hits
OPPLEVELSERDette må jeg slutte med

 • 16.08.2018 kl.21:40


  • Jeg sa allerede på flyturen på vei ned til New York hva jeg IKKE skulle shoppe. Ting som var no no, fordi jeg allerede hadde aaaaalt for mye av det. Det var leppepomade/lipgloss, solbriller og joggeklær. Det tok ikke lang tid før det var det jeg hadde shoppet mest av. Jeg klarer ikke, altså, jeg er avhengig av å kjøpe noe til leppene? Jeg aner ikke hvorfor, men uansett hvor jeg er så har jeg kjøpt noe. Jeg har leppepomade over alt i bilen og leiligheten. Jeg har så mange hettegensere, så jeg har endt opp med å gi bort nesten alle til veldedighet for å kanskje skjønne at jeg ikke skal kjøpe flere. Jeg endte selvfølgelig opp med å kjøpe, ikke bare til meg men hunden min også.... Orker ikke meg selv, og jeg får aldri brukt opp noe av det jeg har fordi jeg har aaaalt for mye. Skulle ønske kortet mitt ble declinet hver gang jeg prøve å kjøpe noen av disse tingene. Selv med min solbrillestopp endte jeg med å kjøpe 3 solbrillepar i New York. Jeg hadde også nettopp mottatt Gucci solbrillene mine rett før jeg dro i tillegg..

   .   .   .

   Jeg endte med å sov i 2 døgn når jeg kom hjem. Jeg små-våknet fordi hundene måtte ut, så sovnet jeg igjen helt frem til kroppen ikke klarte å sove mer. Likevel klarer jeg å sovne på sofaen etter jeg kommer hjem på morgenen i dag, helt frem til kl 3 PM!! Jeg orker ikke at jeg skal sove bort alt. Det har endt med at jeg har så mye deadline jeg må ta igjen at jeg blir helt gal. haha. Nå er det bare å gjøre i stand gavene til Cocodoggen som har bursdag i morgenen og finne ut hva jeg skal ha på meg på findings. Selv det har endt med at jeg har heller funnet frem 100 ting jeg skal legge ut på Tise HER istedenfor. 

   • Én kommentar

   Twin up with your best friend

   • 14.08.2018 kl.14:24


   • Reklame | Betalt av Ananas Swimwear

    DCIM\103GOPRO\G1803527.JPG Processed with VSCO with c7 preset

    DCIM\103GOPRO\G1913639.JPG Processed with VSCO with c7 preset

    DCIM\103GOPRO\G1863589.JPG Processed with VSCO with c7 preset

    "KARIANNE20" gir deg 20% avslag på alle bikiniene hos ananas swimwear 

    DCIM\103GOPRO\G1933652.JPG Processed with VSCO with c7 preset

    DCIM\103GOPRO\G1703425.JPG Processed with VSCO with c7 preset

    . Sunny days with besti .

    DCIM\103GOPRO\G1833556.JPG Processed with VSCO with c7 preset

     

    Jeg tror jeg aldri har opplevd et varmere sted enn NYC, eller luftfuktigheten var så j*vlig at vi så og si løp før å komme inn i butikker. Så det at vi brukte noen dager på 1 Hotel Brooklyn Bridge var bare helt magisk. Kaja og jeg testet også ut disse supersøte bikiniene fra ananas Swimwear også mens vi var her nede. De var veldig behagelige og man kan velge om man vil ha mønster eller farger ved å vrenge de. Helt perfekt om man vil ha forskjellige bikinier på en ferie. Overdelen er litt små i strs så seg har Large, mens underdelen er i small. Jeg gir dere 20% rabatt Ved å bruke kodeordet "KARIANNE20" når du bestiller fra hjemmesiden deres HER

    • 2 kommentarer

    Metropolitan Museum of Art

    • 11.08.2018 kl.20:31


    • Processed with VSCO with a4 preset

     Hvert år arrangeres det MET gala der de har et nytt "tema" hver gang, så i år var der ?Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination?. Det var et nydelig museum og jeg anbefaler å dra innom MET museumet hvis du noen gang er i New York. Du velger selv hvor mye penger du vil "donere" for å komme inn, så det passer bra om man er på budsjett og vil oppleve litt mer. 

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Processed with VSCO with a4 preset

     Se på denne hagen. Altså? Jeg elsker planter og trær.

     Processed with VSCO with a4 preset

      

     • Ingen kommentarer

     Dette må du gjøre i NYC

     • 09.08.2018 kl.05:13


     • Processed with VSCO with c8 preset

      Jeg sitter her med bena i været og vinglasset i hånden etter en lang dag i New York. Vi bestemte oss for å leie en citibike for å sykle rundt i byen og det var noe av det beste jeg har gjort. Selv for Kaja og Jenny som har bodd her i 4 år, har aldri syklet og de fikk se byen på en helt annen måte. Vi betalte kun $13 for å ha sykkelen en hel dag, noe som er en ganske fin pris for å komme seg rundt i byen. Ulempen er at man må dukke innom stasjonene hvert 30 minutt for å "registrere" sykkelen. Men det var citibike stasjoner over alt, så det var heller ikke noe problem. (Det høres kanskje ut som om jeg skriver reklame for de, men det er bare ærlige meninger så dere kan få en bedre opplevelse av byen ​hvis dere skal besøke den.) Vi fikk se og føle på byen i varmen med vind i håret. Dere skulle bare visst hvor varmt det er her!! Det er så absolutt ikke noe vind her, man svetter ihjel bare av å stikke lilletåa utenfor døren. Det er jo så høye bygninger her så du føler ikke akkurat at vinden blåser seg i ansiktet... Kan ikke si noe annet enn at alle, og da mener jeg alle, går rundt med svettedråper i ansiktet og når vi syklet fikk vi E N D E  L I G kjenne på litt vind.

      Processed with VSCO with m5 preset

      Flatiron building

      Processed with VSCO with a4 preset

      . Wall Street .

      Processed with VSCO with c8 preset

      Processed with VSCO with a4 preset

      Processed with VSCO with a4 preset

      One world trade center <3

      Processed with VSCO with a4 preset

      Processed with VSCO with a4 preset

      Her er foresten trappene til Carrie in sex and the city. Det ser ikke ut til at noen bor der, men hvis noen bodde der syntes jeg synd på de da alle (inkludert meg) tar bilder av den. Eller jeg har ikke tatt bilde foran den da.

      Men det er absolutt mye å gjøre i New York, så mye man kan se og finne på. Sykle rundt i byen har uten tvil blitt en stor favoritt og kommer ikke til å bli siste gang. Fine byen med de fineste bygningene. 

      • 2 kommentarer

      Skal du reise? Dette må du ha med

      • 31.07.2018 kl.16:11


      • Reklame | Delvis sponset - Daniel Wellington

       Nå er det reisesesong for de fleste, og hva annet bedre er det å få tips til hva man skal ha med seg i håndbagasjen. Jeg har som regel med meg en liten og en stor veske som håndbagasje, så første innlegg blir hva jeg har i den minste vesken. Jeg skal også lage hva man burde ha med i håndbagasjen av ting som redder flyturen og hvordan du skal pakke kofferten din. 

       Processed with VSCO with m5 preset

       De viktigste tingene i den minste håndbagasjen som du har under setet ditt. 

       Pass! 

       Det er egentlig det viktigste du har med deg, så ha det alltid et sted du kan rekke til.

       Lommeboken din og husnøkler.

       Når jeg reiser har jeg den alltid i den lille vesken, slik at du vet hvor den er til enhver tid. Jeg har en nøkkelknipelommebok fra Luis Vuitton, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med valget. Da har jeg begge to på samme sted til enhver tid.

       Ørepropper og iPhone lader. 

       NB! Skal du reise med Norwegian, må du betale for å låne ørepropper til tv-skjermen. Så ta med dine gamle ørepropper fra Apple.

       Antibac.

       tenk på alt du tar på når du er på en flyplass.

       Almanakk.

       I min almanakk fra Louis Vuitton skriver jeg ned alle mine gjøremål og div. Jeg har også reisekortene mine der, som SAS, reiseforsikringene, EØS kort, SIXT leiekortet mitt, ESTA

       Hårstrikk.

       Leppepomade og håndkrem.

       Solbriller.

       Hvis du bruker et hardt etui, så bruker jeg det som kort og pengeholder mens jeg er på stranden. 

       Sminkekost.

       Det er ofte man får litt svett hud av å fly, så det er deilig å dra en kost igjennom ansiktet.

       Bok.

       på lange reiser så tar det noen ganger litt tid før man får satt på tv-skjermen foran deg, så for å få tiden til å gå fortere kan du lese på en god bok. 

       Klokke.

       Man kan f.eks ha med eller ha på denne lekre klokken fra Daniel Wellington. Bruker du kodeordet "karianne15" får du 15% rabatt <3

       Processed with VSCO with c8 preset

       Pssst! For å unngå å få dotter i ørene når du flyr, kan du tygge på tyggis i mens flyet letter. Det hjelper utrolig mye.

       Processed with VSCO with m5 preset

       Processed with VSCO with c8 preset

       Små ting som hjelper utrolig mye. Neste blir hvordan du pakker kofferten din, noe jeg burde gjøre snart da jeg reiser om noen dager.

       Håper dette kom til nytte.

       • Ingen kommentarer

       Back to school

       • 24.07.2018 kl.17:16


       • back to school vibi'n

         

        Da har jeg startet. I går kjøpte jeg meg en notatbok "how to be a unicorn", mest fordi den var søt og søte notatbøker får deg til å komme i gang og gjør deg en dråpe litt flinkere til ting. Jeg skulle egentlig bare sende inn gullringene mine til mestergull for at de skulle stramme de litt opp og jeg har mistet diamanten på en annen ring, så jeg måtte levere skattene mine der. Selvfølgelig ligger det en bokhandel rett ved siden av og siden jeg har en tvang til å bruke både penger og kjøpe bøker måtte jeg ta turen innom. Derfor tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en søt notatbok jeg kunne bruke til Fransken min. Så nå har jeg altså startet, og jeg ble overrasket over hvor godt flere av ordene og setningene faktisk hadde satt seg i hodet mitt når jeg ble testet. Selvfølgelig har Frankrike forskjellige måter de hilser på, om det så er morgen eller kveld, hvor godt man kjenner personen eller om det er èn eller flere personer. Men det er nok fordi Franskmenn er såpass sære mennesker at de bare har det sånn. Men det er det jeg har sittet med i hele dag. Lært meg forskjellen på de forskjellige hilsningene og små begrep som betyr mye/respekt i Frankrike. 

        Hvis noen lurer på hvorfor jeg har det fra Fransk til Engelsk, så syntes jeg ting er MYE bedre å lære seg fra Engelsk til et annet språk. Jeg føler de Engelske ordene kanskje har litt mer betydning? Hm, litt usikker, men jeg tenker som oftest på Engelsk. Uansett, jeg syntes det er mye bedre og jeg lærer bedre av det.

        Processed with VSCO with m5 preset

        Det er så gøy å lære seg og mestre Fransk. Jeg gleder meg til jeg skal lære mere, men nå var det på tide med en pause for at hjernen skal ta til seg litt av det den allerede har lært til nå. Jeg skal sette meg et mål, og når jeg har nådd det målet skal jeg reise til Frankrike for å teste ut språkkunnskapene og lære meg litt mer av slengen og kulturen deres. Kanskje jeg burde dra alene. Selvfølgelig er det bedre å reise med noen, men hvis du reiser alene må du bruke språket og hjernen. Du må klare deg og du slipper deg litt mer løs. Men vi får se. Jeg får finne ut av hva målet mitt skal være.. Salut

        Processed with VSCO with c9 preset

        Au revouir!

        • Ingen kommentarer

        Stavern festivalen

        • 16.07.2018 kl.13:50


        • Processed with VSCO with c9 preset

         Hver gang jeg gjør noe, f.eks drar på festival eller eventer, så innbiller jeg meg at jeg vil være flinke til å ta bilder. Men nei. Fortsatt like dårlig hver gang, fordi man har det så gøy når man først er i gang. Men alt i alt var det en fantastisk opplevelse, og vi hadde the time of our life. Jeg mistet jo selvfølgelig de nye solbrillene mine, noe som alltid er like kjipt. 

         Processed with VSCO with c8 preset

         I går var jeg egentlig helt død og ville bare sove og slappe av - men jeg måtte selvfølgelig få med meg finalen mellom Frankrike og Croatia uansett hvor sliten og trøtt jeg var. For en kamp!! Det var god S i baren og vi koste oss greit med pizza, øl og guttastemning. 

         . Badedrakten min er fra ananasswimwear .Processed with VSCO with c8 preset

         Forresten!! Vet noen hvordan man blir kvitt en flue? Det er en flue som har surret rundt her i flere dager og irriterer vettet ut av meg, ved å fly på meg hele tiden, gå på meg og jaaa. Vil ikke drepe den heller, men det er umulig å få den ut. Den lar meg ikke sove heller fordi den flyr rundt ansiktet mitt.... Please help me

         Processed with VSCO with c9 preset

         • 2 kommentarer

         It's my birthday!!

         • 23.05.2018 kl.20:42


         • Processed with VSCO with m5 preset

          Eller i går var dagen min og den ble feiret med sol, bading, bobler og kos. Jeg ble hentet av Julianne og Anniken der de hadde kjøp ballonger, krone, champagne og gave. Jeg følte jeg var på utdrikkningslag der jeg tviholdt på ballongene og krona som satt halvveis på hodet der vi kjørte igjennom byen i cabriolet og høy musikk. Den ene ballongen sprenger uheldigvis mens vi kjørte så jeg ble sittende igjen med et 4-tall.. Jeg koste meg masse, selv om jeg hadde vært sengeliggende i 4-5 dager før bursdagen. Derfor jeg ikke har blogget heller, kun ligget på sofaen med influensa. Jeg hater influensa eller å være syk generelt, men igjen - hvem gjør ikke det..

          Processed with VSCO with m5 preset

          Anniken hadde styret rundt og ordnet med pool party hjemme hos henne og dagen ble helt perfekt. Jeg koste meg masse selv om jeg syntes det var utrolig trist å fylle 24 år. Halvveis til 48 år. Nei jeg orker ikke den sorgen får jeg ta senere, nå får jeg heller nyte livet og opplevelser.

          Processed with VSCO with m5 preset

          . Verdens fineste jenter <3 .

          Processed with VSCO with m5 preset

           

          • 2 kommentarer

          Bildedryss fra 17. Mai

          • 20.05.2018 kl.14:28


          • Processed with VSCO with q3 preset

           Jeg må bare le av alle disse bildene. Jeg har også kun 3 bilder uten Anniken fra dagen, og det er når jeg hadde klatret oppå et tak når det var 22 grader i bunad :) Vi gikk jo selvfølgelig glipp av "start-champagnefrokosten" før vi skulle spise på Bølgen & Moi - Anniken som den trege surrehøna som hun er, kommer fashionably late til meg, og det første jeg spør henne om er om hun har husket legitimasjon. Dere aner ikke hvor mye vi har vært igjennom med alderen og legg med Anniken igjennom tidene. Nei, fader det hadde hun glemt så vi må kjøre tilbake til Solberg for å hente dette. 40 minutter igjen til vi skal være på champagnefrokost nr.2. Vi har så utrolig dårlig tid for å prøve å rekke litt vors. Veien er selvfølgelig stengt så vi må ta beina fatt og komme oss igjennom køer, folkemengder og bunader. Champagneflasken svaier halvfull i hånden på oss begge, litt pre-game må vi klare å multitaske i den alt for proppa folkemengden vi sleper hverandre igjennom. Vi går rundt som to fortapte mennesker i en tung bunad og strømper jeg endte med å ta av da de bare skled ned. Nei, nå måtte Anniken ha noe på 7/ eleven, vi hopper inn og ut av tog og endelig dukker den opp. Nå er det bare for oss å komme oss rundt dette alt for lange 17. Mai toget som ikke hadde noen retning fra det ståstedet vi hadde. Alt var sperret, toget var så tett og raskt at det var umulig å krysse det, Anniken nektet. Nei, vi skal ikke krysse dette toget noe mer. Jeg tar tak i hånden hennes og drar henne ufrivillig igjennom trommer, flagg og 6. klassen fra en eller annen barneskole. Jeg hører henne småskrike og ule mens jeg har henne på slep, og før vi visste ordet av det var vi allerede ute av folkemengden. 

            

           Vi puster og peser inn til Frida, men selv hvor sent ute vi var kunne vi ikke motstå det vakre speilet som hang i heisen og det var synd å måtte la de bildene gå til spill. 20 bilder ble knipset og vi kommer løpende inn til Frida. Alle jentene var selvfølgelig klare til å dra og vi hadde gått glipp av alt. 

           Vi fikk derfor ikke bilde med de andre. Senere på dagen hvor de andre stilte seg opp for bilder klarer Anniken å søle maten sin på bunaden min, så enda en gang går vi glipp av bilder med de andre. Vi poserer litt usjarmerende senere på dagen for å i det minste ha noen bilder.. Det er derfor grunnen til at det kun er bilder av oss to fra 17. Mai og ingen av bildene er spesielt uskyldige oppstilte bunbadsbilder. Men vi har alltids NEXT year.

