hits
Sminke og SkjønnhetSlik fikk jeg brunfargen min

 • 05.08.2018 kl.20:39


  • Reklame | Betalt innlegg av Good for me

   Endelig er den deilige sommeren her og brunfargen sniker seg innpå. Som jeg har skrevet tidligere så har ikke jeg super pigmentert hud som mange andre, dermed tar det litt lengere tid for meg å bli brun. Men etter jeg startet på TANCARE får jeg en raskere og dypere brunfarge enn hva jeg ellers pleier å få.

   Jeg er egentlig ikke en person som klarer å holde meg til rutiner som det å huske piller på morgenen. Jeg har aldri gjennomført kurer eller hva det nå måtte være da jeg alltid glemmer å ta de.. Men nå setter jeg på kaffen med en gang jeg står opp, tar alle pillene (Du skal kun ta èn TANCARE tablett om dagen) deretter tar jeg ansiktsrens-rutinen og dagkremene etterfulgt av tannpuss. Det er veldig "stort" for meg som aldri har hatt rutiner eller klart å huske tabletter noen gang. Mye av grunnen til at jeg husker dette er fordi jeg blir brunere både med og uten sol, samtidig som huden min har blitt mye bedre av renserutinene mine.  

   Ansiktet mitt får heller "aldri" farge men nå ser jeg ikke likblek ut der lenger etter jeg startet på TANCARE og jeg bruker solfaktor 40.

   Processed with VSCO with av4 preset

   1 kapsel om dagen og du får en gylden brunfarge 

   Processed with VSCO with 4 preset

   Jeg hadde kun solet meg i 2 dager, og jeg ble nesten trippel så brun som de andre ved å gå på TANCARE. Allerede før reisen startet jeg å gå på TANCARE kapslene for at jeg skulle oppnå en raskere brunfarge nede i Los Angeles. Før jeg i det hele tatt hadde solet meg var det flere som kommentere om hvor brun jeg var, og da hadde jeg akkurat kommet fra snø og kulde. Jeg hadde blitt brunere av TANCARE kapslene uten sol - æh. Jeg hadde ikke innsett hvor gylden og fin farge huden min hadde fått før jeg så hvor mye brunere jeg hadde blitt på den lille tiden. Jeg startet å ta èn kapsel om dagen før frokost sammen med de andre vitaminene mine og kaffen. Dette holdt jeg hver dag frem til jeg dro - her nede får jeg ikke hatt min lille rutine med kaffe og vitaminer, men TANCARE kapslene glemmer jeg ikke når jeg ser hvor brun jeg blir av de.. 

   Processed with VSCO with c8 preset

   Processed with VSCO with c1 preset

   Dette er en av de eneste produktene jeg er utrolig fornøyd med, og kommer til å fortsette med dette. Du får kjøpt TANCARE kapslene HER

   Processed with VSCO with c8 preset

   • Én kommentar

   Veien til et kritthvitt smil

   • 29.07.2018 kl.17:57


   • Reklame | Betalt innlegg av Premium white

     

    DCIM\102GOPRO\GOPR2512.JPG

     

    Dette må være den beste og raskeste veien til et kritthvitt smil. Av alle tannblekningsprodukter jeg har testet ut, så er det denne fra premium white jeg er mest fornøyd med da du oppnår raskt et hvitt smil og det gjør heller ikke vondt. Jeg har vært borti en del produkter til å bleke tennene, som gjør både utrolig vondt, det tar evig lang tid og fungerer heller ikke optimalt. Flere kan tenkte at det ikke fungerer, men den har overgått alle mine forventinger og jeg så tydelig resultater etter første behandling. Det er anbefalt at man gjennomfører èn bleking fire dager på rad for best mulig effekt og gjentar prosessen annenhver måned. Eller bruke denne behandlingen til du syntes tennene dine er hvite nok. Jeg bruker den 1 gang i måneden eller hvis jeg skal noe spesielt. 

    ​Spesielt bra for meg som elsker kaffe og rødvin for det gjør at man får misfarget tenner, og jeg får opprettholdt tennene hvite med premium white settet mitt.  Smilet er det første og viktigste på en person, og jeg syntes at flere burde tenkte litt mer på dette. 

     

    .    .    . 

    DCIM\102GOPRO\GOPR2494.JPG

    Premium white

    Slik gjør du det:

    Det ser kanskje litt avansert ut ved første øyekast, men det er langt fra avansert.

    Du starter med å koke vann i en kjele, deretter dupper du de i ca. 3 sekunder, du vil se at de begynner å visne. NB! Ikke hold de for lenge under vann. Ta deretter tannskinnen inn i munnen, bit tennene sammen og press skinnene inn mot tennene. Når du har gjort dette på begge to kan du kutte av biten foran som du har holdt dem i. Etter dette så legger du litt av tannblekings-gelèn i skinnen.

    Bruk sprayen på din egen tannbørsten og spray 3 ganger. Puss i 60 sekunder. Du kan spytte ut men ikke skyll munnen etter. Umiddelbart etter du har pusset tennene, setter du inn tannskinnen med tannblekningsgelèn. Sett deretter inn LED-lyset over tannskinnene. And voila! Nå kan du bare vente i 25-30 min. 

    Du får hele 60% rabatt ved å KUN bestille fra bloggen min HER

    Ordinær pris 1190,- nå 449,-

    Rask levering og gratis frakt!

     

    Hvis du vil slippe å ha gule tenner igjen kan du gjøre som meg og flere andre, ved å bestille din pakke hos Premium White. Min link gir deg 60% i rabatt <3

     

    • Én kommentar

    Dette har jeg på badet

    • 23.07.2018 kl.18:22


    • Reklame | delvis sponset produkter

     Processed with VSCO with c8 preset

     Dette er forsåvidt ikke et reklameinnlegg, kun at jeg får så ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker til hår og hud. Så dette er altså hva jeg bruker daglig. Shampoo og balsam fra Hempz, hårkur og lilla-shampoo fra JARMANN og enda en hårkur fra Matrix. Alt dette får man kjøpt hos Hendrix hair <3 Jeg har også serien fra joico jeg bruker innimellom. Skrubb, body lotion, barberskum og såpe bruker jeg fra Rituals. Det er seriøst de beste kroppsprodukter som finnes. Jeg har også en gjestebok som jeg kjøpte i Los Angeles, for at venner kan skrive eller lese i den hvis de skulle bruke alt for lang tid.

     Jeg har nylig testet ut Brazilian Bum Bum kremen og den var helt fantastisk!

     Favoritt parfymen min er fra missoni 

     Processed with VSCO with c8 preset

     Når det kommer til hudpleie så har jeg virkelig!! forelsket meg i serieren til Nimue, og jeg er så flink til å bruke den både morgen og kveld. Siden det har vært festivaler og masse surr som har endt opp med at jeg har slurvet litt og det har igjen endt med at jeg fikk skikkelig dårlig hud. Derfor har jeg de siste dagene vært ekstra nøye med rens, masker og kremer, noe som har gjort at jeg har fått tilbake gløden og renheten. Jeg begynner uheldigvis å bli tom, så på tide med litt påfyll. NIMUE produktene får du kjøpt hos Ambience by Gentiana. Til håret etter dusjen bruker jeg OUAI og JARMANN de gangene jeg skal ha krøller. Elizabeth Arden er alltid en sikker vinner når det kommer til håndkrem. For ikke å glemme TEA TREE OIL som jeg bruker på kviser. Amaze.

      

     Dette er noen av de produktene jeg bruker i hverdagen. Er det noen av disse du bruker?

     • Én kommentar

     Slik får du fin hud med rødvin

     • 26.06.2018 kl.18:18


     • Reklame | Betalt innlegg - Maybeauty // Nailsbym1

      Processed with VSCO with al6 preset

      Hvem er det som ikke elsker rødvin og fin hud? Ingen håper jeg  - Derfor er det fantastisk når man kombinere begge deler på en mandagskveld. Jeg har testet ut flere av Maybeauty sine produkter og ansiktsmasker og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Julianne og jeg brukte den fantastiske mandagen i går til ansiktsmasker, rødvin, ost og kjeks og pratet om livet. 

