hits
OPPLEVELSERBreakfast with BAE

 • 05.12.2017 kl.19:23


  •  

   . Coffee - BAE - Sun - Beach .

   Er det noe jeg virkelig savner, så er det frokost-datene i Bali med Julianne.. Kaffen i hånden, surfere i vannet og solen som sakte brenner på huden din. Bedre kan man ikke be om. Det er ingen hemmelighet at jeg vil bo sydligere ved vannet. Spørsmplet er egentlig bare når dette skal skje. Vinteren, kulden. Du er ikke noe for meg. 

    

    
   • Ingen kommentarer

   Jeg tipser BALI del 1

   • 21.11.2017 kl.17:48


   • La oss snakke om Bali. Fine, varme og deilig Bali. Jeg skal gi deg mine beste tips, turist-fellene og prøve å kartlegge deg igjennom Bali. Før jeg dro, var jeg helt tom. Jeg ante nada, jeg hørte bare mange navn, men jeg klarte ikke kartlegge meg. Derfor skal jeg prøve å hjelpe deg ved å ikke gjøre de samme feilene.

    For det første Wayan - 081 856 4399 var sjåføren vår der nede. Finere fyr skal du lete lenge etter. Det var han som kjørte oss rundt i Ubud, hentet oss på flyplassen og kjørte oss til den. Han var med på reisene og opplevelsene, og satt alltid å ventet pent og stille på oss. Vi kunne TRYGT legge fra oss verdisaker i bilen hans, og han dukket opp 30 minutter før tiden, så vi aldri ventet på han. Han tar dere med akkurat der dere vil, og den mest lojale personen jeg har møtt i hele mitt liv. Han trenger sårt penger til familien sin, og det er sånne jeg gjerne vil bruke pengene mine på. Ikke minst så er det mange dårlige sjåfører der nede. Med Wayan, så vet du at han får deg trygt fra A-Å. Det er jo ingen trafikkregler der nede. Han vet så og si alt der nede, han gir dere tips og råd. Han booket også i forveien for oss, de gangene vi skulle på noe utflukter. 

    Skal du dra ned til Bali, så burde du/dere kontakte han på: 081 856 4399/ yan_anggur1@yahoo.com også må dere hilse fra Julianne og Karianne- Det er sånn typ 20 stk fra Drammen som allerede har brukt han. 

     

    KUTA

    Vi bodde i KUTA, rett ved Denpasar, som er flyplassen. Kuta blir fremstilt som det beste stedet å være, noe det en gang var - men det har blitt rene turistfellen. Du får ikke den "bali-følelsen" av å bo der. Hotellet vårt - The Anvaya Beach ressort Bali. Et 5 stjerners hotell, som var helt nydelig. Jeg elsket alle de som jobbet der, og de var der for deg på sekundet. Du fikk ikke engang lov til å bære din egen frokost til bordet, der gjorde de alt. Mer om hotellet kan jeg evt skrive senere. Men jeg føler det er mer for de som er på kjærestetur, de litt eldre kanskje, ikke hvis du er der for crazy opplevelser - på grunn av de lange strekningene og trafikken. Hotellet i KUTA var stort og innelukket, - men med en gang du satt foten din utenfor, startet maset. Mange mennesker, boder, bilder, tuting, varmen, turister, alt. Jeg er litt mer fan av roligere atmosfære, så Kuta er da ikke stedet. Folk vil ha mye penger for å kjøre deg til og fra derfra også. Så er du ikke den strengeste på pruting, så lurer de deg for alt det er verdt.. 

     

    Hvor dere burde bo:

    Seminyak- det er forsåvidt der alt skjer. Hvis jeg skulle anbefalt et sted å bo, så må det være der - da du slipper å dra så langt til ting. 

    Shangu - Seminyak og Shangu er like ved hverandre, og det er disse plassene som er "Bali". Det er her du burde være hvis du vil skal dra ned. 

    Padang Padang 

     

    UBUD

    Ubud er på fastlandet. Der har de risåkere, baliswing, elefantgård. Ikke stedet man burde bo, men besøke. Det er ingen strender på fastlandet heller, så er mer for ta en dagtur.

     

    UTESTEDER - DAY CLUB - BAR

     Sky garden - Jeg er ikke noe night-club-fan. Men vi vet at dette var den store clubben de har her nede. Det er også rooftop, og andre avdelinger i samme bygning, så man kan velge. I samme gate er det også mange pubber og barer. Noe jeg heller foretrekker. Men hvis du bare sier sky garden, har du masse utvalg allerede fra det ståstedet du er på der.

    Jeg vet at de har forskjellige dager, på samme måte som USA pleier å ha. Men La favela Bali er oppe hver eneste dag, og det er alltid like bra stemning der. (Ikke minst mange kjekke gutter. Klem) - Det var nok vår favoritt når vi ikke dro på en bar.

     

     

     potato head - Beach club - Det var her vi var på bursdagen til Julianne.

    Processed with VSCO with c1 preset

    Singel fin

    Finns Beach club

     

     

    MAT

    Strawberry fields - Burgere. "The Blame bieber burger" har blitt min nye favoritt i verden. KLEM

    Processed with VSCO with f2 preset

    Kynd Community - smoothie bowls / healthy food

    Processed with VSCO with f2 preset

    Cafe Organic - smoothie bowls / healthy food

    Processed with VSCO with p5 preset

     

    Motel Mexicola - Det er et veldig bra sted å vorse. Det er høy "guttastemning" hele døgnet, masse tequila drinker, og alle danser på bordet. Dette er altså en restaurant for den yngre generasjonen. 

    Coffee Cartel

     

     

    TRANSPORT OG APPER

    Go-Jek - last ned denne appen med en gang. Typ samme som uber, og det er så mye BILLIGERE enn å stoppe en taxi.

    Bluebird - samme som taxi, bare billigere. De er som oftest blå, og det står bluebird på de.

    Scooter - du kan både leie, og eller sitte på. De er overalt, så det er bare å gå ut i gata så vil noen stoppe deg. Derfra får du bare prute og bli enige om prisen, men de har selvfølgelig scooter på Go-Jek appen, men hvis du skal dra med en gang, vil det bli enklere å bare gå ut i gaten.

    Last ned maps.me hvis du vil bruke kart uten nett. 

     

     

    Jeg skal lage et annet innlegg om turistfellene og hvordan jeg opplevde de "standar-aktivitetene". 

    Håper noen av tipsene her vil hjelpe dere, så kommer jeg fortløpende med et nytt innlegg om tips og råd.

     

    • 2 kommentarer

    Bali vacay

    • 31.10.2017 kl.18:16


    • Kjære, gode, fine Bali. Nå er vi endelig her. I dag er det akkurat 1 år siden jeg flyttet til Los Angeles, og 1 år siden jeg feiret Julianne i både LA og Las Vegas. I år befinner vi oss i Bali. Det var en avtale vi gjorde etter et par champagneglass i Vegas, om at neste bursdag, skulle vi feire i Bali. Vi holdt mål, og nå sitter vi her med hvert vårt rødvinsglass på vårt fine hotell. Dette skal nå bli en tradisjon om å reise hvert år, samme dato. Selv etter dag to har vi opplevd en del. Etter en 24 t lang flytur, kom vi oss endelig inn på hotellet, og sovnet momentant. Bråvåknet svette og lost, men vi kastet på oss noen klær for å spise litt middag, eller kveldsmat for vår del. Jeg blir nesten overkjørt av en scooter, fordi han drev å tekstet mens han kjørte - jupp. Der stod jeg med en scooter rett foran meg. Ble ganske bråstopp fra begges sider, men vi fortsatte ferden vår, på den v a r m e øya. Vi skulle også oppleve å få strømbrudd på hotellrommet, da jeg skulle leke meg elektriker. Aldri prøv å demonter en lampe, fordi man ikke får skrudd den av. Det ble sendt 3 karer som stod innpå hotellet for å prøve å fikse problemet. 1,5 t senere, fikk de endelig fikset det, mens rommet hadde blitt en badstue..

     Dag 2 ble brukt til å steke flesket på stranden ved hotellet, for å få i gang fargen. Havet var noe av det v a r m e s t e jeg har testet? Ha ha, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, utenom at det var så varmt at det nesten kunne bli litt for mye. Dere vet når man tester lilletåa for å sjekke temperaturen, og det er litt kaldt, men du blir vandt med det? - her var det virkelig ikke skille fra den glovarme stranden, til havet. Vi så ut som to stranda hvaler der vi lå og plasket. Men godt for sjelen var det hvert fall.

      

     Vi tok oss en tur på Motel Mexicola, som vi ble anbefalt. Det er alltid stappfullt, og god liv der hele døgnet. Det er så effektivt og høyt tempo der, at du nesten fikk servert maten før du hadde bestilt. Anbefaler denne hvis du er glad i spicy og mexicansk mat, og at du liker liv og røre rundt deg. For min del, ble det litt for mye - da jeg var veldig sliten og ikke fullt i så party-humør. Men alt i alt, veldig spennende.

      

     . . .

     Forresten! Det er veeeeldig mange som har spurt meg ang at jeg fjernet tatoveringene mine på fingrene, og jeg skal skrive ett innlegg om dette til dere, så stay tuned :) Skal forklare prosessen, og hvor dette ble/blir gjort. Jeg er veldig fornøyd med at man kan fjerne dette. Veldig koselig at så mange viste interesse for dette!

      

     Ha en fin dag videre. Nå er det natta fra oss, for det blir en lang bursdagsfeiring i morgen på oss.

      

     • 5 kommentarer

     L.A preppin

     • 03.06.2017 kl.17:39


     •  

      Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal til Los Angeles igjen. Tiden bare fløy her hjemme, med oppussing av leiligheten, jobb og alle tingene som skulle fikses, så jeg kom meg liksom aldri tilbake. Men nå er det ikke lenge igjen. Jeg har gått rundt som en galing, ryddet, vasket, startet å pakke og prøvd å få litt orden i diverse. Jeg takler ikke komme tilbake til rot og styr når jeg er bortreist. Den beste følelsen er når du kommer hjem til rent og ryddig hus, rent sengetøy og netflix på tv'en. Ulempen er at det er pinse. Alle butikkene er stengt, jeg har ikke handlet inn mat, heller ikke de tingene jeg må kjøpe før jeg drar til L.A, ikke minst at jeg må kjøpe iPhone 7 plus på nytt etter den ble stjålet. Men med tanke på at det er helligdag på mandag også, er jeg usikker på om jeg rekker. Jeg må også innom en av mine barndomsvenninner som mistet broren sin her om dagen. Ufattelig trist, og jeg vil innom de med blomster og klem, da jeg ikke får kommet i begravelsen. Aff. Det er så trist når sånt skjer. Ingen som fortjener den smerten. Håper sjelen hans hviler i fred nå.

       

      Processed with VSCO with f2 preset


       


      Processed with VSCO with f2 preset

      Processed with VSCO with f2 preset
       

      Jeg kjenner kroppen min gleder seg til å rømme landet litt. Nyte solen, drikke mimosa og ligge i strandkanten. Se alle de fantastiske menneskene igjen, leve livet igjen. hooi. Nei, dette blir bra :) 

      Processed with VSCO with f2 preset

      Processed with VSCO with f2 preset      Processed with VSCO with p5 preset
       

      and some shameless iPhone pictures.      Processed with VSCO with f2 preset

      • 6 kommentarer

      Bloggerne premierefest

      • 16.02.2017 kl.11:30


      • I dag er det premierefesten til bloggerne. Som jeg gleder meg til å følge med på denne sesongen, først og fremst følge med på Anni og se alt vi gjorde for snart ett år siden. Tiden flyr jo så utrolig fort, (føler jeg ikke skriver noe annet på bloggen enn at tiden flyr fort) men jeg husker så godt første innspillingen av bloggerne og februar 2017 var så langt unna, men nå har altså dagen kommet. Jeg husker jeg var så sliten i bursdagen til Anniken. Selvfølgelig viser de det klippet på TV 24/7 da krølldotten er på hodet og ansiktet er ufiksa. For i all hemmelighet skulle jeg ta jegerprøven dagen etterpå. Jeg hadde jo vært på skyteprøver, tatt tester og lest meg opp. All arbeidet lønnet seg jo, for etter en koselig feiring og en tidlig morgenen etterpå, bestod jeg prøven med kun 3 feil. Så kan si det var verdt det, selv når jeg ser det ansiktet der på skjermen hver dag. Det er også deilig at jeg er nå på vei til Beauty House for å fikse meg før premieren. Det er deilig å dra på skjønnhetssalonger når man kommer hjem til kulde og grått vær og føler seg jævlig igjen. Tommel opp for skjønnhet og velvære.

