hits
OPPLEVELSERBoklanseringen til Anniken med en dramatisk slutt

 • 24.09.2018 kl.13:26


  • Processed with VSCO with b5 preset

   Processed with VSCO with b5 preset

   Processed with VSCO with b1 preset

   Processed with VSCO with b1 preset

   Processed with VSCO with b5 preset

   Processed with VSCO with b5 preset

   Lite visste jeg at små ting som skjedde da vi var yngre skulle komme på trykk i en bok, men det har det og jeg gleder meg til å lese boken. Alt jeg vet er at jeg er veldig stolt av henne og hva hun har klart. Lite visste jeg også at jeg ville ha en venninne som skulle bli forfatter innen fylte 22, men det skjedde. Kvelden startet med et lite vors på hotellrommet med foreldrene til Anniken før vi gikk bort til lokalet Anniken befant seg i. Vi hoiet og lo, taler fra alle kanter, mat og sang. Fra hva jeg husker var kvelden vellykket, men jeg måtte avslutte litt tidligere da jeg skulle i bunad dagen etter. Men kvelden skulle ikke ende så lett for min del. For mens vi sitter på toget er det en fyr som faller om. Folk skriker etter noe å gi til han og jeg kommer på at vi fikk servert små kaker med logoen til boken utenpå. I det jeg gir den tenker jeg, denne kaken må være vegansk, glutenfri og sukkerfri kake da det er fra Anniken sin produksjon, så jeg trakk meg litt tilbake fra situasjonen og lot folk dra frem en god gammeldags snickers. Vi ringte ambulanse og toget ble holdt igjen til fyren ble hentet. Ingen fred ingen farge hopper jeg av i Drammen og tusler hjemover med musikk på ørene. Jeg føler at jeg må titte til siden og i det jeg gjør det ser jeg 2 rådyr gå ovenfor gaten for meg. De nistirrer på meg og gikk når jeg gikk og stopper opp når jeg stopper opp, helt frem til de setter kursen rett mot meg og løper. Sjokkskadet som jeg ble skriker jeg og begynner å løpe fra de selv (hahahah) og i det jeg løper for harde livet kommer det en bil som da skremmer de nedover. Mye mulig de ville ha den veganske, gluten og sukkerfrie kaken jeg hadde i vesken. 

   Jeg gikk med forte steg hjemover den kjølige kvelden, usikker på hva som ville dukke opp i neste sving når det skulle være så plundrete for meg og komme meg trygt hjem. Ha ha - Jeg våknet med den verste hodepinen, tett nese og kroppen verket!! Ååånei, barnedåp og bunad. Jeg hadde satt på alarmen 3 timer før jeg skulle være der så jeg kunne bruke laaang tid. Jeg satt i 1 time i dusjen for å prøve å få varme og liv i kroppen. Jeg kom meg igjennom dagen og fra jeg kom hjem i går kl 6 til klokken 12 i dag har jeg bare sovet og sovet. Hundene har ligget på hver sin side av ansiktet mitt og der har vi bare ligget slakt.

   • 4 kommentarer

   Satte fyr på hotellrommet

   • 02.09.2018 kl.15:12


   • Jeg satte fyr på hotellrommet. HA HA. Jeg husker ikke om jeg fikk fortalt det her på bloggen eller ikke, men ja!! Jeg satte fyr på hotellrommet i Bali. Jeg venter aldri på noe eller noen, så da jeg fant ut at vi hadde litt tekniske problemer med den ene lampen bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender. Jeg fikk det til og vi la oss og sovnet ganske greit etter min fantastiske elektriker-jobb. Vi står opp tidlig for å dra på utflukt eller hva vi skulle. Vi er borte nesten hele dagen, og vi gledet oss til å hoppe i dusjen da vi skulle spise med Ruth Maria og Christine som akkurat hadde kommet ned til Bali. Når vi kommer til hotellrommet så luktet det så sykt ekkelt, vi klarte ikke helt sette ord på det for det luktet brent, svidd og kvalmende... Hver dag fikk vi alltid servert kake på hotellrommet, så vi begynte å beskylde den stakkars kakebiten som lå på benken vår. Det måtte være den som luktet så himla vondt. Vi åpent alle døren og kastet kaken ut av hotellrommet og skrev "Don't give us any more cake!!" på et papir der de la kaker hver dag så vi ikke trengte å oppleve den lukten noe mer. Vi satte oss ute på terrassen for vi klarer ikke være på hotellrommet, så vi blir sittende en stund og disse den illeluktende kaken. Vi lager så mange "jokes" av den uskyldige kaken, at vi til slutt bestemmer oss for å dusje av oss den tørre humoren vår. Julianne går inn på badet, og jeg skal sette meg ned og gjøre ferdig en oppgave jeg hadde siste deadline med den dagen. Julianne får hverken på lyset eller vannet, og mac'en min hadde ikke ladet noe?? Jeg titter rundt meg og ser at nesten hele veggen ved sengen min hadde brent!! Jeg roper på Julianne for å be henne komme ut! Lampen jeg trodde jeg hadde fikset hadde tatt fyr og brent opp store deler av sengegavlen min. Vi hadde jo ikke lagt merke til det, for vi hadde ikke klart å være inne på hotellrommet, Samtidlig som vi var så opptatt av å disse den stakkars kaka de hadde servert til oss. Jeg måtte dermed ringe ned for å få noen til å hjelpe oss med både brannskadene, strømmen og internett. De sendte opp èn etter èn, men ingen klarte å fikse problemet. De fniste og lo av lukten, og holdt seg foran nesen mens de prøvde å arbeide på hotellrommet vårt. 

    Vi ble sittende på terrassen i evigheter og lo over at vi hadde beskyldt kaken for den ekle lukten. Jeg fikk streng beskjed av jentene om at jeg ikke skulle leke mer noe mer elektriker på turen. Men igjen.. Julianne og jeg er skikkelig klums og dums når vi er på tur så det kom ikke som et sjokk. Av 50 stykker som dro på utflukt, var vi de 2!! eneste som klarte å bli brent av korallrev, så utflukten måtte avsluttes og en lege måtte komme til øya. ??? Altså? Jeg må bare le. Jeg var brent oppover hele rumpa og ryggen, så legen kom løpende mot oss og ga oss behandling. 

    Dette bildet ble tatt rett før alt gikk til H* Jeg vet ikke om vi er en dårlig match på tur eller en veldig bra en, men vi ler ganske mye og vi opplever mer enn normalt! 

    Processed with VSCO with l11 preset

    • 2 kommentarer

    Hjelp! Vi skal til sjøs

    • 30.08.2018 kl.12:10


    • Processed with VSCO with c9 preset

     .    .     .

     Jentene setter snart turen til sjøs, for vi skal nemlig back to the 90's!! We love the 90's har båtturer der man drar til Danmark, og det er der vi skal lørdag 27. Okt. Det blir nok god kok hele kvelden, så jeg vi gleder oss veldig til å dra på SPA på morgenen etter. Nå driver vi med den store planleggingen om hva vi skal ha på og med? Jeg vil jo gjøre noe ekstra spennende ut av det med å finne noen helt syke klær, så du kan tenkte deg at den gruppechatten vår har gått varm flere ganger. Jeg har sagt hver gang at jeg har hatt så lyst til å dra på We love the 90's, men det har bare aldri skjedd, så det blir ekstra koselig at jeg skal dra med hele jentegjengen min. 

     Nå er det bare å finne frem alle neon-klærne og sette på litt 90's filmer og la inspirasjonen blomstre. Vil dere at jeg skal legge ut antrekksbilder før jeg drar?

     Processed with VSCO with a4 preset

     Skal du også på denne båtturen?

     • 2 kommentarer

     Forsvant på 1 uke

     • 21.08.2018 kl.15:30


     • Processed with VSCO with a5 preset

      Processed with VSCO with a5 preset

      Processed with VSCO with a5 preset

      Processed with VSCO with a4 preset

      Sommeren forsvant på 1 uke. Altså.. Det var så varmt da jeg dro til New York, når jeg kom tilbake var det kaldt, høst og allerede mørkere. Alt forsvant sånn. Jeg tror Findings var siste gangen jeg kunne gå så sommerlig for i år. Men jeg vet ikke helt hva som er skumlest, at sommeren er over for denne gang eller alle som har startet på skole? Samtidig finnes det ikke noe mer irriterende enn å sitte i rush-køen. Ja, jeg tror jeg har kost meg litt for mye med en stressfri sommer men Samtidlig er det deilig at hverdagen har startet igjen. Kanskje det får meg til å slutte å sove så mye. Nå vil jeg bare på hyttetur, så jeg får finne meg noen som kan være en spontan person med meg. 

      • Ingen kommentarer

      Findings vibes

      • 20.08.2018 kl.12:23


      • Processed with VSCO with c9 preset

       Processed with VSCO with a4 preset

       Processed with VSCO with a4 preset

       Processed with VSCO with a5 preset

       .     .     .

       Findings er over for i år og jeg har ligget rett ut siden i jeg kom hjem. Anniken har ikke fått internett hjemme hos seg selv enda, så det ble lite med blogging i helgen. Jeg tenker at jeg får rullet meg ut av sofaen og starte uken med å trene, handle mat og vaske. Jeg blir alltid sånn etter å ha sovet borte noen dager for uansett om man liker rutiner eller ikke, så er det greit å ha noe faste "ting" å holde seg til.

       Ha en fin mandag <3

       • Ingen kommentarer

       Dette må jeg slutte med

       • 16.08.2018 kl.21:40


       • Jeg sa allerede på flyturen på vei ned til New York hva jeg IKKE skulle shoppe. Ting som var no no, fordi jeg allerede hadde aaaaalt for mye av det. Det var leppepomade/lipgloss, solbriller og joggeklær. Det tok ikke lang tid før det var det jeg hadde shoppet mest av. Jeg klarer ikke, altså, jeg er avhengig av å kjøpe noe til leppene? Jeg aner ikke hvorfor, men uansett hvor jeg er så har jeg kjøpt noe. Jeg har leppepomade over alt i bilen og leiligheten. Jeg har så mange hettegensere, så jeg har endt opp med å gi bort nesten alle til veldedighet for å kanskje skjønne at jeg ikke skal kjøpe flere. Jeg endte selvfølgelig opp med å kjøpe, ikke bare til meg men hunden min også.... Orker ikke meg selv, og jeg får aldri brukt opp noe av det jeg har fordi jeg har aaaalt for mye. Skulle ønske kortet mitt ble declinet hver gang jeg prøve å kjøpe noen av disse tingene. Selv med min solbrillestopp endte jeg med å kjøpe 3 solbrillepar i New York. Jeg hadde også nettopp mottatt Gucci solbrillene mine rett før jeg dro i tillegg..

        .   .   .

        Jeg endte med å sov i 2 døgn når jeg kom hjem. Jeg små-våknet fordi hundene måtte ut, så sovnet jeg igjen helt frem til kroppen ikke klarte å sove mer. Likevel klarer jeg å sovne på sofaen etter jeg kommer hjem på morgenen i dag, helt frem til kl 3 PM!! Jeg orker ikke at jeg skal sove bort alt. Det har endt med at jeg har så mye deadline jeg må ta igjen at jeg blir helt gal. haha. Nå er det bare å gjøre i stand gavene til Cocodoggen som har bursdag i morgenen og finne ut hva jeg skal ha på meg på findings. Selv det har endt med at jeg har heller funnet frem 100 ting jeg skal legge ut på Tise HER istedenfor. 

        • Én kommentar

        Twin up with your best friend

        • 14.08.2018 kl.14:24


        • Reklame | Betalt av Ananas Swimwear

         DCIM\103GOPRO\G1803527.JPG Processed with VSCO with c7 preset

         DCIM\103GOPRO\G1913639.JPG Processed with VSCO with c7 preset

         DCIM\103GOPRO\G1863589.JPG Processed with VSCO with c7 preset

         "KARIANNE20" gir deg 20% avslag på alle bikiniene hos ananas swimwear 

         DCIM\103GOPRO\G1933652.JPG Processed with VSCO with c7 preset

         DCIM\103GOPRO\G1703425.JPG Processed with VSCO with c7 preset

         . Sunny days with besti .

         DCIM\103GOPRO\G1833556.JPG Processed with VSCO with c7 preset

          

         Jeg tror jeg aldri har opplevd et varmere sted enn NYC, eller luftfuktigheten var så j*vlig at vi så og si løp før å komme inn i butikker. Så det at vi brukte noen dager på 1 Hotel Brooklyn Bridge var bare helt magisk. Kaja og jeg testet også ut disse supersøte bikiniene fra ananas Swimwear også mens vi var her nede. De var veldig behagelige og man kan velge om man vil ha mønster eller farger ved å vrenge de. Helt perfekt om man vil ha forskjellige bikinier på en ferie. Overdelen er litt små i strs så seg har Large, mens underdelen er i small. Jeg gir dere 20% rabatt Ved å bruke kodeordet "KARIANNE20" når du bestiller fra hjemmesiden deres HER

         • 2 kommentarer

         Metropolitan Museum of Art

         • 11.08.2018 kl.20:31


         • Processed with VSCO with a4 preset

          Hvert år arrangeres det MET gala der de har et nytt "tema" hver gang, så i år var der ?Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination?. Det var et nydelig museum og jeg anbefaler å dra innom MET museumet hvis du noen gang er i New York. Du velger selv hvor mye penger du vil "donere" for å komme inn, så det passer bra om man er på budsjett og vil oppleve litt mer. 

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Processed with VSCO with a4 preset

          Se på denne hagen. Altså? Jeg elsker planter og trær.

          Processed with VSCO with a4 preset

           

          • Ingen kommentarer

          Dette må du gjøre i NYC

          • 09.08.2018 kl.05:13


          • Processed with VSCO with c8 preset

           Jeg sitter her med bena i været og vinglasset i hånden etter en lang dag i New York. Vi bestemte oss for å leie en citibike for å sykle rundt i byen og det var noe av det beste jeg har gjort. Selv for Kaja og Jenny som har bodd her i 4 år, har aldri syklet og de fikk se byen på en helt annen måte. Vi betalte kun $13 for å ha sykkelen en hel dag, noe som er en ganske fin pris for å komme seg rundt i byen. Ulempen er at man må dukke innom stasjonene hvert 30 minutt for å "registrere" sykkelen. Men det var citibike stasjoner over alt, så det var heller ikke noe problem. (Det høres kanskje ut som om jeg skriver reklame for de, men det er bare ærlige meninger så dere kan få en bedre opplevelse av byen ​hvis dere skal besøke den.) Vi fikk se og føle på byen i varmen med vind i håret. Dere skulle bare visst hvor varmt det er her!! Det er så absolutt ikke noe vind her, man svetter ihjel bare av å stikke lilletåa utenfor døren. Det er jo så høye bygninger her så du føler ikke akkurat at vinden blåser seg i ansiktet... Kan ikke si noe annet enn at alle, og da mener jeg alle, går rundt med svettedråper i ansiktet og når vi syklet fikk vi E N D E  L I G kjenne på litt vind.

           Processed with VSCO with m5 preset

           Flatiron building

           Processed with VSCO with a4 preset

           . Wall Street .

           Processed with VSCO with c8 preset

           Processed with VSCO with a4 preset

           Processed with VSCO with a4 preset

           One world trade center <3

           Processed with VSCO with a4 preset

           Processed with VSCO with a4 preset

           Her er foresten trappene til Carrie in sex and the city. Det ser ikke ut til at noen bor der, men hvis noen bodde der syntes jeg synd på de da alle (inkludert meg) tar bilder av den. Eller jeg har ikke tatt bilde foran den da.

           Men det er absolutt mye å gjøre i New York, så mye man kan se og finne på. Sykle rundt i byen har uten tvil blitt en stor favoritt og kommer ikke til å bli siste gang. Fine byen med de fineste bygningene. 

           • 2 kommentarer

           Skal du reise? Dette må du ha med

           • 31.07.2018 kl.16:11


           • Reklame | Delvis sponset - Daniel Wellington

            Nå er det reisesesong for de fleste, og hva annet bedre er det å få tips til hva man skal ha med seg i håndbagasjen. Jeg har som regel med meg en liten og en stor veske som håndbagasje, så første innlegg blir hva jeg har i den minste vesken. Jeg skal også lage hva man burde ha med i håndbagasjen av ting som redder flyturen og hvordan du skal pakke kofferten din. 

