hits
USATwins in SoHo

 • 26.04.2016 kl.20:27
  •  <3 Kaja's blog 


    

   Hvorfor vil man alltid det man ikke kan?


   Hvor ble tiden av? Det er en ting jeg ofte spør meg selv. Kanskje ikke bare til meg selv, for jeg føler jeg ofte skriver det til dere også. Hvert eneste minutt av livet mitt i disse dager går til oppussing. Vi har gjort så utrolig mye disse dagene, at jeg ikke føler kroppen har mer å gi. Men det er da du er sliten, sliten av alt, hodet begynner å tenke og knase. Nesten så mye at du ikke orker å tenke lenger, du blir nesten litt stum? Jeg husker den deilig følelsen jeg hadde da jeg var i New York. Jeg var med min gamle snik, Kaja igjen. Hun som alltid klarte å dra hodet mitt på andre tanker. Hun og jeg som alltid fant på så mye rart at overflaten aldri kunne vite det. Altså. Ja, nesten litt for mye. Også kommer man til det punket man bare har lyst til å skrive alt sammen. Men da kommer hodet til Anniken frem i tankene. "Det som er dritt er at man faktisk ikke kan skrive alt på bloggen". Det er jo sant. Uansett hvor mye ting frister, eller man føler for å gjøre, så kan man ikke det. Både fordi ting er så privat på en måte? Også fordi andre aldri forstår. Men uansett hvor alene man føler seg, så er man aldri det, for andre har det på akkurat samme måte. Men det er resten som ikke forstår. 

   Alt jeg vet, det er at denne sommeren. Den skal bli stappfull av gode minner og gale venner. Jeg gleder meg til alt sommeren har å by på, og jeg vet at gode ting kommer til å skje.Yndlingstallet mitt er 22. Jeg blir 22 år, 22. Mai, og jeg har sett på mobilen min random 22:22 hver dag i over en uke nå. Så ja, overtroiske meg har på følelsen at det er something good i vente. Eller dårlig.. Men jeg krysser fingrene for det gode, da jeg elsker 22. 

   Hva er ditt yndlingstall?

   - Karianne Vilde

    

   • 4 kommentarer

   One world trade center

   • 18.04.2016 kl.12:08


   •  

    - This is beautiful - 


    " Du vet når en tragisk hendelse skjer, så knytter flere bånd med hverandre. Det er litt sånn når noe umenneskelig skjer, så blir vi menneskelige igjen. Vi holder sammen, vi ser hverandre og vi bryr oss. Etter en stund går vi tilbake til normalen, men vi alle minnes og respekterer det umenneskelige som har skjedd. Jeg ble veldig rørt da jeg så alle navnene som stod på minnegraven. Tenk på alle de uskyldige menneskene som mistet livet sitt, alle de som skulle hjelpe til og hvor sterkt mennesker stod sammen etter det som skjedde. Det fine med denne memorial plassen, er at alle kan gå hit for å huske hvor sterke vi ble sammen. Man kan minnes og sørge for de livene som gikk tapt, men også se hvor nydelig de har gjort alt sammen av respekt og kjærlighet. "

    Det var utrolig fint sted, det ga så mange forskjellige følelser. Følelser, tanker og respekt. Hver og en av de personene som har navnet sitt der er helter, helter som mistet livet sitt på tragisk vis. Hver og en person var like viktig, de betydde noe. Noe jeg håper alle fortsatt ikke glemmer selvom noe tragisk ikke har skjedd. Husk at alle er like mye verdt, uansett penger, farge eller drømmer. Vi er en for alle, alle for en. Akkurat sånn vi er når noe tragisk skjer, så må vi aldri glemme å se hverandre uansett. Hver gang alle står sammen, klarer vi det umulige. Vi blir sterkere av det. Vi blir bedre og sterkere av å hjelpe de som trenger hjelpen vår, uansett om vi ikke har mye å gi. Man får igjen så mye mer av å sette pris på andre mennesker, se de og lytte til de. For uten alt på utsiden, er vi alle like på innsiden. Vi har følelser, et hjerte og en kropp, uansett størrelse eller fasong. Vi er mennesker. 

     

    Mine tanker går ut til alle dere som sliter. Dere som føler dere forlatt, dere som har mistet noen, dere som føler dere oversett og til dere som ikke har det så bra. Husk at dere aldri står alene, uansett hvor hardt livet blir eller hvordan ting føles. 