       Hvis du ikke har sett traileren, kan du se den under her.


       Skal fortelle dere hvordan premieren gikk i morgen. Vi blogges <3

       • 2 kommentarer

       Krysset grensen til Mexico

       • 25.01.2017 kl.23:26


       •  

        Processed with VSCO with p5 preset

        Jeg dro til Mexico! Æh, jeg har alltid sagt at jeg skal krysse grensen til Mexico, og jeg skulle hvert fall gjøre det mens jeg bodde i California. Jeg fikk endelig gjort det for noen uker siden. Det som er, var at jeg trodde vi skulle kjøre hele veien inn til Mexico. Men i Tijuana må man holde en lav profil. Så maserati'en måtte bli igjen på grensa i San Diego, og vi måtte ta bena fatt. Jeg fikk streng beskjed om å holde en lav tone, ikke vise "penger" aka ikke se rik ut, ikke snakke Engelsk eller vise det blonde håret mitt. Æh, der skulle jeg krysse grensen med rosa kåpe, LV bag, LV skjerf, Prada solbriller og hatt. Hatten var jo ganske bra tenkt av meg, for da kunne jeg gjemme håret mitt under den. Så der gikk jeg. Nedpakket sammen med de andre Mexicanerne over grensa. Jeg med munndiarè av et menneske, gikk rundt å prøvde alt for å ikke snakke. Likevel kom det ord ut av munnen min opptil flere ganger. Lærer aldri.. Vi kom oss til passkontrollen og med en gang jeg satt føttene mine på mexicansk jord, kunne jeg kjenne luft forskjellen.. Folk fortalte meg at jeg ville, men jeg forstod det ikke før jeg satt mine to føtter inn der.  Jeg får streng beskjed om å ikke se eller snakke med noen. I mitt lille hode snakker jeg med meg selv, "don't talk, just walk" mens jeg får forbi alle menneskene som står på grensa og følger med på oss. Helt til jeg stopper opp - tror du fader ikke at det er en mann som står der med mange valper? Valper som er for unge til å bli tatt i fra mamman deres og fryser. Hjertet mitt stoppet, og alt jeg ville var å ta med alle valpene og løpe. Jeg begynner selvfølgelig å snakke, og får helt vondt av å se på de små og søte valpene bli holdt opp for at vi "dumme turister" skal se de. Jeg blir dratt i armen av han jeg dro med, og han ba meg gå fort. For jeg lagde jo fryktelig mye oppstyr blandt folkene der jeg piper som en valp når jeg så de andre valpene. Bilen vi skulle bli hentet i stod klar ved grensa og vi ble kjørt videre til dit vi skulle. Jeg satt meg i baksetet med vinduet oppe. Ta av meg hatten fikk jeg ikke lov til før jeg kom til hotellet, så jeg knipset litt bilder og tittet ut på den spennende, men falleferdige byen rundt meg helt til hun som kjører bilen ber meg dra opp vinduet fort og dukke. For vi skulle nemlig kjøre i en bakgate, og da kunne ikke jeg vise mitt utenlandske ansikt. Jeg viste ikke at Mexico skulle være så farlig, før jeg kom ned dit og de lokale fortalte om alle turistene som hadde "forsvunnet". Der nede kan man ikke stole på at politiet vil hjelpe deg, for de er så korrupte at du kan stole mer på en shady mann i en bakgate, enn hva du kan med de. Anyways.. Vi kom oss trygt til hotellet, og jeg kunne endelig ta av meg hatten min. Men å gå ut av hotellet alene, kom ikke på tale, så jeg måtte sette planene mine etter hva de andre ville.         Processed with VSCO with f2 preset

        Processed with VSCO with p5 preset

         

        Men jeg fikk smake på ekte mexicansk mat, jeg fikk stempel i passet og jeg fikk se og oppleve ting man ikke ser hver dag. Jeg hadde flere venner i California som sendte meg melder hver enste time, for å bekrefte at alt var i orden. Vi hadde en deal at hvis jeg ikke svarte etter 30 minutter skulle de ringe ambassaden. Så det var jo en liten trygghet med det også! Men jeg klarte meg fint, og når vi skulle tilbake inn til USA igjen, var det en laaang kø. De sa alle kan komme inn til Mexico, men det er ikke alle som kommer ut igjen. Så det var nå det virkelig stod på spill at jeg ikke lagde noe oppmerksomhet rundt meg, snakket med noen eller gjorde noe drastisk. Som jeg forklarte tidligere, så er politiet korrupt, så det har skjedd flere ganger at de holder igjen passet ditt i passkontrollen. De sier at det er noe galt med det, for så å ta deg med på et bakrom. Blir man tatt med dit, så er du som regel fucked. 

        Flere av de lokale sier at politiet/ de som jobber på grensa, får betalt shitload med penger for å holde igjen turister. De blir som oftest brukt som sex-slaver og/eller drept. Men jeg klarte meg heldigvis fint, og kom meg tilbake til Los Angeles uten problemer. Jeg kunne ikke ta med kamera, i tilfelle det skulle bli stjålet. Så kun noen mobilbilder og minnene fra hodet mitt som ble igjen fra den turen. 

         

        En ting er sikkert! Mexico, i'll see you again.

        Processed with VSCO with p5 preset

         

         

        • 5 kommentarer

        Vegas bound 5

        • 24.01.2017 kl.19:04
        •  

         Vegas 5 ganger ganger på 3 måneder gjør at man setter pris på Los Angeles. Nå sitter jeg ute på terrassen i leiligheten vår og nyter solen. Alle de andre jentene sover enda, men jeg tror jeg hadde skribent hender, for jeg klarte ikke sovne igjen før jeg hadde fått blogget litt. Noe jeg vet det har vært veldig lite av de siste 4 månedene. Jeg har jo fått så mange spørsmål om hvordan jeg klarte å miste så mange fly til Vegas - så jeg kan jo fortelle hvordan det endte. Som dere vet, så skulle Carina komme ned til meg Fredag 21, og vi skulle fly til Vegas med en gang hun landet. Men det skulle være enklere sagt enn gjort. Først blir flyet hennes delayed, så vi mister vårt 7 PM fly. Neste fly skal gå kl 9 PM, men mens jeg står nede med billettene for å vente på henne til å komme, så roper de opp navnene våres igjen. Kleint som det var at jeg hørte navnet mitt for 3 gang på høyttalerene, var det umulig å rekke det flyet også. Så jeg stod i åpningen til flyplassen og høre at 2 fly, flyr fra meg. Nå hadde Carina endelig kommer, og det nye flyet vårt skulle gå 10.30 PM istedenfor. 3 fly senere kom vi oss endelig til Vegas, og det var så koselig å se Kaja igjen! Jeg hadde ikke sett henne siden hun var i L.A med meg, og vi dro til Vegas sammen da også.           

         Vi hadde en utrolig koselig helg med god mat, drikke og spa. Hvis dere noen gang skal bo på Cosmopolitan, så anbefaler jeg virkelig spa-avdelingen de har der. Jeg følte jeg var i himmelen de timene jeg var der, med boblebad, hot-steam og cold-steam. De hadde en mentol duft i luften, så det svei i nesen når vi steamet oss, men det var så utrolig deilig. Jeg følte meg så frisk og ren. Etter vi hadde sittet å skravlet i boblebadet, drukket tea og spist nøtter, ble vi ropt inn til massasje. Når jeg lå der, skjønte jeg at det var akkurat det jeg trengte. Det var så sykt behagelig og beroligende at man ikke får beskrevet det.           

         Grunnen til at vi dro på spa på søndagen eller generelt ble igjen. Var fordi vi selvfølgelig mistet vårt 7AM flight, og Kaja mistet sitt fly til NYC. Haha, går det an? Kj bestilte nytt fly senere på kvelden, men Dahl ville bli en natt til i Vegas, så enda en natt ble det. En venninne av Carina kom ned til Vegas den søndagen for å feire bursdagen sin. Så vi ble med å feiret henne den kvelden. 


         Etter evig med styr for å komme oss hjem fra flyplassen igjen, så ankom vi leiligheten igjen. Planen var egentlig å legge oss for å stå opp tidlig. Men hun ene jeg bor sammen med, og spurte om jeg ville bli med opp til gutta for å se på film. Jeg har fått sånn "klarer ikke sitte stille for 10 sekunder syndrom" her nede. Altså.. Når jeg hadde vært i Mexico, dro jeg rett hjem, skiftet og dro på byen. Ble med på afterparty til 6, sovnet på sofaen, våknet kl 8, før jeg dro å møtte Anniken, Kaia og Martine. Der gikk vi rundt hele dagen, non stop. Før ville jeg alltid sitte inne og se på film, hadde jeg brukt kroppen en hel dag - dagen før. Any tho.. Poenget er at jeg har blitt mer aktiv. Eller mer energi, jeg vet ikke. Men jeg klarer hvert fall å få mer ut av dagen her nede, enn hva jeg normalt gjør. 

         Nå kom Carina med pizza til meg ute på terrassen, så nå skal vi kose oss med den før vi skal gå på hiking. Vi snakkes <3


          

         • 4 kommentarer

         Jeg har flyttet igjen!

         • 20.01.2017 kl.23:22


         •  

          Processed with VSCO with p5 preset

          Dette er 4 gangen min på 3 måneder at jeg har flyttet. Eller jeg har jo bodd tusen steder, men 4 gangen jeg flytter alle tingene mine til et fast sted. Nå har jeg flyttet inn i en modell leilighet med venninnene mine. ÅH, som jeg angrer for at jeg ikke gjorde dette før- jeg er jo veldig selvskapssyk av meg, selv om jeg liker å ha alenetid. Men nå har jeg de beste folkene man kan bo med, og vi har aldri ett kjedelig sekund i leiligheten vår. 

          For dere som ikke vet hva modell house er - så er typ sånne leiligheter du ser på Top modell, der der det bor mange forskjellige modeller i en leilighet. Bare at her må man være med ut på byen 3 ganger i uken for å bo her gratis. De guttene som eier denne leiligheten er kompisene mine, så jeg gjør kind of som jeg vil. Men for modeller som trenger et sted å bo i LA, bor som oftes i disse leilighetene her. I skrivende stund ligger det 3 jenter inne på rommet mitt, Danielle hadde jeg ikke lagt merke til at lå her før jeg snudde meg rundt.. Anyways. Poenget er at jeg liker meg veldig godt her. Vi har 4 bad, så ingen trenger å krangle om badet - likevel står dodøra alltid åpen og vi presser alle inn på ett bad for å skravle mens vi fikser oss. #noshame på denne jentegjengen her tho. 

          Jeg flyttet jo fra det trygge strøket West Hollywood, for å bo midt i Hollywood walk of fame. Det er et veldig utrygt nabolag om natten som jeg har skrevet tidligere her, men vi har både doorman og gjerder rundt bygget våres, så vi er jo ganske trygge. Vi passer også på at ingen av jentene går rundt her alene når det er mørkt. Ellers er vi litt paranoide og tror at leiligheten er hjemsøkt. Kanskje ikke så rart når de spilte inn skrekkfilmen insidious  i nabo bygget. 

           

          Men nå skal jeg ut å ta en lunch med folka før jeg skal møte Carina på flyplassen før vi drar til Vegas. (Ja, IGJEN)

           

          • 7 kommentarer

          Hiking in Cali

          • 15.01.2017 kl.09:53


          •  

           Processed with VSCO with p5 preset

           3500 ord, tanker og følelser var skrevet ned på bloggen, før den bestemte seg for å hoppe ut. I frustrasjon og depresjon prøvde jeg forgjeves å finne innlegget mitt, uten hell. Du vet når du har skrevet godt? Så godt at ordene flyter sammen, og det plutselig blir borte? Da er det så og si umulig for å få det samme tilbake. Så nå etter å ha sittet en time etter å prøve å skrive den samme teksten på hotellrommet, bestemte jeg meg for å lage et annet innlegg imens. Det andre får vente. Jeg klarer såvidt å holde øynene oppe, de andre jentene sover, snorker og fiser - så det er på tide å legge seg. Vi har uansett et håp om å rekke hotell frokosten, da vi aldri helt klarer det. Derfor slenger jeg med noen bilder fra da vi hiket opp til Hollywood skiltet for noen dager siden. 


