hits
FashionStreets and fashion

 • 25.03.2016 kl.11:00

  • Du finner alt hos Ma Vie i Drammen <3
   Good morning! Håper alle har en fin påske så langt? Vi har "storkost" oss med fjell og vind, ski og godteri! Det er deilig å slappe av som dette før jeg drar til NYC, for nå er det kun 1 uke igjen til jeg drar. Jeg var også så heldig at jeg fikk en diamantring i påskeegget mitt, noe som passer utrolig bra siden jeg elsker ringer! De eneste gangene jeg tar av meg ringene, er hvis jeg skal bytte med de andre jeg har, ellers er så alltid på fingeren min. 

   Uansett.. Det skal være deilig å slappe av her på hytten i noen dager, for nå har vi reist i evigheter. Når vi kommer hjem i igjen, så er vi tilbake til hverdagen igjen, med hus, kles og alt vask, rydde også kommer også sofaen vi kjøpte på mandag hjem til oss! Endelig har vi kjøpt oss en sofa. Vi valgte faktisk den første sofaen vi fant med en gang vi kjøpte huset, den fra home and cottage. Den er så utrolig deilig, så jeg håper den kommer til å passe perfekt inn i stuen vår. Jeg gleder meg utrolig mye til den blir levert på døren nå. - Det har jo ligget i bakhodet hele tiden at vi kom til å velge den sofaen, for det var den eneste som vi elsket å sitte i og den var kind off perfekt? Det var egentlig ikke noe med den som vi ville endre på, så vi kunne ikke gjøre noe annet enn å kjøpe den da!

    

    

   Men nå skal vi ta oss en skitur! Jeg må jo bruke de nye skiskoen jeg har kjøpt når jeg først kan.

    

   Vi blogges! God påske <3

    

   For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

   Følg meg på bloglovin og facebook

   - Karianne Vilde

   • 3 kommentarer

   This week tho

   • 22.03.2016 kl.10:30


   • What ya think about that hair-look tho


    Purse from Chanel 

    Top from Bik Bok

    Shoes from Jeffrey Campbell

    Shades from Prada

    Pants from Härkila

    Vintage jacket 
     

    Good morning folkens. Nå har vel sikkert mange av dere kommet godt i gang med påskeferien deres? Denne uken her blir egentlig ganske fullbooket for min del, da jeg nå er på vei til Hamar. Her skal jeg være i to dager før jeg tar turen videre til Hemsedal, etter dette blir siste stoppet hytten min ved nore og uvdal. Her er det da bra jeg har med meg dyne og pute til lange roadtripper og jeg tror og mener at jeg har pakket alt jeg trenger for alt jeg skal. 

    Håper alle får en fantastisk påskeuke der hvor dere skal være.

     

    - Karianne Vilde

    For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

    Følg meg på bloglovin og facebook

    • 3 kommentarer

    Ser du det egentlig?

    • 20.03.2016 kl.22:03    • Hva gjør du?

     Ser du det egentlig? Hva tenker du og hva gir det deg? Er du ferdig etter du har lest overskriften og sett bildene, eller setter du deg ned for å lese? Det hender vi skriver og skriver, men hvem leser det egentlig? Jeg føler ofte at folk bare leser overskiften, og så dømmer de eller skriver ting som egentlig ikke handler om teksten i det hele tatt. Så hvor mye har det å si om hva vi skriver eller gjør, hvis det bare er overskriften og bildene som har noe å si? Sometimes i don't know..

      

     - Karianne Vilde
      

     • Én kommentar

     Gjett hvor jeg skal??

     • 18.03.2016 kl.11:30     • Shoes from Nelly

      Dress from Bik Bok

      Purse from Gina Tricot

      Hat from Marc by marc jacobs

      Jacket from NYC


      - This blow my mind -


      ÆH! Det er en så utrolig deilig følelse! Det å trykke på "bestill reise knappen" er alltid like deilig hver gang. Denne gangen går turen til New York, for nå skal jeg endelig se Kaja igjen. Hvor mange ganger har ikke jeg klaget om dette på bloggen da.. Det var nesten på tide å bestille. 

      Jeg gleder meg masse til å bare komme meg litt unna, se Kaja igjen, skravle i evigheter og utforske byen. Hun er nok ganske lei av å vise den frem, men sorry KJ, du må det nå også! Det er kun to uker til jeg drar, så det er mye jeg må få i orden til jeg reiser. First of all, er det påsken som står for tur, for Simen og jeg har planlagt at vi skal lage skattejakt-kort greier til påskeeggene vi skal gi til hverandre, så nå må jeg finne ut hva jeg skal gi og hvordan jakten skal bli!

       

      Vi blogges <3

       

      - Karianne Vilde

      • 2 kommentarer

      Pyjamas or fashion?

      • 17.03.2016 kl.17:56
      • Shades from Prada

       Pants from Ma Vie

       Topp from Ma Vie

       Emonk Ibiza shoes from Ma Vie

       Poncho from Ma Vie

       Jeg tror jeg tydeligvis har fått en greie for hestehale om dagen..? Jeg tenker ikke over det selv, men når jeg ser på bilder, har jeg nesten alltid satt opp håret mitt. Jeg som egentlig hater det, for jeg føler ansiktet mitt blir så "stramt". Haha. Rart. Men dagen i dag gikk til å først ta noen bilder med Simen i byen, før vi spiste verdens beste baguette og kjøpte et deilig brød. Herregud så godt! Vi er så luxusdyr når det kommer til mat, så uansett hvor "sparsomme" vi prøver å være, ender vi alltid opp med å kjøpe fersk brød fra bakeren, råvarer fra ferskvaredisken og biff minst èn gang i uken. Ha ha, uansett. Anniken og jeg skulle møtes en tur i dag, så hun kom rett etter vi hadde spist sånn 5 brødskiver hver elrns. Jeg følte jeg skulle sprenge hvert øyeblikk, men alltid like koselig å være med henne da. Hun gjør jo nesten ikke noe annet enn å jobbe om dagen, så jeg ble litt usikker på om det skulle gjøre meg stressa eller gi meg mer lyst til å jobbe hardere når hun satt mesteparten av tiden vår sammen i tlf. Mulig en god blanding av begge deler.

       ________________________________________________________

       De siste dagene nå så har jeg hatt NYC i tankene, jeg har jo så utrolig lyst til å møte Kaja igjen, men ikke minst se byen, for tro det eller ei, så har jeg aldri vært i NYC før. Jeg hadde jo store planer om å flytte med Anniken når hun var der, jeg skulle også besøke de, men nei. Ingen av de tingene skjedde, så nå føler jeg virkelig at det er på tide.

        

       Men nå går turen videre. Ha en fin dag :)

        

       - Karianne Vilde

        

       - Følg meg videre på facebook -

       • 9 kommentarer

       Skilsmisse-bolig

       • 06.12.2014 kl.21:50


       • Ja, det stemmer! Jeg bor i et hus som er kalt skilmisse-bolig.. Huset er ikke så utrolig gammelt, det ble bygd i 2009 eller noe, men det har allerede bodd og flyttet 3 par der i fra før når  vi flyttet dit i 2011. Jeg har selv vært sammen med 2 andre mens jeg har bodd der... (haha?) Men uansett det er egentlig ikke det jeg skulle snakke om. Det hele startet den dagen jeg flyttet inn i huset på Konnerud - det er ikke mange som tror på et liv etter døden, men det er virkelig de døde som styrerer huset der jeg bor! De vil ikke at noen skal være sammen, eller at noen skal være venner  (?).

        Det høres kanskje rart ut for dere som ikke tror på det eller for de som ikke har opplevd det samme selv, men jeg har opplevd og sett så utrolig mye i det huset jeg bor i og har bodd i, at jeg ikke har noe annet valg enn å tro noe annet! Naboene rundt oss har hatt veddemål med hverandre om når det ekteparet skal splitte opp igjen hver gang det flytter inn noen nye siden det alltid blir slutt mellom de som flytter inn i det huset jeg bor i nå. Jeg har tenkt lenge på om jeg virkelig skal skrive om dette på bloggen, fordi jeg vet det er så utrolig mange forskjellige meninger om akkurat et liv etter døden, som tydeligvis aldri vil forlate denne planeten vi lever på <-- Men fra dagen etter jeg flyttet til det huset jeg bor i nå, så trodde jeg virkelig at jeg var ferdig med alt som hadde med "de tingene vi ikke kunne se", men nei det stemte ikke! Jeg kan føle at noen ser på meg mens jeg sover, og dette skjer nesten hele tiden. Jeg kan føle noen går forbi meg mens jeg er alene hjemme, jeg ser hundene mine bjeffe i løse luften av noe jeg ikke kan se selv..? Men ikke nok med det, ting forsvinner fra hjemmet, også dukker de plutselig opp igjen noen dager senere på helt merkelige steder. Senest i dag ble jeg beskyldt for å ha tatt en skinnvott fra huset mitt, men hvorfor skulle jeg tatt én vott?

        Uansett så har det skjedd flere lignende ting både med venninner og de jeg har vært sammen med - Jeg husker en gang jeg ble beskyldt for å ha stjålet en snusboks fra mitt eget hjem, men da jeg kom hjem for å skjekke om den virkelig var borte så var den det <-- Ja, jeg høres ut som om jeg var den lystløgnerern som kjøpte en ny boks for å skjule at jeg hadde "stjålet" den, ja jeg kan skjønne at flere kan tenke det, så selvom det faktisk ble slutt (en liten periode av dette) så var det ikke meg - det viste seg at etter Mariel flyttet til meg, så startet det igjen. Ting ble sporsløst forsvunnet, ting som vi var avhengig av og som vi brukte hver eneste dag, også dukket de plutselig opp igjen når vi fant ut at vi heller skulle stole på hverandre enn å krangle med hverandre. Ja det har skjedd at vi faktisk har småkranglet litt og mistet troen på hverandre, men vi har funnet ut at det er bedre at vi bare skal stole på hverandre, siden det faktisk ikke er noen av oss som skjuler tingene og kommer tilbake med de igjen. 

         
        • 3 kommentarer

        Shine bright like a

        • 26.11.2014 kl.09:10


        • Hei alle søte <3 Nå har jeg laget et lite bildedryss fra sheinside. Der jeg plukket ut noen av favorittene jeg fant der inne, det kommer jo nye klær inn der hele tiden så det er jo utrolig mye å velge mellom hver gang. Jeg får hvertfall lyst til å kjøpe minst 20 plagg hver eneste gang jeg er der inne, men da må jeg nok tømme klesrommet mitt enda mer, for nå klarer jeg ikke engang å gå inn der lenger. Så dagens gjøremål blir å bli kvitt enda mer klær igjen, slik at jeg kan shoppe enda mer *knis* 

         Er også veldig fornøyd med prisene de har der inne også, så man kan kjøpe gave til seg selv og til en venninne - Har også fått med meg at de har kjøp et plagg og få det andre til 50 %, så da er det bare å gripe sjangsen og kjøpe med seg det man har lyst på!

          

         1. HER // 2. HER // 3. HER

         1.HER // 2.HER // 3.HER

         1.HER // 2.HER // 3. HER //

          

         1.HER // 2. HER // 3. HER

         1.HER // 2. HER // 3. HER


         1. HER // 2. HER // 3. HER         1.HER // 2. HER//

          

         Hva likte du best av dette?

         <3KV

         • 3 kommentarer

         Forny ditt klesskap i dag!

         • 02.11.2014 kl.17:14


         • Fant en liten videosnut fra makeup revolution sitt event som du kan se HER 

          Legger med noen bilder fra SHEINSIDE, slik at du kan fornye klesskapet ditt før jul eller kjøpe julegaver derfra for en veldig grei pris. Det finnes så utrolig mange forskjellige stiler der inne, så du er sikret at du vil finne klær som passer til din stil. De har jo også så utrolig mange fine kåper og jakker som passer utrolig godt nå som vinteren kommer.

          Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan legge ut en ønskeliste til jul, så den kommer ut nå snart. Jeg driver også å ser etter reiser til hvor en venninne av meg og jeg skal dra for å "feire" julen sammen. Vi har sett på Maldivene, Thailand og NYC, så nå skal jeg bare kikke litt mer for å finne det beste stedet.

           

          1. HERl // 2. HER // 3. HER //

          1. HER // 2.HER // 3. HER //


          1. HER // 2. HER // 3. HER

          1. HER // 2. HER 3. HER //

          1. HER // 2. HER // 3. HER


          Hva ønsker du deg fra sheinside? Og hva ønsker du deg til jul?

          • 2 kommentarer

          Winter tips

          • 14.10.2014 kl.18:02


          • Kulden trenger seg på, dagene blir kaldere og snøen kommer snart dalende ned. Da er det viktig med fine og varme klær.

           Hvit kosejakke finner du HER // Strikkejakke med mønster finner du HER // Hvit og grå strikkejakke finner du HER

            Grønne jakken HER // Grå kåpe finner du HER //Vesten finner du HER 

           Sort genser HER // Rosa Love potion genser HER // Leopard genseren finner du HER Sort genser med gullskrift HER

            

           Festklær           Sort kjole med åpen rygg HER // Sort kjole med V hals HER // Glitterkjole finner du HER // Dressjakke HER //


           Mønstrete skjørt HER // Grått skjørt finner du HER // sort skjørt HER

            Leopardskjørt HER // Skinnskjørt HER // Stripete skjøt finner du HER

            

           Er så utrolig mye fine klær fra Sheinside, siden jeg ligger sykemeldt hjemme og kjeder meg så har jeg gått igjennom nesten alt inne på siden dems. Det har vært utrolig slitsomt for øynene mine å sitte på macen, for jeg er så lyssky etter jeg fikk hjernerystelse. Men måtte hvertfall få tvunget meg selv til å få lagt ut et innlegg siden det har kriblet i hendene mine etter å faktisk kunne blogge litt igjen. Men etter dette innlgget må jeg faktisk sove litt igjen for har fått så migrene...

           Håper noen av klærene kom i smak og at du har hatt en strålende dag! 

           Hvilken av klærene likte du best?

            

           - Karianne Vilde

           • Ingen kommentarer

           Trends from sheinside

           • 15.08.2014 kl.15:14


           •  

            High school klær er nå inn igjen, så du kan ta på deg baggy school clothes og være stilfull på gata eller på byen.

            Her er to mule high school gensere fra Sheinside
            Rich genser dinner du HER

            Rebel jakke finner du HER 

             

            Her er også to forskjellige kjoler fra Sheinside som vil gjøre headturn på byen.

            "Den lille sorte" med det lille ekstra vil alltid være en sikker vinner blandt kjoler. Så har vi den med rosa farge og mønster, som vil få deg til å skille deg ut på byen.

            Veldig sikkert at jeg skal ha begge to, jeg blir jo forelsket i alt sheinside legger ut.

             
            Black dress dinner du HER

            Rosa mønsterkjole finner du HER

             

             

            Så noe man må ha nå som kulden presser på er enten dressjakke eller en skinnjakke. Lang dressjakke er jo veldig populært nå, så det er jo veldig vanskelig å velge om man vil gå for shock-neon dressjakke som definetivt vil gi deg endel oppmerksomhet, eller den beghagelige og stilfulle hvite dressjakken med blomster. Jeg vil bare ha fingrene mine i alt sammen, inkludert den tøffe skinnjakken med nagler som vil piffe opp hvert eneste antrekk du har på deg.

                         Neon dressjakke finner du HER

            Hvit dressjakke finner du HER

            Skinnjakke med nagler finner du HER

             

            Klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal kjøpe engang for jeg ønsker meg alt sammen.

            Hva ville du valgt og hva ønsker du deg?

             

            Videoblogg med svar kommer straks, så det er bare å fyre løs med enda mer spørsmål.

             

            - KV

            • 8 kommentarer

            Fra bukse til shorts

            • 04.08.2014 kl.20:34


            • Jeg kjøpte denne for en stund siden i Milano, men burde egentlig skjønt at jeg aldri kom til å bruke "slengbukse", så den har ligget ubrukt i skapet mitt lenge nå, så da tenkte jeg at jeg skulle klippe den opp til en shorts. 

             Jeg startet litt lenger ned enn hvordan jeg egentlig ville ha den, slik at det ikke gjorde noe hvis jeg klipte feil. Så kan jeg også brette den opp litt siden det er litt lengde på shortsen.

              

              

             Sånn ble resultatet av å bare klippe den. Jeg skal gjøre den mer slitt i tuppene og litt kortete etterhvert, men jeg skal bare gå den til litt, så man ikke klipper for mye, eller gjør den for kort.

             Det er jo veldig greit å gjøre dette her på bukser man ikke bruker lenger eller med bukser som har blitt ødelagt eller er for liten.

             Siden denne guess buksen allerede hadde litt design og form, så trengte jeg ikke "pimpe" den opp med noe mer (utenom å fikse bunnen litt)

             Men hvis du har en kjedelig enkel bukse du vil klippe opp til shorts, så kan du legge på nagler eller  perler, eller noe du har lyst til å ha på selv da.

              

             Har du klippet opp buksene dine før?

              

              

             • 14 kommentarer

             Wishlist from sheinside

             • 24.06.2014 kl.16:05


             •  

               

              White jumpsuit finner du HER

              Bluse med stor sløyfe på ryggen finner du HER

              Den lille hvite kjolen finner du HER

              Fersken farget kjole med bier på finner du HER

              Maxi kjole med spaghetti stap finner du HER

              Blue criss cross MAXI kjole finner du HER

               

              Som alle vet så elsker jeg virkelig SHEINSIDE så det er alltid like gøy å få pakker fra de i posten.

               

              Finn DIN favoritt og gi meg en tilbakemelding om hva du likte best.

               

              #sheinside #wishlist #fashion #clothes 

              • 2 kommentarer

              Nye innkjøp

              • 09.06.2014 kl.14:46


              • Kjole fra LACE 299,-

               Lipgloss - Clarins 

               Leppepomade - Elizabeth Arden 

               Beige Leppepomade fra Bikbok

               Bukse fra Weightless kan du finne HER               Weightless buksen finner du HER

                

               Weightless buksene er faktisk noe av de beste buksene jeg har gått med. De er utrolig behagelige og det kjennes ut som om jeg har på meg en lett joggbukse.

               For å finne flere bukse kan du gå inn HER

               Hva syntes du om buksene? Har du prøvd de selv? 

               • 19 kommentarer

               Miinto

               • 27.05.2014 kl.12:09


               •  

                Jeg har vært innnom Miinto de har jo så utrolig mye fint der inne. Her er noen av favoritt tingene jeg plukket ut, hva er det du likte best?

                 

                 

                 

                LV T-skjorten finner du HER 

                Grå t-skjorten med skrift finner du HER

                WAIT A 2ND finner du HER

                Rosa strikke jakke finner du HER

                Peace genseren finner du HER

                Beige ytterjakken finner du HER

                Beige genseren finner du HER

                Fuskepels jakken finner du HER

                Line of oslo genseren finner du HER

                 

                 

                Sorte skinny jeansen finner du  HER

                Grå skinny jeansen finner du HER

                Sorte skinnjakken finner du HER

                 

                 

                For å finne mer på miinto kan du gå inn HER

                 

                 

                Må bare også fortelle det at jeg var IKKE serriøst med at jeg forventet å få de gavene jeg skrev på ønskselisten min! Haha, utrolig at folk faktisk kan tro at jeg forventet at vennene mine skulle kjøpe det til meg.

                Men da til alle dere som har trodd det så vet dere det nå, det var bare en spøk, som de fleste faktisk burde skjønt iogmed at den var veldig drøy og jeg la ut bilde av en range rover og flere 1000 lapper, Louis vuitton hundebagg osv. ;) Men haters gonna hate, tenk dere litt om før dere faktisk tar alt serriøst.

                 

                 

                Ha en fredfull dag kjære haters and lovers <3 I love u all ;-*

                 
                • 2 kommentarer

                Ønskeliste fra sheinside

                • 19.05.2014 kl.19:35


                • Nå har jeg nesten gått igjennom alt de har på SHEINSIDE og det er jo en ganske så stor nettside, der det kommer inn nye klær hele tiden. Så innrømmer at jeg har sittet her inne i nesten 4 timer.

                 Det er så utrolig mye jeg har lyst på her inne, så jeg kan vise frem littt av hva jeg har sett på.

                  

                 Skjorten med ruter finner du HER

                 Sort skinnjakke med nagler finner du HER

                 Grå strikke jakken finner du HER

                 Beige strikke jakke finner du HER

                 Oversized deminjakke finner du HER

                 Sorte "chanel" genseren finner du HER

                  

                 Paris T-skjorten finner du HER

                 Bikini finner du HER

                 Sort skjørt finner du HER

                  

                 Hvit blomsterkjole finner du HER

                 Sorte blomsterkjolen finner du HER

                 Neon kjolen finner du HER

                  

                 Demin skjorts med glitter finner du HER

                 Demin skjorts med høytliv finner du HER

                  

                 Solbriller nr 1 finner du HER

                 Solbriller med tekst finner du HER

                 Runde solbriller finner du HER 

                 Runde solbriller (gule) finner du HER

                  

                 Her er litt av hva jeg likte fra SHEINSIDE, er det noe du liker spesielt godt der inne? Link meg gjerne i kommentarfeltet.

                 Nå skal jeg shoppe endel som bursdagsgave til meg selv fra sheinside hihi.

                  

                 Ha en fin kveld videre, jeg har enda 1,5 time igjen på jobben.

                 • Ingen kommentarer

                 Helt sjef blogger middag / Innkjøp / Spons

                 • 07.05.2014 kl.23:27


                 • Nytt hårbånd fra Bik Bok - 129,-

                  Hvis du syntes jeg er helt sjef kan du gå inn HER  for å stemme på meg.

                   

                  Var på blogg middag for #heltsjef, der enkelte bloggere møttes og fikk servert kyllingsalat og deilig iste. Det ble ikke så mange bilder derfra, fordi jeg måtte låne mobilen til Maren, en venninne jeg tok med meg dit. Pga jeg hadde glemt kamera mitt hjemme også har jeg fullt minne igjen på mobilen min..

                  Vi fikk en goodibag med mye utrolig bra produkter og div. Jeg kommer hvertfall til å få bruk for sun uv spray fra System Professional nå som sommeren snart er her.

                  Jeg rullet (igjen) med ingen andre enn HOLLYHOOD, vi var vel 8 krampechiks som var med for gamledagers skyld #GRforalltid 

                  OG ja, jeg hadde tidlig vakt på jobben, så måtte døgne for å rekke jobben.. Nå ligger jeg faktisk felgkjørt i sengen og gleder meg til å sovne.


                  Hårbånd // Bik Bok 129,-

                  Bikini overdel // Victoria's Secret i Miami

                  Nytt skjørt fra Bik Bok 199,-

                  Sponsor kjole fra SHEINSIDE <-- Løp og kjøp nå #thankyou so much #sheinside ! More photos of this dress will come later.

                  Du finner kjolen HER !


                  Dagens sang går til Robin & Bugge - Ulovlig

                   
                  • 3 kommentarer

                  I got my NEW shoes on

                  • 02.04.2014 kl.22:44
                  • Jeg måtte en rask tur innom DNA før jobb isted for å kjøpe meg noen nye sko som jeg kan bruke på byen i morgen siden jeg skal sove enda en natt hos Stine & Marthe, så jeg har jo ikke akkurat pakket med meg noen sko jeg kunne bruke på byen. De skulle heller ikke være så altfor dyre med tanke på at jeg har brukt så altfor mye penger i det siste..