    - Karianne Vilde

    • 5 kommentarer

    So fly in Manhattan

    • 15.04.2016 kl.18:50


    •       Chanel veske - Bukse fra Bik Bok - Top shop, topp - Skinnjakke (Kaja sin) - Sko (Steve Madden​)


      

     Det er så trist å være tilbake i Norge igjen.. Jeg savner virkelig byen alt skjer i, jeg savner å sitte å skravle med Kaja natten lang, helt til vi finner ut at vi faktisk ikke rekker å sove noe. Jeg savner at det alltid var noe som skjedde bare man gikk ut av døren. For ikke glemme de ekornene som fløy rundt bena hver gang du var ute, eller den deilige crêpe med sjokolade og bananer. Det er det som er det beste ved å reise. Alle de gode minnene du opplever, føler og ser. 

     Når jeg kom hjem har jeg ikke gjort annet enn å sove bort dagene, jeg har ikke hatt peiling på hvilken dag som er hva, hva jeg skal gjøre eller hva som er viktig. Det er så sykt, men man må bare bite tennene sammen, så kommer man seg gjennom det. 

     Nå starter jo også bursdagsjam perioden. Alle har bursdag. Virkelig. Alle. Jeg skjønner aldri hvordan jeg kommer meg gjennom disse månedene, men til syvende og sist, så skjer det alltid. Jeg har jo bursdag rett etter 17. Mai, så jeg sitter egentlig her å planlegger om jeg skal ha en stor feiring eller en liten gathering med venner. Jeg liker jo alltid å gjøre ting stort når jeg først gjør det, men jeg vet faktisk ikke om jeg har tid i det hele tatt. Mai er jo den månd det skjer mest i av alle månd i året. Time will show.

      

     - Karianne Vilde

     • 2 kommentarer

     Time flies in NYC

     • 09.04.2016 kl.08:40
     • - Photobomb right there tho -


      Then we where here again tho. Kj og jeg sitter her på lan elrns. Mac'ene er oppe og vi blogger for harde livet, gårsdagen? Ja, hvor ble den av, haha. Tidsforskjell, det er noe dritt. Vi lever literally et annet liv her, hjemme føles så fjernt, men likevel så nært. Jeg husker ikke hva vi har gjort engang, utenom at jeg endelig fikk sett time square og vært innom victoria secret butikken. Da var turisten fornøyd, og Kaja var glad hun slapp å høre meg mase noe mer om det. Kaja skulle ta bilder for noen vesker fra Korea, neimen klarte fotograften å snike til seg noen bilder med meg også, så K og jeg stod å poserte med både vesker, sminke og noe annet rart i NYC gater i SoHo. Haha, herregud. 

      Jeg er egentlig sykt overtrøtt her jeg sitter. Tror ikke jeg jeg vet at jeg ikke har noe fornuftig å komme med for øyeblikket, da Kj og jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å le. Selvfølgelig fordi vi må være stille, da alle andre som bor her sover. Jeg hadde egentlig sovnet, men ikke F'en som Kaja skulle la meg drømme videre, så hun hoppet og dro i meg til jeg kom ut i stuen med henne. Herregud, nei nå må jeg bare legge meg.. Dere får ha en fin lørdags morgen videre, så får jeg dra meg meg KJ for å sove.

       

      - Karianne Vilde

      - Følg meg på facebook og bloglovin for daglige oppdateringer -

      • Én kommentar

      New York by day

      • 07.04.2016 kl.20:27


      • - This day -

       God morgen, eller kveld er det kanskje hos dere nå. Dagene her går fortere enn man kan tenke seg, og været skifter fortere enn hva jeg rekker å blunke, men ellers er alt veldig bra! Vi dro innom One World Trade Center etter kinoen i går, men den var stengt, så vi får heller prøve lykken i dag eller noe. Vi var på før-premieren til snow white and the huntsman 2 som kommer ut om 2 uker. Herreguuud, den var så fin. Hele salen klikket da Chris Hemsworth plutselig dukket opp på skjermen. Altså, det var stående applaus, og alle jentene skrek. Tror de kommer til å få mye poeng for den scenen der altså.

       Dere får ha en fortsatt fin kveld videre!