            Processed with VSCO with m5 preset

            De viktigste tingene i den minste håndbagasjen som du har under setet ditt. 

            Pass! 

            Det er egentlig det viktigste du har med deg, så ha det alltid et sted du kan rekke til.

            Lommeboken din og husnøkler.

            Når jeg reiser har jeg den alltid i den lille vesken, slik at du vet hvor den er til enhver tid. Jeg har en nøkkelknipelommebok fra Luis Vuitton, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med valget. Da har jeg begge to på samme sted til enhver tid.

            Ørepropper og iPhone lader. 

            NB! Skal du reise med Norwegian, må du betale for å låne ørepropper til tv-skjermen. Så ta med dine gamle ørepropper fra Apple.

            Antibac.

            tenk på alt du tar på når du er på en flyplass.

            Almanakk.

            I min almanakk fra Louis Vuitton skriver jeg ned alle mine gjøremål og div. Jeg har også reisekortene mine der, som SAS, reiseforsikringene, EØS kort, SIXT leiekortet mitt, ESTA

            Hårstrikk.

            Leppepomade og håndkrem.

            Solbriller.

            Hvis du bruker et hardt etui, så bruker jeg det som kort og pengeholder mens jeg er på stranden. 

            Sminkekost.

            Det er ofte man får litt svett hud av å fly, så det er deilig å dra en kost igjennom ansiktet.

            Bok.

            på lange reiser så tar det noen ganger litt tid før man får satt på tv-skjermen foran deg, så for å få tiden til å gå fortere kan du lese på en god bok. 

            Klokke.

            Man kan f.eks ha med eller ha på denne lekre klokken fra Daniel Wellington. Bruker du kodeordet "karianne15" får du 15% rabatt <3

            Processed with VSCO with c8 preset

            Pssst! For å unngå å få dotter i ørene når du flyr, kan du tygge på tyggis i mens flyet letter. Det hjelper utrolig mye.

            Processed with VSCO with m5 preset

            Processed with VSCO with c8 preset

            Små ting som hjelper utrolig mye. Neste blir hvordan du pakker kofferten din, noe jeg burde gjøre snart da jeg reiser om noen dager.

            Håper dette kom til nytte.

            • Ingen kommentarer

            Back to school

            • 24.07.2018 kl.17:16


            • back to school vibi'n

              

             Da har jeg startet. I går kjøpte jeg meg en notatbok "how to be a unicorn", mest fordi den var søt og søte notatbøker får deg til å komme i gang og gjør deg en dråpe litt flinkere til ting. Jeg skulle egentlig bare sende inn gullringene mine til mestergull for at de skulle stramme de litt opp og jeg har mistet diamanten på en annen ring, så jeg måtte levere skattene mine der. Selvfølgelig ligger det en bokhandel rett ved siden av og siden jeg har en tvang til å bruke både penger og kjøpe bøker måtte jeg ta turen innom. Derfor tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en søt notatbok jeg kunne bruke til Fransken min. Så nå har jeg altså startet, og jeg ble overrasket over hvor godt flere av ordene og setningene faktisk hadde satt seg i hodet mitt når jeg ble testet. Selvfølgelig har Frankrike forskjellige måter de hilser på, om det så er morgen eller kveld, hvor godt man kjenner personen eller om det er èn eller flere personer. Men det er nok fordi Franskmenn er såpass sære mennesker at de bare har det sånn. Men det er det jeg har sittet med i hele dag. Lært meg forskjellen på de forskjellige hilsningene og små begrep som betyr mye/respekt i Frankrike. 

             Hvis noen lurer på hvorfor jeg har det fra Fransk til Engelsk, så syntes jeg ting er MYE bedre å lære seg fra Engelsk til et annet språk. Jeg føler de Engelske ordene kanskje har litt mer betydning? Hm, litt usikker, men jeg tenker som oftest på Engelsk. Uansett, jeg syntes det er mye bedre og jeg lærer bedre av det.

             Processed with VSCO with m5 preset

             Det er så gøy å lære seg og mestre Fransk. Jeg gleder meg til jeg skal lære mere, men nå var det på tide med en pause for at hjernen skal ta til seg litt av det den allerede har lært til nå. Jeg skal sette meg et mål, og når jeg har nådd det målet skal jeg reise til Frankrike for å teste ut språkkunnskapene og lære meg litt mer av slengen og kulturen deres. Kanskje jeg burde dra alene. Selvfølgelig er det bedre å reise med noen, men hvis du reiser alene må du bruke språket og hjernen. Du må klare deg og du slipper deg litt mer løs. Men vi får se. Jeg får finne ut av hva målet mitt skal være.. Salut

             Processed with VSCO with c9 preset

             Au revouir!

             • Ingen kommentarer

             Stavern festivalen

             • 16.07.2018 kl.13:50


             • Processed with VSCO with c9 preset

              Hver gang jeg gjør noe, f.eks drar på festival eller eventer, så innbiller jeg meg at jeg vil være flinke til å ta bilder. Men nei. Fortsatt like dårlig hver gang, fordi man har det så gøy når man først er i gang. Men alt i alt var det en fantastisk opplevelse, og vi hadde the time of our life. Jeg mistet jo selvfølgelig de nye solbrillene mine, noe som alltid er like kjipt. 

              Processed with VSCO with c8 preset

              I går var jeg egentlig helt død og ville bare sove og slappe av - men jeg måtte selvfølgelig få med meg finalen mellom Frankrike og Croatia uansett hvor sliten og trøtt jeg var. For en kamp!! Det var god S i baren og vi koste oss greit med pizza, øl og guttastemning. 

              . Badedrakten min er fra ananasswimwear .Processed with VSCO with c8 preset

              Forresten!! Vet noen hvordan man blir kvitt en flue? Det er en flue som har surret rundt her i flere dager og irriterer vettet ut av meg, ved å fly på meg hele tiden, gå på meg og jaaa. Vil ikke drepe den heller, men det er umulig å få den ut. Den lar meg ikke sove heller fordi den flyr rundt ansiktet mitt.... Please help me

              Processed with VSCO with c9 preset

              • 2 kommentarer

              It's my birthday!!

              • 23.05.2018 kl.20:42


              • Processed with VSCO with m5 preset

               Eller i går var dagen min og den ble feiret med sol, bading, bobler og kos. Jeg ble hentet av Julianne og Anniken der de hadde kjøp ballonger, krone, champagne og gave. Jeg følte jeg var på utdrikkningslag der jeg tviholdt på ballongene og krona som satt halvveis på hodet der vi kjørte igjennom byen i cabriolet og høy musikk. Den ene ballongen sprenger uheldigvis mens vi kjørte så jeg ble sittende igjen med et 4-tall.. Jeg koste meg masse, selv om jeg hadde vært sengeliggende i 4-5 dager før bursdagen. Derfor jeg ikke har blogget heller, kun ligget på sofaen med influensa. Jeg hater influensa eller å være syk generelt, men igjen - hvem gjør ikke det..

               Processed with VSCO with m5 preset

               Anniken hadde styret rundt og ordnet med pool party hjemme hos henne og dagen ble helt perfekt. Jeg koste meg masse selv om jeg syntes det var utrolig trist å fylle 24 år. Halvveis til 48 år. Nei jeg orker ikke den sorgen får jeg ta senere, nå får jeg heller nyte livet og opplevelser.

               Processed with VSCO with m5 preset

               . Verdens fineste jenter <3 .

               Processed with VSCO with m5 preset

                

               • 2 kommentarer

               Bildedryss fra 17. Mai

               • 20.05.2018 kl.14:28


               • Processed with VSCO with q3 preset

                Jeg må bare le av alle disse bildene. Jeg har også kun 3 bilder uten Anniken fra dagen, og det er når jeg hadde klatret oppå et tak når det var 22 grader i bunad :) Vi gikk jo selvfølgelig glipp av "start-champagnefrokosten" før vi skulle spise på Bølgen & Moi - Anniken som den trege surrehøna som hun er, kommer fashionably late til meg, og det første jeg spør henne om er om hun har husket legitimasjon. Dere aner ikke hvor mye vi har vært igjennom med alderen og legg med Anniken igjennom tidene. Nei, fader det hadde hun glemt så vi må kjøre tilbake til Solberg for å hente dette. 40 minutter igjen til vi skal være på champagnefrokost nr.2. Vi har så utrolig dårlig tid for å prøve å rekke litt vors. Veien er selvfølgelig stengt så vi må ta beina fatt og komme oss igjennom køer, folkemengder og bunader. Champagneflasken svaier halvfull i hånden på oss begge, litt pre-game må vi klare å multitaske i den alt for proppa folkemengden vi sleper hverandre igjennom. Vi går rundt som to fortapte mennesker i en tung bunad og strømper jeg endte med å ta av da de bare skled ned. Nei, nå måtte Anniken ha noe på 7/ eleven, vi hopper inn og ut av tog og endelig dukker den opp. Nå er det bare for oss å komme oss rundt dette alt for lange 17. Mai toget som ikke hadde noen retning fra det ståstedet vi hadde. Alt var sperret, toget var så tett og raskt at det var umulig å krysse det, Anniken nektet. Nei, vi skal ikke krysse dette toget noe mer. Jeg tar tak i hånden hennes og drar henne ufrivillig igjennom trommer, flagg og 6. klassen fra en eller annen barneskole. Jeg hører henne småskrike og ule mens jeg har henne på slep, og før vi visste ordet av det var vi allerede ute av folkemengden. 

                 

                Vi puster og peser inn til Frida, men selv hvor sent ute vi var kunne vi ikke motstå det vakre speilet som hang i heisen og det var synd å måtte la de bildene gå til spill. 20 bilder ble knipset og vi kommer løpende inn til Frida. Alle jentene var selvfølgelig klare til å dra og vi hadde gått glipp av alt. 

                Vi fikk derfor ikke bilde med de andre. Senere på dagen hvor de andre stilte seg opp for bilder klarer Anniken å søle maten sin på bunaden min, så enda en gang går vi glipp av bilder med de andre. Vi poserer litt usjarmerende senere på dagen for å i det minste ha noen bilder.. Det er derfor grunnen til at det kun er bilder av oss to fra 17. Mai og ingen av bildene er spesielt uskyldige oppstilte bunbadsbilder. Men vi har alltids NEXT year.

                Processed with VSCO with q3 preset

                Processed with VSCO with q3 preset

                • 2 kommentarer

                SÅNNE DAGER JEG LEVER FOR 

                • 05.05.2018 kl.20:19


                •  

                  

                 YAASS. I dag, i går. Alt har vært helt perfekt. Vi tok en spontantur på en konsert i Oslo. Mens vi var på vei så skrev jeg melding til de som skulle ha konserten om de kunne sette meg og de andre venninnene mine på liste. Han svarte raskt om at han kunne fikse det og vi var inne før vi visste ordet av det. «A place where music meets photagraphy» virkelig. Helt insane og de som spilte visste godt hva de holdt på med. De forstod musikk, de forstod hver eneste bølge som klirret igjennom luften og bare levde seg helt inn i alt. 

                 1 øl, 2 øl, vi pratet, vi lo og vi følte. Det var så sykt. 

                 Processed with VSCO with m5 preset

                 I dag stod Maria Gabriella og jeg opp for å nyte den fantastiske solen som har kommet til Drammen. 20 grader florerte igjennom luften og vi nøt øyeblikkene. Vi gikk en lang tur med hundene og møtte på sånn halve jentegjengen på veien og alt som kunne skje skjedde. 

                  

                 Nå står grillen klar, ølen er kald og de listene lysglimtene skal nytes. Jeg elsker Norsk sommer. 

                  

                 Processed with VSCO with m5 preset

                 Håper dere får en fantastisk lørdag videre <3

                 • 3 kommentarer

                 Jeg har ikke kjærlighetssorg eller forelsket

                 • 01.05.2018 kl.21:55


                 • Jeg har ikke kjærlighetssorg og jeg er heller ikke forelsket. Etter de siste Instagram postene mine HER er det flere som har begynt å spekulere, men dere kan ta det helt med ro, for det er ingen annen grunn enn at jeg er veldig glad for at det er mai aka bursdagsmåneden min og masse spennende i vente. Jeg hadde fått så mange spørsmål om dette at jeg nesten følte jeg måtte informere resterende om det samme også. Ikke deppa, ikke forelsket, kun veldig glad i sommer.

                  .    .    .

                  Jeg gleder meg også til å vise dere hva jeg og en som heter Josefine har i vente. Vi har smålig planlagt hver for oss da vi begge har vært ute å reist mye den siste tiden, men det er ikke lenge til alt kommer til alt. Hundre baller i luften, men man skal klare alt!

                  Kjolen er forresten fra Haust Collection på Gulskogen senteret HER - HVOR NYDELIG OKEY.

                   

                  Håper uansett at dere hadde en fin feiring natt til 1. Julianne og jeg har funnet ut av vi fyrer hverandre alt for mye opp og burde rett og slett ikke drikke alkohol sammen. Jeg har ligget under dynene i hele dag med fylleangst før jeg måtte innom Dr. Kiani - hva jeg gjorde der skal jeg fortelle dere om bitte litt senere. Men jeg gikk da en veldig lang tur i regnværet, noe som ikke bare gjør deg bedre men du blir litt mer kreativ. Så nå skal jeg ommøblere gjesterommet og ta en opprydding i klær og ting. 

                   

                  • Ingen kommentarer

                  Fjols til Fjells

                  • 22.02.2017 kl.17:15                  •                     Det å sitte stille er tydeligvis ikke noe jeg klarer.. Etter et lite glimt av et fjell på tv'en var det ingen tvil om at vi skulle sette snuten mot hytta for å gå på en fjelltur. Jeg har aldri, og da mener jeg ALDRI vært på tur med noen som tryner like mye som henne. Altså, det var faceplant etter faceplant. Hver gang jeg tittet i sidesynet, så stupte hun over ende.. Men jeg fikk endelig min etterlengtet fjelltur, og min kjære mac har kommet tilbake og jeg har fått wifi i leiligheten. JAASS Ting kunne faktisk ikke blitt bedre! Så nå driver jeg å ordner og styrer rundt i leiligheten som jeg alltid gjør. Hver gang folk kommer på besøk har jeg gjort noe nytt. 

                   Vi blogges anyhow 

                   • Ingen kommentarer

                   Bloggerne premierefest

                   • 16.02.2017 kl.11:30


                   • I dag er det premierefesten til bloggerne. Som jeg gleder meg til å følge med på denne sesongen, først og fremst følge med på Anni og se alt vi gjorde for snart ett år siden. Tiden flyr jo så utrolig fort, (føler jeg ikke skriver noe annet på bloggen enn at tiden flyr fort) men jeg husker så godt første innspillingen av bloggerne og februar 2017 var så langt unna, men nå har altså dagen kommet. Jeg husker jeg var så sliten i bursdagen til Anniken. Selvfølgelig viser de det klippet på TV 24/7 da krølldotten er på hodet og ansiktet er ufiksa. For i all hemmelighet skulle jeg ta jegerprøven dagen etterpå. Jeg hadde jo vært på skyteprøver, tatt tester og lest meg opp. All arbeidet lønnet seg jo, for etter en koselig feiring og en tidlig morgenen etterpå, bestod jeg prøven med kun 3 feil. Så kan si det var verdt det, selv når jeg ser det ansiktet der på skjermen hver dag. Det er også deilig at jeg er nå på vei til Beauty House for å fikse meg før premieren. Det er deilig å dra på skjønnhetssalonger når man kommer hjem til kulde og grått vær og føler seg jævlig igjen. Tommel opp for skjønnhet og velvære.

                    Hvis du ikke har sett traileren, kan du se den under her.


                    Skal fortelle dere hvordan premieren gikk i morgen. Vi blogges <3

                    • 2 kommentarer

                    Trondheim bound

                    • 07.02.2017 kl.14:16


                    • Da var jeg 4 dager i Drammen, 18 timer i Oslo før Diesel-Dahl, Thea og jeg satt på flyet til Trondheim. Vi hadde mimosa breakfast og fant ut at vi skulle ta oss en svipptur til Trondheim. Frøken Thea er jo flyvertinne, så vi hadde valget mellom Spania, Paris eller Trondheim. Tydeligvis vant sistnevnte, for 3 timer senere satt vi på flyet oppover.