                   Men neida, jeg har veldig dyr smak og veldig ubesluttsom så jeg endte opp med begge skoene.

                   Orange skoene er fra jeffrey campbell (DNA) - 1500 ,-

                   Leopardskoene DNA - 1100,-

                   Livet bak bildene var kanskje ikke like glæmmi da, men ja her får dere se hva som skjedde bak bildene som ble tatt.

                   Jeg er så utrolig utslitt av å ha jobbet så utrolig lenge i dag, jeg jobber fulltid nå så jeg trenger virkelig en som vil pleie meg litt <3<3 lovelove

                   Dere må ikke glemme at jeg har snart bursdag da, så det er bare til å begynne å spare opp nå, skal ha den sjukeste festen i Drømmen by!

                    

                   Nå ligger vi alle 4 utslitt i sofaen og ser på krim serier, mens jeg håper noen vil reise seg opp for å lage litt mat til meg. Tusen takk for alle de sjuke snapZa, vi har kost oss ;)

                    

                   Ha en fortryllende kveld videre, i morgen kommer jeg ut med en spørreundersøkelse, så hvis dere har noe dere lurer på så kan dere spørre da :)

                    

                    

                    

                    

                   • 2 kommentarer

                   God morgen.

                   • 20.03.2014 kl.15:38                   • Nå har jeg akkurat våknet så jeg sitter her hjemme og bestiller klær på nelly.no 

                    Ja hvis jeg ikke har noe å gjøre så har jeg et tvang for å shoppe, og siden jeg har lånt bort min kjære bil til broren min så får jeg ikke shoppet på butikken akkurat.

                     

                     

                    Jeg kjøpte disse to kjolene her http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/club-l-714/lace-cut-out-peplum-dress-714640-286/?prog_id=80279&affId=2059826

                    Leopardkjolen : http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/nly-trend-917/one-shoulder-leo-dress-917584-509/?prog_id=80279&affId=2059826                                                                           kTHNpusq654
                     Nå må jeg snart begynne å pakke og dusje før jeg tar turen videre til kjære Oslo. Jeg skal være med Stine i dag så vi har tenkt oss en tur på byen.
                    Det blir kjempe koselig å være med henne igjen, for nå har det gått hele 3 dager siden hun dro tilbake til leiligheten sin i Oslo, så det at vi skal på fylla i dag blir ganske så bra.

                    Bildene er tatt fra lanseringsfesten til Carina Dahl by Nora Norway, der jeg tok med meg mine to kjære venninner #TB
                    Er det flere som skal ut på byen i dag? Jeg må jo faktisk innrømme at jeg drakk på tirsdag også, men jeg lover å begynne å roe meg ned ETTER lørdag.. Det er jo så utrolig mye som skjer fortiden så man må jo være med på alt haha.
                    Liten #lovesong til dere


                     
                    • Ingen kommentarer

                    Jeg gir opp!

                    • 19.03.2014 kl.18:52


                    •  

                     Nå sitter jeg her med papirene mine fra American Airlines, siden jeg mistet kofferten min når jeg skulle dra til Miami.. 

                     Jeg må både sende ikke papirer, kviteringer, opplysninger og alt til forsikringsselvskapet mitt +++++ Kvitteringer og fylle inn 1000 vis av ark til American Airlines, jeg må skrive alt jeg hadde i kofferten min fra punkt til prikke på ENGELSK til og med.. Jeg må beskrive alt, fra farge, strls, om det er bomul, skin eller whatsoever, hvor den er kjøpt, når den er kjøpt, hvor mye den kostet og jeg MÅ ha kvittering på ALT over 900 kr!! Hvem tar vare på alle kvitteringene sine da? Og det eneste jeg hadde under 900 kr i kofferten min var tannbørsten min. Jeg må jo regne ut hvor mye det blir i dollar også.. Jeg gir faktisk nesten opp her jeg sitter, jeg har så lyst til å gråte noe som jeg ikke har gjort på en stund nå.. omfg....... Trur ikke jeg har vært så irritert som det jeg er nå på lenge! Det er like før jeg faktisk bare blåser i kofferten min, hvordan kan man beskrive alt sammen, sminken min, ahhhhhh. Hvis noen serriøst vil gjøre det for meg så hadde jeg satt pris på det, jeg får heller ikke tak i AA på tlf lenger, fordi de har ikke skrevet opp hvilket nr jeg må ringe når jeg ringer fra Norge.  Hvorfor er det jeg som må gjøre all den drittjobben her når det faktisk er de som har mistet kofferten min? Burde kanskje få beskjed om at det er best å dra uten koffert for man får et hælvette hvis vi ikke gjør jobben vår eller noen stjeler den. 

                     I tillegg hvis jeg glemmer å skrive på noe nå da, så kan jeg ikke få igjen senere heller.. Nei fy *aen, så er jeg så irritert å sinna, jeg klarer virkelig ikke sette meg ned for å beskrive alt det greine der...

                     Er det noen som har mistet kofferten sin før og ikke fått den igjen som har noen tips til meg? Jeg får jo bare igjen max 50.000 kr og det er ikke halvparten av verdien av det som lå i kofferten min engang..

                                           • 5 kommentarer

                     Dagens outfit

                     • 19.03.2014 kl.15:19


                     • BOSS Caps - Miami

                      Drama queen genser - Zara

                      Ola vest- Flat top

                      Ola bukse - Abercrombie & fitch

                      Sko - Toms                      Lue - H&M

                      T-skjorte - Zara

                      Dressjakke - Gant

                      Veske - Michael Kors

                      Ola bukse - Abercrombie & fitch

                      Sko - Toms                      Ytterjakke (vaffel) - Zara

                       

                      Og nå har jeg akkurat fått en nyhet at jeg skal jobbe på et outlet i Lillestrøm allerede neste uke, så det blir litt spennende å komme på et nytt sted!

                       

                      Hva skal du i dag?

                      • Ingen kommentarer

                      Shopping på nett gjøres med kredittkort!

                      • 12.03.2014 kl.14:45


                      •  

                       Visste du at du er sikret bortimot 100% økonomisk hvis du shopper på nett og betaler for deg med å bruke kredittkortet. Spesielt gunstig er det hvis man f.eks. bestiller en flyreise eller en sydentur, og turoperatøren plutselig går konkurs.

                        

                       Det er mange feller man kan gå i som forbruker når man shopper på nett, men ved å bruke kredittkortet når man skal betale for seg unngår man i hvert fall å risikere egne oppsparte penger hvis noe skulle gå galt.

                        

                       Sikker handel

                       Kredittkortet er et fantastisk hjelpemiddel hvis det brukes korrekt, og med korrekt bruk tenker man at man ikke bruker penger man ikke har. Kredittkortet er som kjent et kort som tilbys deg fra banken og som gir deg <a href="http://www.xn--forbrukslnguide-plb.no/kredittkort>en ramme som du kan bruke</a>, f.eks. 30.000 kroner, men husk at i det øyeblikket kortet brukes har du tatt opp et lån ? og lån skal betales tilbake.

                        

                       Spar derfor opp penger til dine kjøp på vanlig måte, men bruk kredittkortet til å betale med. Når kjøpet er gjennomført betaler du ned det du er skyldig på kredittkortet umiddelbart.

                        

                       Kredittkortet tilbyr en uovertruffen sikkerhet både når det gjelder konkurser, svindel, mangler og forsinkelser, samt misbruk av kortet ditt.

                        

                       Det finnes en rekke gode kort på markedet som attpåtil tilbyr forskjellige bonusordninger og her snakker vi om alt fra rabatter på hotellovernatting til billige sko. På dette nettstedet <a href=" http://www.xn--forbrukslnguide-plb.no >finner du en oversikt over flere</a> slike kort.

                        

                       Worst case

                       Hvis man skal reise med en vennegjeng på sydentur vet alle at den må bestilles i god tid i forveien og betales på forhånd. Denne forhåndsbetalingen gjøres som regel gjennom nettbanken ved bruk av en giro, men det er ikke mange som er klar over at dette er ren gambling med pengene.

                        

                       Hvis reiseselskapet skulle gå konkurs før ferieturen har blitt avviklet har du tapt pengene dine ? og du får dem ikke igjen!

                        

                       Har du brukt kredittkortet til å betale med stiller imidlertid saken seg annerledes. Kjøp du bruker dette kortet til reguleres av Finansavtaleloven, og det betyr at du har dine soleklare rettigheter i så måte. Får du ikke varen du har betalt for som følge av en konkurs kan du kreve pengene tilbakebetalt i sin helhet av banken som har gitt deg kredittkortet.

                        

                       Det samme lovverket gjelder hvis du skulle bli utsatt for svindlere når du handler på nett, og også hvis du opplever mangler/forsinkelser i forbindelse med ditt varekjøp.

                        

                        

                       Husk derfor: kredittkortet er din venn når du shopper på nett, men husk også på at du må legge av penger på forhånd ? ellers kan det fort bli dyrt!

                       • Ingen kommentarer

                       PASS PÅ DU KAN BLI HACKET I DETTE ØYEBLIKKET

                       • 11.03.2014 kl.14:43


                       • Nå har jo jeg gjennomgått enda flere hackinger, men denne gangen var ekstrem for nå ble begge iPadene mine, iPhonen og macen min.

                        Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, for etter jeg har snakket med noen på telefonen nå så kommer det som om det skulle vært en 3 man i telefonen som ikke legger på, hvis jeg skriver meldinger eller noe så kommer det en lyd. Nå prøver jeg å bytte passord overalt, men hele tiden på Imessage og facetime på alle tingene mine så kommer det opp at ditt.passord@hotmail.no også er med som en mail er registert, jeg har prøvd å slette den minst 35 ganger på alle enhetene mine, nå har jeg fjernet imessage fra den ene ipaden for å få mindre jobb, men fy fader denne hackeren er god..

                        Jeg kan ikke bruke noen av mine ting for det kommer jo en rar lyd som om det er noen andre som styrer iphonen min. Og jeg vet faktisk ikke enda om noen har hacket mac'en min men den er den eneste som ikke lager sånn freaky lyd, så hvis NOOEN vet om hva jeg kan gjøre, så tar jeg gjerne imot hjelp!!

                         

                        Det var noen som hacket snapschatten til venninnen min, som utløste når vi ble venner der så klikket alt for både henne og meg! Det startet rundt 04.00 i natt, også når jeg våknet kl 13.13 i dag så hadde den ene mailen tatt overhånd over alle mine ting, jobbmailen min mobilen, iPadene osv. Så hvis noen merker noe rart så burde dere virkelig bytte passord overalt!

                        Jeg er faktisk veldig dårlig til å huske passord og koder, men ikke skriv noen av kodene deres ned på hverken, iPhone, iPad, Mac eller noe som helst elektronisk. 

                        Når hackere først kommer inn på enheter så gir de seg virkelig ikke! 

                        Spre dette videre så ingen flere blir hacket for nå er det endel folk i Oslo som har blitt hacket og sender meldinger fra både facebook, mobilen, snapchat osv.

                        Hackerne får tak i bildene dine fra mobilen og sender de direkte fra snappen din og utgir seg for å være deg.

                        Teip forran alle kameraene dine, aldri utlever noe som helst passord til din beste venn/bror/søster eller hvem som helst, for det kan være akkurat de som er hacket.

                         

                         

                         

                        • 7 kommentarer

                        Eat, sleep, #spump, repeat

                        • 05.03.2014 kl.03:13


                        • Nå ligger vi på hotellrommet vårt ved Miami beach, gårsdagen tok endel på kroppene våres egentlig. Vi dro på et utested som heter Cameo, så vi dro til south beach for å spise middag før vi dro ut.

