hits
Q & ASpør meg om hva du vil

 • 21.06.2018 kl.21:12


  • Jeg tenkte det var på tide å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde til dere igjen da det har blitt en stund siden sist <3 

   • 5 kommentarer

   Uken som har gått <3

   • 06.05.2018 kl.20:17


   •  

     

    Ukens høydepunkt: 

    Grille med jentene mine! wohaa. Jeg har savnet å ha ølen i den ene hånden, solen i nakken og stekespaden i den andre hånden. Musikken som vekker gamle minner i kropp og sjel, latter og glede. Vi er fader meg i Mai! jeg elsker Mai, Mai er måneden min. Vi skal gjøre mye gøy.

     

    Ukens tanke:

    Det går kanskje ikke under ukens tanke. Men jeg har tenkt lenge på at jeg vil på ute-kino. Jeg har aldri vært på det før og jeg har alltid sett for meg hvor koselig det egentlig måtte være. Ja, jeg vet også at det finnes i Oslo, at det ikke er langt for meg å dra. Så INVITER MEG <33 Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før når jeg har hatt lyst til det så lenge.

    Ukens matopplevelse:

    Christi og jeg bestilte mat fra en indisk-sjappe. Oh wow. Det smakte så latterlig godt at det definitivt ikke blir siste gang jeg spiser der.

    Processed with VSCO with m5 preset

    Ukens Flause:

    Hm, kanskje det at jeg alltid søler på meg selv? Herregud, jeg er så klumsete, så enten knuser jeg noe eller søler halve måltidet på meg selv :) Jeg er kul å dra på date med.. // Men det aller flaueste da Julianne og jeg dreit oss ut natt til 1. Mai

    Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with m5 preset

    Ukens lættis:

    Haha!! Har dere sett hva som står om "meg" - Karianne Vilde på urban Dictionary? Jeg lo så godt når jeg leste dette.

    Ukens innkjøp:

    GoPro kamera. Det var så nødvendig og fornuftig innkjøp. Jeg har allerede startet å filme til dere - det gjenstår bare redigering.

     

    Ukens craving: 

    Hmmm, Øl??

    Ukens låt:

    Blue Window - Dune x crayon

    Ukens opptur:

    At vi tok en spontantur på konserten til @majesticcasual . Vakkert show.

    Processed with VSCO with m5 preset

     

     

    Husk å melde dere på konkurransen min HER

     

    FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

    • 2 kommentarer

    Uken som gikk

    • 25.03.2018 kl.21:11


    • Ukens høydepunkt: Jeg skal til PARIS. 

     Ukens tanke: Hva skal jeg videre i livet. Hva vil jeg oppnå og hvordan skal jeg oppnå det. Jeg føler livet har stått alt for lenge på pause. Jeg trenger å føle meg mer levende, jeg trenger noe å bryne meg på.

     Ukens matopplevelse: Uten tvil maten vi spiste i dag fra cappadocia på spiralen. Utsikt, sol og latter.

     Processed with VSCO with m5 preset

     Ukens snap-bilde: Så dette bilde på mystoryen til Ruth Maria nå. Desidert  ukens snap-bilde.

     Ukens Flause: Aff. Tror jeg holder det unna bloggen for denne gangen. De som vet, de vet.

     Ukens innkjøp: Det må bli sorte marmor-plata på kjøkkenet. Nå har jeg ikke kjøpt noe annet  enn det heller, men er veldig fornøyd :)

     Processed with VSCO with p5 preset

     Ukens serie: STAR. Alle har sagt i all tid at jeg lignet eller minnet de om hun ene i hovedrollen, derfor måtte jeg teste den ut. 

     Ukens låt: Morning after - dvsn

     Ukens opptur: Denne søndagen kunne ikke blitt bedre. Altså, for et nydelig vær. Vi har sunget, mimret, ledd, kjørt og gått turer. SOMMEREN kommer.

     Processed with VSCO with m5 preset

     Ukens nedtur: Jeg tror ikke jeg har hatt noe nedtur-uke. 

      

      

     FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

     • 2 kommentarer

     Jeg svarer dere <3

     • 22.03.2018 kl.16:29


     •  

      Prøvd tre/fire - kant før? - Alle gode ting er tre.

      Hva er dine egne erfaring om analsex? - Det har jeg ingen erfaring med dessverre. 

      Har du spilt inn sextape noen gang? - Satt opp et kamera og trykket play? Nei. hehe 

      Hvilken forskjellige sexleketøy har du? - Forskjellige? Tror jeg snart har alle typene jeg.

      Dine erfaringer om jentesex? - Det har jeg ikke erfaring med, men jeg har mange venninner som har fortalt at det vistnok er den beste opplevelsen de har vært borti. Muligens fordi "girls do it better".

      Hvilken offentlige steder har du hatt sex? - Naturen <3

      Hvor bor du nå? - Jeg bor i Drammen.

      Er du singel, og trives du i så fall? - Ja, jeg er singel og trives veldig godt som singel også :)

      Hva er ambisjonene dine innen karriere? - Hm, det er veldig variert egentlig. Jeg har mye som skjer, men jeg kan ikke fortelle dere om det helt enda.

      Kommer du til å bo mer i utlandet? Hvor? - Det spørs hva fremtiden bringer, og jeg tar ting som de kommer. Jeg er ikke vond å be når det kommer til å bo i utlandet.. Et sted som er varmt er et ganske stort pluss for meg.


      Savner du LA? - OM jeg savner LA. Det er derfor jeg drar dit om 2 uker :)

      Processed with VSCO with p5 preset

       

      Har du slutat med träningsvloggen på Youtube? - Det var noe som oppstod slik at vi ikke kunne fortsette, så skulle jeg starte opp med den gamle PT'en jeg hadde, men noen ganger tar ting litt tid. Vet det er utrolig kjipt for det var et ganske så bra utgangspunkt, men jeg skal få ordnet noe snart.

       

      Dette høres kanskje teit ut, men hver gang jeg har hatt kjærlighetssorg har jeg oppsøkt innlegget du skrev om det siste bruddet ditt. Nå har jeg kjærlighetssorg igjen, og prøvde å finne innlegget men finner det ingen sted:( Hadde blitt så sykt glad om du lager et innlegg hvordan du klarte å komme deg over han, og hvordan tiden etter er. hvordan man faktisk kan la en person som plutselig bestemmer seg for å gå, gå... - Åh, fine deg! Ja, jeg skal lage et "hvordan komme deg over han" innlegg jeg. Skal prøve å tipse om alle de små tingene som hjalp for meg.

      Så hadde jeg likt å sett hvordan hårprodukter/sminkeprodukter du bruker hver dag? Leilighetstour? (detaljert) Du er så inspo! - Det var en god idè, det skal jeg få til :) Jaa, kanskje litt enklere med en leilighet tour video da det blir bedre å se ting på video. Skal ha det i bakhodet :)

      Er det vanskelig å bli kjent med deg? Hvordan evt kan man bli kjent med deg? - Jeg vet ikke? Kanskje litt. Spørs litt på hvordan type person du er, hvordan settingen er osv. Jeg er ganske åpen, pratsom og hyggelig mot folk, men det tar litt tid før man virkelig blir kjent med meg. 

      Har du silikon eller fillers? - Jeg har silikon ja, ingen fillers. Jeg har vurdert å fylle på leppene mine - kun fordi jeg ikke vil ha tørre lepper, men Gentiana (hudpleieren min) nekter å la meg gjøre det. Ha ha

      Hva skal du gjøre fremover ( etter sommer ) - Jeg er jo altfor spontan til å legge planer, men jeg tenker at jeg vil reise, oppleve og jobbe fremover. Jobbe med bloggen, litt business og se hva mer fremtiden bringer. Jeg er veldig gira på å få gjøre en del denne sommeren.

      Singel? - Ja, jeg er singel :)

      Favoritt trenings øvelser ? - Øvelser. Hm, jeg elsker å løpe på tredemøller. For så vidt det å løpe. Jeg vet ikke om en mer befriende følelse enn å løpe til musikk, og bare løpe fra sinne og problemer. Nydelig. 

      Hva er du mest fornøyd med kroppen?  - Er det lov å si øyene? Jeg elsker at øynene mine skifter farge etter humøret mitt. Hvis du ser meg og jeg har lyseblå/turkis, da er jeg veldig glad. Når jeg er sint er de så mørkeblå at de nesten går under kategorien sort. 

      Processed with VSCO with c1 preset

      Kan du legge ut et bilde av deg selv uten sminke? - Jaa, Here u go.