      Processed with VSCO with a4 preset

      Jeg er så heldig at jeg får dele ut 30% rabatt med dere på disse nydelige ansiktsmaskene jeg aldri kommer til å slutte med. Hvis du også vil prøve disse, kan du bestille direkte fra linken HER eller bruke rabattkoden "karianne06"

      Processed with VSCO with k3 preset

      Processed with VSCO with nc preset

      Forresten - jeg er så forelsket i de nye neglene mine fra nailsbym1

      Processed with VSCO with q4 preset

      Denne masken her drar bokstavlig talt opp døde hudceller og hudormer.

      • Én kommentar

      Hvordan går det med tatoveringene mine

      • 25.05.2018 kl.10:20


      • Reklame | Sponset behandling Remove.no

       Jeg får så ofte spørsmål om hvordan det går med tatoveringene mine etter laserbehandlingene og nyskjerrig på hvordan de ser ut i dag. Nå er det bare litt blasse tatoveringer igjen og ikke lett å tyde hva som står står under. Er ikke mange behandlingene igjen for alt er borte og huden er like fin som det den en gang var. Nå gjør det heller ikke vondt under behandlingene, jeg merker det så og si ikke. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å bli fri for tatoveringer, eller den stygge på skulderen og de to andre på fingrene. Jeg hadde fylt på de tatoveringene på fingrene 3 ganger hver så de har sittet ganske dypt, men jeg ser hvor mye den tar nå.

       Du får også 20% avslag og gratis konsultasjonstime ved å bruke rabattkoden min "karianne20" - // Jeg får også daglig spørsmål om jeg syntes det er verdt å fjerne tatoveringene og JA, det er det! Det er heller ikke stress for det tar bare 5-10 minutter å bli ferdig, så det er rett inn og rett ut uten noe problem eller evig ventetid. DE ER EFFEKTIVE! Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor deilig det er å tenke at jeg ikke skal ha den stygge og kleine skriften på skuldrene, eller alltid ha noe på hendene som alle må kommentere eller se på, se på og dømme.Jeg får starte på blanke ark.

       Processed with VSCO with m5 preset

        

       Men det er bare å ringe de eller sende en mail for en uforpliktende samtale med ting du lurer på. Som jeg har skrevet tidligere så er det forskjellig fra person til person, størrelse, type, hvor den er tatt og hvor mange ganger man har fylt på tatoveringen. Men alle vil forsvinne <3 

        

       Kontakt : post@remove.no - 99779077 - 

       Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

       • Ingen kommentarer

       Jeg ler for mye

       • 11.05.2018 kl.18:39


       • Reklame | Sponset behandling Dr. Kiani

        Processed with VSCO with m5 preset

        God fredag alle sammen. Håper dere har kost dere i det fine været, kanskje tatt en langhelg. For en uke siden var jeg innom Klinikk Dr. Kiani og tok botox for første gang. Jeg fyller 24 år om 11 dager, og jeg merker at huden ikke er som den en gang var. Jeg har alltid vært skeptisk til botox og har alltid sagt at jeg vil vente så lange som mulig. Jeg føler tiden jeg tok det på nå var helt perfekt. Jeg ler så mye at jeg merket "smilerynkene" hadde grodd seg litt for godt rundt øynene mine. Jeg tok også i sinnarynken for at jeg ikke skulle få noen dype rynker der. Jeg har ikke vært så fornøyd på lenge, og Dr. Kiani er utrolig dyktig i arbeidet sitt. Man kan ikke se i det hele tatt at jeg har tatt (annet enn at jeg ikke har rynker rundt øynene, og pannen ikke rynker seg), det var heller ikke vondt til dere som lurer på smerten. Jeg føler det er deilig å kunne le uten å føle at alle andre rundt deg ser et verdenskart i ansiktet ditt.

         Han holder til i Nedre Storgate 13 i Drammen // Kontakt; 93840967

         

        • 2 kommentarer

        Say hello to my new hair

        • 27.04.2018 kl.21:04


        • Reklame | Sponset behandling Hendrix hair Drammen

         Hei fine dere. Håper dere har hatt en fin dag i solen? Jeg har akkurat kommet inn døren og begynt på middagen. I dag har jeg endelig fikset håret mitt. Altså, jeg har hatt min naturlige hårfarge forever and ever - jeg husker ikke sist jeg farget det engang.. Men nå er jeg tilbake til å være blond og kortere hår. Håret ble så utrolig mye fyldigere, og ikke minst finere. Du ser tydelig hvor slitt håret var og hvor mye som måtte klippes av...

         Jeg har egentlig frisør-skrekk. Jeg har vært borti så utrolig mye rart ikke minst frisører som IKKE kan klippe krøller, noe som ender meg at jeg blir så misfornøyd at jeg føler det er bedre å ha håret utenom å gjøre noe med det. Da blir man hverken utrolig glad eller utrolig deppa, men man holder seg i linja der man  godtar håret som det er. Men nå, nå skal jeg ta over kontrollen over håret mitt med å pleie det og bruke de riktige produktene. Jeg skal også bli mye flinkere til å stusse det, ta etterveksten og kure det! 

         Processed with VSCO with m5 preset

         Grimm AS er leverandøren for disse deilige produktene som jeg skal teste ut for å få håret mitt sterkere, finere og bedre. Jarmann er et Norsk merke som jeg skal teste ut lilla shampoo'en og volume and texture for krøllete hår. Matrix flasken er et produkt som skal hjelpe meg med å opprettholde fargen og bygge opp håret mitt. Så har vi shampoo og balsam fra Hempz, der du kan bruke balsamen som hårkur hvis du lar den virke i håret. Heat protect fra GHD. Jeg gleder meg veldig til å teste ut disse produktene jeg fikk fra Hendrix Hair Drammen

         Voila. Har dere vært på Hendrix før eller testet ut noen av produktene og hva syntes du om håret? Jeg må bare si, it's good to be blond again.

          

         Det var Evelina på Hendrix som farget og klippet håret mitt

         • Én kommentar

         Hudpleie vlog

         • 02.04.2018 kl.20:03


         • Processed with VSCO with f2 preset
           
          Som dere kanskje vet går jeg til hudpleie hos Ambience by Gentiana. Sist gang jeg var der så filmet vi hudpleie rutinen som jeg pleier å gjøre hos henne, med Nimue produkter. Tanken er å kanskje lage litt flere videoer til dere? Si ifra om hva dere syntes :)
           

           
           
          • Ingen kommentarer

          Min nye hudpleierutine

          • 31.03.2018 kl.21:13


          • Sponset produkter fra beautyproducts

            

            

           Produktene er kanskje sponset, men det var jeg som skrev en mail til de og ba om dem, fordi hudpleieren min @ambiencebygentiana anbefalte de på det sterkeste og hun bruker de produktene selv og når hun gir meg hudpleie. Derfor valgte jeg de. Jeg får heller ikke betalt for å skrive om de, så dette er ærlige meninger.

            

           Dette er altså min nye hudpleie rutine som jeg har blitt så glad i. Dette er altså disse produktene jeg skrev om for litt siden, og kommer til å vise dere før og etter bilder av huden. Jeg kjenner selvfølgelig forskjell etter noen få dagers bruk, men jeg vil vente til jeg har gått på dette en stund så dere får sett ordentlig.

           Processed with VSCO with m5 preset

            

           My morning routine 

           Processed with VSCO with m5 preset

            

           Processed with VSCO with m5 preset

           Steg 1: Rens og tonic - Rens den godt med cleansing gel, deretter tar du tonic på en bomullspad og renser huden godt. 

           Processed with VSCO with m5 preset

           Steg 2: Serum og øye-krem. Smører det godt inn i huden.

           Processed with VSCO with m5 preset

            

           Steg 3: Deretter påfører jeg dagkrem etterfulgt av solkrem på toppen. Da er huden min klar for dagen, og eller klar for å ta på sminke. 

            

           Processed with VSCO with m5 preset

           Steg 1: Renser den og tonic - som jeg gjorde på morgenen.

           Processed with VSCO with m5 preset

           Øye-krem og Active del etterfulgt av nattkrem. Da er huden klar for natten <3

            

            .    .     .    .   .  .   .   .   .

           Processed with VSCO with m5 preset

           1-2 ganger i uken bruker jeg denne exfoliating enzyme som er en ansiktsmaske. Den renser huden GODT.

