hits
PhotoshooterDerfor ble jeg filmet i dag

 • 13.03.2018 kl.22:27


  •  

    

   Processed with VSCO with p5 preset

   Tusen takk for mange fine og koselige meldinger på Instagram. Beklager at jeg ikke får svart alle sammen, men jeg setter veldig pris på det. Det har vært en veldig lang dag, og jeg har nesten akkurat kommet hjem. Jeg har nå laget ferdig 10 liter med suppe. Det skal visstnok være en mirakelsuppe som skal få deg ned i vekt på 1-2-3. Hvis dere har lyst så kan jeg gjerne legge ut oppskriften? Vet folk er sånn anti-slanking, men jeg syntes folk skal gjøre akkurat som de selv føler for så om dere vil at jeg skal legge ut så gjør jeg det. 

   

   Processed with VSCO with f2 preset

   I dag var jeg innom haust collection for å filme en promofilm for butikken. Det var en som heter Celine og jeg som da ble filmet til dette, og vi falt over middels for flere av klærne i butikken. Kjoler? Altså. Jeg kunne ikke vært mer klar for sommer, kjoler og hvitvin. Bare se på denne kjolen her? Den må jeg ha med til California. Men ja, det var altså det vi filmet til i dag. Jeg skal selvfølgelig vise dere videoen når den er ferdig. 

   Processed with VSCO with c1 preset

   Processed with VSCO with p5 preset

   Processed with VSCO with c1 preset

   Processed with VSCO with f2 preset

   Har du vært innom Haust butikken på Gulskogen før? 

    

   • 10 kommentarer

   Main model and representing Saxegaard Photography

   • 28.09.2015 kl.17:02


   • Hver dag i 1 uke vil det bli postet nye bilder fra photoshooter jeg har hatt med Nicolai Saxegaard som er fotograften og manageren min. Han har 5 hovedmodeller fra Norge, som representerer hans arbeid. Jeg var den første jenta han signerte som sin hovedmodell for noen år siden, og vi har fortsatt sammarbeidet selv da han flyttet til Australia. Der han også jobber som en fotograf med andre modeller. Han tok egentlig kontakt med meg fordi han ville begynne å fotografere noe annet, da han hadde jobbet lenge med å fotografere sportsbilder. Men allerede etter noen minutter inn i vår første shoot sammen, spurte han meg om jeg var villig til å være hans hovedmodell for arbeidet hans der vi skulle promotere hverandres arbeid og da skulle jeg være hans annsikt for jobben hans. Tiden gikk og det kom flere hovedmodeller som han signerte, han skaffet seg en nettside som du finner HER der du kan finne bilder han har tatt fra forskjellige shooter og bilder av hovedmodellene hans. 
    Vi har lagt mange planer for hvordan vi vil at ting skal være, hvordan bilder vi skal ta og hvordan alt skal bli best mulig. Nå er det heller ikke lenge til han kommer en tur på besøk til Norge igjen så vi får tatt mange fine bilder sammen. Vi har alltid hatt en tendens til å enten velge den kaldeste dagen i året, der jeg faktisk er helt blå av kulden. Eller når det har vært den varmeste dagen i året der jeg rett og slett var gjennomvåt og afroen min begynte å komme frem.. Vi hadde engang en shoot der været var ganske bra i forhold til de andre, men det tok ikke lang tid før det faktisk ble storm der det lynet og tordnet, og det fosset vann ned fra alle kanter. Tror vi satser på å ta neste shooten inne, eller?    Jeg startet som å være alene som cover-girl, men igjennom tiden har bildet endret seg mye fra at det har hatt mange nye og forskjellige jenter, til noen få, til norske og jenter fra andre land til at vi står igjen som 5 hovedmodeller fra Norge som dere så på det øverste bildet. Det har vært utrolig spennende reise, vi har vokst på forskjellige ting - vi har lært av hverandre, jeg har også kjeftet litt da jeg syntes ting har vært feil. Men når alt kommer til alt, så ble han mer en bare fotograften min, han skulle også bli manageren min. Derfor må dere når dere skal booke meg til ting kontakte Saxegaard photographysaxegaardphotography@gmail.com - Eller hvis du vil at han skal ta bilder av deg, kan du også kontakte han.     Det bilde vi begge har fått mest oppmerksomhet rundt er dette bildet her. Ser frem til mange flere shooter sammen med han og jeg gleder meg til å vise arbeidet vårt sammen her på bloggen og instagram for dere. Følg oss på instagram for å få med den daglige oppdateringen som skal skje hver dag i en uke nå // @kariannevilde & @saxegaardphotography

     

    Hva syntes du om arbeidet hans og vårt?