           Processed with VSCO with p5 preset           Processed with VSCO with p5 preset

           Processed with VSCO with p5 preset

           Processed with VSCO with a6 preset
            

            

           • 2 kommentarer

           Bildedryss - California

           • 28.12.2016 kl.23:06


           • Jeg vet jeg er tidenes dårligste til å blogge om dagen. Derfor tenke jeg å legge ut noen bilder fra Cali. Dagene går virkelig i ett, og jeg har allerede vært her i 2 månd! Det er helt sykt hvor fort tiden går. Nå skal jeg kaste på meg noen klær, kjøpe en shake shack burger - hvis dere ikke har smakt det før, anbefaler jeg deg det asap. Tror jeg er innom der hver dag.. Men jeg skal prøve å nyte solen før den går ned. Ha en fin kveld videre <3

            Processed with VSCO with b5 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with b5 preset

            Processed with VSCO with x1 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with p5 preset            Processed with VSCO with f2 preset

                         Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with p5 preset            Processed with VSCO with hb1 preset            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with hb1 preset

            Processed with VSCO with t1 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with b1 preset            Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with p5 preset

            Processed with VSCO with p5 preset

            Processed with VSCO with f2 preset
                         Processed with VSCO with f2 preset            Processed with VSCO with f2 preset            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with t1 preset


            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

            Processed with VSCO with f2 preset

             

            • 13 kommentarer

            Ekte kjærlighet

            • 05.12.2016 kl.10:39


            • . I must be dreaming .

             Nyt øyeblikket. Du vil aldri få dette igjen - stopp opp tiden din, nyt det. Solnedgangen er noe av det vakreste jeg vet om, men den blir titusen ganger bedre når du kjører på den nydeligste veien av dem alle, sammen med din beste venninne. Jeg var genuint lykkelig når vi kjørte på den veien. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det noe bedre, enn at jeg var lykkelig? Virkelig lykkelig. Jeg tittet ut av vinduet, og det var som om verden stoppet opp. Det øyeblikket der vet jeg at jeg aldri vil glemme noen gang. Det var som om alle valgene jeg noen gang har tatt i mitt liv gav mening, og at det var dette jeg skulle oppleve..? Det var en fantastisk opplevelse. En følelse jeg kan leve på lenge, og være fornøyd med det. Jeg sa flere ganger til Kaja, "Husk å nyt dette øyeblikket". For i den verden vi lever i, tar vi oss ikke tid til å nyte livet. Vi braser bare igjennom det som om vi skal rekke noe. 
             Processed with VSCO with f2 preset

             Processed with VSCO with f2 preset

             Processed with VSCO with f2 preset
              

             . . .

              

             Nå skal jeg sette på en film for å sovne. Jeg skal tidlig opp igjen i morgen, for å dra på en båttur med noen venner av meg. Det kommer til å bli veldig deilig, for jeg har fortsatt ikke vært på noe båt mens jeg har vært her nede enda. Can't wait. Jeg må også prøve å få kjøpt meg en bok i morgen. Jeg har lest ut de jeg hadde tatt med, og ingenting er bedre enn å legge seg på stranden og lese en bok når man er i California. 

              

             Lokal tid: 1.34 AM - Norsk tid: 10.34 

             • Ingen kommentarer

             Set them free

             • 22.11.2016 kl.09:25             • Sometimes you have to lose yourself, to find yourself​.
               

               

              Du vet du kan smile, smile når du ikke trenger å tenke på det lenger. Når verden ikke faller fra hverandre eller egoet til en annen ikke lenger er ditt problem. Du kan smile når du starter å tenke på deg selv, hva du vil og hva du selv ønsker. Du kan smile når du ikke lenger tar deg nær av tåpelige kommentarer fra andre, eller negativ energi andre bringer. Ikke bry deg om negative mennesker lenger. Til syvende og sist vil alt bli så mye bedre når man starter å leve, glemme og godta. Jeg fikk en telefon fra en venninne av meg. Hun fortalte at hun hadde blitt forelsket i en gutt. Det var virkelig. Det var ekte. Hun hadde startet å se fremover, ikke bakover - hun kunne endelig slippe følelser inn igjen. Jeg ble så glad at jeg felte en gledeståre. Den var ekte. Det var nesten sånn at livet mitt ble helt. Helt for hun hadde funnet noen som kunne lege hennes? Jeg vet ikke. Men det føltes veldig bra å vite at hun hadde det bra, hun hadde funnet kjærligheten på nytt - at det var ekte. Du trenger ikke glemme fortiden din, du trenger ikke tenke negativt på den - bare legg den fra deg. Kom deg opp og frem. Ikke tenk på de negative kommentarene du en gang fikk, ikke tenk på de som holdt deg nede, for de som ikke ville la deg skinne, la deg leve eller ta dine egne valg. Tenk heller på det som en grunn til å komme enda lenger. 

              Det er ikke de som bruker tid og energi på å snakke negativt om deg eller andre som kommer noe sted? Det er den personen som aldri gir opp uansett om livet smeller hun i bakken, kontoen er i minus og man sitter der alene. Vit da at det vil bli bedre. Så lenge du aldri gir opp uansett hva det måtte være. Vit at det aldri er for sent.

              Processed with VSCO with b5 preset

               Do they love you like you love them. Or do they love themselves too much to care..?


              (Lokal tid L.A: 12.23 AM)

              • Én kommentar

              Universal Studios

              • 15.11.2016 kl.20:39              • Vi bestemte oss for å dra på Universal Studios - da jeg har sagt jeg må dra på noen turistatraksjoner for å være litt turist her nede også. Det var egentlig utrolig gøy. Tour bus ruten var heller ikke den kjedelige, der man sitter og irriterer seg over guiden. Her ble man kjørt inn i King kong filmen - bussen hang i de stroppene, vann, varme og kulde ble sprutet på oss, og ja, bussen gynget frem og tilbake i en stor fart. Ikke at jeg aner hvordan de klarer det der, men hjerte i halsen hadde jeg hvert fall. Vi var også innom transformers - ÆH, shit. Der fløy vi ned fra taket, ble kastet rundt i alle retninger og veier. Tror det er lenge siden jeg har skreket så mye.. Det føltes så ekte ut, og jeg var sikker på at vi skulle smelle i bakken hver eneste gang. Selv en flamme som ble kastet mot meg, var så varm at jeg innbilte meg at jeg skulle ta fyr.. 

               Jeg var så dum at jeg tok med 50 mm linsen til kamera i går.. Noe som gjør at vi ikke fikk tatt så veldig mange bilder i går. Men universal studio er noe alle burde oppleve uansett. Der viser de hvordan de faker bygninger, flodbølger, regn, snø, haiangrep, and ja you name it. 

               Denne uken her kommer også til å bli veldig spennende, for Ine kommer ned for å besøke meg! Woho. Hun fikk gårsdagen sammen med typen sin som har studio session her nede i LA. Men nå skal vi ha skikkelig jenteuke. 

               • 4 kommentarer

               Las Vegas

               • 14.11.2016 kl.08:50               • Brunfargen er fra shadow tans

                Processed with VSCO with f2 preset


                 

                Jeg dro til Las Vegas den første uken jeg var her nede. Aka Vegas bound nr. 2. Fordi Julianne skulle feire bursdagen hennes der nede, (ja, vi feiret henne hele uken). Jeg - som alltid - slet med å komme meg hjem derfra, da det selskapet jeg hadde kjøpt billetten fra hadde svindlet meg.. Det var et evig mas, 8 timer på flyplassen, men jeg kom meg hjem til slutt. De to dagene der nede holdt i massevis, så jeg har ingen planer om å dra tilbake dit for å si det sånn.  Hvordan er det mulig å bli stuck to ganger på rad på flyplassen i Vegas? Kun meg det der skjer med.. 

                Vegas er en veldig voldsom by, så kun noen få dager der nede holder i massevis. I motsetning til Los Angeles som er så stort at man ikke rekker å få med seg alt.. Anyways. Tenkte jeg bare skulle dukke innom med noen bilder fra Vegas før jeg la meg! Skal tidlig opp i morgen for å være på universal. Blir spennende! Vi snakkes.
                 

                • 6 kommentarer

                Hiking to the Hollywood sign

                • 12.11.2016 kl.20:18


                • Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset
                  

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Som jeg alltid sier - man har ikke vært i Los Angeles utenom å gå opp til Hollywood skiltet. Jeg hadde kun sovet en time, så jeg var jo veldig spent på hvordan det kom til å gå, -i og med at det var utrolig varmt der oppe. Dumme meg som hadde på meg tights. Men vi hadde med mye vann, så man måtte drikke hvert eneste minutt for å "overleve" turen. 

                 Jeg hadde skrudd på 1000 forskjellige alarmer for å rekke dette, men om jeg våknet av de? Nei. Robert, han ene som bor her hadde stusset lenge over hva den lyden fra soverommet mitt var, at han måtte komme inn for å vekke meg - da han ikke orket å høre på alle de klokkene lenger. Samme med Julianne.. Hun lå bare å ventet på at jeg skulle våkne av de for å skru de av.. Stakkars mennesker. Men jeg har alltid hvert sånn. 

                 . . .

                 Nå om dagen er tankegangen min kun på Engelsk. Jeg prøver å samle en tanke om hva jeg skal blogge om, man alt skjer på Engelsk. Så jeg må faktisk konsentrere meg om å skrive Norsk når jeg blogger, - derfor blir alle overskriftene på engelsk, for det er nesten som om jeg sliter med å formulere det bra nok tilbake til Norsk. Uansett da, så er det hvert fall derfor jeg kommer med noen Engelske sitater her og der, kun fordi hjernen min tenker Engelsk her nede. Jeg husker det første innlegget mitt tilbake her på bloggen. Det var nesten vanskelig å skjønne hvordan man skriver. - Men det kommer nok til å komme seg tilbake, når jeg først har begynt å blogge litt mer igjen.

                  

                 Men nå skal jeg legge meg ute ved poolen og tane meg litt og spise frokost. Vi blogges <3

                 • 3 kommentarer

                 Santa Monica

                 • 11.11.2016 kl.10:00

                 • - I wanna stay here forever.

                  Stranden og jeg. Vi hører sammen - som hånd i hanske. En vakker dag skal jeg  bo på stranden. Det har jeg alltid sagt. Eller jeg har lyst til å bo ved en innsjø og ha hytte på stranden - eller omvendt. Samme. En av de tingene skal det hvert fall bli, for vann er som rehab. Det gjør noe med sjelen av å høre bølgene slå inn og følge med på bølgene leve sitt eget liv. Ingen kan kontrollere en bølge, eller forutse hvordan den blir. Den bare gjør akkurat det den selv vil, i det store havet.                   . . . 
                  For de av dere som lurte på om jeg klarte også å våkne av alarmen min - så gjorde jeg det! Utrolig nok! 15 alarmer var satt på, og jeg hadde slumret alle utenom den siste jeg faktisk våknet av. Så tidlig-trening ble det, og jeg skjønner nå at jeg må ta med vann hjemmefra! Alle vet jo at vannet i USA smaker klor.. Det er ingen hemmelighet. Men de vannflaskene man kjøper på treningssenteret smaker, jeg vet ikke, kvalmt? Det smaker uansett ikke godt.. Men vi har "kanne-vann"? Vet ikke hva det heter, men sånne tønner man får kaldt vann ut av da. Sikkert importert fra Norge, for det er friskt og godt. I motsetning til hva man ellers får her nede..

                  For dere som lurer på dette, så salter de maten noe fryktelig her nede. Hvis de ikke tjener mye penger på salt, så vet ikke jeg.. Jeg har spist cheesburger her nede en gang, men den var så salt at jeg ble helt uttørket. Men for de er det så normalt at de gjerne fyller på enda mer salt på maten sin :-))) Jeg skal prøve å være veldig obs på det, samt lese bak på produktene og merkene om hvem som inneholder minst salt, for jeg har ikke lyst til å spise en kilo salt om dagen eller få de smaksløkene de har. For de kjenner virkelig ikke at maten deres er saltet ned til 1000..


                   

                   

                  • 9 kommentarer

                  What happened in Denmark

                  • 27.09.2016 kl.10:30


                  •                     Dere husker kanskje de travle dagene til Anniken og meg? Da vi var overalt og plutselig var vi i Danmark med russeklær og nada søvn? Joda, vi hadde firmafest i Danmark (på en søndag). Vi skulle ta en dagstur ned til København for å feste, og så dra hjem igjen. Vi er jo nesten alltid edru hver eneste helg, og ser på alle andre drikke, så da var det nesten på tide at vi kunne vise hva vi var gode for også. Anni og jeg hadde jobbet til kl. 3 den natten og bussen gikk halv 7 eller noe, så vi var veldig på nippet til å ikke bli med i det hele tatt, for vi var så ufattelig slitene - men vi kom oss med på bussen og lagde liv hele kvelden. 