                     Det var jo samenes Nationaldag, så vi måtte jo være med å feire de når vi først fikk oppleve det også. Men nå kommer virkeligheten tilbake, A4 livet og jobb i hverdagen og jeg gleder meg til å komme tilbake til voffsene mine.

                     • 3 kommentarer

                     What happened in Denmark

                     • 27.09.2016 kl.10:30


                     •                        Dere husker kanskje de travle dagene til Anniken og meg? Da vi var overalt og plutselig var vi i Danmark med russeklær og nada søvn? Joda, vi hadde firmafest i Danmark (på en søndag). Vi skulle ta en dagstur ned til København for å feste, og så dra hjem igjen. Vi er jo nesten alltid edru hver eneste helg, og ser på alle andre drikke, så da var det nesten på tide at vi kunne vise hva vi var gode for også. Anni og jeg hadde jobbet til kl. 3 den natten og bussen gikk halv 7 eller noe, så vi var veldig på nippet til å ikke bli med i det hele tatt, for vi var så ufattelig slitene - men vi kom oss med på bussen og lagde liv hele kvelden. 

                      Det var jo uten tvil et bra opplegg og en bra kveld, for hvem lager bedre fester enn de som jobber med det? ;) Det var temaer, dansere, alkohol uansett hvor du gikk, mat, sang, musikk og god stemning til siste sekund. Nå har Rekom familien også blitt endre større!! Så jeg gleder meg allerede masse til alle ansatte i Rekom setter et utested på hode. 

                      • 2 kommentarer

                      Carina Dahl B.day bildedryss

                      • 26.09.2016 kl.11:36
                      • Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene fra bursdagen til Dahl. Bildene av meg er egentlig helt på jorde, men det er de eneste bildene fra festen, så må bare nøye meg med det.. Jeg dro direkte fra jobben, og var egentlig helt utslått, men kan jo aldri droppe en Disel-Dahl feiring. Det er sykt det allerede er 1 år siden vi tok roadtrip til Trondheim og feiret bursdagen hennes. (En ukes lang feiring på en øy i Trondheim). Jeg lå syk i 2 uker etterpå, for å si det mildt. Denne dagen ble ganske så bra, foruten at jeg hadde nesten drukket meg ihjel og skulle dra til Sverige dagen derpå. Well. 

                       Disse siste dagene her har egentlig gått veldig i ett. Det er ikke det at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men jeg har ikke hatt nett noen steder der jeg har vært. Det har jo også vært veldig knapt med tid, men internett har vært den største årsaken. Jeg dro egentlig til Anniken i går kveld for å få unna litt ting, men jeg sovnet så og si med en gang jeg kom inn døra. Jeg har egentlig ikke fått noe søvn på 6 dager, også var jeg på 2 møter, samt rengjort hele huset, gått igjennom halvparten av tingene/klærne mine for jeg har tenkt til å være med på vestkanttorvet i nærmeste fremtid. Er det noen som vet hvordan det er der? Er det fullt trykk, eller lite salg? For hvis det er lite salg, er det ikke vits at jeg tar med halvparten av livet mitt..

                       • Én kommentar

                       Røver fra tidlig alder

                       • 05.09.2016 kl.11:49


                       • Jessda, jegeren i meg startet allerede fra tidlig alder. Fargen rosa var klistret på kroppen, og hagla var med på tur. De aller fleste barnebildene av meg er jeg enten på jakt, spilte bandy, fotball eller var på turn. Det var nok bare på tide at jegerprøven ble tatt. I grevens tid som de så fint sier. Derfor brukte Simen og jeg helgen til å øve litt på lerduer på hytten min. Vi hadde ikke skytet siden skyteprøven i August, så det var deilig å kunne komme litt ut i det fri, og bestemme tiden på lerduene selv. Ikke undervurder jenter er vel egentlig det man burde si. Håper på å se flere av leserne mine med jegerprøven fremover. Fortell meg gjerne hvis du har planer om å ta den, eller har noen spørsmål :)

                        video:video

                         

                         

                        video:video

                        (Videoene er i dårlig kvalitet, pga filming fra mobilen)

                        • Én kommentar

                        Bildedryss fra Findings

                        • 25.08.2016 kl.12:00


                        • Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset


                         Processed with VSCO with f2 preset                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with t1 preset

                         Processed with VSCO with t1 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

                          

                         Findings lever som alltid hver år. Jeg lot uheldigvis kamra bli liggende igjen hjemme.. Men noen ganger er det like koselig med mobilbilder, tho de ikke er fullt like bra. Jeg var uansett mer opptatt av å fly rundt som en sprengt påskekylling og snakke og feste med alle på festivalen. Du ender opp med å se mennesker du ikke har sett på 100 år, og folk du har savnet som bare det, samlet på ett sted! Akkurat nå sitter jeg her å prøver å forstå den nye iMacen min... Den får fader ikke lastet ned adobe flash player, og Simen sa han hadde både tastatur og mus til mac hjemme, så jeg trengte ikke det.. Men nei det hadde han allerede gitt bort og nå sitter jeg her på et tastatur jeg ikke kjenner til. Jeg finner heller ikke krøllalfa eller hvordan man kopierer med tastaturet. Ha ha, det er så stuk.. Trenger Mac-tastatur asap. Håper alle har hatt en strålende dag i dag!

                         • 4 kommentarer

                         Bildedryss Spania

                         • 24.07.2016 kl.14:59


                         • Det er virkelig det beste jeg har smakt!!

                          This.

                          • 2 kommentarer

                          Jeg trengte en pause..

                          • 21.07.2016 kl.17:36                          • Palma de Mallorca
                           Borte bra, men hjemme best. Det er jo det de sier. For ikke å glemme sengen - altså, har man først ligget i en jensen majestic, kan ingen andre senger måle seg. Det var så godt å komme tilbake til rent sengetøy og sove i evigheter. I begynnelsen hadde jeg store planer om å blogge under hele turen til Spania. Men allerede etter første dagen brukte jeg evig lang tid på å få nettet til å fungere, samtidig som jeg var så utslitt etter alt. Jeg prøvde igjen dagen etter på ett nytt innlegg, men jeg kom aldri igjennom. Jeg hadde jo kjøpt en ny linse til kamera, men etter jeg hadde stuket i evigheter med nettet og drevet frem og tilbake med det, innså jeg at jeg trengte en pause. Jeg trengte å ikke tenke på noe annet enn å kose meg og legge "livet" litt til siden. Derfor bestemte jeg meg for å ikke dra opp mac'en noe mer mens jeg var på tur - ikke at jeg hadde trengt det uten nett heller, men dere skjønner. Jeg leste ferdig boken "hekta", brukte mange timer foran solen og shoppet som en GUD. Jeg trengte det å bare være litt problemfri i noen dager, bruke penger og ikke tenke på noe annet enn hva jeg ønsket meg, ønsket å spise eller gjøre. 

                           Jeg fikk også endelig kjøpt meg det polaroid kamera jeg har siklet etter i evigheter. Anyways. Det var utrolig deilig å komme seg bort litt, sol, bade og spise god mat. For ikke å glemme at jeg spiste verdens beste pizza!! Mama Pizza i Mallorca. Det er verdens beste pizza, de hyggeligste servitørene og den deiligste atmosfæren du noen gang har vært borti. Hvis du noen gang drar dit, kan jeg anbefale deg om å dra innom de. 

                           Jeg lover uansett å fortelle dere alt om turen snart. Håper dere har hatt en strålende uke, og nyter det fine været i Norge, eller hvor dere befinner dere.

                           • Én kommentar

                           Jeg endte opp her

                           • 16.07.2016 kl.00:24

                           • Wæ, jeg er døgnvill. Har ikke ord for hvor mye jeg har stresset og hvor mye jeg har opplevd. Hvor skal jeg starte? Denne uken her har vært ganske hektisk. Alt fra å ligge fredløs på sofaen, til spontanturer og null søvn. Torsdag. Ja, jeg tror det var torsdag. Da stod jeg opp tidlig for å dra til Sandefjord, oppholdet skulle egentlig vare til søndag, men Simen hadde overrasket meg med tur til Palma de Mallorca (eller hva de kaller det) dagen etterpå aka til fredag. Så jeg nøt en fin dag med folket, i solen og grilling senere på kvelden, før klokken plutselig hoppet over noen timer. Jeg kastet meg i bilen for å rekke å pakke og fikse huset før avreise. Muligens få noen timer på øyet. Det viste seg at det var en hel del ting som måtte ordnes, og jeg hadde ikke allverdens av tid.. 1,5 time på øyet, frem og tilbake og de 700 klokkene ringte i ett sett. 

                            Fremme på gardemoen til et evig mas av mennesker, styr og køer - Du kan tenke deg, trøtte og jæv***, surret vi oss endelig inn på flyet. Når vi kom frem leide vi oss en bil og roadtrippet oss frem til Mallorca. Vi gikk rundt i byen, spiste og koste oss.

                            Nå ligger jeg halvdød i sengen.. Vet faktisk ikke hva jeg skriver engang. Har prøvd å fikse nettet i evigheter, og øynene prøver bare å lukke seg for hvert ord jeg tar. Det er også en mygg her inne som irriterer vettet av meg. Tror jeg må slutte å skrive i søvne, skjønner ikke hva jeg skriver selv. Natta

                            • 2 kommentarer

                            Piknik i Parken

                            • 29.06.2016 kl.12:19                            • Eat that popcorn gurl.                              PiP Festivalen med Bikbok

                             . Dress and hat from Bikbok - Shoes from Adidas .

                             Fine jentene! - Anniken <3 - Kaja <3 - Veronika <3 - Kristine <3                             God morgen kjære dere! Dagene flyr avgårde om dagen. Jeg skal tydeligvis være med på alt. Jeg dro på en koselig hyttetur med Simen denne uken, men vi måtte dra hjem i tidlig i går, for jeg skulle rekke det jeg skulle med jentene. Med full migrene, sliten og "stygge-dagen", møtte jeg opp og dro avgårde med jentene nesten med en gang jeg kom hjem. Uansett, jeg kan komme tilbake til gårsdagen senere. Nå har endelig bildene fra PiP festivalen kommet. Eller de kom for en stund siden, men jeg har ikke rukket å laste de ned før nå "rettere sagt". Uansett. Det var en utrolig koselig lørdag, der Anni, Kaja og jeg dro inn til Oslo, stresset og "fashionably late" kom vi rullende inn på festivalen. Vi ble kjent med de to herlige jentene over her, og vi satt å skravlet i evigheter. Jeg hater egentlig store folkemengder, der det er trangt, varmt og mennesker som dytter. Men Bikbok hadde en krok litt unna alle de andre og i skyggen, så vi kunne kose oss litt alene fra den store mengden. Jeg hadde aldri hørt om denne festivalen før, men det var utrolig koselig å være der. Skal ikke se bort ifra at jeg kommer igjen. 

                             Har du vært eller hørt om PiP festivalen før? 

                             • 2 kommentarer

                             Livet som samboere

                             • 28.06.2016 kl.10:00
                             •  

                              Hvordan livene våres ble etter vi kjøpte oss hus. Livet som samboere og kjærester. Folk tenker at det er utrolig stressende og vanskelig å flytte sammen "for første gang". Det er flere som tenker det er en stor utfordring og forhold blir ødelagt når man pusser opp. Ja, jeg skjønner hva folk mener. Men Simen og jeg har faktisk aldri vært kjærester utenom å bodd med hverandre. Det hadde vært en utfordring hvis vi ikke skulle bodd sammen. Allerede fra første daten vår, flyttet han kind of inn hos meg. Der bodde vi så og si hele tiden, de gangene vi ikke var hos han. I fjor var vi på besøk hos broren min og kona og vi startet å snakke om å kjøpe oss hus. 2 uker senere startet vi å se på hus, uken etter der søkte vi etter lån, og 1,5 uke etter der satt jeg i budrunden om å få huset vi nå bor i. Etter en evig lang budrunde, sinne, glede og frustrasjon, ringte endelig megleren meg og fortalte at huset var vårt! Etter det har livet vært en stor reise. Alt fra å pakke ned alle tingene der vi hadde delt livene våres, til å skulle flytte inn i et ukjent hus. Men allerede fra første stund føltes det rett. Det var som vi alltid hadde bodd her, det var vårt og vi kunne gjøre akkurat det vi selv ville. 

                              Det er så normalt å gå rundt i huset, kjøpe inn en kartong med lettmelk og en med helmelk. Jeg vekker han før jeg skal dra på jobb, og han lager seg en kopp med kaffe før han kjører meg på jobb. Det er litt gøy når man først tenker over alle de små tingene som vi gjør, som blir som en rutine. En rutine man ikke planlegger, men som automatisk blir det. Jeg elsker hvor naturlig alt sammen blir og hvor gøy vi kan ha det i huset.

                              Ellers kunne jeg ikke bedt om en bedre roomie. En Bestevenn, samboer og kjæreste. 


                              - Funny å se hvordan stuen så ut før vi pusset den opp -

                               

                              • 3 kommentarer

                              Bildedryss fra Summerburst

                              • 15.06.2016 kl.18:14


                              • //Sponset  reise //

                               Her er bildene fra lunchen vi hadde med de andre bloggerne med #polaroideeyewear i Stockholm. Hvis dere ikke får lyst på mat nå, så vet ikke jeg altså... 

                               • Ingen kommentarer

                               Summerburst 2016

                               • 11.06.2016 kl.18:44


                               •  

                                //Sponset tur//

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                 

                                Hello there. Nå sitter jeg på toget. Sliten. Trøtt, og lei av reiseveier? Altså, det føles ut som om jeg har vært ute å reist i flere uker elrns. Vi ble hentet rundt kl 4 natt til fredag, fordi vi måtte safe turen vår til Stockholm, da endte vi opp med å ta toget. Anni og jeg hadde vært ute å spist med jentene aka #gjengenallianse der ting alltid går over stokk og sten. Vi hadde blitt enige om at vi bare skulle være der ett par timer, før vi skulle hjem og gjøre oss klare til reisen dagen etterpå. Men ett vinglass endte med en flaske, som endte med gin and tonic, som endte med flere andre drinker, som derfra endte med å dra innom the box, andre barer som førte oss tilbake på nach hos meg. ALTSÅ, snakk om dårlig timing. Men der hadde vi shottekonkurranse. Noe som alltid skjer når man har en flaske med sprit og en som elsker å shotte. Vi holdt på helt til jeg måtte hoppe i dusjen og pakke baggen. Vi var så sykt borte når vi skulle sette oss på toget, herregud. Aldri følt meg så jævlig før. No joke. Etter vi endelig hadde klart å komme oss frem til Stockholm, etter mange stopp, forsinkelser og vonde seter. (Skjønner ikke hvordan de kan kalle det first class.. Lurer på hvordan de andre setene var da), så hadde vi 10 minutter på å gjøre oss klare til brunch med polaroideyewear og de andre bloggerne fra Danmark, Sverige, Finland og Norge. Kan ikke akkurat si at vi følte oss så sykt fine eller var så veldig klar for det. Men vi fikk kommet oss ut av hotellet, møtt de andre på brunchen, fått i oss litt alkohol igjen, tross hvor seigt det var, da alt vi ville var bare å sove på hotellet. Vi fikk kommet oss litt i form igjen etter vi hadde styrtet noen vinglass, og da var vi klar for selve konserten. Vi ble heldigvis utstyrt med stilige solbriller fra polaroideyewear som reddet kvelden. No joke. Kvelden varte så sykt lenge, altså? Vi hadde ikke sovet på over 24 timer, og kl 4 på natten så jeg at flyet heller ikke gikk hjem, så jeg måtte sitte på enda et nach å bestille togbilettene. Alt var egentlig robbet, og det vi fikk var å kjøre en helvettes omvei, for så å bytte tog, for å endelig komme tilbake til Oslo. Jeg har kun sovet 3 timer i natt eller noe, og med en gang vi ankommer Oslo, blir vi hentet for så å bli kjørt rett på jobb igjen. Æh, kill me. Alt i alt var dette en veldig koselig tur. Vi har hatt det utrolig gøy, og det er ingen tvil om at jeg vil tilbake hit igjen. Gjerne uten at det er flystreik og styr. Nå er det bare for meg å styre unna alkoholen resten av kvelden, så jeg kan dra hjem å slappe av før jeg skal opp igjen tidlig i morgen. Nå sitter jeg egentlig bare her å klarer såvidt å holde øynene mine oppe, så vi blogges senere.