      Hvorfan går det med den sunne livsstilen - Det går veldig bra. Jeg lager så og si bare mat fra bunnen av, har plutselig blitt veldig kreativ og syntes det bare frister med sunn og god mat :)

      Kan du legge ut mat retter / oppskrifter - JA! Det syntes jeg faktisk selv, for jeg har spist så mye god mat jeg gjerne vil dele med dere.       Hva spiser du i løpet av en dag?? Du er så fin - Åh takk for det :) Det er litt forskjellig egentlig. Jeg pleier vanligvis å spise det jeg vil og når jeg vil. Den siste tiden har jeg blitt mye flinkere til å lage sunn og god mat. Det er alltid grønnsaker til middagene mine. Om det er fisk, kjøtt eller vegetar. Jeg skal bli flinkere til å legge ut matoppskrifter til dere.

      Hva skjedde meg YouTube filmene? Savner trenings filmene. - Åh jeg vet :(.. Veldig leit. Det var dessverre noe som skjedde som gjorde at vi ikke fortsatte. Skal prøve å fikse noe jeg.

      Og skal du tilbake til LA? - JAA. Drar 4. April :)))

       

      Kan du lage Leilighetstour??? pliiis - Skal få laget det ja :)

       

      Hvor er du oppvokst? - Jeg er oppvokst et sted som kalles for Solberg. Ja, der Anniken også er fra. 

      hvordan er det og bo i drammen? - Veldig deilig? Jeg trives best litt unna alt. Rart med det..

      Kan du lage closet tour? - Nå har jeg ikke noe skikkelig fancy opplegg i denne leiligheten helt enda da.. Men jeg kan få prøvd å lage noe :)

      Kan du lage vlog om en dag i livet ditt? - Selvfølgelig kan jeg det :)

      Hvem er dine nærmeste venner? - Det er jo Julianne, Kaja, Stine generelt Rogers-jentegjengen min, Anniken, Christi og Natalie som jeg har kjent siden jeg var liten og vil alltid ha i livet mitt uansett hvor mye jeg er med de.

      Hvilke av vennene dine liker du best? - Haha, jeg liker alle på hver sin måte. De har fått en plass i livet mitt for enn grunn.

      Hvis du var på en øde øy, hvilke 2 ting/levende individer ville du hatt med deg? - 2 levende individer? Kan ikke velge annet enn hundene mine da. Men hvis de allerede var på den øde øya, ville jeg hatt med en gutt jeg ville overlevd på øya med og kniv-øks-sag en tur-kombo. 

      Hvor lenge har du hatt hundene dine og hvor fikk du de fra? - Chanel er 6 år og Chloè er 3 år. De er begge fra forskjellige oppdretter i Sverige.
       

      Hva er dine 3 beste egenskaper? : Gavmild, omtenksom og spontan.

      Hva er dine 3 verste egenskaper? - dumsnill, ubesluttsom og fort sint.

      Hvor ser du deg selv om 10 år? - Jeg har mitt eget firma som muligens gjør en stor påvirkning på verden vi lever i. 

      Kan du begynne å vlogge? hadde vært cool, du er cool - Kan ikke love 100%, men jeg skal prøve å bli flinkere enn hva jeg er!

      Har du og Anniken mistet kontakt? - Vi har bare våres forskjellige liv, men ikke mistet kontakten.

      Processed with VSCO with g3 preset

      Har du noen lifehacks? - Hvordan lifehacks vil du ha? Har laget kitchen life hacks HER - men jeg kan godt lage noen flere.

      Noen tips for oppussing ? - Spørs litt hvor, hvordan og hva? Men hvis du skal pusse opp, så ville jeg anbefalt deg å gjøre 1 ting om gangen. Bli ferdig med det du holder på med før du tar deg "pauser". Hvis du først har dratt ut alt sammen for å fikse noe MÅ du bli ferdig, ellers vil det bare blå stående. Hopp ut i det, du vil lære og forstå underveis. 

      Hvordan er hundene dine ? Sånn positivt og negativt - Hundene mine er faktisk de beste. Kunne ikke bedt om bedre og finere hunder. De er rolige, selvstendige, spreke og fine. Negative kan være hvis de er ekstra kosesyke og trenger min oppmerksomhet når jeg er opptatt..      Tips til å få en best mulig hund. Hundene dine virker sååååå nydelige - Takk for det! De er veldig nydelige og rolige. Så mitt tips er å gi de masse oppmerksomhet, kjærlighet og dressur. Ta de når gjør feil, vis at du er sjefen. Likevel trenger de masse kos, ros og kjærlighet.      Kan du vise sminkeproduktene du bruker til vanlig hverdagssminke? - Ja, det kan jeg :)

      Hvordan hårprodukter bruker du? - Jeg bruker joico sjampoo, balsam og hårkur. Ellers bruker jeg en hårolje etter jeg har dusjet.

      Angrer du for at du tok silikon en gang i tiden? - Nei. Overhodet ikke. Jeg husker forsåvidt ikke hvordan de så ut før jeg tok det, men jeg har aldri angret.

      Favorittmat? - BURGER. Du finner ikke en person som er mer glad i burger enn meg. 

      Processed with VSCO with f2 preset

      Favoritt snacks? - Frukt! Frukt og nøtter. Elsker det!

      Processed with VSCO with f2 preset

      Bor du alene? - Jeg bor alene med hundene mine.

      Hvorfor blir du filmet? Skal du være med i bloggerne? - Ble filmet til en reklamefilm som du finner HER

      du og Simen auke er sjelevenner, tror du dere kommer til å bli sammen igjen - Han vil alltid ha en spesiell plass, men vi kommer ikke til å bli sammen igjen.

      • 2 kommentarer

      Spørsmålsrunde

      • 06.03.2018 kl.15:04


      •  

       Spørsmålsruuuunde til dere, da jeg får ganske mange forskjellige spørsmål på forskjellige steder, tenkte jeg at det var bedre å samle alle sammen her.

       Processed with VSCO with f2 preset

        

       Fyr løs, så skal jeg besvare de så godt jeg kan.

        

       FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAP KARIANNEVILDE

       • 16 kommentarer

       Jeg svarer.

       • 08.01.2017 kl.01:30


       • Holder du på med Steven Kelly? - Heh, nei!

        Du har ikke lyst til å komme hjem snart? Vil helst ha deg hjem.... - Jeg kommer hjem i Februar <3<3

        Hvordan var det å finne bosted i LA? - Hm, første uken min bodde jeg på AirBnb, før det plutselig ble et rom ledig i huset der Julianne bor. Nå bor jeg i en leilighet til en kompis jeg har blitt kjent med her nede. Han leier ut rom og leiligheter her i West Hollywood - så han hjelper meg og jeg hjelper han. Det skal sies at jeg har vært utrolig heldig mens jeg har vært her nede.

        Processed with VSCO with p5 preset

         

        Hvordan skaffet du deg venner?- Jeg er veldig utadvendt... Jeg får meg venner bare av å gå ut av døren.. Jeg vet ikke? Av en eller annen grunn så får jeg venner. Kanskje fordi jeg snakker med random mennesker, også utveksler vi telefonnr, også blir jeg kjent med vennene deres og vennene der igjen. 

         

        Hvordan ser en typisk dag ut der? - Hm, det spørs helt på dagen, humøret og hvem jeg møter opp med. Men en dag kan være at jeg spiser frokost, så drar jeg rett på trening,- hjem dusjer, fikser meg. Møter noen i sunset blvd eller santa monica, spiser lunch. Enten tar noen drinker eller gjør noe annet - kjører rundt i L.A - spiser middag - også drar man på byen/fest/event. 

        Hvordan endte du opp med å henge med Dan Bilzerian? - Los Angeles er en by full av kjendiser, kjendiser jeg aldri har hørt eller sett før, og kjendiser alle vet hvem er. Anyways, så uansett hvor du går eller er så møter du på de, du fester med de og blir invitert med hjem til de. Ting bare skjer.

        Har du noen tips til hvordan å tenke på noe annet enn gutten man har kjærlighetssorg over? Er i samme situasjon som deg, går på videregående så har ikke muligheten til å dra bort for en stund.. - Åhh, jeg har så mange. men det aller viktigste du kan gjøre, det er å innstille deg selv på at det er over. Vet ikke helt hvordan jeg kan beskrive det noe bedre enn at, du bare må innstille deg på det? Si til hjernen din, det er ferdig, ingen vei tilbake. Ikke møt han, prøv ikke å snakke om han og ikke se på gamle bilder. Gå ut på en løpetur hvis du er lei deg eller sint. Det er noe av det beste som finner, løpe når man er såra. Du får ut så mye mer. Sett på favorittsangen din, få det ut og løp av deg bena dine. Fortell deg selv at det er for det beste, gjør ting som vil gjøre deg selv lykkelig. 
         