                         Vi hadde vorset endel på rommet før vi gikk ut for å spise også drakk vi litt vin til maten, før vi møtte to gutter som akkurat hadde vært på polet så de ville dele drikke med oss for de var promotører for den nattklubben vi skulle på.. Haha.....

                         Kvelden ente utrolig bra, jeg var stup dritings og danset som bare det sammen med noen andre jenter fra US, siden det var springbreak 2014 college night så var det bare folk på alderen vår der inne, noe som var litt bedre en de andre klubben vi hadde vært på, for der var det endel "rikmannsfolk" som skulle vise frem bilene og pengene sine, noe jeg faktisk ikke er så fan av.

                         Men som sagt så kommer man veldig langt som jente her nede i USA, her får man alt gratis så og si.. Mat, drikke, inngang osv og folk konkurrerer om å få oss med på sin nattklubb.

                         Når vi satt å spise frokost i aka "bargate" resturant i south beach i dag, så kom det nermere 10 menn bort for å gi oss nr sitt, vissitkort og skulle gi oss de beste tilbudene på klubbene sine og prøvde å snakke dritt om de andre klubbene bare for at vi skulle bli med de i dag. Også lå vi ikke akkurat så mye i fred på stranden heller, folk fortalte at de hadde hus ved stranden og de ville klubbe med oss også ville de ha bilder med oss osv, så ikke nok med at vi var ganske så fulle isted på morningen etter at vi startet med store drinker og champanige så var vi ganske utslitte etter all pratingen med alle og soling ble det faktisk ganske lite av. Vi alle tre sovnet på vei hjem i taxien haha. Så nå lader vi egentlig bare opp til i kveld, hvem klubb vi ender opp på vet vi ikke helt enda men det kommer nok til å bli en ganske så bra kveld.

                          

                         Jeg har jo tenk litt her nede å starte på skole i Californina nå snart, og jeg snakket jo om det med noen jeg møtte her nede og de var skuespillere, så de mente jeg var perfekt til å spille inn i filmer her nede i US og skulle sende bilder av meg til skolen de gikk/går på. Så ja det hadde jo vært utrolig gøy egentlig, for jeg elsker jo sånne ting.
                          

                         Jeg har enda ikke fått bagasjen min igjen, så forsikringsselskapet mitt har bedt meg om å skrive ned alt jeg hadde i kofferten min så de får erstatet den.. Noe jeg syntes er utrolig kjipt, for mange av de tingene der var uerstattelige ting, så uheldigvis for meg så drar jeg tilbake til Norge med en koffert mindre..

                         Jeg har også funnet ut at jeg aldri igjen skal gå inn i en butikk når jeg er full, for jeg får så dårlig dømmekraft og bruker penger på utrolig mye ubrukelige ting..

                         I går byttet vi også hotell til Miami beach sååååå her blir det nok #spump all day and night long.

                         • 2 kommentarer

                         ROBIN OG BUGGE

                         • 04.03.2014 kl.17:32


                         •                            Hold av 14 mars for disse kjekke gutta her, dette er et event du ikke kan gå glipp av! Gjeste artister og kjente fjes, bestill bilett i dag så ses vi der :)

                           

                            NRJ, Parkteatret og Artistpartner presenterer en av fjorårets største musikksuksesser i Norge:

                          ROBIN OG BUGGE 

                          Rapgruppa fra Oslo har herjet radio- og hitlistene de siste årene med låter som Elak Elak, Bongo Drum, Backpacker, Overlegen og Monster. Dette har resultert i himlende 15 MILLIONER streams så langt.

                          I Mars slipper de sitt etterlengtede debutalbum, ELAK - En Landeplage Av Konspirasjonen, og det tyder på at 2014 blir et enda villere år for Norges desidert hotteste rapduo om dagen!

                          Albumslippet feires med TO kjempekonserter på legendariske Parkteatret i Oslo, Fredag 14. Mars 2014! En med FRI ALDER og en med 18 ÅRS ALDERSGRENSE. Vi garanterer magisk stemning, flotte gjesteartister og en ellevill produksjon!

                          Special guests: Staysman & Lazz, Katastrofe, Freddy Genius ++

                          BILLETTINFO:

                          Konsert FRI ALDER 
                          Dørene åpner kl 18:00
                          Showstart 19:00
                          (120,- Ink. avgift)

                          Konsert ALDERSGRENSE 18 år
                          Dørene åpner kl. 21:00
                          Showstart kl 22:00
                          (220,- Ink. avgift)

                          Billettservice:
                          http://www.billettservice.no/artist/robin-og-bugge-billetter/934885
                          eller ring 815 33 133

                          Du kan også skaffe deg din billett hos 7-eleven, Posten og Narvesen.

                          Afterparty på Baroque! Bygdøy Allé 5. ID: 20 år. (Ta vare på billetten din for gratis inngang.)

                           

                          https://www.facebook.com/events/217685631751122/?fref=ts

                          Ta gjerne med deg hele vennegjenger og familie, for jeg vet det kommer til å bli helt cinzykt $$$

                          • Én kommentar

                          Party in the U.S.A

                          • 02.03.2014 kl.00:47


                          • Først og fremst så må jeg bare fortelle at Amerikanere er så utrolig høffelige, uansett hvem du møter eller hvor du møter de så er dem like hyggelige og like pratsomme alle sammen.. Uansett alderen dems både unger, ungdommer, voksene eller eldre, alle prater og gir deg komplimenter uansett hva det er! Jeg gikk alene tidlig på morningen i dag til Wallgreen (matbutikk) for å skaffe meg litt frokost og ja jeg var så hangover og ville egentlig ikke se dagslys eller at noen skulle se meg, men alle som går forbi hilser gir deg komplimenter og er så utrolig hyggelige. Du kan tenke deg dagenderpå i Norge da.. Ingen ville stoppet opp for å gi deg noe som helst komplimenter eller snakket til ukjente folk uten grunn! Jeg husker noen timer før jeg skulle dra til Miami så dro jeg på butikken med Stine og da var det en gutt som kikket på meg, så dama hans begynte å bråke med meg og snakke stygt til meg herreguuud haha, hun gikk skikkelig etter meg på en MATBUTIKK. Her nede løper jentene etter oss og vil bli venninner og skriker komplimenter etter oss ikke dritt.
                           Men for å faktisk snakke om gårsdagens så var det en utrolig spennende og koselig kveld ute med venninne mine, vi får faktisk nesten alt gratis her nede, drikker, drikkebonger vi blir dratt inn på de forskjellige utestedene og lever virkelig som noen prinsesser her nede!
                           Alt som skjedde den kvelden der er faktisk minner som jeg kommer til å huske for resten av livet mitt, vi møtte så utrolig mange hyggelige mennesker som gjorde kvelden komplett! Ikke nok med at vi fikk noen stalkers (haha håper virkelig ikke de leser bloggen og oversetter..)
                           Men nei vi hadde virkelig the night of our life! Jeg trur virkelig ikke jeg har ledd så mye på en veldig lang stund og hvertfall ikke når vi våknet og skulle gå igjennom videoene vi hadde filmet.. 

                           Men i dag har vært en helt fantastisk dag med masse sol, latter og bading. Vi lå ved poolen i dag siden vi ikke orket stranden, så mens jeg var ute i vannet så kom det en liten unge ved siden av meg og hermet etter hva jeg gjorde og ville sitte på ryggen min og henge med oss, så for å gjøre en lang historie kort så satt vi barnevakt resten av den dagen der! Haha
                           Faren var alene med 2 barn, et som var 1 år og hun andre var 3 år, så han tok utnytte av å plasere de to ungene bort til oss hele tiden.. Jeg som faktisk ikke er noe glad i barn ble jo barnepasser når jeg egentlig skulle brukt tiden min på å tane meg, så til de som faktisk vet at jeg ikke er noe glad i barn (de jeg ikke kjenner) ja dere hadde faktisk fått sjokk av å sett hva jeg har drevet med i dag.                           OOOOOG for deere som fortsatt lurer på hvordan det går med kofferten min så har jeg enda ikke fått den tilbake, jeg ringte de isted for å høre hvor henn i verden den var, men de sa faktisk at de ikke viste hvor den var... Så ja, det blir fortsatt krøller på meg helt til jeg får tilbake min kjære koffert.
                           Nå ser vi alle ut som noen uteliggere og sitter i internettkroken på hotellrommet vårt, vi er faktisk veldig usikre på om vi faktisk skal dra ut igjen i dag pga vi er faktisk veeeldig fyllesyke også er det disse stalkerne våres da, som vi er veldig redde for å møte på.. Haha.
                           Sleep tight Norway jeg oppdaterer om vi drar ut eller ikke i morgen. 
                           • Én kommentar

                           Shop til u drop in Miami

                           • 01.03.2014 kl.03:30


                           • Nå har vi nettopp kommet hjem etter en lang dag med shopping. Har kjøpt mye forskjellig, alt fra sminke til undertøy og klær. Siden jeg mistet bagasjen var det mye jeg trengte, så det var godt å endelig få på seg litt nye klær! Er veldig mye fint her og bra utvalg i butikkene, og det endte selvfølgelig med fulle poser for hver butikk vi gikk innom. Til slutt måtte vi gi oss, og satt oss ned på en pizzaresturant for å spise og slappe av litt. Nå som vi har kommet tilbake på hotellrommet og fått roet oss ned etter all handlingen, skal vi ut igjen. Igår var vi ute i Miami, men idag skal vi sjekke ut hva Fort Lauderdale har å by på. Har allerede møtt mange hyggelige og koselige mennesker, så det skal bli gøy å dra ut idag og møte dem igjen!

                            Litt av hva jeg har kjøpt:

                            Mikchael kors veske - blå

                            Ola bukse - Abercrombie & fitch

                            T-skjorte- Abrecrombie & fitch

                            BH'er -Victoria's secret 

                            Truser - Victoria's secret

                            Rosa bagg- Victoria's secret

                            Kremer, body lotion, parfymer - Victoria's secret

                            Gullsko - Aldo

                            Ringer - Aldo

                            Gullveske - Aldo

                            Sminke og div - Sephora

                            Kjoler, capser osv - aner faktisk ikke hva den butikken het igjen, såååå ..

                            Nå surrer vi bare på hotellrommet, vorser og fikser oss og har det veldig morro med alt vi har opplevd på disse to dagene (internt) 

                            Jeg har jo brukt nesten 10.000 kr bare i dag så føler jeg bare burde holde kortet mitt hjemme på hotellrommet for resten av uken..

                             

                             

                            Vi blogges om hvordan kvelden vår ender! Sleep tight we are going out ;-*

                            • Ingen kommentarer

                            I'm in Miami biiiitch

                            • 28.02.2014 kl.15:58


                            • Heihei Bloggen!

                             Nå har jeg vært i Miami i 1 døgn allerede å fått oppleve så utrolig mye på reisen min som tok nesten 1 døgn.. Ja jeg kom meg ned alene helt frem til Hilton Hotell inn på rommet til jentene for å overaske de.

                              

                             Uken før jeg dro så skjedde det så utrolig mye som gjorde at jeg ikke hadde noe tid til å blogge, men jeg skal blogge så mye som mulig her nede å oppdatere på hva vi finner på her nede haha.

                             Jeg dro jo til Sverige for å møte Simen på turnè før jeg tok meg en liten tur til Hemsedal på hytten til Bettina for å dra på jentetur, før turen gikk videre ned til Miami.

                             Jeg opplevde så sykt mye rart på denne turen mange syke mennesker, å jeg våknet på fanget til en random gutt på flyet, haha det var mer morro når jeg kom til jentene å fortalte det enn når jeg faktisk satt midt imellom en guttegjeng som skulle på guttetur.. hah men ikke nok med en utrolig lang flytur alene og mange køer og passkontroll jeg gikk nemmelig rundt i 2 og en halv time for å lete etter bagasjen min, noe som viste til at den søte rosa kofferten min aldri kom seg frem til Miami.. De aner ikke hvor den er, men hadde en liten anelse at den faktisk lå igjen i London, siden siste gang jeg så den var i Oslo!