                                 

                                (Det er flere bilder som fader ikke blir publisert.. Så får bare legge de ut senere)

                                • Ingen kommentarer

                                17. Mai bildedryss

                                • 18.05.2016 kl.16:47

                                • Da var 17. Mai over for denne gangen. Utrolig vakkert å se så mange i bunad på denne dagen. Det var utrolig koselig å se så mange kjente fjes igjen, samlet på en plass. Det som var utrolig kjipt var at mobilen min ble ødelagt, man blir så "lost" uten den, og klarer ikke finne de man skal finne, eller at man alltid må være avhengig av å låne telefonen til andre. Simen var egentlig en reddende engel i starten, helt frem til han mistet mobilen sin selv.. Nå sitter jeg egentlig bare her for å prøve å redde mobilen min. Noe jeg tviler på fungerer, men det er så kjipt å ikke ha alle tingene man har inne på mobilen, alle bildene og generelt alt som er der.. Fikk beskjed fra noen om at apple muligens kunne hente det som lå inne på mobilen, selvom man ikke får skrudd på tlf, så jeg håper på det beste. Hundene var hvert fall utrolig søte i bunadene sine, de hoppet rundt og var happy for at de både fikk leverpostei og griseøre som snacks i går. Men alt i alt hadde vi en veldig koselig feiring, feiring som gikk litt over stokk og sten senere på kvelden, da vi plutselig befant oss i langt i skogen kl 2 på natten.. Herregud, gøy var det hvert fall, men dagsformen i dag kunne vært litt bedre. Jeg håper hvert fall dere hadde en utrolig fin feiring, koste dere masse og at dagen ble som forventet. 

                                 - Karianne Vilde

                                 • 12 kommentarer

                                 17. Mai Bunad til både 2 og 4bente i heimen

                                 • 17.05.2016 kl.09:00
                                 • Cocodoggen & CO ♥


                                  I dag er dagen. Tenk at den allerede er her. Vår kjære nasjonaldag, og bunaden er på plass for både 2 og 4bente i familien. Vi hadde en shoot i går, så jeg legger ved noen behind the scenes bilder, også får dere sett hvordan hundene ble i de nye bunadene sine. Hvis du har spørsmål ang bestilling av bunad til hunden din, kan du sende meg en mail på kariannevildeblogg@gmail.com - Det er så utrolig søtt å se hundene pynte seg opp med bunad og kose seg i solen. Nå er det tid for champagnefrokost, før turen går videre ned til Drammen. Jeg lagde sjokoladekake i går kveld, utrolig at jeg rakk det da jeg måtte rydde og vaske huset, vaske klær, lage middag, stelle hundene, håret, shooten, bloggen og masse mer. Men sjokoladekake fikk jeg faktisk laget. Faktisk litt stolt over det, når jeg måtte gjøre alt i hele går alene. Håper denne dagen her blir mindre stressende, noe jeg tror da man stresser for å gjøre alt klart til i dag. Utrolig nok klarte vi oss igjennom tre hele dager utenom å dra på butikken, så etter denne dagen kan man "endelig" starte å leve som normalt igjen. Men jeg håper alle dere får en fantastisk feiring, med eller uten bobler, jordbær, sol og god stemning. Hva skal du i dag? Vi blogges

                                  • 4 kommentarer

                                  What to wear in NYC

                                  • 31.03.2016 kl.18:42


                                  • - What to wear in NYC -                                    God torsdagskveld kjære dere. Tiden flyr så utrolig fort? Nå er det kun 3 dager til jeg reiser til New York, og jeg har ikke rukket å pakke noe enda.. I dag har jeg fått rotet meg til å hente kofferten og baggen og legge de frem, men ellers har jeg ikke klart å tenke på hva jeg skal ha med. Mye fordi jeg ikke aner hvordan været er der nede. Hører rykter om at været skifter så ofte at det er vanskelig å si hvordan været er. Great. Men så lenge mac'en, kamera, mobil og ladere er med, så er jeg sikkert safet da Kaja sikkert har alt i orden. 

                                   S og jeg sov selvfølgelig på sofaen i natt, det var sykt koselig og ikke minst deilig! Kan virkelig anbefale den sofaen. Men nå styrer jeg halveis ut av døren, da Simen og jeg skal på teater. Det starter om 15 minutter, sååå du kan godt si at vi har utrolig dårlig tid. Jeg som ikke har rukket å spise engang..  Ha ha. Vi snakkes!

                                    

                                   Har du vært i New York før?

                                    

                                   - Karianne Vilde

                                   • 4 kommentarer

                                   The Gathering

                                   • 26.03.2016 kl.10:30
                                   • Dette var en helt utrolig opplevelse. Det var så sykt å se hvordan alt var, og hvor mye shiiit de egentlig tar med seg, haha. Det var evig høye hyller, med mat, energidrikker og høytalere. Gudene vet hva annet de hadde der, men gaming-klare var de hvertfall. Det var to evig lange dager inne i vikingskipet, soundcheck første dagen tok 10 timer, fordi korpset stakkars hadde sittet på samme plass i 12 timer. Han ene "gameren" Noobwork? DK om det er sånn han skriver det, men han fikk pc'en sin ødelagt av noen haters, så utrolig nok finnes det sjalue mennesker i gaming-verden også. 

                                    Uansett, neste år ser dere nok meg som en deltager! Da er det bare å stay tuned.

                                     

                                    Tross for alle fine opplevelser fra The Gathering og Hemsedal, så var det deilig å endelig komme frem til hytten og bare slappe av. Nå er jeg greit passe lei av å ha sjekket inn på 5 forskjellige hoteller/hytter denne hytten.

                                    • 2 kommentarer

                                    Påskeforberedelser

                                    • 11.03.2016 kl.14:36
                                    • - G o o d t i m e s -

                                     Tiden går så goddamn fort, at det ikke er lenge før jeg skriver på bloggen, "Ikke lenge igjen til 17. Mai nå"... Men nå er påsken rett rundt hjørnet. Det er da fjellene blir fullbooket og afterski-klærene blir utsolgt. Alle prøver å skaffe seg de jævligste/beste/fineste klærne til afterski, hvertfall de klærne som gir de mest oppmerksomhet. I fjor dro jeg først til Trondheim før jeg ble med folka over til Åre. Det var så kaos tur, at jeg trodde jeg skulle dø der jeg satt med 42 i feber på flyet tilbake til Oslo igjen. Æh, not a good moment. 

                                     Denne gangen vet jeg det å pakke "smartere", ta med meg bukse til bakken, hansker og en varmere jakke. Av alle de 30 baggene jeg hadde med hadde jeg nada til bakken, eller noe som kunne varme meg. 

                                     Jeg har egentlig ikke "planlagt" noe enda, men Simen skal spille i Hemsedal, og være der noen dager, så jeg tenker jeg henger meg på det da så mange av venninnene mine skal være der. Kanskje prøve meg litt mer i bakken, da jeg endelig fikk teken på det etter 5 timer ned bakken i Åre. 

                                      

                                     Hvor skal du denne påsken?

                                      

                                     @KarianneVilde

                                     • 6 kommentarer

                                     MGP Finalen

                                     • 27.02.2016 kl.18:21


                                     •  

                                      Nå er det endelig duket for MGP, og mobilen skal bli tømt på Freddy Kalas. For å stemme på Fredrik sender du : 6 til 26600 da får du den desidert beste artisten videre i konkurransen! Han ligger overlegent over alle de andre deltagerne på spotify, rettere sagt hoppet han opp på andreplass i dag, så det er jo ingen tvil om at låten hans burde gå videre. 
                                      Nå går den siste stunden før dørene åpner til å fikse meg på hotellet, og finne ut hva jeg skal ha med meg. Jeg kjenner jeg angrer for at jeg ikke tok en powernap i sted når jeg enda hadde tid.. Blæ, men nå får jeg styre rundt med det jeg skal, så får vi blogges etter finalen! Håper alle bruker sin stemme til å få den beste av de alle videre! Da har Norge endelig en sjanse til å vinne hele *ritten også.
                                       


                                      - Karianne Vilde

                                      • Ingen kommentarer

                                      Følg med på senkveld i kveld

                                      • 12.02.2016 kl.12:00


                                      • Overraskelsesbryllupet


                                        

                                       I kveld er det bare å sette seg foran TV'en å få med seg senkveld suprise. Der sender de nemlig brullupet til Stian og Tina! Da får dere sett hvordan deres Overraskelsesbryllupet ble planlagt og gjennomført på hele 72 timer. Herregud, kommer til å bli så gøy å endelig skulle se det på TV. Vi var jo så opptatt av å se på Tina når hun går oppover alteret, at vi ikke fikk med oss Stian komme ut engang.


                                        


                                        


                                        


                                        

                                       Buketten som jeg fanget, ligger fortsatt trygt hjemme hos oss. Giftemål kommer ikke til å skje med det første, men uansett gøy å fange den. Simen ble jo veldig stresset når han "så og si" nesten blir presset av gutta til å fri, hvertfall etter buketten kom seilende i hendene mine. Men ta det med ro, vi kommer ikke til å gifte eller forlove oss i nærmeste fremtid. Vi koser oss nok med nytt hus, oppussing, reiser og hundene våre.

                                        


                                        

                                       • Én kommentar

                                       Hva tror du?

                                       • 10.02.2016 kl.17:03


                                       • Processed with VSCOcam with f2 preset

                                        Hvite strender, saltvann og bølger som slår inn mot land. Ja, det er deilig å drømme om det når snøen smelter og du kjenner våren kommer. I dag hadde jeg fri, så Simen og jeg skulle pusse opp litt hjemme. Badet i gangen er snart ferdig. Endelig. Nå maler vi den ene veggen (sort), mens vi bare mangler å legge gulvet, lister og at vi får en rørlegger til å komme innom for å fikse vasken. Ellers skal alt være 110% ferdig. 

                                        Simen fikset også en benk til meg på vaskerommet mitt i sted. Det ble bare noe han snekret sammen der og da, siden vi ikke har pusset opp nede enda. Men det er alltid deilig når ting begynner å falle på plass her hjemme. 

                                        Jeg husker at jeg skrev og sa til dere, "soverommet er det første vi skal starte med. Sengen skal stå i stuen til vi har blitt ferdig der". Ja, altså.. Vi startet å ha sengen der spisestuen er nå. Men mens vi hadde sengen i stuen begynte vi å male stuen og spisestuen. Derfor flyttet vi sengen opp til den andre stuen i 2 etasje. Plutselig begynte vi å rive soverom nr 3 (Som har blitt studio nå). Vi gjorde oss ferdig med stuen og spisestuen, før vi gikk inn for fullt på soverommet som skulle bli til studio, rev gulv, vegger, skap osv osv. Vi gikk litt i fellen vi lovte vi aldri skulle gjøre, og det var å starte på flere rom når vi allerede hadde startet på et. Men det gikk fint, vi pusset ned taket, døra og listene på badet for å få det hvitt også gjorde vi oss helt ferdige med stuidio til Simen. 


                                        Processed with VSCOcam with f2 preset

                                        Planen var alltid når vi var ferdig med det, da skulle vi endelig starte på soverommet eller kjøpe oss en sofa. Haha. Men nei, nå ser det ut som planen blir kjøkken etter vi er ferdig med det lille badet. Det er noe dere skal få lov til å bli med på. Men vi får bare se. Vi starter å pusse opp det rommet som først blir utsatt av rivekicket vårt. Jeg aner faktisk ikke hvilket rom vi skal starte på next.

                                         

                                        Processed with VSCOcam with f2 preset
                                         

                                        Hvilket rom tror du vi starter på først? (Soverommet, kjelleren, Badet, kjøkkenet, loftet (skal lage loftstue), utvide gangen eller den gangen vi har nå?

                                         

                                        - Karianne Vilde 

                                        • Ingen kommentarer

                                        Les om den dramatiske bilturen vår i VG!

                                        • 02.01.2016 kl.21:34


                                        • God kveld, kjære lesere :)

                                          

                                         Dagen i dag har vært hektisk, med masse planlegging, pakking, stress og ikke minst uforventede ting.

                                         Aldri har jeg noen gang brukt 12 timer til Hemsedal fra Drammen (vanlig tar det 3timer!!!). Den lange tiden det tok skyldes ikke kø, ikke været og heller ikke trege billister.

                                         Uflaks og uforutsette ting er stikkord som forklarer dette best! Karianne, Mariel, Simen, Piw, Mikkel, Daniel og jeg startet vår ferd fra Drammen til Hemsedal 07.00 i dag. (Broiler spiller på Stavkroa Nightclub fra kl 00:00). Vi kom til første rundtkjøring og allerede der skulle helvete starte. Daniel hadde lånt en Mercedes S63AMG for anledning og dette ble mer enn nok å håndtere for den urutinert Oslo-sjåføren. Antispinn av, sport modus på og altfor mye selvtilitt førte til snurring ut av første rundkjøring. Daniel dro av veien, venstre hjul var sporløst forsvunnet og vi måtte finne det ASAP!!! Vi lo, noen gråt, mens andre kikket forskrekket på det som nettopp hadde skjedd - bilen var tross alt bare lånt. Det var mye snø der bilen hadde kjørt ut, så leteforholde var karakterisert som krevende. Vi fordelte oss jevnt utover det aktuelle området og startet letingen. Jeg tok meg selv i å le der jeg gikk -  "går dette virkelig an?". Vi er 7 stykker som leter etter ett jævla hjul!! Heldigvis hang latteren løs på alle sammen. Etter 30 min sier plutselig Mikkel "Har dere i det hele tatt sett noen spor i snøen etter hjulet?". Alle svarte "Nei". Etter å ha kikket i elven som renner der bilen stod og inne i skogen like ved, så møttes vi ved bilen og lurte på hva vi skulle gjøre nå. Alle var forundret over hvor hjulet hadde tatt veien. Karianne sendte avgårde spørsmålet om at kanskje vi hadde dratt fra Drammen uten det ene hjulet. Resten av gjengen kikket på hverandre, gikk ned i knestående og lo.  

                                          
                                          

                                         Mariel klaget over kulden og skulle til å sette seg i bilen. Hun småjogget til bilen, og i det hun skulle sette seg inn skled hun inn i bilen og dunket hodet i speilet. Hun skrek av smerte og alle løp til der hun lå i snøen. Hun blødde fra pannen og skrek av smerte. Kuttet hun hadde fått var stort og vi måtte bruke bil nr 2 til å frakte hun til legevakten. Heldigvis var det ingen kø der, å vi var ute derfra etter 20min og 9sting.

                                         Etter 30min var vi tilbake der Merecedes hadde kjørt ut, hjulet var på og første spørsmålet var selvfølgelig hvor de fant dette. De så på hverandre og sa ingenting. Plutselig dør Piw av latter og forteller at hjulet hadde kilt seg under bilen. "At vi ikke kikket der med en gang liksom". Alle tok det med en god latter og turen gikk videre.
                                          

                                         Aldri har jeg skrevet så mye som dette siden jeg gikk på skolen (7år siden), så dette tar tid. Jeg har så mye mer å fortelle dere fra denne turen, men nå roper alle middag fra kjøkkenet. Vi blogges senere! Stay tuned!

                                          

                                         Peace Out, Tmclaussen.

                                         Truls Martin Claussen.

                                         • Ingen kommentarer

                                         Just landed in Ålesund

                                         • 11.12.2015 kl.18:23


                                         • Nå er vi endelig fremme i Ålesund. Hundene er levert hos tante Mariel, som har gledet seg i èn uke til å passe de. Montobello girl nr. 2 venter på meg her i Ålesund, så det blir veldig koselig å se henne igjen også, når jeg først er her.Konserten til gutta er utsolgt i dag, så jeg kan tenkte meg at det blir god stemning der i kveld. Vi skal snart ut å spise, så nå har jeg ganske dårlig tid for å få alle ballene til å gå rundt. Jeg rakk nesten ikke sminke meg før vi skulle kjøre til flyplassen, også aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg, eller hva jeg skal gjøre med håret på denne korte tiden. Det regner i tilegg..