     

    - Karianne Vilde

    • Én kommentar

    Jeg er naken

    • 04.05.2015 kl.19:15


    • Jeg husker hvor mye oppstyr jeg lagde rundt det at jeg "kledde" av meg på serien til side3.no i fjor. Nakenhet er tabu for de fleste, folk sammenligner det som oftes med porno eller med hollywood. Vi ble født uten klær, vi vet alle hva den andre personen har under klærne (hvertfall nesten alle) vi har bare forskjellige størrelser og lengder. Men min kjære venninne Carina Dahl har følgt mine fotspor og kaster alle trådene i sin splitter nye musikkvideo. Nå er det hun som gjennomgå kritikken om det å være "naken" på nett. Jeg lo litt da jeg leste noe Carina hadde skrevet: "Jeg viser faktisk mindre hud på musikkvideoen min, enn hva de fleste andre gjør i en reklame for såpe f.eks" Grunnen til at det er "værre" når vi gjør det, er fordi vi er "the girl next door". Når man ser på filmer, reklamer eller hva det nå enn skulle være, så er det ingen vi kjenner, det er ikke naboen vår, det er ikke søsteren vår, derfor syntes folk at det er tabu..  De menneskene som gjør slike ting, er bare mennesker som Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kate Moss, Rihanna, ja you name it. Mennesker man ikke møter på byen i Oslo, eller man kan møte i køen på meny. Joda, vi er alle mennesker, med to ben, to armer,  10 tær og 10 fingre.

     Denne gangen var det nabojenta Carina som kastet alle klærne sine, med god medfart og hard kritikk som det alltid vil komme fra noen, så lenge man ikke har på seg bunad eller burka. Klyp deg selv i nakken, tenk deg om før du kaster ut en mening om noe du faktisk ikke er sikker på om du mener engang. Hva er galt med litt kropp? Hadde hun veid 150 kilo i musikkvidoen sin, (ja, naken) hadde hun bare fått possitive tlbakemeldinger, folk hadde syntes det var bra hun stod fram med kroppen sin på den måte, at hun ikke var redd for å vise fram fettet sitt eller var usikker på seg selv. Hvorfor er det ille hvis man vil vise frem sin veltrente kropp?

      

            

     Se hva kjendis.no har skrevet om Carina:

     Her kan du se musikkvidoen 

     Nå får jeg dra på träning nr 2 i dag, sommeren kom raskere enn forventet, så jeg må steppe opp litt nå. Skrev gjerne deres svar og meninger ang dette temaet :)


     Hva syntes du om musikkvideoen? Hva syntes du om nakenhet?

      

     Karianne Vilde <3

     • 4 kommentarer

     S a t u r d a y with Ole

     • 07.02.2015 kl.22:03


     • Heiaa!

      Nå har jeg jobbet hele uken, fra morgen til kveld. Derfor bestemte vi oss for at vi skulle ha en rolig helg, med masse god mat - planen var egentlig at vi skulle være sunne(?) det får vi egentlig bare komme tilbake til! Planene om å trene i dag, gikk heller ikke helt som planlagt.. Hva skjedde med stormen Ole? Vi ble jo vekt av at det hørtes ut som om taket skulle blåse av eller noe. Meeen nå er joggebuksen på og Zac Efron er å se på skjermen hos oss. Jeg har så mye spennende i vente nå fremover, som jeg gleder meg til å fortelle dere. Skal blant annet på gardeball på valentines day - æh, jeg har faktisk aldri vært på det før, men tror nok det blir veldig gøy! 

      Hentet forresten den nye bilen i går, så nå begynner jeg snart å reise rundt enda lenger unna, enn hva jeg allerede har gjort.


      Hva skal du på valentines day? // Har du vært på gardeball før?

       

      • 9 kommentarer

      Fantasy

      • 16.01.2015 kl.19:55


      • Har du noen gang tenkt over hvor deilig det var når du var liten? Da du var rik når du hadde fått 100 kr, når du løp fra dør til dør med vennegjengen for å høre om det var flere som skulle være med ut. Da man ikke måtte planlegge hva du skulle ha på deg tidlig på morningen, man bare tok de første klærne man fant - regninger hadde man aldri hørt om, man hoppet av glede hver gang det kom et brev i posten som var til seg selv, - kan ikke si jeg hopper av glede den dag i dag, når det dukker opp et brev i mitt navn.

       Når man er yngre, så lengter man etter å bli voksen.. Man gleder seg til alt, helt til man faktisk når den alderen å alt av annsvar og regninger kommer - hvorfor gledete jeg meg?

