med en dame her nede. Vi snakket om at jeg var det "sorte fåret" i familien / Familiens Kim K. At hvis noe skjedde så fikk alltid jeg skylden, og alle tror så mye bedre om de som virket meg uskyldige fremfor voksene eller andre mennesker. Og da sa hun; De mest ekte og trofaste menneskene er de som er smågale mennesker, de som snakker høyest, forteller om hvor fulle de var dagen før - eller sånn som jeg gjorde dro ned den ene siden av buksen når jeg kom inn i stua der familien jeg bodde hos satt for å vise dem den nye tatoveringen min. 

          "Det er ikke galskap, det er ærlighet sa hun. De som virker så uskyldige og snille mennesker, er ofte de som skjuler seg bak en agenda. Du er den personen som skriker høyest om en tatovering, og alle dømmer. Men så sitter den "søte og uskyldige jenta" ved siden av, men 50 tatoveringer skjult for omverden. En dag vil flere forstå at det sorte fåret var ikke så sort allikevel."


          Savner du Simen? - Det er litt rart, men nei..? Jeg vet ikke, men jeg har det så bra her jeg er nå at jeg ikke rekker å savne han/det/oss/fortiden. Foruten om det så er jeg veldig bestemt person, og etter alt som skjedde så ser jeg ikke noe grunn til å savne det heller. Nå har jeg vært snusfri i 20 dager allerede. Jeg har ikke tatt èn eneste snus engang.

          Stå på, og kos deg masse der nede:) - Tusen takk for det :)

          Hva syns du om at marihuana har blitt legalisert i California? - Det har kind of vært lovlig her nede hele tiden, for du kunne gå inn og få medical kortet. Alt du trengte var å si du hadde vondt i ryggen elrns, så får du det koret og kunne røyke. Så det er egentlig ingen endring..? Foruten at du ikke trenger å skaffe kort.

          Røyker du mer i USA enn du gjorde i Norge (sigg og weed)? - Jeg røyker ikke. De gangene jeg tar meg en sigg er når jeg skal holde noen med selskap på fest.

          Er det befriende å kunne røyke uten å være redd for å bli tatt? - What..? Folk må skjønne at mye av snappene og statusen jeg skrev var ment som "joke"..

          Hvordan får du råd til USA turen? - Jobbet hardt for det.

          Kjenner du mange i USA, eller dro du dit helt alene og møtte folk derretter? Isåfall hvordan og hvor møtte du de? - Jeg dro helt alene. Jeg kjente kun Julianne. men jeg visste at hun hadde kjæreste som bor i Pismo (5 timer unna), og at hun var hos han 4 ganger i uka +.  Så jeg var forberedt på at jeg måtte klare meg selv. Men nå kjenner jeg nesten alle her nede. 

          Hvor i LA bor du? - Jeg bor i West Hollywood, Sunset blvd. 


          Jeg har så lyst til å dra dit, men har som sagt ingen venner å dra med og syntes det er skummelt å dra alene og ingen å møte. Syntes du er tøff som føler drømmene dine! - Mitt råd er å kaste seg i det. Prøv deg frem, reis alene og voks på det. La deg selv feile. Fungerer det ikke eller noe skjer, så er det ikke verre enn å sette seg på neste fly tilbake..? Det beste med å dra alene er at man ikke trenger å være avhengig av noen andre. Du kan gjøre akkurat hva du SELV vil. Derfor anbefaler jeg deg virkelig å reise alene. Du vil vokse utrolig mye på det der.

          Hvor møtte du Simen første gang? - Det var hos Mikkel tror jeg.

          Hvordan ble du kjent med Carina Dahl? - Første gangen jeg møtte Carina var på 17. Mai. Jeg skulle egentlig gå i russetoget, men jeg valgte å bli med på 17. Mai feiringen til Sky Agency, og der møtte jeg Dahl. 

          Hvordan forhold har du til familien din? - Ingen kommentar.

          Hvordan har du fått så mange kjendis venner her i Norge? Typ. Marius Borge, Annijor, Carina Dahl, Simen Auke, etc.. - Jeg ser ikke på vennene mine som "kjendiser", men enten dukker de opp, ellers blir de sikkert kjente underveis. I don't know.

          Hadde du store pupper før du tokk sillikon eller var du helt flat? - Husker ikke hvordan de så ut for å være helt ærlig. 

          Hvordan er det med hundene dine nå som du er borte så lenge? - Jeg facetimer med de veldig ofte! Men det skal sies at de har det veldig bra, men er veldig tøft å være borte fra de så lenge.           

          Hvilke steder bor du i USA? - Først bodde jeg på La Brea som er i Hollywood. Etter det flyttet jeg til Glendale for å være roomie med Julianne, og nå bor jeg midt i West Hollywood.

          Hvordan skaffet du deg kontakter der? - Jeg er bare sosial. Hvis man først blir kjent med en her nede, så kommer alle andre strømmende på. 

          Hvordan tjener du penger til det? - Hvis du først bestemmer deg for noe, så vil du klare det. Jeg jobbet hardt og mye før jeg dro, også solgte jeg endel av tingene/klærne mine.

          Og hvordan blir du invitert på fester med kylie, Tyga osv? - Jeg blir bare kontaktet, eller så har jeg blitt kjent med folk som kjenner de. Her nede blir man bedt på date av både den ene og andre kjente artister eller skuespilleren. Det er L.A, alle er ett eller annet her nede.

          så at julianne skrev på instagram"i never thought we'd be friends" eller noe,(stalker ja jeg vet x)) lurer på hvordan forhold dere hadde før og hvordan du ble til å bo hos henne? - Vi var ikke venner før, ha ha! Eller hun og Kaja var uvenner, og Kaja var bestevenninnen min, så jeg backet Kaja. ;p

          hvordan app har du brukt for å få sånn "3D" effekt på bildene dine på insta? - Et filter som heter Chromatic på facetune.

          Når begynte du å snuse? - I 1.klasse på VGS.

          Hvor ofte tar du deg en sigg? - Jeg sigger ikke. Noen ganger kan jeg ta det for å holde noen med selskap. 

          Kommer du til å erstatte snusen med sigg? - Nei.

          Feiret du jul i USA eller dro du hjem til Norge? - Jeg var her i USA.

          Digger deg og bloggen din! - Tusen takk for det :))

          • 10 kommentarer

          Svar fra spørsmålsruden

          • 16.10.2016 kl.17:12


          • Hvordan kom du deg inn i Justin Biebers tour bus? - Jeg dro på baroque/Sirkus med noen venninner. De ville ha meg opp og ut av huset for at jeg skulle tenke på noe annet. Der kom crewet hans, der de bare lurte på om jeg om venninnen min Maria ville henge med de, også pratet vi med noen av de, og når Maria plutselig forsvant spurte de om jeg og noen andre ville bli med på nach i bussen før de skulle dra. Derfor dro vi innom bussen.

           Og hvorfor var du i huset Justin bodde i når han var i Norge?Han hadde leid huset til venninnen min og mannen hennes. Hun skulle ha jentekveld der noen dager etter han var der, derfor :)

           Hva syntes du om at Simen legger ut bilder i senga med andre jenter? - Jeg har hørt veldig mange rykter om dette. Egentlig bryr jeg meg ikke, men det er veldig too faceed og tragisk spør du meg. 

           Hva skal du i LA? Nyte livet, trene og oppleve nye ting.            

           Hva gjør du med hundene dine? - Jeg hadde først tenkt til å ta de med, men så føler jeg de vil ha det bedre av å være hjemme der de er kjente i rolige omgivelser. For jeg skal reise litt rundt, samt ta spontanturer og det ikke er alle jeg stoler på til å passe på de. Derfor blir de hjemme i første omgang.            

           Hvem gjorde det slutt? - Jeg syntes det er litt teit det opplegget, hvem som gjorde det slutt eller hva, men det var jeg som valgte å ende forholdet og forlate han fordi jeg ikke hadde det bra med sånn ting var.

           Hvordan går det med deg? - Det går veldig bra med meg. Jeg trives veldig med mitt "nye liv" og ser veldig frem til hva som skal skje i fremtiden.
            