        Hvor blir du kjent med nye mennesker, og hvordan kommer du deg inn på kule kjendisfester? - Som jeg skrev over der, så er jeg bare veldig utadvendt og elsker det å bli kjent med nye mennesker. Også blir jeg bare kontaktet av kompisene til div kjendiser ellers er det promotører og div andre. L.A er byen der alt kan skje, du kan få til alt så lenge du bare vil det. Jeg har talent speidere som ringer og tekster meg, og jeg tror jeg ville hoppet av glede og møtt alt og alle for noen år tilbake. Jeg ville nok gjort alt for å bli sett på den måten, men nå er jeg mer opptatt av å kose meg. Jeg vet ikke, men drømmer endrer seg og ting er ikke alltid som man trodde.

        Hvor lenge skal du være der? - Jeg skal tilbake til Norge i Februar! Gleder meg helt sykt til å se hundene igjen.

        Hvor får du pengene fra til å kunne leve der? :) - Jeg sparte opp veldig mye penger før jeg dro ned hit. Ca. 50.000 kr

        Hei. du stråler! Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du har greid og blitt så fit på så kort tid! Eventuelt hva du har endret på mtp kosthold? Hvordan du trener? osv :) - Først og fremst tusen takk! Jeg har vært veldig fokusert på trening og kosthold. Jeg hadde personlig trener "Nichlas" som virkelig hjalp meg i gang, både fysisk og psykisk. 

        Processed with VSCO with f2 preset

         

        Når du drar på fester med tyga og de får du snakka Med dem eller er det mange mennesker og "kaos"? - Nei, jeg snakker med alle de jeg vil snakke med. Det er mest "kaos" utenfor, mtp paparazziene - ellers er det stappfullt på clubben og/eller housepartyet også. Men på cluben er jeg ofte på bordet deres, og på housepartyene er det ingen "fans" der. Sånn at alle går rundt casual. Flere av gangen har jeg måtte gi fra meg mobilen i døren av livvakter. Første gangen jeg måtte gi fra meg mobilen var når vi var på nach hos Chris Brown. Det var veldig nytt for meg, og jeg slet med å være der i så mange timer utenom å ha mobilen min - men nå har jeg blitt mer vandt med det.  

        Jeg beundrer deg sååå mye, styrken din og måten du har håndtert bruddet på... jeg har en kjæreste, han lar meg ikke gjøre noe, han mistenker meg for alt, og jeg føler helt ærlig at han driver psykisk tortur, jeg elsker han men er bare 20 år og har innsett at livet mitt er over om jeg fortsetter å være sammen med han. Jeg vil komme meg ut av det på en best mulig måte, vi bor forresten sammen. Men kan du Værsåsnill komme med noen tips? Klarer ikke dette alene... - Jeg vet det er tøft, valget er veldig vanskelig også. Jeg vil jo aldri oppfordre noen til å gjøre det slutt med noen. Jeg husker når vennene mine ville at jeg skulle gjøre det slutt med min kjæreste, og de sa de ikke ville besøke meg (jeg måtte komme til de) - fordi de så at det drepte meg sakte men sikkert det å ikke kunne gjøre som jeg ville. Jeg vet ikke. Men det å reise, det å leve, det å sitte å se på solnedgangen, det å ha dype samtaler om alt og ingenting, det var meg. Og med en kjæreste kan du enten finne eller miste deg selv. Det er veldig lett å bli "fanget" i et forhold. Derfor mener jeg det er viktig at man tar ett skritt tilbake og tar et valg. Jeg trodde alltid at jeg kom til å være sammen med Simen for alltid, fordi vi alltid kom tilbake til hverandre, men jeg er 22 år - vi ble sammen da jeg var 17 år. Så for meg var det viktig at jeg kom meg bort og frem, ikke låse meg fast til noe. Jeg er enda unge, og har så mye foran oss. Men jeg kan forstå hva du mener med psykisk tortur, og det er ofte i de forholdene der det er hardere og komme seg unna. Men fortell til deg selv, DU MÅ. Stå foran speilet ditt hjemme - fortell deg selv at dette ikke er bra, fortell at du trenger å komme deg bort, du trenger ingen andre for å fortelle deg hvem du er. Du trenger ingen mann for å puste, og du vil klare deg. Når jeg har klart det, klarer alle andre det også. Vær forberedt på et hælvette. Vit at han 99% sikkert ender opp som en hore som vil pule alt med puls. Vit at han 99% sikkert vil prøve seg på venninnene dine - skjer det noe, er ikke de heller verdt å spare på. Selv hvor barnslig det er, blokker han på alle sosiale medier. I starten er det veldig viktig at du hverken møter han, ser han eller hører noe om han. Sosiale medier kommer alt frem. Slett gjerne vennene hans fra snap om nødvendig. (Veldig viktig at du ikke stalker fra andres tlf også)

        Hvor bor du og hvordan får du så langt visum hvis du ikke har "fast" jobb eller studerer?? :) - Jeg bor i West Hollywood. Horn ave. Du kan bo her 3 månd uten noe problem, også kan du søkte om å få det utsatt i enda 3 månd til aka 6 månd. Eller betale for en advokat.

        Hvordan tjener du penger der nede? Hvor mye har du ca i mnd? - Jeg tjener ikke penger her nede - jeg bare sparte opp endel før jeg dro. Også fikk jeg den ene lønnen min i Desember for å fordele den ut i Desember og Januar.

        Er det gøy og være singel i LA eller?😏 - Det er veeeldig gøy ja. Ha ha.

        Visste du at Simen hadde sex med "ugla"? - Ingen kommentar.

        Hvordan fant du ut at han hadde vært utro opp til flere ganger? - Ingen kommentar.

        Savner du Norge? - Nja. Jeg savner hundene og vennene mine helt sykt.         Er det sant at du har vært hos Chris brown? Hvordan var det? - Ja, det stemmer. Det var veldig koselig de gangene jeg har vært der.

        Hva er det beste minne hittil ? - i L.A? Det er uten tvil det øyeblikket Kaja og jeg hadde på vei til Santa Barbara. Jeg følte meg så levende, alt var ekte. 

        Processed with VSCO with f2 preset        Håper dere fortsetter med videoblogger!!😀😀 - Jaa, me too faktisk. 

        Hvilke kjendiser har du møtt hittil? har du hooket med noen? - Uansett hvor du går så vil du møte på "kjendiser" her nede. Du kan stå å danse med noen (eller kline), så finner du ut at det er noen du har hatt på snap eller har fulgt på instagram i en god stund eller at de er verdens kjente. Welcome to L.A.

        Hvor lenge tenker du å bli i LA? - For alltid.

        Kan du fortelle litt om dine beste venner? Hva liker du med dem? - Christi har jeg likt siden vi møttes da vi var barn. Det er nok ikke noe jeg ikke liker med hun, foruten av hun kan ta med meg på dårlige spisevaner - men det samme sier hun om meg, så vi er nok ment to be. Anniken liker jeg fordi hun er min spesielle lille skapning? Den personen jeg kan ha evig lange samtaler om livet og ingenting med. Kaja er min tvilling. Min bortkommende tvilling jeg har det utrolig gøy med. Hun er min lille snik. Carina er tvilling nr 2, aka djevel tvillingen. Alle vet at ting går til H' når vi er med hverandre. Veronica er min modell bitch? Liker hun fordi hun er ærlig og stiller alltid opp.

        Hva synes du om bloggnorge? hvilke bloggere liker du best og minst og hvorfor? - Jeg leser helt ærlig ikke bloggere. Men jeg liker selvfølgelig Annijor sin blogg. Fordi hun er alltid hardtarbeidene og dyktig i det hun gjør. Liker minst, hm. Ikke at jeg ikke liker hun, men jeg har vært innom mamman til Michelle, og jeg føler det er alt for mye tekst og ting som ikke intrs meg. (Mye fordi jeg ikke har barn). Så det må være minst og best av toppbloggere. 

        Hva bruker du mest penger på i hverdagen? - Mat og uber. 

        Er det mye narkotikabruk i LA? - Ja! veldig. Så hvis jeg noen gang får barn, kommer jeg aldri til å la de vokse opp i L.A. 

        Får du mye oppmerksomhet når du er ute i LA? - Skal jeg juge å si nei, eller være cocky å si ja..?

        Er det lett å komme seg inn på kjendisfester? - Hm, vet ikke..? Jeg blir bare invitert jeg, så går jeg rett inn med de folkene. Men jeg vet det er mange som står utenfor, som aldri kommer seg inn.

        Digger bloggen din og at du er så åpen om alt og alltid sier hva du mener og tenker! - Tusen takk for det :) Setter pris på det!

        Har du møt noen rikinger hittil? - USA er veldig delt inn i to kategorier: Du er enten stein rik eller fattig. Så JA, jeg har blitt kjent med en del rikinger - fordi de er over alt her. 