           Processed with VSCO with q3 preset

           Processed with VSCO with q3 preset

           • 2 kommentarer

           SÅNNE DAGER JEG LEVER FOR 

           • 05.05.2018 kl.20:19


           •  

             

            YAASS. I dag, i går. Alt har vært helt perfekt. Vi tok en spontantur på en konsert i Oslo. Mens vi var på vei så skrev jeg melding til de som skulle ha konserten om de kunne sette meg og de andre venninnene mine på liste. Han svarte raskt om at han kunne fikse det og vi var inne før vi visste ordet av det. «A place where music meets photagraphy» virkelig. Helt insane og de som spilte visste godt hva de holdt på med. De forstod musikk, de forstod hver eneste bølge som klirret igjennom luften og bare levde seg helt inn i alt. 

            1 øl, 2 øl, vi pratet, vi lo og vi følte. Det var så sykt. 

            Processed with VSCO with m5 preset

            I dag stod Maria Gabriella og jeg opp for å nyte den fantastiske solen som har kommet til Drammen. 20 grader florerte igjennom luften og vi nøt øyeblikkene. Vi gikk en lang tur med hundene og møtte på sånn halve jentegjengen på veien og alt som kunne skje skjedde. 

             

            Nå står grillen klar, ølen er kald og de listene lysglimtene skal nytes. Jeg elsker Norsk sommer. 

             

            Processed with VSCO with m5 preset

            Håper dere får en fantastisk lørdag videre <3

            • 3 kommentarer

            Jeg har ikke kjærlighetssorg eller forelsket

            • 01.05.2018 kl.21:55


            • Jeg har ikke kjærlighetssorg og jeg er heller ikke forelsket. Etter de siste Instagram postene mine HER er det flere som har begynt å spekulere, men dere kan ta det helt med ro, for det er ingen annen grunn enn at jeg er veldig glad for at det er mai aka bursdagsmåneden min og masse spennende i vente. Jeg hadde fått så mange spørsmål om dette at jeg nesten følte jeg måtte informere resterende om det samme også. Ikke deppa, ikke forelsket, kun veldig glad i sommer.

             .    .    .

             Jeg gleder meg også til å vise dere hva jeg og en som heter Josefine har i vente. Vi har smålig planlagt hver for oss da vi begge har vært ute å reist mye den siste tiden, men det er ikke lenge til alt kommer til alt. Hundre baller i luften, men man skal klare alt!

             Kjolen er forresten fra Haust Collection på Gulskogen senteret HER - HVOR NYDELIG OKEY.

              

             Håper uansett at dere hadde en fin feiring natt til 1. Julianne og jeg har funnet ut av vi fyrer hverandre alt for mye opp og burde rett og slett ikke drikke alkohol sammen. Jeg har ligget under dynene i hele dag med fylleangst før jeg måtte innom Dr. Kiani - hva jeg gjorde der skal jeg fortelle dere om bitte litt senere. Men jeg gikk da en veldig lang tur i regnværet, noe som ikke bare gjør deg bedre men du blir litt mer kreativ. Så nå skal jeg ommøblere gjesterommet og ta en opprydding i klær og ting. 

              

             • Ingen kommentarer

             Minner for livet

             • 23.04.2018 kl.23:48


             • Reklame | Haust Collection & Ambience by Gentiana & Chiquelle

               

              Nå sitter jeg på LAX, venter på flyet som er delayed. Jeg er så glad for at jeg dro på denne turen, alt, alt det rare og fine jeg opplevde. Jeg merker at for hver dag som går tenker jeg på hvor bra minnene fra Coachella blir bedre og bedre. Minnene med festivalen, konserten, folkene og stedt. Alle de små tingene, de bittesmå øyeblikkene der man ikke kunne stoppe smilebåndene eller når man skulle ønske man kunne stoppe tiden og la det bare vare enda lenger. 

               

              Processed with VSCO with m5 preset

               

              Jeg vokset meg og tok brasiliansk hos Ambience rett før jeg dro, og det har vart helt frem til nå!? Altså 3 uker senere. Det har vært så utrolig deilig at jeg har sluppet det problemet med å shave, bare å kunnet ta på seg bikini uten noe stress. Herlig! Det tok kun 10 minutter, og det gjorde IKKE vondt. Så mange har spurt om smerten, men du merker det såvidt og det går så fort. Jeg husker første gang jeg skulle vokset hele kroppen da lå jeg å strammet alt jeg eide og hadde. Ha ha. men det var så absolutt ikke vondt, det jeg syntes var det vondeste var leggene faktisk. Så hvis dere har vokset leggene før og overlevd, vil alt det andre bare være barnemat. 

               

              Processed with VSCO with m5 preset

               

              .         .             .           .

               

              Jeg er fortsatt helt frelst i denne kjolen fra HAUST. Jeg tror jeg aldri har fått så mange komplimenter i hele mitt liv på en kjole. Folk stoppet, folk skrek etter meg, skrek ut av biler og folk de komme bort for å ta på blomstene - for ja, de stikker ut - Man kan bruke den både til fest, pynt, hverdag, båt og chill. Det er det som gjør at jeg elsker kjolen så mye. Elsket den fra første gang jeg så den, og når man får så mye komplimenter på et plagg så voksen den jo bare enda mer på meg. Det er ingenting som stopper deg til å bruke denne kjolen. Du finner kjolen fra HAUST HER <3

               

              Processed with VSCO with m5 preset

              Kjole - Haust // Sandaler - Chiquelle // Solbriller - Gucci // Veske - Chanel // Hårbånd - lånt av Julianne //

               

               

              • 4 kommentarer

              Forever and ever in la la land

              • 18.04.2018 kl.22:21


              • Reklame | Haust Collection

               Dagene går så latterlig fort her nede. Men jeg har det veldig bra her nede, varmen, stedene, maten og atmosfæren. Jeg falt også helt pladask for denne blusen fra Haust - hvor nydelig..? Jeg har bodd litt over alt mens jeg har vært her nede, men nå skal jeg kun være på samme sted frem til jeg drar hjem. På Sunset blvd, 1 minutt fra walk of Fame. Leiligheten er såååå kul at jeg kommer til å bo her flere ganger. Jeg har en liten greie for murvegger, det er noe levende med det og det er verdens søteste terrasse her. Nei, jeg må få tatt bilder til dere! Jeg sitter ute på terassen nå nyter solen med musikk på ørene og skulle ønske enkelte øyeblikk varte for alltid. 

               Bluse - Haust Collection HER // Veske - Haust Collection HER // Skjørt - Nelly

                

               Håper dere har det fint i Norge <3

                

                

               • 2 kommentarer

               Coachella, we made it

               • 17.04.2018 kl.09:46


               • Processed with VSCO with c1 preset

                Vi har akkurat kommet tilbake til Los Angeles. Palm Spring var helt fantastisk, og jeg kunne ikke bedt om en bedre helg med fine mennesker. Coachella var noe av det sykeste jeg har vært med på, og blir uten tvil ikke den siste gangen heller. Fantastisk temperatur, mennesker og musikk. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde mange flere bilder å vise til dere, men vi hadde tydeligvis ikke tid til å ta så mange.. Jeg tror vi koste oss for mye, og jeg har bare outfitbilder fra èn av dagene.. Altså,  vi. hadde det for gøy med å gjøre alt annet.

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                Det virker utrolig at det alt er over, vi kan ikke lenger dra ned i gaten og oppleve denne fantastiske festivalen. Det er ingen tvil om at jeg har fått minner for livet som jeg ikke ville vært foruten. Lærdom til neste gang jeg drar! Ta med munnbind eller bandana. Det er så mye støv på kveldene at man nesten ikke får puste når man våkner. Første dagene la jeg ikke merke til at det var så støvete (Vi befant oss i en ørken, så kanskje ikke så rart) jeg la bare merke til alle som gikk rundt med bandana foran nese og munn, men tenkte ikke over - gjør det samme selv. Dag 2 tok jeg med meg bandana, men jeg hadde bundet den på sekken, så det er nok noe som nappet den av eller at den datt av. 3 dagen klarte jeg endelig å bruke den.

                Tips 2! Ta med deg varmere klær til kvelden. Siden det er i en ørken vil det være så utrolig varmt på dagen, men iskaldt på kvelden. Ta med sekk og varmere klær til kvelden. 

                Gå til uber-køen før siste showet, det blir en helt tragisk lang kø, en kø du så absolutt ikke vil stå i. Første dagen brukte vi 4!! timer på å komme oss hjem. Etter vi hadde stått i køen i evigheter, det var sånn 3 stykker foran oss, får vi beskjed om at festivalen ikke har flere uber-e tilgjengelig så man måtte stå ute i evigheter. Så ja. Dra tidlig..

                 

                Det er dårlig med dekning der. Finn et sted dere skal møtes hvis dere ender med å miste hverandre. Det er en veldig stor konsert og det er veldig lett å rote seg bort i folkemengden.

                 

                Ta med dere vann. De deler ut gratis vann, men det er alltid like greit å ha på seg. Det blir varmt, og du blir dehydrert. 

                Ha på deg gode sko. Du går langt om lenge der, du flyr rundt og før du vet ordet av det har du gnagesår over alt.

                 

                 

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                 

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                Processed with VSCO with m5 preset

                 

                Har du vært på coachella før eller vil du dra dit?

                • 4 kommentarer

                Sunny California

                • 07.04.2018 kl.17:04


                • Processed with VSCO with m5 preset

                 God morgenen dere <3 Nå har jeg akkurat stått opp og tenkte å dukke innom bloggen før jeg prøver å locate en Starbucks. I need my morning coffèe.. Jeg våknet rundt 7 AM, mye mulig fordi jeg har en smule jetlag men det er egentlig greit for da får jeg startet dagen tidligere. I dag vet jeg ikke helt hva vi skal enda, men jeg vil veldig gjerne på Urth Cafè da det også er en av mine favoritter. 

                 Det er så mye rart og Spennede å se her nede, folk er sære, de er seg selv og gjør som de vil. Nesten alle har hunder her nede, annen hver person du går forbi lufter hunden sin eller i noen tilfeller laget et helvetes stor seng på sykkelen sin. Jeg elsker det.

                 Processed with VSCO with m5 preset

                 Jeg har nok sikkert sagt dette til dere før, at hver gang jeg er i USA så må jeg innom cheesecake factory og jeg spiser alltid Steak Diane.Det er så latterlig godt og det koster bare $ 20 - noe som ikke er ikke for så mye mat. Jeg vil heller aldri prøve noe nytt fordi jeg vil ikke miste sjansen til å spise den.

                 Processed with VSCO with b5 preset

                  

                 • 4 kommentarer

                 When in La La Land

                 • 07.04.2018 kl.07:30


                 •  

                  //  Innholder reklame - Chiquelle & Haust collection //
                   

                  Åå. La La Land. Jeg er tilbake til min kjære fine og gode by. Jeg merker først nå hvor mye jeg har savnet dette, gatene og livet. Det er ikke før jeg kom tilbake hit igjen, landet på flyplassen, gikk i gatene at jeg følte meg hjemme igjen. Så rart. Jeg sitter her i huset til noen venninner av meg skravler med et vinglass i hånden.  I dag har vi ikke gjort noe spesielt annet enn å spise, spise gjør man ofte her nede. Først frokost med Julianne i Hollywood og lunch/middag med Rije ved the grov og litt shopping selvfølgelig. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget, men jeg har ikke hatt noe tid til å sette meg ned i det hele tatt før nå. Alt går i ett sett siden jeg lander men jeg føler meg så hjemme. Jeg er mer kjent i gatene her enn hva jeg er i mitt eget land. Jeg mangler bare hundene mine så vil jeg ha det fint. 

                  Processed with VSCO with m5 preset

                  Men la oss snakke om disse slippersene fra Chiquelle? Haha, jeg er so in love. Jakken er også fra Chinquelle men den er UTSOLGT. Vesken er fra Haust Collection - Jeg har blitt stoppet så mange ganger av at folk har gitt komplimenter for vesken, samme var det når Julianne lånte den. Så forelsket i den. 

                  . . . 

                   

                  For ikke å glemme hva som skjedde i går, herregud. Moren til en venninne av meg og jeg stod i en sofa på et utested, og tror dere ikke at jeg faller all tha way down.. Jeg falt så langt ned at jeg tillot meg selv å falle - altså.. Hadde jeg ikke slappet av så mye i fallet hadde jeg sikkert brekt ryggen eller noe, fordi kanten av en trapp traff meg i korsryggen. Men jeg overlevde, og ryggen min ser så brutal ut. Den er dobbelt så stor og jeg har et sår oppover korsryggen. Jeg ser ut som en dame på 90 opp en trapp når jeg går. Det gjør så ufattelig vondt at jeg er sjokkert over at det gikk så bra som det gjorde. Alle kastet seg over meg, og flere som hadde sett det kom bort for å fortelle meg om hvor sykt de sa det så ut. Jaja, uansett veldig typisk meg. Ikke bli sjokkert..

                  Processed with VSCO with m5 preset

                  Processed with VSCO with m5 preset

                  Veske Haust HER //Topp - Forever 21 // Jakke Chiquelle // Sko - Chiquelle HER // Shorts - bik bok // Solbriller - Gucci //

                  • 2 kommentarer

                  Ready to travel

                  • 03.04.2018 kl.08:54


                  • // inneholder reklame //

                    

                   Processed with VSCO with m5 preset

                    

                    

                    

                    

                   Dagen i dag blir så hektisk. Jeg skal jobbe fra 7-11, sette på vipper hos Gentiana klokken 11, fra vipper til Negler hos @nailsbym1 og fra negler tilbake til AmbiencebyGentiana igjen for å vokse meg. I dag har jeg tilfeldigvis ikke bil heller, jeg skulle også ha rukket å hente klærne fra Haust som jeg skal ha med meg til LA, men det må jeg få noen andre til å gjøre da jeg har nada tid. Jeg får bare krysse alt jeg eier og har om at det som skulle komme i posten kommer i dag. Ulempen med alle disse helligdagene er at alt har stått på stedet hvil, men ordner seg nok alltids til slutt. Det blir veldig deilig å bli fresh rett før man skal reise også.

                    

                   Håper dere får en fantastisk tirsdag.

                   • Ingen kommentarer

                   Derfor har jeg ikke blogget

                   • 30.03.2018 kl.23:23


                   •  

                    ENDELIG fungerer blogg igjen.. Blogsoft har vært nede i 2 døgn, og jeg har prøvd å ordne problemet for harde livet og nå funker den endelig! Jeg har sovet i 15 timer i natt. Var helt utslitt, for jeg har vært frem og tilbake i møter og styret rundt. Jeg kan ikke fortelle dere enda hva jeg har vært i møter for, men det var veldig læringsrikt og spennende. 

                    Processed with VSCO with m5 preset

                    Men Paris. Min store kjærlighet. Jeg vil flytte hit. Gå i gatene og spise franske baguetter. Mimosa og croissant til frokost. Forblir nok sikkert en drøm for alltid, men hadde ikke skadet. Herregud bare se på denne vakre byen.. Det regnet uheldigvis mens jeg var der nede, så jeg holdt meg for det meste på cafèer de gangene jeg ikke jobbet. Men jeg gikk rundt og utforsket denne vakre byen og fikk sett det jeg ville se. 

                    Processed with VSCO with m5 preset

                    Se på denne nydelige utsikten fra hotellrommet. Altså..? Hele byen er laget med kjærlighet og du ser at franskmannen er stolte av landet sitt. 

                    • Ingen kommentarer

                    Feil tid på flyplassen

                    • 27.03.2018 kl.11:56


                    • Noen ganger er jeg så forferdelig surrete. Jeg har akkurat satt meg ned på o'learys på Gardemoen med ølen i hånden og nachos on their way.  7:57 AM skriver jeg og ringer alle vennene mine i nabolaget. Jeg er bigtime forsinket, kan noen kjøre meg ned til flytoget 9:42 AM. Ingen hadde mulighet, så jeg bare fakk. Kastet alt rundt og dro med meg baggen. Jeg har med meg èn bukse og topp. Løper ned for å rekke buss for tog som går 10.02 AM - Det var da den aller siste flytoget jeg burde ta for å rekke flyet. Halvsvett og ferdig med påskens treningsøkt setter jeg meg inn på bussen, smålig irritert og setter på beroligende musikk. Tanker, minner som får smilebåndet til å rykke litt. Mobilen ligger i hånden som den vanligvis gjør. Ny melding på mobilen som gjør at skjermen lyser opp. 09.02 AM. Hva da sa du. Klokken er 9?? Titter rundt meg. Ble klokken min stilt nå, blir jeg lurt av noen eller hva skjer nå. Nei. Jeg hadde aldri dårlig tid, jeg hadde god tid faktisk. Jeg får bare ta meg en ekstra øl i en bar så overlever jeg. 