           Hvorfor skal du spille i keeping up with the kardasian? - Det var bare tull, men hvem vet :)

           Er du gravid? - Nei det er jeg ikke. Har heller ikke vært det :-)

           Er du ikke sammen med Simen mer? - Det stemmer. Verden hadde andre planer for meg.

            

           Hvordan går det med deg? - Veldig bra :) Det er veldig mye spennende som skjer i livet mitt, så jeg prøver å rekke alt sammen egentlig.

           Hva har skjedd mellom deg og Simen, og når? Håper alt går fint med deg! - Jeg har vurdert å poste et innlegg her på bloggen om alt, men jeg valgte å ikke gjøre det. For det første, så er jeg nok såpass lei av alt at jeg ikke bryr meg lenger? Uansett. Jeg hadde det ikke bra der jeg var, virkelig ikke bra. Jeg ble ikke satt pris på, på den måten man burde bli så jeg valgte å forlate han og starte for meg selv.

           Vurderer du flytte til Bergen, nærmere sagt til Anniken? haha - Nei, eller å bo med Anniken var noe jeg vurderte. Hun hadde akkurat skrevet under en kontrakt med leiligheten i Bergen da hun hjalp meg med å flytte ut. Men i første omgang trenger jeg å gjøre noe for min egen skyld. For i alle år har jeg satt alle andre, alle andres drømmer først, før mine. Derfor velger jeg California alene. 

           Hva er jobben din/jobber du som? - Det er bloggen da, sosiale medier, også jobber jeg på klesbutikken i Drammen, og The Box. (Har skrevet om det tidligere på bloggen)

           Hva består en vanlig hverdag for deg? - Jeg har nok ikke en vanlig hverdag. Det er alltid like vanskelig hver gang noen spør, men f.eks på mandag jobbet jeg fra 10-18, så dro jeg en rask tur innom Frida før jeg måtte rekke å være hjemme når reporteren fra DT kom. Så spurte hun meg om div ting til reportasjen, og tok noen bilder. Deretter hadde jeg en kosekveld med hundene og lagde god mat. 

           En annen dag denne uken stod jeg opp tidlig, (kl.6.00) Dro på trening, før jeg dro hjem for å lage mat (disse "diett" oppleggene vet du), også var jeg i 3 forskjellige møter, møtte noen venninner, ordnet til klessalget jeg skulle ha også var jeg på et hemmelig oppdrag. Aka, dagene er veldig forskjellig. Det er ikke alltid jeg vet hva dagen bringer før jeg gjør de.

           Hvem er dine bestevenner? Jeg har mange gode venner, venner jeg ser på som mine beste der jeg kan fortelle alt. Men de aller aller beste er jo Christi, Kaja, Anniken og Carina. 
           Hva er ditt neste feriereisemål? - Jeg drar jo til LA om 2 uker, også hører jeg noen rykter fra de der nede om at vi skal ta en tur til Vegas etter jeg har vært der nede i noen dager. Men hvem vet, jeg er veldig spontan av meg.           Hvordan kjenner du kristine saltvold høili? - Jeg ble først kjent med henne via Carina når hun hadde eksamenslutt jentekveld. Der gikk vi ut for å spise og ta noen drinker.

           Håper du får det supert i Cali. Var der selv dette året og elsket det! - Takk for det! Gleder meg masse.

           Hvordan var karakterene dine på VGS? - Ingen kommentar.

           Var Simen utro? - Ingen kommentar.

           Hva skal du i California? - Leve livet mitt, ta mine egene valg og nyte friheten.            

           Når kommer du tilbake? - Jeg kommer tilbake rundt februar. (Må ha med meg valentines day i Norge)

           Hvor skal hundene dine være? - De skal være hjemme hos familie.

           Hvor har du flyttet? - Til en leilighet i Drammen. Følte det var viktig for hundene mien at jeg "slo meg litt til ro", og ha både mine og deres ting samlet på ett sted. De blir veldig stresset av å se meg stresset, så da måtte jeg gjøre det.

           Er det slutt mellom deg og Simen?  - Det er helt over mellom oss ja!

           Hva gjør du med hundene dine når du flytter til USA? - Se svar lenger opp.

           Har du skaffet deg leilighet i USA? - Jeg er litt in between. Ser alle mulighetene før jeg bestemmer meg.

           Hva skal du jobbe med når du bor der nede? - Jeg skal ikke jobbe der nede.

           Og hva er generelt planene du har siden du bestemmer deg for å flytte såpass langt? - Ingen plan, det er veldig spontant fra min side. Man får bare vente å se hva jeg finner på :)

           Ble noen spørsmål gitt, men ønsker deg en super tur til USA og masse lykke til! :D

           Hvem intervjuet deg og hvilke spørsmål fikk du? - Det var for Drammens Tidene, og du kan lese intervjuet HER

           Gleder meg til du kommer <3  - Me2!!! <3

           Hva har skjedd med deg og Simen? - Svar står lenger opp.

           Hvor lenge skal du være i USA, hva skal du gjøre der og hvorfor drar du? - Jeg drar fordi jeg har lyst, har man lyst har man lov. Jeg skal nyte livet, sole meg, trene, ha det gøy og oppleve nye ting.

           Hva gjør dere med huset? Måtte Simen kjøpe deg ut eller var det han som eide det hele tiden? / Hva skjer med huset? - Vet ikke hva han skal gjøre med huset. Det får nesten være hans valg.

           Hvor lenge blir du boende i USA, og hva er planen din når du er der borte?: Svar ser dere lenger opp.

           Hvordan er forholdet ditt til familien din? Ser veldig sjeldent du nevner familien din. - Ingen kommentar til dette.

           Håper det går bra med deg! - Det går faktisk veldig bra med meg! Det føles ut som om det livet jeg lever nå er det jeg har hatt hele tiden.

           har du blitt singel igjen? - Stemmer!

           Hvorfor skal du til USA? Og hvor lenge skal du være der? - Føler jeg har svart på dette flere ganger nå, men hvorfor akkurat USA er fordi det er akkurat der jeg ville dra :) Nå gjør jeg ting for meg selv og ingen andre.

           Har du tenkt til å fortsette å bo i Drammen når du kommer hjem fra USA? - Det får bare tiden vise egentlig. Har en leilighet nå der tingene mine vil stå, men jeg får bare se hva jeg velger.

           Hva har skjedd med deg og Simen? - Står flere svar over her.

           Hva var det ultralydbilde du la ut? Ble bekymret om det kunne være en svulst eller noe lignende... Håper alt går bra! <3 - Nei, det er bare at vi har hatt mye kreft i familien, så jeg måtte ta ultralyd av hele kroppen for å være på den sikre siden. Skulle egentlig være en joke med en bolle, men jeg gikk tok for strøm rett etter jeg la ut bildet, så ble litt kaos blandt folket. Var allerede over 300 stk som hadde tatt screenshot innen jeg var tilbake på mobilen igjen. Men alt stod bra til, ikke noe jeg skulle uroe meg over :)            

            

           • 9 kommentarer

           Spørsmålsrunde

           • 10.10.2016 kl.15:38


           • Hei kjære alle dere! Nå har jeg vært lite aktiv her pga null nett og mye styr med flytting. Nå er det rundt 20 dager til jeg reiser til California, så jeg har ikke kjøpt wifi i leiligheten jeg har skaffet her i Norge, da jeg blir borte såpass lenge i USA. Men jeg måtte ha tingene mine på et trygt sted, derfor måtte jeg skaffe en bolig imens. Uansett! Jeg har fått tusen spørsmål på snap, her på bloggen, instagram og på mail, at jeg tenkte det var bedre at alle sammen spurte meg her istedenfor. Da kan jeg heller svare alle sammen samtidig.  Også vet jeg det er mye dere lurer på, da livet mitt har vært en eneste såpeopera de siste ukene.

            Processed with VSCO with f2 preset
             

            • 14 kommentarer

            Svarene

            • 21.06.2016 kl.10:00


            •  

             Nå kommer endelig svarene fra spørsmålsrunden jeg hadde for en tid tilbake. Hope u like it.

             Noen andre jobber? - Ja, jeg jobber noen ganger hos Ma Vie i Drammen, og jeg har akkurat startet å jobbe på The Box i Drammen. Aka, det beste i drømmenby.

