hits
SponsSummerburst 2016

 • 11.06.2016 kl.18:44


  •  

   //Sponset tur//

   Processed with VSCO with f2 preset

   Processed with VSCO with f2 preset

   Processed with VSCO with f2 preset

   Processed with VSCO with f2 preset

    

   Hello there. Nå sitter jeg på toget. Sliten. Trøtt, og lei av reiseveier? Altså, det føles ut som om jeg har vært ute å reist i flere uker elrns. Vi ble hentet rundt kl 4 natt til fredag, fordi vi måtte safe turen vår til Stockholm, da endte vi opp med å ta toget. Anni og jeg hadde vært ute å spist med jentene aka #gjengenallianse der ting alltid går over stokk og sten. Vi hadde blitt enige om at vi bare skulle være der ett par timer, før vi skulle hjem og gjøre oss klare til reisen dagen etterpå. Men ett vinglass endte med en flaske, som endte med gin and tonic, som endte med flere andre drinker, som derfra endte med å dra innom the box, andre barer som førte oss tilbake på nach hos meg. ALTSÅ, snakk om dårlig timing. Men der hadde vi shottekonkurranse. Noe som alltid skjer når man har en flaske med sprit og en som elsker å shotte. Vi holdt på helt til jeg måtte hoppe i dusjen og pakke baggen. Vi var så sykt borte når vi skulle sette oss på toget, herregud. Aldri følt meg så jævlig før. No joke. Etter vi endelig hadde klart å komme oss frem til Stockholm, etter mange stopp, forsinkelser og vonde seter. (Skjønner ikke hvordan de kan kalle det first class.. Lurer på hvordan de andre setene var da), så hadde vi 10 minutter på å gjøre oss klare til brunch med polaroideyewear og de andre bloggerne fra Danmark, Sverige, Finland og Norge. Kan ikke akkurat si at vi følte oss så sykt fine eller var så veldig klar for det. Men vi fikk kommet oss ut av hotellet, møtt de andre på brunchen, fått i oss litt alkohol igjen, tross hvor seigt det var, da alt vi ville var bare å sove på hotellet. Vi fikk kommet oss litt i form igjen etter vi hadde styrtet noen vinglass, og da var vi klar for selve konserten. Vi ble heldigvis utstyrt med stilige solbriller fra polaroideyewear som reddet kvelden. No joke. Kvelden varte så sykt lenge, altså? Vi hadde ikke sovet på over 24 timer, og kl 4 på natten så jeg at flyet heller ikke gikk hjem, så jeg måtte sitte på enda et nach å bestille togbilettene. Alt var egentlig robbet, og det vi fikk var å kjøre en helvettes omvei, for så å bytte tog, for å endelig komme tilbake til Oslo. Jeg har kun sovet 3 timer i natt eller noe, og med en gang vi ankommer Oslo, blir vi hentet for så å bli kjørt rett på jobb igjen. Æh, kill me. Alt i alt var dette en veldig koselig tur. Vi har hatt det utrolig gøy, og det er ingen tvil om at jeg vil tilbake hit igjen. Gjerne uten at det er flystreik og styr. Nå er det bare for meg å styre unna alkoholen resten av kvelden, så jeg kan dra hjem å slappe av før jeg skal opp igjen tidlig i morgen. Nå sitter jeg egentlig bare her å klarer såvidt å holde øynene mine oppe, så vi blogges senere.

    

   (Det er flere bilder som fader ikke blir publisert.. Så får bare legge de ut senere)

   • Ingen kommentarer

   Det Beste vippeserum og øyenbrynsserum - iLash & iBrow

   • 28.11.2015 kl.22:15


   • Nå har jeg startet med å bruke serum til vipper og bryn. De aller fleste har jo fått med seg at tynne bryn ikke er så populært lenger, så til de som har nappet bort brynene i sine yngre dager, dere trenger ikke tvile lenger. Man påfører den morgen og kveld i 2- 8 uker. Brynene vil da bli sterkere, lengere, finere og mørkere. Også til dere som har mistet øynevippene deres, knekt de, eller bare vil ha lengere og finere, anbefaler jeg denne fra White One. Gode priser, samtidlig som man får gode resultater etter kun èn uke.