                     VHS Cam 2018-03-27 11-49-06 AM

                     Jeg står i sikkerhetskontrollen. Jeg min egen verden som alltid. Følger med på menneskene som maur, der de løper rundt, stressa og uerfarende.  En eldre kvinne som skriver og lager drama fordi hun ble tatt ut i den tilfeldige sjekken. 

                     Det er så rart hvor forskjellig vi mennesker er, men samtidige så like.. Men så går alle med forskjellige tanker i hodet der de surrer rundt. Rart med det hele. Nå skal jeg sette meg på flyet. Utnytte utsikten og drikke champagne. Paris venter på meg og jeg gleder meg til å se den franske kulturen igjen. Alle de sære menneskene som ikke vil gi opp språket sitt, de som drikker champagne til frokost, går i Chanel og lever i sin egen verden. Exactly what i need in my life. 

                      

                     Vi Blogges når jeg er i Paris.

                      

                     // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

                     • 2 kommentarer

                     Breakfast with BAE

                     • 05.12.2017 kl.19:23


                     •  

                      . Coffee - BAE - Sun - Beach .

                      Er det noe jeg virkelig savner, så er det frokost-datene i Bali med Julianne.. Kaffen i hånden, surfere i vannet og solen som sakte brenner på huden din. Bedre kan man ikke be om. Det er ingen hemmelighet at jeg vil bo sydligere ved vannet. Spørsmplet er egentlig bare når dette skal skje. Vinteren, kulden. Du er ikke noe for meg. 

                       

                       
                      • Ingen kommentarer

                      Jeg tipser BALI del 1

                      • 21.11.2017 kl.17:48


                      • La oss snakke om Bali. Fine, varme og deilig Bali. Jeg skal gi deg mine beste tips, turist-fellene og prøve å kartlegge deg igjennom Bali. Før jeg dro, var jeg helt tom. Jeg ante nada, jeg hørte bare mange navn, men jeg klarte ikke kartlegge meg. Derfor skal jeg prøve å hjelpe deg ved å ikke gjøre de samme feilene.

                       For det første Wayan - 081 856 4399 var sjåføren vår der nede. Finere fyr skal du lete lenge etter. Det var han som kjørte oss rundt i Ubud, hentet oss på flyplassen og kjørte oss til den. Han var med på reisene og opplevelsene, og satt alltid å ventet pent og stille på oss. Vi kunne TRYGT legge fra oss verdisaker i bilen hans, og han dukket opp 30 minutter før tiden, så vi aldri ventet på han. Han tar dere med akkurat der dere vil, og den mest lojale personen jeg har møtt i hele mitt liv. Han trenger sårt penger til familien sin, og det er sånne jeg gjerne vil bruke pengene mine på. Ikke minst så er det mange dårlige sjåfører der nede. Med Wayan, så vet du at han får deg trygt fra A-Å. Det er jo ingen trafikkregler der nede. Han vet så og si alt der nede, han gir dere tips og råd. Han booket også i forveien for oss, de gangene vi skulle på noe utflukter. 

                       Skal du dra ned til Bali, så burde du/dere kontakte han på: 081 856 4399/ yan_anggur1@yahoo.com også må dere hilse fra Julianne og Karianne- Det er sånn typ 20 stk fra Drammen som allerede har brukt han. 

                        

                       KUTA

                       Vi bodde i KUTA, rett ved Denpasar, som er flyplassen. Kuta blir fremstilt som det beste stedet å være, noe det en gang var - men det har blitt rene turistfellen. Du får ikke den "bali-følelsen" av å bo der. Hotellet vårt - The Anvaya Beach ressort Bali. Et 5 stjerners hotell, som var helt nydelig. Jeg elsket alle de som jobbet der, og de var der for deg på sekundet. Du fikk ikke engang lov til å bære din egen frokost til bordet, der gjorde de alt. Mer om hotellet kan jeg evt skrive senere. Men jeg føler det er mer for de som er på kjærestetur, de litt eldre kanskje, ikke hvis du er der for crazy opplevelser - på grunn av de lange strekningene og trafikken. Hotellet i KUTA var stort og innelukket, - men med en gang du satt foten din utenfor, startet maset. Mange mennesker, boder, bilder, tuting, varmen, turister, alt. Jeg er litt mer fan av roligere atmosfære, så Kuta er da ikke stedet. Folk vil ha mye penger for å kjøre deg til og fra derfra også. Så er du ikke den strengeste på pruting, så lurer de deg for alt det er verdt.. 

                        

                       Hvor dere burde bo:

                       Seminyak- det er forsåvidt der alt skjer. Hvis jeg skulle anbefalt et sted å bo, så må det være der - da du slipper å dra så langt til ting. 

                       Shangu - Seminyak og Shangu er like ved hverandre, og det er disse plassene som er "Bali". Det er her du burde være hvis du vil skal dra ned. 

                       Padang Padang 

                        

                       UBUD

                       Ubud er på fastlandet. Der har de risåkere, baliswing, elefantgård. Ikke stedet man burde bo, men besøke. Det er ingen strender på fastlandet heller, så er mer for ta en dagtur.

                        

                       UTESTEDER - DAY CLUB - BAR

                        Sky garden - Jeg er ikke noe night-club-fan. Men vi vet at dette var den store clubben de har her nede. Det er også rooftop, og andre avdelinger i samme bygning, så man kan velge. I samme gate er det også mange pubber og barer. Noe jeg heller foretrekker. Men hvis du bare sier sky garden, har du masse utvalg allerede fra det ståstedet du er på der.

                       Jeg vet at de har forskjellige dager, på samme måte som USA pleier å ha. Men La favela Bali er oppe hver eneste dag, og det er alltid like bra stemning der. (Ikke minst mange kjekke gutter. Klem) - Det var nok vår favoritt når vi ikke dro på en bar.

                        

                        

                        potato head - Beach club - Det var her vi var på bursdagen til Julianne.

                       Processed with VSCO with c1 preset

                       Singel fin

                       Finns Beach club

                        

                        

                       MAT

                       Strawberry fields - Burgere. "The Blame bieber burger" har blitt min nye favoritt i verden. KLEM

                       Processed with VSCO with f2 preset

                       Kynd Community - smoothie bowls / healthy food

                       Processed with VSCO with f2 preset

                       Cafe Organic - smoothie bowls / healthy food

                       Processed with VSCO with p5 preset

                        

                       Motel Mexicola - Det er et veldig bra sted å vorse. Det er høy "guttastemning" hele døgnet, masse tequila drinker, og alle danser på bordet. Dette er altså en restaurant for den yngre generasjonen. 

                       Coffee Cartel

                        

                        

                       TRANSPORT OG APPER

                       Go-Jek - last ned denne appen med en gang. Typ samme som uber, og det er så mye BILLIGERE enn å stoppe en taxi.

                       Bluebird - samme som taxi, bare billigere. De er som oftest blå, og det står bluebird på de.

                       Scooter - du kan både leie, og eller sitte på. De er overalt, så det er bare å gå ut i gata så vil noen stoppe deg. Derfra får du bare prute og bli enige om prisen, men de har selvfølgelig scooter på Go-Jek appen, men hvis du skal dra med en gang, vil det bli enklere å bare gå ut i gaten.

                       Last ned maps.me hvis du vil bruke kart uten nett. 

                        

                        

                       Jeg skal lage et annet innlegg om turistfellene og hvordan jeg opplevde de "standar-aktivitetene". 

                       Håper noen av tipsene her vil hjelpe dere, så kommer jeg fortløpende med et nytt innlegg om tips og råd.

                        

                       • 2 kommentarer

                       Bali vacay

                       • 31.10.2017 kl.18:16


                       • Kjære, gode, fine Bali. Nå er vi endelig her. I dag er det akkurat 1 år siden jeg flyttet til Los Angeles, og 1 år siden jeg feiret Julianne i både LA og Las Vegas. I år befinner vi oss i Bali. Det var en avtale vi gjorde etter et par champagneglass i Vegas, om at neste bursdag, skulle vi feire i Bali. Vi holdt mål, og nå sitter vi her med hvert vårt rødvinsglass på vårt fine hotell. Dette skal nå bli en tradisjon om å reise hvert år, samme dato. Selv etter dag to har vi opplevd en del. Etter en 24 t lang flytur, kom vi oss endelig inn på hotellet, og sovnet momentant. Bråvåknet svette og lost, men vi kastet på oss noen klær for å spise litt middag, eller kveldsmat for vår del. Jeg blir nesten overkjørt av en scooter, fordi han drev å tekstet mens han kjørte - jupp. Der stod jeg med en scooter rett foran meg. Ble ganske bråstopp fra begges sider, men vi fortsatte ferden vår, på den v a r m e øya. Vi skulle også oppleve å få strømbrudd på hotellrommet, da jeg skulle leke meg elektriker. Aldri prøv å demonter en lampe, fordi man ikke får skrudd den av. Det ble sendt 3 karer som stod innpå hotellet for å prøve å fikse problemet. 1,5 t senere, fikk de endelig fikset det, mens rommet hadde blitt en badstue..

                        Dag 2 ble brukt til å steke flesket på stranden ved hotellet, for å få i gang fargen. Havet var noe av det v a r m e s t e jeg har testet? Ha ha, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, utenom at det var så varmt at det nesten kunne bli litt for mye. Dere vet når man tester lilletåa for å sjekke temperaturen, og det er litt kaldt, men du blir vandt med det? - her var det virkelig ikke skille fra den glovarme stranden, til havet. Vi så ut som to stranda hvaler der vi lå og plasket. Men godt for sjelen var det hvert fall.

                         

                        Vi tok oss en tur på Motel Mexicola, som vi ble anbefalt. Det er alltid stappfullt, og god liv der hele døgnet. Det er så effektivt og høyt tempo der, at du nesten fikk servert maten før du hadde bestilt. Anbefaler denne hvis du er glad i spicy og mexicansk mat, og at du liker liv og røre rundt deg. For min del, ble det litt for mye - da jeg var veldig sliten og ikke fullt i så party-humør. Men alt i alt, veldig spennende.

                         

                        . . .

                        Forresten! Det er veeeeldig mange som har spurt meg ang at jeg fjernet tatoveringene mine på fingrene, og jeg skal skrive ett innlegg om dette til dere, så stay tuned :) Skal forklare prosessen, og hvor dette ble/blir gjort. Jeg er veldig fornøyd med at man kan fjerne dette. Veldig koselig at så mange viste interesse for dette!

                         

                        Ha en fin dag videre. Nå er det natta fra oss, for det blir en lang bursdagsfeiring i morgen på oss.

                         

                        • 5 kommentarer

                        L.A preppin

                        • 03.06.2017 kl.17:39


                        •  

                         Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal til Los Angeles igjen. Tiden bare fløy her hjemme, med oppussing av leiligheten, jobb og alle tingene som skulle fikses, så jeg kom meg liksom aldri tilbake. Men nå er det ikke lenge igjen. Jeg har gått rundt som en galing, ryddet, vasket, startet å pakke og prøvd å få litt orden i diverse. Jeg takler ikke komme tilbake til rot og styr når jeg er bortreist. Den beste følelsen er når du kommer hjem til rent og ryddig hus, rent sengetøy og netflix på tv'en. Ulempen er at det er pinse. Alle butikkene er stengt, jeg har ikke handlet inn mat, heller ikke de tingene jeg må kjøpe før jeg drar til L.A, ikke minst at jeg må kjøpe iPhone 7 plus på nytt etter den ble stjålet. Men med tanke på at det er helligdag på mandag også, er jeg usikker på om jeg rekker. Jeg må også innom en av mine barndomsvenninner som mistet broren sin her om dagen. Ufattelig trist, og jeg vil innom de med blomster og klem, da jeg ikke får kommet i begravelsen. Aff. Det er så trist når sånt skjer. Ingen som fortjener den smerten. Håper sjelen hans hviler i fred nå.

                          

                         Processed with VSCO with f2 preset


                          


                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset
                          

                         Jeg kjenner kroppen min gleder seg til å rømme landet litt. Nyte solen, drikke mimosa og ligge i strandkanten. Se alle de fantastiske menneskene igjen, leve livet igjen. hooi. Nei, dette blir bra :) 

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset                         Processed with VSCO with p5 preset
                          

                         and some shameless iPhone pictures.                         Processed with VSCO with f2 preset

                         • 6 kommentarer

                         Bloggerne premierefest

                         • 16.02.2017 kl.11:30


                         • I dag er det premierefesten til bloggerne. Som jeg gleder meg til å følge med på denne sesongen, først og fremst følge med på Anni og se alt vi gjorde for snart ett år siden. Tiden flyr jo så utrolig fort, (føler jeg ikke skriver noe annet på bloggen enn at tiden flyr fort) men jeg husker så godt første innspillingen av bloggerne og februar 2017 var så langt unna, men nå har altså dagen kommet. Jeg husker jeg var så sliten i bursdagen til Anniken. Selvfølgelig viser de det klippet på TV 24/7 da krølldotten er på hodet og ansiktet er ufiksa. For i all hemmelighet skulle jeg ta jegerprøven dagen etterpå. Jeg hadde jo vært på skyteprøver, tatt tester og lest meg opp. All arbeidet lønnet seg jo, for etter en koselig feiring og en tidlig morgenen etterpå, bestod jeg prøven med kun 3 feil. Så kan si det var verdt det, selv når jeg ser det ansiktet der på skjermen hver dag. Det er også deilig at jeg er nå på vei til Beauty House for å fikse meg før premieren. Det er deilig å dra på skjønnhetssalonger når man kommer hjem til kulde og grått vær og føler seg jævlig igjen. Tommel opp for skjønnhet og velvære.

                          Hvis du ikke har sett traileren, kan du se den under her.


                          Skal fortelle dere hvordan premieren gikk i morgen. Vi blogges <3

                          • 2 kommentarer

                          Krysset grensen til Mexico

                          • 25.01.2017 kl.23:26


                          •  

                           Processed with VSCO with p5 preset

                           Jeg dro til Mexico! Æh, jeg har alltid sagt at jeg skal krysse grensen til Mexico, og jeg skulle hvert fall gjøre det mens jeg bodde i California. Jeg fikk endelig gjort det for noen uker siden. Det som er, var at jeg trodde vi skulle kjøre hele veien inn til Mexico. Men i Tijuana må man holde en lav profil. Så maserati'en måtte bli igjen på grensa i San Diego, og vi måtte ta bena fatt. Jeg fikk streng beskjed om å holde en lav tone, ikke vise "penger" aka ikke se rik ut, ikke snakke Engelsk eller vise det blonde håret mitt. Æh, der skulle jeg krysse grensen med rosa kåpe, LV bag, LV skjerf, Prada solbriller og hatt. Hatten var jo ganske bra tenkt av meg, for da kunne jeg gjemme håret mitt under den. Så der gikk jeg. Nedpakket sammen med de andre Mexicanerne over grensa. Jeg med munndiarè av et menneske, gikk rundt å prøvde alt for å ikke snakke. Likevel kom det ord ut av munnen min opptil flere ganger. Lærer aldri.. Vi kom oss til passkontrollen og med en gang jeg satt føttene mine på mexicansk jord, kunne jeg kjenne luft forskjellen.. Folk fortalte meg at jeg ville, men jeg forstod det ikke før jeg satt mine to føtter inn der.  Jeg får streng beskjed om å ikke se eller snakke med noen. I mitt lille hode snakker jeg med meg selv, "don't talk, just walk" mens jeg får forbi alle menneskene som står på grensa og følger med på oss. Helt til jeg stopper opp - tror du fader ikke at det er en mann som står der med mange valper? Valper som er for unge til å bli tatt i fra mamman deres og fryser. Hjertet mitt stoppet, og alt jeg ville var å ta med alle valpene og løpe. Jeg begynner selvfølgelig å snakke, og får helt vondt av å se på de små og søte valpene bli holdt opp for at vi "dumme turister" skal se de. Jeg blir dratt i armen av han jeg dro med, og han ba meg gå fort. For jeg lagde jo fryktelig mye oppstyr blandt folkene der jeg piper som en valp når jeg så de andre valpene. Bilen vi skulle bli hentet i stod klar ved grensa og vi ble kjørt videre til dit vi skulle. Jeg satt meg i baksetet med vinduet oppe. Ta av meg hatten fikk jeg ikke lov til før jeg kom til hotellet, så jeg knipset litt bilder og tittet ut på den spennende, men falleferdige byen rundt meg helt til hun som kjører bilen ber meg dra opp vinduet fort og dukke. For vi skulle nemlig kjøre i en bakgate, og da kunne ikke jeg vise mitt utenlandske ansikt. Jeg viste ikke at Mexico skulle være så farlig, før jeg kom ned dit og de lokale fortalte om alle turistene som hadde "forsvunnet". Der nede kan man ikke stole på at politiet vil hjelpe deg, for de er så korrupte at du kan stole mer på en shady mann i en bakgate, enn hva du kan med de. Anyways.. Vi kom oss trygt til hotellet, og jeg kunne endelig ta av meg hatten min. Men å gå ut av hotellet alene, kom ikke på tale, så jeg måtte sette planene mine etter hva de andre ville.                            Processed with VSCO with f2 preset

                           Processed with VSCO with p5 preset

                            

                           Men jeg fikk smake på ekte mexicansk mat, jeg fikk stempel i passet og jeg fikk se og oppleve ting man ikke ser hver dag. Jeg hadde flere venner i California som sendte meg melder hver enste time, for å bekrefte at alt var i orden. Vi hadde en deal at hvis jeg ikke svarte etter 30 minutter skulle de ringe ambassaden. Så det var jo en liten trygghet med det også! Men jeg klarte meg fint, og når vi skulle tilbake inn til USA igjen, var det en laaang kø. De sa alle kan komme inn til Mexico, men det er ikke alle som kommer ut igjen. Så det var nå det virkelig stod på spill at jeg ikke lagde noe oppmerksomhet rundt meg, snakket med noen eller gjorde noe drastisk. Som jeg forklarte tidligere, så er politiet korrupt, så det har skjedd flere ganger at de holder igjen passet ditt i passkontrollen. De sier at det er noe galt med det, for så å ta deg med på et bakrom. Blir man tatt med dit, så er du som regel fucked. 