             Utdannelsen din? - Jeg gikk på Tone Lise Akademiet rett etter VGS, så jeg har Makeup Artist utdannelse. 

             Sko str? - Jeg bruker strs. 38 

             Høyde? - Jeg er 1.65

             Processed with VSCO with f2 preset             Fav reise sted? - Favoritt feriested, hm. Det kommer litt an på om jeg vil ha avslappende, shopping eller fest. Men den avslappende og koselige turen er i Koh Samui -Thailand. Anbefaler virkelig det stedet der. Hvis du vil ha fest og shopping, anbefaler jeg deg NYC.

             Bestevenn? - Christi, Kaja og Anniken.

             Processed with VSCO with f2 preset

              

             Er det rart å være sammen med Simen når du og Anniken er bestevenner? Møter dere aldri Mikkel? :D - Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle vært rart for meg å være sammen med Simen, pga Anniken. Anni og jeg ble typ sammen med "de" likt i 2012, men da det ble slutt mellom de holdt Anniken og jeg fortsatt kontakten, og den ble bare bedre og bedre etter hvor eldre vi ble. Men ja, det er ikke så unormalt å være venn med eksen sin, det er ikke noe problem :)

             Hva jobber du som? - Jeg har jo denne bloggen, så er jeg freelance makeup artist, jobber i klesbutikk og nå på The Box i helgene.              

             Hva jobber du som? - What she said.

             Kan du lage sminkevideo? - Åhh, vet jeg lovet det så mange ganger, og det skal jeg virkelig få til snart!

              

             Følg meg gjerne på facebook

             • 3 kommentarer

             Spørsmålsrunde

             • 29.05.2016 kl.19:03
             •  

              Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så det er bare å spørre om hva som måtte falle dere inn. Skal besvare spørsmålene så godt jeg kan.

               

              • 11 kommentarer

              Spørsmålsrunde

              • 03.02.2016 kl.21:07              •  


                

               Processed with VSCOcam with f2 preset
                

               HALLHUBER Kjole fra POLHEM PR


                


                


                

               Processed with VSCOcam with f2 preset
                


                

               Processed with VSCOcam with f2 preset
                

               Jeg syntes det var på tide med en liten spørsmålsrunde på bloggen igjen. Jeg svarer på nesten alt, utenom de spørsmålene jeg syntes er urimelig eller det jeg føler "dere" ikke har noe med. 

               Men ellers er det veldig koselig å svare på de tingene dere lurer på :) Skal også få fikset en konkurranse til dere snart, siden det er en stund siden jeg har hatt det.

                

               Har dere forresten lagt MGP-låten til Freddy Kalas i spillelistene deres? Det er så feel good sang at den bare må vinne MGP.

               fIurp7UGGq8


                

               Håper dere har hatt en fin dag! Nå kan dere bare spørre i vei under dette innlegget.

                

               - Karianne Vilde

               • 8 kommentarer

               Spør meg om hva du vil

               • 13.10.2015 kl.12:25


               • Nå er det en stund siden sist jeg hadde spørsmålsrunde her inne, så tenkte det passet seg nå! Da jeg ikke rekker å svare på alle mailene eller meldinger jeg får på facebook. Ser helst at dere spør meg om spørsmål her, da jeg vil unngå spørsmål på min private facebook profil. Derfor kan dere spørre meg om hva dere vil, og hvis jeg får tid til det skal jeg svare med video igjen. 


                 

                Fyr løs i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan :)

                 

                - Karianne Vilde

                • 14 kommentarer

                Q & A VIDEOBLOGG

                • 30.07.2015 kl.00:54


                • Hei alle sommerfugler! Håper dere har hatt noen fine dager. Jeg vet jeg ikke fikk blogget noe i går, eller i dag. Men nå har klokken 00.11. Det er null dekning eller nett her vi er, så vi må faktisk kjøre for å komme oss til nærmeste wifi-stasjon. (haha) Så etter vi fikk filmet til videoblogen, så måtte jeg laste videoen opp på Benedicte sin mac (min mac har blitt full igjen!). Deretter måtte vi sette oss i bilen for å kjøre etter nett. Så nå driver jeg å laster opp vidoen fra B sin mac, for så å skrive innlegget på min mac. Vi har så lite tid til å fikse ting som dette her nede. Men vi har det utrolig koselig. Kjipt jeg ikke kan dele mer med dere enn det dere får se på snap. Men jeg hadde jo lovet dere en videoblogg, så det får dere nå :) - Eller nå viser det seg at mac'en hennes er full av virus, så det funker faktisk ikke å laste den opp..... Alt går til H nå føler jeg. Men da skal jeg få fikset problemet i morgen, for nå er ting helt håpløst ser det ut som. Siden vi har 5 % strøm igjen, og alt bare henger seg opp #campinglife // Vi snakkes igjen i morgen så fort jeg får tid til å fikse problemet. Beklager..  Nå ser det ut til at videoen endelig er ute å ruller! 


                  

                  

                 Legger ut spørsmålene og svarerene under videoen også, for dere som foretrekker det.

                 Hvor henter du inspirasjon?

                 • Det ligger litt i underbevisstheten tror jeg, men jeg får litt inspirasjon ved å titte i blader, og gå innom butikker ogsånt. Gjerne fra reality serier på tv, der jeg legger merke til ting jeg liker ogsånt.
                 Leser du blogger fast?
                 • nei, men hender jeg titter innom noen blogger i blandt.
                 Hva liker du best å gjøre?
                 • Hva jeg liker best å gjøre. Hm.. Det er litt forskjellig egentlig.. Jeg liker å være med venninne mine, reise og oppleve livet!
                 Favoritt reisemål
                 • Thailand
                 Hva liker du å gjøre på fritiden
                 • Samme som jeg skrev over her. Oppleve hva livet har å by på, sammen med gode venner.
                 Var det Simen uke du var på telttur og hyttetur med?
                 • Ja, det stemmer.
                  
                 Hvordan får du så fint fall hår ditt. 
                 • Jo takk for det! Nå har jeg det værste campinghåret i historen da. Men jeg gjør faktisk ikke så mye mer annet enn at jeg retter ut krøllene mine, så blir det etterhvert fall i håret etter jeg går ut av døren. Ellers kan det hende jeg legger inn noen krøller med krølltangen etter jeg har rettet det.
                 Hvilke land har du vært i?
                 • Æhh, det er endel land! Vet ikke om jeg husker alle engang, men jeg kan si de jeg kommer på. Spania en million ganger, Hellas, Frankriket, Tyskland, Kypros, Thailand, Kina, Danmark, Las Vegas, Miami, Fort Lauderdale, Ja lettere sagt USA, Russland, England, Italia, Sveits, Egypt, Tyrkia, Praha, Finnland, 
                 Hvilket land ønsker du helst å dra til?
                 • Maldivene
                 Er du kilen, isåfall hvor er du mest kilen?
                 • Haha, ja jeg er kilen! Hvor jeg er mest kilen? Hmm, det må vell være på føttene?
                 På skale en skala fra 1 - 10 hvor deilig syntes du marius borg er? Jeg syntes han er jævla digg lizzm
                 • Hahha, lol! Ja Marius Borg er jævla deilig lizzm.
                  