    Nå skal vippene og brynene mine gro godt ut denne vinteren, vil du også det samme burde du teste ut disse med en gang!

    Kjøp både iLash HER - og iBrow HER og spare nesten 20% ved å kjøpe begge.

     

    // Reklame //

     

    Du kan kjøpe flere spennende ting inne på hjemmesiden deres HER

     

    - Karianne Vilde

    • 6 kommentarer

    Siste sjanse

    • 28.11.2014 kl.18:33


    • Har du lyst på denne bikinien? Nå har du din sjanse! Det er den siste dagen av konkurransen som du kan se HER fra todiefor

     Ikke så veldig sjokkerendes at jeg valgte den rosa, men siden jeg har mistet  nesten alle bikiniene mine så har jeg ikke bare rosa bikinier lenger faktisk. Men de er jo utrolig søte og behagelige å ha på seg. 

     Jeg glemte faktisk å fortelle at jeg borret i går, også skulle jeg teste ut bedøvelse for første gang, MEN det måtte tydeligvis 3 sprøyter til for at jeg ikke skulle merke noe haha! Så dro Mariel og jeg videre til Oslo for å dra på steen & strøm sin nye åpning, noe som var utrolig kaos også tok jeg med meg begge hundene mine, så var veldig slitsomt å gå rundt med de i vesken og så mange mennesker samlet på et lite sted sammen..

      

     Lykke til i konkurransen & ha en fin dag videre <3

      

     <3KV

     • 5 kommentarer

     Den lille sorte

     • 24.11.2014 kl.20:13

     • Nå har jeg endelig fått denne "lille sorte" som du kan finne HER fra sheinside! Jeg hadde egentlig lyst til å ha en veldig overpyntet kjole på nyttårsaften, men etter jeg fikk denne så vurderer jeg kanskje å bruke denne på nyttårs istedenfor. Jeg elsker kjoler med åpen rygg, så denne her var midt i blinken for meg!

       

      Hva syntes du om kjolen? Hva skal du ha på deg på nyttårsaften?

       

      Fant forresten denne sagen her som blitt min nye fav. 
      • 6 kommentarer

      Spis deg vakrere

      • 03.09.2014 kl.18:36


      •  


       '

       Endelig kom swiss Beauty Pearls i posten. Det er 30 piller i en pakke, så jeg skal ta 1 av hver pille hver dag i 1 måned. (Så om 1 månd så skal jeg legge ut før og etter bilde av hud, øynene, hår og negler.

       Litt om SBP: "nå kan du spise deg stilig" med to perleformet kapsel som inneholder alle de næringsstoffene kroppen din trenger for å maksimere din skjønnhet innenifra.

       For å kjøpe Swiss Beauty Pearls kan du gå inn HER bestiller du NÅ får du 300,- i rabatt så du får det for kun 599,- (ordinærpris 899,-)

        

       Har fortsatt konkurranse på bloggen der du kan vinne hår fra Beauty of Hair HER

       //ADD//
       • 3 kommentarer

       // KONKURRANSE //

       • 28.08.2014 kl.17:45


       • // REKLAME //

         

        Som jeg skrev i går så skulle jeg ha en konkurranse her på bloggen for beauty of hair. Så nå starter endelig konkurransen.

        Du kan vinne rett eller krøllet clip-on extensions fra beautyofhair 50 cm. 