            

           Gentiana og jeg har også laget en video som blir redigert nå, der hun legger en ansiktsbehandling med NIMUE produkter. Dere får også se litt av hvordan hun farger og vokser brynene mine og hvordan hun legger vipper på meg. Gleder meg til å vise dere mere.

           • Ingen kommentarer

           New skin, new me

           • 23.03.2018 kl.18:56


           •  

            Processed with VSCO with f2 preset

            Jeg har klaget til Gentiana forever om at huden min har begynt å eldres. Jeg er typ så redd for det, at jeg gjør alt for at den skal holde seg fin. Hun snakket forever and ever om noen produkter som hun anbefalte fra bunnen av hjertet sitt, så jeg kunne ikke annet enn å sende de en mail om jeg kunne prøve de ut. Jeg gleder meg veldig til å teste serien og vise resultatene til dere. Jeg skal også begynne med å få behandlinger hos Ambience med produkter fra samme merket, noe som kommer til å få huden min til å gløde. 

            Processed with VSCO with f2 preset

            Fredagskvelden min kommer til å gå ut på å planlegge uken som kommer, da den kommer til å bli major hektisk.. Det er kun 12 dager til jeg reiser, og jeg har latterlig mye å få gjort før den tiden, samt vipper, bryn, vokse, negler og hudpleie. 

             

            Håper dere får en fin helg og påskeferie. Vi blogges <3

             

            // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

            • 2 kommentarer

            Hva har jeg gjort med håret mitt

            • 11.03.2018 kl.11:53


            • Jeg får så mange spørsmål om hva jeg har gjort med håret mitt, er det mitt hår, hvilken farge det er og om jeg har Extensions. Men nei, jeg har ikke gjort noen ting med håret siden jeg tok keratin behandling hos Headline Frisør for snart 1 år siden. Håret har blitt sterkere, tykkere og lenger etter den behandlingen. Nå har alt av mitt tidligere bleket og farget hår vokst ut og klippet bort. Jeg ser at jeg får veldig mørkt hår nå som det er vinterstid, men av en eller annen grunn liker jeg det. Jeg har vært så veldig blond i alle år, så det at jeg har en mer nøytral farge istedenfor er ganske så deilig. Jeg har heller ikke brukt Extensions siden jeg tok behandlingen, og jeg var avhengig av å bruke det. Jeg kunne nesten ikke dra noen steder uten å ha det med. Rart hvordan ting endrer seg med alderen, og hvordan utseende forandrer seg. SÅ svaret på spørsmålene er; kun naturlig hår og farge. Det kan godt hende at jeg gjør noe med det etter en stund, men jeg kommer til å ha det sånn en liten stund til.

              

              

             Processed with VSCO with f2 preset

             • Ingen kommentarer

             Makeup-Vlog coming up soon

             • 08.03.2018 kl.20:37


             • Min fine gode hudpleier og makeup artist Gentiana og jeg fikk endelig samlet oss til å lage en makeup-Vlog til dere! Jentene og jeg var på skisprinten i går, evig lang dag, så jeg var greit redusert. Jeg måtte stå opp kl. 6 om morgenen, jobbet til 11, før jeg måtte få unnagjort en del gjøremål før Gentiana skulle komme og vi skulle lage vloggen. Planen er - hvis videoen blir bra, at vi skal lage flere videoer, og kanskje en video av hva vi driver med i salongen hennes. Da vi må være de dårligste til å ta bilder og dokumetere de tingene vi gjør. Vi får bare håpe vi blir flinkere til dette.

              Vi holdte på i flere timer, og på slutten så vet jeg ikke hvem som var mest sliten av Gentiana eller meg, men Gab lagde hjemmelaget pizza, så den var klar til vi var ferdig med filmingen. Jeg kjenner hvor utrolig sliten jeg er, øynene mine svir, og jeg sitter sammenkrøpet i sofaen med mac'en på fanget. Gab masserer føttene mine, og prøver å finne en gråte-film vi kan se på kvinnedagen. I morgen vil jeg ikke gjøre noen ting, kun håpe på at jeg får hentet bilen min.

               

              Processed with VSCO with f2 preset

               

               

              Hvordan har dagen deres vært?

              • 2 kommentarer

              Derfor bør du bruke solkrem når du flyr

              • 03.03.2018 kl.21:16


              • Selv om UVB-strålene, som gjør at vi blir solbrent, er blokkert, betyr det ikke att UVA-strålene gjør det samme. Derfor, om du er som meg - gjør hva som helst for å sitte ved vinduet, burde du bruke solkrem da det er den plassen som er mest eksponert for stråling utenfra. Solkremen vil hjelpe til med å beskytte huden både mot aldring på grunn av ultrafiolette stråler. rynker og potensielt også hudkreft.

               Det vil være signifikant høyere når man flyr over tykke skylag eller snødekte områder. Da kan hele 85% av UV-strålingen reflekteres. Dermed ekstra viktig med solkrem da flyvinduene ikke klarer å blokkere all UVA-strålingen.
                

               Det er egentlig ganske sykt å tenkte på alle de små tingene vi ikke tenker på  som kan gjøre så store skader. Dere vet at hals, bryst og hender er de stedene man kan se alderen best på et menneske. Det vanskeligste stedene å skjule? Hender blir også utsatt, uansett vær. Når du f.eks triller en barnevogn, burde du ha på enten hansker eller masse solkrem. Hendene blir liggende i "fritt fall" uten at du tenker over hvor stor skade de egentlig tar av det.

                

               TIPS:

                - Hvis du ikke er flink til å bruke solkrem i ansiktet til hverdagen, burde du prøve å finne sminke som inneholder SPF.

               - Hvis ikke sminke, finn en dagkrem.

               - Finn gjerne håndkrem og bodyloation med SPF - så kan du heller bruke solkremen når solen står på som "verst".

               - Tørr hud? Hvis du vil unngå at huden og håret blir tørt når du sitter på flyet bør du skru av viften.

                

               • 4 kommentarer

               Vil du lære deg å legge vipper?

               • 28.02.2018 kl.11:41


               • 20% rabatt volumvipper og 15% rabatt på kurs ut MARS!!

                (Sponset behandlinger)

                Hei, fine dere! Jeg har noen gode nyheter til dere. Min fine gode hudpleier Gentiana har vippekurs for dere, der dere lærer hvordan dere skal legge vipper og får bevis. Nå får leserne mine hele 15% rabatt på kurs ved å bruke rabattkoden "kariannevilde" - samme gjeleder nytt sett med volmumvipper, da får du hele 20% rabatt, og dette gjelder ut hele MARS! (Kan ringe eller sende melding til: 99224098) Jeg føler meg 10.000 ganger bedre når jeg har på vipper (og negler), det er som om det er det lille ekstra man trenger for å føle seg fresh. For ikke å glemme bryn. Bryn, de er viktige. Jeg fikser alltid brynene mine hos henne når jeg tar refill av vipper, da vokser hun og farger de. Aldri om jeg skal slutte med det. I den ellers stressende hverdagen, er det så viktig at vi tenker litt på oss selv også. 

                Ta kontakt med Gentiana på mobil: 99224098  eller facebook HER

                Dyktig, profesjonell og god hudpleier, vippeteknikker og makeup artist. NB! Hun vokser og gir massasje, da jeg er en anti-hår-person, vokset hun bokstavelig talt hele kroppen min. Jeg skal snart inn for å teste ut massasjen hennes, da jeg er et luksusdyr og stresser over middels mye - noe som utgjør at jeg er veldig stiv i nakken og ryggen. Derfor gleder jeg meg masse til å legge meg ned og få massasje av henne. 

                 

                Men ikke glem rabattene hennes, 20 % på nytt sett med volumvipper og 15% rabatt på kurs - bruk rabattkoden "kariannevilde" ved bestilling.

                 

                • Ingen kommentarer

                Slik får du brunfargen min

                • 14.02.2018 kl.21:02


                • (Annonse - betalt innlegg)

                 Jeg har testet ut TANCARE som består av en unik sammensetning av betakaroten (vitamin A) og kobber som bidrar til normal hudpigmentering og opprettholdelse av normal hud. Jeg tar betakaroten året rundt, både for å beskytte for hver eneste solstråle og få en gylden og fin brunfarge.