                                          Men jeg får bare runde av nå. Må få Simen til å kjappe seg litt, for han har akkurat fått smaken på noe nye greier på snap, og jeg må få gjort mitt.. Men kan oppdatere dere i morgen om hvordan kvelden ble.


                                           

                                          Ha en fin kveld videre <3

                                           

                                          - Karianne Vilde

                                          • 2 kommentarer

                                          Nå kommer årets musikkvideo.

                                          • 10.12.2015 kl.23:03


                                          • Årets musikkvideo.

                                            

                                           Etter å ha hørt låten Hey Ho blitt laget fra dag 1, stod endelig musikkvideo-innspillingen for tur. Da jeg "ga bort" klesrommet mitt til Simen, sånn at han fikk lage studio hos meg, har det dirret låt etter låt i veggene her hjemme. Fredrik aka Freddy Kalas aka Festen, har synget av full hals fra morgen til kveld, og gjort meg hektet på sangen. 

                                           Meeen i går var det innspillingen av musikkvideoen som straks dukker opp på alles skjermer. Jeg stod selvfølgelig klar med sminkekosten, og sørget for overdrevent røde kinn og en tan nisse under innspillingen. Dere burde glede dere til den kommer ut, for nissedrakten, sleden og Kalas på samme video blir så lættis å få med seg. Ingen kler nissedrakten bedre enn selveste Festen.

                                           I morgen drar hele gjengen til Ålesund, så nå blir det å pakke videre til låten og få seg litt søvn. 


                                            

                                            

                                           Hvis dere ikke har hørt låten enda, kan dere høre den fra dette klippet her, eller søke Freddy Kalas - Hey Ho på spotify


                                            


                                           Hva syntes dere om låten?

                                            

                                            

                                           - Karianne Vilde

                                           • Ingen kommentarer

                                           WÆ! Vi har kjøpt oss hus!!!

                                           • 11.11.2015 kl.19:49


                                           • Det her er faktisk heeelt sykt! Tenk at vi har kjøpt oss vår første bolig? Ikke leilighet som de fleste pleier å gjøre i ung alder. Men et hus med stor hage og terrasse. 

                                            Vi startet med å gi det første budet rundt 10 tiden. Men siden Simen er i LA, så var det natten der nede. Han prøvde å holde seg våken så lenge han kunne mens vi kriget om huset, men det tok ikke lang tid før øynene skulle ta overhånd og Simen sovnet (på telefon faktisk). Vi hadde allerede planlagt at det kunne skje at han sovnet, så megleren var veldig klar over det! Da var det jeg som skulle stå ansvarlig for alle bud og avgjørelser som skulle bli tatt under huskjøpet. Jeg tenkte, jeg ga bud, jeg gikk i en budkrig med en som la 10.000 kr over meg hver j*vla gang! Jeg var så sinnsykt irritert over det. Uansett om jeg la inn 50 eller 100.000 mer så kom han med 10 over. + jeg fikk melding om nytt bud fra han jeg kriget mot da jeg hadde satt budet mitt. Så han holdt faktisk på å miste det 5 ganger til oss, pga han la det så sent. Når vi var oppe i 3850.000 kr, la han inn 10.000 over igjen. Da var klokken 17.00 . Jeg var faktisk så irritert at jeg fortalte megleren hvor irriterendes det var, men jeg skulle tenke på om jeg ville noe videre eller om jeg skulle gi meg. Så tenkte jeg nøye igjennom det, skulle jeg gi meg (jeg som hater å tape). Kjøre på med et bud som ville riste han av, eller være like grell som han og by 10.000 over han igjen. Jeg bestemte meg for å være grell, gi 10.000 over hans bud og satt en halvtime frist som var til 17.45! 17.44 ringte megleren meg, da tenkte jeg med en gang at jeg hadde fått enda et motbud på 10.000 kr.... Kunne han ikke bare gi et ordentlig bud for en gangs skyld. 


                                             

                                            Men da han ringe meg, så sa han at selgeren hadde godkjent budet mitt. (Da hadde megleren allerede sagt at hvis selger godkjente bud, så kunne ikke flere bud komme inn), jeg ble så utrolig glad at jeg nesten ikke trodde på det selv! Hadde vi virkelig vunnet budkrigen? 8 timer hadde jeg sittet forran telefonen og gitt bud og nå var det endelig over? Jeg var så gira på legge på telefonen for å ringe Simen med en gang. Jeg ville skrive det på bloggen og skrike det ut. Men jeg følte at vi burde fortelle våre nærmeste det før det kom på sosiale medier. Jeg tenkte at han ville ringe til moren sin og fortelle at huset var i boks, også skulle han få æren av å dele det på facebook først. Da jeg uansett deler ting på bloggen min hver eneste dag uansett. 

                                            Men uansett! Det var en utrolig deilig følelse å få den telefonen. Fy søren som jeg jobbet hardt for at det huset skulle bli vårt. Jeg er så utrolig glad at jeg nesten ikke klarer å vente med å flytte inn, eller at han skal komme tilbake fra LA!

                                            Har lovet at han skulle få studio så lenge jeg fikk vaskerom. Kan ikke si at det var en vanskelig deal å få i boks akkurat..haha

                                             

                                            Vil dere se huset kan dere finne den HER - Vi gleder oss til å flytte til Åskollen.

                                            Da blir det dugnad på alle i desemeber, håper alle kan komme, hehhe!

                                             

                                             

                                            (P.S har ikke gått igjennom for skrivefeil eller mangler, er så gira at jeg ikke klarer dette nå)

                                            Også må dere ikke glemme at det er en ny episode av Montebello kl 20.30 på TVNorge i kveld :)

                                             

                                            - Karianne Vilde

                                            • 6 kommentarer

                                            Premierefest

                                            • 06.10.2015 kl.12:40


                                            • I morgen braker det løs med både premierefest og serien kommer endelig ut på TV! Jeg var å fikset vippene mine hos Cosmo Beauty i går, mens i dag skal jentene komme til meg for å planlegge litt og snakke sammen. Jeg har jo gjort om klesrommet mitt til et kontor/musikkrom, så jeg har planer om å teste ut DJ og sangferdighetene til jentene i dag når de kommer på besøk. Også teste ut hvor flinke de er til å spille på piano for meg. Som dere har fått med dere på snap har jeg blitt ganske så flink til å spille på piano.. Ehe, jeg lærer hver dag hvertfall.. Derfor går dagen i dag til å fikse litt regnskap, regninger og få litt orden på div saker før jentene kommer. 

                                              


                                              

                                             I morgen tidlig skal jeg innover til Oslo for å fikse både neglene og håret mitt! Før vi skal ut å spise sammen før vi skal dra videre på premierefesten. Jeg gleder meg masse til å vise frem kjolen jeg skal bruke, og vise dere hvordan vippene, neglene og håret ble.

                                             Vi savner det å gå rundt i grilldress og crocs, men for denne gangen må vi nøye oss med kjoler og negler!

                                              

                                             Nå skal jeg sette meg i arbeid for å bli ferdig til grilldress gjengen kommer på besøk! 

                                              

                                             Skal du se på Montebello Camping i morgen? (Vi er ikke med i de første episodene, men vi kommer brasende inn en vakker dag)

                                              

                                             Ha en fin dag videre!

                                              

                                             - Karianne Vilde

                                             • Ingen kommentarer

                                             VI SKAL PÅ TV

                                             • 30.09.2015 kl.13:57


                                             • Nå er det endelig "hemmeligheten" ute! Vi er med på serien Montebello Camping som starter på TVNorge ondag 7. OKT. Vi går ut av vår egen komfortsone der vi gjør ting vi aldri har gjort før, men vi gjør det med et smil om munnen. Vi tar oss selv ikke så veldig høytidelig, men vi hadde det faktisk mer gøy enn hva vi hadde forventet. Grunnen til at vi dro dit, var fordi jeg hadde lurt venninnene mine til å tro at jeg skulle ta de med til Dubai men vi endte opp på montebello camping. Du kan følge med på facebook pagen deres HER for å se oppdateringer om serien. 

                                              Til dere som trodde eller sa at jeg skulle være med på Paradise Hotel tok grundig feil! Hadde dere kjent meg eller faktisk lest bloggen min hadde dere skjønt at det var noe jeg aldri i livet mitt kom til å bli med på. Derfor er det tragisk at noen der ute faktisk har giddet å melde meg på PH for i år. Jeg har aldri syntes noe om det programmet, og jeg kommer aldri til å syntes noe om det heller. Det er mennesker som melder seg på det fordi de (MED SINE EGENE ORD) sier de vil bli kjendis. Først av alt, man blir ikke kjendis av å bli med på paradise hotel, man blir paradise kjent og man vil alltid bli husket som F.eks Paradise Karianne (haha, var faktisk kleint å skrive det der). Uansett da er det bedre å bli kalt Camping Kari, da har jeg faktisk verdigheten min i behold :-) (Dere som har vært med på PH, ikke ta dere nær av det- Dere gikk inn der frivillig :) 

                                               
                                               


                                               

                                              Nå er det akkurat èn uke igjen til premieren, noe jentegjengen grugleder oss til. Det blir gøy å se alle vi møtte på campingen på tv, men vi lurer da veldig på hva som blir tatt med når vi kommer med da. Heldigvis er vi ikke med i første episode, så vi blir litt vandt med at det kommer på tv før vi skal se på oss selv. Vi skal se første episode sammen under premiere festen, noe som blir utrolig koselig å se alle sammen igjen! Vi ble jo en liten familie på ferien vår på den lille campingen. 

                                              Man kan jo lure på hvordan det er å bli vekket med kamera i annsiktet, 4 trøtte jenter som ikke var spesielt flinke til å skaffe seg ordentlig mat.. Men det er jo noe dere får se om ikke så alt for lenge.. ehhee

                                               


                                               

                                              Det er faktisk helt utrolig hvor godt man blir kjent med andre på en campingplass, folk man aldri i livet trodde man kom til å bli venn med var folk man hadde det utrolig gøy med. Sene kvelder med mye sang, moro og grilling. Selv da guttegjengen henger en fot med blod på forran hytten vår, og vi skulle pranke de tilbake.. ? Lite langt tenkte vi at jeg snappet alt vi gjorde så de var klare over hva vi kom til å gjøre før vi faktisk gjorde det. (Jeg tar det på min kappe). Eller da jeg disser jentene om at de ikke må tryne ned trappen om natten, mens jeg var den som endte med å gjøre det selv.. (Haha, fail), Eller da vi bestemte oss for å ommøblere hytten vår kl 4 på natten. Eller da lydmannen skader seg og ender opp på sykehuset. Huff, det er så utrolig mange gode og morsomme minner fra Montebello Camping! Det er bare å glede seg til hva som skal skje videre på TVNorge.


                                               


                                               


                                               


                                               


                                               

                                               

                                              Kommer du til å se på serien?

                                               

                                              - Karianne Vilde

                                               

                                              #tvnorge #montebellocamping #jentegjengen

                                              • Ingen kommentarer

                                              Main model and representing Saxegaard Photography

                                              • 28.09.2015 kl.17:02


                                              • Hver dag i 1 uke vil det bli postet nye bilder fra photoshooter jeg har hatt med Nicolai Saxegaard som er fotograften og manageren min. Han har 5 hovedmodeller fra Norge, som representerer hans arbeid. Jeg var den første jenta han signerte som sin hovedmodell for noen år siden, og vi har fortsatt sammarbeidet selv da han flyttet til Australia. Der han også jobber som en fotograf med andre modeller. Han tok egentlig kontakt med meg fordi han ville begynne å fotografere noe annet, da han hadde jobbet lenge med å fotografere sportsbilder. Men allerede etter noen minutter inn i vår første shoot sammen, spurte han meg om jeg var villig til å være hans hovedmodell for arbeidet hans der vi skulle promotere hverandres arbeid og da skulle jeg være hans annsikt for jobben hans. Tiden gikk og det kom flere hovedmodeller som han signerte, han skaffet seg en nettside som du finner HER der du kan finne bilder han har tatt fra forskjellige shooter og bilder av hovedmodellene hans. 
                                               Vi har lagt mange planer for hvordan vi vil at ting skal være, hvordan bilder vi skal ta og hvordan alt skal bli best mulig. Nå er det heller ikke lenge til han kommer en tur på besøk til Norge igjen så vi får tatt mange fine bilder sammen. Vi har alltid hatt en tendens til å enten velge den kaldeste dagen i året, der jeg faktisk er helt blå av kulden. Eller når det har vært den varmeste dagen i året der jeg rett og slett var gjennomvåt og afroen min begynte å komme frem.. Vi hadde engang en shoot der været var ganske bra i forhold til de andre, men det tok ikke lang tid før det faktisk ble storm der det lynet og tordnet, og det fosset vann ned fra alle kanter. Tror vi satser på å ta neste shooten inne, eller?


                                                


                                                


                                                

                                               Jeg startet som å være alene som cover-girl, men igjennom tiden har bildet endret seg mye fra at det har hatt mange nye og forskjellige jenter, til noen få, til norske og jenter fra andre land til at vi står igjen som 5 hovedmodeller fra Norge som dere så på det øverste bildet. Det har vært utrolig spennende reise, vi har vokst på forskjellige ting - vi har lært av hverandre, jeg har også kjeftet litt da jeg syntes ting har vært feil. Men når alt kommer til alt, så ble han mer en bare fotograften min, han skulle også bli manageren min. Derfor må dere når dere skal booke meg til ting kontakte Saxegaard photographysaxegaardphotography@gmail.com - Eller hvis du vil at han skal ta bilder av deg, kan du også kontakte han. 


                                                

                                               Det bilde vi begge har fått mest oppmerksomhet rundt er dette bildet her. Ser frem til mange flere shooter sammen med han og jeg gleder meg til å vise arbeidet vårt sammen her på bloggen og instagram for dere. Følg oss på instagram for å få med den daglige oppdateringen som skal skje hver dag i en uke nå // @kariannevilde & @saxegaardphotography

                                                

                                               Hva syntes du om arbeidet hans og vårt?

                                                

                                               - Karianne Vilde

                                               • Én kommentar

                                               Bildedryss fra en rolig kanotur

                                               • 01.09.2015 kl.16:21


                                               • Nå er det mange bildedryss som er ute å går på bloggen. Men det er så mange fine bilder jeg ikke har vist dere enda, som jeg tenkte ville være koselig å legge ut. Jeg gleder meg også masse til å vise dere alle de fine bildene vi har tatt her nede i Danmark. Vi stortrives veldig. Håper dere har det fin der hjemme i Norge, eller hvor dere befinner dere akkurat nå! 
                                                 

                                                 

                                                Hvordan har din dag vært?

                                                 

                                                - KV

                                                • Ingen kommentarer

                                                Bildedryss fra #CarinaDahlFestival (del 1)

                                                • 31.08.2015 kl.08:00


                                                • Jeg har jo så utrolig mange bilder fra bursdagen til Carina som jeg enda ikke har fått lagt ut enda. Dere skal få del 1 nå først, så skal jeg se hva mer spennede jeg har på lager til dere! Note to myself etter jeg ser disse bildene, er at jeg må slutte å gå rundt med strikk på armen hele tiden.. Klarer aldri å innse at det er stygt. Uheldigvis ble flere av bildene sporløst forsvunnet da jeg hadde lagt de inn i iPhoto, så bilder fra speilrefleksen er det ganske lite av. Men siden jeg er en reser til å ta bilder med mobilen, er det mange av de i minstefall. 