        De har både brasilians, indisk og kinesisk hår (kan hende de hadde flere også, men det husker jeg ikke sånn i farten)

         
        Som jeg skrev tidligere, så hadde jeg ikke så utrolig god tid til å fikse meg desverreeeee? Jakken er fra Sheinside og den finner du HER

         

        Alt du trenger å gjøre er:

        1. Dele denne siden

        2. Like beauty of hair siden dems HER

        3. Kommentere du du har gjort det under i kommentarfeltet med navn og email, slik at jeg kan kontakte den som vinner <3

         

        Trekker vinneren til neste uke. Lykke til :)

        • 13 kommentarer

        Miss my bed

        • 27.08.2014 kl.19:11


        • I dag skulle jeg egentlig ikke gjøre noe som helst, bare blogge og se på serier i sengen min.. Men med en gang jeg våkner så begynte jeg å blogge og rett etter det så ringer beauty of hair - noen jeg skulle ha en sponsor avtale med, så da hadde jeg 40 min på å komme meg ut av sengen, sminke og fikse meg og ned på kontoret dems for å lage en avtale. Der fikk jeg kjenne på forskjellige hårtyper og se på forskjellige hårpynter som jeg fikk med hjem for å vise til dere :) Men før jeg fikk satt meg inn i bilen for å dra hjem igjen for å lage en liten konkurranse for dere, så ringte det enda en tlf om jeg kunne være i oslo om 3 timer, for å være klesmodell på et event for desigual butikken. Så nå blir jeg faktisk kjørt inn til oslo for jeg måtte rekke å blogge og fikse meg i bilen, for så å dra innom desigual for å plukke meg ut noen klær, for så å dra på dette eventet å mingle med folk. Rakk heller aldri å spørre om hvem som kommer eller hva som skjer jeg.. Så jeg tar det veldig på sparket..

         Får gå igjennom innlegget senere for skrivefeil ogsånt, for det rekker jeg ikke nå, så det for enten bli i kveld eller i morgen. Det gjelder også med den konkurransen jeg skal ha med beauty of hair. Gå gjerne inn å like siden dems på facebook for å få med dere oppdateringene dems.

         Her er noe av tingene jeg skal vise dere mer om når jeg får tid.

         • Ingen kommentarer

         New in from sheinside

         • 20.07.2014 kl.22:17


         •  

          Grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er for det har blitt litt for mye for meg på en gang.. Facebook, mobilen og alt har egentlig bare eksplodert helt, jeg driver fortsatt å styrer med forsikringsselvskapet ang den forsvunnede kofferten, jeg stryrer rundt med regnskapet til firmaet mitt jeg kjører rundt hit og dit og er med på alt mellom himmel og jord.. Alle skal ha en bit av meg føles det ut som, og jeg har egentlig nesten sperret meg litt vekk fra mobilen min og facebook i det siste. Det har vært alt for mange forespørsler ang om jeg kan stille opp som modell til ditt og datt, og jeg merker veldig at jeg må snart ta et valg, jeg klarer ikke gjøre alt det jeg gjør alene. Jeg skal selfølgelig fullføre alle jobbene jeg har sagt ja til og gjøre de 110% men jeg trengte veldig å bare ta meg en liten pause vekk fra alt maset. Jeg kan godt gjøre alt det jeg gjør, men jeg hadde trengt en som tok seg av papirarbeid for meg en som satt opp dager jeg kunne ting osv, som bare fortalte meg hva jeg skulle gjøre hver dag. Jeg skjønner selvfølgelig at de andre ikke mener det som mas og ikke alltid skjønner hvor mye enkelte må forholde seg til hver eneste dag, men dette er jo en vei jeg har valgt selv og må bare bite tennene mine sammen og ikke svikte blogg-leserene mine ved å ikke blogge på noen dager. Så jeg beklager for det.

          Her er det noen nye bilder fra hva jeg har fått tilsendt fra sheinside

           

          Hvit jumpsuit fra sheinside som du finner HER size small

           

          Pink spaghetti maxi dress finner du HER size small

           

          Utrolig fine klær fra sheinside som jeg har veldig mye bruk for nå i sommer.

           

           

          På torsdag sminket jeg Anniken til en shoot hun hadde, bildene ble utrolig fine!