        

       - Karianne Vilde

       • 2 kommentarer

       Street style

       • 05.04.2016 kl.15:38
       • Jeg startet egentlig med dette innlegget halv 11 i går. Men jeg innså fort at klokken var jo 04.30 i Norge, så jeg kunen faktisk legge meg for å sove før jeg "fullførte" innlegget. Det er så deilig å endelig være her. Selvom vi så og si blåste bort i går, så var det deilig å tenke at jeg ikke trenger å stresse med noe på en hel uke. KJ og jeg styret rundt i Stuy Town, knipset noen bilder, før vi innså at fingrene våres ville fryse av hvert øyeblikk hvis vi ikke dro snart. Derfor gikk vi rundt i byen for å finne noe der vi kunne spise middag og selvfølgelig crêpe med sjokolade og bananer. OMG, så deilig det var å spise det igjen. Der vi spiste var de eksperter på sjokolade, så man kunne jo ikke akkurat unngå det? Herregud, tenker fortsatt på smaken.. Dit skal vi igjen, koste hva det koste vil.

         

        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

        Heldigvis for meg at jeg er med Kaja her nede, for jeg ender alltid opp med å gi det dobbelte i driks, for alle mener alltid at de ikke har veksel, så jeg sier jo alltid at de kan beholde resten.. Når jeg skulle ta taxi fra flyplassen og til leiligheten til Kaja, kostet taxien 51 dollar. Jeg hadde bare tatt ut 50$ lapper, så jeg ga han hundre. Han forteller at han ikke har veksel, og dumme meg ber han om å beholde resten. Ha ha, jeg har aldri sett en så glad taxi-sjåfør i hele mitt liv.. Han var så happy at han literally danset ut av bilen, sa "God bless you" typ 7 ganger, vinket og hoppet til Kaja og smilte fra øre til øre. Sykt søt, men det var jo da jeg skjønte at 50 dollar var litt mer en hva jeg så for meg.. Ha ha.

        Men nå skal jeg få vekket KJ her. Jeg ble jo vekket av IF ringte meg ang reiseforsikring. Tidsforskjell, det er noe dritt.

         

        Vi blogges! 

        Karianne Vilde

         

        • 10 kommentarer

        WHAT I WANT

        • 12.03.2016 kl.21:11

        • - Travel -

          

          

         Jeg kunne satt meg på flyet om en time. Dratt. Dratt akkurat dit jeg vil være. Nye opplevelser, smaker og minner. Jeg savner bestevenninnen min så alt for mye nå, tenk at jeg aldri har besøkt henne før? Hun og jeg som kun brukte 5 minutter for å komme til hverandre, lagde oss te og endte opp på spontanturer. Men nå? Nå bor hun på andre siden av kloden, så langt unna at jeg ikke kan svippe innom henne eller finne på noe med henne når jeg vil. Det savner jeg, savner å kunne diskutere med henne om ting, selvom vi aldri kom til en enighet, da vi begge var like sta og begge hadde alltid rett. Ja, vi var nok ganske jævlige begge to, men jeg ville ikke hatt det på en annen måte heller. Den dagen jeg kommer ned dit, da, da skal vi skåle med tekoppene våres for tretusende gangen, og legge en snikete plan igjen. For det er jo det vi er best på. Bare denne gangen vi møtes i statene, trenger vi hverken kjøpe alkohol i bakgater, få VIP biletter av Chriss Arata på stranden eller tryne fra scenen. For nå er vi gamle nok til å gjøre alt lovlig og bedre.  
          

         Jeg savner deg KjB. Håper jeg ser deg fortere enn du aner <3

          

          

         @Kariannevilde

         • 4 kommentarer

         Sannheten om Vegas

         • 04.10.2014 kl.14:22


         • Vannet i denne fontenen beveger seg likt med musikken, utrolig fint å se på og få med seg. - Ligger midt i the strip


          Her fikk jeg akkurat vite at det var dette hotellet de hadde spilt inn Hangover. Løp bort til fontenen og tvingte Ida til å ta bilde av meg. *knis*


           Her tvingte vi en random turist til å ta bilde av oss, siden vi ikke fant Ida haha

          På andre siden av pawn shop, så var det et kjent maleri. Eller jeg vet faktisk ikke helt hvem de på bildet er? Men han som bodde i Vegas sa det var et veldig kjent maleri og statuer som var på et fjell eller noe? Og at jeg burde ta bildet med de, så jeg hadde det. Så hvis noen er kjent med dette bildet eller vil ta bildet med det, så er det i bakgaten bak den kjente pawn shop.