                   Det var jo uten tvil et bra opplegg og en bra kveld, for hvem lager bedre fester enn de som jobber med det? ;) Det var temaer, dansere, alkohol uansett hvor du gikk, mat, sang, musikk og god stemning til siste sekund. Nå har Rekom familien også blitt endre større!! Så jeg gleder meg allerede masse til alle ansatte i Rekom setter et utested på hode. 

                   • 2 kommentarer

                   Carina Dahl B.day bildedryss

                   • 26.09.2016 kl.11:36
                   • Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene fra bursdagen til Dahl. Bildene av meg er egentlig helt på jorde, men det er de eneste bildene fra festen, så må bare nøye meg med det.. Jeg dro direkte fra jobben, og var egentlig helt utslått, men kan jo aldri droppe en Disel-Dahl feiring. Det er sykt det allerede er 1 år siden vi tok roadtrip til Trondheim og feiret bursdagen hennes. (En ukes lang feiring på en øy i Trondheim). Jeg lå syk i 2 uker etterpå, for å si det mildt. Denne dagen ble ganske så bra, foruten at jeg hadde nesten drukket meg ihjel og skulle dra til Sverige dagen derpå. Well. 

                    Disse siste dagene her har egentlig gått veldig i ett. Det er ikke det at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men jeg har ikke hatt nett noen steder der jeg har vært. Det har jo også vært veldig knapt med tid, men internett har vært den største årsaken. Jeg dro egentlig til Anniken i går kveld for å få unna litt ting, men jeg sovnet så og si med en gang jeg kom inn døra. Jeg har egentlig ikke fått noe søvn på 6 dager, også var jeg på 2 møter, samt rengjort hele huset, gått igjennom halvparten av tingene/klærne mine for jeg har tenkt til å være med på vestkanttorvet i nærmeste fremtid. Er det noen som vet hvordan det er der? Er det fullt trykk, eller lite salg? For hvis det er lite salg, er det ikke vits at jeg tar med halvparten av livet mitt..

                    • Én kommentar

                    Røver fra tidlig alder

                    • 05.09.2016 kl.11:49


                    • Jessda, jegeren i meg startet allerede fra tidlig alder. Fargen rosa var klistret på kroppen, og hagla var med på tur. De aller fleste barnebildene av meg er jeg enten på jakt, spilte bandy, fotball eller var på turn. Det var nok bare på tide at jegerprøven ble tatt. I grevens tid som de så fint sier. Derfor brukte Simen og jeg helgen til å øve litt på lerduer på hytten min. Vi hadde ikke skytet siden skyteprøven i August, så det var deilig å kunne komme litt ut i det fri, og bestemme tiden på lerduene selv. Ikke undervurder jenter er vel egentlig det man burde si. Håper på å se flere av leserne mine med jegerprøven fremover. Fortell meg gjerne hvis du har planer om å ta den, eller har noen spørsmål :)

                     video:video

                      

                      

                     video:video

                     (Videoene er i dårlig kvalitet, pga filming fra mobilen)

                     • Én kommentar

                     Jeg trengte en pause..

                     • 21.07.2016 kl.17:36                     • Palma de Mallorca
                      Borte bra, men hjemme best. Det er jo det de sier. For ikke å glemme sengen - altså, har man først ligget i en jensen majestic, kan ingen andre senger måle seg. Det var så godt å komme tilbake til rent sengetøy og sove i evigheter. I begynnelsen hadde jeg store planer om å blogge under hele turen til Spania. Men allerede etter første dagen brukte jeg evig lang tid på å få nettet til å fungere, samtidig som jeg var så utslitt etter alt. Jeg prøvde igjen dagen etter på ett nytt innlegg, men jeg kom aldri igjennom. Jeg hadde jo kjøpt en ny linse til kamera, men etter jeg hadde stuket i evigheter med nettet og drevet frem og tilbake med det, innså jeg at jeg trengte en pause. Jeg trengte å ikke tenke på noe annet enn å kose meg og legge "livet" litt til siden. Derfor bestemte jeg meg for å ikke dra opp mac'en noe mer mens jeg var på tur - ikke at jeg hadde trengt det uten nett heller, men dere skjønner. Jeg leste ferdig boken "hekta", brukte mange timer foran solen og shoppet som en GUD. Jeg trengte det å bare være litt problemfri i noen dager, bruke penger og ikke tenke på noe annet enn hva jeg ønsket meg, ønsket å spise eller gjøre. 

                      Jeg fikk også endelig kjøpt meg det polaroid kamera jeg har siklet etter i evigheter. Anyways. Det var utrolig deilig å komme seg bort litt, sol, bade og spise god mat. For ikke å glemme at jeg spiste verdens beste pizza!! Mama Pizza i Mallorca. Det er verdens beste pizza, de hyggeligste servitørene og den deiligste atmosfæren du noen gang har vært borti. Hvis du noen gang drar dit, kan jeg anbefale deg om å dra innom de. 

                      Jeg lover uansett å fortelle dere alt om turen snart. Håper dere har hatt en strålende uke, og nyter det fine været i Norge, eller hvor dere befinner dere.

                      • Én kommentar

                      Twins in SoHo

                      • 26.04.2016 kl.20:27
                      •  <3 Kaja's blog 


                        

                       Hvorfor vil man alltid det man ikke kan?


                       Hvor ble tiden av? Det er en ting jeg ofte spør meg selv. Kanskje ikke bare til meg selv, for jeg føler jeg ofte skriver det til dere også. Hvert eneste minutt av livet mitt i disse dager går til oppussing. Vi har gjort så utrolig mye disse dagene, at jeg ikke føler kroppen har mer å gi. Men det er da du er sliten, sliten av alt, hodet begynner å tenke og knase. Nesten så mye at du ikke orker å tenke lenger, du blir nesten litt stum? Jeg husker den deilig følelsen jeg hadde da jeg var i New York. Jeg var med min gamle snik, Kaja igjen. Hun som alltid klarte å dra hodet mitt på andre tanker. Hun og jeg som alltid fant på så mye rart at overflaten aldri kunne vite det. Altså. Ja, nesten litt for mye. Også kommer man til det punket man bare har lyst til å skrive alt sammen. Men da kommer hodet til Anniken frem i tankene. "Det som er dritt er at man faktisk ikke kan skrive alt på bloggen". Det er jo sant. Uansett hvor mye ting frister, eller man føler for å gjøre, så kan man ikke det. Både fordi ting er så privat på en måte? Også fordi andre aldri forstår. Men uansett hvor alene man føler seg, så er man aldri det, for andre har det på akkurat samme måte. Men det er resten som ikke forstår. 

                       Alt jeg vet, det er at denne sommeren. Den skal bli stappfull av gode minner og gale venner. Jeg gleder meg til alt sommeren har å by på, og jeg vet at gode ting kommer til å skje.Yndlingstallet mitt er 22. Jeg blir 22 år, 22. Mai, og jeg har sett på mobilen min random 22:22 hver dag i over en uke nå. Så ja, overtroiske meg har på følelsen at det er something good i vente. Eller dårlig.. Men jeg krysser fingrene for det gode, da jeg elsker 22. 

                       Hva er ditt yndlingstall?

                       - Karianne Vilde

                        

                       • 4 kommentarer

                       One world trade center

                       • 18.04.2016 kl.12:08


                       •  

                        - This is beautiful - 


                        " Du vet når en tragisk hendelse skjer, så knytter flere bånd med hverandre. Det er litt sånn når noe umenneskelig skjer, så blir vi menneskelige igjen. Vi holder sammen, vi ser hverandre og vi bryr oss. Etter en stund går vi tilbake til normalen, men vi alle minnes og respekterer det umenneskelige som har skjedd. Jeg ble veldig rørt da jeg så alle navnene som stod på minnegraven. Tenk på alle de uskyldige menneskene som mistet livet sitt, alle de som skulle hjelpe til og hvor sterkt mennesker stod sammen etter det som skjedde. Det fine med denne memorial plassen, er at alle kan gå hit for å huske hvor sterke vi ble sammen. Man kan minnes og sørge for de livene som gikk tapt, men også se hvor nydelig de har gjort alt sammen av respekt og kjærlighet. "

                        Det var utrolig fint sted, det ga så mange forskjellige følelser. Følelser, tanker og respekt. Hver og en av de personene som har navnet sitt der er helter, helter som mistet livet sitt på tragisk vis. Hver og en person var like viktig, de betydde noe. Noe jeg håper alle fortsatt ikke glemmer selvom noe tragisk ikke har skjedd. Husk at alle er like mye verdt, uansett penger, farge eller drømmer. Vi er en for alle, alle for en. Akkurat sånn vi er når noe tragisk skjer, så må vi aldri glemme å se hverandre uansett. Hver gang alle står sammen, klarer vi det umulige. Vi blir sterkere av det. Vi blir bedre og sterkere av å hjelpe de som trenger hjelpen vår, uansett om vi ikke har mye å gi. Man får igjen så mye mer av å sette pris på andre mennesker, se de og lytte til de. For uten alt på utsiden, er vi alle like på innsiden. Vi har følelser, et hjerte og en kropp, uansett størrelse eller fasong. Vi er mennesker. 

                         

                        Mine tanker går ut til alle dere som sliter. Dere som føler dere forlatt, dere som har mistet noen, dere som føler dere oversett og til dere som ikke har det så bra. Husk at dere aldri står alene, uansett hvor hardt livet blir eller hvordan ting føles. 

                        - Karianne Vilde

                        • 5 kommentarer

                        So fly in Manhattan

                        • 15.04.2016 kl.18:50


                        •                           Chanel veske - Bukse fra Bik Bok - Top shop, topp - Skinnjakke (Kaja sin) - Sko (Steve Madden​)


                          

                         Det er så trist å være tilbake i Norge igjen.. Jeg savner virkelig byen alt skjer i, jeg savner å sitte å skravle med Kaja natten lang, helt til vi finner ut at vi faktisk ikke rekker å sove noe. Jeg savner at det alltid var noe som skjedde bare man gikk ut av døren. For ikke glemme de ekornene som fløy rundt bena hver gang du var ute, eller den deilige crêpe med sjokolade og bananer. Det er det som er det beste ved å reise. Alle de gode minnene du opplever, føler og ser. 

                         Når jeg kom hjem har jeg ikke gjort annet enn å sove bort dagene, jeg har ikke hatt peiling på hvilken dag som er hva, hva jeg skal gjøre eller hva som er viktig. Det er så sykt, men man må bare bite tennene sammen, så kommer man seg gjennom det. 

                         Nå starter jo også bursdagsjam perioden. Alle har bursdag. Virkelig. Alle. Jeg skjønner aldri hvordan jeg kommer meg gjennom disse månedene, men til syvende og sist, så skjer det alltid. Jeg har jo bursdag rett etter 17. Mai, så jeg sitter egentlig her å planlegger om jeg skal ha en stor feiring eller en liten gathering med venner. Jeg liker jo alltid å gjøre ting stort når jeg først gjør det, men jeg vet faktisk ikke om jeg har tid i det hele tatt. Mai er jo den månd det skjer mest i av alle månd i året. Time will show.

                          

                         - Karianne Vilde

                         • 2 kommentarer

                         Time flies in NYC

                         • 09.04.2016 kl.08:40
                         • - Photobomb right there tho -


                          Then we where here again tho. Kj og jeg sitter her på lan elrns. Mac'ene er oppe og vi blogger for harde livet, gårsdagen? Ja, hvor ble den av, haha. Tidsforskjell, det er noe dritt. Vi lever literally et annet liv her, hjemme føles så fjernt, men likevel så nært. Jeg husker ikke hva vi har gjort engang, utenom at jeg endelig fikk sett time square og vært innom victoria secret butikken. Da var turisten fornøyd, og Kaja var glad hun slapp å høre meg mase noe mer om det. Kaja skulle ta bilder for noen vesker fra Korea, neimen klarte fotograften å snike til seg noen bilder med meg også, så K og jeg stod å poserte med både vesker, sminke og noe annet rart i NYC gater i SoHo. Haha, herregud. 

                          Jeg er egentlig sykt overtrøtt her jeg sitter. Tror ikke jeg jeg vet at jeg ikke har noe fornuftig å komme med for øyeblikket, da Kj og jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å le. Selvfølgelig fordi vi må være stille, da alle andre som bor her sover. Jeg hadde egentlig sovnet, men ikke F'en som Kaja skulle la meg drømme videre, så hun hoppet og dro i meg til jeg kom ut i stuen med henne. Herregud, nei nå må jeg bare legge meg.. Dere får ha en fin lørdags morgen videre, så får jeg dra meg meg KJ for å sove.