       Jeg satt rundt å tittet litt på nettet, bestilte meg nye ting - ja gjorde ting jeg alltid pleier å gjøre da, helt til jeg tok meg selv i å faktisk søke på en skole, haha? - Men det viste seg at det også kostet penger bare av å sende inn søknaden, så jeg droppet det. Det var jo heller ikke en skole jeg hadde tenkt på fra før av, men jeg dukket tilfeldigvis inne på siden dems, leste litt om det og satte igang med en søknad. "Noen ganger tror jeg det lille barnet i meg fortsatt lever, der man kan gjøre så og si hva man vil, utenom at det koster noe eller at det er noe konsekvenser med det. Jeg vil gjøre alle de tingene jeg ikke skal gjøre, jeg kan bruke de siste pengene jeg har igjen på godteri. Missforstå meg rett - jeg liker voksenlivet, jeg elsker at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, men da igjen så må man jobbe for å kunne gjøre hva man vil, - og det er jo da man bare skulle ønske man var den lille jenta igjen.       Men nå sitter jeg faktisk her da.. Vurderer om jeg vil tilbake på skolebenken? Vil jeg studere igjen? Hvor, hva, når, med? Kanskje jeg bare et helt i mine egene tanker om dagen, eller om jeg faktisk er klar for det - det finner jeg ut av om ikke så lenge.. Skal heller ikke legge skjul på at jeg har vært veldig effektiv i dag, med at jeg faktisk selger mye av tingene mine igjen, - Men jeg har også fått rotet meg til å ringe og snakket med reiseforsikringen min og purret på de for at kofferten min aldri kom! Ja, det er 1 år siden det skjedde nå, men jeg fikk jo aldri igjen pengene for den. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg fikk ordnet alt sammen denne gangen her.

        

       Forresten, er det noen som er flinke på design og header? Ble ikke helt fornøyd med de som har laget det før - så nå står bloggen egentlig halvferdig og kjedelig..

       Ta kontakt på mail: kariannevilde@gmail.com <3

       • 7 kommentarer

       Winter Wonderland

       • 15.01.2015 kl.23:21


       • Ja, jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere i det siste.. Jeg har fartet rundt  for å kunne være med på alt jeg har hatt planer om å være med på, frem og tilbake fra Oslo i 2 uker nå.. Dro også med meg Bettina på en photoshoot jeg hadde i går på songsvann, det var så utrolig kaldt der at det faktisk ikke går ann å beskrive det. - Legger ut bildene fortløpende -

        De fleste har også fått med seg at jeg har vært snusfri i 3 dager nå, skal innrømme at det er vanskelig, men jeg er fast bestemt på at jeg skal klare det, appen min hjelper meg i de vanskligste situasjonene, samtidig så er det faktisk flere andre som også slutter, så da får man litt konkurranseinstinkt å føler at man må klare det!

         

        Kjolen finner du hos sheinside HER

         

        Det er faktisk flere som har spurt meg i det siste, - "hvor blir det av deg for tiden? Hva gjør du?"  - Nei, jeg vet faktisk ikke selv?, Jeg er både her og der, men samtidig ingen steder. Kanskje jeg planlegger noe i all hemmelighet. - Hvem vet..

         

        Ha en riktig så fin kveld videre <3 

        KV
         

        • 9 kommentarer

        Sleeping beauty

        • 08.10.2014 kl.23:28


        • Var på fotoshoot kl 10 i dag, så med min døgnrytme så sov jeg aldri før jeg dro dit.. Etter Coco Chanel og jeg hadde vært på shooten i 4 timer, så sovnet vi med en gang vi kom hjem og våknet 20.30! Så nå har jeg funnet ut at jeg faktisk må døgne helt til i morgen kveld, for jeg kan virkelig ikke være oppe hele natten og sove hele dagen går jo glipp av alt da.. Men her er noen av de URETUSJERTE bildene fra i dag, backstage photo og surrebilder. Halvparten av bildene er bare tullebilder for når du står 4 timer forran kamera blir du både sliten og ufokusert. Gleder meg til bildene blir redigert, så jeg kan begynne å bruke de! Trengte virkelig noen nye bilder nå merket jeg, så får håpe noen av de blir bra nok til å bruke som header for jeg blir så lei alle bildene mine med en gang. 
         Viktig å snappe litt under shooten. Vil du følge med på hva jeg gjør? add: kariannevilde


         @cocodoggen
         Om doggen min ikke er nydelig så vet ikke jeg da? Er jo så forelsket i det lille nurket mitt. Følg Chanel på instragram for flere bilder @cocodoggen

          

         Nå skal jeg laste ned mange filmer, lage masse kaffe, drikke alot of red bull og holde meg våken for at jeg skal komme inn i den Norske døgnrytmen igjen.

         - Noen som har filmtips på lur og hva synes du om shooten så langt?

         #cocodoggen #chanel #kariannevilde #photoshoot 

         • 9 kommentarer

         Those glam days

         • 26.08.2014 kl.11:24


         • En av fotografene mine har akkurat lansert sin egen nettside, den finner du HER, gi han gjerne tilbakemeldinger på hvordan du syntes siden hans er.

          Her er noen bilder han har tatt av meg på forskjellige shooter.