                           Flere av de lokale sier at politiet/ de som jobber på grensa, får betalt shitload med penger for å holde igjen turister. De blir som oftest brukt som sex-slaver og/eller drept. Men jeg klarte meg heldigvis fint, og kom meg tilbake til Los Angeles uten problemer. Jeg kunne ikke ta med kamera, i tilfelle det skulle bli stjålet. Så kun noen mobilbilder og minnene fra hodet mitt som ble igjen fra den turen. 

                            

                           En ting er sikkert! Mexico, i'll see you again.

                           Processed with VSCO with p5 preset

                            

                            

                           • 5 kommentarer

                           Vegas bound 5

                           • 24.01.2017 kl.19:04
                           •  

                            Vegas 5 ganger ganger på 3 måneder gjør at man setter pris på Los Angeles. Nå sitter jeg ute på terrassen i leiligheten vår og nyter solen. Alle de andre jentene sover enda, men jeg tror jeg hadde skribent hender, for jeg klarte ikke sovne igjen før jeg hadde fått blogget litt. Noe jeg vet det har vært veldig lite av de siste 4 månedene. Jeg har jo fått så mange spørsmål om hvordan jeg klarte å miste så mange fly til Vegas - så jeg kan jo fortelle hvordan det endte. Som dere vet, så skulle Carina komme ned til meg Fredag 21, og vi skulle fly til Vegas med en gang hun landet. Men det skulle være enklere sagt enn gjort. Først blir flyet hennes delayed, så vi mister vårt 7 PM fly. Neste fly skal gå kl 9 PM, men mens jeg står nede med billettene for å vente på henne til å komme, så roper de opp navnene våres igjen. Kleint som det var at jeg hørte navnet mitt for 3 gang på høyttalerene, var det umulig å rekke det flyet også. Så jeg stod i åpningen til flyplassen og høre at 2 fly, flyr fra meg. Nå hadde Carina endelig kommer, og det nye flyet vårt skulle gå 10.30 PM istedenfor. 3 fly senere kom vi oss endelig til Vegas, og det var så koselig å se Kaja igjen! Jeg hadde ikke sett henne siden hun var i L.A med meg, og vi dro til Vegas sammen da også.                              

                            Vi hadde en utrolig koselig helg med god mat, drikke og spa. Hvis dere noen gang skal bo på Cosmopolitan, så anbefaler jeg virkelig spa-avdelingen de har der. Jeg følte jeg var i himmelen de timene jeg var der, med boblebad, hot-steam og cold-steam. De hadde en mentol duft i luften, så det svei i nesen når vi steamet oss, men det var så utrolig deilig. Jeg følte meg så frisk og ren. Etter vi hadde sittet å skravlet i boblebadet, drukket tea og spist nøtter, ble vi ropt inn til massasje. Når jeg lå der, skjønte jeg at det var akkurat det jeg trengte. Det var så sykt behagelig og beroligende at man ikke får beskrevet det.                              

                            Grunnen til at vi dro på spa på søndagen eller generelt ble igjen. Var fordi vi selvfølgelig mistet vårt 7AM flight, og Kaja mistet sitt fly til NYC. Haha, går det an? Kj bestilte nytt fly senere på kvelden, men Dahl ville bli en natt til i Vegas, så enda en natt ble det. En venninne av Carina kom ned til Vegas den søndagen for å feire bursdagen sin. Så vi ble med å feiret henne den kvelden. 


                            Etter evig med styr for å komme oss hjem fra flyplassen igjen, så ankom vi leiligheten igjen. Planen var egentlig å legge oss for å stå opp tidlig. Men hun ene jeg bor sammen med, og spurte om jeg ville bli med opp til gutta for å se på film. Jeg har fått sånn "klarer ikke sitte stille for 10 sekunder syndrom" her nede. Altså.. Når jeg hadde vært i Mexico, dro jeg rett hjem, skiftet og dro på byen. Ble med på afterparty til 6, sovnet på sofaen, våknet kl 8, før jeg dro å møtte Anniken, Kaia og Martine. Der gikk vi rundt hele dagen, non stop. Før ville jeg alltid sitte inne og se på film, hadde jeg brukt kroppen en hel dag - dagen før. Any tho.. Poenget er at jeg har blitt mer aktiv. Eller mer energi, jeg vet ikke. Men jeg klarer hvert fall å få mer ut av dagen her nede, enn hva jeg normalt gjør. 

                            Nå kom Carina med pizza til meg ute på terrassen, så nå skal vi kose oss med den før vi skal gå på hiking. Vi snakkes <3


                             

                            • 4 kommentarer

                            Jeg har flyttet igjen!

                            • 20.01.2017 kl.23:22


                            •  

                             Processed with VSCO with p5 preset

                             Dette er 4 gangen min på 3 måneder at jeg har flyttet. Eller jeg har jo bodd tusen steder, men 4 gangen jeg flytter alle tingene mine til et fast sted. Nå har jeg flyttet inn i en modell leilighet med venninnene mine. ÅH, som jeg angrer for at jeg ikke gjorde dette før- jeg er jo veldig selvskapssyk av meg, selv om jeg liker å ha alenetid. Men nå har jeg de beste folkene man kan bo med, og vi har aldri ett kjedelig sekund i leiligheten vår. 

                             For dere som ikke vet hva modell house er - så er typ sånne leiligheter du ser på Top modell, der der det bor mange forskjellige modeller i en leilighet. Bare at her må man være med ut på byen 3 ganger i uken for å bo her gratis. De guttene som eier denne leiligheten er kompisene mine, så jeg gjør kind of som jeg vil. Men for modeller som trenger et sted å bo i LA, bor som oftes i disse leilighetene her. I skrivende stund ligger det 3 jenter inne på rommet mitt, Danielle hadde jeg ikke lagt merke til at lå her før jeg snudde meg rundt.. Anyways. Poenget er at jeg liker meg veldig godt her. Vi har 4 bad, så ingen trenger å krangle om badet - likevel står dodøra alltid åpen og vi presser alle inn på ett bad for å skravle mens vi fikser oss. #noshame på denne jentegjengen her tho. 

                             Jeg flyttet jo fra det trygge strøket West Hollywood, for å bo midt i Hollywood walk of fame. Det er et veldig utrygt nabolag om natten som jeg har skrevet tidligere her, men vi har både doorman og gjerder rundt bygget våres, så vi er jo ganske trygge. Vi passer også på at ingen av jentene går rundt her alene når det er mørkt. Ellers er vi litt paranoide og tror at leiligheten er hjemsøkt. Kanskje ikke så rart når de spilte inn skrekkfilmen insidious  i nabo bygget. 

                              

                             Men nå skal jeg ut å ta en lunch med folka før jeg skal møte Carina på flyplassen før vi drar til Vegas. (Ja, IGJEN)

                              

                             • 7 kommentarer

                             Hiking in Cali

                             • 15.01.2017 kl.09:53


                             •  

                              Processed with VSCO with p5 preset

                              3500 ord, tanker og følelser var skrevet ned på bloggen, før den bestemte seg for å hoppe ut. I frustrasjon og depresjon prøvde jeg forgjeves å finne innlegget mitt, uten hell. Du vet når du har skrevet godt? Så godt at ordene flyter sammen, og det plutselig blir borte? Da er det så og si umulig for å få det samme tilbake. Så nå etter å ha sittet en time etter å prøve å skrive den samme teksten på hotellrommet, bestemte jeg meg for å lage et annet innlegg imens. Det andre får vente. Jeg klarer såvidt å holde øynene oppe, de andre jentene sover, snorker og fiser - så det er på tide å legge seg. Vi har uansett et håp om å rekke hotell frokosten, da vi aldri helt klarer det. Derfor slenger jeg med noen bilder fra da vi hiket opp til Hollywood skiltet for noen dager siden. 


                              Processed with VSCO with p5 preset                              Processed with VSCO with p5 preset

                              Processed with VSCO with p5 preset

                              Processed with VSCO with a6 preset
                               

                               

                              • 2 kommentarer

                              Bildedryss - California

                              • 28.12.2016 kl.23:06


                              • Jeg vet jeg er tidenes dårligste til å blogge om dagen. Derfor tenke jeg å legge ut noen bilder fra Cali. Dagene går virkelig i ett, og jeg har allerede vært her i 2 månd! Det er helt sykt hvor fort tiden går. Nå skal jeg kaste på meg noen klær, kjøpe en shake shack burger - hvis dere ikke har smakt det før, anbefaler jeg deg det asap. Tror jeg er innom der hver dag.. Men jeg skal prøve å nyte solen før den går ned. Ha en fin kveld videre <3

                               Processed with VSCO with b5 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with b5 preset

                               Processed with VSCO with x1 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with p5 preset                               Processed with VSCO with f2 preset

                                                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with p5 preset                               Processed with VSCO with hb1 preset                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with hb1 preset

                               Processed with VSCO with t1 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with b1 preset                               Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with p5 preset

                               Processed with VSCO with p5 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset
                                                               Processed with VSCO with f2 preset                               Processed with VSCO with f2 preset                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with t1 preset


                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                               Processed with VSCO with f2 preset

                                

                               • 13 kommentarer

                               Ekte kjærlighet

                               • 05.12.2016 kl.10:39


                               • . I must be dreaming .

                                Nyt øyeblikket. Du vil aldri få dette igjen - stopp opp tiden din, nyt det. Solnedgangen er noe av det vakreste jeg vet om, men den blir titusen ganger bedre når du kjører på den nydeligste veien av dem alle, sammen med din beste venninne. Jeg var genuint lykkelig når vi kjørte på den veien. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det noe bedre, enn at jeg var lykkelig? Virkelig lykkelig. Jeg tittet ut av vinduet, og det var som om verden stoppet opp. Det øyeblikket der vet jeg at jeg aldri vil glemme noen gang. Det var som om alle valgene jeg noen gang har tatt i mitt liv gav mening, og at det var dette jeg skulle oppleve..? Det var en fantastisk opplevelse. En følelse jeg kan leve på lenge, og være fornøyd med det. Jeg sa flere ganger til Kaja, "Husk å nyt dette øyeblikket". For i den verden vi lever i, tar vi oss ikke tid til å nyte livet. Vi braser bare igjennom det som om vi skal rekke noe. 
                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Processed with VSCO with f2 preset
                                 

                                . . .

                                 

                                Nå skal jeg sette på en film for å sovne. Jeg skal tidlig opp igjen i morgen, for å dra på en båttur med noen venner av meg. Det kommer til å bli veldig deilig, for jeg har fortsatt ikke vært på noe båt mens jeg har vært her nede enda. Can't wait. Jeg må også prøve å få kjøpt meg en bok i morgen. Jeg har lest ut de jeg hadde tatt med, og ingenting er bedre enn å legge seg på stranden og lese en bok når man er i California. 

                                 

                                Lokal tid: 1.34 AM - Norsk tid: 10.34 

                                • Ingen kommentarer

                                Set them free

                                • 22.11.2016 kl.09:25                                • Sometimes you have to lose yourself, to find yourself​.
                                  

                                  

                                 Du vet du kan smile, smile når du ikke trenger å tenke på det lenger. Når verden ikke faller fra hverandre eller egoet til en annen ikke lenger er ditt problem. Du kan smile når du starter å tenke på deg selv, hva du vil og hva du selv ønsker. Du kan smile når du ikke lenger tar deg nær av tåpelige kommentarer fra andre, eller negativ energi andre bringer. Ikke bry deg om negative mennesker lenger. Til syvende og sist vil alt bli så mye bedre når man starter å leve, glemme og godta. Jeg fikk en telefon fra en venninne av meg. Hun fortalte at hun hadde blitt forelsket i en gutt. Det var virkelig. Det var ekte. Hun hadde startet å se fremover, ikke bakover - hun kunne endelig slippe følelser inn igjen. Jeg ble så glad at jeg felte en gledeståre. Den var ekte. Det var nesten sånn at livet mitt ble helt. Helt for hun hadde funnet noen som kunne lege hennes? Jeg vet ikke. Men det føltes veldig bra å vite at hun hadde det bra, hun hadde funnet kjærligheten på nytt - at det var ekte. Du trenger ikke glemme fortiden din, du trenger ikke tenke negativt på den - bare legg den fra deg. Kom deg opp og frem. Ikke tenk på de negative kommentarene du en gang fikk, ikke tenk på de som holdt deg nede, for de som ikke ville la deg skinne, la deg leve eller ta dine egne valg. Tenk heller på det som en grunn til å komme enda lenger. 

                                 Det er ikke de som bruker tid og energi på å snakke negativt om deg eller andre som kommer noe sted? Det er den personen som aldri gir opp uansett om livet smeller hun i bakken, kontoen er i minus og man sitter der alene. Vit da at det vil bli bedre. Så lenge du aldri gir opp uansett hva det måtte være. Vit at det aldri er for sent.

                                 Processed with VSCO with b5 preset

                                  Do they love you like you love them. Or do they love themselves too much to care..?


                                 (Lokal tid L.A: 12.23 AM)

                                 • Én kommentar

                                 Universal Studios

                                 • 15.11.2016 kl.20:39                                 • Vi bestemte oss for å dra på Universal Studios - da jeg har sagt jeg må dra på noen turistatraksjoner for å være litt turist her nede også. Det var egentlig utrolig gøy. Tour bus ruten var heller ikke den kjedelige, der man sitter og irriterer seg over guiden. Her ble man kjørt inn i King kong filmen - bussen hang i de stroppene, vann, varme og kulde ble sprutet på oss, og ja, bussen gynget frem og tilbake i en stor fart. Ikke at jeg aner hvordan de klarer det der, men hjerte i halsen hadde jeg hvert fall. Vi var også innom transformers - ÆH, shit. Der fløy vi ned fra taket, ble kastet rundt i alle retninger og veier. Tror det er lenge siden jeg har skreket så mye.. Det føltes så ekte ut, og jeg var sikker på at vi skulle smelle i bakken hver eneste gang. Selv en flamme som ble kastet mot meg, var så varm at jeg innbilte meg at jeg skulle ta fyr.. 

                                  Jeg var så dum at jeg tok med 50 mm linsen til kamera i går.. Noe som gjør at vi ikke fikk tatt så veldig mange bilder i går. Men universal studio er noe alle burde oppleve uansett. Der viser de hvordan de faker bygninger, flodbølger, regn, snø, haiangrep, and ja you name it. 

                                  Denne uken her kommer også til å bli veldig spennende, for Ine kommer ned for å besøke meg! Woho. Hun fikk gårsdagen sammen med typen sin som har studio session her nede i LA. Men nå skal vi ha skikkelig jenteuke. 

                                  • 4 kommentarer

                                  Las Vegas

                                  • 14.11.2016 kl.08:50                                  • Brunfargen er fra shadow tans

                                   Processed with VSCO with f2 preset


                                    

                                   Jeg dro til Las Vegas den første uken jeg var her nede. Aka Vegas bound nr. 2. Fordi Julianne skulle feire bursdagen hennes der nede, (ja, vi feiret henne hele uken). Jeg - som alltid - slet med å komme meg hjem derfra, da det selskapet jeg hadde kjøpt billetten fra hadde svindlet meg.. Det var et evig mas, 8 timer på flyplassen, men jeg kom meg hjem til slutt. De to dagene der nede holdt i massevis, så jeg har ingen planer om å dra tilbake dit for å si det sånn.  Hvordan er det mulig å bli stuck to ganger på rad på flyplassen i Vegas? Kun meg det der skjer med.. 

                                   Vegas er en veldig voldsom by, så kun noen få dager der nede holder i massevis. I motsetning til Los Angeles som er så stort at man ikke rekker å få med seg alt.. Anyways. Tenkte jeg bare skulle dukke innom med noen bilder fra Vegas før jeg la meg! Skal tidlig opp i morgen for å være på universal. Blir spennende! Vi snakkes.
                                    