                 Hvem savner du mest Simen Auke, eller Lars Gullek
                 • For å savne noen mest må jeg savne begge, og siden jeg ikke savner begge savner jeg bare Simen mens jeg er her på campingen.
                 (Bildet er tatt fra da vi tok tannbleking. Bla lenger ned på bloggen for å få 3600,- i rabatt hos Cosmo Beauty
                  
                 Hvor er du minst kilen?
                 • På pannen?
                 Jeg har jeg hørt du skarrer litt på R`en, kan du legge ut en videoblogg der du sier rekesmørbrød?
                 • Haha, jeg lager videoblogg nå, så du kan høre etter i denne. Det eneste jeg pleier å si er mottovei, istedenfor motorvei. Men det er egentlig fordi jeg sier det så fort eller noe. Aner ikke faktisk,
                 Er du hårsår?
                 • nei, jeg er ikke hårsår.
                 Jeg vet du har silliconpupper, men er de myke pupper eller er de harde som stein? 
                 • Det stemmer ja! De er hardere enn vanlige pupper, men de er myke.
                 Hei, jeg syntes puppene dine ser helt perfekte ut og jeg har lyst til å oppnå samme resultat når jeg tar siilicon. Så de på "nakenbilde du tørr la henge på veggen», kunne du lagt ut bilde på bloggen, eller sendt et bilde til min mail veronikaphiliakis@hotmail.com der man ser formen på de veldig godt. Gjerne fra flere vinkler :)
                 • Sender desverre ikke bilder, eller legger de ut på bloggen :) Kan se etter bilder i bikini.
                 Kan du svare på spørsmålene på en videoblogg, mens du har på deg Calvin Klein toppen din.
                 Jeg svarer med videoblogg nå, men jeg har på meg det jeg har på nå. :)
                 Hvordan ble du kjent med Marius Borg?
                 • Hvordan vi ble kjent.. Hm, det var når en felles venninne av oss ble sporløst forsvunnet, og vi skulle lage en leteaksjon etter henne. Men da vi visste hvor hun var, tok jeg han med på byen.


                  

                 Er du sammen med Marius Borg?
                 • Haha, nei vi er bare venner! Han er btw 18 år :)

                 (Bildet er tatt fra da vi tok tannblekning sammen, les lenger ned på bloggen hvordan du får 3600,- i rabatt)

                 Som jeg ser nå så er mange av bildene feil vei......... Klikker for meg snart, men jeg skal fikse det så fort jeg får muligheten til dette...
                  

                  

                 • 5 kommentarer

                 Spørsmålsrunde

                 • 20.07.2015 kl.20:28


                 • Nå begynner det å bli en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen. Derfor tenkte jeg å ha en for dere i dag. Jeg kommer til å starte med å ha spørsmålsrunder enda oftere enn det jeg har hatt fra før av. Dere kan spørre meg om hva dere vil, men er det veldig upasssende svarer jeg ikke på det! Jeg tenkte også at dere skulle få bestemme et innlegg jeg skal legge ut her. Så da er det bare til å komme med masse idèer :) Fyr løs med spørsmål i kommentarfeltet.
                  xoxo

                  • 11 kommentarer

                  Svar fra spørsmålsrunden

                  • 03.03.2015 kl.20:18


                   1. ELSKER bloggen din. Lurer på hvor du liker best å shoppe?
                    Jeg liker best å shoppe i London - Oxford street.
                     
                   2. Jeg lur også på om du er kilen, og hvor du i såfall er mest kilen
                    Jeg er faktisk utrolig kilen, så tenker nok at jeg er en sterk 8'er, under føttene er jeg en 10'er!
                     
                   3.  Du har eget firma, er det et enmannsforetak eller har du ansatt noen?
                    Per dags dato har jeg ikke ansatt noen nei!
                     
                   4. Hvilken kanaler bruker du når du skal ha pr for firma, FB, blogg eller via nettverk?
                    Da bruker jeg bloggen, instagram, facebook også snapchat noen ganger.
                     
                   5. Hvor mye silikon har du? Var det vondt? Kan du fortelle mer om operasjonen og tiden etter? :)
                    Jeg har 300 i hver. Ja, uff! Faktisk noe av de vondeste jeg har opplevd.. Med en gang jeg våknet, også hadde jeg konstant vondt i en uke etter. Etter det begynte det å bli bedre og bedre. Jeg tok under muskelen, noe som også er litt vondere. Men siden jeg har trent hele livet mitt, så hadde det nok mye å si det at jeg fikk så mye vondere enn hva enkelte av venninne mine fikk. I og med at jeg har ganske god smerteterskel.
                     
                   6. -Hvem var det som fridde til deg?
                    Var bare tull :-)
                     
                   7. -Er du på G med Matias som du var med på Gardeballet?
                    Hehe, nei! Jeg var bare daten hans til ballet.
                     
                   8. -Snakker du fortsatt med Simen?
                    Ingen kommentar.
                     
                   9. -Hvordan er forholdet ditt til familien din?
                    Ingen kommentar.
                     
                   10. -Vil du si at du er en selvstendig kvinne? 
                    Ja, jeg vil si at jeg er ganske selvstening. Jeg har oppnådd ganske mye i livet mitt!

                     
                   11. Er du redd du aldri kommer til å møte den rette?
                    Nei, den rette kommer når han kommer.
                     
                   12. -Fortell litt om russetiden din! Alltid like gøy å høre om. F.eks hva var det sykeste du opplevde, hva anbefaler du neste russen til å gjøre, hva var morsomst, osv..
                    Æhh, jeg hadde faktisk en ganske vill russetid. Jeg har skrevet litt tips til russetiden HER

                   13. -Vurderer du å bli med på noen form for tv-shows/programmer?
                    Jeg vurderer ikke tv-program nei! Men det siste tv-programmet jeg hadde blitt med på hadde vært paradise hotel
                    .. Du hadde ikke sett meg der om jeg hadde fått 5 millioner en gang.
                     
                   14. -Hvilken opplevelse i livet ditt har formet deg mest som person?
                    Man lærer for hver dag man lever. Jeg tror nok for hver eneste store avgjørelse man gjør, endrer man seg som en person. Får du livet ditt snudd opp ned, vil du se livet ditt fra en annen side og endre på det! Dolker en venninne deg i ryggen, vil du se annerledes på alle andre. Tenke deg litt mer om neste gang.
                     
                   15. -Når vil du omtale deg som mest rebell/fjortiss (tenåringskrisa)?
                    Æh.. Livet mitt gikk veldig i JoJo i tenårene mine.. I 8 til 10 ende klasse var jeg ganske ille faktisk! 1 på videregående skole ble det litt bedre.
                     
                   16. -Hvem kjendiser har du kontakt med/blitt lika/eller har prøvd seg på deg?
                    Nei, Justin Bieber driver å flørter ogsånt da.. Men er ikke så gira på han egentlig.
                     
                   17. -Savner du å være i ett forhold, eller trives du best som singel?
                    Både og(å?) egentlig. Det er enkelte ganger jeg savner det å ha en kjæreste, det rolige livet man får av å være sammen med noen. Men når jeg ser venner av meg krangle med kjærestene sine, eller at man må unngå å gjøre noe pga dem - DA er jeg glad for å være singel!
                     
                   18. -Favorittbyen din?
                    Trondheim! Neida, hm.. Det må nok være NYC (selvom jeg faktisk ikke har vært der selv enda. Men en skal jeg bo der) 
                     
                   19. -Hvordan kosthold/treningsvaner har du?
                    Jeg prøver å få til å spise sunne måltider hver eneste dag,  spise ofte og lite. // Trening: da pleier jeg å få til minst 2-3 løpeturer i uken med hundene mine (tur hver dag da), også de treningsøvelsene jeg har lagt ut i innlegget under.

                     
                   20. -Hva er det leserne dine ikke vet om deg?
                    Det er mye leserene mine ikke vet om meg, men den dagen jeg er klar for det, vil det nok komme ut!
                     
                   21. -Hvordan stil vil du forklare at du har?
                    Jeg har faktisk veldig forskjellig klesstil.. Det har dere nok lagt merke til. Classy til hip hop

                     
                   22. -Har du gjort noe seksuelt med det samme kjønn?
                    Haha, nei!
                     
                   23. -Drømmejobben din?

                    Skuespiller, hihi
                     
                   24. Har du vippeextensions, eller naturlig lange vipper? 
                    Har ikke det nei, så er mine naturlige vipper :)
                     
                   25. Eventuelt hvordan sminker du øynene dine?
                    Det spørs litt hva jeg skal. Har lagt ut en video under her om hvordan man kan legge en enkel og rask øyneskygge.
                     
                   26. Vurderer å flytte til Drammen og ta et friår. Kan du anbefale Drammen? Er det lett å skaffe seg nye venner og et godt miljø der? Hadde satt stoor pris på svar! :)
                    Drammen er en fin by med mange fine mennesker.
                     