           

          Så på fredag var jeg på en innspilling/shoot for side3.no 

          Video og bildet derfra skal komme ut om ikke så lenge, så da skal jeg poste hva jeg gjorde da når det har kommet ut offentlig.

           

           

           

           

          //sponset

          • 6 kommentarer

          Vinnerne av konkurransene

          • 15.07.2014 kl.22:23


          •  

           Maja Eklund ble den heldige vinneren fra Nivea konkurransen. Så gratulerer så mye til henne :)


            

           Studenten Magnus ble da den andre heldige vinneren av en klokke! Så Gratulerer så mye til han også :)


            

            

           Hold deg oppdatert på bloggen, så vil det komme mange flere konkurranser og enda flere sjangser. 

           Veldig mange koselige meldinger jeg har fått, så jeg setter virkelig stor pris på det:)

           • 4 kommentarer

           Konkurranse på bloggen // Nivea

           • 03.07.2014 kl.13:34


           •  

             

            Alle disse herlige produktene fra Nivea har akkurat kommet i posten. Jeg har sett endel reklamer om denne In-shower body lotion Fra Nivea, der du dusjer deg med såpe og alt det du skal, så smører du deg inn med denne Body lotionen etter du har dusjet, også skyller du deg igjen, også kan du bare tørke deg.

            Huden blir utrolig myk og soft, utenom at du har måtte stått en lang stund med å bli "tørr" nok til å ta på deg dine egene klær.

             

            Denne har lukten av Honey en fantastisk lukt.

            Denne har lukten av Cocoa. Jeg må bare si WOW, for en himmelsk duft å spøre seg inn med i dusjen! 

            Du får også med en forfriskende annsiktsmaske.            Du får også med denne deilige lip butter boksen. Gud så deilig den var, jeg er ganske avhening av leppepomade, så denne her skal jeg kjøpe flere av når denne blir tom.

             

            Du får også alt dette hvis du vinner denne konkurransen. Alt det du trenger å gjøre er å; 

             

            Dele dette innlegget her på facebook.

            Lik Nivea sin Facebook-side HER

            Lik facebook-siden min HER

             

            Så legger du igjen en kommentar med kontaktinformasjon, så trekker jeg den heldige vinneren når jeg mener det er mange nok med på konkurransen.

            Lykke til og ha en fin sommer videre <3

             
            • 10 kommentarer

            20% på miinto

            • 01.06.2014 kl.16:37


            • 2-3 juni så vil det være 20 % på hele Miinto.no, finn din favoritt(er) og utnytte sjangsen med 20 % fra 12.00 02.06.14 til 03.06.14 kl 12.00

             Finn dine favoritt sommerklær, så vil du være den hotteste på festene denne sommeren.

             #miinto

             • 5 kommentarer

             Føler du det er utrygt å gå ut alene?

             • 27.11.2013 kl.22:12


             • Nå har vi hørt endel om overfall, ran og voldtekter rundt om i Norge denne siste tiden! Nå har det endelig kommet en lovlig pepperspray & overfalls alarm kombinert til Norge!! 

              Hvis du ikke har en fra før av, så burde du virkelig skaffe deg en , den er liten og søt og ganske enkel å bruke. Den er utrolig kjekk å alltid ha i vesken

              din, enten du skal på byen, skolen, jobb, shopping eller du bare skal ut av huset ditt! Du vet aldri om det faktisk vil skje med akkurat deg, så det er best 

              at du alltid vil være klar hvis noe som helst skulle skje.

              Nettsiden dems kan du gå inn på her;  http://getprotected.no/ for mer informasjon.

               

              Du kan like facebook siden dems for oppdateringer; http://www.facebook.com/getprotected.no 

              Jeg nøler ikke i ett sekund engang med å skaffe meg denne trendy peppersprayen & overfalls alarmen.

              Vær smart og skaff deg en du også! :)

               

               

               

              - Karianne Vilde

               

              //sponset

              • 13 kommentarer
             • Designet av

              Camilla Haukjem