                                                  


                                                  


                                                  

                                                  

                                                  

                                                 Vi alle fikk med oss en goodibag med masse snacks oppi.                                                   


                                                  

                                                  

                                                 #CarinaDahlFestival 

                                                 • 3 kommentarer

                                                 snapchat bilder fra bursdagen til Annijor

                                                 • 29.08.2015 kl.08:12


                                                 • Nå er endelig snapchat bildene fra bursdagen til Annijor ute på bloggen. Nå er kl 04.00 på morningen natten, èn time til vi må kjøre til båten. Vi gleder oss masse til denne turen, det er alltid like gøy å dra uten planer eller en bestemt destinasjon! S har faktisk bestilt biletter til en fornøyelsespark i morgen, det er faktisk det eneste vi vet vi skal gjøre når vi kommer ned dit. Men nå må jeg runde av her, jeg må få pakket resten av det jeg skal ha med meg på turen. Det ble en altfor lang dag i går, så jeg skal ta shotgun for å ikke kjøre i begynnelsen av turen så jeg kan sove. haha Kos dere med bildene. Gi gjerne noen tips hvis det er noe vi burde gjøre nede i Danmark.                                                  - Kiss, KV
                                                   

                                                  • 3 kommentarer

                                                  Hva skjedde på Montebello camping

                                                  • 05.08.2015 kl.19:15


                                                  • Camping-folket har jo sin egen lille trend. Der det er obligatorisk å ha på seg crocs og grilldress. Så derfor gikk vi til innkjøp av blå puma bukse, adidas hettegenser, rosa crocs og rød jula caps. Etter det så skled vi rett inn i camping-miljøet. Det er faktisk vært en helt fantastisk tur. Vi har møtt så utrolig mange forskjellige mennesker, mennesker vi aldri trodde vi kom til å like. Eller kunne ha noe å snakke om, i og med at vi var så forskjellige. Men alt har vist seg til å bli et minne for livet. Det var jo mye av grunnen til at vi også dro dit, var for å lage et minne for livet. Vi satt i en såkalt falleferdig raggebil, som vi rånet rundt med og sprente høytalerene. Herregud, vi har aldri ledd så mye før som det vi gjorde der. Vi gikk litt i tuppene på hverandre, men det gikk over med en gang vi tok en bit av maten.  

                                                   Det var jo ingen som trodde vi skulle kunne klare å overleve camping-livet. Men nå kan vi faktisk kalle oss for camping-folk. Jeg savner alle kveldene vi jentene hadde med hverandre. Der vi spilte kort, fortalte hverandre gossip og lo. Vi skulle også prøve å ommøblere den lille hytten vår kl 4 på natten, vi trynet ned fra både senger, trapper, stoler og biler. Kroppene våres var både gul og blå, men vi hadde de "deilige" grilldressene som dekket for alle blåmerkene våres.

                                                   Vi hadde også en guttegjeng som nabogutter. De var jo på samme alder som oss, så vi prøvde også å pranke de. De hadde jo selvfølgelig kjøpt inn leke hånd, stinkbombe og mye mer de kunne bruke mot oss. Så vi måtte være veldig oppfinnsomme når vi skulle ta igjen på de. Noe av det fikk dere også se på mystoryen min. Men siden en av guttene hadde meg på snap, ble vi raskt bustet første gangen. 

                                                   Mer av hva som skjedde under oppholdet får dere vite om ikke så alt for lenge! Gled dere :-)

                                                   (Det var falsk pels som de hang på bilen)


                                                    

                                                    

                                                   Beklager for dårlig updates i det siste.. Mye som har skjedd. 

                                                   Men hva er ditt beste sommerminner? Hva skal du gjøre resten av ferien?

                                                   • 4 kommentarer

                                                   Summerjam in Kristiansand

                                                   • 07.07.2015 kl.15:28


                                                   • Herregud! For en tur vi hadde. Selvom det har har gynget i hodet mitt i flere dager etter vi kom hjem fra båtturen, var turen verdt det! Vi kjørte båten først fra Aker brygge, deretter dro vi videre til Kragerø for å sove der en natt. Dagen etterpå gikk turen videre til Arendal for å spise frokost og shoppe litt. Før vi dro ned til Kristiansand. 

                                                    Vi hadde det så utrolig gøy på palmesus! Det var så utrolig kjipt at vi aldri fikk med oss den siste dagen under konserten. Men det var definitivt verdt turen. Carina og jeg rakk også (mot alle odds) nattoget hjem fra Kristiansand til Oslo. Også dro vi rett til bloppisen på Aker brygge. Fy fader, så sliten jeg var da jeg skulle stå der alle de timene.

                                                    Det var utrolig deilig å få solgt unna så mye klær, men det var ganske dårlig av de av dere som har stjålet ting fra oss. Det var overvåkningskamera under bloppisen, så vi har det på film de av dere som tok med seg ting utenom å betale for seg. Noe av det som ble stjålet var en orange mulberry lommebok og et burberry skjerf. Hvis dere ikke vet det fra før av, så er det faktisk ulovlig å stjele fra andre og det er straffbart! Men ellers var det kjempe koselig å hilse på alle sammen. Vi koste oss veldig mye!                                                    Badedrakten er fra H&M // Flash-tattoene kan du kjøpe HER

                                                    Tusen takk for den fantastiske turen og den koselige bloppisen <3

                                                    • 4 kommentarer

                                                    Nå skjer det igjen!

                                                    • 01.07.2015 kl.09:04


                                                    • Herreguuud. Husker du de alt for mange rockestjerne-turnè'ne til digge-Dahl og ville Wølner? Ja, vi hadde en liten pause etter Falun, den alt for ville Trondheim og Åre turen, + alle andre turnè´ne vi dro på. Nå er baggen pakket igjen, vi er klar for å dra på en ny turnè. Bare denne gangen er det hverken med en 15 timers lang biltur, fly eller campingvogn. Nå skal vi faktisk ta båten til Palmesus i Kristiansand. Vi bestemte oss i går for at vi skulle dra dit. Så dette blir mitt andre år med spontantur til Palmesus! Selvom ingenting slår min alt for spontene reise til Kristiansand i fjor, da jeg fikk en tlf 2 minutter etter jeg hadde kommet inn døra hjemme. Om at de var 5 min unna Drammen på vei til Palmesus, og lurte på om jeg ville være med. Haha. Men dette blir en ellevill tur. Det er nok noen som tenker, hva skjer med bloppisen deres til lørdag? Carina og jeg må rekke nattoget på fredag, for å rekke bloppisen vi har til lørdag kl 12. Hvis vi ikke rekker toget må vi jo bare ta fly, men da kommer vi ikke til å få noe søvn. Rett etter bloppisen drar jeg videre i en bursdag. Såååå jeg kan garantere at jeg vil være helt utslitt da jeg kommer hjem igjen på søndag.

                                                      

                                                     Dere husker kanskje påsken da vi dro til Åre. Da jeg skulle stå i bakken for første gang? Jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med meg boblebuksen min. Alle andre var jo proffe i bakken, mens de tok med stakkars meg med høydeskrekk med i de øverste bakkene. Jeg trodde aldri jeg skulle øverleve de sykeste nedoverbakkene i Åre. Så de hadde ansvaret med å passe på meg tur etter tur, helt til vi hadde brukt 4 timer med at jeg både hadde kastet meg utenfor stup, tryna flere ganger enn jeg kan telle på to hender, sittet på ryggen til både kjente og ukjente. Helt til Carina plutselig fikk skrekk for å stå på brettet sitt, så hun og jeg ble sendt for å klare oss selv. Vi tryna enda flere ganger, menneskene bak oss og de vi kjørte forbi fikk seg alltid en god latter da vi kom rullende forbi. Helt til vi fant en bar i bakken vi kunne hvile oss litt på, ta oss et glass med øl eller 10. Så vi ble så fulle at vi hadde glemt at vi var redde for å stå i bakken. Jeg syntes det var så gøy at jeg ville ta enda en ny tur.. Men vi hadde brukt alt for lang tid ned, at de hadde stengt bakken i det vi kom ned.

                                                                                                           Jeg gleder meg til enda en rockestjerne-turnè. Nå får vi endelig prøvd oss til sjøs også!

                                                     Er det flere som skal på palmesus?


                                                     P.s: Hele turen blir dokumentert på snap! Vil du følge med så kan du adde oss @kariannevilde @carinadahl

                                                     • Ingen kommentarer

                                                     Det beste vorspielet

                                                     • 27.06.2015 kl.19:18


                                                     • Nå er "det beste vorspielet" ute på tv3play.no - Du kan se den HER. Jeg visste faktisk ikke at den skulle komme ut så fort, i og med at den ble spilt inn forrige helg rett etter jeg hadde danset på scenen under VG-lista. Fortell gjerne hva du syntes om det nye konseptet. Det skal være typ det samme som 4 stjerners middag, bare med vorspiel og fest kind of thing. Hvilket tv-progam liker du best?

                                                       

                                                       
                                                       

                                                      Nå har jeg akkurat kommet tilbake igjen til Oslo. Jentene og jeg skal på innflyttningsfest, så nå skal jeg bare hjelpe Amalie med gjøre klar sofaen før den blir solgt etterpå. Også skal vi få fikset oss litt før vi drar ut. Dette er faktisk andre dagen på rad jeg hjelper noen med å flytte. Den dagen jeg flytter selv, burde jeg ikke løfte en finger etter alle jeg har hjulpet. Haha.. 

                                                       

                                                      Hva skal du i dag?

                                                      <3KV

                                                      • 4 kommentarer

                                                      Bildedryss fra findings

                                                      • 31.05.2015 kl.23:21


                                                      • God kveld!

                                                        

                                                       Håper dere har hatt en fin helg. Var det noen av dere som var på findings festivalen denne helgen? Utrolig koselig å se så mange kjente fjes samlet på et sted. Gleder meg allerede igjen til neste år. Hvilken av artistene syntes dere var best?

                                                       • 14 kommentarer

                                                       Bitch please

                                                       • 23.04.2015 kl.23:35


                                                       •  

                                                        Jeg har faktisk nada 2 blog about i dag.. Aldri vært så "tom" før!? Anyways.. Slenger med noen outfits bilder fra Kristiansand. Noen som skal på palmesus i år forresten? Sykt hvor liten den stranden faktisk er? Blir like sjokkert hver gang jeg ser hvor liten den er, og hvor stor den blir eller ser ut når det er festival der. ANYWAYS ... Nå skal jeg få meg litt søvn før jeg går på veggen. BYE

                                                         

                                                         


                                                        Wang genser // Bukse fra bik bok // Gucci veske //

                                                        • 5 kommentarer

                                                        Sommer i Arendal

                                                        • 21.04.2015 kl.19:54


                                                        • For et fantastisk vær det har vært de siste dagene! Utrolig deilig at man kan sitte ute å spise på brygga i shorts og t-skjorte.

                                                         Nå har jeg endelig kommet meg til hotellrommet mitt i Arendal, halvsover i sengen her jeg ligger.. Jeg dro fra Drammen kl 5 på morningen, så kjørte jeg innom Brokelandsheia, Risør og Tvedestrand før jeg fikk kommet meg til Arendal! Melder om at det var mange kontroller langs veien............

                                                         Min kjære venninne Thea, har akkurat blitt ferdig med frisørskolen i London, så hun fikk æren av å klippe meg. Anbefaler alle å dra innom Lucky frisør når de er på sørlandet. Jeg ble utrolig fornøyd med det "nye" håret! Det trengte virkelig en hårklipp nå #shorthairdon'tcare  - Vi dro videre til HOVE for å gå oss en tur, etter hun hadde klippet meg. Fy søren, så fint det var der? Jeg har faktisk aldri vært på HOVE-festivalen før, så dit må jeg dra en gang.

                                                         Jeg hadde faktisk tenkt til å skrive et innlegg om hva som irriterte meg i trafikken, i og med at jeg bruker 20 timer i døgnet i bilen min og 4 timer på hotell. Men tror ikke jeg skal uttale meg noe mer om det, hvertfall ikke i dag.. (he he)
                                                         Jakken er fra sheinside // Hatt fra Bik bok // ytterjakke fra Bik Bok // Lace t-skjorte //

                                                          

                                                         Hva har du gjort i dag? Noen som har vært i Arendal før?

                                                          

                                                         Love, KV <3

                                                         • 6 kommentarer

                                                         Bildedryss fra ski-VM i Falun

                                                         • 17.04.2015 kl.20:05


                                                         • Haha, jeg dør av alle bildene fra Falun.. FOR en tur, og FOR en gjeng! Jeg vet det er utrolig dårlig kvalitet på bildene, men det er så mange av dere som har spurt om jeg kan legge ut bilder fra turene mine, derfor legger jeg ut det jeg har. De fleste bildene er fra snapchat, så hvis du vil få med deg live-streaming fra turene mine og livet mitt kan du adde meg der under "kariannevilde" .

                                                          Disel- Dahl, Digge Dahl, Ville Wølner, Ville Woll, Skaptrønder`n Vilde - ja, vi har mange navn når vi dropper alt vi har i hendene for å dra på rockestjerne-turnè. Det er enda flere turer i vente, så det er bare til å glede seg.

                                                           
                                                          Flere som var i Falun under ski-VM ?

                                                           

                                                          Ha en fin dag videre <3

                                                          • 4 kommentarer

                                                          Bildedryss fra Holmenkollen

                                                          • 16.04.2015 kl.17:10


                                                          •  

                                                           Dette er virkelig den beste gjengen du noen gang kan møte! Tusen takk for en fantastisk dag.

                                                            

                                                           Buksen er fra weightless 

                                                            

                                                           Flere som var i kollen?

                                                           • Én kommentar

                                                           Lovely Lofoten

                                                           • 29.03.2015 kl.20:25


                                                           • Etter man har vært i Lofoten, blir alt annet rundt deg faktisk utrolig trist og kjedelig! Man har ikke sett alt før man har vært i Lofoten. Litt synd de bare har cubus, lindex og coop extra der.. Hvertfall når jeg mistet kofferten min og måtte kjøpe meg nye klær! Men ellers var det en helt sinnsykt fint sted å være.

                                                            Jeg bodde jo på på Lofoten Suite hotel HER - det er faktisk det beste stedet man kan oppholde seg på hvis man skal reise til Svolvær. Jeg hadde jo en suite der der var plass til 4 personer, og i leiebilen min var det plass til 7 stk i! En demonstrasjon på at jeg reiste alene maybe?

                                                            Etter jeg hadde vært i Loften i noen dager, gikk turen videre til Stockholm. Pga all surret med flyene, måtte vi kjøre dit. Nå er jeg endelig hjemme igjen hos hundene og sengen min igjen.                                                             Jumpsuit fra Cubus // Hårbånd fra Cubus // sko fra Steve Madden // Lace BH fra Cubus


                                                            Grunnen til at jeg har blogget så lite mens jeg har vært på tur, er fordi det ikke har gått ann å laste opp bilder på bloggen, nettet klikket 250 ganger, mac'en klikket.. Ja, alle mulige måter det går ann at noe skal gå galt, så gikk det galt!

                                                            • 3 kommentarer

                                                            Just my luck

                                                            • 25.03.2015 kl.21:28


                                                            • Snakk om å ha flaks med kofferter.. Hvordan er det mulig at bare JEG mister kofferten min igjen!? Jeg var den eneste på flyet som mister den i tillegg.. Cray - Nå sitter jeg på ferja over til Svolvær fra Stokmarknes! Grunnen til det er jo fordi det var storm så vi kunne ikke lande i Svolvær, også stengte de alle de andre flyplassene i nærheten pga stormen. Flyturen tok jo uendelig lang tid, siden vi måtte fly rundt og rundt for å finne en flyplass som vi kunne lande på. De sa ingen ting med en gang, men jeg merket jeg begynte å bli skikkelig svimmel, 3 minutter senere sier piloten at han kjører rundt i sirkler for vi ikke kan lande noen steder.. (Ja, jeg blir svimmel bare av å kjøre 3 ganger rundt rundkjøringer, med andre ord så tar ikke jeg karuseller)

                                                             Trodde det lille propellflyet skulle styrte flere ganger pga all turbulensen, mistet høyde og den ristet som bare det!
                                                             Jeg som også hater båter, må ta denne ferjen som gynger frem og tilbake siden det er storm ute på havet. Må si jeg gleder meg til å endelig få skaffet meg en ny leiebil og få kommet meg til hotellet mitt i Lofoten nå!
                                                             Krysser fingrene for at jeg får igjen kofferten denne gangen, for pengene for den andre kofferten jeg mistet på vei til Miami så jeg aldri til. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så sa jeg at denne gangen så det endelig ut som om jeg skulle få igjen de 50.000 kr forsikringsselskapet mitt skylder meg (50.000 kr for det er tydeligvis max grensen dems) Men neidaaaa.. de ber meg sende inn enda mer og enda mer hver gang, selvom de lover at det er det siste de ber meg om når jeg snakker med de på telefonen. De er vel glad de har meg som kunde, der det bare er jeg som gir de penger, men de gir ikke noe tilbake da jeg først mister noe! (Hola @ me hvis dere er flinke med forsikringsselskap-saker)
                                                             Nå får jeg ringe de enda en gang og fortelle de at jeg har mistet enda en koffert på under 1 år
                                                             C yah                                                             • Én kommentar

                                                             One night in Bodø

                                                             • 24.03.2015 kl.21:08


                                                             • Da var det duket for siste natten i Bodø. Det er så utrolig rart å være i så små byer som det jeg har vært i de siste ukene. Jeg kan jo alle gatene inn og ut, siden det ikke akkurat er så vanskelig å kjenne igjen veiene "hvem skulle trodd det, med den rettningsansen jeg har". Anyways - det er flere som har spurt om hvorfor jeg ikke legger ut bilder av meg selv fra turen, å det er fordi jeg ikke har noen som kan ta bilde av meg. "Ja, jeg kunne spurt om noen randoms på gaten kunne tatt bilde av meg, MEN jeg vet at jeg hadde blitt så missfornøyd at jeg hadde kastet kamera i bakken eller noe.. Når andre skal ta bilde av meg, får de med enten halve kroppen, bare hodet, bare føttene eller kanskje lillefingeren min får sniket seg med på noen av bildene. #thestruggelisreal - Nei, da får jeg bare leve med det at jeg ikke får noe annet en selfies fra turene mine!