          Verdens største gift shop


           

          For en fantastisk tur dette har vært! Jeg har opplevd så utrolig mye på den tiden jeg var der. Jeg har virkelig fått mange minner for livet og jeg skal definnetivt tilbake til Vegas igjen. Det ble litt mindre blogging der nede enn jeg hadde håpet på, det var så utrolig mye jeg ville dele med dere mens jeg var der. Men det var så tidsforskjell at når folk forventet et blogginnlegg fra meg så sov jeg eller var ute. Jeg prøvde å blogge litt mens jeg satt meg ned noen få minutter, så ble som oftest noen dårlige og raske blogginnlegg som jeg skal få prøvd å få endret litt på senere. Når jeg kom hjem til Norge igjen, sovnet jeg med en gang, men våknet ved midnatt og var oppe hele natten og prøvde å fikse alle de tingene jeg skulle, for jeg hadde en lang liste med ting jeg måtte gjøre med en gang bla å poste et innlegg på bloggen noe som alle de som hadde kommet til semifinalen skulle gjøre. Du kan stemme på meg -HER-  det er kun 4 dager igjen til de med flest stemmer blir nominert til finalen, så da håper jeg alle mine kjære lesere og de som bare har dukket innom bloggen gjerne vil stemme på meg. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Mens jeg har vært hjemme igjen i Norge noen få dager har det ikke akkurat vært noe bedre, sovner kl 07.00 på morningen og våkner 17.00, så dagene blir jo snudd veldig opp ned her.. Holdt Charlotte oppe til kl 6 i natt, men hun vekte meg kl 10.00 for hun skulle på jobb, så håper jeg klarer å få snudd døgnet litt bedre nå.

          Men tilbake til turen, så har jeg endel folk jeg gjerne vil takke som hjalp meg med å få en perfekt ferie. For uten dere så hadde ikke turen blitt så bra som den ble.

          Så jeg vil takke en av de mennene som jobbet på flyplassen i Vegas, som jeg først spurte om hjelp til hvor jeg skulle gå for å sjekke inn der jeg skulle (det er 2 flyplasser og jeg stod tydeligvis på feil) som først forklarte veien, men etter 5 minutter skjønte han raskt at jeg ikke kom til å finne frem der nede han hadde beskrevet for meg, så han gikk rundt hele flyplassen for å lete etter meg. Så etter han hadde lett etter meg i ca 15 min så fant han meg lost i et tomt lokale langt nede i kjelleren, (haha, aner ikke hvordan jeg kom meg dit engang) Så han hjalp meg med kofferten og fulgte meg til busstoppet jeg skulle vente på neste buss som kjørte til den andre flyplassen. Der ventet det en annen fyr som het Pete tror jeg det var, som hjalp meg med både kofferten og tingene mine inn på den andre flyplassen men også hjalp meg med å finne ut hvor jeg skulle sjekke inn og faktisk nesten mistet sitt eget fly for å hjelpe meg. 

          Takk til Kris og kompissen hans som reddet Ida og meg, når vi ble strandet på flyplassen i Vegas og ikke kom oss hjem på søndag. Som lot oss kræsje på sofaen dems og kjørte oss rundt i Vegas og faktisk fikk se hvordan de som levde der bodde og se hvordan nabolaget var.

          Tusen takk til den supersnille mannen som også jobbet på flyplassen der nede, som faktisk kjøpte mat og drikke til oss når vi satt der uten noe som helst penger og pass og ikke kom oss hjem.

          Takk til de Norske guttene vi møtte her nede, som lot oss kræsje noen timer på hotellrommet dems når vi måtte sjekke ut av vårt hotell.

          Takk til Marius, Thomas og Vidar som lot meg kræsje både første og siste natten min nede i Vegas på hotellrommet dems (suitten) og for alt annet.

          Og takk til "Petter" som ble med meg på "get lost in the city shopping turen min"

          Takk til Julie & Ida for en amazing Vegas trip og for alle de gangrene de måtte bruke all sin makt for å vekke mitt tunge sovehjerte. Og takk til pappsen som måtte smelle hammeren i taket og få fart på bankene og gjøre alt i sin makt for å prøvd å få overført penger til meg på en søndag, når jeg ble strandet der nede.