                           

                          - Karianne Vilde

                          - Følg meg på facebook og bloglovin for daglige oppdateringer -

                          • Én kommentar

                          New York by day

                          • 07.04.2016 kl.20:27


                          • - This day -

                           God morgen, eller kveld er det kanskje hos dere nå. Dagene her går fortere enn man kan tenke seg, og været skifter fortere enn hva jeg rekker å blunke, men ellers er alt veldig bra! Vi dro innom One World Trade Center etter kinoen i går, men den var stengt, så vi får heller prøve lykken i dag eller noe. Vi var på før-premieren til snow white and the huntsman 2 som kommer ut om 2 uker. Herreguuud, den var så fin. Hele salen klikket da Chris Hemsworth plutselig dukket opp på skjermen. Altså, det var stående applaus, og alle jentene skrek. Tror de kommer til å få mye poeng for den scenen der altså.

                           Dere får ha en fortsatt fin kveld videre!

                            

                           - Karianne Vilde

                           • 2 kommentarer

                           Street style

                           • 05.04.2016 kl.15:38
                           • Jeg startet egentlig med dette innlegget halv 11 i går. Men jeg innså fort at klokken var jo 04.30 i Norge, så jeg kunen faktisk legge meg for å sove før jeg "fullførte" innlegget. Det er så deilig å endelig være her. Selvom vi så og si blåste bort i går, så var det deilig å tenke at jeg ikke trenger å stresse med noe på en hel uke. KJ og jeg styret rundt i Stuy Town, knipset noen bilder, før vi innså at fingrene våres ville fryse av hvert øyeblikk hvis vi ikke dro snart. Derfor gikk vi rundt i byen for å finne noe der vi kunne spise middag og selvfølgelig crêpe med sjokolade og bananer. OMG, så deilig det var å spise det igjen. Der vi spiste var de eksperter på sjokolade, så man kunne jo ikke akkurat unngå det? Herregud, tenker fortsatt på smaken.. Dit skal vi igjen, koste hva det koste vil.

                             

                            - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

                            Heldigvis for meg at jeg er med Kaja her nede, for jeg ender alltid opp med å gi det dobbelte i driks, for alle mener alltid at de ikke har veksel, så jeg sier jo alltid at de kan beholde resten.. Når jeg skulle ta taxi fra flyplassen og til leiligheten til Kaja, kostet taxien 51 dollar. Jeg hadde bare tatt ut 50$ lapper, så jeg ga han hundre. Han forteller at han ikke har veksel, og dumme meg ber han om å beholde resten. Ha ha, jeg har aldri sett en så glad taxi-sjåfør i hele mitt liv.. Han var så happy at han literally danset ut av bilen, sa "God bless you" typ 7 ganger, vinket og hoppet til Kaja og smilte fra øre til øre. Sykt søt, men det var jo da jeg skjønte at 50 dollar var litt mer en hva jeg så for meg.. Ha ha.

                            Men nå skal jeg få vekket KJ her. Jeg ble jo vekket av IF ringte meg ang reiseforsikring. Tidsforskjell, det er noe dritt.

                             

                            Vi blogges! 

                            Karianne Vilde

                             

                            • 10 kommentarer

                            WHAT I WANT

                            • 12.03.2016 kl.21:11

                            • - Travel -

                              

                              

                             Jeg kunne satt meg på flyet om en time. Dratt. Dratt akkurat dit jeg vil være. Nye opplevelser, smaker og minner. Jeg savner bestevenninnen min så alt for mye nå, tenk at jeg aldri har besøkt henne før? Hun og jeg som kun brukte 5 minutter for å komme til hverandre, lagde oss te og endte opp på spontanturer. Men nå? Nå bor hun på andre siden av kloden, så langt unna at jeg ikke kan svippe innom henne eller finne på noe med henne når jeg vil. Det savner jeg, savner å kunne diskutere med henne om ting, selvom vi aldri kom til en enighet, da vi begge var like sta og begge hadde alltid rett. Ja, vi var nok ganske jævlige begge to, men jeg ville ikke hatt det på en annen måte heller. Den dagen jeg kommer ned dit, da, da skal vi skåle med tekoppene våres for tretusende gangen, og legge en snikete plan igjen. For det er jo det vi er best på. Bare denne gangen vi møtes i statene, trenger vi hverken kjøpe alkohol i bakgater, få VIP biletter av Chriss Arata på stranden eller tryne fra scenen. For nå er vi gamle nok til å gjøre alt lovlig og bedre.  
                              

                             Jeg savner deg KjB. Håper jeg ser deg fortere enn du aner <3

                              

                              

                             @Kariannevilde

                             • 4 kommentarer

                             Påskeforberedelser

                             • 11.03.2016 kl.14:36
                             • - G o o d t i m e s -

                              Tiden går så goddamn fort, at det ikke er lenge før jeg skriver på bloggen, "Ikke lenge igjen til 17. Mai nå"... Men nå er påsken rett rundt hjørnet. Det er da fjellene blir fullbooket og afterski-klærene blir utsolgt. Alle prøver å skaffe seg de jævligste/beste/fineste klærne til afterski, hvertfall de klærne som gir de mest oppmerksomhet. I fjor dro jeg først til Trondheim før jeg ble med folka over til Åre. Det var så kaos tur, at jeg trodde jeg skulle dø der jeg satt med 42 i feber på flyet tilbake til Oslo igjen. Æh, not a good moment. 

                              Denne gangen vet jeg det å pakke "smartere", ta med meg bukse til bakken, hansker og en varmere jakke. Av alle de 30 baggene jeg hadde med hadde jeg nada til bakken, eller noe som kunne varme meg. 

                              Jeg har egentlig ikke "planlagt" noe enda, men Simen skal spille i Hemsedal, og være der noen dager, så jeg tenker jeg henger meg på det da så mange av venninnene mine skal være der. Kanskje prøve meg litt mer i bakken, da jeg endelig fikk teken på det etter 5 timer ned bakken i Åre. 

                               

                              Hvor skal du denne påsken?

                               

                              @KarianneVilde

                              • 6 kommentarer

                              Nå skjer det igjen!

                              • 01.07.2015 kl.09:04


                              • Herreguuud. Husker du de alt for mange rockestjerne-turnè'ne til digge-Dahl og ville Wølner? Ja, vi hadde en liten pause etter Falun, den alt for ville Trondheim og Åre turen, + alle andre turnè´ne vi dro på. Nå er baggen pakket igjen, vi er klar for å dra på en ny turnè. Bare denne gangen er det hverken med en 15 timers lang biltur, fly eller campingvogn. Nå skal vi faktisk ta båten til Palmesus i Kristiansand. Vi bestemte oss i går for at vi skulle dra dit. Så dette blir mitt andre år med spontantur til Palmesus! Selvom ingenting slår min alt for spontene reise til Kristiansand i fjor, da jeg fikk en tlf 2 minutter etter jeg hadde kommet inn døra hjemme. Om at de var 5 min unna Drammen på vei til Palmesus, og lurte på om jeg ville være med. Haha. Men dette blir en ellevill tur. Det er nok noen som tenker, hva skjer med bloppisen deres til lørdag? Carina og jeg må rekke nattoget på fredag, for å rekke bloppisen vi har til lørdag kl 12. Hvis vi ikke rekker toget må vi jo bare ta fly, men da kommer vi ikke til å få noe søvn. Rett etter bloppisen drar jeg videre i en bursdag. Såååå jeg kan garantere at jeg vil være helt utslitt da jeg kommer hjem igjen på søndag.

                                

                               Dere husker kanskje påsken da vi dro til Åre. Da jeg skulle stå i bakken for første gang? Jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med meg boblebuksen min. Alle andre var jo proffe i bakken, mens de tok med stakkars meg med høydeskrekk med i de øverste bakkene. Jeg trodde aldri jeg skulle øverleve de sykeste nedoverbakkene i Åre. Så de hadde ansvaret med å passe på meg tur etter tur, helt til vi hadde brukt 4 timer med at jeg både hadde kastet meg utenfor stup, tryna flere ganger enn jeg kan telle på to hender, sittet på ryggen til både kjente og ukjente. Helt til Carina plutselig fikk skrekk for å stå på brettet sitt, så hun og jeg ble sendt for å klare oss selv. Vi tryna enda flere ganger, menneskene bak oss og de vi kjørte forbi fikk seg alltid en god latter da vi kom rullende forbi. Helt til vi fant en bar i bakken vi kunne hvile oss litt på, ta oss et glass med øl eller 10. Så vi ble så fulle at vi hadde glemt at vi var redde for å stå i bakken. Jeg syntes det var så gøy at jeg ville ta enda en ny tur.. Men vi hadde brukt alt for lang tid ned, at de hadde stengt bakken i det vi kom ned.

                                                               Jeg gleder meg til enda en rockestjerne-turnè. Nå får vi endelig prøvd oss til sjøs også!

                               Er det flere som skal på palmesus?


                               P.s: Hele turen blir dokumentert på snap! Vil du følge med så kan du adde oss @kariannevilde @carinadahl

                               • Ingen kommentarer

                               Bitch please

                               • 23.04.2015 kl.23:35


                               •  

                                Jeg har faktisk nada 2 blog about i dag.. Aldri vært så "tom" før!? Anyways.. Slenger med noen outfits bilder fra Kristiansand. Noen som skal på palmesus i år forresten? Sykt hvor liten den stranden faktisk er? Blir like sjokkert hver gang jeg ser hvor liten den er, og hvor stor den blir eller ser ut når det er festival der. ANYWAYS ... Nå skal jeg få meg litt søvn før jeg går på veggen. BYE

                                 

                                 


                                Wang genser // Bukse fra bik bok // Gucci veske //

                                • 5 kommentarer

                                Sommer i Arendal

                                • 21.04.2015 kl.19:54


                                • For et fantastisk vær det har vært de siste dagene! Utrolig deilig at man kan sitte ute å spise på brygga i shorts og t-skjorte.

                                 Nå har jeg endelig kommet meg til hotellrommet mitt i Arendal, halvsover i sengen her jeg ligger.. Jeg dro fra Drammen kl 5 på morningen, så kjørte jeg innom Brokelandsheia, Risør og Tvedestrand før jeg fikk kommet meg til Arendal! Melder om at det var mange kontroller langs veien............

                                 Min kjære venninne Thea, har akkurat blitt ferdig med frisørskolen i London, så hun fikk æren av å klippe meg. Anbefaler alle å dra innom Lucky frisør når de er på sørlandet. Jeg ble utrolig fornøyd med det "nye" håret! Det trengte virkelig en hårklipp nå #shorthairdon'tcare  - Vi dro videre til HOVE for å gå oss en tur, etter hun hadde klippet meg. Fy søren, så fint det var der? Jeg har faktisk aldri vært på HOVE-festivalen før, så dit må jeg dra en gang.

                                 Jeg hadde faktisk tenkt til å skrive et innlegg om hva som irriterte meg i trafikken, i og med at jeg bruker 20 timer i døgnet i bilen min og 4 timer på hotell. Men tror ikke jeg skal uttale meg noe mer om det, hvertfall ikke i dag.. (he he)
                                 Jakken er fra sheinside // Hatt fra Bik bok // ytterjakke fra Bik Bok // Lace t-skjorte //

                                  

                                 Hva har du gjort i dag? Noen som har vært i Arendal før?

                                  

                                 Love, KV <3

                                 • 6 kommentarer

                                 Bildedryss fra ski-VM i Falun

                                 • 17.04.2015 kl.20:05


                                 • Haha, jeg dør av alle bildene fra Falun.. FOR en tur, og FOR en gjeng! Jeg vet det er utrolig dårlig kvalitet på bildene, men det er så mange av dere som har spurt om jeg kan legge ut bilder fra turene mine, derfor legger jeg ut det jeg har. De fleste bildene er fra snapchat, så hvis du vil få med deg live-streaming fra turene mine og livet mitt kan du adde meg der under "kariannevilde" .

                                  Disel- Dahl, Digge Dahl, Ville Wølner, Ville Woll, Skaptrønder`n Vilde - ja, vi har mange navn når vi dropper alt vi har i hendene for å dra på rockestjerne-turnè. Det er enda flere turer i vente, så det er bare til å glede seg.

                                   
                                  Flere som var i Falun under ski-VM ?