                              

                             Så når jeg kom frem til Hotellet til Oda & Kaja måtte jeg jo låne klær og sminke av de, og vi hadde utrolig mye å fortelle hverandre, mens jeg sminket og fikset meg også koste vi oss med to vinflasker, før vi tok turen videre til en sushi resturant der vi spiste utrolig god sushi og vi poppet enda en vinflaske, også med tanke på alt jeg hadde gått igjenom den uken før jeg kom ned så bestemte vi oss for å dra på et utested i Miami.. Mer om det kommer jeg ikke til å fortelle her på bloggen, men jeg kan love dere at det var god S! haha

                              

                             Men nå har vi akkurat våknet nesten også skal vi få i oss litt frokost før vi skal utforske Fort Lauderdale også må jeg shoppe inne litt nye ting med tanke på at jeg ikke har noe koffert..

                              


                             Noen håndplukket bilder som kunne komme på bloggen.. Resten kommer i Miami boka med lås på.

                             Vi snakkes ;*

                             • Én kommentar

                             Power Case

                             • 27.02.2014 kl.01:32


                             • Nå har jeg jo endelig fått dette batteri-deksselet, noe som passer utrolig bra siden jeg reiser til Miami i natt. Da kan jeg slippe å bekymre meg for at jeg skal gå tom for strøm på flyturen. 

                              Jeg er kjempe fornøyd med den nye laderen min for jeg bruker jo mobilen min uansett hvor jeg er.

                              Det er veldig typisk at man går fort tom for strøm og telefonen skrur seg av når man minst vil det, hvertfall for meg som glemmer alt av koder og passord, så hvis mobilen min skrur seg av må jo jeg sende jetfly for å finne ut hva pinkoden min kan være. Men nå som jeg har fått dette dekselet så trenger jeg ikke det lenger. Den kan jeg både ha på mobilen min for å beskytte mobilen min for å få en skadefri og fulladet iPhone og jeg kan ha den med i vesken min.

                               

                              Hvis du vil ha en slik selv så kan du bestille den herfra; Http://www.posytron.no

                              Nå er det ute for kun 239,- så utnytt dette tilbudet for det er virkelig verdt det for de som bruker mobil ofte.

                               

                              Noen som har filmtips til den lange flyturen btw? Og er det noen som har brukt dette dekselet før?

                              • 6 kommentarer

                              Dagens innkjøp

                              • 12.02.2014 kl.14:59


                              • Jeg kjøpte strengt tatt dette her i går, men jeg hadde ikke så veldig mye tid til å legge det ut i går..

                               Så i dag har jeg faktisk ommøbelert og ryddet hele huset, jeg har går helt fnatt av rot rundt meg, og jeg klarer ikke at ting står på samme sted for lenge..

                               Så noe av det beste jeg vet er å kaste ting, rydde og vaske det er utrolig deilig når man blir ferdig med alt også, så nå kan jeg bare kose meg med de nye spa produktene mine og muligens shoppe en kjole jeg ikke fikk tid til i går.

                               Spa produkter fra TL Design : TL Clean deilig annsiktsrens, TL Håndkrem, Eye serum, TL Neglelakk, TL, mind opener som anbefalset hvis du stresser mye eller at har hodepine osv.

                               Pute fra Princess

                                

                                

                               Jakke fra Zara 799 ,- T-skjortene fra Zara

                               Jeg kjøpte denne deilig jakken fra Cubus for 399,- 

                               Smykkeskrinet i tre fikk jeg av pappa.

                                

                                

                               • Ingen kommentarer

                               Trust no hoe

                               • 10.02.2014 kl.01:00


                               • Heihei alle sammen! Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det har gått veldig i ett her siden Torsdag.. Der jeg dro for å jobbe på en lukket varemesse i Lillestrøm sammen med Madde både på torsdagen og fredagen. På Torsdagen så møtte jeg Kaia Gulli i Oslo på en Cafè for å snakke litt, så før jeg rakk å komme inn døra hjemme hos meg selv, så dukket kjære Tine H opp og ville ha meg med på sol og det var jo en veldig god stund siden sist så det var på tide, og da ringte jo selveste Stine også så jeg fikk vært litt med henne på slutten av kveleden.

                                Så etter jobb på Fredagen hentet jeg Tine for at vi skulle dra å kjøpe inn en gave også hadde vi en roadtrip rundt, der hun fant et skilt der det stod Aukeveien på, så hun løp ut av bilen for å ta et bilde av det haha <3
                                Vi hadde en veldig girlsnight når vi kom hjem til meg igjen, for vi sovet ikke før kl 6 på morninge for vi hadde lanet med love movies og jeg som skulle opp tidlig på Lørdags morningen siden jeg skulle ha en sminke jobb på Vip festen i forbindelse med Helse & Beauty messen på NOX.

                                Her fikk vi en goodibag til en verdi av 2000 kr trur jeg det var. Så nå kan jeg bare kose meg og prøve ut de nye produktene.
                                Jeg kom meg ikke hjem før sånn kl 5 på morningen i dag, og våknet rundt 4/5 tiden da jeg dro for å møte Stine, Frida & Iselin og hadde girlsnight på standar resturanten vår #kinamat

                                 

                                Så derfor har jeg ikke hatt noe som helst tid til å blogge før jeg ligger her nå.. 

                                Har de siste dagene dine vært like stressomme?

                                 

                                 

                                • 2 kommentarer

                                God morgen.

                                • 06.02.2014 kl.09:54


                                • God morgen alle sammen! Nå sitter jeg i sengen min sammen med #cocodoggen å spiser frokost og ser litt på tv før jeg skal dra på jobb i Lillestrøm.

                                 Simen forsov seg til flyet sitt til Las Vegas, så jeg måtte kjøre han ned i all hast i sted, så nå kan jeg endelig slappe av litt.

                                  

                                 Men for en liten stund siden var jeg med på en shoot for en ny kolleksjon og den har jo nå kommet ut, så da kan jeg legge ut det bildet her på bloggen nå faktisk.

                                 Den nye neglelakk kolleksjonen er inspirert fra 50'tallet og den er i salg nå.

                                 Du kan finne TL design lakkene på de div butikkene som har de. Så hva syntes du om denne shooten?

                                  

                                 Ha en fin dag videre <3

                                 • Ingen kommentarer

                                 Eksamens modell

                                 • 01.02.2014 kl.16:40


                                 • Søteste Oda Aarseth stilte opp som modell for meg på eksamen dagen min.

                                  Vi skulle være inspirert av Vivienne Westwood, hun er jo en veldig crazy og sinnsykt designer på catwalken,

                                  så jeg satt sammen klær, sminke og hår på en måte som hun ville ha gjort på eksamens dagen min.

                                  Grønn jakke: Vintage

                                  T-skjorte: Monkey

                                  Korsett: H&M

                                  Skjørt: Molo

                                  Veske: Roxy

                                  Sko: skolen sine.

                                  Smykker: litt overalt

                                   

                                  Er det noen som har lyst til å studere makeup? http://www.toneliseakademiet.no gir deg den kunnskapen du trenger for å bli en makeup artist. Til mandag starter de opp igjen med dette årets kull!

                                  Ta kontakt med de hvis det er noe du lurer på, så kanskje du også blir utdannet Beauty Makeup Artist.

                                  • Ingen kommentarer

                                  Photoshoot på ekebergresturanten

                                  • 29.01.2014 kl.20:13


                                  • Jeg hadde en photoshoot ved ekebergresturanten i dag. Det var utrolig kaldt, men jeg trur det ble endel bra bilder!

                                   Disse bildene skal ikke bli brukt til noe spesielt, så da kan jeg få lagt de ut her på bloggen med en gang jeg får bildene :)

                                    

                                   Så siden jeg først var i oslo, så skulle jeg innom Louis Vuitton for å gravere inn intinalene mine i kalderder/lommeboken min. 

                                   Men jeg har jo en kjæreste som er fryktelig glad i å grille pengene sine, så han kjøpte en LV koffert og LV sko, så han gikk da rundt med den største Louis Vuitton posen i historien, 

                                   bare bra vi ikke hadde parkert så veldig langt unna butikken haha.

                                   Jeg har så utrolig lyst til å kjøpe Louis Vuitton hundeveske & halsbånd, så dette står nå øverst på ønskelisten min.

                                   Er det noen som har det fra før av eller ønsker seg det selv?

                                    

                                    

                                   Konkurranse lenger ned på bloggen, ikke glem det!

                                   • 2 kommentarer

                                   Konkurranse på bloggen

                                   • 29.01.2014 kl.12:22


                                   • Endelig skal jeg også ha en konkurranse her på bloggen.

                                    Jeg kommer til å plukke ut 3 heldige vinnere av en pose CareCosmetics der det følger med to flasker shampoo, to flasker med shower gel, 1 flake med hair conditioner og 1 flakse med hand cream.

                                    DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:

                                    - Hvis du har instagramFØLG meg der, på kariannevilde & like facebooksiden min https://www.facebook.com/pages/Karianne-Vilde-Wølner/154229434744344

                                    - Skrive en kommentar under denne konkurransen med emailen din og at du har følgt og likt.

                                    Viktig! Skriv eposten din på innboks eller i kommentarfeltet, da jeg trenger den til å få kontakt med vinneren.

                                    Jeg kommer til å sjekke om alle har følgt og likt også plukker jeg ut 3 heldige vinnere når jeg føler jeg er ferdig med konkurransen!
                                    • 5 kommentarer

                                    #FlinkeUnger

                                    • 28.01.2014 kl.19:15


                                    •  

                                     I dag har Simen & jeg faktisk fått gjort utrolig mye nyttig av oss.Vi staret dagen med å gå en lang tur med cocodoggen,

                                     før vi fant ut at vi skulle børste bilene våres og måke gårsplassen for fyfader å mye snø det har kommet ute nå! Så gikk jo de ivrige drittungene som vi er noen ganger igang med å rydde hele garasjen og fikse plass til bilen min der inne også.

                                     Har helt glemt å fortelle at jeg har kjøpt meg ny bil, eller jeg har kjøpt den andre bilen til Simen da som dere kan se bilde av under her :)

                                      

                                     Vi var så flinke at vi dro til søplefyllingen for å sortere det vi skulle kaste #flinkeunger.

                                     I går så sotet Simen vinduene på bilen sin, noe han gjorde på bilverkstedet i konnerudgata/bakkene for kun 5000 kr så hvis dere vurderer å gjøre det så burde dere dra dit.

                                      
                                      

                                     I morgen skal jeg ha en liten konkurranse her på bloggen & legge ut bilder fra eksamens modellen min Oda ---> Så da er det bare å følge med.

                                      

                                     Nå skal jeg pakke litt til en photoshoot jeg skal ha i morgen med Nicolai Saxegaard. Det blir litt gøy med en snø shoot ute i oslo.

                                      

                                     Hva skal du i gjøre resten av kvelden din?

                                     • Ingen kommentarer

                                     Dagens outfit & shopping

                                     • 17.01.2014 kl.20:50
                                     • Veske: Louis Vuitton, Bukse: Gina Tricot, Strikka genser: Cubus, Jakke: Only, Skjerf: Burberry.

                                       

                                      Vi var på dress jakt til Simen siden han skal på spellemannsprisen i morgen. Jeg klarte ikke se på at bare Simen skulle shoppe,

                                      så jeg tok meg en tur innom Timalu og kjøpte denne Acne genseren :) 

                                      Den er utrolig deilig å ha på seg men det var den siste som var igjen, uheldigvis bare i Medium men jeg får bare sy den inn litt i sidene eller noe..


                                      Så nå har vi lagde oss Skagensalat / Skalldyrsalat som vi har kost oss med nå.