                   27. Kan du vise alle tatoveringene dine?
                    Jeg kan lage et eget innlegg med det! Har ingen bilder på denne mac'n


                     
                   28. Hvor gammel var du da du tok silikon? Er det noe du kan anbefale? Din erfaring med det? :-)
                    Jeg var 18 år gammel. Det spørs jo litt egentlig.. Jeg ville ikke anbefalt det hvis du ikke slet veldig mye med puppene dine! Det er jo først og fremt dyrt også gjør det utrolig vondt!! 
                     
                   29. Hvordan kjenner du Carinadahl?
                     Jeg tror faktisk første gangen vi møtte hverandre, var på 17 mai, for noen år tilbake! Så har vi være venninner etter det. #dahlågutan


                     
                   • 22 kommentarer

                   Spørsmålsrunde

                   • 21.02.2015 kl.20:25


                   • Heihei, alle søte! Nå skal jeg endelig ha spørsmålsrunde på bloggen igjen, siden jeg har fått endel spørsmål i det siste om div ting, så jeg tenkte det er bedre hvis jeg svarer på det på ett innlegg istedenfor. Du kan da spørre meg om hva du vil, enten om det er anonymt eller med navn. Som dere vet, så har jeg hatt utrolig mye å gjøre de siste dagene eller ukene, noe som har tilsvart lite blogging.. Men jeg lover at jeg skal få litt mer forgang i det :) Nå er jeg egentlig på vei ut døren, jeg sitter faktisk i trappen med mac'en for å bli ferdig med dette innlegget - men bare spør om hva dere vil under dette innlegget her! 

                     

                    Hva skal du i dag? 

                    Vi snakkes, ha en strålende dag videre :)

                    • 8 kommentarer

                    Svar på spørsmålsrunden

                    • 27.10.2014 kl.18:38


                    • Hei:) hvilken hårprodukter bruker du? - Jeg bruker joico.
                     Favorittsminke? - Glô minerals.
                     Hva skjedde den kvelden du var ute og fikk hjernerystelse? Hvem gjorde det? Jente, gutt? - Har lovet den personen som gjorde det at jeg ikke skulle skrive om det på bloggen.
                     HVa skal til for å be deg ut på en date? - Det spørs jo litt, hvis han er en ålreit mann som ikke er irriterendes og har sosiale antenner, så skal det ikke være så veldig stort problem.

                     Hva ser du etter hos en gutt ? - At han kan få meg til å le, at han ikke er sjenert, litt mystisk, spontan, kler seg bra og at han ikke har vært på alt og alle. Da er det liten sjangse for at han faktisk får meg...
                     ka driver du å fred på me - Leker med flammer.

                     1. Siden du jobber som modell og MUA ved siden av, jobber du hver dag? Er det hektisk? - Jeg jobber bare som blogger, modell, MUA & stylist og promotør for coca cola, så har ingen andre jobber utenom det. Men ja det er hektisk. For jeg har ikke en fast rutine hver eneste dag, noen ganger har jeg flere ting jeg skal på samme dag. Mens andre dager har jeg fri og kan dra ut å reise, men samtidig har jeg heller aldri fri, siden jeg alltid må blogge. Så uansett hva jeg gjør tenker jeg alltid på bloggen om hva jeg skal gjøre og hva jeg skal skrive om og hvordan bildene skal være, samtidig som jeg alltid må vaske og rense alle sminkekostene mine, pakke inn og ut av sminke kofferten. Reise rundt på photoshooter, finne klær til både photoshooter og bloggen. Når jeg reiser med Coca Cola så reiser man rundt til steder i hele Norge. Så ja det kan være slitsomt til tider, men det er hva jeg vil gjøre. Jeg vil ikke ha et 9-4 liv med samme rutiner hver dag, jeg vil ha en bit av alt.
                     Reklame video for Statiol med Morten Ramm.

                     2. Hvor mye tjener du i måneden sånn ca. og hvor mye betaler du for husleie? (Kjekt å vite siden jeg skal flytte for meg selv og er interessert i makeup osv.) - Jeg snakker egentlig ikke om penger og hvor mye jeg tjener, det er jo endel som spørr om dette hver dag, men det er litt forskjellig fra hva jeg sier ja til og ikke. Men hvis du skal flytte for deg selv og betale alt selv og har tenk til å bli makeup artist, så råder jeg deg til å starte hos f.eks TV 2 eller hos et firma og ikke være freelancer, for som en freelancer må du ha et navn, jobbe hardt hver eneste dag med nesten bare makuep og promotere veldig mye for deg selv. Så det er best å ha noe trygt i bakgrunnen i begynnelsen til du kommer litt inn i det, for som freelancer får du ikke sykepenger hvis du er syk heller.

                     3. Er du en utadvendt person? Det virker slik i alle fall, noe som er supert! - Ja, jeg er veldig utadvendt! Jeg blir lett kjent med nye mennesker hele tiden.

                     4. Kan du lage et innlegg om din hudpleierutine? - Ja det kan jeg.

                     5. Tok du opp lån eller hadde du spart masse penger til å ta silikon? - Nei jeg gjorde faktisk ingen av delene. Jeg bestemte meg ganske raskt for å ta silicone, for jeg hadde 32.000 kr på kontoen min der og da, så da brukte jeg pengene på det egentlig.

                     6. Hvem fikk du hjelp av etter du tok silikon og hva er det negative med å a silikon? - Jeg hadde gode venninner som både kjørte meg ned til Drammen privat klinikk, hentet meg med en gang jeg våknet og sov hos meg hver dag i 1 uke til jeg faktisk klarte og reise meg opp på egenhånd. Hun ene utdannet seg faktisk til å bli sykepleier, så hun hjalp meg med alle medisinene mine og en annen som hjalp meg opp og hjalp meg med å kle på meg. Også gikk de tur med hunden min for meg for jeg lå egentlig bare å sov hele tiden. Det som var negativt var smertene jeg hadde.. Jeg husker jeg hadde utrolig vondt og ville egentlig bare ta de ut for de presset sånn på lungene mine de første dagene. Jeg fikk panikkannfall når jeg var på kjøpesentret 3 dager etter opperasjonen for å kjøpe en større sports bh. For jeg hadde så store smerter, klarte nesten ikke stå, nesten ikke puste også var det så utrolig mange mennesker rundt meg. Så jeg oppfordrer ingen til å dra der det er store folkemengder de førstse dagene. Også gikk jeg opp i vekt, men gikk ned igjen etter jeg begynte å holde meg i aktivitet igjen da.

                     7. Er du ofte med familien din? - Nei.

                     8. Trener du?  - Nei jeg har faktisk ikke begynt å trene enda.

                     9. Kan du ha konkurranser litt oftere? -  Jeg kan prøve på det ja.

                     Håper du kan svare på spørsmålene :) For en inspirerende blogg og den gir meg motivasjon :) Hilsen ei jente som elsker å lese bloggen din!
                     Hva er greia mellom deg og Simen Auke? - Ingenting.

                     Savner du Simen? - Nei.

                     Har hørt at du har fått ny type? Stemmer dette? Hvis det stemmer hvem er det? - Ingen kommentar.

                     Kan du bli sammen med noen som ikke er kjendiss? - Jeg vil helst ikke bli sammen med en som er kjent. Så det er faktisk noe jeg prøver å unngå.

                     Hvor var din beste ferie og hvor var din(e) sykeste ferier? - Min beste feire må være da jeg var i kypros, for det var ikke så veldig eksklusivt sted, så vi måtte gjøre det beste ut av ferien hele tiden og endte opp med å ha den beste. (Ting blir bedre hvis man faktisk må jobbe for det) - Den sykeste må være Miami, alt som faktisk skjedde der nede og hva jeg opplevde var virkelig noe for seg selv. Las Vegas er jo faktisk ganske sykt av seg selv, så det er jo en sjanger for seg selv!
                     Kypros
                     Miami

                     Las Vegas


                     Har du tatt botox, restylane ? Og har du tatt silikone i rumpa? eller noen andre steder? - Nei, jeg har ikke tatt noe noen annet sted enn i puppene. Lepper, nese, pannen, rumpa og alt annet er ekte. Jeg må faktisk opperere nesen min, siden jeg har brekt den 3 ganger, så jeg sliter litt med å puste og jeg har alltid vondt i den. Men jeg har faktisk ikke turt å legge meg under kniven med nesen min helt enda.                     Hvorfor har du så store lepper? - Bare født med det :)

                     Hvor får du penger ifra? til å reise så mye og kjøpe en chihuahua og chanel veske osv? - Jobber hardt for å få det jeg vil ha.

