hits
PARISDerfor har jeg ikke blogget

 • 30.03.2018 kl.23:23


  •  

   ENDELIG fungerer blogg igjen.. Blogsoft har vært nede i 2 døgn, og jeg har prøvd å ordne problemet for harde livet og nå funker den endelig! Jeg har sovet i 15 timer i natt. Var helt utslitt, for jeg har vært frem og tilbake i møter og styret rundt. Jeg kan ikke fortelle dere enda hva jeg har vært i møter for, men det var veldig læringsrikt og spennende. 

   Processed with VSCO with m5 preset

   Men Paris. Min store kjærlighet. Jeg vil flytte hit. Gå i gatene og spise franske baguetter. Mimosa og croissant til frokost. Forblir nok sikkert en drøm for alltid, men hadde ikke skadet. Herregud bare se på denne vakre byen.. Det regnet uheldigvis mens jeg var der nede, så jeg holdt meg for det meste på cafèer de gangene jeg ikke jobbet. Men jeg gikk rundt og utforsket denne vakre byen og fikk sett det jeg ville se. 

   Processed with VSCO with m5 preset

   Se på denne nydelige utsikten fra hotellrommet. Altså..? Hele byen er laget med kjærlighet og du ser at franskmannen er stolte av landet sitt. 

   • Ingen kommentarer

   Bonjor Paris

   • 29.03.2018 kl.00:37


   • Lukten. Tilværelsen, minnene, menneskene og språket. Jeg er tilbake i landet jeg alltid trodde jeg ville bo i. Landet jeg en gang skal gifte meg i. Frankriket er det sære fine landet jeg alltid har vært så glad i. Har kun vært her èn gang tidligere for lenge siden. Men jeg husker hvor særegent det var, hvor flotte de var i gatene, hvor romantisk de holdt stedene. For ikke snakke om flyturen. Franske fly. Nå er dette for så vidt ikke to etasje-flyene jeg har flydd den siste tiden, eller fly med tv. Jeg flyr kanskje business, men for en fantastisk mat, så utrolig dyktige flyvertinner, raske til å lette etter alle var inne. Flyvertinne som kom bort flere ganger for å høre om det var noe mer jeg trengte. Ikke minst, så ryddet de ofte. Værste jeg vet om er når du må la matbrettet stå en time eller to. For på større fly så blir cabin crew delt inn i forskjellige avdelinger man har ansvar for, så jeg vet at de har tid til å rydde lenge før så du slipper å ha stolen til personen foran i ansiktet helt frem til du lander. 

     

    Processed with VSCO with b5 preset

    Men airfrance, veldig fornøyd til at det er et så enkelt fly uten tv. Det som er deilig her nede er at jeg har både privatsjåfør og bodygard, ikke at jeg forstår hvorfor jeg trenger det, men hvis det gjør at andre tjener penger er jeg fornøyd.      

    • 4 kommentarer

    Feil tid på flyplassen

    • 27.03.2018 kl.11:56


    • Noen ganger er jeg så forferdelig surrete. Jeg har akkurat satt meg ned på o'learys på Gardemoen med ølen i hånden og nachos on their way.  7:57 AM skriver jeg og ringer alle vennene mine i nabolaget. Jeg er bigtime forsinket, kan noen kjøre meg ned til flytoget 9:42 AM. Ingen hadde mulighet, så jeg bare fakk. Kastet alt rundt og dro med meg baggen. Jeg har med meg èn bukse og topp. Løper ned for å rekke buss for tog som går 10.02 AM - Det var da den aller siste flytoget jeg burde ta for å rekke flyet. Halvsvett og ferdig med påskens treningsøkt setter jeg meg inn på bussen, smålig irritert og setter på beroligende musikk. Tanker, minner som får smilebåndet til å rykke litt. Mobilen ligger i hånden som den vanligvis gjør. Ny melding på mobilen som gjør at skjermen lyser opp. 09.02 AM. Hva da sa du. Klokken er 9?? Titter rundt meg. Ble klokken min stilt nå, blir jeg lurt av noen eller hva skjer nå. Nei. Jeg hadde aldri dårlig tid, jeg hadde god tid faktisk. Jeg får bare ta meg en ekstra øl i en bar så overlever jeg. 


     VHS Cam 2018-03-27 11-49-06 AM

     Jeg står i sikkerhetskontrollen. Jeg min egen verden som alltid. Følger med på menneskene som maur, der de løper rundt, stressa og uerfarende.  En eldre kvinne som skriver og lager drama fordi hun ble tatt ut i den tilfeldige sjekken. 

     Det er så rart hvor forskjellig vi mennesker er, men samtidige så like.. Men så går alle med forskjellige tanker i hodet der de surrer rundt. Rart med det hele. Nå skal jeg sette meg på flyet. Utnytte utsikten og drikke champagne. Paris venter på meg og jeg gleder meg til å se den franske kulturen igjen. Alle de sære menneskene som ikke vil gi opp språket sitt, de som drikker champagne til frokost, går i Chanel og lever i sin egen verden. Exactly what i need in my life. 

      

     Vi Blogges når jeg er i Paris.

      

     // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

     • 2 kommentarer

     Kjære Paris

     • 14.11.2015 kl.23:02


     • Disse dagene her har egentlig vært ganske syke.. Jeg tror ikke noe av det som har skjedde disse dagene har gått helt opp for meg, eller at jeg helt kan forstå ting som har skjedd. Men så kom nyheten om terrorangrepet i Paris i tillegg. Det er jo helt sykt. Jeg sovnet kl 20.00 i går, også våknet jeg kl 01.00 av at venner ringte meg og fortalte om hendelen i Paris. Jeg kom meg fort inn på VG for å lese mer om dette, fy søren så trist å lese om alt som hadde skjedd. Alle mine tanker og bønner går til alle der nede som har opplevd denne tragiske hendelsen!

       

      Jeg gikk igjennom bildene mine fra da jeg var i Paris for 4 år siden, for jeg tenkte jeg skulle dele disse bildene med dere i denne tunge tiden. Selvom jeg er ganske tom for ord etter alt som har skjedd disse dagene, så tenkte at jeg skulle komme innom bloggen en tur for å vise min støtte til Paris <3


      Håper dere har hatt en fin lørdagskveld!

      Beklager for et ganske så tomt innlegg..

      - Karianne Vilde

      • Én kommentar
     • Designet av

      Camilla Haukjem