                                       

                                      Oppskriften på Skagensalat / Skalldyrsalat

                                      ♦ 300 gram creme fraiche = 1 boks
                                      ♦ 100 gram majones
                                      ♦ 150 gram pillet krepsehaler 
                                      ♦ 150 gram pillet reker 
                                      ♦ 200 gram asparges
                                      ♦ 1 liten rødløk
                                      ♦ 1/2 dl sitronsaft
                                      ♦ 3 store stilker fersk dill
                                      ♦ 1  hvitløk
                                      ♦ 1 ts sennep
                                      ♦ 2  sukker /annen søtning
                                      ♦ Nymalt sort pepper 

                                       

                                      Håper du får en strålende kveld <3

                                      • 4 kommentarer

                                      Gårsdagens shopping

                                      • 16.01.2014 kl.22:08


                                      • Jeg hater virkelig å øve til ting så hvis det er noe annet som dukker opp så gjør jeg heller det..

                                       Dårlig uvane trur jeg, men mens jeg øvde til eksamen i går så ringer selveste KJ (Kaja Bråthen) å ville ha meg med på en liten shopping runde på Gullskogen senteret..

                                       Jeg som sparer penger til Miami tenkte jeg ikke skulle shoppe så mye, men det funker veldig dårlig når jeg har fått lønn og er avhengig av å bruke penger NO KIDDING

                                        

                                                                               Bukse tights fra Gina Tricot 299,-

                                       T-skjorte fra Gina Tricot 99,-

                                       T- skjorte fra Gina Tricot 99,-

                                       Dressjakke fra H&M 499,-                                        

                                       Skjørt fra Gina Tricot 99,-

                                       Bukse fra Gina Tricot 399,-

                                       Eye Makeup Remover Pads & Sticks fra H&M 30,-

                                       Eye makeupkost fra H&M 40,-

                                        

                                        

                                       Nå har endelig Simen kommet hjem fra Thailand, så resten av kvelden blir bare kos :)

                                        Siden han er verdens beste kjæreste, så kom han hjem med et nydelig skjerf fra Burberry og to ansiktskremer til meg.

                                       Så nå må jeg nok gi han en spakveld iogmed at han har kjøpt med seg massasjeolje også.
                                       Hva skal du i dag?

                                       • 2 kommentarer

                                       Sminkevideo til nyttårball

                                       • 15.01.2014 kl.14:19


                                       • Heihei! Nå har jeg fått kastet på litt sminke til en videoblogg .. Jeg er faktisk verdens dårligste til å kunne redigere noe som helst video og generelt bilder, så videoen ble veeldig lang men bare å spole å fikse så går det nok fint.. Jeg skal faktisk sette meg ned å lære å redigere bedre og bli flinkere til dissa videobloggene, men jeg håper hvertfall dere får noe læring ut av de selvom da :)

                                         hLNRREc4Ovg
                                        Jeg vet jeg må gjøre ting når jeg lover bort at jeg skal det, også skulle hun jeg har laget videoen til på ball allerede i morgen, så jeg har brukt lit av morningen min på å lage den til min kjære bloggleser. 

                                        Så nå er det bare for meg å drukne i pensumboken min Vakker - Fagbok i skjønnsminke (Makeup boken)

                                        Jeg har teori - eksamen i morgen tidlig det blir ganske deilig å få det overstått.

                                         

                                        Blogges <3

                                        • 5 kommentarer

                                        Spørsmål & Svar

                                        • 15.01.2014 kl.00:04


                                        • Hvorfor er du så bra og en så god venn? Fordi jeg er utrolig glad i vennene mine og vil alltid dems beste :)                                          

                                         Kan du lage flere sminkevideoer eller vise hvordan du sminker deg? :) - Ja selvfølgelig kan jeg det :)

                                          

                                          

                                         Trenger man studiekompetanse for å bli makeupartist? - Det spørs hvor du tar utdannelsen din, men man må levere studiekompetanse/referanser til alle skoler for å kunne gå der.

                                          

                                         Har du studiekompetanse? - Jeg har gått 13 år skolegang, men hvis jeg vil bli lege f.eks så må jeg tok ta opp noen fag.
                                          

                                         Hva har du i ansiktet på bildet nederst til høyre? Ser ut som om du er møkkete i ansiktet :p - Haha, det er den mørke fundation kremen jeg brukte for å vise hvor jeg la lowlight, men så ringte Simen meg mens jeg dro det rundt i annsiktet.

                                          

                                         Skal du bli frisør eller noe annet i tillegg til makeupartist? :) - Jeg har tenkt utrolig mye på det, men jeg får ta det litt som det kommer egentlig.. Det er jo 3 år skolegang, og jeg vil heller komme litt igang med makeup karrieren min først før jeg setter meg ned på skolebenken enda en gang til...

                                          

                                          

                                         Hvor er det du skal? Ble litt nysgjerrig siden det ikke var internet conection der. Gode makeup tips her kommer til å prøve det ut til en anledning. - Jeg har sminket til en spillefilm, lagt ute i gokk... Så har ikke fått tid til å blogge eller vært her inne å sjekket.

                                          

                                          

                                         Er du og Simen sammen igjen? haha - Ja, det stemmer.

                                          

                                          

                                         Er det en ny flamme i forholdet til deg og simen? - Stemmer det ja.

                                           

                                         Hvor gammel var du når du mistet jomfrudommen? - Haha, hva vil du vite det for?

                                          

                                         Hva tjener man som makeupartist? - Det er ingen konkret svar for det

                                          

                                          

                                         Kan du vise favorittsminken din? - Det kan jeg selvfølgelig gjøre.

                                          

                                         Hvor tok du silikon? -Angrer du noe? - Jeg tok silicone på Drammen private sykehus, å nei jeg angrer ikke.

                                          

                                         Har du noen hobbyer? - Hm, ja altså jeg drev med Cheerleading før, men nå er jo med hunden min Chanel, venner også blogger jeg som en hobby da.

                                          

                                         Hva er det beste du vet? - Hmmmmm.... Romantiske gutter & sjokolade hehe

                                          

                                         Har noen av venninnene dine blogg? - Ja, også blogger alle de jentene jeg gikk i klasse med.

                                          

                                         Hvordan blir du så brun? - Jeg er mye ute å reiser :)


                                          

                                         Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? - Det er litt forskjellig egentlig, spørs hva jeg vil ha. Men shopper på nelly, gina, timalu, div merkeklær osv.

                                          

                                         Hvor i verden har du reist? og hvor var det beste? - Oj, jeg har vært å reist utrolig mye egentlig men jeg kan ramse opp de jeg husker.

                                         Hellas, Tyskland, London, Frankriket - Paris, Spania, Portugal, Thailand, Milano, Kypros, Helsinki, Magaluf, Kina - Beijing, Russland, osv..

                                         Det beste var vel Thailand og Kypros.

                                          

                                         Hvor mye koster det å være makeup artist? :) - Nei hadde det kostet noe å være der hadde jeg ikke blitt det, hehe! Men betalte 75.000 kr for utdannelsen min på Tone Lise Akademiet.

                                          

                                          

                                         Ka e det mellom dæ å simen? - Kjærlighet hoho

                                          

                                         Hvordan hverdagssminke bruker du? - Bruker minst mulig hvis jeg ikke skal noe, man blir veldig lei av å sminke seg hver dag når man er makeup artist.. Men bruker kompakt fundation, low og highlight, mascara og eyebrown shadow.

                                          

                                         Hva vil du bli? - Stor makeup Artist da.
                                          

                                         Er det sant at Simen Auke har fridd til deg? - Ja! Heh, nei det stemmer ikke.

                                          

                                         Er Simen sjalu fordi gutter skriver til deg? - Don't hope so

                                          

                                         Hva er greia mellom deg og Simen nå Karianne? - Bare kos

                                          

                                         Kan Simen svare på noen spørsmål her på bloggen? - Det sa han at han kunne ja!

                                          

                                         Hva er den fineste gaven du har fått av Simen? - Det må vel være makeup kofferten min :)

                                          

                                         Og hva er alle gavene du har fått av Simen under forholdet deres?  - Jeg syntes ikke jeg burde kjøpe masse fine ting til en jente for å få henne til å elske meg - Simen Auke.

                                          

                                         Er han din drømmegutt? - Trur kanskje kan være det ja.                                          

                                         Kan du begynne å blogge mer om deg selv og cocodoggen? - Ja, nå er jeg snart ferdig på TLA så da får jeg litt mer fritid.

                                          

                                         Hvorfor er du verdens peneste jente Karianne Vilde? - Takk for det, så koselig :-)

                                          

                                         Er det en mulighet for at jeg får møtt deg en gang? - Ja selvfølgelig

                                          

                                         Jeg må bare tilføye at du fortjener kun det beste og jeg håper Simen behandler deg bra. - Så søt du er =))

                                          

                                         Var du og Anniken Jørgensen gode venner? - Når hun var sammen med Mikkel for da var vi jo på turer sammen hele tiden.

                                          
                                         Har du silikon? - Ja

                                          

                                         Hvor tok du? - I puppene?

                                          

                                         Rund elr dråpe? - Rund trur jeg?  Er en stund siden nå

                                          

                                         Hvilken klinikk tok du på? - Drammen private sykehus.

                                          

                                         Hvor gammel var du? - Jeg var 18 år da jeg tok det.

                                          

                                         Anbefaler du det? - Hvis du vil gjøre det for din egen skyld og du føler det er noe du trenger så.

                                          

                                         Kostet deg mye? - 32.000 kr

                                          

                                         Var det vondt? - Ja, vondeste jeg noen gang har opplevd...

                                          

                                         Hvor mange gram? - 300 gram i hver

                                          

                                         Under eller over muskelen? - Under muskelen

                                          

                                         Hei! skal på nyttårsball på torsdag og lurte på om du kunne legge ut en video der du kommer med tips til hvordan sminke Osv.:) - Til Torsdag allerede ja, hm, jeg har fri i morgen så jeg kan prøve å få lagd en liten video til deg om diverse makeup jeg :)

                                          

                                         Kommer du på besøk snart? Hihi - Jaa, selfølgelig skal jeg det :)


                                         Kan du fortelle litt om lowlight? har aldri hørt om det, og finner ikke noe om det på nett. Og kan du anbelfale en lowlight? Går det ann å bruke et mørkt solpuddet istedenfor lovlight? Isåfall, matt eller shiny? - Lowlight er en ekstra skygge du legger på annsiktet ditt, vi har jo naturlige skygger som vi vil fremheve med å legge på enda mer. Jeg kan få lagt ut et eget innlegg med det så jeg kan få forklart enda nøyere jeg :)

                                         • 2 kommentarer

                                         High & Lowlight

                                         • 08.01.2014 kl.01:16


                                         • Jeg har fått så utrolig mange spørsmål om hvor jeg legger High & Lowlight, så da bare heiv jeg på litt mørke og lyse skygger nå, der alle X'ene er er det highlight det vil altså si å fremheve noe.

                                          Viktig å ikke ta for mye under øynene for da vil posene bli fremhevet for mye.. Bruk gjerne en concealer undereye (Glô minerales har en slik) hvis du føler du trenger det.

                                          Lowlight er det brune jeg har lagt (IKKE NØYE LAGT, men jeg bare viser så dere enklere kan legge på) 

                                          * Legg det under kinnbena for å fremheve de og da vil annsiktet se smalere ut.

                                          * Legg det øverst i pannen for å få en ilusjon av at pannen er mindre.

                                          * På hver sin side av nesen for at nesen skal bli tynnere også legger man highlight streken så tynn/tykk du vil at nesen skal være. Legg også under nesetippen hvis du vil at nesen skal bli kortere.

                                          * Vil du at nesen skal bli lengere, så tar du highlight nederst på nesen istedenfor lowlight.

                                          * På haken kan man legge lowlight på hver sin side slik som jeg har gjort for å få en smalere hake.