          Og sist men ikke minst alle dere andre som kastet alt dere hadde i hende deres for å hjelpe meg hver gang jeg ble en lost puppy og ikke ante hva jeg skulle. Jeg er utrolig takknemmelig for alt av hjelp og støtte hver og en har gitt. Dere er alle gull verdt <3          #travel #reiser #vegas #lasvegas #US #usa #world #adventure #kariannevilde 

          • Én kommentar

          Flytter til Vegas!

          • 26.09.2014 kl.18:54


          •             Innkjøpene dag 1: Kjole BEBE xs // Shampoo & Balsam Joico // Bikini, truser, iPhone deksel, genser Victorias secret // Birthday girl Claries


            Dag 2: To jakker til Chanel // adopt som vi kan bruke i US // Kosevest fra Forever 21 // DUO vippelim (det beste livet du noen gang kan bruke) Smashbox primer SEPHORA//
            

           Det er så mye jeg må fortelle at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal si.. Men langt om lenge men lengere enn langt så fant jeg ut i går at jeg hadde bestilt hjemtur biletten min til tirsdag og ikke søndag som jeg trodde hele tiden? Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne ha klart å sett på biletten så mange ganger utenom å ha sett at jeg faktisk hadde bestilt biletter for en hel uke. Nå har jeg kun 500 kr igjen resten av turen og jeg skal jo sjekke ut av hotellet 11.00 på søndag og jentene drar også hjem til Norge  på søndag, selv om guttene blir igjen så aner jeg virkelig ikke hva jeg skal nå jeg altså, får vell bare flytte hit imens for å tjene litt mer penger.

           Jeg hadde jo lyst til å kjøre til LA for å se Hollywood skiltet og egentlig fått opplevd den kjøreuren fra Vegas til LA, og tatt helikoptertur over Grand Canyon men selvfølgelig så skulle jeg bruke opp alt jeg hadde av penger på en dag. Det blir jo til at man shopper veldig unødvendige ting, hvertfall hvis man har drukket litt først, det fikk jo alle med seg når jeg var i Miami FL. Men vi har faktisk fått opplevd så utrolig mye på disse dagene vi har vært her, gått opp og ned THE STRIP så utrolig mange ganger, spist alt av hva som går ann å spise,  vi har til og med vært på det lokale utestedet her nede, der kun de lokale og de som eide de største utestedene i Vegas holdt til, så vi minglet med mange av de som var der. Vi har blitt kjent med utrolig mange mens vi har vært her, så man skal ikke si noe på at vi ikke er sosiale. I går tok vi bussen (fant ut at vi måtte være litt mer økonomiske enn hva vi faktisk var i begynnelsen) så bussen var stappfull og alle spurte oss om alt mellom himmel og jord og vi skravlet i vei, helt til vi skulle gå av bussen som stoppet utenfor hotellet vårt ropte alle som var på bussen og den ene etter den andre heiv seg over den andre for å vinke og ønske oss lykke til videre på turen vår. Ha ha Amerikanerne er så søte her nede, veldig typisk at jeg som snapper alt mellom himmel og jord faktisk ikke snappet det øyeblikket der.

            

           Også i går når vi var på vei hjem, så detter det en jente om på gata helt sykt, så plutselig så går øynene helt bakover eller hvordan jeg skal få forklart det, også ligger hun helt stille, så jeg går forsiktig mot henne for ingen går bort og jeg var usikker på om hun var en narkoman som fikk et annfall og døde for det annsiktet der var helt sykt å se på, (ville jo ikke bli drept hvis det var en narkoman) men så får jeg med meg at hun har shopping poser i hånden sin så jeg prøver å få kontakt med henne og det strømmer på folk som skal hjelpe og typen som var på andre siden av gata kommer løpende.. også reiser denne jenta seg opp og spørr meg om hva som skjedde, for hun viste ikke hva som hadde skjedd, også blir hun skikkelig svimmel igjen og blir tatt imot av de andre som var rundt der. Så vi ringer til ambulansen og folk kommer med både drikke, håndklær med kaldt vann og hjelper skikkelig til. Så shoutout til folkene her nede der alle stod på for å hjelpe en person.