                                   

                                  Ha en fin dag videre <3

                                  • 4 kommentarer

                                  Lovely Lofoten

                                  • 29.03.2015 kl.20:25


                                  • Etter man har vært i Lofoten, blir alt annet rundt deg faktisk utrolig trist og kjedelig! Man har ikke sett alt før man har vært i Lofoten. Litt synd de bare har cubus, lindex og coop extra der.. Hvertfall når jeg mistet kofferten min og måtte kjøpe meg nye klær! Men ellers var det en helt sinnsykt fint sted å være.

                                   Jeg bodde jo på på Lofoten Suite hotel HER - det er faktisk det beste stedet man kan oppholde seg på hvis man skal reise til Svolvær. Jeg hadde jo en suite der der var plass til 4 personer, og i leiebilen min var det plass til 7 stk i! En demonstrasjon på at jeg reiste alene maybe?

                                   Etter jeg hadde vært i Loften i noen dager, gikk turen videre til Stockholm. Pga all surret med flyene, måtte vi kjøre dit. Nå er jeg endelig hjemme igjen hos hundene og sengen min igjen.                                    Jumpsuit fra Cubus // Hårbånd fra Cubus // sko fra Steve Madden // Lace BH fra Cubus


                                   Grunnen til at jeg har blogget så lite mens jeg har vært på tur, er fordi det ikke har gått ann å laste opp bilder på bloggen, nettet klikket 250 ganger, mac'en klikket.. Ja, alle mulige måter det går ann at noe skal gå galt, så gikk det galt!

                                   • 3 kommentarer

                                   Just my luck

                                   • 25.03.2015 kl.21:28


                                   • Snakk om å ha flaks med kofferter.. Hvordan er det mulig at bare JEG mister kofferten min igjen!? Jeg var den eneste på flyet som mister den i tillegg.. Cray - Nå sitter jeg på ferja over til Svolvær fra Stokmarknes! Grunnen til det er jo fordi det var storm så vi kunne ikke lande i Svolvær, også stengte de alle de andre flyplassene i nærheten pga stormen. Flyturen tok jo uendelig lang tid, siden vi måtte fly rundt og rundt for å finne en flyplass som vi kunne lande på. De sa ingen ting med en gang, men jeg merket jeg begynte å bli skikkelig svimmel, 3 minutter senere sier piloten at han kjører rundt i sirkler for vi ikke kan lande noen steder.. (Ja, jeg blir svimmel bare av å kjøre 3 ganger rundt rundkjøringer, med andre ord så tar ikke jeg karuseller)

                                    Trodde det lille propellflyet skulle styrte flere ganger pga all turbulensen, mistet høyde og den ristet som bare det!
                                    Jeg som også hater båter, må ta denne ferjen som gynger frem og tilbake siden det er storm ute på havet. Må si jeg gleder meg til å endelig få skaffet meg en ny leiebil og få kommet meg til hotellet mitt i Lofoten nå!
                                    Krysser fingrene for at jeg får igjen kofferten denne gangen, for pengene for den andre kofferten jeg mistet på vei til Miami så jeg aldri til. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så sa jeg at denne gangen så det endelig ut som om jeg skulle få igjen de 50.000 kr forsikringsselskapet mitt skylder meg (50.000 kr for det er tydeligvis max grensen dems) Men neidaaaa.. de ber meg sende inn enda mer og enda mer hver gang, selvom de lover at det er det siste de ber meg om når jeg snakker med de på telefonen. De er vel glad de har meg som kunde, der det bare er jeg som gir de penger, men de gir ikke noe tilbake da jeg først mister noe! (Hola @ me hvis dere er flinke med forsikringsselskap-saker)
                                    Nå får jeg ringe de enda en gang og fortelle de at jeg har mistet enda en koffert på under 1 år
                                    C yah                                    • Én kommentar

                                    One night in Bodø

                                    • 24.03.2015 kl.21:08


                                    • Da var det duket for siste natten i Bodø. Det er så utrolig rart å være i så små byer som det jeg har vært i de siste ukene. Jeg kan jo alle gatene inn og ut, siden det ikke akkurat er så vanskelig å kjenne igjen veiene "hvem skulle trodd det, med den rettningsansen jeg har". Anyways - det er flere som har spurt om hvorfor jeg ikke legger ut bilder av meg selv fra turen, å det er fordi jeg ikke har noen som kan ta bilde av meg. "Ja, jeg kunne spurt om noen randoms på gaten kunne tatt bilde av meg, MEN jeg vet at jeg hadde blitt så missfornøyd at jeg hadde kastet kamera i bakken eller noe.. Når andre skal ta bilde av meg, får de med enten halve kroppen, bare hodet, bare føttene eller kanskje lillefingeren min får sniket seg med på noen av bildene. #thestruggelisreal - Nei, da får jeg bare leve med det at jeg ikke får noe annet en selfies fra turene mine!

                                     Det ser ut som om hotellrummet mitt har vært med i krigen eller noe.. Nå må jeg få surret meg til å skrive reiselistene og sortere kviteringene mine! Jeg tror faktisk siste frist for å sende det inn er i morgen (?) Ser ut til at jeg faktisk må døgne i natt, i og med at jeg må stå opp utrolig tidlig i morgen, da jeg må jobbe litt før flyet mitt går til Svolvære.


                                      

                                     Nå blir det enda en ny bil å ta farvel med i morgen også.. Jeg merker jeg får seperasjonsangst med alt om dagen. Jeg merker spesielt savnet etter hundene mine og min kjære KJ som har flyttet til NYC, dette må gjøres noe med snarest.

                                      

                                     Ha en fin kveld videre, hvor enn du befinner deg-

                                      

                                      <KV3

                                     • 2 kommentarer

                                     Brønnøysund

                                     • 24.03.2015 kl.01:21


                                     • Nå har jeg nesten akkurat ankommet hotellet i Bodø. Jeg er så døgnvill at jeg ikke klarer å sette meg inn i dagene lenger, jeg har dobbeltsjekket at det er mandag i dag nesten 100 ganger! Jeg klarer faktisk ikke koble det eller noe, haha - jeg vet ikke hva grunnen er, men er nok pga jeg flyr så mye.

                                      Jeg fikk bare èn natt i Drammen, før jeg fløy opp til Nord-Norge, for noen hadde selvfølelig glemt å booke fly, derfor måtte jeg kaste meg på flytoget på søndagen for å rekke flyet til Brønnøysund. WOW, jeg må virkelig si at de menneskene som bor der er UTROLIG koselige og imøtekommende. 

                                      Selvfølgelig klarte jeg å booke et hotellrom som lå 3 timer unna flyplassen (jeg ble lurt av google) Så fortalte jeg det til han som skulle leie ut en bil til meg, han fortalte at man måtte ta 2 forskjellige ferjer for å komme seg dit, de gikk selfølgelig veldig sjeldent også. Så han kjørte rundt i brønnøysund med meg for å finne et hotell som var ledig, til vi fant Thon hotell, der verdens søteste dame tok meg godt imot. Han som jobber på Hertz bilutleier sendte meg en melding for å høre om alt gikk greit også passet på om jeg kom meg greit på flyet igjen i dag. Gode mennesker gjør virkelig dagen altså. Creds til Thon Hotell & Hertz bilutleie i Brønnøysund,  for ikke å glemme alle de andre søte og gode menneskene jeg møtte som hjalp meg med diverse!

                                       

                                      Jeg bytter jo hotellrom og bil hver eneste dag nå, noe som gjør at jeg sliter med å finne hvilken bil som er min - noe de jeg har på snap har fått med seg (kariannevilde)

                                                                             anyways, nå må jeg faktisk pakke igjen, siden jeg skal bytte hotellrom igjen i morgen! 

                                       

                                      Noen som har vært i Brønnøysund eller Bodø før? 

                                      (Beklager for lite blogging forresten! Jeg prøver å blogge men pga dårlig nett og mye reising, blir det dårlig tid til å skrive enkelte innlegg) Kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal skrive et innlegg om, så skal jeg få laget det så fort som mulig!

                                       

                                      Nattinatt <kv3

                                      • Én kommentar

                                      Haugesund & Karmøy

                                      • 18.03.2015 kl.17:52


                                      • What a beautiful day! Nå har jeg akkurat kommet tilbake igjen til Haugesund. Var en tur innom Karmøy i sted, også hentet jeg en ny leiebil - finally - 

                                       Nå skal jeg ta meg en tur på treningssenteret og spa avdelingen.

                                       Hva skal du i dag?

                                        

                                       Karmøy
                                        

                                       Haugesund

                                       • 2 kommentarer

                                       (No)r(way)

                                       • 04.03.2015 kl.23:07


                                       • Hej alla i hopat! Håper dere alle har hatt en strålende dag. Jeg slenger med litt bildedryss fra roadtrippen min til og fra jobb i dag. Norge er jo så utrolig vakkert nå, hvertfall på sørkanten. Jeg stoppet hvert femte min for å knipse bilder, selvfølgelig tok jeg ikke med stativet, noe som gikk utover outfit bildene mine (se lenger ned.) Jeg angrer så sykt for at jeg ikke tok meg bedre tid til å reise til det ene stedet jeg dro til i dag, for der var det minst 3 steder som hadde vært helt perfekt å tatt bilder av. Men nå skal jeg reise rundt i hele Norge med kamera mitt, så flere bilder blir det. Forresten, så stemmer det at jeg tok det første bildet mens jeg kjørte, haha! Satt som en tulling alene i bilen med kamera i den ene hånden og rattet i det andre.. #doitforthablog

                                        Nå skal jeg få tatt meg tid til å gjøre "en hemmelig ting" den siste timen før jeg legger meg. (missforstå meg rett, haha) Jeg har jo fortalt dere at jeg har så mye jeg vil fortelle dere, som jeg ikke kan fortelle om helt enda. Uansett, vi snakkes snart <3 good night


                                        Her kan man se hvor fail det ble å ta selvutløseren fra bilen.. Typisk at jeg glemte å ta med meg stativet i dag og kamera mitt i går..

                                         Hva har du gjort i dag?

                                        • 5 kommentarer

                                        World wild

                                        • 21.01.2015 kl.09:15                                        • Beijing / China

                                                                                   Mascow / Russland

                                          

                                         Helsinki / Finland

                                          
                                         Las Vegas - Nevada

                                          

                                          
                                         Milano / Italia
                                         Sveits

                                          
                                         Miami, Florida

                                          

                                         Fort Lauderdale , Florida

                                          

                                         Palma / Magaluf - Spania

                                          

                                         Jeg har vært på alle stedene jeg har lagt ut bilder av, ettersom det er mange som har spurt om det. Jeg har ikke lagt ut bilder av alle landene jeg har vært i, kun de der jeg hadde noen fine bilder fra, eller fra de turene jeg hadde bilder fra, på mac'en min.

                                         Herregud, som jeg savner det å reise nå - den følelsen når kofferten ligger under flyet, du fester setebeltet og flyet letter. Tanken på at du skal dra til et nytt sted, oppleve ny kultur, skape enda flere minner. Jeg skulle virkelig ønske at jo mer man reiste, jo flere andre reiser fikk man! Eller at man fikk betalt for å reise rundt i hele verden, det tror jeg faktisk er min drøm. Levd av å skrive om verden kanskje? Så lenge jeg kunne tatt med hundene mine, så hadde jeg ikke nølt i ett sekund engang - hva mer hadde jeg trengt? Kanskje en reisepartner, en jeg kunne delt opplevelsene og minnene med.

                                         Tanken på å bli værende i Norge for alltid, skremmer meg - jeg vil ut å oppleve og føle verden, før jeg slår meg til ro, jeg vil reise jorden rundt - svømme med delfiner og løpe med løver, stå på skøyter i NYC, shoppe i Dubai og clubbe i LA. Jeg vil hjelpe fattige barn i Afrika, jeg vil dra på Zafari og jeg vil se tilbake på livet med glede.