                  

                 Jeg tar 1 kapsel om dagen sammen med frokosten, og jeg merker hvor stor forskjell det er på huden etter det ble en rutine. Samtidig som det er viktig å få i seg vitaminer og næring. Du får kjøpt din pakke for kun 149,- HER // Man velger selv om man vil starte på TANCARE ca. 2 uker før du skal på feire, eller som meg - året rundt.

                 Fordelen ved å gå på TANCARE er at du ikke ser ut som en engelskmann i solen når du drar til varmere strøk. Den hjelper deg ved å gjøre huden sterkere, noe som utgjør at du ikke blir like fort solbrent. Hva er verre enn en hvit og rød hud, og du ligger der som en stranda hval? .. 

                  

                 Har du testet ut disse før?

                 • 12 kommentarer

                 Bye bye

                 • 11.02.2018 kl.16:47


                 • Sponset behandling av REMOVE

                   

                  Dette er etter tredje behandling. Mye ble allerede svekket etter første dagen, så nå venter jeg bare at det gradevis skal forsvinne mer og mer for hver dag. Jeg gleder meg SÅ mye til at alt blir borte. Tatoveringen på skulderen tok jeg min andre behandling på nå, og den hadde blitt veldig bleket allerede etter èn behandling.

                  Bruk kodeordet "Karianne20" for å få hele 20% rabatt hos REMOVE ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Det er så fantastisk, da jeg vet at jeg ikke er den eneste som angrer for tatoveringene mine. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: post@remove.no / 9779077 - 

                  Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

                   

                  Før jeg startet med behandling nr 3.

                  Rett etter behandling nr 3.

                   

                   

                  • Ingen kommentarer

                  Forandring fryder

                  • 28.12.2017 kl.14:05


                  • Hei fine dere! Håper dere har hatt en fin uke, og en ikke så fullt blåmandag. Jeg har allerede startet å pusse opp igjen, eller jeg har malt den siste veggen på gjesterommet, badet og nå har jeg planer om å sparkle den ene veggen på soverommet mitt, før jeg kan male der også. Eneste problemet er at jeg vil ha epoxy gulv i stuen og soverommet, men da må jeg regne med at jeg ikke kan bruke leiligheten på en stund da gulvet må herdes, noe jeg så absolutt ikke har tid til.. Men jeg dukket egentlig innom for å fortelle om kampanjen komorebi beauty har der du får vippe serum de har til kun 199,- ordinær pris er 499,-  på Nelly.com how amaze.

                   Jeg er veldig fornøyd med dette vippe serumet fra komorebi beauty - man skal påføre det hver kveld i 30 dager for å få best mulig resultat. Jeg har sett tydelig resultater på meg selv, og jeg er utrolig fornøyd. Tilbudet varer KUN ut 31.12.17, så vær rask.

                    

                   Processed with VSCO with hb1 preset

                   Processed with VSCO with hb1 preset

                    

                   // I samarbeid med komorebi beauty //

                   • 2 kommentarer

                   Jeg fjerner flere tatoveringer

                   • 16.12.2017 kl.12:00


                   • FÅ 20% AVSLAG OG GRATIS KONSULTASJON

                    Hello fine dere. I går tok jeg behandling nr to for å fjerne tattoveringene på fingrene mine, men jeg bestemte meg for å fjerne tatoveringen jeg har på skulderen i samme slengen. Jeg var så glad for at jeg valgte å fjerne den også, at jeg ringte nesten halve vennegjengen når jeg var ferdig, så de slipper å høre meg klage over den. De vet hvor flau jeg ble når folk spurte meg om den, at jeg faktisk ikke klarte å fortelle hva som stod på den. Enten så måtte venninnene mine "si" det, eller så måtte de bare leve videre uvitende om hva som står der.. Men ja. Nå har jeg startet første behandling på skulderen, og behandling nr 2 på fingrene gikk strålende. Jeg ser at det ikke tar lang tid før all skriften er borte derfra, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg er så glad at det finnes muligheter for at man kan fjerne ting man angrer på, og menneskene på REMOVE OSLO er så utrolig hyggelige, effektive og gode mennesker. Noe jeg syntes er veldig viktig for at jeg skal kunne trives.

                     

                    Bruk kodeordet "Karianne20" for å få hele 20% rabatt ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Det er så fantastisk, da jeg vet at jeg ikke er den eneste som angrer for tatoveringene mine. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: post@remove.no - Det er en fantastisk julegave å gi bort eller gi til seg selv, hvis du har noe på kroppen du gjerne vil fjerne. Det er veldig mange som spør meg om pris, men det er forskjellig fra tatovering til tatovering, derfor burde dere sende de en mail med spørsmål om pris og eller andre spørsmål.  

                    Flere spurte meg om hvordan bruke rabattkoden. Det er bare å oppgi "karianne20" når du bestiller. Om det så er på mail, melding, telefon eller på nett. Deretter vil de da ordne resten.

                     

                     

                     

                    Kontakt : post@remove.no - 99779077 - 

                    Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

                     

                    Har du fjernet tatoveringer før, eller har du planer om det? Fortell meg deres historie.

                    // I samarbeid med remove.no //

                    • Ingen kommentarer

                    Tilbud på tannbleking

                    • 15.12.2017 kl.12:00


                    •  

                      

                     . . . 

                     Er du en kaffeelsker som meg, og eller elsker perlehvitt smil? Ja, da har ingen andre enn Ambience what you need. Hun har tilbud på tannblekning for KUN 990,- mens før-prisen er 2500 ,- Tilbudet varer kun i 2 uker til, så det gjelder å være raskt ute. Blekingen inneholder heller ikke det skadelige stoffet hydrogenperoksid. Du vil dermed ikke skade emaljen på tennene dine. 

                     Jeg gikk fra å være S16 til S 6 - kvaltiteten på bildene er ikke det aller beste ser jeg. Men det er ingen tvil om at jeg kommer til å ha det hviteste smilet på bursdagen til Julianne i helgen. Det er hun som legger vipper, former og farger bryn, steller med huden min og gjør meg generell fresh da det trengs. Hun kan kontaktes på 99224098​ for timebestilling eller spørsmål eller direkte på facebook siden hennes HER

                     // sponset behandling av Ambience //

                      
                     • Én kommentar

                     Mine hudpleierutiner

                     • 06.12.2017 kl.21:46


                     •  

                      Dette er ikke reklame eller sponset produkter. Kun ærlige meninger.

                       

                      Jeg har sluttet med hudkremer til ansiktet etter at jeg startet med Bio-Oil. Huden blir bare bedre og bedre ved å bruke naturlige oljer, og huden blir heller ikke oljete. Tea Tree Oil - er for kviser, og det er det beste produktet jeg noen gang har testet. Ta det på kvisen du har fått  med en Q-tips før du legger deg, og når du våkner er kvisen enten borte, eller klemmeklar. Den har kommet for å bli i toalettmappen min.

                      REN serien har vært en veldig stor favoritt i lang tid, og renseproduktene har gjort jobben sin. Jeg bruker den gusjegrønne serien, som er for kombinert hud. Cleansing gel for å fjerne sminken, eller når jeg vasker ansiktet mitt. Jeg tar alltid Clarifying toner/tonic wather på en bomullspad for å fjerne resterende sminke, og fjerne fett fra huden.

                       

                       

                      Skrubb: Micro Polish cleanser fra REN - Den bruker jeg hvis jeg skal rense og skrubbe huden godt. Den skrubber såpass godt, at du ikke burde ta den på etter du har fått farge i ansiktet. Den fjerner det også..