           Jeg får jo ikke det annsiktet og de øynene ut av hodet mitt, for etter alle de skrekkfilmene jeg har sett på, så var det akkurat som om hun var med i Exorcisten at en demon kom inn i kroppen hennes.. Så jeg har vært litt skremt etter den episoden, men jeg håper virkelig ikke at det var det og at alt går bra med henne nå J

            

           I dag spiste vi forkost på en veldig American restsurant som men alltid ser på filmer der vi bestilte egg-omelett og pannekaker, vet ikke hvorfor vi bestiller så mye hver eneste gang for vi klarer aldri å spise opp og de har jo de største porsjonene i historien her nede også. Men det var faktisk noe av det beste jeg noen gang har smakt! De andre jentene dro rett til et kjøpesenter etter vi hadde spist, men jeg ble igjen her for å få blogget litt og fått fikset på alt det jeg ikke har rukket mens jeg har vært her. Også har jeg ikke penger haha.

           Men i dag blir en veldig lang dag, for vi skal jo feire bursdagen til Marius i dag, så det blir dagsfylla ved poolen, så skal vi ut å spise, gå opp på det største tårnet her nede og se utover utsikten og så ut på byen igjen.

           Jeg tror jeg har lagt på meg en del her nede, med bare fyll og amerikansk mat #stappmett2014

           Nå vorser jeg litt på rommet mens jeg blogger for å få kommet i gang, klokken er jo allerede 09.15 ha ha! 

            

            

           Hva har du gjort disse dagene? Har du vært i Vegas før? Eller dratt på en spontantur til US før? 

           • 2 kommentarer

           Bildedryss fra USA

           • 26.09.2014 kl.00:58


           • Har så lite tid til å blogge her nede har jeg funnet ut. Er så sjeldent på hotellrommet, når jeg først er der så tar vi en rask tur innom for å skifte og ordne oss raskt ellers er det sent på natten da vi alle er stup fulle og sovner med en gang..

            • Én kommentar

            En vakker dag i Miami

            • 05.03.2014 kl.03:13


            • Nå ligger vi på hotellrommet vårt ved Miami beach, gårsdagen tok endel på kroppene våres egentlig. Vi dro på et utested som heter Cameo, så vi dro til south beach for å spise middag før vi dro ut.

             Vi hadde vorset endel på rommet før vi gikk ut for å spise også drakk vi litt vin til maten, før vi møtte to gutter som akkurat hadde vært på polet så de ville dele drikke med oss for de var promotører for den nattklubben vi skulle på.. Haha.....

             Kvelden ente utrolig bra, jeg var stup dritings og danset som bare det sammen med noen andre jenter fra US, siden det var springbreak 2014 college night så var det bare folk på alderen vår der inne, noe som var litt bedre en de andre klubben vi hadde vært på, for der var det endel "rikmannsfolk" som skulle vise frem bilene og pengene sine, noe jeg faktisk ikke er så fan av.

             Men som sagt så kommer man veldig langt som jente her nede i USA, her får man alt gratis så og si.. Mat, drikke, inngang osv og folk konkurrerer om å få oss med på sin nattklubb.

             Når vi satt å spise frokost i aka "bargate" resturant i south beach i dag, så kom det nermere 10 menn bort for å gi oss nr sitt, vissitkort og skulle gi oss de beste tilbudene på klubbene sine og prøvde å snakke dritt om de andre klubbene bare for at vi skulle bli med de i dag. Også lå vi ikke akkurat så mye i fred på stranden heller, folk fortalte at de hadde hus ved stranden og de ville klubbe med oss også ville de ha bilder med oss osv, så ikke nok med at vi var ganske så fulle isted på morningen etter at vi startet med store drinker og champanige så var vi ganske utslitte etter all pratingen med alle og soling ble det faktisk ganske lite av. Vi alle tre sovnet på vei hjem i taxien haha. Så nå lader vi egentlig bare opp til i kveld, hvem klubb vi ender opp på vet vi ikke helt enda men det kommer nok til å bli en ganske så bra kveld.

              

             Jeg har jo tenk litt her nede å starte på skole i Californina nå snart, og jeg snakket jo om det med noen jeg møtte her nede og de var skuespillere, så de mente jeg var perfekt til å spille inn i filmer her nede i US og skulle sende bilder av meg til skolen de gikk/går på. Så ja det hadde jo vært utrolig gøy egentlig, for jeg elsker jo sånne ting.
                                          


              

             Jeg har enda ikke fått bagasjen min igjen, så forsikringsselskapet mitt har bedt meg om å skrive ned alt jeg hadde i kofferten min så de får erstatet den.. Noe jeg syntes er utrolig kjipt, for mange av de tingene der var uerstattelige ting, så uheldigvis for meg så drar jeg tilbake til Norge med en koffert mindre..