                                   • 6 kommentarer

                                   Hiking to the Hollywood sign

                                   • 12.11.2016 kl.20:18


                                   • Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset
                                     

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Processed with VSCO with f2 preset

                                    Som jeg alltid sier - man har ikke vært i Los Angeles utenom å gå opp til Hollywood skiltet. Jeg hadde kun sovet en time, så jeg var jo veldig spent på hvordan det kom til å gå, -i og med at det var utrolig varmt der oppe. Dumme meg som hadde på meg tights. Men vi hadde med mye vann, så man måtte drikke hvert eneste minutt for å "overleve" turen. 

                                    Jeg hadde skrudd på 1000 forskjellige alarmer for å rekke dette, men om jeg våknet av de? Nei. Robert, han ene som bor her hadde stusset lenge over hva den lyden fra soverommet mitt var, at han måtte komme inn for å vekke meg - da han ikke orket å høre på alle de klokkene lenger. Samme med Julianne.. Hun lå bare å ventet på at jeg skulle våkne av de for å skru de av.. Stakkars mennesker. Men jeg har alltid hvert sånn. 

                                    . . .

                                    Nå om dagen er tankegangen min kun på Engelsk. Jeg prøver å samle en tanke om hva jeg skal blogge om, man alt skjer på Engelsk. Så jeg må faktisk konsentrere meg om å skrive Norsk når jeg blogger, - derfor blir alle overskriftene på engelsk, for det er nesten som om jeg sliter med å formulere det bra nok tilbake til Norsk. Uansett da, så er det hvert fall derfor jeg kommer med noen Engelske sitater her og der, kun fordi hjernen min tenker Engelsk her nede. Jeg husker det første innlegget mitt tilbake her på bloggen. Det var nesten vanskelig å skjønne hvordan man skriver. - Men det kommer nok til å komme seg tilbake, når jeg først har begynt å blogge litt mer igjen.

                                     

                                    Men nå skal jeg legge meg ute ved poolen og tane meg litt og spise frokost. Vi blogges <3

                                    • 3 kommentarer

                                    Santa Monica

                                    • 11.11.2016 kl.10:00

                                    • - I wanna stay here forever.

                                     Stranden og jeg. Vi hører sammen - som hånd i hanske. En vakker dag skal jeg  bo på stranden. Det har jeg alltid sagt. Eller jeg har lyst til å bo ved en innsjø og ha hytte på stranden - eller omvendt. Samme. En av de tingene skal det hvert fall bli, for vann er som rehab. Det gjør noe med sjelen av å høre bølgene slå inn og følge med på bølgene leve sitt eget liv. Ingen kan kontrollere en bølge, eller forutse hvordan den blir. Den bare gjør akkurat det den selv vil, i det store havet.                                      . . . 
                                     For de av dere som lurte på om jeg klarte også å våkne av alarmen min - så gjorde jeg det! Utrolig nok! 15 alarmer var satt på, og jeg hadde slumret alle utenom den siste jeg faktisk våknet av. Så tidlig-trening ble det, og jeg skjønner nå at jeg må ta med vann hjemmefra! Alle vet jo at vannet i USA smaker klor.. Det er ingen hemmelighet. Men de vannflaskene man kjøper på treningssenteret smaker, jeg vet ikke, kvalmt? Det smaker uansett ikke godt.. Men vi har "kanne-vann"? Vet ikke hva det heter, men sånne tønner man får kaldt vann ut av da. Sikkert importert fra Norge, for det er friskt og godt. I motsetning til hva man ellers får her nede..

                                     For dere som lurer på dette, så salter de maten noe fryktelig her nede. Hvis de ikke tjener mye penger på salt, så vet ikke jeg.. Jeg har spist cheesburger her nede en gang, men den var så salt at jeg ble helt uttørket. Men for de er det så normalt at de gjerne fyller på enda mer salt på maten sin :-))) Jeg skal prøve å være veldig obs på det, samt lese bak på produktene og merkene om hvem som inneholder minst salt, for jeg har ikke lyst til å spise en kilo salt om dagen eller få de smaksløkene de har. For de kjenner virkelig ikke at maten deres er saltet ned til 1000..


                                      

                                      

                                     • 9 kommentarer

                                     What happened in Denmark

                                     • 27.09.2016 kl.10:30


                                     •                                        Dere husker kanskje de travle dagene til Anniken og meg? Da vi var overalt og plutselig var vi i Danmark med russeklær og nada søvn? Joda, vi hadde firmafest i Danmark (på en søndag). Vi skulle ta en dagstur ned til København for å feste, og så dra hjem igjen. Vi er jo nesten alltid edru hver eneste helg, og ser på alle andre drikke, så da var det nesten på tide at vi kunne vise hva vi var gode for også. Anni og jeg hadde jobbet til kl. 3 den natten og bussen gikk halv 7 eller noe, så vi var veldig på nippet til å ikke bli med i det hele tatt, for vi var så ufattelig slitene - men vi kom oss med på bussen og lagde liv hele kvelden. 

                                      Det var jo uten tvil et bra opplegg og en bra kveld, for hvem lager bedre fester enn de som jobber med det? ;) Det var temaer, dansere, alkohol uansett hvor du gikk, mat, sang, musikk og god stemning til siste sekund. Nå har Rekom familien også blitt endre større!! Så jeg gleder meg allerede masse til alle ansatte i Rekom setter et utested på hode. 

                                      • 2 kommentarer

                                      Carina Dahl B.day bildedryss

                                      • 26.09.2016 kl.11:36
                                      • Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene fra bursdagen til Dahl. Bildene av meg er egentlig helt på jorde, men det er de eneste bildene fra festen, så må bare nøye meg med det.. Jeg dro direkte fra jobben, og var egentlig helt utslått, men kan jo aldri droppe en Disel-Dahl feiring. Det er sykt det allerede er 1 år siden vi tok roadtrip til Trondheim og feiret bursdagen hennes. (En ukes lang feiring på en øy i Trondheim). Jeg lå syk i 2 uker etterpå, for å si det mildt. Denne dagen ble ganske så bra, foruten at jeg hadde nesten drukket meg ihjel og skulle dra til Sverige dagen derpå. Well. 

                                       Disse siste dagene her har egentlig gått veldig i ett. Det er ikke det at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men jeg har ikke hatt nett noen steder der jeg har vært. Det har jo også vært veldig knapt med tid, men internett har vært den største årsaken. Jeg dro egentlig til Anniken i går kveld for å få unna litt ting, men jeg sovnet så og si med en gang jeg kom inn døra. Jeg har egentlig ikke fått noe søvn på 6 dager, også var jeg på 2 møter, samt rengjort hele huset, gått igjennom halvparten av tingene/klærne mine for jeg har tenkt til å være med på vestkanttorvet i nærmeste fremtid. Er det noen som vet hvordan det er der? Er det fullt trykk, eller lite salg? For hvis det er lite salg, er det ikke vits at jeg tar med halvparten av livet mitt..

                                       • Én kommentar

                                       Røver fra tidlig alder

                                       • 05.09.2016 kl.11:49


                                       • Jessda, jegeren i meg startet allerede fra tidlig alder. Fargen rosa var klistret på kroppen, og hagla var med på tur. De aller fleste barnebildene av meg er jeg enten på jakt, spilte bandy, fotball eller var på turn. Det var nok bare på tide at jegerprøven ble tatt. I grevens tid som de så fint sier. Derfor brukte Simen og jeg helgen til å øve litt på lerduer på hytten min. Vi hadde ikke skytet siden skyteprøven i August, så det var deilig å kunne komme litt ut i det fri, og bestemme tiden på lerduene selv. Ikke undervurder jenter er vel egentlig det man burde si. Håper på å se flere av leserne mine med jegerprøven fremover. Fortell meg gjerne hvis du har planer om å ta den, eller har noen spørsmål :)

                                        video:video

                                         

                                         

                                        video:video

                                        (Videoene er i dårlig kvalitet, pga filming fra mobilen)

                                        • Én kommentar

                                        Jeg trengte en pause..

                                        • 21.07.2016 kl.17:36                                        • Palma de Mallorca
                                         Borte bra, men hjemme best. Det er jo det de sier. For ikke å glemme sengen - altså, har man først ligget i en jensen majestic, kan ingen andre senger måle seg. Det var så godt å komme tilbake til rent sengetøy og sove i evigheter. I begynnelsen hadde jeg store planer om å blogge under hele turen til Spania. Men allerede etter første dagen brukte jeg evig lang tid på å få nettet til å fungere, samtidig som jeg var så utslitt etter alt. Jeg prøvde igjen dagen etter på ett nytt innlegg, men jeg kom aldri igjennom. Jeg hadde jo kjøpt en ny linse til kamera, men etter jeg hadde stuket i evigheter med nettet og drevet frem og tilbake med det, innså jeg at jeg trengte en pause. Jeg trengte å ikke tenke på noe annet enn å kose meg og legge "livet" litt til siden. Derfor bestemte jeg meg for å ikke dra opp mac'en noe mer mens jeg var på tur - ikke at jeg hadde trengt det uten nett heller, men dere skjønner. Jeg leste ferdig boken "hekta", brukte mange timer foran solen og shoppet som en GUD. Jeg trengte det å bare være litt problemfri i noen dager, bruke penger og ikke tenke på noe annet enn hva jeg ønsket meg, ønsket å spise eller gjøre. 

                                         Jeg fikk også endelig kjøpt meg det polaroid kamera jeg har siklet etter i evigheter. Anyways. Det var utrolig deilig å komme seg bort litt, sol, bade og spise god mat. For ikke å glemme at jeg spiste verdens beste pizza!! Mama Pizza i Mallorca. Det er verdens beste pizza, de hyggeligste servitørene og den deiligste atmosfæren du noen gang har vært borti. Hvis du noen gang drar dit, kan jeg anbefale deg om å dra innom de. 

                                         Jeg lover uansett å fortelle dere alt om turen snart. Håper dere har hatt en strålende uke, og nyter det fine været i Norge, eller hvor dere befinner dere.

                                         • Én kommentar

                                         Twins in SoHo

                                         • 26.04.2016 kl.20:27
                                         •  <3 Kaja's blog 


                                           

                                          Hvorfor vil man alltid det man ikke kan?


                                          Hvor ble tiden av? Det er en ting jeg ofte spør meg selv. Kanskje ikke bare til meg selv, for jeg føler jeg ofte skriver det til dere også. Hvert eneste minutt av livet mitt i disse dager går til oppussing. Vi har gjort så utrolig mye disse dagene, at jeg ikke føler kroppen har mer å gi. Men det er da du er sliten, sliten av alt, hodet begynner å tenke og knase. Nesten så mye at du ikke orker å tenke lenger, du blir nesten litt stum? Jeg husker den deilig følelsen jeg hadde da jeg var i New York. Jeg var med min gamle snik, Kaja igjen. Hun som alltid klarte å dra hodet mitt på andre tanker. Hun og jeg som alltid fant på så mye rart at overflaten aldri kunne vite det. Altså. Ja, nesten litt for mye. Også kommer man til det punket man bare har lyst til å skrive alt sammen. Men da kommer hodet til Anniken frem i tankene. "Det som er dritt er at man faktisk ikke kan skrive alt på bloggen". Det er jo sant. Uansett hvor mye ting frister, eller man føler for å gjøre, så kan man ikke det. Både fordi ting er så privat på en måte? Også fordi andre aldri forstår. Men uansett hvor alene man føler seg, så er man aldri det, for andre har det på akkurat samme måte. Men det er resten som ikke forstår. 

                                          Alt jeg vet, det er at denne sommeren. Den skal bli stappfull av gode minner og gale venner. Jeg gleder meg til alt sommeren har å by på, og jeg vet at gode ting kommer til å skje.Yndlingstallet mitt er 22. Jeg blir 22 år, 22. Mai, og jeg har sett på mobilen min random 22:22 hver dag i over en uke nå. Så ja, overtroiske meg har på følelsen at det er something good i vente. Eller dårlig.. Men jeg krysser fingrene for det gode, da jeg elsker 22. 

                                          Hva er ditt yndlingstall?

                                          - Karianne Vilde

                                           

                                          • 4 kommentarer

                                          One world trade center

                                          • 18.04.2016 kl.12:08


                                          •  

                                           - This is beautiful - 


                                           " Du vet når en tragisk hendelse skjer, så knytter flere bånd med hverandre. Det er litt sånn når noe umenneskelig skjer, så blir vi menneskelige igjen. Vi holder sammen, vi ser hverandre og vi bryr oss. Etter en stund går vi tilbake til normalen, men vi alle minnes og respekterer det umenneskelige som har skjedd. Jeg ble veldig rørt da jeg så alle navnene som stod på minnegraven. Tenk på alle de uskyldige menneskene som mistet livet sitt, alle de som skulle hjelpe til og hvor sterkt mennesker stod sammen etter det som skjedde. Det fine med denne memorial plassen, er at alle kan gå hit for å huske hvor sterke vi ble sammen. Man kan minnes og sørge for de livene som gikk tapt, men også se hvor nydelig de har gjort alt sammen av respekt og kjærlighet. "

                                           Det var utrolig fint sted, det ga så mange forskjellige følelser. Følelser, tanker og respekt. Hver og en av de personene som har navnet sitt der er helter, helter som mistet livet sitt på tragisk vis. Hver og en person var like viktig, de betydde noe. Noe jeg håper alle fortsatt ikke glemmer selvom noe tragisk ikke har skjedd. Husk at alle er like mye verdt, uansett penger, farge eller drømmer. Vi er en for alle, alle for en. Akkurat sånn vi er når noe tragisk skjer, så må vi aldri glemme å se hverandre uansett. Hver gang alle står sammen, klarer vi det umulige. Vi blir sterkere av det. Vi blir bedre og sterkere av å hjelpe de som trenger hjelpen vår, uansett om vi ikke har mye å gi. Man får igjen så mye mer av å sette pris på andre mennesker, se de og lytte til de. For uten alt på utsiden, er vi alle like på innsiden. Vi har følelser, et hjerte og en kropp, uansett størrelse eller fasong. Vi er mennesker. 

                                            

                                           Mine tanker går ut til alle dere som sliter. Dere som føler dere forlatt, dere som har mistet noen, dere som føler dere oversett og til dere som ikke har det så bra. Husk at dere aldri står alene, uansett hvor hardt livet blir eller hvordan ting føles. 

                                           - Karianne Vilde

                                           • 5 kommentarer

                                           So fly in Manhattan

                                           • 15.04.2016 kl.18:50


                                           •                                              Chanel veske - Bukse fra Bik Bok - Top shop, topp - Skinnjakke (Kaja sin) - Sko (Steve Madden​)


                                             

                                            Det er så trist å være tilbake i Norge igjen.. Jeg savner virkelig byen alt skjer i, jeg savner å sitte å skravle med Kaja natten lang, helt til vi finner ut at vi faktisk ikke rekker å sove noe. Jeg savner at det alltid var noe som skjedde bare man gikk ut av døren. For ikke glemme de ekornene som fløy rundt bena hver gang du var ute, eller den deilige crêpe med sjokolade og bananer. Det er det som er det beste ved å reise. Alle de gode minnene du opplever, føler og ser. 

                                            Når jeg kom hjem har jeg ikke gjort annet enn å sove bort dagene, jeg har ikke hatt peiling på hvilken dag som er hva, hva jeg skal gjøre eller hva som er viktig. Det er så sykt, men man må bare bite tennene sammen, så kommer man seg gjennom det. 

                                            Nå starter jo også bursdagsjam perioden. Alle har bursdag. Virkelig. Alle. Jeg skjønner aldri hvordan jeg kommer meg gjennom disse månedene, men til syvende og sist, så skjer det alltid. Jeg har jo bursdag rett etter 17. Mai, så jeg sitter egentlig her å planlegger om jeg skal ha en stor feiring eller en liten gathering med venner. Jeg liker jo alltid å gjøre ting stort når jeg først gjør det, men jeg vet faktisk ikke om jeg har tid i det hele tatt. Mai er jo den månd det skjer mest i av alle månd i året. Time will show.

                                             

                                            - Karianne Vilde

                                            • 2 kommentarer

                                            Time flies in NYC

                                            • 09.04.2016 kl.08:40
                                            • - Photobomb right there tho -


                                             Then we where here again tho. Kj og jeg sitter her på lan elrns. Mac'ene er oppe og vi blogger for harde livet, gårsdagen? Ja, hvor ble den av, haha. Tidsforskjell, det er noe dritt. Vi lever literally et annet liv her, hjemme føles så fjernt, men likevel så nært. Jeg husker ikke hva vi har gjort engang, utenom at jeg endelig fikk sett time square og vært innom victoria secret butikken. Da var turisten fornøyd, og Kaja var glad hun slapp å høre meg mase noe mer om det. Kaja skulle ta bilder for noen vesker fra Korea, neimen klarte fotograften å snike til seg noen bilder med meg også, så K og jeg stod å poserte med både vesker, sminke og noe annet rart i NYC gater i SoHo. Haha, herregud. 