                      Flash Rinse - Bedre skal du lete l e n g e etter, uten å tulle. Jeg husker når nesten alle tingene mine hadde blitt stjålet her hjemme, så var den en av de første tingene jeg kikket etter. Dette er altså en 1 minutt maske som gjør jobben sin på alle mulige måter. Jeg bruker denne alltid dagen før jeg skal noe spesielt, og den varer i 3 dager. Huden blir glatt, porene trekker seg sammen og du ser ut som om du har huden til en 10 år gammel jente. Man må følge bruksanvisningen fra punkt til prikke for at den faktisk skal fungere:

                      Vask og rens huden din som du alltid gjør før du skal bruke en ansiktsmaske - deretter tørker du huden din, for det er viktig at huden din er tørr når du påfører denne. Påfør masken i ansiktet, masser masken i sirkler - deretter dupper du fingrene dine i varmt vann og klapper vannet på masken for å aktivere C-vitaminene. Sett alarm på mobilen og vask den av etter 1 minutt. Du vil allerede da se betydelig forskjell. (P.S det er ikke alltid den virker 100 % første gangen på alle. Hvert fall ikke etter hva jeg har sett på noen, men den vil det etter ett par ganger)

                       

                      De gangene jeg vil ha farge og fuktighet til ansiktet, så bruker jeg jet set sun sprayen min som man kan kjøpe hos Ambience i Drammen (Hudpleieren min) - Det er en naturlig spray som gir farge til ansiktet ditt. Fine med denne er at du kan spraye den over sminken din!! Har du opplevd at du er ferdig sminket, også innser du hvor blek du er og angret for at du var smart nok til å ta på selvbruning? Da er denne et must i toalettmappen. P.S - den smitter IKKE til hår eller klær, så du trenger ikke være redd for at alt rundt deg skal få selvbruning på seg også.

                      For en gylden og fuktig hud bruker jeg Glam Glow masken.

                       

                       

                      Det var mine IKKE SPONSET produkter, som har vært godt brukt for en grunn.

                      • 4 kommentarer

                      Jeg fjerner tatoveringene

                      • 20.11.2017 kl.16:00


                      • Jeg fjerner endelig tatoveringene mine, Dere får 20% rabatt og gratis konsultasjon ved bruk av rabattkoden min. Jeg starter mitt nye kapittel i livet, og der følger ikke tatoveringene med. Rett før jeg dro til Bali, så snappet jeg min første behandling, og det kom veldig mange ivrige mennesker. Noe jeg skjønner veldig godt, for det er en fantastisk mulighet å kunne fjerne noe man angrer for. Det er en effektiv og bra behandling med laser, som er ferdig før du vet ordet av det. 

                       Processed with VSCO with f2 preset

                       Jeg har tatt 1 behandling til nå, og det er litt forskjellig fra person til person om hvor mange ganger man må gjøre det. Men allerede fra første behandling, har MYE blitt fjernet og fadet. Som dere kan se på bildene, så er det ikke så veldig mye igjen av tatoveringene. Shhh... - var veldig tykk tatovering, og nå er det kun tynne striper igjen. "Love" tatoveringen har halve teksten forsvunnet allerede.

                       Flere av dere spurte om det var vondt, og ja, det var det. Men smerten varte kun i noen millisekunder. I det du hører laseren kjenner man det. Men smerten går bort like fort som du kjenner den. Du kan også ta pause når du vil - men jeg kjørte på begge fingrene uten stopp. Når du tar selve tatoveringen drar man på en måte nålen igjennom huden, mens når man fjerner den med laser er det kun små "stikk", hvis jeg kan forklare det på den måten. Jeg mener det er vondere å ta tatoveringen, enn å fjerne den. 

                       Jeg gjør det hos REMOVE AS i Oslo. Ved å bruke "karianne20" får du både gratis konsultasjon (verdi 590,-) og 20 % rabatt på behandlinger, ved kjøp av minst  3 behandlinger. Totalprisen er forskjellig fra person til person, liten eller stor tatovering, hvor dypt den sitter osv. Men dersom dere ønsker en uformell vurdering, kan dere sende en mail til post@remove.no 

                       De tilbyr også nedbetaling og rentefri betalingsutsettelse: HER 

                       Bestill konsultasjon i dag. Enten om det er til deg, eller en du er glad i. Rask og effektiv måte å fjerne tatoveringene sine på. Bruk kodeord "karianne20" for gratis konsultasjon og 20% rabatt på behandlinger, ved kjøp av minst 3 behandlinger.

                       Kontakt : post@remove.no - 99779077 - 

                       Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

                        

                       //I samarbeid med REMOVE AS//

                       • 4 kommentarer

                       Rabattkode på hvitere tenner

                       • 07.09.2017 kl.19:32


                       • Processed with VSCO with f2 preset

                        God dag kjære dere. Jeg tenkte jeg skulle stikke innom for å gi dere en rabattkode på "tannbleking". Eller CoalFactory, som er asken fra 100% rent kokosnøtteskall, som gjør den trygg, organisk og vegansk. Det følger også med en bambus tannbørste som du skal bruke til asken.  Du får et raskt og tydelig resultat etter du har brukt den et par ganger. Dere finner den HER - og dere får 15 % rabatt ved å bruke "karianne15" som rabattkode.

                         

                        Fordelen med dette produktet er at det er 100% rent. Man får nesten ikke renere enn aske, og når man kan bruke det for å få hvitere tenner, var det noe jeg ikke kunne motstå. Du påfører produktet med sirkelbevegelser, og lar det ligge på tennene dine i 2-5 minutter. Det smaker ikke noen ting, hvis du skal være redd for det. Jeg har prøvd noe engang som jeg nesten ble kvalt av dårlig smak i munnen, samt at man ikke får dårlig ånde av den. Jeg har vært borti det før, for å si det sånn.. Så jeg er super f o r n ø y d med dette produktet og resultatet.

                        Boksen varer også en god stund, så det er mye produkt for pengene. Veldig greit å bruke den hvis du skal noe, eller at tenne har gulnet etter en god runde med kaffekoppen.  Kjøp ditt produkt i dag :) HERHERHER 15% rabatt ved å bruke karianne15 som rabattkode.

                        Processed with VSCO with f2 preset

                        // I samarbeid med CoalFactory //

                        Har du prøvd denne før, eller tenker å gjøre det?

                        Ha en fin dag videre <3

                        • Én kommentar

                        Høstens favoritter

                        • 05.09.2017 kl.22:15


                        •  

                          

                         In love .  

                         For meg er rettetang numero uno når det kommer til skjønnhet-kittet. Ikke minst en fabelaktig rettetang. Jeg vet det kan høres dramatisk ut - men jeg har en ganske dramatisk tankegang, og sliter med å beskrive noe jeg er fornøyd med utenom å høres sarkastisk ut - men dette er den b e s t e rettetangen jeg har prøvd. Er det noe jeg har prøvd mye av, så er det rettetenger, da jeg har en afro på hodet. Men den er ikke bare lett, enkel og fin å bruke - med den ser stilig ut - samtidig som du donerer £10 for hver styler du kjøper fra ghd platinum serien pink blush. Jeg husker jeg alltid har vært veldig fan av ghd for at de har hatt den donasjonen tidligere. Jeg syntes det er supert å se store flotte kjeder gjør det. Det er en win-win situasjon for alle parter. Men nå har jeg allerede rotet meg bort i tankene mine her.. Poenget mitt er at rettetangen er veeeeldig behagelig å bruke. Den lugger ikke - noe som står øverst på listen, Den blir fort varm, ser bra ut, det følger med heat resistant cover som man kan la den ligge i. Du finner den HER - For ikke å glemme hårbørsten. Den minner meg faktisk om en hårbørste jeg hadde da jeg var liten, eller ikke jeg . En venninne av meg. Jeg husker jeg børstet håret mitt hver gang jeg så den hos henne, og nå 18 år senere dukket den opp igjen. Det var faktisk ganske sykt

                         Takk gud for sort og gull design på produktene til ghd. Det er noe av det fineste jeg ved med produkter, når emballasjen er fin og stilren. Kanskje jeg skulle hatt en liten giveaway til dere? Det hadde vært koselig. Tenkte bare å dukke innom, da dagene fortsatt går fort. Fullt kjør i hele dag. Men vi blogges. Si gjerne ifra om det er noe dere gjerne vil jeg skal blogge om.

                          

                          

                         // I samarbeid med GHD skandinavia //


                          

                         • Én kommentar

                         Ta vare på håret ditt

                         • 20.08.2017 kl.16:30


                         • Jeg har lenge strevet med at håret mitt aldri har vokst. Det har bare vært på stedet hvil i sånn - ja for alltid. Men nå har det blitt andre baller. Håret har ikke bare vokst, men det har blitt sterkere, mykere og finere. Jeg startet med hair care for en stund siden, og jeg har sett store forandringer. Selv venninner har spurt hva jeg har brukt for at det e n d e l i g har fått en forandring. Det er faktisk ikke noe annet enn HAIR CARE tablettene. De har også 50% rabatt hvis du bestiller nå.