                                          * Legg også lowlight under kjeven, det syntes ikke på dette bildet, men det fremhever kjevebena dine og former annsiktet. Pass på at du ikke legger den for lagt opp for da vil man se møkkete ut og da vil det se ut som om du har sjegg.

                                           

                                          HUSK Å DUSE GODT UT NÅR DU GJØR DETTE HER HJEMME <3

                                          • 4 kommentarer

                                          Videoblogg - Sota Øyne

                                          • 07.01.2014 kl.23:33

                                          •  

                                           Jeg lagde en rask video (rakk ikke å klippe den eller noe) men jeg lagde en video der jeg legger sota øyne med farger og ting alle sansynligvis har hjemme selv også.
                                           Jeg lagde en veldig intens svart soting. 
                                           Jeg våknet akkurat nå.. Trudde jeg hadde sovet i flere månd og hadde gått glipp av av alt.. haha
                                           Men nå driver jeg å pakker som bare det for i morgen tidlig drar jeg til (DK hva det het igjen) men jeg skal sminke i en spillefilm et stykke utenfor Oslo, så da blir jeg der helt til søndag også kommer jeg hjem igjen på søndagen for å ta tentamen på mandag, også skal jeg stå modell for en ny kolleksjon. Mer ang det kan jeg blogge om når den dagen nermer seg.
                                           Nå er det først og fremst den spillefilmen jeg tenker på, for dette blir min første spillefilm jeg er med på og det er veldig gøy at jeg skal sminke i.
                                           Så dere skal nok få noen bilder fra behind the scenes når jeg er der oppe.
                                           Såå ha en super kveld, nå skyper jeg med en liten snik som koser seg i Thailand på akkurat det samme stedet vi var for et halvt år siden. Ahh                                           Ahh, det beste hotellet i Koh Samui


                                           Murphys <3
                                           Favoritt resturangen i Samui

                                           Ikke noe sexy beach bilde, men minner fra en øde øy vi kjørte til en av de første dagene vi var der nede.

                                            

                                           Nå får jeg bare begynne å pakke... Kikker jeg mer på bilder fra Thailand nå bestiller jeg bare flybilett ned nå med en gang....

                                           • 7 kommentarer

                                           Coca Cola jentene ønsker deg en riktig så God Jul

                                           • 19.12.2013 kl.22:28


                                           •  

                                            Coca Cola jentene ønsker alle en riktig så god jul fra Bogstadveien! Vi har nå delt ut endel 1000 coca cola zero bokser til alle som ville ha og ønsket de en fin jul, vi reiser til Jessheim i morgen for å dele ut bokser til både store og små der også, så det er bare å komme hvis du gjerne vil få denne lille søte boksen fra oss :)

                                            Kjører også rundt i denne Coca Cola zero bilen så hvis du møter på meg i denne bilen er det bare å tute hehe!

                                             

                                            Nå har Thea og jeg spist taco og tatt oss en rask joggetur før vi setter inn den siste innspurten på stilhistorie oppgaven vi skal levere i morgen tidlig..  Det er siste skoledag før juleferien i morgen noe som er ganske deilig men likevell trist, for når vi kommer tilbake til skolen igjen så har vi bare 3 uker igjen... Kommer virkelig til å savne klassen min og alle de stundene vi har tilbrakt sammen med hverandre, vi har vært med hverandre fra halv 9 på morningen til halv 5 om kvelden hver eneste dag, grått, ledd og kranglet med hverandre. Støttet hverandre gjennom brudd med kjærester, følgt med på hver eneste gutt man møtt/snakket med, delt nesten alle problemene & gledene våres med hverandre. Ingen av oss kjente hverandre for et halvt år siden mens nå kjenner vi hverandre nesten altfor godt!

                                            Lærerene som har støttet oss igjennom alt, de skal faktisk få veldig skryt for å ha klart å håndtere en klasse på 14 jenter hver eneste dag, for som alle vet så er ikke jenter enkle..

                                            Selvom jeg ikke kommer til å ha like god kontakt med alle sammen, så må bare si at jeg har blitt veldig glad i alle sammen både elever og lærere. Man kunne faktisk ikke fått en bedre klasse.
                                            • Ingen kommentarer

                                            I love you but I love me more..

                                            • 18.12.2013 kl.21:07


                                            • Wææ, jeg har fått så shopping-dilla nå.. Jeg klarer virkelig ikke gå oppover Karl Johan utenom å måtte kjøpe noe gaver både til meg selv og venniner, jeg var innom Zara en tur for å titte på litt julegaver til noen venninner, til jeg oppdagen den kule genseren som jeg bare måtte kjøpe til meg selv, så gikk jeg videre til Louis Vuitton der jeg endte med å kjøpe en julegave til meg selv og til en venninne!

                                             Det blir dessverre ikke julegaver fra Victoria's Secret til alle venninne mine i år også, men prøver så godt jeg kan med å finne julegaver i Norge i år, Jeg satt av 10.000 kr jeg skulle bruke på 1 fyr (Haha, litt glad jeg ikke gjorde dett nå) så nå har pengene gått til gaver til meg, Chanel, venninner og familie istedenfor. Dette blir mitt første første år på veeeldig lenge der jeg faktisk skal være hjemme i Norge!

                                             Thea gleder seg veldig mye til jeg skal kjøre til Arendal for å ferie jul med henne noe som kommer til å bli utrolig koselig.

                                             Når jeg kom hjem til Drammen så skulle jeg ta meg en liten tur innom Gulskogen for å egentlig kjøpe julekort, men det ble til at jeg kjøpte enda mer julegave til meg selv og til venner (kan dessverre ikke vise bilder av dette nå, for jeg vet de leser bloggen min)

                                             Genser: Zara 399,- MEDIUM

                                             Gaver fra LV & div andre innpakninger : det får dere vente med å se til julaften.

                                              

                                             Slenger også med enda et bilde som jeg har fått fra fotografen der Hår/styling/makeup er fikset av meg.

                                              

                                             Er du også glad i å kjøpe julegaver til deg selv?

                                             • 19 kommentarer

                                             Bildene fra Catwalken

                                             • 16.12.2013 kl.22:11


                                             •  

                                              Jeg hadde faktisk helt glemt å legge ut bilder fra da jeg gikk på catwalken for den store hiv og aids dagen for noen uker siden. Tiden har gått aå altfor fort at jeg nesten blir litt redd her..

                                              Nå skal jeg bare kose med sammen med Chanel og jobbe litt med stilhistorie som jeg skal være ferdig med til fredag.. Det er alltid så mye som skjer nå før jul så jeg må få smuttet inn litt tid til juleshopping til andre og ikke bare meg selv snart hehe.

                                              Jeg skal legge ut ønskelisten min ut her en av de nermeste dagene så kanskje du får litt inspirasjon til hva du skal skrive på ønskelisten din.

                                               

                                              Jeg har også fått endel spørsmål ang kjolen jeg har på meg på headeren min.

                                              Det er en kjole fra nelly men den er utsolgt atm, men jeg har hørt at det kommer inn noen kjoler i ny og ned der inne.

                                              Jeg har str SMALL i kjolen og har vært veldig fornøyd med den. Den andre kjolen som er nesten lik bare med paljetter har jeg i XS, men den er annerledes i stoffet og er litt lenger enn denne kjolen her.

                                              Skoene er fra Christian Louboutin kan virkelig ikke leve uten de.

                                               

                                              Hva ønsker du deg til jul

                                              • 20 kommentarer

                                              Bildedryss fra helgen

                                              • 15.12.2013 kl.22:05


                                              • A little shopping never killed nobody (tulla! var en i Japan som ikke likte shopping)                                               Bag til Chanel fra hundebutikken Pris 1000 / Jakken er fra Only, Svarte genseren er fra FLATTOP strs.S / Drama Queen genseren er fra Zara strs S 399/ London genseren er fra Zara strs S 299 / Solbriller fra Prada / Bukse fra CARA 2200kr


                                               Jeg har bestilt en genser fra ACNE som jeg gleder meg til å få i posten veldig snart I think.

                                               Alle jobbene jeg gjør sammen med Dajana ender vel alltid med ganske mye alkohol... Haha man kan vel ikke gjøre noe annet enn å elske henne!

                                               Kjolen jeg har på siste bildet er fra Desigual som jeg var så heldig å bli sponset med.
                                               Har på følelsen at alle bransjefester ender slik som dette her.. Men kan hvertfall si at det var en utrolig bra og koselig kveld med mye nye minner jeg deler med bloggen.

                                               Nå har jeg først gått på skole hver dag denne uken pluss jobbing etter skolen, og jobbet på to forskjellige steder både fredag, lørdag og søndag (idag) så nå skal jeg sitte på nettet å bestille enda mer julegaver til meg selv, før jeg skal få skjønnhetssøvnen min før enda en stappfull uke med mye jobbing og nye minner.


                                               Jeg håper du hadde en fantastisk helg, for det hadde jeg :)


                                               • 5 kommentarer

                                               Beautyshoot

                                               • 12.12.2013 kl.22:31


                                               •  

                                                 

                                                Nå er jeg endelig ferdig med Beautyshootene mine, det er så utrolig deilig følelse! Min kjære venninne Kaja var så snill å stilte opp for meg i dag som modell, jeg kommer til å legge ut bildene fra fotograften så fort jeg får de :-)

                                                 
                                                 

                                                 

                                                Nå har jeg kommer meg til Thea her i oslo så blir nok ikke en rolig kveld på oss i dag heller nei.

                                                Hva ender du opp med å gjøre og hva syntes du om denne shooten? 

                                                 

                                                 

                                                 Husk også å få med deg at

                                                 


                                                16. desember er det premiere på TVNorges nye serie Revolution. Serien er laget av stjerneprodusenten JJ Abrams, som blant annet ga oss LOST. Serien har vært en gedigen suksess i USA, og er den mest sette nye serien i sesongen 2012-2013. Dette lover bra!

                                                Med et arsenal av spennende skuespillere som J D Padro (kjent fra The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 2), Giancarlo Esposito (Gus fra Breaking Bad) og Elizabeth Mitchell (LOST), en spennende storyline og kjente folk bak kamera har serien potensiale til å bli en av de mest populære seriene også her i Norge!
                                                • 3 kommentarer

                                                Shopping always saves me

                                                • 11.12.2013 kl.23:12


                                                • Når man har så utrolig mye å gjøre er det deilig å kunne bruke litt penger på ting. Jeg bestilte visittkort isted i håp om at de ville komme før helgen, men det kommer de nok desverre for meg ikke til å gjøre.

                                                 Så da får jeg heller bare gjøre slik at de vil huske navnet mitt godt til helgen, haha! Jeg kommer ut med hva jeg skal senere her på bloggen. Jeg kan hvertfall fortelle at det kommer til å bli kjempe morroooo!!

                                                 Jeg har også en veldig "glad- nyhet" å komme med og det er at jeg skal være med å sminke i en spillefilm i januar, mer ang filmen kan jeg ikke komme med ut nå dessverre, men jeg skal legge ut så fort jeg kan det :)

                                                 Jeg fikk denne deilige kremen fra skolen ( Tone Lise Akademiet) det er body cream TL spa design.

                                                 Peeling - Tone Lise Akademiet.

                                                 Toalettmappe i leopard design - Makeup Store.

                                                 Glitter - Makeup Store

                                                  

                                                  

                                                 Jeg trur jeg faktisk ikke har vært ute å reist med denne kofferten siden jeg var i Thailand, det er ganske sykt faktisk!

                                                 Lappene fra reisen henger fortsatt på, quick transfer, reisen fra bankok vi hadde til og med security sjekk i Bankok, så baggene våres ble holdt igjen og vi som hadde så utrolig dårlig tid.