                                             Jeg er egentlig sykt overtrøtt her jeg sitter. Tror ikke jeg jeg vet at jeg ikke har noe fornuftig å komme med for øyeblikket, da Kj og jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å le. Selvfølgelig fordi vi må være stille, da alle andre som bor her sover. Jeg hadde egentlig sovnet, men ikke F'en som Kaja skulle la meg drømme videre, så hun hoppet og dro i meg til jeg kom ut i stuen med henne. Herregud, nei nå må jeg bare legge meg.. Dere får ha en fin lørdags morgen videre, så får jeg dra meg meg KJ for å sove.

                                              

                                             - Karianne Vilde

                                             - Følg meg på facebook og bloglovin for daglige oppdateringer -

                                             • Én kommentar

                                             New York by day

                                             • 07.04.2016 kl.20:27


                                             • - This day -

                                              God morgen, eller kveld er det kanskje hos dere nå. Dagene her går fortere enn man kan tenke seg, og været skifter fortere enn hva jeg rekker å blunke, men ellers er alt veldig bra! Vi dro innom One World Trade Center etter kinoen i går, men den var stengt, så vi får heller prøve lykken i dag eller noe. Vi var på før-premieren til snow white and the huntsman 2 som kommer ut om 2 uker. Herreguuud, den var så fin. Hele salen klikket da Chris Hemsworth plutselig dukket opp på skjermen. Altså, det var stående applaus, og alle jentene skrek. Tror de kommer til å få mye poeng for den scenen der altså.

                                              Dere får ha en fortsatt fin kveld videre!

                                               

                                              - Karianne Vilde

                                              • 2 kommentarer

                                              Street style

                                              • 05.04.2016 kl.15:38
                                              • Jeg startet egentlig med dette innlegget halv 11 i går. Men jeg innså fort at klokken var jo 04.30 i Norge, så jeg kunen faktisk legge meg for å sove før jeg "fullførte" innlegget. Det er så deilig å endelig være her. Selvom vi så og si blåste bort i går, så var det deilig å tenke at jeg ikke trenger å stresse med noe på en hel uke. KJ og jeg styret rundt i Stuy Town, knipset noen bilder, før vi innså at fingrene våres ville fryse av hvert øyeblikk hvis vi ikke dro snart. Derfor gikk vi rundt i byen for å finne noe der vi kunne spise middag og selvfølgelig crêpe med sjokolade og bananer. OMG, så deilig det var å spise det igjen. Der vi spiste var de eksperter på sjokolade, så man kunne jo ikke akkurat unngå det? Herregud, tenker fortsatt på smaken.. Dit skal vi igjen, koste hva det koste vil.

                                                

                                               - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

                                               Heldigvis for meg at jeg er med Kaja her nede, for jeg ender alltid opp med å gi det dobbelte i driks, for alle mener alltid at de ikke har veksel, så jeg sier jo alltid at de kan beholde resten.. Når jeg skulle ta taxi fra flyplassen og til leiligheten til Kaja, kostet taxien 51 dollar. Jeg hadde bare tatt ut 50$ lapper, så jeg ga han hundre. Han forteller at han ikke har veksel, og dumme meg ber han om å beholde resten. Ha ha, jeg har aldri sett en så glad taxi-sjåfør i hele mitt liv.. Han var så happy at han literally danset ut av bilen, sa "God bless you" typ 7 ganger, vinket og hoppet til Kaja og smilte fra øre til øre. Sykt søt, men det var jo da jeg skjønte at 50 dollar var litt mer en hva jeg så for meg.. Ha ha.

                                               Men nå skal jeg få vekket KJ her. Jeg ble jo vekket av IF ringte meg ang reiseforsikring. Tidsforskjell, det er noe dritt.

                                                

                                               Vi blogges! 

                                               Karianne Vilde

                                                

                                               • 10 kommentarer

                                               WHAT I WANT

                                               • 12.03.2016 kl.21:11

                                               • - Travel -

                                                 

                                                 

                                                Jeg kunne satt meg på flyet om en time. Dratt. Dratt akkurat dit jeg vil være. Nye opplevelser, smaker og minner. Jeg savner bestevenninnen min så alt for mye nå, tenk at jeg aldri har besøkt henne før? Hun og jeg som kun brukte 5 minutter for å komme til hverandre, lagde oss te og endte opp på spontanturer. Men nå? Nå bor hun på andre siden av kloden, så langt unna at jeg ikke kan svippe innom henne eller finne på noe med henne når jeg vil. Det savner jeg, savner å kunne diskutere med henne om ting, selvom vi aldri kom til en enighet, da vi begge var like sta og begge hadde alltid rett. Ja, vi var nok ganske jævlige begge to, men jeg ville ikke hatt det på en annen måte heller. Den dagen jeg kommer ned dit, da, da skal vi skåle med tekoppene våres for tretusende gangen, og legge en snikete plan igjen. For det er jo det vi er best på. Bare denne gangen vi møtes i statene, trenger vi hverken kjøpe alkohol i bakgater, få VIP biletter av Chriss Arata på stranden eller tryne fra scenen. For nå er vi gamle nok til å gjøre alt lovlig og bedre.  
                                                 

                                                Jeg savner deg KjB. Håper jeg ser deg fortere enn du aner <3

                                                 

                                                 

                                                @Kariannevilde

                                                • 4 kommentarer

                                                Påskeforberedelser

                                                • 11.03.2016 kl.14:36
                                                • - G o o d t i m e s -

                                                 Tiden går så goddamn fort, at det ikke er lenge før jeg skriver på bloggen, "Ikke lenge igjen til 17. Mai nå"... Men nå er påsken rett rundt hjørnet. Det er da fjellene blir fullbooket og afterski-klærene blir utsolgt. Alle prøver å skaffe seg de jævligste/beste/fineste klærne til afterski, hvertfall de klærne som gir de mest oppmerksomhet. I fjor dro jeg først til Trondheim før jeg ble med folka over til Åre. Det var så kaos tur, at jeg trodde jeg skulle dø der jeg satt med 42 i feber på flyet tilbake til Oslo igjen. Æh, not a good moment. 

                                                 Denne gangen vet jeg det å pakke "smartere", ta med meg bukse til bakken, hansker og en varmere jakke. Av alle de 30 baggene jeg hadde med hadde jeg nada til bakken, eller noe som kunne varme meg. 

                                                 Jeg har egentlig ikke "planlagt" noe enda, men Simen skal spille i Hemsedal, og være der noen dager, så jeg tenker jeg henger meg på det da så mange av venninnene mine skal være der. Kanskje prøve meg litt mer i bakken, da jeg endelig fikk teken på det etter 5 timer ned bakken i Åre. 

                                                  

                                                 Hvor skal du denne påsken?

                                                  

                                                 @KarianneVilde

                                                 • 6 kommentarer

                                                 Nå skjer det igjen!

                                                 • 01.07.2015 kl.09:04


                                                 • Herreguuud. Husker du de alt for mange rockestjerne-turnè'ne til digge-Dahl og ville Wølner? Ja, vi hadde en liten pause etter Falun, den alt for ville Trondheim og Åre turen, + alle andre turnè´ne vi dro på. Nå er baggen pakket igjen, vi er klar for å dra på en ny turnè. Bare denne gangen er det hverken med en 15 timers lang biltur, fly eller campingvogn. Nå skal vi faktisk ta båten til Palmesus i Kristiansand. Vi bestemte oss i går for at vi skulle dra dit. Så dette blir mitt andre år med spontantur til Palmesus! Selvom ingenting slår min alt for spontene reise til Kristiansand i fjor, da jeg fikk en tlf 2 minutter etter jeg hadde kommet inn døra hjemme. Om at de var 5 min unna Drammen på vei til Palmesus, og lurte på om jeg ville være med. Haha. Men dette blir en ellevill tur. Det er nok noen som tenker, hva skjer med bloppisen deres til lørdag? Carina og jeg må rekke nattoget på fredag, for å rekke bloppisen vi har til lørdag kl 12. Hvis vi ikke rekker toget må vi jo bare ta fly, men da kommer vi ikke til å få noe søvn. Rett etter bloppisen drar jeg videre i en bursdag. Såååå jeg kan garantere at jeg vil være helt utslitt da jeg kommer hjem igjen på søndag.

                                                   

                                                  Dere husker kanskje påsken da vi dro til Åre. Da jeg skulle stå i bakken for første gang? Jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med meg boblebuksen min. Alle andre var jo proffe i bakken, mens de tok med stakkars meg med høydeskrekk med i de øverste bakkene. Jeg trodde aldri jeg skulle øverleve de sykeste nedoverbakkene i Åre. Så de hadde ansvaret med å passe på meg tur etter tur, helt til vi hadde brukt 4 timer med at jeg både hadde kastet meg utenfor stup, tryna flere ganger enn jeg kan telle på to hender, sittet på ryggen til både kjente og ukjente. Helt til Carina plutselig fikk skrekk for å stå på brettet sitt, så hun og jeg ble sendt for å klare oss selv. Vi tryna enda flere ganger, menneskene bak oss og de vi kjørte forbi fikk seg alltid en god latter da vi kom rullende forbi. Helt til vi fant en bar i bakken vi kunne hvile oss litt på, ta oss et glass med øl eller 10. Så vi ble så fulle at vi hadde glemt at vi var redde for å stå i bakken. Jeg syntes det var så gøy at jeg ville ta enda en ny tur.. Men vi hadde brukt alt for lang tid ned, at de hadde stengt bakken i det vi kom ned.

                                                                                                     Jeg gleder meg til enda en rockestjerne-turnè. Nå får vi endelig prøvd oss til sjøs også!

                                                  Er det flere som skal på palmesus?


                                                  P.s: Hele turen blir dokumentert på snap! Vil du følge med så kan du adde oss @kariannevilde @carinadahl

                                                  • Ingen kommentarer

                                                  Bitch please

                                                  • 23.04.2015 kl.23:35


                                                  •  

                                                   Jeg har faktisk nada 2 blog about i dag.. Aldri vært så "tom" før!? Anyways.. Slenger med noen outfits bilder fra Kristiansand. Noen som skal på palmesus i år forresten? Sykt hvor liten den stranden faktisk er? Blir like sjokkert hver gang jeg ser hvor liten den er, og hvor stor den blir eller ser ut når det er festival der. ANYWAYS ... Nå skal jeg få meg litt søvn før jeg går på veggen. BYE

                                                    

                                                    


                                                   Wang genser // Bukse fra bik bok // Gucci veske //

                                                   • 5 kommentarer

                                                   Sommer i Arendal

                                                   • 21.04.2015 kl.19:54


                                                   • For et fantastisk vær det har vært de siste dagene! Utrolig deilig at man kan sitte ute å spise på brygga i shorts og t-skjorte.

                                                    Nå har jeg endelig kommet meg til hotellrommet mitt i Arendal, halvsover i sengen her jeg ligger.. Jeg dro fra Drammen kl 5 på morningen, så kjørte jeg innom Brokelandsheia, Risør og Tvedestrand før jeg fikk kommet meg til Arendal! Melder om at det var mange kontroller langs veien............

                                                    Min kjære venninne Thea, har akkurat blitt ferdig med frisørskolen i London, så hun fikk æren av å klippe meg. Anbefaler alle å dra innom Lucky frisør når de er på sørlandet. Jeg ble utrolig fornøyd med det "nye" håret! Det trengte virkelig en hårklipp nå #shorthairdon'tcare  - Vi dro videre til HOVE for å gå oss en tur, etter hun hadde klippet meg. Fy søren, så fint det var der? Jeg har faktisk aldri vært på HOVE-festivalen før, så dit må jeg dra en gang.

                                                    Jeg hadde faktisk tenkt til å skrive et innlegg om hva som irriterte meg i trafikken, i og med at jeg bruker 20 timer i døgnet i bilen min og 4 timer på hotell. Men tror ikke jeg skal uttale meg noe mer om det, hvertfall ikke i dag.. (he he)
                                                    Jakken er fra sheinside // Hatt fra Bik bok // ytterjakke fra Bik Bok // Lace t-skjorte //

                                                     

                                                    Hva har du gjort i dag? Noen som har vært i Arendal før?

                                                     

                                                    Love, KV <3

                                                    • 6 kommentarer

                                                    Bildedryss fra ski-VM i Falun

                                                    • 17.04.2015 kl.20:05


                                                    • Haha, jeg dør av alle bildene fra Falun.. FOR en tur, og FOR en gjeng! Jeg vet det er utrolig dårlig kvalitet på bildene, men det er så mange av dere som har spurt om jeg kan legge ut bilder fra turene mine, derfor legger jeg ut det jeg har. De fleste bildene er fra snapchat, så hvis du vil få med deg live-streaming fra turene mine og livet mitt kan du adde meg der under "kariannevilde" .

                                                     Disel- Dahl, Digge Dahl, Ville Wølner, Ville Woll, Skaptrønder`n Vilde - ja, vi har mange navn når vi dropper alt vi har i hendene for å dra på rockestjerne-turnè. Det er enda flere turer i vente, så det er bare til å glede seg.

                                                      
                                                     Flere som var i Falun under ski-VM ?

                                                      

                                                     Ha en fin dag videre <3

                                                     • 4 kommentarer

                                                     Lovely Lofoten

                                                     • 29.03.2015 kl.20:25


                                                     • Etter man har vært i Lofoten, blir alt annet rundt deg faktisk utrolig trist og kjedelig! Man har ikke sett alt før man har vært i Lofoten. Litt synd de bare har cubus, lindex og coop extra der.. Hvertfall når jeg mistet kofferten min og måtte kjøpe meg nye klær! Men ellers var det en helt sinnsykt fint sted å være.

                                                      Jeg bodde jo på på Lofoten Suite hotel HER - det er faktisk det beste stedet man kan oppholde seg på hvis man skal reise til Svolvær. Jeg hadde jo en suite der der var plass til 4 personer, og i leiebilen min var det plass til 7 stk i! En demonstrasjon på at jeg reiste alene maybe?

                                                      Etter jeg hadde vært i Loften i noen dager, gikk turen videre til Stockholm. Pga all surret med flyene, måtte vi kjøre dit. Nå er jeg endelig hjemme igjen hos hundene og sengen min igjen.                                                       Jumpsuit fra Cubus // Hårbånd fra Cubus // sko fra Steve Madden // Lace BH fra Cubus


                                                      Grunnen til at jeg har blogget så lite mens jeg har vært på tur, er fordi det ikke har gått ann å laste opp bilder på bloggen, nettet klikket 250 ganger, mac'en klikket.. Ja, alle mulige måter det går ann at noe skal gå galt, så gikk det galt!

                                                      • 3 kommentarer

                                                      Just my luck

                                                      • 25.03.2015 kl.21:28


                                                      • Snakk om å ha flaks med kofferter.. Hvordan er det mulig at bare JEG mister kofferten min igjen!? Jeg var den eneste på flyet som mister den i tillegg.. Cray - Nå sitter jeg på ferja over til Svolvær fra Stokmarknes! Grunnen til det er jo fordi det var storm så vi kunne ikke lande i Svolvær, også stengte de alle de andre flyplassene i nærheten pga stormen. Flyturen tok jo uendelig lang tid, siden vi måtte fly rundt og rundt for å finne en flyplass som vi kunne lande på. De sa ingen ting med en gang, men jeg merket jeg begynte å bli skikkelig svimmel, 3 minutter senere sier piloten at han kjører rundt i sirkler for vi ikke kan lande noen steder.. (Ja, jeg blir svimmel bare av å kjøre 3 ganger rundt rundkjøringer, med andre ord så tar ikke jeg karuseller)

                                                       Trodde det lille propellflyet skulle styrte flere ganger pga all turbulensen, mistet høyde og den ristet som bare det!
                                                       Jeg som også hater båter, må ta denne ferjen som gynger frem og tilbake siden det er storm ute på havet. Må si jeg gleder meg til å endelig få skaffet meg en ny leiebil og få kommet meg til hotellet mitt i Lofoten nå!
                                                       Krysser fingrene for at jeg får igjen kofferten denne gangen, for pengene for den andre kofferten jeg mistet på vei til Miami så jeg aldri til. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så sa jeg at denne gangen så det endelig ut som om jeg skulle få igjen de 50.000 kr forsikringsselskapet mitt skylder meg (50.000 kr for det er tydeligvis max grensen dems) Men neidaaaa.. de ber meg sende inn enda mer og enda mer hver gang, selvom de lover at det er det siste de ber meg om når jeg snakker med de på telefonen. De er vel glad de har meg som kunde, der det bare er jeg som gir de penger, men de gir ikke noe tilbake da jeg først mister noe! (Hola @ me hvis dere er flinke med forsikringsselskap-saker)
                                                       Nå får jeg ringe de enda en gang og fortelle de at jeg har mistet enda en koffert på under 1 år
                                                       C yah                                                       • Én kommentar

                                                       One night in Bodø

                                                       • 24.03.2015 kl.21:08


                                                       • Da var det duket for siste natten i Bodø. Det er så utrolig rart å være i så små byer som det jeg har vært i de siste ukene. Jeg kan jo alle gatene inn og ut, siden det ikke akkurat er så vanskelig å kjenne igjen veiene "hvem skulle trodd det, med den rettningsansen jeg har". Anyways - det er flere som har spurt om hvorfor jeg ikke legger ut bilder av meg selv fra turen, å det er fordi jeg ikke har noen som kan ta bilde av meg. "Ja, jeg kunne spurt om noen randoms på gaten kunne tatt bilde av meg, MEN jeg vet at jeg hadde blitt så missfornøyd at jeg hadde kastet kamera i bakken eller noe.. Når andre skal ta bilde av meg, får de med enten halve kroppen, bare hodet, bare føttene eller kanskje lillefingeren min får sniket seg med på noen av bildene. #thestruggelisreal - Nei, da får jeg bare leve med det at jeg ikke får noe annet en selfies fra turene mine!