                     Hva ser du i en gutt? - Se lengere opp.

                     Hvor store er puppene dine? Har tatt 300 gram.
                     • 8 kommentarer

                     Spørsmålsrunde på bloggen

                     • 20.10.2014 kl.17:05


                     • Nå har jeg fått så utrolig mange forskjellige spørsmål, så da tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang med en spørsmålsrunde igjen! Så skal jeg svare så godt jeg kan :)

                                             Fyr løs med spørsmål i kommentarfelet.

                      <3 KV

                      • 7 kommentarer

                      There's no other superstars

                      • 25.08.2014 kl.19:01


                      •  
                       Hvor mange gram silikon har du? - Jeg har 350 gram i hver.

                       Har du under eller over muskelen?jeg har under muskelen.
                       Hva er din største drøm? : Min største drøm er vell å reise rundt i hele verden. Jeg er veldig reiselysten av meg, så min største drøm er å reise jorden rundt.
                       Hva er fremtidsplanene dine?
                       Hvordan type gutter liker du? : Jeg liker høye gutter, med et fint smil og fine øyne. Som jeg har sagt tidligere så faller jeg for øynene!
                       Svarer du på video?:)  Ja, jeg svarer på video
                       Drittlei Siri nå. Kan jeg få sleike puppene dine?

                       Jenta mi, det der må du være forsiktig med, ujordet kabel er brannfelle. Hva er ledningen til, egentlig? Det har VELDIG mye å si:) Det hadde vært åleit og vært handyman for deg!: Den var til en høytaler.

                        

                       Hvem er foreldrene dine? :  Det er jo de som lagde meg
                       Hva er dine fremtidsplaner? : Jeg tar livet veldig på sparket egentlig. Jeg vil gjøre alle de tingene jeg har lyst til der og da. Om 10 år har jeg staret opp bedriften min i Statene.


                       Hvordan er arbeidsdagen din? : Arbeidsdagen min, den er egentlig veldig random, hvis jeg kan si det sånn.. Jeg blogger jo når jeg vil, og bestemmer jo veldig ofte selv hvilken dag det passer for meg å ha en fotoshoot feks. Så prøver jeg å bli med på ting som jeg kan blogge om. Jeg er jo også veldig spontan av meg, så jeg kan plutselig ende opp på et sted uten internett utenom å tenke over at det går utover bloggingen min..

                       Tjener du godt? : Ingen kommentar.

                       Fikk du penger for serien du var med på? : Ja det får jeg penger for.

                       Har du planer om å flytte for deg selv?: Ja, jeg er jo 20 år nå, så da er det på tide å flytte ut igjen fra redet.

                        

                       Om man mener u jordede kontakter kan være farlige så skal jeg til dels være enig, men nå er ikke lampettledningene jordet, så da ser ikke jeg grunnen til å skaffe jordede kontakter om hun likevel ikke har jord i ledningen

                        

                       Bra du ikke gjorde det. For det der hadde ikke gått bra.
                       Er du elektriker Jon?

                        

                       hvordan får du råd til å bo i din egen leilighet? har du mye til overs å shoppe for etter regninger er betalt hver mnd? :o : Når man bor for seg selv, så prioriterer man alltid regninger og utgifter forran alt annet (det kjipe livet av å bli voksen), men hvis man har noe til overs så kan man alltids bruke det på klær og reiser da.

                        

                       haha du er morsom da :) har egentlig ingen spørsmål da, håper det går greit med bare en kommentar? :o ooh ble spm allikevel jo :) : Det går fint

                        

                       Kom for pupper, du skuffa ikke!
                       Deeilig jente!! ;) Når ville du komme med candy undertøyet? lune hiet AKA Ergoline venter.. : Den skjønte jeg ikke heeelt?
                       Bra du stoppet.

                       For det der hadde aldri gått hvis du ikke hadde tatt støvlene på ørene, blåst opp hansken og tegnet en rød hanekam på den mens du hoppet baklengs rundt i rommet og ropte kykkeliky.

                       Håper du oppnår alt du vil.

                       Ville du vært sammen med en;

                       a) Tjukkas som alltid var trofast og fikk deg til å føle deg bra og aksepterte deg akkurat som du er.

                       eller

                       b) Kjekkas som alltid så bra ut, men som alltid fant feil med deg og som du ikke var sikker på at du kunne stole på?
                       Jeg ville vært sammen med den personen jeg først og fremst blir forelsket i. Og en som får meg til å le og liker å reise rundt. Utseende har ingenting å si hvis man først har blitt forelsket.
                       Er chihuahuaen di gneldrete sånn som alle andre småhunder? : Nei så abselutt ikke! Hun er den mest trofaste og snilleste hunden man noen gang kan møte! Hun elsker alle jeg elsker og hater alle jeg hater (hahaa), men jeg var redd et lite øyeblikk at etter 3 år at hun skulle begynne å gneldre på venninnene mine, for hun klikket helt på noen venninner av meg her om dagen, jeg hadde aldri sett hun oppføre seg slik før, men det viste seg bare at hun hadde litt humørsvigninger av løpetiden hennes.

                       • Én kommentar

                       Svar på spørsmålsrunden

                       • 07.06.2014 kl.13:59


                       • Hva skjedde med deg og Simen? - Det er en veldig lang historie, men vi passer best som venner.

                        Favoritt sminke merke? - Chanel, glô minerals, to face, Guerilan.

                        Kommer du aldri til å få tilbake kofferten din? - Neii, kofferten min er borte for godt :( 

                        Var du med i vannski musikkvideoen til Broiler? - Ja det var jeg.


                        Er du og Mikkel fortsatt venner? - Ja, det er vi.

                         
                        kunne du ha bodd i Kristiansand? du burde flytte hit! - Nei, ville bare bodd i Drammen, Oslo eller USA
                        har du hatt regulering? - Ja i 2 måneder, fordi den ene hunden jeg hadde ødela den ene tannen min.

                        bleker du tennene? : Nei, jeg har aldri gjort det før, men jeg vurderer det.


                        får du mye oppdrag (stylist og makeup)? : Jeg fikk mye før, men måtte takke nei til endel etter jeg mistet all sminken min på vei til Miami..

                        savner du simen? : Nei, vi har det bedre som venner.


                        bruker du selvbruning,isåfall hvordan? : Noen ganger og da bruker jeg Faux Tan fra bareMinerals


                        retter du håret ofte? : JA! huff, må begynne å skjerpe meg snart. Jeg har jo faktisk utrolig mye krøller..


                        bruker du hårkur, i så fall hvordan? :) : Når jeg først bruker det, så bruker jeg : Maroccanoil Repair og en fra System professional repair (det er bare frisører som bruker den)
                         
                        hvordan ble du og mikkel kjent? er dere gode venner? hvordan er han som person? : Haha, det er vel egentlig en veeldig lang historie, men vi begge bodde i Drammen, og vi hadde felles venner så var ofte på fest sammen, så før han og Simen ble broiler så kjørte han (selvvalgt) rundt i en stygg bil Brekke og jeg hoppet på taket til hele tiden. Så ble jeg "vaskehjelpen" hans siden han aldri klarte å gjøre det bra og jeg elsket det (haha)
                        Hvordan type gutt liker du? : HMM, vet ikke om jeg har noe spesiell smak akkurat, alle eksene mine er jo så forskjellige. Men et fint smil, halvlangt naturlig blondt hår, fine øyne (faller lett for øynene til gutter hvis de klarer å gi meg blikket, det er faktisk den enste tingen alle guttene har hatt til felles), At han kan få meg til å le er et muuuust.

                        Hvordan hadde du og Simen det sammen?: Når vi hadde det bra så hadde vi det utrolig bra sammen faktisk. Vi reiste rundt i hele verden og opplevde utrolig mye sammen.