                                                              Det ser ut som om hotellrummet mitt har vært med i krigen eller noe.. Nå må jeg få surret meg til å skrive reiselistene og sortere kviteringene mine! Jeg tror faktisk siste frist for å sende det inn er i morgen (?) Ser ut til at jeg faktisk må døgne i natt, i og med at jeg må stå opp utrolig tidlig i morgen, da jeg må jobbe litt før flyet mitt går til Svolvære.


                                                               

                                                              Nå blir det enda en ny bil å ta farvel med i morgen også.. Jeg merker jeg får seperasjonsangst med alt om dagen. Jeg merker spesielt savnet etter hundene mine og min kjære KJ som har flyttet til NYC, dette må gjøres noe med snarest.

                                                               

                                                              Ha en fin kveld videre, hvor enn du befinner deg-

                                                               

                                                               <KV3

                                                              • 2 kommentarer

                                                              Brønnøysund

                                                              • 24.03.2015 kl.01:21


                                                              • Nå har jeg nesten akkurat ankommet hotellet i Bodø. Jeg er så døgnvill at jeg ikke klarer å sette meg inn i dagene lenger, jeg har dobbeltsjekket at det er mandag i dag nesten 100 ganger! Jeg klarer faktisk ikke koble det eller noe, haha - jeg vet ikke hva grunnen er, men er nok pga jeg flyr så mye.

                                                               Jeg fikk bare èn natt i Drammen, før jeg fløy opp til Nord-Norge, for noen hadde selvfølelig glemt å booke fly, derfor måtte jeg kaste meg på flytoget på søndagen for å rekke flyet til Brønnøysund. WOW, jeg må virkelig si at de menneskene som bor der er UTROLIG koselige og imøtekommende. 

                                                               Selvfølgelig klarte jeg å booke et hotellrom som lå 3 timer unna flyplassen (jeg ble lurt av google) Så fortalte jeg det til han som skulle leie ut en bil til meg, han fortalte at man måtte ta 2 forskjellige ferjer for å komme seg dit, de gikk selfølgelig veldig sjeldent også. Så han kjørte rundt i brønnøysund med meg for å finne et hotell som var ledig, til vi fant Thon hotell, der verdens søteste dame tok meg godt imot. Han som jobber på Hertz bilutleier sendte meg en melding for å høre om alt gikk greit også passet på om jeg kom meg greit på flyet igjen i dag. Gode mennesker gjør virkelig dagen altså. Creds til Thon Hotell & Hertz bilutleie i Brønnøysund,  for ikke å glemme alle de andre søte og gode menneskene jeg møtte som hjalp meg med diverse!

                                                                

                                                               Jeg bytter jo hotellrom og bil hver eneste dag nå, noe som gjør at jeg sliter med å finne hvilken bil som er min - noe de jeg har på snap har fått med seg (kariannevilde)

                                                                                                                               anyways, nå må jeg faktisk pakke igjen, siden jeg skal bytte hotellrom igjen i morgen! 

                                                                

                                                               Noen som har vært i Brønnøysund eller Bodø før? 

                                                               (Beklager for lite blogging forresten! Jeg prøver å blogge men pga dårlig nett og mye reising, blir det dårlig tid til å skrive enkelte innlegg) Kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal skrive et innlegg om, så skal jeg få laget det så fort som mulig!

                                                                

                                                               Nattinatt <kv3

                                                               • Én kommentar

                                                               Haugesund & Karmøy

                                                               • 18.03.2015 kl.17:52


                                                               • What a beautiful day! Nå har jeg akkurat kommet tilbake igjen til Haugesund. Var en tur innom Karmøy i sted, også hentet jeg en ny leiebil - finally - 

                                                                Nå skal jeg ta meg en tur på treningssenteret og spa avdelingen.

                                                                Hva skal du i dag?

                                                                 

                                                                Karmøy
                                                                 

                                                                Haugesund

                                                                • 2 kommentarer

                                                                (No)r(way)

                                                                • 04.03.2015 kl.23:07


                                                                • Hej alla i hopat! Håper dere alle har hatt en strålende dag. Jeg slenger med litt bildedryss fra roadtrippen min til og fra jobb i dag. Norge er jo så utrolig vakkert nå, hvertfall på sørkanten. Jeg stoppet hvert femte min for å knipse bilder, selvfølgelig tok jeg ikke med stativet, noe som gikk utover outfit bildene mine (se lenger ned.) Jeg angrer så sykt for at jeg ikke tok meg bedre tid til å reise til det ene stedet jeg dro til i dag, for der var det minst 3 steder som hadde vært helt perfekt å tatt bilder av. Men nå skal jeg reise rundt i hele Norge med kamera mitt, så flere bilder blir det. Forresten, så stemmer det at jeg tok det første bildet mens jeg kjørte, haha! Satt som en tulling alene i bilen med kamera i den ene hånden og rattet i det andre.. #doitforthablog

                                                                 Nå skal jeg få tatt meg tid til å gjøre "en hemmelig ting" den siste timen før jeg legger meg. (missforstå meg rett, haha) Jeg har jo fortalt dere at jeg har så mye jeg vil fortelle dere, som jeg ikke kan fortelle om helt enda. Uansett, vi snakkes snart <3 good night


                                                                 Her kan man se hvor fail det ble å ta selvutløseren fra bilen.. Typisk at jeg glemte å ta med meg stativet i dag og kamera mitt i går..

                                                                  Hva har du gjort i dag?

                                                                 • 5 kommentarer

                                                                 World wild

                                                                 • 21.01.2015 kl.09:15                                                                 • Beijing / China

                                                                                                                                     Mascow / Russland

                                                                   

                                                                  Helsinki / Finland

                                                                   
                                                                  Las Vegas - Nevada

                                                                   

                                                                   
                                                                  Milano / Italia
                                                                  Sveits

                                                                   
                                                                  Miami, Florida

                                                                   

                                                                  Fort Lauderdale , Florida

                                                                   

                                                                  Palma / Magaluf - Spania

                                                                   

                                                                  Jeg har vært på alle stedene jeg har lagt ut bilder av, ettersom det er mange som har spurt om det. Jeg har ikke lagt ut bilder av alle landene jeg har vært i, kun de der jeg hadde noen fine bilder fra, eller fra de turene jeg hadde bilder fra, på mac'en min.

                                                                  Herregud, som jeg savner det å reise nå - den følelsen når kofferten ligger under flyet, du fester setebeltet og flyet letter. Tanken på at du skal dra til et nytt sted, oppleve ny kultur, skape enda flere minner. Jeg skulle virkelig ønske at jo mer man reiste, jo flere andre reiser fikk man! Eller at man fikk betalt for å reise rundt i hele verden, det tror jeg faktisk er min drøm. Levd av å skrive om verden kanskje? Så lenge jeg kunne tatt med hundene mine, så hadde jeg ikke nølt i ett sekund engang - hva mer hadde jeg trengt? Kanskje en reisepartner, en jeg kunne delt opplevelsene og minnene med.

                                                                  Tanken på å bli værende i Norge for alltid, skremmer meg - jeg vil ut å oppleve og føle verden, før jeg slår meg til ro, jeg vil reise jorden rundt - svømme med delfiner og løpe med løver, stå på skøyter i NYC, shoppe i Dubai og clubbe i LA. Jeg vil hjelpe fattige barn i Afrika, jeg vil dra på Zafari og jeg vil se tilbake på livet med glede.

                                                                  • 9 kommentarer

                                                                  Travel the world

                                                                  • 20.01.2015 kl.18:09


                                                                  • Marbella/Spania

                                                                                                                                       Kypros

                                                                    

                                                                   Koh Samui / Thailand

                                                                    

                                                                   Side / Tyrkia

                                                                    
                                                                   Praha

                                                                                                                                       Portugal

                                                                                                                                       Paris/ Frankriket

                                                                    

                                                                   London/ England


                                                                   Sharm el sheik / Egypt

                                                                    

                                                                    

                                                                   • 13 kommentarer

                                                                   Those summer days

                                                                   • 05.11.2014 kl.20:10


                                                                   • Fant noen bilder fra fra jeg var i Spania i fjor sommer, så fant jeg noen bilder fra Puro Beach! Gud, det stedet er faktisk så utrolig hellig. Noe man absulutt burde dra til om man vil ha en avslappende dag med god mat og service. Grunnen til at jeg fant disse bildene var jo fordi jeg skulle finne noen av Ingrid som fyller 26 år i dag, fra den gangen vi var i Spania sammen for noen år siden, så siden jeg har vært i Spania tusenvis av ganger, så måtte jeg faktisk gå igjennom nesten alle albumene fra Spania. Jeg hadde faktisk glemt bort denne turen, for jeg var ute å reiste så utrolig mye i 2013 og dette var bare noen dager etter jeg hadde kommet hjem fra Kypros. Men jeg skulle til Spania for de jeg var med og jeg skulle innom en "konsert/spillejobb" eller hva man skal kalle det i Magaluf. Første og siste gangen jeg var der da for å si det sånn. Så skittent og kaos sted har jeg faktisk aldri sett før, så det var deilig at jeg fikk kommet meg bort på Puro Beach og nyte livet der istedenfor. Dro også på et akvarium for å se på fiskene de hadde der.

                                                                    Nå har jeg også gått igjennom flere andre bilder fra andre feirer også har jeg sett på all den gode maten jeg faktisk har spist mens jeg har vært ute å reist. Det får meg til å tenke på all den kjedelige maten vi faktisk spiser her hjemme i Norge. (Selvom jeg har spist mye god mat i Norge også da). Nå planlegger jeg faktisk en liten reise om ikke så altfor lenge, kanskje to. Noe jeg gleder meg veldig mye til! Ja jeg kan faktisk planlegge selvom de fleste av turene mine har vært veldig spontane.
                                                                     Har du vært på Puro Beach før? Skal du ut å reise snart? Hvis du fikk lov til å dra hvor du ville, hvor ville du reist da?

                                                                     

                                                                    <3KV

                                                                     

                                                                    • 2 kommentarer

                                                                    Hyttetur

                                                                    • 22.08.2014 kl.12:49


                                                                    •  

                                                                      

                                                                     Gummistøvler: hunter
                                                                     T-skjorte : Abrecrombie and fitch
                                                                     Zip hood : Abrecrombie and fitch
                                                                     Ytterjakke: Helly Hansen
                                                                     Treningstights: Nike
                                                                     Solbriller: Prada

                                                                     Jeg dro på en spontantur til hytten min på mandag, der det selvfølgelig ikke var internett.. Noe som faktisk var litt deilig for en gang skyld, men det endte jo opp med at jeg ikke fikk blogget det jeg skulle, og heller ikke svart på spørsmålsrunden.
                                                                     Vi gikk en lang tur en av dagene til dusehesten, men det tok ikke lang tid før det ble storm så vi måtte forte oss ned igjen. Selvom vi hadde planlagt flere turer etter denne, så ble dette den eneste turen vi gikk, det er veldig lett å fyre i peisen å sitte under et teppe å se på mange filmer i strekk. Ja, det er jeg faktisk utrolig flink til. CocoD hadde hvertfall utrolig godt av denne hytteturen. Men nå er det tilbake til virkeligheten igjen og endelig internett.


                                                                     Hvordan har din uke vært?
                                                                     • Ingen kommentarer

                                                                     Bildedryss fra Marbella

                                                                     • 13.07.2014 kl.12:21


                                                                     •  

                                                                       

                                                                       

                                                                       

                                                                      • 4 kommentarer

                                                                      Brann på hotellet

                                                                      • 12.07.2014 kl.12:33


                                                                      •  

                                                                        

                                                                       Kjole fra Lace

                                                                       Veske fra Marc by Marc jacobs

                                                                       Sko fra Zara                                                                       Topp fra Zara

                                                                       Skjørt fra Berskha

                                                                       Veske fra Michael Kors

                                                                       Neglelakk fjerner fra Chanel

                                                                        

                                                                       I går så ble vi vekt av at folk skrek på hotellet vårt, banket på dørene og vi skjønte ikke så utrolig mye av hva som ble sagt, jeg trodde det var rassia eller noe helt til de banker på døren våres og skriker. Så går vi ut på terassen og alle skriker til oss at vi må komme oss ut for det er en brann på hotellet. 

                                                                       Så vi får jo litt smålig panikk for vi hadde akkurat våknet, så jeg prøver jo å få med meg alt jeg hadde av verdisaker i en bagg, for alt jeg tenkte var at jeg ikke kunne miste alle tingene mine enda en gang til. Gangen var røykfullt og de som jobbet der var ganske dumme og åpnet alle vinduene for å "lufte" mens det enda brant. OG brannalarmen utløste seg aldri, så det er faktisk veldig utrygt å vite at den ikke utløser seg når det brenner.

                                                                        

                                                                       Så kom vi oss ut av hotellet og måtte spise frokost i en bakgate på bakken (haha), men så tok vi taxi inn til Puerto Banus for å shoppe litt, før vi dro å spiste og drakk med familien Van der Meij. Så dro vi tilbake til hotellet vårt sent på natten for å se om rommet vårt hadde blitt brent ned, noe som det heldigvis ikke hadde blitt, men det luktet endel røyk når vi kom inn i lobbyen. Men nå skal vi campe her i Puerto Banus, til det blir litt bedre på hotellet vårt.

                                                                        

                                                                        

                                                                       Nå går turen videre til Ocean Club og andre strender videre med alle jentene samlet. Idag dropper vi guttene for å ta en skikkelig fyllekule.

                                                                        

                                                                        

                                                                       #KKpåtur #spain #Marbella #druen

                                                                        

                                                                       • Ingen kommentarer

                                                                       Palmedus DEL 2

                                                                       • 07.07.2014 kl.21:22


                                                                       • Jeg stod faktisk lengere enn snowboard kingkong Gjermund! Bare så det er sagt

                                                                         

                                                                        Siden jeg var på mandagsfylla forige uke så fikk jeg jo en kul i hodet mitt. Den er der enda faktisk...

                                                                        Idag måtte jeg stå opp så utrolig tidlig for jeg skulle sette på mink-vipper i Oslo, før jeg skulle til legen.. Så nå skal jeg bare pakke og stresse, for Kaja og jeg bestilte nemmelig tur til Marbella i natt så vi drar jo tidlig på onsdag. Så der fikk jeg endelig bestilt min etterlengtede "syden" tur.

                                                                         

                                                                        Vi satt bare å surret og lurte på om vi skulle reise til St. Tropez, Miami, Marbella eller Ibiza, men valget endte på Marbella sånn at vi kan kose oss på Nikki Beach.

                                                                         

                                                                         

                                                                        Hvor skal du reise i ferien?