                                                        Det ser ut som om hotellrummet mitt har vært med i krigen eller noe.. Nå må jeg få surret meg til å skrive reiselistene og sortere kviteringene mine! Jeg tror faktisk siste frist for å sende det inn er i morgen (?) Ser ut til at jeg faktisk må døgne i natt, i og med at jeg må stå opp utrolig tidlig i morgen, da jeg må jobbe litt før flyet mitt går til Svolvære.


                                                         

                                                        Nå blir det enda en ny bil å ta farvel med i morgen også.. Jeg merker jeg får seperasjonsangst med alt om dagen. Jeg merker spesielt savnet etter hundene mine og min kjære KJ som har flyttet til NYC, dette må gjøres noe med snarest.

                                                         

                                                        Ha en fin kveld videre, hvor enn du befinner deg-

                                                         

                                                         <KV3

                                                        • 2 kommentarer

                                                        Brønnøysund

                                                        • 24.03.2015 kl.01:21


                                                        • Nå har jeg nesten akkurat ankommet hotellet i Bodø. Jeg er så døgnvill at jeg ikke klarer å sette meg inn i dagene lenger, jeg har dobbeltsjekket at det er mandag i dag nesten 100 ganger! Jeg klarer faktisk ikke koble det eller noe, haha - jeg vet ikke hva grunnen er, men er nok pga jeg flyr så mye.

                                                         Jeg fikk bare èn natt i Drammen, før jeg fløy opp til Nord-Norge, for noen hadde selvfølelig glemt å booke fly, derfor måtte jeg kaste meg på flytoget på søndagen for å rekke flyet til Brønnøysund. WOW, jeg må virkelig si at de menneskene som bor der er UTROLIG koselige og imøtekommende. 

                                                         Selvfølgelig klarte jeg å booke et hotellrom som lå 3 timer unna flyplassen (jeg ble lurt av google) Så fortalte jeg det til han som skulle leie ut en bil til meg, han fortalte at man måtte ta 2 forskjellige ferjer for å komme seg dit, de gikk selfølgelig veldig sjeldent også. Så han kjørte rundt i brønnøysund med meg for å finne et hotell som var ledig, til vi fant Thon hotell, der verdens søteste dame tok meg godt imot. Han som jobber på Hertz bilutleier sendte meg en melding for å høre om alt gikk greit også passet på om jeg kom meg greit på flyet igjen i dag. Gode mennesker gjør virkelig dagen altså. Creds til Thon Hotell & Hertz bilutleie i Brønnøysund,  for ikke å glemme alle de andre søte og gode menneskene jeg møtte som hjalp meg med diverse!

                                                          

                                                         Jeg bytter jo hotellrom og bil hver eneste dag nå, noe som gjør at jeg sliter med å finne hvilken bil som er min - noe de jeg har på snap har fått med seg (kariannevilde)

                                                                                                                   anyways, nå må jeg faktisk pakke igjen, siden jeg skal bytte hotellrom igjen i morgen! 

                                                          

                                                         Noen som har vært i Brønnøysund eller Bodø før? 

                                                         (Beklager for lite blogging forresten! Jeg prøver å blogge men pga dårlig nett og mye reising, blir det dårlig tid til å skrive enkelte innlegg) Kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal skrive et innlegg om, så skal jeg få laget det så fort som mulig!

                                                          

                                                         Nattinatt <kv3

                                                         • Én kommentar

                                                         Haugesund & Karmøy

                                                         • 18.03.2015 kl.17:52


                                                         • What a beautiful day! Nå har jeg akkurat kommet tilbake igjen til Haugesund. Var en tur innom Karmøy i sted, også hentet jeg en ny leiebil - finally - 

                                                          Nå skal jeg ta meg en tur på treningssenteret og spa avdelingen.

                                                          Hva skal du i dag?

                                                           

                                                          Karmøy
                                                           

                                                          Haugesund

                                                          • 2 kommentarer

                                                          (No)r(way)

                                                          • 04.03.2015 kl.23:07


                                                          • Hej alla i hopat! Håper dere alle har hatt en strålende dag. Jeg slenger med litt bildedryss fra roadtrippen min til og fra jobb i dag. Norge er jo så utrolig vakkert nå, hvertfall på sørkanten. Jeg stoppet hvert femte min for å knipse bilder, selvfølgelig tok jeg ikke med stativet, noe som gikk utover outfit bildene mine (se lenger ned.) Jeg angrer så sykt for at jeg ikke tok meg bedre tid til å reise til det ene stedet jeg dro til i dag, for der var det minst 3 steder som hadde vært helt perfekt å tatt bilder av. Men nå skal jeg reise rundt i hele Norge med kamera mitt, så flere bilder blir det. Forresten, så stemmer det at jeg tok det første bildet mens jeg kjørte, haha! Satt som en tulling alene i bilen med kamera i den ene hånden og rattet i det andre.. #doitforthablog

                                                           Nå skal jeg få tatt meg tid til å gjøre "en hemmelig ting" den siste timen før jeg legger meg. (missforstå meg rett, haha) Jeg har jo fortalt dere at jeg har så mye jeg vil fortelle dere, som jeg ikke kan fortelle om helt enda. Uansett, vi snakkes snart <3 good night


                                                           Her kan man se hvor fail det ble å ta selvutløseren fra bilen.. Typisk at jeg glemte å ta med meg stativet i dag og kamera mitt i går..

                                                            Hva har du gjort i dag?

                                                           • 5 kommentarer

                                                           World wild

                                                           • 21.01.2015 kl.09:15                                                           • Beijing / China

                                                                                                                         Mascow / Russland

                                                             

                                                            Helsinki / Finland

                                                             
                                                            Las Vegas - Nevada

                                                             

                                                             
                                                            Milano / Italia
                                                            Sveits

                                                             
                                                            Miami, Florida

                                                             

                                                            Fort Lauderdale , Florida

                                                             

                                                            Palma / Magaluf - Spania

                                                             

                                                            Jeg har vært på alle stedene jeg har lagt ut bilder av, ettersom det er mange som har spurt om det. Jeg har ikke lagt ut bilder av alle landene jeg har vært i, kun de der jeg hadde noen fine bilder fra, eller fra de turene jeg hadde bilder fra, på mac'en min.

                                                            Herregud, som jeg savner det å reise nå - den følelsen når kofferten ligger under flyet, du fester setebeltet og flyet letter. Tanken på at du skal dra til et nytt sted, oppleve ny kultur, skape enda flere minner. Jeg skulle virkelig ønske at jo mer man reiste, jo flere andre reiser fikk man! Eller at man fikk betalt for å reise rundt i hele verden, det tror jeg faktisk er min drøm. Levd av å skrive om verden kanskje? Så lenge jeg kunne tatt med hundene mine, så hadde jeg ikke nølt i ett sekund engang - hva mer hadde jeg trengt? Kanskje en reisepartner, en jeg kunne delt opplevelsene og minnene med.

                                                            Tanken på å bli værende i Norge for alltid, skremmer meg - jeg vil ut å oppleve og føle verden, før jeg slår meg til ro, jeg vil reise jorden rundt - svømme med delfiner og løpe med løver, stå på skøyter i NYC, shoppe i Dubai og clubbe i LA. Jeg vil hjelpe fattige barn i Afrika, jeg vil dra på Zafari og jeg vil se tilbake på livet med glede.

                                                            • 9 kommentarer

                                                            Travel the world

                                                            • 20.01.2015 kl.18:09


                                                            • Marbella/Spania

                                                                                                                           Kypros

                                                              

                                                             Koh Samui / Thailand

                                                              

                                                             Side / Tyrkia

                                                              
                                                             Praha

                                                                                                                           Portugal

                                                                                                                           Paris/ Frankriket

                                                              

                                                             London/ England


                                                             Sharm el sheik / Egypt

                                                              

                                                              

                                                             • 13 kommentarer

                                                             Those summer days

                                                             • 05.11.2014 kl.20:10


                                                             • Fant noen bilder fra fra jeg var i Spania i fjor sommer, så fant jeg noen bilder fra Puro Beach! Gud, det stedet er faktisk så utrolig hellig. Noe man absulutt burde dra til om man vil ha en avslappende dag med god mat og service. Grunnen til at jeg fant disse bildene var jo fordi jeg skulle finne noen av Ingrid som fyller 26 år i dag, fra den gangen vi var i Spania sammen for noen år siden, så siden jeg har vært i Spania tusenvis av ganger, så måtte jeg faktisk gå igjennom nesten alle albumene fra Spania. Jeg hadde faktisk glemt bort denne turen, for jeg var ute å reiste så utrolig mye i 2013 og dette var bare noen dager etter jeg hadde kommet hjem fra Kypros. Men jeg skulle til Spania for de jeg var med og jeg skulle innom en "konsert/spillejobb" eller hva man skal kalle det i Magaluf. Første og siste gangen jeg var der da for å si det sånn. Så skittent og kaos sted har jeg faktisk aldri sett før, så det var deilig at jeg fikk kommet meg bort på Puro Beach og nyte livet der istedenfor. Dro også på et akvarium for å se på fiskene de hadde der.

                                                              Nå har jeg også gått igjennom flere andre bilder fra andre feirer også har jeg sett på all den gode maten jeg faktisk har spist mens jeg har vært ute å reist. Det får meg til å tenke på all den kjedelige maten vi faktisk spiser her hjemme i Norge. (Selvom jeg har spist mye god mat i Norge også da). Nå planlegger jeg faktisk en liten reise om ikke så altfor lenge, kanskje to. Noe jeg gleder meg veldig mye til! Ja jeg kan faktisk planlegge selvom de fleste av turene mine har vært veldig spontane.
                                                               Har du vært på Puro Beach før? Skal du ut å reise snart? Hvis du fikk lov til å dra hvor du ville, hvor ville du reist da?

                                                               

                                                              <3KV

                                                               

                                                              • 2 kommentarer

                                                              Sannheten om Vegas

                                                              • 04.10.2014 kl.14:22


                                                              • Vannet i denne fontenen beveger seg likt med musikken, utrolig fint å se på og få med seg. - Ligger midt i the strip


                                                               Her fikk jeg akkurat vite at det var dette hotellet de hadde spilt inn Hangover. Løp bort til fontenen og tvingte Ida til å ta bilde av meg. *knis*


                                                                Her tvingte vi en random turist til å ta bilde av oss, siden vi ikke fant Ida haha

                                                               På andre siden av pawn shop, så var det et kjent maleri. Eller jeg vet faktisk ikke helt hvem de på bildet er? Men han som bodde i Vegas sa det var et veldig kjent maleri og statuer som var på et fjell eller noe? Og at jeg burde ta bildet med de, så jeg hadde det. Så hvis noen er kjent med dette bildet eller vil ta bildet med det, så er det i bakgaten bak den kjente pawn shop.

                                                               Verdens største gift shop                                                               For en fantastisk tur dette har vært! Jeg har opplevd så utrolig mye på den tiden jeg var der. Jeg har virkelig fått mange minner for livet og jeg skal definnetivt tilbake til Vegas igjen. Det ble litt mindre blogging der nede enn jeg hadde håpet på, det var så utrolig mye jeg ville dele med dere mens jeg var der. Men det var så tidsforskjell at når folk forventet et blogginnlegg fra meg så sov jeg eller var ute. Jeg prøvde å blogge litt mens jeg satt meg ned noen få minutter, så ble som oftest noen dårlige og raske blogginnlegg som jeg skal få prøvd å få endret litt på senere. Når jeg kom hjem til Norge igjen, sovnet jeg med en gang, men våknet ved midnatt og var oppe hele natten og prøvde å fikse alle de tingene jeg skulle, for jeg hadde en lang liste med ting jeg måtte gjøre med en gang bla å poste et innlegg på bloggen noe som alle de som hadde kommet til semifinalen skulle gjøre. Du kan stemme på meg -HER-  det er kun 4 dager igjen til de med flest stemmer blir nominert til finalen, så da håper jeg alle mine kjære lesere og de som bare har dukket innom bloggen gjerne vil stemme på meg. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Mens jeg har vært hjemme igjen i Norge noen få dager har det ikke akkurat vært noe bedre, sovner kl 07.00 på morningen og våkner 17.00, så dagene blir jo snudd veldig opp ned her.. Holdt Charlotte oppe til kl 6 i natt, men hun vekte meg kl 10.00 for hun skulle på jobb, så håper jeg klarer å få snudd døgnet litt bedre nå.

                                                               Men tilbake til turen, så har jeg endel folk jeg gjerne vil takke som hjalp meg med å få en perfekt ferie. For uten dere så hadde ikke turen blitt så bra som den ble.

                                                               Så jeg vil takke en av de mennene som jobbet på flyplassen i Vegas, som jeg først spurte om hjelp til hvor jeg skulle gå for å sjekke inn der jeg skulle (det er 2 flyplasser og jeg stod tydeligvis på feil) som først forklarte veien, men etter 5 minutter skjønte han raskt at jeg ikke kom til å finne frem der nede han hadde beskrevet for meg, så han gikk rundt hele flyplassen for å lete etter meg. Så etter han hadde lett etter meg i ca 15 min så fant han meg lost i et tomt lokale langt nede i kjelleren, (haha, aner ikke hvordan jeg kom meg dit engang) Så han hjalp meg med kofferten og fulgte meg til busstoppet jeg skulle vente på neste buss som kjørte til den andre flyplassen. Der ventet det en annen fyr som het Pete tror jeg det var, som hjalp meg med både kofferten og tingene mine inn på den andre flyplassen men også hjalp meg med å finne ut hvor jeg skulle sjekke inn og faktisk nesten mistet sitt eget fly for å hjelpe meg. 

                                                               Takk til Kris og kompissen hans som reddet Ida og meg, når vi ble strandet på flyplassen i Vegas og ikke kom oss hjem på søndag. Som lot oss kræsje på sofaen dems og kjørte oss rundt i Vegas og faktisk fikk se hvordan de som levde der bodde og se hvordan nabolaget var.

                                                               Tusen takk til den supersnille mannen som også jobbet på flyplassen der nede, som faktisk kjøpte mat og drikke til oss når vi satt der uten noe som helst penger og pass og ikke kom oss hjem.

                                                               Takk til de Norske guttene vi møtte her nede, som lot oss kræsje noen timer på hotellrommet dems når vi måtte sjekke ut av vårt hotell.

                                                               Takk til Marius, Thomas og Vidar som lot meg kræsje både første og siste natten min nede i Vegas på hotellrommet dems (suitten) og for alt annet.

                                                               Og takk til "Petter" som ble med meg på "get lost in the city shopping turen min"

                                                               Takk til Julie & Ida for en amazing Vegas trip og for alle de gangrene de måtte bruke all sin makt for å vekke mitt tunge sovehjerte. Og takk til pappsen som måtte smelle hammeren i taket og få fart på bankene og gjøre alt i sin makt for å prøvd å få overført penger til meg på en søndag, når jeg ble strandet der nede.

                                                               Og sist men ikke minst alle dere andre som kastet alt dere hadde i hende deres for å hjelpe meg hver gang jeg ble en lost puppy og ikke ante hva jeg skulle. Jeg er utrolig takknemmelig for alt av hjelp og støtte hver og en har gitt. Dere er alle gull verdt <3                                                               #travel #reiser #vegas #lasvegas #US #usa #world #adventure #kariannevilde 

                                                               • Én kommentar

                                                               Flytter til Vegas!

                                                               • 26.09.2014 kl.18:54

                                                               • Innkjøpene dag 1: Kjole BEBE xs // Shampoo & Balsam Joico // Bikini, truser, iPhone deksel, genser Victorias secret // Birthday girl Claries


                                                                 Dag 2: To jakker til Chanel // adopt som vi kan bruke i US // Kosevest fra Forever 21 // DUO vippelim (det beste livet du noen gang kan bruke) Smashbox primer SEPHORA//

                                                                Det er så mye jeg må fortelle at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal si.. Men langt om lenge men lengere enn langt så fant jeg ut i går at jeg hadde bestilt hjemtur biletten min til tirsdag og ikke søndag som jeg trodde hele tiden? Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne ha klart å sett på biletten så mange ganger utenom å ha sett at jeg faktisk hadde bestilt biletter for en hel uke. Nå har jeg kun 500 kr igjen resten av turen og jeg skal jo sjekke ut av hotellet 11.00 på søndag og jentene drar også hjem til Norge  på søndag, selv om guttene blir igjen så aner jeg virkelig ikke hva jeg skal nå jeg altså, får vell bare flytte hit imens for å tjene litt mer penger.