                        Kjøpte Simen mye fint til deg?: Ingen kommentar

                        Hva syntes du om at han har skaffet seg Audi R8? : Nei det er jo hodemist og tenker nok at han vet det selv. Men det får jo være hans valg. For all del så er den en utrolig fin bil og tviler ikke på at enkelte jente sikler etter å sitte på med han :p


                        Har du en ny gutt i siktet nå? : Hvem vet? neida, nei :)

                        Hva må en gutt gjøre for å få deg til å bli forelsket? : Gi meg sjokolade så er jeg blid og fornøyd :)

                        Kan du vise rommet ditt? Ja, skal bare ryddet det først.

                        Hvor er drømmestedet ditt? : Maldivene
                         
                        Hva er din favoritt serie? Akkurat nå er det MOM og Mistress. Men Pretty Little Liars går av med seieren for alltid.

                        Hva liker du å gjøre på fritiden din? : Blogge, shoppe, bruke opp pengene mine.. Finne på noe med vennene mine og feste engang i blandt.

                        Er det sant at du fikk en bil av Simen Auke fordi han kjøpte seg en ny bil? - Fikk aldri bil av han, jeg kjøpte den av han!

                        Favoritt mat? : Enchiladas og nachos

                        Favoritt sang? : jeg bytter favorittsang etter hva som skjer rundt meg, så nå er det Unbreakable Faydee (feat.Miracle)

                        Er du ute etter en ny kjæreste? : Hvis man er ute etter kjæreste så får man det aldri da! Men nei, jeg tar det som det kommer.

                        Blir du fort forelsket?: Jeg kan bli fort betatt, men skal endel mer til å få meg til å bli forelsket.
                         
                        Hvordan er stemningen mellom deg og Mikkel når dere møtes? : Den er helt normal den.

                        Hvordan er stemningen mellom deg og Simen når dere møtes? : Det er en hyggelig tone det.

                        Hvor mange Broiler musikkvideoer har du vært med på? : hm, det er vel to stk. Spacedance & Vannski
                         
                         


                        Hører du fortsatt på broiler? : Hørte mer på det før, men hender de dukker opp på spillelisten min i ny og ned.

                        Er Cocodoggen din hund? : Ja, det er bare min hund.

                        Hvor er drømmestedet ditt å dra på ferie? : Maldivene, som jeg skrev over her også USA

                        Er det du som er med på portugal videoen til broiler? : Hehe, ja det hadde jeg faktisk helt glemt! Du kan se filmen under her.
                         
                        Når ble du sammen med simen? : Begynner å nerme seg 2 år siden nå. Vi ble sammen i 2012.

                        Hvorfor har du så fint smil? : Hehe, takk for det!

                        Er det ny gutt på vei? : Nej :)

                        Hvorfor har du så mange pene venner? : Er så kresen, haha neida! Vet ikke, Drammen er vel en fantastisk by.

                        Hvordan er det å være kjendiss? : Kan ikke akkurat kalde meg en kjendiss da..

                        Hvordan er det når folk stopper deg for å ta bilder? : Spørs helt ann på situasjonen, hvis jeg føler meg skikkelig dritt og har stygge klær på meg og er stresset er det veldig dritt. Men ellers veldig koselig :)


                        Er du glad for at du er singel? : Ja, koselig det da!

                        Kom du bli sammen med en som ikke er kjent? : JA! Vil finne meg en gutt som ikke som ikke alle vet hvem er og ikke alle har vært på heller..

                        Må bare si at du er helt fantastisk. Min drømme dame helt klart!
                         
                        Har du noen sinne slitet med depresjon? Hva tenker du om presjoner som sliter med det? Og de som velger å skrive om det som Anniken Jørgensen? : Nei det har jeg ikke.
                        Hei. Elsker bloggen din!

                        Mitt spørsmål: Hvor kilen er du på en skala fra 1-10? : 10 :p

                        Hvor liker du helst å shoppe? : Timalu, bik bok, H&M, Gina Tricot, Acne,  også er jeg veldig glad i å shoppe på nettet
                         
                        Liker du Annijor? hvordan er henne som person? : Anniken og jeg har hatt våre krangler og drama. Men vi har ordnet opp nå! Så hun er en utrolig god jentene å ha :)
                        Tips til hvordan komme seg over en man har elsket høyt? : Man må bare tenke det positive i det, begynne å leve livet igjen, snakke med alt og alle og faktisk bestemme deg for at du skal klare å komme deg videre.
                        Hvofor krangler du med kaja, christi og annijor? : Vi jenter har alle våre krangler.

                        Elsker bloggen din forresten <3 : Takk!
                         
                        Hvem er dine aller beste venner? : Kaja har vært der fra dag 1, selvom vi har kranglet. Hun er den personen jeg plutselig kan flytte til utlandet med helt ut av det blå.
                         
                        Er det mange fra Drammen du ikke liker? Isåfall hvem? : Navngir ikke folk ute på nettet.
                         
                        Kan du lage flere sminke videoer? Syntes de du har laget, har vært veldig bra!! : Takk for det, ja jeg skal få til noen!

                        Jobber du som makeup artist? : Ja.
                         
                        Hva skjer mellom deg og Robin strandberge? : Ingen ting? Vi er bare venner.
                        -Kunne du noen gang tenkt deg å melde på paradise? : NEI!

                        -hva gjør du når du kjeder deg, eller føler at livet står på vent og alle er opptatt med sitt, så du bare føler deg ensom?.. : Jeg blogger vanligvis da, hvis jeg har mye på hjertet jeg ikke klarer å holde inne lenger så blogger jeg.

                        -tjener du på bloggen? Ingen kommentar.

                        -hvem er dine nærmeste venner? : De jeg har hatt hele veien

                        -hvilke blogger leser du? : Leser faktisk ikke blogger. Men hender jeg titter innom noen når de linker på facebook.

                        - favoritt tv-program? : CSI Miami, two and half man, og de jeg har skrevet over der.

                        -hvordan blir man makeup artist? hvordan søker man osv.? er det vanskelig? : Det er forskjeliige skoler man kan gå på for å utdanne seg makeup artist. Det er ikke vanskelig hvis det er det du vil.

                        -har du et nært forhold til familien? : Nei.

                        -hva synes familien om det som skjedde med deg og simen? - altså de likte jo Simen, så de syntes det var trist da. Den ene broren min syntes det var veldig kult å komme på besøk til oss når Simen var der for da kunne de snakke om biler ogsånt..

                        -kunne du noengang tenkt deg å flytte fra buskerud-området eller der du bor nå? - Jeg har tenkt på å flytte til Oslo, jobbe litt mer med firmaet mitt før jeg setter kursen ut i verden. :)

                        -hva er dine tre favoritt sider/egenskaper av degselv? : Jeg er veldig hjelpsom, altfor godtroende (litt negativt det også) , jeg kan tilgi de som minst fortjener det.

                        -hva liker du minst med degselv? : At jeg er fryktelig sta (selvom det har sine possitive sider noen ganger) og jeg kan være veldig dømmende mot folk.. (jobber med saken)

                        -hva ser du etter i en drømmekjæreste? : Det må være en gutt som er snill og omtenksom, en som gir det komplimenter, viser at han er glad i deg, fint smil, en som ikke er som alle andre og MÅ høre på gutta når de egentlig bare er tåplige.. En som tørr og si sin mening.

                        -hvor går linja for hva man kan akseptere i et forhold, og hva man eventuelt ikke kan akseptere? : Man skal ikke akseptere utroskap, lyving, at man må sjule ting for den andre partneren. Det skal være likestilling, og begge parter skal ha sin mening i forholdet.

                        -tre favorittsanger for tiden? - Hold on - Novacan.  - Run this town - Rihanna. Sure Thing - Miguel. Younger - Seinabo sey. Money on my mind - Sam smith.
                         
                        Jobber du fremdeles på Eurosko? Husker deg derfra :)    - Det er en stund siden jeg sluttet der.
                        Har mikkel kjærste? - Det får man nesten spørre han om.
                         
                        Er du 94 Modell? : Ja.
                         
                         
                        Det er en veldig lang historie på hvorfor jeg ikke la ut videoinnlegg til svarene. Så det er derfor jeg har brukt så lang tid med dette, så jeg skrev svarene istedenfor..
                        • Ingen kommentarer

                        Spørsmålsrunde på bloggen

                        • 09.04.2014 kl.11:01
                        • Fotograf: Nicolai Saxegaard

                         Nå er det bare til å spørre meg om hva du vil! Jeg skal prøve å få til å svare med videoblogg men det er ingen vits å spørre om unødvendige spørsmål for jeg kommer ikke til å godkjenne de.