        Hvordan var det første møtet mellom deg og Dan Bilzerian? - Hm, Casual..? Jeg vet ikke. Det var første dagen min her nede, så jeg har opplevd en hel del etter det ;p

        Hvordan har oppveksten din vært? - ingen kommentar.

        Hvordan er familien din? -ingen kommentar. 

        Hvordan er det å være borte fra venner og familie så lenge? - Jeg savner de som bare f'en. Men det har fått meg til å innse hvor gode venner jeg har. Jeg gleder meg til å møte alle sammen igjen! Jeg har nesten lyst til å arrangere en stor fest, bare for å ha alle samlet på ett sted. 

        Har du noen gang vært utro? - Nei. 

        Hvordan er ditt forhold til Anniken? - Veldig bra! Savner hun så utrolig mye at jeg fikk tårer i øynene mine når hun sa hun kommer for å besøke meg om 2 uker. Vi var jo seriøst gift. Vi måtte være med hverandre hver eneste dag, selv om det kun var for 5 minutter. Det er så sykt at hun har fått seg kjæreste.. Jeg var borte i hva, 2 uker før jeg fikk melding. Han har å dele henne med meg, pronto. #friesbeforeguys

        Hvordan tjener du penger når du er i LA? - Jeg tjener ikke penger her nede.

        Hva er planene når du kommer hjem? - Det er først og fremst NYTE tiden med hundene mine. Kanskje jeg tar med noen venner opp på hytten min (og hundene) og bare nyte fjellet litt. Det skal sies at jeg savner Norsk natur her nede. Så blir det å pusse opp leiligheten min, noe jeg gleder meg til. Jeg har allerede lagt nytt gulv på soverommet mitt her nede i L.A og jeg har malt veggene. Så jeg er veldig glad i oppussing og endringer. + det er mye bedre når jeg kan bestemme selv. Og Jakt! Har ikke rukket det etter jeg tok Jäger prøven. 

        bloggen din er gøy å lese :) - Så bra du liker den :)

        hvor mye veier du og hvor høy er du? du har blitt slank og ser smashing ut :) - Hm, jeg veier 56/57 kilo, også er jeg 1.65 cm :) Tusen takk! Viktig at man aldri gir opp. 

        tjener du på å blogge? - Når jeg gjør en innsats og ikke "driter" i bloggen min.

        kan du legge ut mer outfits? gjærne med linker av hvor det er kjøpt også. - Ja, jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg har vært så dårlig til det. Jeg vet ikke, men det har vært veldig mye i det siste.. 

        Kommer du hjem til jul? - Nei. Jeg var i Orange County på julaften. 

        Processed with VSCO with f2 preset        Hva er vitsen med dyr når du drar ifra de? - Jeg hadde ikke planlagt å reise fra de, men vitsen er at jeg har en grunn til å komme tilbake igjen. De gir meg en stor grunn til å leve. 

        Hva skjedde med deg og Simen? - Vi er som en håpløs Lovestory som ingen forstår seg på tror jeg. - begge var hverandres første store kjærlighet man møtte i en ung alder, der man blir den personen som setter spor i deg for alltid. Vi hadde nok fortsatt i evigheter hadde det ikke vært for at jeg avsluttet alt så brutalt. Men nok var nok, jeg måtte vekk for å komme meg helt vekk fra alt sammen. Jeg vil ikke ha noe kontakt eller vite noe.          

        Hvem betaler for drinker og festingen der nede når det er så dyrt på byen i la og vegas? - Det er "gratis" for jenter. Eller å feste i USA, nightsclubs det er ikke som alle andre steder. Man drar enten ut med promotørere eller eierne av nattclubben eller noen venner som kjøper bord med drikke. (Det er ikke vanlig at jenter bruker penger på nightclubs her nede). Også har man gratis drikke hele kvelden, også pleier man ofte ha pre-game på en Resturant, hvor det er gratis middag og drikke. Samtidlig er gutter/menn mye mer gentleman her, så de tar deg med ut å spise hele tiden.

        Hvordan var det å kysse bilzerian? - Jeg har ikke kysset han..

        Hvor mye savner du Carina når du er der borte? :) - Savner hun sykt mye.. Kun 3 uker til hun kommer ned for å besøke meg <3

         

        Hva skjedde med deg og Simen? Og hva med huset dere kjøpte i lag? :o - Jeg klarte ikke mer.

        Kan du skrive hvor klærne du har på deg i innlegget "This pink wall is so fly" er fra? SÅåå fint:):):) - Tusen takk. Shortsen er fra Monkey og toppen er fra Nelly.         

        Har du møtt noen kjekkaser nede i LA? - Det er veeeeldig mange kjekkaser her nede. 

        Når tenker du å dra tilbake til Norge, igjen? - Skal tilbake igjen i Februar.

        Hva savner du med Norge? - Maten, hundene, vennene mine og fjellet.        Har du møtt mange kjendiser? - Well, det er alltid kjendiser ute på byen hver eneste dag. 

        Hva er dine sterke og svake sider som person? - Jeg er har en veeeeldig kort lunte. Skal ikke mye til før jeg står i flammer. Jeg er veldig trofast som person, sier jeg at jeg skal noe - så gjør jeg det. Jeg husker jeg hadde en samtale med en dame her nede. Vi snakket om at jeg var det "sorte fåret" i familien / Familiens Kim K. At hvis noe skjedde så fikk alltid jeg skylden, og alle tror så mye bedre om de som virket meg uskyldige fremfor voksene eller andre mennesker. Og da sa hun; De mest ekte og trofaste menneskene er de som er smågale mennesker, de som snakker høyest, forteller om hvor fulle de var dagen før - eller sånn som jeg gjorde dro ned den ene siden av buksen når jeg kom inn i stua der familien jeg bodde hos satt for å vise dem den nye tatoveringen min. 

        "Det er ikke galskap, det er ærlighet sa hun. De som virker så uskyldige og snille mennesker, er ofte de som skjuler seg bak en agenda. Du er den personen som skriker høyest om en tatovering, og alle dømmer. Men så sitter den "søte og uskyldige jenta" ved siden av, men 50 tatoveringer skjult for omverden. En dag vil flere forstå at det sorte fåret var ikke så sort allikevel."


        Savner du Simen? - Det er litt rart, men nei..? Jeg vet ikke, men jeg har det så bra her jeg er nå at jeg ikke rekker å savne han/det/oss/fortiden. Foruten om det så er jeg veldig bestemt person, og etter alt som skjedde så ser jeg ikke noe grunn til å savne det heller. Nå har jeg vært snusfri i 20 dager allerede. Jeg har ikke tatt èn eneste snus engang.

        Stå på, og kos deg masse der nede:) - Tusen takk for det :)

        Hva syns du om at marihuana har blitt legalisert i California? - Det har kind of vært lovlig her nede hele tiden, for du kunne gå inn og få medical kortet. Alt du trengte var å si du hadde vondt i ryggen elrns, så får du det koret og kunne røyke. Så det er egentlig ingen endring..? Foruten at du ikke trenger å skaffe kort.

        Røyker du mer i USA enn du gjorde i Norge (sigg og weed)? - Jeg røyker ikke. De gangene jeg tar meg en sigg er når jeg skal holde noen med selskap på fest.

        Er det befriende å kunne røyke uten å være redd for å bli tatt? - What..? Folk må skjønne at mye av snappene og statusen jeg skrev var ment som "joke"..

        Hvordan får du råd til USA turen? - Jobbet hardt for det.

        Kjenner du mange i USA, eller dro du dit helt alene og møtte folk derretter? Isåfall hvordan og hvor møtte du de? - Jeg dro helt alene. Jeg kjente kun Julianne. men jeg visste at hun hadde kjæreste som bor i Pismo (5 timer unna), og at hun var hos han 4 ganger i uka +.  Så jeg var forberedt på at jeg måtte klare meg selv. Men nå kjenner jeg nesten alle her nede. 

        Hvor i LA bor du? - Jeg bor i West Hollywood, Sunset blvd. 


        Jeg har så lyst til å dra dit, men har som sagt ingen venner å dra med og syntes det er skummelt å dra alene og ingen å møte. Syntes du er tøff som føler drømmene dine! - Mitt råd er å kaste seg i det. Prøv deg frem, reis alene og voks på det. La deg selv feile. Fungerer det ikke eller noe skjer, så er det ikke verre enn å sette seg på neste fly tilbake..? Det beste med å dra alene er at man ikke trenger å være avhengig av noen andre. Du kan gjøre akkurat hva du SELV vil. Derfor anbefaler jeg deg virkelig å reise alene. Du vil vokse utrolig mye på det der.

        Hvor møtte du Simen første gang? - Det var hos Mikkel tror jeg.