           

           Hva syntes du om fotografens bilder? 

          • 6 kommentarer

          Farmen next

          • 01.08.2014 kl.22:35


          •  

            

           #sliten!! Stod opp grytidlig i dag for å dra innom Gambit PR byrå, for å hente litt contry klær til denne shooten, så tusen takk til dere for utlån av klær!

           Så surret jeg rundt i Oslo, og plukket opp venninnen min Kaia. Der hun var så snill og ville bli med meg på shooten for den nye plata til Gaute Grøtta Grav.

           Jeg skulle jo være både makeup artisten, hår, stylisten og modellen. Så må bare si at jeg multitasket ekstremt mye i dag.

            

           Her er litt backstage bilder fra hva vi har drevet med i dag.

            

           Ekstra fotografen : Martin Stamnes           my drum <3

           Fordi vi elsker dobbelthake ;DD


            

           Sykeste utsikten på veien hjem!

            

           Legg til den nye låta til Gaute i spillelisten din på spotify.

            

           Mer bilder og info kommer senere, ha en super kveld videre.

            

           - KV

           • 2 kommentarer

           Capture the moment

           • 31.07.2014 kl.15:19


           • En photoshoot jeg hadde denne uken her. Fotograf: Nicolai Saxegaard

             

            Det var full storm i Drammen da vi tok disse bildene, med kraftige skyer, lyn og torden.

             

            Bikini er fra victorias secret.

            Kjolen er fra sheinside som du finner HER

            Jeg har blitt så utrolig fasinert av skyer i det siste.. De er så beroligende og det er egentlig bare fantasien som kan sette en stopper for hva skyene blir til.

             

            Nå har jeg hatt endel modell oppdrag, bolig jakt, møter med banker og en haug av regninger å betale.. Noen ganger skulle jeg bare ønske jeg var en 10 år ganmel problemfri jente, alt man tenkte på da var hvem sin tur i vennegjengen til å kjøpe godteri på skolen..

             

            I morgen må jeg opp tidlig for å skaffe klær til en musikkvideo jeg skal både style, sminke og være med i. Dette vil finne sted i Lillehammer, så ja det blir litt av en stressfull dag i morgen. Kan komme mer med det senere om hva det handler om.

             

            Føler du også presset av å bli voksen? Blandt annet betale studielån, huslån og kanskje noen også har billån også og betaler mobilregningene?

            • 2 kommentarer

            Siste episode - akt bilder

            • 27.07.2014 kl.19:17


            • Siste episode av "hvordan ta bedre bilder av dama di" som du kan se HER - akt bilder.

             Hva syntes du om hele serien?

             Lærte du noe om hvordan du skulle ta bedre bilder?

             Hva syntes du om bildene som ble tatt?

              

              

             Er flere spennende ting i vente!

              

             - KV

             • 29 kommentarer

             Slik tar du bedre bilder av dama di, episode 2 BIKINIBILDER

             • 26.07.2014 kl.11:49


             •  

              Du finner direkte link til episode 2 på side3.no HER (Slik tar du sexy bikinibilder)

                              

              Her er bildene fra episode 2, der vi hadde bikinishoot. Jeg ville ta bilder som ikke ble tacky og veldig standar bilder fra en strand..

              Hva syntes du om bildene?

               

              Følg med i neste episode, da kommer det akt bilder.

              - KV

              • 16 kommentarer

              A picture last longer - Episode 1 er nå ute på side3.no

              • 24.07.2014 kl.23:03


              • Nå kan du se episode 1 om ;Hvordan ta bedre bilder av dama de på side3.no

               For å se episode 1 kan du trykke HER    (Slik tar du bilder i magasinkvalitet)

                               Følte meg ikke veeldig fresh på denne shooten her da, hadde gått å trasket rundt i Drammen i stekende varme og sterkt lys fra solen, men sånn her ble altså bildene vi tok med et enkelt kamera.

               Hva syntes du om serien så langt? Og hva syntes du om bildene?

                

               Episode 2 kommer ut fortløpende.

               • 9 kommentarer

               Bildedryss fra shoot

               • 21.07.2014 kl.20:08
               •  

                Nye bilder fra en photoshoot jeg hadde forrige uke i oslo.

                Fotograf: Nicolai Saxegaard lik gjerne siden hans for daglige oppdateringer HER

                 

                 

                Hva syntes du om bildene?

                • 13 kommentarer

                Ekstremshoot

                • 06.11.2013 kl.18:19
                •                                     Gleder meg til jeg får bildene fra fotografen :) Dette her er bare backstage bilder.

                 Modell: Kristine Sæter Korsnes

                 Makeup/styling/hår:  Karianne Vilde Wølner

                  

                 Hva syntes du om denne ekstremshooten?

                 • Ingen kommentarer
                • Designet av

                 Camilla Haukjem