                          Processed with VSCO with f2 preset

                           

                          Processed with VSCO with f2 preset

                          Processed with VSCO with f2 preset

                          Processed with VSCO with f2 preset

                          Processed with VSCO with f2 preset

                           

                          Ha en fin søndag videre kjære dere. Jeg skal bruke denne søndagen til å gå tur med hundene mine, og kose oss på "fridagen" vår.

                          #reklame

                          • 4 kommentarer

                          Lashes on point

                          • 02.06.2017 kl.22:17                          •  

                            

                           Det er ingen tvil om at lash extensions er det beste. Du kan nesten bare gå ut av døren med en gang du våkner, du slipper å stresse med liner, mascara eller øyenskygge. Du er bare klar. Jeg er hvert fall utrolig fornøyd med min dyktige "vippedame/hudpleier" Ambience by Gentiana. Det er alltid like koselig å komme til henne, selv de gangene jeg har vært mobilløs og ikke har hatt alarm.. Flere av venninnene mine har vært så begeistret for både vippene og alt hun gjør på meg. For ikke å nevne meg selv. At de like så godt bestilte time selv. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg nesten skriver et dikt om dette, men jeg er oppriktig fornøyd med henne. Jeg krysser fingrene for at jeg rekker å dra innom henne for en liten påfyll og stell før jeg drar tilbake til Los Angeles til onsdag. 


                            

                           Hun har også mange flotte og naturlige produkter, som F.eks jet set sun - det er en selvbruningsspray, som du både kan bruke under og over sminke. JA. Du kan spraye med den over sminken din. Noe som er veldig fint for meg, for jeg har veldig lett for å bli fort blek igjen og glemmer fort å ta på selvbruning før jeg legger meg. Jeg har også fått testet ut en øyekrem fra kalahari - flotte, naturlige produkter som jeg e l s k e r. Jeg tror jeg elsker mye om dagen, kanskje fordi jeg begynner å ta de riktige valgene? Ha ha. Jeg vet ikke, annet enn at jeg er utrolig fornøyd med produktene hun fører og jobben hun gjør. 


                            

                           // i samarbeid med ambience  //

                           For å booke time kan du kontakte Gentiana på: 99224098

                           • Én kommentar

                           Oppdatering på håret (behandlingen med the fist shampoo)

                           • 14.05.2017 kl.21:30


                           • Hellooo. Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering på hvordan håret mitt er etter jeg fikk behandlingen fra the first shampoo hos headline frisør i Drammen. Jeg har også sett at flere har spurt om det, samt venner som gjerne vil ha oppdatering. OG jeg er helt amazed. Jeg kan gå ut av dusjen med rett hår, utenom å måtte bruke evigheter med å la det tørke, rette og så style. Jeg tror jeg aldri har vært mer fornøyd på lenge. Det er så mye enklere å komme seg ut av huset, uten at håret skal være noe problem. Så man kan trygt si at jeg er veldig fornøyd. Det er supert hvis du vil ha friskt og fantastisk hår før 17.Mai som er rett rundt hjørnet. Ville bare stoppe innom og fortelle at den fungerte og at den fortsatt fungerer den dag i dag. Også at jeg hadde en liten feil i første innlegg "rettelse": The first shampoo er en aminosyreshampoo som benytter seg av hårets eget kreatin - ikke at det er en kreatinbehandling. Jeg var nok for rask på avtrekkeren der av lykke for endelig rett hår, men ellers skal resten stemme. NB! Det er ikke skadelig som alt annet av behandlinger er, det gir styrke og glans til håret.

                            Processed with VSCO with a5 preset

                            . . .                            // oppdatering på samarbeidet med heeadline frisør //

                             

                            Bestilling av behandlingen kan gjøres via telefon til Anita Moen ; 90409282 adresse; Engene 16, 3015 Drammen

                            • Ingen kommentarer

                            Der forsvant krøllene

                            • 24.04.2017 kl.20:14


                            • // I samarbeid med Headline frisør //

                              

                              

                             Åhhh. Jeg har hatt krøller i 22 år. 22 år der håret har bruset seg opp og blitt krøllete bare jeg har sett på det. Jeg har aldri noen gang kunne dratt uten rettetang, og regnet det kunne jeg enten glemme å gå ut, eller gå med krøller. For dere som har rett hår, så vet ikke dere problemet vårt - men alle med krøller vet hvor stort problem vi har. Den dagen jeg tok det, regnet det også ute, derfor har jeg så sykt brusete hår. Men for en fantastisk følelse det er at jeg kan vaske håret mitt uten problem, samtidig som jeg kan gå ute i regnvær uten problem.


                             Behandlingen ble gjort på headline frisør i Drammen, Anita Moen var det som utførte behandlingen, og hun brukte The First Shampoo. Det er verdens første rette-shampoo, og jeg er faktisk veldig overrasket over hvor bra den fungerte. Samtidig er hun en veldig dyktig frisør som endelig har åpnet sin egen frisørsalong. Jeg gikk ofte til henne før, derfor kan jeg med hånden på hjertet bekrefte at jeg alltid blir fornøyd hver gang jeg drar til henne. Samtidig er salongen veldig koselig, de tar deg hjertelig velkommen inn og de har fine priser. 

                             Håret er rett i ca. 3 månd. Den hverken sliter eller ødelegger håret heller - men gir håret styrke og glans. Ja, det høres kanskje rart ut, men det er en keratin behandling. Keratin er det hår og negler er bygd opp av. Dermed er det ikke de farlige stoffene som er brukt tidligere.

                             Jeg får flere kommentarer fra venninner av at de syntes håret mitt ser mye bedre ut, og de er sjokkert over hvor fort det har vokst. Mitt hår har virkelig ikke vokst på sånn 8 år eller noe - så jeg er utrolig fornøyd. Dette er ikke siste gang.
                             Kontakt Anita Moen : 90409282 - Adresse: Engene 16, 3015 Drammen

                             • 2 kommentarer

                             Sommerklar

                             • 22.03.2017 kl.16:12


                             • // i samarbeid med White One //

                               


                              - - -

                              Vi alle stresser i alle vinkler for å bli klar for sommeren. Av med hårene på kroppen, av med fettet, av med klærne og på med brunfargen. Jeg har alltid forgudet produktene og kvaliteten på produkter fra WHITE ONE - og vi alle vil kjøpe produkter som faktisk gir en virkning. Derfor har jeg testet ut disse fra White one i en stund nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd. Jeg testet ut Lean Protein - SLIM SHAKE. Den kan erstattes med måltid, eller brukes som tilskudd under eller etter trening. Passer perfekt hvis du vil få en slankere og finere kropp. Protein pulver er også veldig bra for deg som vil gå ned i fettprosent og bygge muskler. 

                              Vi har også Raspberry Ketone - FAT BURNER. Jeg må bare si, WOW. Du skal ta 2 om dagen før maten. Ta en før frokost, og en før lunch så vil du merke store forandringer. De får virkelig fart på systemet, og du kjenner på det at de fungerer. Siden jeg sluttet å snuse, så flyyyyyyr vekten opp. Etter alle gangene jeg har prøvd å slutte, så etser man nesten ut, og da har disse FAT BURNER pillene, og SLIM SHAKE verdt min reddende engel. 

                               

                              Solbrun - BETAKAROTEN. Bleke meg. Jeg blir ikke brun uten betakaroten, og den fargen jeg hadde i LA, fikk jeg kun ved å bruke Betakaroten fra white one. Jeg starter gjerne 1-2 uker før jeg drar til sol og varme for å få det plantet godt inn i huden min. 


                              (trykk på bildene for å komme inn på linken)
                                                             - Fineste brunfargen med betakaroten -

                              SLIM  SHAKE HER

                              FAT BURNER HER

                              BETAKAROTEN HER

                               

                              - Jeg tester alltid ut produktene før jeg skriver om de, for å forsikre meg om at de fungerer. Ellers vil jeg heller ikke skrive om produktene på bloggen min. Kun ærlige meninger. -

                              - Karianne Vilde 

                              • 2 kommentarer

                              Ta vare på huden din.