        Hvordan ble du kjent med Carina Dahl? - Første gangen jeg møtte Carina var på 17. Mai. Jeg skulle egentlig gå i russetoget, men jeg valgte å bli med på 17. Mai feiringen til Sky Agency, og der møtte jeg Dahl. 

        Hvordan forhold har du til familien din? - Ingen kommentar.

        Hvordan har du fått så mange kjendis venner her i Norge? Typ. Marius Borge, Annijor, Carina Dahl, Simen Auke, etc.. - Jeg ser ikke på vennene mine som "kjendiser", men enten dukker de opp, ellers blir de sikkert kjente underveis. I don't know.

        Hadde du store pupper før du tokk sillikon eller var du helt flat? - Husker ikke hvordan de så ut for å være helt ærlig. 

        Hvordan er det med hundene dine nå som du er borte så lenge? - Jeg facetimer med de veldig ofte! Men det skal sies at de har det veldig bra, men er veldig tøft å være borte fra de så lenge.         

        Hvilke steder bor du i USA? - Først bodde jeg på La Brea som er i Hollywood. Etter det flyttet jeg til Glendale for å være roomie med Julianne, og nå bor jeg midt i West Hollywood.

        Hvordan skaffet du deg kontakter der? - Jeg er bare sosial. Hvis man først blir kjent med en her nede, så kommer alle andre strømmende på. 

        Hvordan tjener du penger til det? - Hvis du først bestemmer deg for noe, så vil du klare det. Jeg jobbet hardt og mye før jeg dro, også solgte jeg endel av tingene/klærne mine.

        Og hvordan blir du invitert på fester med kylie, Tyga osv? - Jeg blir bare kontaktet, eller så har jeg blitt kjent med folk som kjenner de. Her nede blir man bedt på date av både den ene og andre kjente artister eller skuespilleren. Det er L.A, alle er ett eller annet her nede.

        så at julianne skrev på instagram"i never thought we'd be friends" eller noe,(stalker ja jeg vet x)) lurer på hvordan forhold dere hadde før og hvordan du ble til å bo hos henne? - Vi var ikke venner før, ha ha! Eller hun og Kaja var uvenner, og Kaja var bestevenninnen min, så jeg backet Kaja. ;p

        hvordan app har du brukt for å få sånn "3D" effekt på bildene dine på insta? - Et filter som heter Chromatic på facetune.

        Når begynte du å snuse? - I 1.klasse på VGS.

        Hvor ofte tar du deg en sigg? - Jeg sigger ikke. Noen ganger kan jeg ta det for å holde noen med selskap. 

        Kommer du til å erstatte snusen med sigg? - Nei.

        Feiret du jul i USA eller dro du hjem til Norge? - Jeg var her i USA.

        Digger deg og bloggen din! - Tusen takk for det :))

        • 10 kommentarer

        Spørsmålsrunde

        • 08.12.2016 kl.07:40


        • Okei. Nå er det kanskje på tide med en spørsmålsrunde igjen. Det har blitt litt mange forskjellige spørsmål om økonomi, livet mitt i California, festing, gutter - you name it. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en spørsmålsrunde sånn at jeg får svart alle sammen! Fyr løs <3

          

         Processed with VSCO with f2 preset

         Processed with VSCO with f2 preset

          

         LA time 10.29 PM - Norsk tid 07.29

         • 32 kommentarer

         Svar fra spørsmålsruden

         • 16.10.2016 kl.17:12


         • Hvordan kom du deg inn i Justin Biebers tour bus? - Jeg dro på baroque/Sirkus med noen venninner. De ville ha meg opp og ut av huset for at jeg skulle tenke på noe annet. Der kom crewet hans, der de bare lurte på om jeg om venninnen min Maria ville henge med de, også pratet vi med noen av de, og når Maria plutselig forsvant spurte de om jeg og noen andre ville bli med på nach i bussen før de skulle dra. Derfor dro vi innom bussen.

          Og hvorfor var du i huset Justin bodde i når han var i Norge?Han hadde leid huset til venninnen min og mannen hennes. Hun skulle ha jentekveld der noen dager etter han var der, derfor :)

          Hva syntes du om at Simen legger ut bilder i senga med andre jenter? - Jeg har hørt veldig mange rykter om dette. Egentlig bryr jeg meg ikke, men det er veldig too faceed og tragisk spør du meg. 

          Hva skal du i LA? Nyte livet, trene og oppleve nye ting.           

          Hva gjør du med hundene dine? - Jeg hadde først tenkt til å ta de med, men så føler jeg de vil ha det bedre av å være hjemme der de er kjente i rolige omgivelser. For jeg skal reise litt rundt, samt ta spontanturer og det ikke er alle jeg stoler på til å passe på de. Derfor blir de hjemme i første omgang.           

          Hvem gjorde det slutt? - Jeg syntes det er litt teit det opplegget, hvem som gjorde det slutt eller hva, men det var jeg som valgte å ende forholdet og forlate han fordi jeg ikke hadde det bra med sånn ting var.

          Hvordan går det med deg? - Det går veldig bra med meg. Jeg trives veldig med mitt "nye liv" og ser veldig frem til hva som skal skje i fremtiden.
           

          Hvorfor skal du spille i keeping up with the kardasian? - Det var bare tull, men hvem vet :)

          Er du gravid? - Nei det er jeg ikke. Har heller ikke vært det :-)

          Er du ikke sammen med Simen mer? - Det stemmer. Verden hadde andre planer for meg.

           

          Hvordan går det med deg? - Veldig bra :) Det er veldig mye spennende som skjer i livet mitt, så jeg prøver å rekke alt sammen egentlig.

          Hva har skjedd mellom deg og Simen, og når? Håper alt går fint med deg! - Jeg har vurdert å poste et innlegg her på bloggen om alt, men jeg valgte å ikke gjøre det. For det første, så er jeg nok såpass lei av alt at jeg ikke bryr meg lenger? Uansett. Jeg hadde det ikke bra der jeg var, virkelig ikke bra. Jeg ble ikke satt pris på, på den måten man burde bli så jeg valgte å forlate han og starte for meg selv.

          Vurderer du flytte til Bergen, nærmere sagt til Anniken? haha - Nei, eller å bo med Anniken var noe jeg vurderte. Hun hadde akkurat skrevet under en kontrakt med leiligheten i Bergen da hun hjalp meg med å flytte ut. Men i første omgang trenger jeg å gjøre noe for min egen skyld. For i alle år har jeg satt alle andre, alle andres drømmer først, før mine. Derfor velger jeg California alene. 

          Hva er jobben din/jobber du som? - Det er bloggen da, sosiale medier, også jobber jeg på klesbutikken i Drammen, og The Box. (Har skrevet om det tidligere på bloggen)

          Hva består en vanlig hverdag for deg? - Jeg har nok ikke en vanlig hverdag. Det er alltid like vanskelig hver gang noen spør, men f.eks på mandag jobbet jeg fra 10-18, så dro jeg en rask tur innom Frida før jeg måtte rekke å være hjemme når reporteren fra DT kom. Så spurte hun meg om div ting til reportasjen, og tok noen bilder. Deretter hadde jeg en kosekveld med hundene og lagde god mat. 

          En annen dag denne uken stod jeg opp tidlig, (kl.6.00) Dro på trening, før jeg dro hjem for å lage mat (disse "diett" oppleggene vet du), også var jeg i 3 forskjellige møter, møtte noen venninner, ordnet til klessalget jeg skulle ha også var jeg på et hemmelig oppdrag. Aka, dagene er veldig forskjellig. Det er ikke alltid jeg vet hva dagen bringer før jeg gjør de.

          Hvem er dine bestevenner? Jeg har mange gode venner, venner jeg ser på som mine beste der jeg kan fortelle alt. Men de aller aller beste er jo Christi, Kaja, Anniken og Carina. 
          Hva er ditt neste feriereisemål? - Jeg drar jo til LA om 2 uker, også hører jeg noen rykter fra de der nede om at vi skal ta en tur til Vegas etter jeg har vært der nede i noen dager. Men hvem vet, jeg er veldig spontan av meg.          Hvordan kjenner du kristine saltvold høili? - Jeg ble først kjent med henne via Carina når hun hadde eksamenslutt jentekveld. Der gikk vi ut for å spise og ta noen drinker.

          Håper du får det supert i Cali. Var der selv dette året og elsket det! - Takk for det! Gleder meg masse.

          Hvordan var karakterene dine på VGS? - Ingen kommentar.

          Var Simen utro? - Ingen kommentar.

          Hva skal du i California? - Leve livet mitt, ta mine egene valg og nyte friheten.           

          Når kommer du tilbake? - Jeg kommer tilbake rundt februar. (Må ha med meg valentines day i Norge)

          Hvor skal hundene dine være? - De skal være hjemme hos familie.