                                         • 9 kommentarer

                                         Travel the world

                                         • 20.01.2015 kl.18:09


                                         • Marbella/Spania

                                                                                     Kypros

                                           

                                          Koh Samui / Thailand

                                           

                                          Side / Tyrkia

                                           
                                          Praha

                                                                                     Portugal

                                                                                     Paris/ Frankriket

                                           

                                          London/ England


                                          Sharm el sheik / Egypt

                                           

                                           

                                          • 13 kommentarer

                                          Those summer days

                                          • 05.11.2014 kl.20:10


                                          • Fant noen bilder fra fra jeg var i Spania i fjor sommer, så fant jeg noen bilder fra Puro Beach! Gud, det stedet er faktisk så utrolig hellig. Noe man absulutt burde dra til om man vil ha en avslappende dag med god mat og service. Grunnen til at jeg fant disse bildene var jo fordi jeg skulle finne noen av Ingrid som fyller 26 år i dag, fra den gangen vi var i Spania sammen for noen år siden, så siden jeg har vært i Spania tusenvis av ganger, så måtte jeg faktisk gå igjennom nesten alle albumene fra Spania. Jeg hadde faktisk glemt bort denne turen, for jeg var ute å reiste så utrolig mye i 2013 og dette var bare noen dager etter jeg hadde kommet hjem fra Kypros. Men jeg skulle til Spania for de jeg var med og jeg skulle innom en "konsert/spillejobb" eller hva man skal kalle det i Magaluf. Første og siste gangen jeg var der da for å si det sånn. Så skittent og kaos sted har jeg faktisk aldri sett før, så det var deilig at jeg fikk kommet meg bort på Puro Beach og nyte livet der istedenfor. Dro også på et akvarium for å se på fiskene de hadde der.

                                           Nå har jeg også gått igjennom flere andre bilder fra andre feirer også har jeg sett på all den gode maten jeg faktisk har spist mens jeg har vært ute å reist. Det får meg til å tenke på all den kjedelige maten vi faktisk spiser her hjemme i Norge. (Selvom jeg har spist mye god mat i Norge også da). Nå planlegger jeg faktisk en liten reise om ikke så altfor lenge, kanskje to. Noe jeg gleder meg veldig mye til! Ja jeg kan faktisk planlegge selvom de fleste av turene mine har vært veldig spontane.
                                            Har du vært på Puro Beach før? Skal du ut å reise snart? Hvis du fikk lov til å dra hvor du ville, hvor ville du reist da?

                                            

                                           <3KV

                                            

                                           • 2 kommentarer

                                           Sannheten om Vegas

                                           • 04.10.2014 kl.14:22


                                           • Vannet i denne fontenen beveger seg likt med musikken, utrolig fint å se på og få med seg. - Ligger midt i the strip


                                            Her fikk jeg akkurat vite at det var dette hotellet de hadde spilt inn Hangover. Løp bort til fontenen og tvingte Ida til å ta bilde av meg. *knis*


                                             Her tvingte vi en random turist til å ta bilde av oss, siden vi ikke fant Ida haha

                                            På andre siden av pawn shop, så var det et kjent maleri. Eller jeg vet faktisk ikke helt hvem de på bildet er? Men han som bodde i Vegas sa det var et veldig kjent maleri og statuer som var på et fjell eller noe? Og at jeg burde ta bildet med de, så jeg hadde det. Så hvis noen er kjent med dette bildet eller vil ta bildet med det, så er det i bakgaten bak den kjente pawn shop.

                                            Verdens største gift shop                                            For en fantastisk tur dette har vært! Jeg har opplevd så utrolig mye på den tiden jeg var der. Jeg har virkelig fått mange minner for livet og jeg skal definnetivt tilbake til Vegas igjen. Det ble litt mindre blogging der nede enn jeg hadde håpet på, det var så utrolig mye jeg ville dele med dere mens jeg var der. Men det var så tidsforskjell at når folk forventet et blogginnlegg fra meg så sov jeg eller var ute. Jeg prøvde å blogge litt mens jeg satt meg ned noen få minutter, så ble som oftest noen dårlige og raske blogginnlegg som jeg skal få prøvd å få endret litt på senere. Når jeg kom hjem til Norge igjen, sovnet jeg med en gang, men våknet ved midnatt og var oppe hele natten og prøvde å fikse alle de tingene jeg skulle, for jeg hadde en lang liste med ting jeg måtte gjøre med en gang bla å poste et innlegg på bloggen noe som alle de som hadde kommet til semifinalen skulle gjøre. Du kan stemme på meg -HER-  det er kun 4 dager igjen til de med flest stemmer blir nominert til finalen, så da håper jeg alle mine kjære lesere og de som bare har dukket innom bloggen gjerne vil stemme på meg. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Mens jeg har vært hjemme igjen i Norge noen få dager har det ikke akkurat vært noe bedre, sovner kl 07.00 på morningen og våkner 17.00, så dagene blir jo snudd veldig opp ned her.. Holdt Charlotte oppe til kl 6 i natt, men hun vekte meg kl 10.00 for hun skulle på jobb, så håper jeg klarer å få snudd døgnet litt bedre nå.

                                            Men tilbake til turen, så har jeg endel folk jeg gjerne vil takke som hjalp meg med å få en perfekt ferie. For uten dere så hadde ikke turen blitt så bra som den ble.

                                            Så jeg vil takke en av de mennene som jobbet på flyplassen i Vegas, som jeg først spurte om hjelp til hvor jeg skulle gå for å sjekke inn der jeg skulle (det er 2 flyplasser og jeg stod tydeligvis på feil) som først forklarte veien, men etter 5 minutter skjønte han raskt at jeg ikke kom til å finne frem der nede han hadde beskrevet for meg, så han gikk rundt hele flyplassen for å lete etter meg. Så etter han hadde lett etter meg i ca 15 min så fant han meg lost i et tomt lokale langt nede i kjelleren, (haha, aner ikke hvordan jeg kom meg dit engang) Så han hjalp meg med kofferten og fulgte meg til busstoppet jeg skulle vente på neste buss som kjørte til den andre flyplassen. Der ventet det en annen fyr som het Pete tror jeg det var, som hjalp meg med både kofferten og tingene mine inn på den andre flyplassen men også hjalp meg med å finne ut hvor jeg skulle sjekke inn og faktisk nesten mistet sitt eget fly for å hjelpe meg. 

                                            Takk til Kris og kompissen hans som reddet Ida og meg, når vi ble strandet på flyplassen i Vegas og ikke kom oss hjem på søndag. Som lot oss kræsje på sofaen dems og kjørte oss rundt i Vegas og faktisk fikk se hvordan de som levde der bodde og se hvordan nabolaget var.

                                            Tusen takk til den supersnille mannen som også jobbet på flyplassen der nede, som faktisk kjøpte mat og drikke til oss når vi satt der uten noe som helst penger og pass og ikke kom oss hjem.

                                            Takk til de Norske guttene vi møtte her nede, som lot oss kræsje noen timer på hotellrommet dems når vi måtte sjekke ut av vårt hotell.

                                            Takk til Marius, Thomas og Vidar som lot meg kræsje både første og siste natten min nede i Vegas på hotellrommet dems (suitten) og for alt annet.

                                            Og takk til "Petter" som ble med meg på "get lost in the city shopping turen min"

                                            Takk til Julie & Ida for en amazing Vegas trip og for alle de gangrene de måtte bruke all sin makt for å vekke mitt tunge sovehjerte. Og takk til pappsen som måtte smelle hammeren i taket og få fart på bankene og gjøre alt i sin makt for å prøvd å få overført penger til meg på en søndag, når jeg ble strandet der nede.

                                            Og sist men ikke minst alle dere andre som kastet alt dere hadde i hende deres for å hjelpe meg hver gang jeg ble en lost puppy og ikke ante hva jeg skulle. Jeg er utrolig takknemmelig for alt av hjelp og støtte hver og en har gitt. Dere er alle gull verdt <3                                            #travel #reiser #vegas #lasvegas #US #usa #world #adventure #kariannevilde 

                                            • Én kommentar

                                            Flytter til Vegas!

                                            • 26.09.2014 kl.18:54

                                            • Innkjøpene dag 1: Kjole BEBE xs // Shampoo & Balsam Joico // Bikini, truser, iPhone deksel, genser Victorias secret // Birthday girl Claries


                                              Dag 2: To jakker til Chanel // adopt som vi kan bruke i US // Kosevest fra Forever 21 // DUO vippelim (det beste livet du noen gang kan bruke) Smashbox primer SEPHORA//

                                             Det er så mye jeg må fortelle at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal si.. Men langt om lenge men lengere enn langt så fant jeg ut i går at jeg hadde bestilt hjemtur biletten min til tirsdag og ikke søndag som jeg trodde hele tiden? Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne ha klart å sett på biletten så mange ganger utenom å ha sett at jeg faktisk hadde bestilt biletter for en hel uke. Nå har jeg kun 500 kr igjen resten av turen og jeg skal jo sjekke ut av hotellet 11.00 på søndag og jentene drar også hjem til Norge  på søndag, selv om guttene blir igjen så aner jeg virkelig ikke hva jeg skal nå jeg altså, får vell bare flytte hit imens for å tjene litt mer penger.

                                             Jeg hadde jo lyst til å kjøre til LA for å se Hollywood skiltet og egentlig fått opplevd den kjøreuren fra Vegas til LA, og tatt helikoptertur over Grand Canyon men selvfølgelig så skulle jeg bruke opp alt jeg hadde av penger på en dag. Det blir jo til at man shopper veldig unødvendige ting, hvertfall hvis man har drukket litt først, det fikk jo alle med seg når jeg var i Miami FL. Men vi har faktisk fått opplevd så utrolig mye på disse dagene vi har vært her, gått opp og ned THE STRIP så utrolig mange ganger, spist alt av hva som går ann å spise,  vi har til og med vært på det lokale utestedet her nede, der kun de lokale og de som eide de største utestedene i Vegas holdt til, så vi minglet med mange av de som var der. Vi har blitt kjent med utrolig mange mens vi har vært her, så man skal ikke si noe på at vi ikke er sosiale. I går tok vi bussen (fant ut at vi måtte være litt mer økonomiske enn hva vi faktisk var i begynnelsen) så bussen var stappfull og alle spurte oss om alt mellom himmel og jord og vi skravlet i vei, helt til vi skulle gå av bussen som stoppet utenfor hotellet vårt ropte alle som var på bussen og den ene etter den andre heiv seg over den andre for å vinke og ønske oss lykke til videre på turen vår. Ha ha Amerikanerne er så søte her nede, veldig typisk at jeg som snapper alt mellom himmel og jord faktisk ikke snappet det øyeblikket der.

                                              

                                             Også i går når vi var på vei hjem, så detter det en jente om på gata helt sykt, så plutselig så går øynene helt bakover eller hvordan jeg skal få forklart det, også ligger hun helt stille, så jeg går forsiktig mot henne for ingen går bort og jeg var usikker på om hun var en narkoman som fikk et annfall og døde for det annsiktet der var helt sykt å se på, (ville jo ikke bli drept hvis det var en narkoman) men så får jeg med meg at hun har shopping poser i hånden sin så jeg prøver å få kontakt med henne og det strømmer på folk som skal hjelpe og typen som var på andre siden av gata kommer løpende.. også reiser denne jenta seg opp og spørr meg om hva som skjedde, for hun viste ikke hva som hadde skjedd, også blir hun skikkelig svimmel igjen og blir tatt imot av de andre som var rundt der. Så vi ringer til ambulansen og folk kommer med både drikke, håndklær med kaldt vann og hjelper skikkelig til. Så shoutout til folkene her nede der alle stod på for å hjelpe en person.

                                             Jeg får jo ikke det annsiktet og de øynene ut av hodet mitt, for etter alle de skrekkfilmene jeg har sett på, så var det akkurat som om hun var med i Exorcisten at en demon kom inn i kroppen hennes.. Så jeg har vært litt skremt etter den episoden, men jeg håper virkelig ikke at det var det og at alt går bra med henne nå J

                                              

                                             I dag spiste vi forkost på en veldig American restsurant som men alltid ser på filmer der vi bestilte egg-omelett og pannekaker, vet ikke hvorfor vi bestiller så mye hver eneste gang for vi klarer aldri å spise opp og de har jo de største porsjonene i historien her nede også. Men det var faktisk noe av det beste jeg noen gang har smakt! De andre jentene dro rett til et kjøpesenter etter vi hadde spist, men jeg ble igjen her for å få blogget litt og fått fikset på alt det jeg ikke har rukket mens jeg har vært her. Også har jeg ikke penger haha.

                                             Men i dag blir en veldig lang dag, for vi skal jo feire bursdagen til Marius i dag, så det blir dagsfylla ved poolen, så skal vi ut å spise, gå opp på det største tårnet her nede og se utover utsikten og så ut på byen igjen.

                                             Jeg tror jeg har lagt på meg en del her nede, med bare fyll og amerikansk mat #stappmett2014

                                             Nå vorser jeg litt på rommet mens jeg blogger for å få kommet i gang, klokken er jo allerede 09.15 ha ha! 

                                              

                                              

                                             Hva har du gjort disse dagene? Har du vært i Vegas før? Eller dratt på en spontantur til US før? 