                                                                        Vil bare minne om at det fortsatt er mulighet til å være med på konkurransen lenger ned på bloggen

                                                                        • Én kommentar

                                                                        Palmesus DEL 1

                                                                        • 06.07.2014 kl.21:40


                                                                        •  

                                                                         Hvor starter jeg egentlig? Jeg våknet på fredagen og trodde jeg hadde god tid til å spise god frokost, dra innom butikken og hente det nye kameraet mitt som jeg hadde bestilt!

                                                                          

                                                                         Canon 1100D. Supert Kamera forrensten, tatt alle bildene fra #palmesus2014. Men på veien til å hente kamera får jeg en tlf om noen som er 10 minutter unna Drammen og spørr om jeg vil være med.

                                                                         Jeg er ganske spontan, men ikke så spontan tenkte jeg. - 10 minutter senere satt jeg i bilen på vei til kristiansand.

                                                                                                                                                    

                                                                         Solbrillene får du kjøpt HER // Sheinside

                                                                         Topp fra Bik Bok

                                                                         #brunobanani #palmesus #palmesus2014  #stæming


                                                                          

                                                                         • 2 kommentarer

                                                                         Where do you wanna go..

                                                                         • 23.06.2014 kl.16:24


                                                                         • Nå er det like før jeg kjøper meg en koffert og setter meg på første fly lengst unna her!

                                                                           

                                                                          Jeg trenger virkelig en ferie, oppleve nye steder og nye ting. Jeg har alltid så mye lopper i blodet mitt, jeg lever virkelig av å reise rundt i verden og utforske alt mulig.

                                                                          Nå er det 1 år siden jeg var i Kypros, Thailand, Magaluf, Marbella og endel måneder siden jeg var i Florida. Jeg har planlagt å flytte til Fankriket en liten stund, men jeg trenger faktisk en liten tur til før den tid.

                                                                          Reising er drivstoff til kroppen min har jeg funnet ut. Noen tips til hvor jeg burde dra nå? - I just need to find my partner in crime  som vil reise like mye rundt som det jeg gjør.

                                                                                                                                                      

                                                                          - Hvis du skulle dratt akkurat i dette øyeblikket, hvor ville du dratt da?
                                                                                                                                                      

                                                                          • 21 kommentarer

                                                                          Bildedryss

                                                                          • 25.04.2014 kl.14:48


                                                                          •  

                                                                           Feiringen av Mikkel på Glass.

                                                                            

                                                                            

                                                                           Følg Cocodoggen på instagram her <3

                                                                           Lovet gutta enda en shotout så lik siden til Hollyhood HER

                                                                           De gikk av med 4/6 kåringer i Drammen på onsdag og er russetiden desidert beste buss. UV for alltid!

                                                                            

                                                                            

                                                                           Fuck russen som tegnet og sølte øl på oss..

                                                                            

                                                                            

                                                                                                                                                        

                                                                            

                                                                           • 4 kommentarer

                                                                           Påskeferien i Göte

                                                                           • 19.04.2014 kl.19:42


                                                                           • Siste kvelden vår i Gøteborg dro vi den helt ut. Vi spiste veldig lite og drakk ganske mye.. Vi dro først på trågarden for det var det utestedet flest hadde anbefalt oss om å dra på, lite viste vi at det faktisk var Broiler som skulle spille den kvelden og på det utestedet i Gøteborg når vi først var der nede, vi ble overfalt av Svenske gutter på vei til utestedet som skrek Broiler og hadde kjent meg igjen fra Vannski musikk videoen og var veldig gira på Norske jenter.
                                                                             

                                                                            Vi dro senere fra utestedet på en strippeklubb (haha don't ask why) men det endte med at jeg brakk armen, alt jeg husker fra det er bare at jeg står alene på do med hoven arm og syke smerter i armen utenom å egentlig skjønne hvorfor.. Så sier den ene av jentene som var inne på badet med meg at kjæresten som stod utenfor var lege eller noe, som kikket på armen min og han sa jeg hadde brekt den og måtte dra på legevakta øyeblikkelig!

                                                                            Jeg ante ikke hvor de andre jentene var og mobilen min ble ødelagt så jeg gikk rundt å lette etter de andre, når jeg fant de endte vi opp på et annet utested der vi festet til kl 7 på morningen.

                                                                            Tidenes sjukeste bilde jeg fant på mobilen min.. Wææ

                                                                            Nå har jeg vært på legevakta og sykehuset siden kl 2 i dag, så passe lei av venting og jeg aner faktisk ikke om jeg vil hvile meg eller dra ut med de andre.


                                                                            Hva har du gjort i dag og hva skal du videre?

                                                                            • Ingen kommentarer

                                                                            Gøteborg

                                                                            • 17.04.2014 kl.19:18


                                                                            • Vi jentene tok en yolo random roadtrip til Gøteborg i går. Vi skulle egentlig dra til Barcelona, men valgte heller å kjøre til Gøteborg for lættis.

                                                                             Jeg har jo alltid et mål om å slå mystory rekorden min hver gang jeg er på fylla, og det klarte jeg i går for å si det sånn.. (Bare hyggelig for all spam, i kveld blir det enda mer)

                                                                              

                                                                             Topp - Only

                                                                             Bukse : Cubus

                                                                             Jeffrey campbell sko - DNA

                                                                             Bedre å være liten og søt, enn stor og stygg <3<3<3

                                                                                                                                                            

                                                                              

                                                                             Aner faktisk ikke hvorfor vi har bilde med disse her, menmen sikkert hyggelige gutter..                                                                              

                                                                              

                                                                             Fikk så fine outfitt bilder her nede også.. Blåste så mye at jeg faktisk lettet.

                                                                             Jakke - Only

                                                                             Skjerf - Louis vuitton

                                                                             T-skjorte - (usikker)

                                                                             Bukse - LACE

                                                                             Sko - DNA

                                                                              

                                                                             Love without tragedy - Rihanna

                                                                              
                                                                              
                                                                             Nå skal vi bare chugge nedpå å dra ut igjen etter flere timer med å bearbeide kroppen etter gårsdagen, men ellers går alt bra med oss.
                                                                              
                                                                              
                                                                             Håper du har en super påske!
                                                                              
                                                                             Hva gjør du i påsken? Flere som er i Gøteborg?                                                                              

                                                                             • 11 kommentarer

                                                                             Bildedryss fra jentekvelden på byen

                                                                             • 17.03.2014 kl.14:01
                                                                             •  

                                                                               

                                                                                                                                                              

                                                                               

                                                                              Det var en utrolig koselig kveld med jentene på Nox, det var veldig bra stemning allerede på vorset i leiligheten til Marthe. Frida gjorde som hun alltid gjør, å sjenker meg med alle shottene sine..

                                                                              Det hadde gått hull på en red bull boks i vesken min, så jeg hadde oversvømmelse i vesken den kvelden, så alle tingene mine ble ødelagt.. Just my luck noen ganger.

                                                                              Men i går så hentet Stine meg på togstasjonen, så dro vi videre for å hente Iselin for så å dra videre til MCD, det er yndlingsstedet til Stine trur jeg, for hver gang det er hun som skal bestemme maten så drar vi dit! 

                                                                              MEN på det siste bildet så er det en bil forran oss som hadde en A bak bilen sin!!! Jeg har fått brev og div fra avsender A, så hvis du er skyldig i dette vendligst si ifra hvem du er for dette her begynner å bli veldig creapyshitt..

                                                                              Også hadde det seg slik at jeg hadde sendt mange meldinger til saldoen min da, jeg mente det ikke kunne stemme at jeg ikke hadde noe penger igjen på konto.. #fylla                                                                               

                                                                              #dagensquote

                                                                               

                                                                              • Ingen kommentarer

                                                                              Henriette 20 år

                                                                              • 16.02.2014 kl.18:22


                                                                              •  

                                                                               Søteste Henriette feiret 20 års dagen sin i går, noe som selvfølgelig endte med at alle tømte flaksene sine.. Det har ikke vært så *ævlig deilig dagen derpå, men vi har kost oss hos Betsen i hele dag med god mat og candy.. Så etter jeg har fikset TV'en til Bettina som hun ikke har fått til å funke på et halvt år, så skal vi faktisk bare slappe av nå med god film og prepere oss til Hemsedal neste uke.

                                                                                

                                                                               Hvordan har din helg vært? 

                                                                               • Ingen kommentarer

                                                                               Fra hotell til hotell

                                                                               • 04.02.2014 kl.21:37


                                                                               • Nå har Simen, Huse og jeg sammen med to stk fra tv 2 akkurat spist en utrolig god middag på Norefjell spa og resort etter vi hadde vært på spa her oppe.
                                                                                Vi kjørte jo fra Hemsedal i dag morres, for Broiler hadde kosert der i går, og på lørdag til søndag var vi i Sverige.. I morgen skal de spille inn til god kveld Norge så vi lader ut i kveld med å se på film og kose oss :)

                                                                                Det er bare oss 3 her oppe nå, for Mikkel har kjøpt seg en R8, så han cruser rundt og kommer vel ikke opp hit før i natt. Haha

                                                                                Her sitter de to guttevalpene og gjør gutteting ja..

                                                                                Hvordan var din helg/dag?

                                                                                • Ingen kommentarer

                                                                                Forsvunnet til fjells

                                                                                • 25.01.2014 kl.16:32


                                                                                • Hei igjen kjære bloggen.
                                                                                 Nå har jeg tatt meg en ukes tid fri fra bloggingen før eksamen som jeg hadde på torsdag, (Endelig ferdig utdannet Beauty Makeup Artist) men jeg merket at det hadde tatt skikkelig på det stresset rundt planlegging av eksamen og siste skoledag som var på fredag.. Så da hentet Simen meg på togstasjonen for at vi skulle dra hjem for å pakke raskt før vi dro videre til hytten min for å komme oss litt vekk fra alt stresset!
                                                                                 Det har vært utrolig deilig å ikke tenke på noe som helst annet enn oss selv nå..
                                                                                  

                                                                                 Det var sinnsykt mye snø når vi kom opp hit, brukte lang tid på å måke oss frem til døren og brukte flere timer på å fyre opp, slik at det skulle bli varmt i hytten.

                                                                                 Vi sitter forran denne deilige peisen her å koser oss med både blogging og Simen ser på Hellstrøm om hvordan han lager andebryst, så da får jeg litt tid til å blogge litt :) Vi skal nemmelig lage oss skikkelig god mat etterpå, drikke vin og kose oss.


                                                                                 Ha en super kveld videre

                                                                                 • 2 kommentarer

                                                                                 Nora Norway by Carina Dahl

                                                                                 • 27.10.2013 kl.11:04


                                                                                 •  

                                                                                  Vi fikk et armebånd i en goodibag når vi kom på lanseringsfesten
                                                                                  Stine - Meg - Carina- Kaja

                                                                                  Jeg tok med meg mine to engler med på denne fine landseringen

                                                                                  Søteste Carina & meg                                                                                  Har du tatt en titt på smykkene hennes? Hvis du ikke har gjort det enda, kan du ta en titt på denne siden http://www.jewelbox.no
                                                                                  - Karianne Vilde
                                                                                  http://www.jewelbox.no
                                                                                  • 3 kommentarer
                                                                                  Stikkord:

                                                                                  On the road again

                                                                                  • 24.10.2013 kl.12:18


                                                                                  • Nå har jeg reist rundt i Sverige hele helgen med kjæresten min, så har ikke fått lagt inn noen updates fra photoshooten jeg sminket for på fredag. Men her er noen bilder fra konsertene til Dj Broiler i Sverige denne helgen.
                                                                                   Övrebru
                                                                                   .


                                                                                   Arvika


                                                                                   "Like barn leker best" er vel det de sier ja.
                                                                                   .
                                                                                   .


                                                                                   Bare å glede seg til det nye albumet dems kommer ut, det ble spilt noen sanger nå denne helgen i Sverige.
                                                                                   - Karianne Vilde
                                                                                   • Én kommentar

                                                                                   Roadtrip's

                                                                                   • 24.10.2013 kl.10:27


                                                                                   •  

                                                                                    Turer til utlandet!


                                                                                    Noen av turene jeg har vært på de siste månende sammen med kjæresten min Simen.
                                                                                    De har egentlig vært ganske spontan-turer alle sammen, men de har vært utrolig koselige!
                                                                                    Ble litt mye "klisse"-bilder, men jeg har ikke hentet de andre på den eksterne harddisken min.. 
                                                                                    Roadtrip fra Spania til Portugal
                                                                                    - Her satt vi hos Mikkel og tullet om at vi ville dra til utlandet, så vi bestilte tur til å dra
                                                                                    på natten den dagen var det vel. Så da tok Kristine Pilar, Mikkel, Simen & meg fly til Spania,
                                                                                    for så å håpe på at vi fikk leie en bil for å kjøre over til leiligheten til Mikkel i Portugal.
                                                                                    her kan du se video fra turen; http://www.youtube.com/watch?v=h-vldUz3Xn0
                                                                                    Kypros                                                                                    - Denne turen bestilte Simen ganske rett etter bursdagen min, han sa bare at han hadde bestilt tur til Kypros, og at vi skulle dra om noen dager.
                                                                                    Noe jeg syntes var utrolig deilig.
                                                                                    Vi leide oss en beach-buggy, cruset rundt på øyen og hadde en utrolig fin ferie, selvom det ikke var et luxus-sted om du vil kalle det for det da egentlig.
                                                                                    Men vi fikk det til å bli den beste ferien vi noen gang hadde hatt.
                                                                                                                                                                        Spania - Marbella

                                                                                    De skulle ha to kvelder de skulle spille på Grabbarna Grus, så vi slappet av på Puro Beach!!
                                                                                    Utrolig deilig ferie må jeg bare si.
                                                                                    Thailand - Koh Samui

                                                                                      

                                                                                    Simen & meg - Kaia & Oliver <3
                                                                                    Så når det kommer til kjære Thailand,  så fikk jeg en meld av Simen når jeg var i Kristiansand, der han lurte på om jeg var "keen" på å være med til
                                                                                    Thailand!Jeg svarte "såklart" JA. (hehehh)
                                                                                    1 time senere ringer han meg og forteller meg at han har bestilt tur til Thailand - Koh Samui og at vi skulle dra om 1 uke (Ja, jeg er veeeldig spontan).
                                                                                    Manglet bare å ta vaksinene og pakke, så var vi klare til å dra til de andre nede i Thailand.
                                                                                    Vi reiste med firstclass, bodde i forskjellige villaer med eget svømmebasseng (som vi selvfølgelig hadde poolparty med de vi var med der nede) 
                                                                                    Har allerede skrevet om Thailand, så skal ikke drømme meg mer bort til dette landet før jeg faktisk bestiller en ny bilett ned dit.
                                                                                      Liker du spontanturer eller liker du å planlegge i god tid i forveien?

                                                                                    - Karianne Vilde
                                                                                    • Ingen kommentarer

                                                                                    Thailand 2013

                                                                                    • 24.10.2013 kl.09:37


                                                                                    •  

                                                                                     Jeg skulle skrive om den siste turen jeg hadde vært på, og det var den til Thailand for 3 uker siden da jeg dro på tur med Simen, Kaia, Oliver,
                                                                                     Kristian, Karen, Daniel og Andrea.Vi bodde på Koh Samui, og det er definetivt et sted jeg vil dra igjen, en utrolig koselig øy, der vi kunne finne på utrolig mye nytt
                                                                                     og spennede ting, som man vanligvis ikke gjør her hjemme i Norge.
                                                                                     Kaia & meg i bassenget utenfor villaen vi hadde der.


                                                                                     Oliver Frydenberg & Simen Auke & Daniel Gjertsen


                                                                                     Klappet tiger der nede, det var nytt og utrolig spennende! Merket jeg var litt nervøs før jeg skulle inn i buret, men angrer ikke for at jeg gjorde det.


                                                                                     Tenkte vi måtte prøve ut luftballong når vi først var der nede, det var utrolig koselig å sende den opp på natten.  Det blir jo sagt at kjærligheten varer
                                                                                     evig når man sender disse opp, hehe

                                                                                     Har du vært i Thailand før? Eller Koh Samui? 
                                                                                     Eller et enda mer spennende feriested jeg burde besøke? 
                                                                                     - Karianne Vilde

                                                                                     • Ingen kommentarer
                                                                                    • Designet av

                                                                                     Camilla Haukjem