          Hvor har du flyttet? - Til en leilighet i Drammen. Følte det var viktig for hundene mien at jeg "slo meg litt til ro", og ha både mine og deres ting samlet på ett sted. De blir veldig stresset av å se meg stresset, så da måtte jeg gjøre det.

          Er det slutt mellom deg og Simen?  - Det er helt over mellom oss ja!

          Hva gjør du med hundene dine når du flytter til USA? - Se svar lenger opp.

          Har du skaffet deg leilighet i USA? - Jeg er litt in between. Ser alle mulighetene før jeg bestemmer meg.

          Hva skal du jobbe med når du bor der nede? - Jeg skal ikke jobbe der nede.

          Og hva er generelt planene du har siden du bestemmer deg for å flytte såpass langt? - Ingen plan, det er veldig spontant fra min side. Man får bare vente å se hva jeg finner på :)

          Ble noen spørsmål gitt, men ønsker deg en super tur til USA og masse lykke til! :D

          Hvem intervjuet deg og hvilke spørsmål fikk du? - Det var for Drammens Tidene, og du kan lese intervjuet HER

          Gleder meg til du kommer <3  - Me2!!! <3

          Hva har skjedd med deg og Simen? - Svar står lenger opp.

          Hvor lenge skal du være i USA, hva skal du gjøre der og hvorfor drar du? - Jeg drar fordi jeg har lyst, har man lyst har man lov. Jeg skal nyte livet, sole meg, trene, ha det gøy og oppleve nye ting.

          Hva gjør dere med huset? Måtte Simen kjøpe deg ut eller var det han som eide det hele tiden? / Hva skjer med huset? - Vet ikke hva han skal gjøre med huset. Det får nesten være hans valg.

          Hvor lenge blir du boende i USA, og hva er planen din når du er der borte?: Svar ser dere lenger opp.

          Hvordan er forholdet ditt til familien din? Ser veldig sjeldent du nevner familien din. - Ingen kommentar til dette.

          Håper det går bra med deg! - Det går faktisk veldig bra med meg! Det føles ut som om det livet jeg lever nå er det jeg har hatt hele tiden.

          har du blitt singel igjen? - Stemmer!

          Hvorfor skal du til USA? Og hvor lenge skal du være der? - Føler jeg har svart på dette flere ganger nå, men hvorfor akkurat USA er fordi det er akkurat der jeg ville dra :) Nå gjør jeg ting for meg selv og ingen andre.

          Har du tenkt til å fortsette å bo i Drammen når du kommer hjem fra USA? - Det får bare tiden vise egentlig. Har en leilighet nå der tingene mine vil stå, men jeg får bare se hva jeg velger.

          Hva har skjedd med deg og Simen? - Står flere svar over her.

          Hva var det ultralydbilde du la ut? Ble bekymret om det kunne være en svulst eller noe lignende... Håper alt går bra! <3 - Nei, det er bare at vi har hatt mye kreft i familien, så jeg måtte ta ultralyd av hele kroppen for å være på den sikre siden. Skulle egentlig være en joke med en bolle, men jeg gikk tok for strøm rett etter jeg la ut bildet, så ble litt kaos blandt folket. Var allerede over 300 stk som hadde tatt screenshot innen jeg var tilbake på mobilen igjen. Men alt stod bra til, ikke noe jeg skulle uroe meg over :)           

           

          • 9 kommentarer

          Spørsmålsrunde

          • 10.10.2016 kl.15:38


          • Hei kjære alle dere! Nå har jeg vært lite aktiv her pga null nett og mye styr med flytting. Nå er det rundt 20 dager til jeg reiser til California, så jeg har ikke kjøpt wifi i leiligheten jeg har skaffet her i Norge, da jeg blir borte såpass lenge i USA. Men jeg måtte ha tingene mine på et trygt sted, derfor måtte jeg skaffe en bolig imens. Uansett! Jeg har fått tusen spørsmål på snap, her på bloggen, instagram og på mail, at jeg tenkte det var bedre at alle sammen spurte meg her istedenfor. Da kan jeg heller svare alle sammen samtidig.  Også vet jeg det er mye dere lurer på, da livet mitt har vært en eneste såpeopera de siste ukene.

           Processed with VSCO with f2 preset
            

           • 14 kommentarer

           Svarene

           • 21.06.2016 kl.10:00


           •  

            Nå kommer endelig svarene fra spørsmålsrunden jeg hadde for en tid tilbake. Hope u like it.

            Noen andre jobber? - Ja, jeg jobber noen ganger hos Ma Vie i Drammen, og jeg har akkurat startet å jobbe på The Box i Drammen. Aka, det beste i drømmenby.

            Utdannelsen din? - Jeg gikk på Tone Lise Akademiet rett etter VGS, så jeg har Makeup Artist utdannelse. 

            Sko str? - Jeg bruker strs. 38 

            Høyde? - Jeg er 1.65

            Processed with VSCO with f2 preset            Fav reise sted? - Favoritt feriested, hm. Det kommer litt an på om jeg vil ha avslappende, shopping eller fest. Men den avslappende og koselige turen er i Koh Samui -Thailand. Anbefaler virkelig det stedet der. Hvis du vil ha fest og shopping, anbefaler jeg deg NYC.

            Bestevenn? - Christi, Kaja og Anniken.

            Processed with VSCO with f2 preset

             

            Er det rart å være sammen med Simen når du og Anniken er bestevenner? Møter dere aldri Mikkel? :D - Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle vært rart for meg å være sammen med Simen, pga Anniken. Anni og jeg ble typ sammen med "de" likt i 2012, men da det ble slutt mellom de holdt Anniken og jeg fortsatt kontakten, og den ble bare bedre og bedre etter hvor eldre vi ble. Men ja, det er ikke så unormalt å være venn med eksen sin, det er ikke noe problem :)

            Hva jobber du som? - Jeg har jo denne bloggen, så er jeg freelance makeup artist, jobber i klesbutikk og nå på The Box i helgene.             

            Hva jobber du som? - What she said.

            Kan du lage sminkevideo? - Åhh, vet jeg lovet det så mange ganger, og det skal jeg virkelig få til snart!

             

            Følg meg gjerne på facebook

            • 3 kommentarer

            Spørsmålsrunde

            • 29.05.2016 kl.19:03
            •  

             Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så det er bare å spørre om hva som måtte falle dere inn. Skal besvare spørsmålene så godt jeg kan.

              

             • 11 kommentarer

             Spørsmålsrunde

             • 20.07.2015 kl.20:28


             • Nå begynner det å bli en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen. Derfor tenkte jeg å ha en for dere i dag. Jeg kommer til å starte med å ha spørsmålsrunder enda oftere enn det jeg har hatt fra før av. Dere kan spørre meg om hva dere vil, men er det veldig upasssende svarer jeg ikke på det! Jeg tenkte også at dere skulle få bestemme et innlegg jeg skal legge ut her. Så da er det bare til å komme med masse idèer :) Fyr løs med spørsmål i kommentarfeltet.
              xoxo

              • 11 kommentarer

              Svar fra spørsmålsrunden

              • 03.03.2015 kl.20:18


               1. ELSKER bloggen din. Lurer på hvor du liker best å shoppe?
                Jeg liker best å shoppe i London - Oxford street.
                 
               2. Jeg lur også på om du er kilen, og hvor du i såfall er mest kilen
                Jeg er faktisk utrolig kilen, så tenker nok at jeg er en sterk 8'er, under føttene er jeg en 10'er!
                 
               3.  Du har eget firma, er det et enmannsforetak eller har du ansatt noen?
                Per dags dato har jeg ikke ansatt noen nei!
                 
               4. Hvilken kanaler bruker du når du skal ha pr for firma, FB, blogg eller via nettverk?
                Da bruker jeg bloggen, instagram, facebook også snapchat noen ganger.
                 
               5. Hvor mye silikon har du? Var det vondt? Kan du fortelle mer om operasjonen og tiden etter? :)
                Jeg har 300 i hver. Ja, uff! Faktisk noe av de vondeste jeg har opplevd.. Med en gang jeg våknet, også hadde jeg konstant vondt i en uke etter. Etter det begynte det å bli bedre og bedre. Jeg tok under muskelen, noe som også er litt vondere. Men siden jeg har trent hele livet mitt, så hadde det nok mye å si det at jeg fikk så mye vondere enn hva enkelte av venninne mine fikk. I og med at jeg har ganske god smerteterskel.
                 
               6. -Hvem var det som fridde til deg?
                Var bare tull :-)
                 
               7. -Er du på G med Matias som du var med på Gardeballet?
                Hehe, nei! Jeg var bare daten hans til ballet.
                 
               8. -Snakker du fortsatt med Simen?
                Ingen kommentar.
                 
               9. -Hvordan er forholdet ditt til familien din?
                Ingen kommentar.
                 