                                                 Mange minner fra Thailand kommer frem når jeg dro frem denne rosa kofferen min, den har jeg hatt med meg på nesten alle reiser jeg har vært på helt siden jeg dro til Milano, og den har egentlig aldri sviktet meg, så nå er det på tide å bestille en liten reise igjen i juleferien :) Jeg er så utrolig glad i å oppleve nye ting, reise rundt å se alle de forskjellige kulturene som finnes. 

                                                 Nå er det ca 2 månd til jeg reiser til Miami, så jeg trenger faktisk en liten svipptur til et varmere strøk for å være klar til skolestart/eksamenmas.

                                                  

                                                  

                                                 Nå har jeg faktisk pakke til Beautyshooten jeg skal ha i morgen, det blir veldig deilig å bli ferdig med den også for da er det én ting mindre å tenkte på.

                                                  

                                                 Har du lyst til å bli makeup artist eller bare veldig lyst til å lære deg bedre å sminke?

                                                 Tone Lise Akademiet har både fagskole og kurs for både Beauty Makeup & Negl Design.

                                                 Studie Katalogen for 2014 har kommet ut så den kan du bestille her -> http://www.toneliseakademiet.no eller om du bare vil komme innom skolen for se på lokalet.

                                                  

                                                 Nå skal jeg bare kose meg med Kaja få fått i oss litt mat & legge oss for den store dagen i morgen :)

                                                 Hva med deg?

                                                  

                                                 • 2 kommentarer

                                                 Today I don't feel like doing anything

                                                 • 10.12.2013 kl.19:04


                                                 • Åh, er så deilig å bli hentet av pappa etter jeg har hatt lange dager på skolen og mye jobbing, så kjøper han inn diverse godsaker til meg.

                                                  Han har tilogmed skrapet og kostet bilen min for snø og måkt rundt for meg, så nå kan jeg endelig kjøre min egen bil igjen (ja jeg kan være litt lat når det kommer snø)

                                                  Nå skal jeg egentlig bare slappe av litt med Chanel, skrive stilhistorie, lage makeup kart og finne inspirasjonsbilder til beautyshooten til torsdag.. 

                                                  Jeg titter også på litt leiligheter jeg kan kjøpe, jeg flyttet jo for meg selv når jeg var 16 år og den tiden har gått så utrolig fort.. Men har bestemt meg for at jeg ikke skal leie denne gangen, det er på tide å kjøpe noe jeg kan ha for meg selv enten med en venninne eller en fremtidige kjæreste.

                                                  Nå har også solkortet mitt fra http://www.brunogblidmodell.no/kandidat/karianne-vilde/  konkuransen jeg er med på, også har jeg fått et blad ang det å ha egen bedrift, så dette blir en lang kveld vet jeg..

                                                   

                                                  Er faktisk veldig sykt å tenke på at jeg skal gå under 5 uker til på Tone Lise Akademiet, veldig trist å tenke på egentlig.. 

                                                  Men jeg har så utrolig mye i ventet! Mange jobber og selvfølgelig reisen til Miami i februar med jentene.

                                                  Jeg gleder meg masse til å reise til USA, komme meg litt vekk, oppleve nye ting og ikke minst shoppe.

                                                   

                                                  Hva skal du gjøre i dag?

                                                  Har du noen spennende reiser i vente eller tenker du også på å kjøpe din egen leilighet?

                                                  • 6 kommentarer

                                                  Har du enda ikke?

                                                  • 10.12.2013 kl.02:18                                                  • Har du enda ikke begynt å følge meg på instagram så kan du gjøre det http://instagram.com/kariannevilde

                                                    

                                                   Hvis du heller ikke har stemt på meg på brun og blid konkurransen kan du gå inn her http://www.brunogblidmodell.no/kandidat/karianne-vilde/

                                                   Setter utrolig stor pris på alle stemmer og followers <3

                                                    

                                                   • Ingen kommentarer

                                                   People gonna talk whether you doing bad or good

                                                   • 08.12.2013 kl.15:05


                                                   • Det kommer et punkt her i livet da du bare må gi slipp, ikke bry deg om hva andre mener og sier om deg ta dine EGNE valg, stå for det du mener og jakt etter drømmenene dine.

                                                    Jeg vet jeg ikke er den eneste her i verden som har latt noen eller flere stå i veien for hva jeg virkelig vil.

                                                    "If you don't try you'll never know" 

                                                    La deg selv tillate deg å stole på deg selv nok til at du har truen på drømmene dine, for hvis du ikke har noe håp om at du ikke vil klare det, så vil du heller aldri klare det.

                                                    Ikke bare fortell drømmene dine til folk, heller start på de selv og fullfør dem 110% ellers vil noen andre ta dine drømmer og oppfylle dem selv.

                                                    Hvis du har mer tiltro til deg selv vil andre også få det, bygg opp selvtilitten din og fortell deg selv at du vil klare alt hvis du bare vil,

                                                    ikke la deg knekke av alle kommentarene man får og alle ryktene man hører,

                                                    la heller de taperne som prøver å ødelegge for deg bli blennet av at du faktisk har nådd drømmen din mens de sitter igjen alene å prøver å finne negative ting om alle andre..

                                                     

                                                    Det har jo vært en del snakk om bildet fotballfrue la ut, det er faktisk ikke noe mer en stor sjalusi fra de som hakket så utrolig mye ned på henne for det bilde der.

                                                    Enhver kvinne som hadde sett ut som henne etter en fødsel hadde lagt ut bilde av kroppen sin og vært stolt! 

                                                    Hadde hun hatt fleske mage, hadde ingen sagt noe negativt.. Da hadde hun bare fått kommentarer at det er tøft av henne.

                                                    Start i dag med å gjøre det du selv vil, ikke tenk på hva alle andre vil at du skal gjøre eller forventer fra deg.

                                                    Du er bedre en det.

                                                    Model: Karianne Vilde Wølner

                                                    Makeup: Karianne Vilde Wølner

                                                    Foto: Remi ZoDz

                                                     

                                                    Hva er din største drøm, drømmer du bare om den eller vil du fullføre den?

                                                    • 18 kommentarer

                                                    Hvordan vi møttes

                                                    • 06.12.2013 kl.18:14


                                                    • Ja, nå har jeg faktisk lovet veldig mange om hvordan Simen og jeg møttes! Jeg har egentlig bare tullet det bort hver gang noen har spurt, men jeg skal nå fortelle hvordan vi møttes og ble sammen for deg.

                                                     Det er litt småkleint for meg å komme ut med dette her på bloggen, men det får da bare gå..

                                                      

                                                     Vi var vel egentlig bare bekjente i begynnelsen han var for meg bare kompissen til Mikkel, så skulle Simen lage russesangen vår til oss, og da pratet han og jeg veldig mye ikke akkurat om russesangen, men vi fikk litt tid til å snakke om den også.. (haha)  Så ente det opp med at vi pratet veldig mye, men bare som venner

                                                     Første gang vi faktisk møttes og hilste på hverandre var når han skulle komme hjem til meg en vakker dag ang låten vår!

                                                     Vi var bare venner og køddet med hverandre i den perioden og han kom på besøk til Mikkel når jeg var der og når jeg var med på spillejobbene dems..

                                                      

                                                     Helt til èn dag på et julebord når jeg faktisk var daten (bare som en venn) til Mikkel, så ble vi hodestup forelsket i hverandre HAHA


                                                     Fant dette bildet for ikke så lenge siden på facebook, det er faktisk da vi ble "in love" og tenkte ikke over at vi satt som to hodestupte forelsket jævler ved middagsbordet engang..

                                                      

                                                     Etter den dagen var vi så og si med hverandre hver eneste dag egentlig..  Jeg viste han var døds forelsket i meg

                                                     han drømte om meg hele tiden og sa han elsket meg i søvne, men han turte aldri å innrømme det før senere.

                                                      

                                                     Vi har faktisk vært i 7 forskjellige land sammen, og reist rundt i nesten hele Norge på 1 år det ganske sykt egentlig.

                                                     Vi hadde faktisk hatt 1 års dagen vår i dag woho

                                                     Jeg trur faktisk ikke det er noen parr som har opplevd alt det vi har opplevd og gjort alt det vi har gjort på 1 år, det har sjelden vært en kjedelig uke eller helg vi har på en måte alltid gjort noe hele tiden fra konserter, reiser til utlandet, harry turer til Sverige, joggeturer, lange skogsturer, kino, fester, shopping, hytteturer, bilturer, date på resturanger, bensinstasjon turer (Ja, Simen var så glad i bensinstasjoner før at han tok meg med på Shell på Valentines day)

                                                     Nei vi har faktisk gjort så utrolig mye sykt at vi kommer nok til å møte hverandre drita om 10 år ute på byen i Las Vegas eller noe og gifter oss haha.

                                                      

                                                     Har du hatt eller har en du har gjort så utrolig mye rart og spennende med at det faktisk ikke går ann å gjøre det med noen andre?

                                                      

                                                     • 2 kommentarer

                                                     Nyttårs kjole

                                                     • 04.12.2013 kl.09:45
                                                     •  

                                                       

                                                       

                                                      Da har jeg fått nyttårskjolen i posten! Beklager Katinka for at vi har samme kjole, men jeg klarte ikke dy meg når jeg så den. 

                                                      Hvor skal du på nyttårsaften?

                                                      • 10 kommentarer

                                                      Norske Filmskolen

                                                      • 26.10.2013 kl.16:27


                                                      • Jeg har vært på kostymelageret på den Norske filmskolen i Jar. 

                                                       Her skulle vi få vært vårt tema og style opp en fra topp til tå fra det årstallet og personen 

                                                       vi fikk. Det er et veldig stort kostymelager, så vi måtte løpe rundt på de 30 minuttene 

                                                       vi fikk til å finne frem. Jeg fikk et boyband fra 90-Tallet der jeg skulle finne 1 person.

                                                        

                                                                                                                

                                                        

                                                        

                                                       Har du noen gang vært på et kostymelager før? Eller veldig lyst til å style for en film?

                                                        

                                                        

                                                       - Karianne Vilde

                                                       • Ingen kommentarer
                                                       Stikkord:

                                                       Fashion contest

                                                       • 24.10.2013 kl.12:39


                                                       • Jeg besøkte Polhem PR byrå der vi skulle lage en styling til et cover magazine.
                                                        Det var altså en drøm å komme inn her, masse klær, tilbehør, vesker, sminke,
                                                        sko og masse annet her inne, der vi kunne lage vår egen styling og være en skikkelig jente. 
                                                        Nettsiden dems kan du se på her ! Polhem er Norges første og største PR byrå,
                                                        der de driver med utleie av klær og styling generelt.
                                                        .
                                                        .                                                        Fikk en Goodibag siden jeg vant det beste styling antrekket til et cover blad. Utrolig gøy!!
                                                        Gleder meg veldig til å prøve oljen fra Hårologi - Norwegian body oil.
                                                        Lip Balmen fra L'Occitane er virkelig en drøm nå som det er vinter (Elsker den allerede)


                                                        Ingen tvil om at jeg skal tilbake til Polhem PR igjen :)
                                                        Har du lyst til å jobbe innen stylig og mote? da er dette her noe for akkurat deg.


                                                        - Karianne Vilde

                                                        • 4 kommentarer
                                                        Stikkord:

                                                        Fashion trends fall/Winter

                                                        • 24.10.2013 kl.12:20


                                                        •  

                                                         Trender denne høsten/vinteren                                                         Nå er det bare å finne frem naglene, de høye støvelettene og den pelsen du finner hjemme hos deg.

                                                         Nå er jeg på vei til et motoshow og skal style litt med de klærene som vil være der, skal holde dere oppdatert på hvordan det gikk der og samt få lagt ut et innlegg om hvordan det gikk på photoshooten jeg sminket på fredag.
                                                         Hva syntes du om høstens/vinterens moter?
                                                         - Karianne Vilde

                                                         • 2 kommentarer
                                                        • Designet av

                                                         Camilla Haukjem