             Jeg har også funnet ut at jeg aldri igjen skal gå inn i en butikk når jeg er full, for jeg får så dårlig dømmekraft og bruker penger på utrolig mye ubrukelige ting..

             I går byttet vi også hotell til Miami beach sååååå her blir det nok #spump all day and night long.

             • 2 kommentarer

             Party in the U.S.A

             • 02.03.2014 kl.00:47


             • Først og fremst så må jeg bare fortelle at Amerikanere er så utrolig høffelige, uansett hvem du møter eller hvor du møter de så er dem like hyggelige og like pratsomme alle sammen.. Uansett alderen dems både unger, ungdommer, voksene eller eldre, alle prater og gir deg komplimenter uansett hva det er! Jeg gikk alene tidlig på morningen i dag til Wallgreen (matbutikk) for å skaffe meg litt frokost og ja jeg var så hangover og ville egentlig ikke se dagslys eller at noen skulle se meg, men alle som går forbi hilser gir deg komplimenter og er så utrolig hyggelige. Du kan tenke deg dagenderpå i Norge da.. Ingen ville stoppet opp for å gi deg noe som helst komplimenter eller snakket til ukjente folk uten grunn! Jeg husker noen timer før jeg skulle dra til Miami så dro jeg på butikken med Stine og da var det en gutt som kikket på meg, så dama hans begynte å bråke med meg og snakke stygt til meg herreguuud haha, hun gikk skikkelig etter meg på en MATBUTIKK. Her nede løper jentene etter oss og vil bli venninner og skriker komplimenter etter oss ikke dritt.
               
              Men for å faktisk snakke om gårsdagens så var det en utrolig spennende og koselig kveld ute med venninne mine, vi får faktisk nesten alt gratis her nede, drikker, drikkebonger vi blir dratt inn på de forskjellige utestedene og lever virkelig som noen prinsesser her nede!
              Alt som skjedde den kvelden der er faktisk minner som jeg kommer til å huske for resten av livet mitt, vi møtte så utrolig mange hyggelige mennesker som gjorde kvelden komplett! Ikke nok med at vi fikk noen stalkers (haha håper virkelig ikke de leser bloggen og oversetter..)
              Men nei vi hadde virkelig the night of our life! Jeg trur virkelig ikke jeg har ledd så mye på en veldig lang stund og hvertfall ikke når vi våknet og skulle gå igjennom videoene vi hadde filmet.. 
               
               
               
               


               


               
               
              Men i dag har vært en helt fantastisk dag med masse sol, latter og bading. Vi lå ved poolen i dag siden vi ikke orket stranden, så mens jeg var ute i vannet så kom det en liten unge ved siden av meg og hermet etter hva jeg gjorde og ville sitte på ryggen min og henge med oss, så for å gjøre en lang historie kort så satt vi barnevakt resten av den dagen der! Haha
              Faren var alene med 2 barn, et som var 1 år og hun andre var 3 år, så han tok utnytte av å plasere de to ungene bort til oss hele tiden.. Jeg som faktisk ikke er noe glad i barn ble jo barnepasser når jeg egentlig skulle brukt tiden min på å tane meg, så til de som faktisk vet at jeg ikke er noe glad i barn (de jeg ikke kjenner) ja dere hadde faktisk fått sjokk av å sett hva jeg har drevet med i dag.
               


               
               

              OOOOOG for deere som fortsatt lurer på hvordan det går med kofferten min så har jeg enda ikke fått den tilbake, jeg ringte de isted for å høre hvor henn i verden den var, men de sa faktisk at de ikke viste hvor den var... Så ja, det blir fortsatt krøller på meg helt til jeg får tilbake min kjære koffert.
               
              Nå ser vi alle ut som noen uteliggere og sitter i internettkroken på hotellrommet vårt, vi er faktisk veldig usikre på om vi faktisk skal dra ut igjen i dag pga vi er faktisk veeeldig fyllesyke også er det disse stalkerne våres da, som vi er veldig redde for å møte på.. Haha.
               