                                             • 2 kommentarer

                                             Bildedryss fra USA

                                             • 26.09.2014 kl.00:58


                                             • Har så lite tid til å blogge her nede har jeg funnet ut. Er så sjeldent på hotellrommet, når jeg først er der så tar vi en rask tur innom for å skifte og ordne oss raskt ellers er det sent på natten da vi alle er stup fulle og sovner med en gang..

                                              • Én kommentar

                                              Hyttetur

                                              • 22.08.2014 kl.12:49


                                              •  

                                                

                                               Gummistøvler: hunter
                                               T-skjorte : Abrecrombie and fitch
                                               Zip hood : Abrecrombie and fitch
                                               Ytterjakke: Helly Hansen
                                               Treningstights: Nike
                                               Solbriller: Prada

                                               Jeg dro på en spontantur til hytten min på mandag, der det selvfølgelig ikke var internett.. Noe som faktisk var litt deilig for en gang skyld, men det endte jo opp med at jeg ikke fikk blogget det jeg skulle, og heller ikke svart på spørsmålsrunden.
                                               Vi gikk en lang tur en av dagene til dusehesten, men det tok ikke lang tid før det ble storm så vi måtte forte oss ned igjen. Selvom vi hadde planlagt flere turer etter denne, så ble dette den eneste turen vi gikk, det er veldig lett å fyre i peisen å sitte under et teppe å se på mange filmer i strekk. Ja, det er jeg faktisk utrolig flink til. CocoD hadde hvertfall utrolig godt av denne hytteturen. Men nå er det tilbake til virkeligheten igjen og endelig internett.


                                               Hvordan har din uke vært?
                                               • Ingen kommentarer

                                               Bildedryss fra Marbella

                                               • 13.07.2014 kl.12:21


                                               •  

                                                 

                                                 

                                                 

                                                • 4 kommentarer

                                                Brann på hotellet

                                                • 12.07.2014 kl.12:33


                                                •  

                                                  

                                                 Kjole fra Lace

                                                 Veske fra Marc by Marc jacobs

                                                 Sko fra Zara                                                 Topp fra Zara

                                                 Skjørt fra Berskha

                                                 Veske fra Michael Kors

                                                 Neglelakk fjerner fra Chanel

                                                  

                                                 I går så ble vi vekt av at folk skrek på hotellet vårt, banket på dørene og vi skjønte ikke så utrolig mye av hva som ble sagt, jeg trodde det var rassia eller noe helt til de banker på døren våres og skriker. Så går vi ut på terassen og alle skriker til oss at vi må komme oss ut for det er en brann på hotellet. 

                                                 Så vi får jo litt smålig panikk for vi hadde akkurat våknet, så jeg prøver jo å få med meg alt jeg hadde av verdisaker i en bagg, for alt jeg tenkte var at jeg ikke kunne miste alle tingene mine enda en gang til. Gangen var røykfullt og de som jobbet der var ganske dumme og åpnet alle vinduene for å "lufte" mens det enda brant. OG brannalarmen utløste seg aldri, så det er faktisk veldig utrygt å vite at den ikke utløser seg når det brenner.

                                                  

                                                 Så kom vi oss ut av hotellet og måtte spise frokost i en bakgate på bakken (haha), men så tok vi taxi inn til Puerto Banus for å shoppe litt, før vi dro å spiste og drakk med familien Van der Meij. Så dro vi tilbake til hotellet vårt sent på natten for å se om rommet vårt hadde blitt brent ned, noe som det heldigvis ikke hadde blitt, men det luktet endel røyk når vi kom inn i lobbyen. Men nå skal vi campe her i Puerto Banus, til det blir litt bedre på hotellet vårt.

                                                  

                                                  

                                                 Nå går turen videre til Ocean Club og andre strender videre med alle jentene samlet. Idag dropper vi guttene for å ta en skikkelig fyllekule.

                                                  

                                                  

                                                 #KKpåtur #spain #Marbella #druen

                                                  

                                                 • Ingen kommentarer

                                                 Palmedus DEL 2

                                                 • 07.07.2014 kl.21:22


                                                 • Jeg stod faktisk lengere enn snowboard kingkong Gjermund! Bare så det er sagt

                                                   

                                                  Siden jeg var på mandagsfylla forige uke så fikk jeg jo en kul i hodet mitt. Den er der enda faktisk...

                                                  Idag måtte jeg stå opp så utrolig tidlig for jeg skulle sette på mink-vipper i Oslo, før jeg skulle til legen.. Så nå skal jeg bare pakke og stresse, for Kaja og jeg bestilte nemmelig tur til Marbella i natt så vi drar jo tidlig på onsdag. Så der fikk jeg endelig bestilt min etterlengtede "syden" tur.

                                                   

                                                  Vi satt bare å surret og lurte på om vi skulle reise til St. Tropez, Miami, Marbella eller Ibiza, men valget endte på Marbella sånn at vi kan kose oss på Nikki Beach.

                                                   

                                                   

                                                  Hvor skal du reise i ferien?

                                                  Vil bare minne om at det fortsatt er mulighet til å være med på konkurransen lenger ned på bloggen

                                                  • Én kommentar

                                                  Palmesus DEL 1

                                                  • 06.07.2014 kl.21:40


                                                  •  

                                                   Hvor starter jeg egentlig? Jeg våknet på fredagen og trodde jeg hadde god tid til å spise god frokost, dra innom butikken og hente det nye kameraet mitt som jeg hadde bestilt!

                                                    

                                                   Canon 1100D. Supert Kamera forrensten, tatt alle bildene fra #palmesus2014. Men på veien til å hente kamera får jeg en tlf om noen som er 10 minutter unna Drammen og spørr om jeg vil være med.

                                                   Jeg er ganske spontan, men ikke så spontan tenkte jeg. - 10 minutter senere satt jeg i bilen på vei til kristiansand.

                                                                                                        

                                                   Solbrillene får du kjøpt HER // Sheinside

                                                   Topp fra Bik Bok

                                                   #brunobanani #palmesus #palmesus2014  #stæming


                                                    

                                                   • 2 kommentarer

                                                   Where do you wanna go..

                                                   • 23.06.2014 kl.16:24


                                                   • Nå er det like før jeg kjøper meg en koffert og setter meg på første fly lengst unna her!

                                                     

                                                    Jeg trenger virkelig en ferie, oppleve nye steder og nye ting. Jeg har alltid så mye lopper i blodet mitt, jeg lever virkelig av å reise rundt i verden og utforske alt mulig.

                                                    Nå er det 1 år siden jeg var i Kypros, Thailand, Magaluf, Marbella og endel måneder siden jeg var i Florida. Jeg har planlagt å flytte til Fankriket en liten stund, men jeg trenger faktisk en liten tur til før den tid.

                                                    Reising er drivstoff til kroppen min har jeg funnet ut. Noen tips til hvor jeg burde dra nå? - I just need to find my partner in crime  som vil reise like mye rundt som det jeg gjør.

                                                     
                                                    - Hvis du skulle dratt akkurat i dette øyeblikket, hvor ville du dratt da?
                                                    • 21 kommentarer

                                                    Nora Norway by Carina Dahl

                                                    • 27.10.2013 kl.11:04


                                                    •  

                                                     Vi fikk et armebånd i en goodibag når vi kom på lanseringsfesten
                                                     Stine - Meg - Carina- Kaja

                                                     Jeg tok med meg mine to engler med på denne fine landseringen

                                                     Søteste Carina & meg                                                     Har du tatt en titt på smykkene hennes? Hvis du ikke har gjort det enda, kan du ta en titt på denne siden http://www.jewelbox.no
                                                     - Karianne Vilde
                                                     http://www.jewelbox.no
                                                     • 3 kommentarer
                                                     Stikkord:

                                                     On the road again

                                                     • 24.10.2013 kl.12:18


                                                     • Nå har jeg reist rundt i Sverige hele helgen med kjæresten min, så har ikke fått lagt inn noen updates fra photoshooten jeg sminket for på fredag. Men her er noen bilder fra konsertene til Dj Broiler i Sverige denne helgen.
                                                      Övrebru
                                                      .


                                                      Arvika


                                                      "Like barn leker best" er vel det de sier ja.
                                                      .
                                                      .


                                                      Bare å glede seg til det nye albumet dems kommer ut, det ble spilt noen sanger nå denne helgen i Sverige.
                                                      - Karianne Vilde
                                                      • Én kommentar

                                                      Roadtrip's

                                                      • 24.10.2013 kl.10:27


                                                      •  

                                                       Turer til utlandet!


                                                       Noen av turene jeg har vært på de siste månende sammen med kjæresten min Simen.
                                                       De har egentlig vært ganske spontan-turer alle sammen, men de har vært utrolig koselige!
                                                       Ble litt mye "klisse"-bilder, men jeg har ikke hentet de andre på den eksterne harddisken min.. 
                                                       Roadtrip fra Spania til Portugal
                                                       - Her satt vi hos Mikkel og tullet om at vi ville dra til utlandet, så vi bestilte tur til å dra
                                                       på natten den dagen var det vel. Så da tok Kristine Pilar, Mikkel, Simen & meg fly til Spania,
                                                       for så å håpe på at vi fikk leie en bil for å kjøre over til leiligheten til Mikkel i Portugal.
                                                       her kan du se video fra turen; http://www.youtube.com/watch?v=h-vldUz3Xn0
                                                       Kypros                                                       - Denne turen bestilte Simen ganske rett etter bursdagen min, han sa bare at han hadde bestilt tur til Kypros, og at vi skulle dra om noen dager.
                                                       Noe jeg syntes var utrolig deilig.
                                                       Vi leide oss en beach-buggy, cruset rundt på øyen og hadde en utrolig fin ferie, selvom det ikke var et luxus-sted om du vil kalle det for det da egentlig.
                                                       Men vi fikk det til å bli den beste ferien vi noen gang hadde hatt.
                                                                                                                                           Spania - Marbella

                                                       De skulle ha to kvelder de skulle spille på Grabbarna Grus, så vi slappet av på Puro Beach!!
                                                       Utrolig deilig ferie må jeg bare si.
                                                       Thailand - Koh Samui

                                                         

                                                       Simen & meg - Kaia & Oliver <3
                                                       Så når det kommer til kjære Thailand,  så fikk jeg en meld av Simen når jeg var i Kristiansand, der han lurte på om jeg var "keen" på å være med til
                                                       Thailand!Jeg svarte "såklart" JA. (hehehh)
                                                       1 time senere ringer han meg og forteller meg at han har bestilt tur til Thailand - Koh Samui og at vi skulle dra om 1 uke (Ja, jeg er veeeldig spontan).
                                                       Manglet bare å ta vaksinene og pakke, så var vi klare til å dra til de andre nede i Thailand.
                                                       Vi reiste med firstclass, bodde i forskjellige villaer med eget svømmebasseng (som vi selvfølgelig hadde poolparty med de vi var med der nede) 
                                                       Har allerede skrevet om Thailand, så skal ikke drømme meg mer bort til dette landet før jeg faktisk bestiller en ny bilett ned dit.
                                                         Liker du spontanturer eller liker du å planlegge i god tid i forveien?

                                                       - Karianne Vilde
                                                       • Ingen kommentarer

                                                       Thailand 2013

                                                       • 24.10.2013 kl.09:37


                                                       •  

                                                        Jeg skulle skrive om den siste turen jeg hadde vært på, og det var den til Thailand for 3 uker siden da jeg dro på tur med Simen, Kaia, Oliver,
                                                        Kristian, Karen, Daniel og Andrea.Vi bodde på Koh Samui, og det er definetivt et sted jeg vil dra igjen, en utrolig koselig øy, der vi kunne finne på utrolig mye nytt
                                                        og spennede ting, som man vanligvis ikke gjør her hjemme i Norge.
                                                        Kaia & meg i bassenget utenfor villaen vi hadde der.


                                                        Oliver Frydenberg & Simen Auke & Daniel Gjertsen


                                                        Klappet tiger der nede, det var nytt og utrolig spennende! Merket jeg var litt nervøs før jeg skulle inn i buret, men angrer ikke for at jeg gjorde det.


                                                        Tenkte vi måtte prøve ut luftballong når vi først var der nede, det var utrolig koselig å sende den opp på natten.  Det blir jo sagt at kjærligheten varer
                                                        evig når man sender disse opp, hehe

                                                        Har du vært i Thailand før? Eller Koh Samui? 
                                                        Eller et enda mer spennende feriested jeg burde besøke? 
                                                        - Karianne Vilde

                                                        • Ingen kommentarer
                                                       • Designet av

                                                        Camilla Haukjem