                              • 15.02.2017 kl.20:00


                              • //Sponset Behandling//

                                

                               Det er på tide at Norske kvinner begynner å tenke mer på huden sin. Rense den, pleie den og bruke riktige produkter. I går på selveste valentines day, dro jeg innom vakre Gentiana i Drammen for litt ansiktsbehandling. Jeg er ganske paranoid og dramatisk, så hvis jeg har jeg fått 2 kviser i ansiktet får jeg jo helt angst og tror man kan se de fra månen.  Derfor dro jeg til Ambience hudpleie for litt syrebehandling og voks og farge av bryn. Det var virkelig på tide at jeg fikk fikset de brynene mine..

                                

                               Behandlingen jeg tok heter Salisylsyre peel. Ord pris er 1000kr, men dere flotte mennesker får den for kun 480kr nå. Den er for de som sliter med urenheter, sorte prikker og høy talgproduksjon. Jeg sliter ikke med det, men det er deilig å få renset av litt smusk og shit som setter seg inn i huden. Jeg kunne allerede se hvor mye finere huden min hadde blitt. Den dagen man tar behandlingen vil huden din skinne, så jeg glinset ganske mye når vi jentene satt på Hanami og spiste, men ellers var huden glatt og fin. 

                               Dere kan se flere av behandlingene hennes HER - Hvis dere liker siden kan dere følge med når det blir lagt ut nye ting og bilder. For at jeg skal trives på en skjønnhetssalong må atmosfæren være behagelig og behandleren være et menneske jeg kan slappe av med. Derfor anbefaler jeg hende på det sterkeste, selv om dette er en sponset behandling. Huden din vil du alltid ha, så ta vare på den mens du enda kan, og spander på deg gode behandlinger. Vi kvinner trenger å tenke på oss selv og føle oss fine. 

                                

                               Kontakt: 99224098
                                

                               • 3 kommentarer

                               Tips til spa hjemme

                               • 10.09.2015 kl.17:22


                               • Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye ut av ting for å skulle ha det godt. Noe jeg ofte liker å gjøre for å koble av litt er å lage litt hjemmespa. Man får en rolig følelse i kroppen, huden blir finere og du har spart deg en haug av penger på å gjøre det hjemme. 

                                Først er det viktig man finner et sted hvor man kan slappe av, gjerne der det er litt mørkt også tenner du på flere stearinlys rundt i rommet så det blir en deilig atmosfære. Finn frem alle pleieproduktene du har i huset og sett de fram. Jeg har kanskje i overkant mye produkter å velge mellom, men da er det også greit at jeg gjør dette ofte så de blir brukt. Ta på deg/dere morgenkåpe (hvis dere har) Eller noen behagelige klær.


                                Jeg har fotmassasje hjemme, men for de som ikke har det kan du bruke en bøtte eller balje med varmt vann også finner du frem masse gode såper, skrubb eller hva du kan finne hjemme. (Grønnsåpe fungerer godt på bena hvis du skal vaske bena grønndig, men det vil ikke lukte like godt) Man vil uansett alltid finne noen kreative løsninger til å lage spa hjemme, uansett hvor mye eller lite produkter man har.
                                Jeg har jo endel annsiktsmasker og div ting. Men hvis du har noen annsiktsmasker hjemme, ta de frem. Har du ingenting kan man kjøpe noen pose-masker som man bruke til engangs bruk. Eller om man kjøper cleansing balm fra REN clean skinncare, så får du også en rensekrem som du også kan bruke som en annsiktsmaske kun ved å bruke noen dråper med hvilken som helst olje fra REN. Også den oljen jeg har som dusjolje. Man må alltid ha renseprodukter til huden, for det er viktig å rense huden både morgen og kveld. Prioriter dette produktet på badet ditt. 
                                Hvis dere er to eller flere.
                                Kan dere også gi hverandre en god massasje, enten før eller etter dere har tatt på annsiktsmaske. Hvis du er av den rastløse typen kan du sette på en koselig film, eller sette på musikk som dere kan høre på. 
                                La kroppen roe seg ned og finn frem den beste annsiktskremen du har, og den beste hudkremen du/dere har og smør deg godt inn etter dere er ferdig.
                                Du kan også arrangere en jentekveld hjemme hos deg, eller hos en venninne. Der dere alle sammen tar med dere de produktene dere har hjemme. Mulignes du har noe som de ikke har, og de har noe du ikke har. Dermed vil dere få en deilig og avslappende spakveld med masse forskjellige produkter. 
                                Finn frem alle produktene dere har, og ta vare på kroppen deres! Bare fantasien deres kan stoppe dere.
                                - Karianne Vilde
                                • 3 kommentarer

                                Treat your skin

                                • 07.09.2015 kl.17:15


                                •  

                                 Uansett årstid eller vær, har Nivea alltid noe til enhver tid. Her er det også mange gode produkter man kan bruke alt fra body loation til shower cream, til verdens beste lip butter som jeg faktisk har 6 stk av. Klarer ikke en dag uten den. Også har de en fantastisk dagkrem som er veldig fin for de som har sensitiv hud. Nivea har alltid hatt en deilig lukt på alle produktene sine og som alltid gir like mye fuktighet. Siden dere alltid lurer på hva jeg bruker på huden min, legger jeg alltid ut hver gang jeg bruker noe. Alt fra høye til lave priser, så det alltid vil være noe alle vil like eller har muligheten til å skaffe seg. Nivea har alltid hatt en veldig fin pris på alle av sine kremer, noe som gjør at jeg er veldig glad i å bruke produkter derfra. Det beste må være alle de dusj kremene de har! Jeg har lagt ut før om den body loation de har som man bruker når man dusjer, derfor var det helt magisk å endelig få mer av det igjen med en shower cream. Jeg er avhening av å være myk i huden da jeg går ut av dusjen - Takket være nivea kan jeg alltid være det.

                                  


                                 Inneholder reklame

                                 Har du prøvd noen av disse produktene før?

                                  

                                 - Karianne Vilde

                                 • 4 kommentarer

                                 Vil du bli kvitt rynker eller forebygge mot rynker

                                 • 08.08.2015 kl.11:00


                                 • // REKLAME //

                                   

                                  Nå har jeg endelig startet på den spennende "kuren" jeg snakket om. Jeg sa jo at det er noe man skal ta hver kveld eller morning i 14 dager, derfor var det litt vanskelig å få gjort det mens jeg har vært ute å fartet. Fillerina er en dermo kosmetisk fillerbehandling med hele to patenter som blir lansert på norske markedet i Norge/ Norden i disse dager! Derfor er det bra å ha bloggere, som kan teste dette ut for dere. Jeg har sett mange resultater om dette, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hvordan alt blir etter 14 dager med Fillerina. Jeg har jo også forklart til dere at jeg aldri har prøvd sprøyter i annsiktet, og at jeg heller ikke har vært noe "fan" av det. Så da er det utrolig fint at man ikke trenger sprøyter til dette. Grunnen til at dere ser en tykk spiss på bildet, er fordi man trenger den for å få ut Fillerina produktet ut av flasken.(Slik som dere ser på siste bildet) Også får å påføre gelen på de linjene du vil ha det på. 

                                                                     Etter kun to dager, kan jeg faktisk begynne å merke det.  Huden ser friskere ut allerede, den har også blitt strammere og glattere. 
                                  Det første man gjør er å bestille produktet via mail; kundeservice@labosuisse.no

                                  Før du starter å bruke den, burde man drikke to glass med vann for å få et bedre resultat. Deretter påfører du den på de linjene du vil bli kvitt, eller på steder du vil forebygge rynker. Du lar det trekke inn i 10 minutter, før du klapper det forsiktig inn. Deretter fortsetter du med den andre presisjonsapplikatoren, over til flaske nr 2, altså den flasken det faktisk står 2 på. Også smører du kremen godt inn i annsiktet, og halsen hvis du har tatt det der også.

                                  Dette gjør man da morgen/kveld i 14 dager.

                                   

                                  Her kan dere se en utrolig bra video om hvordan det skal gjøres, step by step                                  Det står veldig mye om dette på på hjemmesiden deres og på fillerina.no.

                                  produkt spesialist Pernille Selvær vedr. Spørsmål kan dere kontakte henne på tlf 92035292 eller på Mail; pernille. Selvar@innova-active.no

                                   

                                  Dere kan også like facebook siden deres for å få med dere nye oppdateringer. 