                                                                Jeg hadde jo lyst til å kjøre til LA for å se Hollywood skiltet og egentlig fått opplevd den kjøreuren fra Vegas til LA, og tatt helikoptertur over Grand Canyon men selvfølgelig så skulle jeg bruke opp alt jeg hadde av penger på en dag. Det blir jo til at man shopper veldig unødvendige ting, hvertfall hvis man har drukket litt først, det fikk jo alle med seg når jeg var i Miami FL. Men vi har faktisk fått opplevd så utrolig mye på disse dagene vi har vært her, gått opp og ned THE STRIP så utrolig mange ganger, spist alt av hva som går ann å spise,  vi har til og med vært på det lokale utestedet her nede, der kun de lokale og de som eide de største utestedene i Vegas holdt til, så vi minglet med mange av de som var der. Vi har blitt kjent med utrolig mange mens vi har vært her, så man skal ikke si noe på at vi ikke er sosiale. I går tok vi bussen (fant ut at vi måtte være litt mer økonomiske enn hva vi faktisk var i begynnelsen) så bussen var stappfull og alle spurte oss om alt mellom himmel og jord og vi skravlet i vei, helt til vi skulle gå av bussen som stoppet utenfor hotellet vårt ropte alle som var på bussen og den ene etter den andre heiv seg over den andre for å vinke og ønske oss lykke til videre på turen vår. Ha ha Amerikanerne er så søte her nede, veldig typisk at jeg som snapper alt mellom himmel og jord faktisk ikke snappet det øyeblikket der.

                                                                 

                                                                Også i går når vi var på vei hjem, så detter det en jente om på gata helt sykt, så plutselig så går øynene helt bakover eller hvordan jeg skal få forklart det, også ligger hun helt stille, så jeg går forsiktig mot henne for ingen går bort og jeg var usikker på om hun var en narkoman som fikk et annfall og døde for det annsiktet der var helt sykt å se på, (ville jo ikke bli drept hvis det var en narkoman) men så får jeg med meg at hun har shopping poser i hånden sin så jeg prøver å få kontakt med henne og det strømmer på folk som skal hjelpe og typen som var på andre siden av gata kommer løpende.. også reiser denne jenta seg opp og spørr meg om hva som skjedde, for hun viste ikke hva som hadde skjedd, også blir hun skikkelig svimmel igjen og blir tatt imot av de andre som var rundt der. Så vi ringer til ambulansen og folk kommer med både drikke, håndklær med kaldt vann og hjelper skikkelig til. Så shoutout til folkene her nede der alle stod på for å hjelpe en person.

                                                                Jeg får jo ikke det annsiktet og de øynene ut av hodet mitt, for etter alle de skrekkfilmene jeg har sett på, så var det akkurat som om hun var med i Exorcisten at en demon kom inn i kroppen hennes.. Så jeg har vært litt skremt etter den episoden, men jeg håper virkelig ikke at det var det og at alt går bra med henne nå J

                                                                 

                                                                I dag spiste vi forkost på en veldig American restsurant som men alltid ser på filmer der vi bestilte egg-omelett og pannekaker, vet ikke hvorfor vi bestiller så mye hver eneste gang for vi klarer aldri å spise opp og de har jo de største porsjonene i historien her nede også. Men det var faktisk noe av det beste jeg noen gang har smakt! De andre jentene dro rett til et kjøpesenter etter vi hadde spist, men jeg ble igjen her for å få blogget litt og fått fikset på alt det jeg ikke har rukket mens jeg har vært her. Også har jeg ikke penger haha.

                                                                Men i dag blir en veldig lang dag, for vi skal jo feire bursdagen til Marius i dag, så det blir dagsfylla ved poolen, så skal vi ut å spise, gå opp på det største tårnet her nede og se utover utsikten og så ut på byen igjen.

                                                                Jeg tror jeg har lagt på meg en del her nede, med bare fyll og amerikansk mat #stappmett2014

                                                                Nå vorser jeg litt på rommet mens jeg blogger for å få kommet i gang, klokken er jo allerede 09.15 ha ha! 

                                                                 

                                                                 

                                                                Hva har du gjort disse dagene? Har du vært i Vegas før? Eller dratt på en spontantur til US før? 

                                                                • 2 kommentarer

                                                                Bildedryss fra USA

                                                                • 26.09.2014 kl.00:58


                                                                • Har så lite tid til å blogge her nede har jeg funnet ut. Er så sjeldent på hotellrommet, når jeg først er der så tar vi en rask tur innom for å skifte og ordne oss raskt ellers er det sent på natten da vi alle er stup fulle og sovner med en gang..

                                                                 • Én kommentar

                                                                 Hyttetur

                                                                 • 22.08.2014 kl.12:49


                                                                 •  

                                                                   

                                                                  Gummistøvler: hunter
                                                                  T-skjorte : Abrecrombie and fitch
                                                                  Zip hood : Abrecrombie and fitch
                                                                  Ytterjakke: Helly Hansen
                                                                  Treningstights: Nike
                                                                  Solbriller: Prada

                                                                  Jeg dro på en spontantur til hytten min på mandag, der det selvfølgelig ikke var internett.. Noe som faktisk var litt deilig for en gang skyld, men det endte jo opp med at jeg ikke fikk blogget det jeg skulle, og heller ikke svart på spørsmålsrunden.
                                                                  Vi gikk en lang tur en av dagene til dusehesten, men det tok ikke lang tid før det ble storm så vi måtte forte oss ned igjen. Selvom vi hadde planlagt flere turer etter denne, så ble dette den eneste turen vi gikk, det er veldig lett å fyre i peisen å sitte under et teppe å se på mange filmer i strekk. Ja, det er jeg faktisk utrolig flink til. CocoD hadde hvertfall utrolig godt av denne hytteturen. Men nå er det tilbake til virkeligheten igjen og endelig internett.


                                                                  Hvordan har din uke vært?
                                                                  • Ingen kommentarer

                                                                  Bildedryss fra Marbella

                                                                  • 13.07.2014 kl.12:21


                                                                  •  

                                                                    

                                                                    

                                                                    

                                                                   • 4 kommentarer

                                                                   Brann på hotellet

                                                                   • 12.07.2014 kl.12:33


                                                                   •  

                                                                     

                                                                    Kjole fra Lace

                                                                    Veske fra Marc by Marc jacobs

                                                                    Sko fra Zara                                                                    Topp fra Zara

                                                                    Skjørt fra Berskha

                                                                    Veske fra Michael Kors

                                                                    Neglelakk fjerner fra Chanel

                                                                     

                                                                    I går så ble vi vekt av at folk skrek på hotellet vårt, banket på dørene og vi skjønte ikke så utrolig mye av hva som ble sagt, jeg trodde det var rassia eller noe helt til de banker på døren våres og skriker. Så går vi ut på terassen og alle skriker til oss at vi må komme oss ut for det er en brann på hotellet. 

                                                                    Så vi får jo litt smålig panikk for vi hadde akkurat våknet, så jeg prøver jo å få med meg alt jeg hadde av verdisaker i en bagg, for alt jeg tenkte var at jeg ikke kunne miste alle tingene mine enda en gang til. Gangen var røykfullt og de som jobbet der var ganske dumme og åpnet alle vinduene for å "lufte" mens det enda brant. OG brannalarmen utløste seg aldri, så det er faktisk veldig utrygt å vite at den ikke utløser seg når det brenner.

                                                                     

                                                                    Så kom vi oss ut av hotellet og måtte spise frokost i en bakgate på bakken (haha), men så tok vi taxi inn til Puerto Banus for å shoppe litt, før vi dro å spiste og drakk med familien Van der Meij. Så dro vi tilbake til hotellet vårt sent på natten for å se om rommet vårt hadde blitt brent ned, noe som det heldigvis ikke hadde blitt, men det luktet endel røyk når vi kom inn i lobbyen. Men nå skal vi campe her i Puerto Banus, til det blir litt bedre på hotellet vårt.

                                                                     

                                                                     

                                                                    Nå går turen videre til Ocean Club og andre strender videre med alle jentene samlet. Idag dropper vi guttene for å ta en skikkelig fyllekule.

                                                                     

                                                                     

                                                                    #KKpåtur #spain #Marbella #druen

                                                                     

                                                                    • Ingen kommentarer

                                                                    Palmedus DEL 2

                                                                    • 07.07.2014 kl.21:22


                                                                    • Jeg stod faktisk lengere enn snowboard kingkong Gjermund! Bare så det er sagt

                                                                      

                                                                     Siden jeg var på mandagsfylla forige uke så fikk jeg jo en kul i hodet mitt. Den er der enda faktisk...

                                                                     Idag måtte jeg stå opp så utrolig tidlig for jeg skulle sette på mink-vipper i Oslo, før jeg skulle til legen.. Så nå skal jeg bare pakke og stresse, for Kaja og jeg bestilte nemmelig tur til Marbella i natt så vi drar jo tidlig på onsdag. Så der fikk jeg endelig bestilt min etterlengtede "syden" tur.

                                                                      

                                                                     Vi satt bare å surret og lurte på om vi skulle reise til St. Tropez, Miami, Marbella eller Ibiza, men valget endte på Marbella sånn at vi kan kose oss på Nikki Beach.

                                                                      

                                                                      

                                                                     Hvor skal du reise i ferien?

                                                                     Vil bare minne om at det fortsatt er mulighet til å være med på konkurransen lenger ned på bloggen

                                                                     • Én kommentar

                                                                     Palmesus DEL 1

                                                                     • 06.07.2014 kl.21:40


                                                                     •  

                                                                      Hvor starter jeg egentlig? Jeg våknet på fredagen og trodde jeg hadde god tid til å spise god frokost, dra innom butikken og hente det nye kameraet mitt som jeg hadde bestilt!

                                                                       

                                                                      Canon 1100D. Supert Kamera forrensten, tatt alle bildene fra #palmesus2014. Men på veien til å hente kamera får jeg en tlf om noen som er 10 minutter unna Drammen og spørr om jeg vil være med.

                                                                      Jeg er ganske spontan, men ikke så spontan tenkte jeg. - 10 minutter senere satt jeg i bilen på vei til kristiansand.

                                                                                                                                              

                                                                      Solbrillene får du kjøpt HER // Sheinside

                                                                      Topp fra Bik Bok

                                                                      #brunobanani #palmesus #palmesus2014  #stæming


                                                                       

                                                                      • 2 kommentarer

                                                                      Where do you wanna go..

                                                                      • 23.06.2014 kl.16:24


                                                                      • Nå er det like før jeg kjøper meg en koffert og setter meg på første fly lengst unna her!

                                                                        

                                                                       Jeg trenger virkelig en ferie, oppleve nye steder og nye ting. Jeg har alltid så mye lopper i blodet mitt, jeg lever virkelig av å reise rundt i verden og utforske alt mulig.

                                                                       Nå er det 1 år siden jeg var i Kypros, Thailand, Magaluf, Marbella og endel måneder siden jeg var i Florida. Jeg har planlagt å flytte til Fankriket en liten stund, men jeg trenger faktisk en liten tur til før den tid.

                                                                       Reising er drivstoff til kroppen min har jeg funnet ut. Noen tips til hvor jeg burde dra nå? - I just need to find my partner in crime  som vil reise like mye rundt som det jeg gjør.

                                                                        
                                                                       - Hvis du skulle dratt akkurat i dette øyeblikket, hvor ville du dratt da?
                                                                       • 21 kommentarer

                                                                       Nora Norway by Carina Dahl

                                                                       • 27.10.2013 kl.11:04


                                                                       •  

                                                                        Vi fikk et armebånd i en goodibag når vi kom på lanseringsfesten
                                                                        Stine - Meg - Carina- Kaja

                                                                        Jeg tok med meg mine to engler med på denne fine landseringen

                                                                        Søteste Carina & meg                                                                        Har du tatt en titt på smykkene hennes? Hvis du ikke har gjort det enda, kan du ta en titt på denne siden http://www.jewelbox.no
                                                                        - Karianne Vilde
                                                                        http://www.jewelbox.no
                                                                        • 3 kommentarer
                                                                        Stikkord:

                                                                        On the road again

                                                                        • 24.10.2013 kl.12:18


                                                                        • Nå har jeg reist rundt i Sverige hele helgen med kjæresten min, så har ikke fått lagt inn noen updates fra photoshooten jeg sminket for på fredag. Men her er noen bilder fra konsertene til Dj Broiler i Sverige denne helgen.
                                                                         Övrebru
                                                                         .


                                                                         Arvika


                                                                         "Like barn leker best" er vel det de sier ja.
                                                                         .
                                                                         .


                                                                         Bare å glede seg til det nye albumet dems kommer ut, det ble spilt noen sanger nå denne helgen i Sverige.
                                                                         - Karianne Vilde
                                                                         • Én kommentar

                                                                         Roadtrip's

                                                                         • 24.10.2013 kl.10:27


                                                                         •  

                                                                          Turer til utlandet!


                                                                          Noen av turene jeg har vært på de siste månende sammen med kjæresten min Simen.
                                                                          De har egentlig vært ganske spontan-turer alle sammen, men de har vært utrolig koselige!
                                                                          Ble litt mye "klisse"-bilder, men jeg har ikke hentet de andre på den eksterne harddisken min.. 
                                                                          Roadtrip fra Spania til Portugal
                                                                          - Her satt vi hos Mikkel og tullet om at vi ville dra til utlandet, så vi bestilte tur til å dra
                                                                          på natten den dagen var det vel. Så da tok Kristine Pilar, Mikkel, Simen & meg fly til Spania,
                                                                          for så å håpe på at vi fikk leie en bil for å kjøre over til leiligheten til Mikkel i Portugal.
                                                                          her kan du se video fra turen; http://www.youtube.com/watch?v=h-vldUz3Xn0
                                                                          Kypros                                                                          - Denne turen bestilte Simen ganske rett etter bursdagen min, han sa bare at han hadde bestilt tur til Kypros, og at vi skulle dra om noen dager.
                                                                          Noe jeg syntes var utrolig deilig.
                                                                          Vi leide oss en beach-buggy, cruset rundt på øyen og hadde en utrolig fin ferie, selvom det ikke var et luxus-sted om du vil kalle det for det da egentlig.
                                                                          Men vi fikk det til å bli den beste ferien vi noen gang hadde hatt.
                                                                                                                                                              Spania - Marbella

                                                                          De skulle ha to kvelder de skulle spille på Grabbarna Grus, så vi slappet av på Puro Beach!!
                                                                          Utrolig deilig ferie må jeg bare si.
                                                                          Thailand - Koh Samui

                                                                            

                                                                          Simen & meg - Kaia & Oliver <3
                                                                          Så når det kommer til kjære Thailand,  så fikk jeg en meld av Simen når jeg var i Kristiansand, der han lurte på om jeg var "keen" på å være med til
                                                                          Thailand!Jeg svarte "såklart" JA. (hehehh)
                                                                          1 time senere ringer han meg og forteller meg at han har bestilt tur til Thailand - Koh Samui og at vi skulle dra om 1 uke (Ja, jeg er veeeldig spontan).
                                                                          Manglet bare å ta vaksinene og pakke, så var vi klare til å dra til de andre nede i Thailand.
                                                                          Vi reiste med firstclass, bodde i forskjellige villaer med eget svømmebasseng (som vi selvfølgelig hadde poolparty med de vi var med der nede) 
                                                                          Har allerede skrevet om Thailand, så skal ikke drømme meg mer bort til dette landet før jeg faktisk bestiller en ny bilett ned dit.
                                                                            Liker du spontanturer eller liker du å planlegge i god tid i forveien?

                                                                          - Karianne Vilde
                                                                          • Ingen kommentarer

                                                                          Thailand 2013

                                                                          • 24.10.2013 kl.09:37


                                                                          •  

                                                                           Jeg skulle skrive om den siste turen jeg hadde vært på, og det var den til Thailand for 3 uker siden da jeg dro på tur med Simen, Kaia, Oliver,
                                                                           Kristian, Karen, Daniel og Andrea.Vi bodde på Koh Samui, og det er definetivt et sted jeg vil dra igjen, en utrolig koselig øy, der vi kunne finne på utrolig mye nytt
                                                                           og spennede ting, som man vanligvis ikke gjør her hjemme i Norge.
                                                                           Kaia & meg i bassenget utenfor villaen vi hadde der.


                                                                           Oliver Frydenberg & Simen Auke & Daniel Gjertsen


                                                                           Klappet tiger der nede, det var nytt og utrolig spennende! Merket jeg var litt nervøs før jeg skulle inn i buret, men angrer ikke for at jeg gjorde det.


                                                                           Tenkte vi måtte prøve ut luftballong når vi først var der nede, det var utrolig koselig å sende den opp på natten.  Det blir jo sagt at kjærligheten varer
                                                                           evig når man sender disse opp, hehe

                                                                           Har du vært i Thailand før? Eller Koh Samui? 
                                                                           Eller et enda mer spennende feriested jeg burde besøke? 
                                                                           - Karianne Vilde

                                                                           • Ingen kommentarer
                                                                          • Designet av

                                                                           Camilla Haukjem