               10. -Vil du si at du er en selvstendig kvinne? 
                Ja, jeg vil si at jeg er ganske selvstening. Jeg har oppnådd ganske mye i livet mitt!

                 
               11. Er du redd du aldri kommer til å møte den rette?
                Nei, den rette kommer når han kommer.
                 
               12. -Fortell litt om russetiden din! Alltid like gøy å høre om. F.eks hva var det sykeste du opplevde, hva anbefaler du neste russen til å gjøre, hva var morsomst, osv..
                Æhh, jeg hadde faktisk en ganske vill russetid. Jeg har skrevet litt tips til russetiden HER

               13. -Vurderer du å bli med på noen form for tv-shows/programmer?
                Jeg vurderer ikke tv-program nei! Men det siste tv-programmet jeg hadde blitt med på hadde vært paradise hotel
                .. Du hadde ikke sett meg der om jeg hadde fått 5 millioner en gang.
                 
               14. -Hvilken opplevelse i livet ditt har formet deg mest som person?
                Man lærer for hver dag man lever. Jeg tror nok for hver eneste store avgjørelse man gjør, endrer man seg som en person. Får du livet ditt snudd opp ned, vil du se livet ditt fra en annen side og endre på det! Dolker en venninne deg i ryggen, vil du se annerledes på alle andre. Tenke deg litt mer om neste gang.
                 
               15. -Når vil du omtale deg som mest rebell/fjortiss (tenåringskrisa)?
                Æh.. Livet mitt gikk veldig i JoJo i tenårene mine.. I 8 til 10 ende klasse var jeg ganske ille faktisk! 1 på videregående skole ble det litt bedre.
                 
               16. -Hvem kjendiser har du kontakt med/blitt lika/eller har prøvd seg på deg?
                Nei, Justin Bieber driver å flørter ogsånt da.. Men er ikke så gira på han egentlig.
                 
               17. -Savner du å være i ett forhold, eller trives du best som singel?
                Både og(å?) egentlig. Det er enkelte ganger jeg savner det å ha en kjæreste, det rolige livet man får av å være sammen med noen. Men når jeg ser venner av meg krangle med kjærestene sine, eller at man må unngå å gjøre noe pga dem - DA er jeg glad for å være singel!
                 
               18. -Favorittbyen din?
                Trondheim! Neida, hm.. Det må nok være NYC (selvom jeg faktisk ikke har vært der selv enda. Men en skal jeg bo der) 
                 
               19. -Hvordan kosthold/treningsvaner har du?
                Jeg prøver å få til å spise sunne måltider hver eneste dag,  spise ofte og lite. // Trening: da pleier jeg å få til minst 2-3 løpeturer i uken med hundene mine (tur hver dag da), også de treningsøvelsene jeg har lagt ut i innlegget under.

                 
               20. -Hva er det leserne dine ikke vet om deg?
                Det er mye leserene mine ikke vet om meg, men den dagen jeg er klar for det, vil det nok komme ut!
                 
               21. -Hvordan stil vil du forklare at du har?
                Jeg har faktisk veldig forskjellig klesstil.. Det har dere nok lagt merke til. Classy til hip hop

                 
               22. -Har du gjort noe seksuelt med det samme kjønn?
                Haha, nei!
                 
               23. -Drømmejobben din?

                Skuespiller, hihi
                 
               24. Har du vippeextensions, eller naturlig lange vipper? 
                Har ikke det nei, så er mine naturlige vipper :)
                 
               25. Eventuelt hvordan sminker du øynene dine?
                Det spørs litt hva jeg skal. Har lagt ut en video under her om hvordan man kan legge en enkel og rask øyneskygge.
                 
               26. Vurderer å flytte til Drammen og ta et friår. Kan du anbefale Drammen? Er det lett å skaffe seg nye venner og et godt miljø der? Hadde satt stoor pris på svar! :)
                Drammen er en fin by med mange fine mennesker.
                 
               27. Kan du vise alle tatoveringene dine?
                Jeg kan lage et eget innlegg med det! Har ingen bilder på denne mac'n


                 
               28. Hvor gammel var du da du tok silikon? Er det noe du kan anbefale? Din erfaring med det? :-)
                Jeg var 18 år gammel. Det spørs jo litt egentlig.. Jeg ville ikke anbefalt det hvis du ikke slet veldig mye med puppene dine! Det er jo først og fremt dyrt også gjør det utrolig vondt!! 
                 
               29. Hvordan kjenner du Carinadahl?
                 Jeg tror faktisk første gangen vi møtte hverandre, var på 17 mai, for noen år tilbake! Så har vi være venninner etter det. #dahlågutan


                 
               • 22 kommentarer

               Spørsmålsrunde

               • 21.02.2015 kl.20:25


               • Heihei, alle søte! Nå skal jeg endelig ha spørsmålsrunde på bloggen igjen, siden jeg har fått endel spørsmål i det siste om div ting, så jeg tenkte det er bedre hvis jeg svarer på det på ett innlegg istedenfor. Du kan da spørre meg om hva du vil, enten om det er anonymt eller med navn. Som dere vet, så har jeg hatt utrolig mye å gjøre de siste dagene eller ukene, noe som har tilsvart lite blogging.. Men jeg lover at jeg skal få litt mer forgang i det :) Nå er jeg egentlig på vei ut døren, jeg sitter faktisk i trappen med mac'en for å bli ferdig med dette innlegget - men bare spør om hva dere vil under dette innlegget her! 

                 

                Hva skal du i dag? 

                Vi snakkes, ha en strålende dag videre :)

                • 8 kommentarer

                Svar på spørsmålsrunden

                • 27.10.2014 kl.18:38


                • Hei:) hvilken hårprodukter bruker du? - Jeg bruker joico.
                 Favorittsminke? - Glô minerals.
                 Hva skjedde den kvelden du var ute og fikk hjernerystelse? Hvem gjorde det? Jente, gutt? - Har lovet den personen som gjorde det at jeg ikke skulle skrive om det på bloggen.
                 HVa skal til for å be deg ut på en date? - Det spørs jo litt, hvis han er en ålreit mann som ikke er irriterendes og har sosiale antenner, så skal det ikke være så veldig stort problem.

                 Hva ser du etter hos en gutt ? - At han kan få meg til å le, at han ikke er sjenert, litt mystisk, spontan, kler seg bra og at han ikke har vært på alt og alle. Da er det liten sjangse for at han faktisk får meg...
                 ka driver du å fred på me - Leker med flammer.

                 1. Siden du jobber som modell og MUA ved siden av, jobber du hver dag? Er det hektisk? - Jeg jobber bare som blogger, modell, MUA & stylist og promotør for coca cola, så har ingen andre jobber utenom det. Men ja det er hektisk. For jeg har ikke en fast rutine hver eneste dag, noen ganger har jeg flere ting jeg skal på samme dag. Mens andre dager har jeg fri og kan dra ut å reise, men samtidig har jeg heller aldri fri, siden jeg alltid må blogge. Så uansett hva jeg gjør tenker jeg alltid på bloggen om hva jeg skal gjøre og hva jeg skal skrive om og hvordan bildene skal være, samtidig som jeg alltid må vaske og rense alle sminkekostene mine, pakke inn og ut av sminke kofferten. Reise rundt på photoshooter, finne klær til både photoshooter og bloggen. Når jeg reiser med Coca Cola så reiser man rundt til steder i hele Norge. Så ja det kan være slitsomt til tider, men det er hva jeg vil gjøre. Jeg vil ikke ha et 9-4 liv med samme rutiner hver dag, jeg vil ha en bit av alt.
                 Reklame video for Statiol med Morten Ramm.

                 2. Hvor mye tjener du i måneden sånn ca. og hvor mye betaler du for husleie? (Kjekt å vite siden jeg skal flytte for meg selv og er interessert i makeup osv.) - Jeg snakker egentlig ikke om penger og hvor mye jeg tjener, det er jo endel som spørr om dette hver dag, men det er litt forskjellig fra hva jeg sier ja til og ikke. Men hvis du skal flytte for deg selv og betale alt selv og har tenk til å bli makeup artist, så råder jeg deg til å starte hos f.eks TV 2 eller hos et firma og ikke være freelancer, for som en freelancer må du ha et navn, jobbe hardt hver eneste dag med nesten bare makuep og promotere veldig mye for deg selv. Så det er best å ha noe trygt i bakgrunnen i begynnelsen til du kommer litt inn i det, for som freelancer får du ikke sykepenger hvis du er syk heller.

                 3. Er du en utadvendt person? Det virker slik i alle fall, noe som er supert! - Ja, jeg er veldig utadvendt! Jeg blir lett kjent med nye mennesker hele tiden.