              Sleep tight Norway jeg oppdaterer om vi drar ut eller ikke i morgen. 
              • Én kommentar

              Shop til u drop in Miami

              • 01.03.2014 kl.03:30


              • Nå har vi nettopp kommet hjem etter en lang dag med shopping. Har kjøpt mye forskjellig, alt fra sminke til undertøy og klær. Siden jeg mistet bagasjen var det mye jeg trengte, så det var godt å endelig få på seg litt nye klær! Er veldig mye fint her og bra utvalg i butikkene, og det endte selvfølgelig med fulle poser for hver butikk vi gikk innom. Til slutt måtte vi gi oss, og satt oss ned på en pizzaresturant for å spise og slappe av litt. Nå som vi har kommet tilbake på hotellrommet og fått roet oss ned etter all handlingen, skal vi ut igjen. Igår var vi ute i Miami, men idag skal vi sjekke ut hva Fort Lauderdale har å by på. Har allerede møtt mange hyggelige og koselige mennesker, så det skal bli gøy å dra ut idag og møte dem igjen!

               Litt av hva jeg har kjøpt:

               Mikchael kors veske - blå

               Ola bukse - Abercrombie & fitch

               T-skjorte- Abrecrombie & fitch

               BH'er -Victoria's secret 

               Truser - Victoria's secret

               Rosa bagg- Victoria's secret

               Kremer, body lotion, parfymer - Victoria's secret

               Gullsko - Aldo

               Ringer - Aldo

               Gullveske - Aldo

               Sminke og div - Sephora

               Kjoler, capser osv - aner faktisk ikke hva den butikken het igjen, såååå ..

               Nå surrer vi bare på hotellrommet, vorser og fikser oss og har det veldig morro med alt vi har opplevd på disse to dagene (internt) 

               Jeg har jo brukt nesten 10.000 kr bare i dag så føler jeg bare burde holde kortet mitt hjemme på hotellrommet for resten av uken..

                

                

               Vi blogges om hvordan kvelden vår ender! Sleep tight we are going out ;-*

               • Ingen kommentarer

               I'm in Miami biiiitch

               • 28.02.2014 kl.15:58


               • Heihei Bloggen!

                Nå har jeg vært i Miami i 1 døgn allerede å fått oppleve så utrolig mye på reisen min som tok nesten 1 døgn.. Ja jeg kom meg ned alene helt frem til Hilton Hotell inn på rommet til jentene for å overaske de.

                 

                Uken før jeg dro så skjedde det så utrolig mye som gjorde at jeg ikke hadde noe tid til å blogge, men jeg skal blogge så mye som mulig her nede å oppdatere på hva vi finner på her nede haha.

                Jeg dro jo til Sverige for å møte Simen på turnè før jeg tok meg en liten tur til Hemsedal på hytten til Bettina for å dra på jentetur, før turen gikk videre ned til Miami.

                Jeg opplevde så sykt mye rart på denne turen mange syke mennesker, å jeg våknet på fanget til en random gutt på flyet, haha det var mer morro når jeg kom til jentene å fortalte det enn når jeg faktisk satt midt imellom en guttegjeng som skulle på guttetur.. hah men ikke nok med en utrolig lang flytur alene og mange køer og passkontroll jeg gikk nemmelig rundt i 2 og en halv time for å lete etter bagasjen min, noe som viste til at den søte rosa kofferten min aldri kom seg frem til Miami.. De aner ikke hvor den er, men hadde en liten anelse at den faktisk lå igjen i London, siden siste gang jeg så den var i Oslo!

                 

                Så når jeg kom frem til Hotellet til Oda & Kaja måtte jeg jo låne klær og sminke av de, og vi hadde utrolig mye å fortelle hverandre, mens jeg sminket og fikset meg også koste vi oss med to vinflasker, før vi tok turen videre til en sushi resturant der vi spiste utrolig god sushi og vi poppet enda en vinflaske, også med tanke på alt jeg hadde gått igjenom den uken før jeg kom ned så bestemte vi oss for å dra på et utested i Miami.. Mer om det kommer jeg ikke til å fortelle her på bloggen, men jeg kan love dere at det var god S! haha

                 

                Men nå har vi akkurat våknet nesten også skal vi få i oss litt frokost før vi skal utforske Fort Lauderdale også må jeg shoppe inne litt nye ting med tanke på at jeg ikke har noe koffert..

                                                  Noen håndplukket bilder som kunne komme på bloggen.. Resten kommer i Miami boka med lås på.

                Vi snakkes ;*

                • Én kommentar
               • Designet av

                Camilla Haukjem