                          

                         Etter du har spurt om det du lurer på, så kan du gå inn i like GULLSKOGEN jentene fra Drammen HER

                                                    

                         • 19 kommentarer

                         Spørsmål & Svar

                         • 15.01.2014 kl.00:04


                         • Hvorfor er du så bra og en så god venn? Fordi jeg er utrolig glad i vennene mine og vil alltid dems beste :)                           

                          Kan du lage flere sminkevideoer eller vise hvordan du sminker deg? :) - Ja selvfølgelig kan jeg det :)

                           

                           

                          Trenger man studiekompetanse for å bli makeupartist? - Det spørs hvor du tar utdannelsen din, men man må levere studiekompetanse/referanser til alle skoler for å kunne gå der.

                           

                          Har du studiekompetanse? - Jeg har gått 13 år skolegang, men hvis jeg vil bli lege f.eks så må jeg tok ta opp noen fag.                           

                           

                          Hva har du i ansiktet på bildet nederst til høyre? Ser ut som om du er møkkete i ansiktet :p - Haha, det er den mørke fundation kremen jeg brukte for å vise hvor jeg la lowlight, men så ringte Simen meg mens jeg dro det rundt i annsiktet.

                           

                          Skal du bli frisør eller noe annet i tillegg til makeupartist? :) - Jeg har tenkt utrolig mye på det, men jeg får ta det litt som det kommer egentlig.. Det er jo 3 år skolegang, og jeg vil heller komme litt igang med makeup karrieren min først før jeg setter meg ned på skolebenken enda en gang til...

                           

                           

                          Hvor er det du skal? Ble litt nysgjerrig siden det ikke var internet conection der. Gode makeup tips her kommer til å prøve det ut til en anledning. - Jeg har sminket til en spillefilm, lagt ute i gokk... Så har ikke fått tid til å blogge eller vært her inne å sjekket.

                           

                           

                          Er du og Simen sammen igjen? haha - Ja, det stemmer.

                           

                           

                          Er det en ny flamme i forholdet til deg og simen? - Stemmer det ja.

                            

                          Hvor gammel var du når du mistet jomfrudommen? - Haha, hva vil du vite det for?

                           

                          Hva tjener man som makeupartist? - Det er ingen konkret svar for det

                           

                           

                          Kan du vise favorittsminken din? - Det kan jeg selvfølgelig gjøre.

                           

                          Hvor tok du silikon? -Angrer du noe? - Jeg tok silicone på Drammen private sykehus, å nei jeg angrer ikke.

                           

                          Har du noen hobbyer? - Hm, ja altså jeg drev med Cheerleading før, men nå er jo med hunden min Chanel, venner også blogger jeg som en hobby da.

                           

                          Hva er det beste du vet? - Hmmmmm.... Romantiske gutter & sjokolade hehe

                           

                          Har noen av venninnene dine blogg? - Ja, også blogger alle de jentene jeg gikk i klasse med.

                           

                          Hvordan blir du så brun? - Jeg er mye ute å reiser :)

                           

                          Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? - Det er litt forskjellig egentlig, spørs hva jeg vil ha. Men shopper på nelly, gina, timalu, div merkeklær osv.

                           

                          Hvor i verden har du reist? og hvor var det beste? - Oj, jeg har vært å reist utrolig mye egentlig men jeg kan ramse opp de jeg husker.

                          Hellas, Tyskland, London, Frankriket - Paris, Spania, Portugal, Thailand, Milano, Kypros, Helsinki, Magaluf, Kina - Beijing, Russland, osv..

                          Det beste var vel Thailand og Kypros.

                           

                          Hvor mye koster det å være makeup artist? :) - Nei hadde det kostet noe å være der hadde jeg ikke blitt det, hehe! Men betalte 75.000 kr for utdannelsen min på Tone Lise Akademiet.

                           

                           

                          Ka e det mellom dæ å simen? - Kjærlighet hoho

                           

                          Hvordan hverdagssminke bruker du? - Bruker minst mulig hvis jeg ikke skal noe, man blir veldig lei av å sminke seg hver dag når man er makeup artist.. Men bruker kompakt fundation, low og highlight, mascara og eyebrown shadow.

                           

                          Hva vil du bli? - Stor makeup Artist da.                           

                          Er det sant at Simen Auke har fridd til deg? - Ja! Heh, nei det stemmer ikke.

                           

                          Er Simen sjalu fordi gutter skriver til deg? - Don't hope so

                           

                          Hva er greia mellom deg og Simen nå Karianne? - Bare kos

                           

                          Kan Simen svare på noen spørsmål her på bloggen? - Det sa han at han kunne ja!

                           

                          Hva er den fineste gaven du har fått av Simen? - Det må vel være makeup kofferten min :)

                           

                          Og hva er alle gavene du har fått av Simen under forholdet deres?  - Jeg syntes ikke jeg burde kjøpe masse fine ting til en jente for å få henne til å elske meg - Simen Auke.

                           

                          Er han din drømmegutt? - Trur kanskje kan være det ja.                           

                          Kan du begynne å blogge mer om deg selv og cocodoggen? - Ja, nå er jeg snart ferdig på TLA så da får jeg litt mer fritid.

                           

                          Hvorfor er du verdens peneste jente Karianne Vilde? - Takk for det, så koselig :-)

                           

                          Er det en mulighet for at jeg får møtt deg en gang? - Ja selvfølgelig

                           

                          Jeg må bare tilføye at du fortjener kun det beste og jeg håper Simen behandler deg bra. - Så søt du er =))

                           

                          Var du og Anniken Jørgensen gode venner? - Når hun var sammen med Mikkel for da var vi jo på turer sammen hele tiden.

                                                      

                          Har du silikon? - Ja

                           

                          Hvor tok du? - I puppene?

                           

                          Rund elr dråpe? - Rund trur jeg?  Er en stund siden nå

                           

                          Hvilken klinikk tok du på? - Drammen private sykehus.

                           

                          Hvor gammel var du? - Jeg var 18 år da jeg tok det.

                           

                          Anbefaler du det? - Hvis du vil gjøre det for din egen skyld og du føler det er noe du trenger så.

                           

                          Kostet deg mye? - 32.000 kr

                           

                          Var det vondt? - Ja, vondeste jeg noen gang har opplevd...

                           

                          Hvor mange gram? - 300 gram i hver

                           

                          Under eller over muskelen? - Under muskelen

                           

                          Hei! skal på nyttårsball på torsdag og lurte på om du kunne legge ut en video der du kommer med tips til hvordan sminke Osv.:) - Til Torsdag allerede ja, hm, jeg har fri i morgen så jeg kan prøve å få lagd en liten video til deg om diverse makeup jeg :)

                           

                          Kommer du på besøk snart? Hihi - Jaa, selfølgelig skal jeg det :)

                          Kan du fortelle litt om lowlight? har aldri hørt om det, og finner ikke noe om det på nett. Og kan du anbelfale en lowlight? Går det ann å bruke et mørkt solpuddet istedenfor lovlight? Isåfall, matt eller shiny? - Lowlight er en ekstra skygge du legger på annsiktet ditt, vi har jo naturlige skygger som vi vil fremheve med å legge på enda mer. Jeg kan få lagt ut et eget innlegg med det så jeg kan få forklart enda nøyere jeg :)

                          • 2 kommentarer

                          Spørsmålsrunde

                          • 08.01.2014 kl.11:44


                          • Okeiokei, siden jeg har fått en del spørsmål om jeg kan lage en spørsmålsrunde til så lager jeg dette nå! Jeg trudde jeg skulle få mulighet til å blogge mye der oppe jeg skal.. Men jeg fikk beskjed av produksjonslederen i dag at det var no internet conection der oppe... Så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men hvis jeg får mulighet så skal jeg få gjort det!

                           Så imellomtiden kan dere bare spørre meg ut så mye dere vil :)

                            

                            

                            

                           - Karianne Vilde

                           • 15 kommentarer
                          • Designet av

                           Camilla Haukjem