                 4. Kan du lage et innlegg om din hudpleierutine? - Ja det kan jeg.

                 5. Tok du opp lån eller hadde du spart masse penger til å ta silikon? - Nei jeg gjorde faktisk ingen av delene. Jeg bestemte meg ganske raskt for å ta silicone, for jeg hadde 32.000 kr på kontoen min der og da, så da brukte jeg pengene på det egentlig.

                 6. Hvem fikk du hjelp av etter du tok silikon og hva er det negative med å a silikon? - Jeg hadde gode venninner som både kjørte meg ned til Drammen privat klinikk, hentet meg med en gang jeg våknet og sov hos meg hver dag i 1 uke til jeg faktisk klarte og reise meg opp på egenhånd. Hun ene utdannet seg faktisk til å bli sykepleier, så hun hjalp meg med alle medisinene mine og en annen som hjalp meg opp og hjalp meg med å kle på meg. Også gikk de tur med hunden min for meg for jeg lå egentlig bare å sov hele tiden. Det som var negativt var smertene jeg hadde.. Jeg husker jeg hadde utrolig vondt og ville egentlig bare ta de ut for de presset sånn på lungene mine de første dagene. Jeg fikk panikkannfall når jeg var på kjøpesentret 3 dager etter opperasjonen for å kjøpe en større sports bh. For jeg hadde så store smerter, klarte nesten ikke stå, nesten ikke puste også var det så utrolig mange mennesker rundt meg. Så jeg oppfordrer ingen til å dra der det er store folkemengder de førstse dagene. Også gikk jeg opp i vekt, men gikk ned igjen etter jeg begynte å holde meg i aktivitet igjen da.

                 7. Er du ofte med familien din? - Nei.

                 8. Trener du?  - Nei jeg har faktisk ikke begynt å trene enda.

                 9. Kan du ha konkurranser litt oftere? -  Jeg kan prøve på det ja.

                 Håper du kan svare på spørsmålene :) For en inspirerende blogg og den gir meg motivasjon :) Hilsen ei jente som elsker å lese bloggen din!
                 Hva er greia mellom deg og Simen Auke? - Ingenting.

                 Savner du Simen? - Nei.

                 Har hørt at du har fått ny type? Stemmer dette? Hvis det stemmer hvem er det? - Ingen kommentar.

                 Kan du bli sammen med noen som ikke er kjendiss? - Jeg vil helst ikke bli sammen med en som er kjent. Så det er faktisk noe jeg prøver å unngå.

                 Hvor var din beste ferie og hvor var din(e) sykeste ferier? - Min beste feire må være da jeg var i kypros, for det var ikke så veldig eksklusivt sted, så vi måtte gjøre det beste ut av ferien hele tiden og endte opp med å ha den beste. (Ting blir bedre hvis man faktisk må jobbe for det) - Den sykeste må være Miami, alt som faktisk skjedde der nede og hva jeg opplevde var virkelig noe for seg selv. Las Vegas er jo faktisk ganske sykt av seg selv, så det er jo en sjanger for seg selv!
                 Kypros
                 Miami

                 Las Vegas


                 Har du tatt botox, restylane ? Og har du tatt silikone i rumpa? eller noen andre steder? - Nei, jeg har ikke tatt noe noen annet sted enn i puppene. Lepper, nese, pannen, rumpa og alt annet er ekte. Jeg må faktisk opperere nesen min, siden jeg har brekt den 3 ganger, så jeg sliter litt med å puste og jeg har alltid vondt i den. Men jeg har faktisk ikke turt å legge meg under kniven med nesen min helt enda.                 Hvorfor har du så store lepper? - Bare født med det :)

                 Hvor får du penger ifra? til å reise så mye og kjøpe en chihuahua og chanel veske osv? - Jobber hardt for å få det jeg vil ha.

                 Hva ser du i en gutt? - Se lengere opp.

                 Hvor store er puppene dine? Har tatt 300 gram.
                 • 8 kommentarer

                 Spørsmålsrunde på bloggen

                 • 20.10.2014 kl.17:05


                 • Nå har jeg fått så utrolig mange forskjellige spørsmål, så da tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang med en spørsmålsrunde igjen! Så skal jeg svare så godt jeg kan :)

                                     Fyr løs med spørsmål i kommentarfelet.

                  <3 KV

                  • 7 kommentarer

                  There's no other superstars

                  • 25.08.2014 kl.19:01


                  •  
                   Hvor mange gram silikon har du? - Jeg har 350 gram i hver.

                   Har du under eller over muskelen?jeg har under muskelen.
                   Hva er din største drøm? : Min største drøm er vell å reise rundt i hele verden. Jeg er veldig reiselysten av meg, så min største drøm er å reise jorden rundt.
                   Hva er fremtidsplanene dine?
                   Hvordan type gutter liker du? : Jeg liker høye gutter, med et fint smil og fine øyne. Som jeg har sagt tidligere så faller jeg for øynene!
                   Svarer du på video?:)  Ja, jeg svarer på video
                   Drittlei Siri nå. Kan jeg få sleike puppene dine?

                   Jenta mi, det der må du være forsiktig med, ujordet kabel er brannfelle. Hva er ledningen til, egentlig? Det har VELDIG mye å si:) Det hadde vært åleit og vært handyman for deg!: Den var til en høytaler.

                    

                   Hvem er foreldrene dine? :  Det er jo de som lagde meg
                   Hva er dine fremtidsplaner? : Jeg tar livet veldig på sparket egentlig. Jeg vil gjøre alle de tingene jeg har lyst til der og da. Om 10 år har jeg staret opp bedriften min i Statene.


                   Hvordan er arbeidsdagen din? : Arbeidsdagen min, den er egentlig veldig random, hvis jeg kan si det sånn.. Jeg blogger jo når jeg vil, og bestemmer jo veldig ofte selv hvilken dag det passer for meg å ha en fotoshoot feks. Så prøver jeg å bli med på ting som jeg kan blogge om. Jeg er jo også veldig spontan av meg, så jeg kan plutselig ende opp på et sted uten internett utenom å tenke over at det går utover bloggingen min..

                   Tjener du godt? : Ingen kommentar.

                   Fikk du penger for serien du var med på? : Ja det får jeg penger for.

                   Har du planer om å flytte for deg selv?: Ja, jeg er jo 20 år nå, så da er det på tide å flytte ut igjen fra redet.

                    

                   Om man mener u jordede kontakter kan være farlige så skal jeg til dels være enig, men nå er ikke lampettledningene jordet, så da ser ikke jeg grunnen til å skaffe jordede kontakter om hun likevel ikke har jord i ledningen

                    

                   Bra du ikke gjorde det. For det der hadde ikke gått bra.
                   Er du elektriker Jon?

                    

                   hvordan får du råd til å bo i din egen leilighet? har du mye til overs å shoppe for etter regninger er betalt hver mnd? :o : Når man bor for seg selv, så prioriterer man alltid regninger og utgifter forran alt annet (det kjipe livet av å bli voksen), men hvis man har noe til overs så kan man alltids bruke det på klær og reiser da.

                    

                   haha du er morsom da :) har egentlig ingen spørsmål da, håper det går greit med bare en kommentar? :o ooh ble spm allikevel jo :) : Det går fint

                    

                   Kom for pupper, du skuffa ikke!
                   Deeilig jente!! ;) Når ville du komme med candy undertøyet? lune hiet AKA Ergoline venter.. : Den skjønte jeg ikke heeelt?
                   Bra du stoppet.

                   For det der hadde aldri gått hvis du ikke hadde tatt støvlene på ørene, blåst opp hansken og tegnet en rød hanekam på den mens du hoppet baklengs rundt i rommet og ropte kykkeliky.

                   Håper du oppnår alt du vil.

                   Ville du vært sammen med en;

                   a) Tjukkas som alltid var trofast og fikk deg til å føle deg bra og aksepterte deg akkurat som du er.

                   eller

                   b) Kjekkas som alltid så bra ut, men som alltid fant feil med deg og som du ikke var sikker på at du kunne stole på?
                   Jeg ville vært sammen med den personen jeg først og fremst blir forelsket i. Og en som får meg til å le og liker å reise rundt. Utseende har ingenting å si hvis man først har blitt forelsket.
                   Er chihuahuaen di gneldrete sånn som alle andre småhunder? : Nei så abselutt ikke! Hun er den mest trofaste og snilleste hunden man noen gang kan møte! Hun elsker alle jeg elsker og hater alle jeg hater (hahaa), men jeg var redd et lite øyeblikk at etter 3 år at hun skulle begynne å gneldre på venninnene mine, for hun klikket helt på noen venninner av meg her om dagen, jeg hadde aldri sett hun oppføre seg slik før, men det viste seg bare at hun hadde litt humørsvigninger av løpetiden hennes.

                   • Én kommentar
                  • Designet av

                   Camilla Haukjem