                                  Har du lyst til å prøve dette produktet?

                                   

                                  xoxo

                                  • 2 kommentarer

                                  Get the cosmo beauty look

                                  • 25.07.2015 kl.19:59


                                  •  

                                   How to get the cosmo beauty look! Nå er jeg så heldig å ha fått så utrolig mye bra sminke fra cosmo beauty. Derfor tenkte jeg at jeg skulle teste sminken fra dem, så jeg kunne vise det frem til dere. Jeg har brukt alt av sminken jeg har lagt ut bilder av. Utenom alle glossene. Der har jeg kun brukt lipliner'en + den ene gjennomsiktige glossen. Til huden har jeg blandet de to fundationene, + tatt på det løse silk fundationet. Jeg har mattet ned med det ene kompakte pudderet, etter jeg brukte den mørkeste til lowlight. Det er fint å bruke noe for å dekke over hvis man evt skulle fått noen mørke skiller. Jeg merker huden gløder med cosmo beauty sminken, så nå har jeg hvertfall fått meg en ny favorittsminke. Her får dere også sett resultatet etter blekingen på tennene mine!! Utrolig stor forskjell.. Jeg burde bare ikke ha tatt en snus rett før bildene ble tatt. Men dere skal få se utrolig mange flere bilder av meg der jeg smiler med tennene. Husk at dere får 6300,- i rabatt på å bruke kariannevilde som en rabattkode. Da får dere det kun for 1200,- Dere kan besøke hjemmesiden dems HER hvis det er noe dere lurer på. Forresten!! Liplineren dere ser på bildet med alle glossene, og som jeg bruker på bildet. Den varer faktisk i 24 timer. Så hvis du sliter med at liplineren blir borte etter èn time eller to, så kan jeg faktisk anbefale denne på det sterkeste!!                                   Cosmo beauty har også laget sine egene koster, som man får kjøpt i en mappe. Utrolig fornøyd med alle kostene! 


                                    

                                    

                                   Nå går turen videre til et vorspiel faktisk! Så dere får ha en fin lørdag videre.

                                    

                                   xoxo

                                   • 2 kommentarer

                                   âme pure - stikker mikroskopiske hull i huden

                                   • 18.04.2015 kl.13:37


                                   • Har du arr i annsiktet etter kviser? Har du store porer? Har du dype linjer eller vil du stramme opp huden din?

                                    Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg utrolig opptatt av huden min. Jeg har aldri gjort noe kosmetisk i annsiktet mitt, jeg har bare vært utrolig nøye med å rense huden morgen og kveld, og alltid tatt godt vare på den! Men det vil alltid komme tider der noe i huden blir ødelagt, man får akne-arr fordi man bare må klemme på de, eller porene har blitt store, linjene i huden har blitt dypere. Ja, alt det man ikke vil skal skje med huden, det skjer! Men fortvil ikke for med âme pure sin CIT roller, vil du få en glatt og fin hud igjen!

                                    CIT rolleren øker kollagenproduksjonen i huden. Man får også kjøpt collagen gelen, som det anbefales å bruke etter behandlingen for å øke resultatet. 

                                    Hvordan jeg bruker âme pure CIT roller: Man starter med å vaske det stedet man skal bruke rullen på, så jeg vasket og renset ansiktet mitt grundig. Deretter desinfisere jeg både hendene, ansiktet og CIT rolleren med âme pure sanitizer spray.

                                     


                                    Vent til huden er tørr, før du bruker CIT rollen i annsiktet.

                                    Hvordan man skal rulle den:

                                    5 ganger horizontally

                                    5 ganger vertically

                                    5 ganger diagonally to the right

                                    5 ganger diagonally to the left

                                    Hva CIT rolleren gjør er at den stikker mikroskopiske hull i huden, som skal da lure huden din til å tro at den er "skadet", og da vil den fornye seg selv.

                                    Du vil kjenne at det stikker litt når man bruker den, det gjør ikke vondt i det hele tatt, det kjennes bare litt rart ut, også vil du bli litt rød etter behandlingen.

                                    Jeg var ganske skeptisk til dette med en gang jeg hørte om dette, jeg tenkte "nåler i ansiktet"? Neitakk. Men nå er jeg takknemmelig for at jeg faktisk tok denne sjansen med å prøve dette ut, i og med at jeg er så opptatt av å ha en fin og spenstig hud.

                                     

                                    Man avslutter med å påføre Collagen Therapy Gel 

                                    En full behandling er på to måneder, hvor man skal bruke denne 2-4 ganger i uken, deretter èn uke pause.

                                    Gjør dette gjerne om kvelden, da man ikke kan bruke sminke før om 12 timer, etter du har brukt nålene.

                                    Du får kjøpt produktet HER, men jeg anbefaler at man kjøper hele pakken sammen HER da følger det også med den mappen man kan ha tingene til behandlingen i.

                                     

                                     

                                    // Sponset innlegg //

                                     

                                    Er det noen som har prøvd dette før, eller vil prøve det ut?

                                    • 4 kommentarer

                                    Ønsker du deg en ren hud?

                                    • 14.04.2015 kl.21:18
                                    • Ønsker du å få en behagelig og ren hud? Sliter du med urenheter eller oljete hud? Da er Janssen Cosmeceutical noe for deg. Det er helt fantastiske produkter som virkelig renser huden din og gir deg glatt og fin hud! 

                                     Facebook-siden til Drammenhud finner du HER

                                      

                                     For bestilling av time eller produkter kan du gå inn HER

                                      

                                     // Sponset innlegg //

                                     • 3 kommentarer

                                     Hvordan jeg renser huden min

                                     • 10.04.2015 kl.20:50


                                     •  

                                      Jeg elsker virkelig produktene til REN clean skincare. Jeg har forskjellige rens til div ting: makeup-removeren bruker jeg til å fjerne øynesminke, den lyseblå cleansing gel'en bruker jeg når jeg står i dusjen, mens den grønne bruker jeg når jeg skal rense annsiktet, sammen med toneren.

                                       

                                      Jeg bare elsker denne annsiktsmasken fra REN Glycolactic maske! Her ligger jeg med den i 10 minutter mens jeg tar selfies. Som man kan se på bildet så "shiner" den som honning når man tar den på annsiktet! 

                                      Du skal rense annsiktet ditt før du bruker denne. Den fjerner døde hudceller og gir deg en ny glød.

                                      P.S er fruktsyre i den

                                      Jeg bruker også en leirmaske som reduserer porer og hudormer! Elsker den. 

                                      Jeg bruker selfølgelig ikke to annsiktsmasker på èn dag, (så ikke tro dere må det) Husk at du alltid må ta vare på huden din, rens den både morgen og kveld, brun annsiktsmaske hver 3 dag også må du bruke annsiktskrem hver eneste dag!

                                       

                                      Snakk om bad luck på med i det siste forresten! Mens jeg var i Åre, ble laderen til mac'en min ødelagt. Deretter knuser jeg mobilen min i 1000 biter #thatfeeling - jeg kjøper ny mobil med en gang jeg lander, for å kunne blogge igjen, også fikk jeg ny lader like etter faktisk. MEN nå viser det seg at kamera mitt ikke vil slå seg på?!? Det er faktisk helt krise.. Håper det dukker opp en ridene engel med et nytt kamera til meg på døren, haha!

                                      Kjøpte faktisk selfie-stang på flyplassen, men det går jo faen ikke ann å ta bilder med stangen? Hva er vitsen med den i det hele tatt da? Vi brukte den til alt mellom himmel og jord i påsken, utenom å ta bilder med den da "selvfølgelig" - Neste gang, si ifra at det bare er en stang, ikke en selfie-stang.

                                      • 4 kommentarer

                                      Makeup tutorial

                                      • 24.02.2015 kl.00:44


                                      • Heeii! Nå har jeg sittet i evigheter for å få lastet ned den kjappe sminkevideoen jeg har laget til dere. Jeg hadde lovet det så utrolig mange ganger nå, om at jeg skulle lage forskjellige sminkevideoer. Nå har jeg bare laget en rask video, etter jeg kom hjem fra en lang jobbdag - dere skal selvfølgelig få en "full-video" snart, der jeg også ikke ser så sliten ut på.. 

                                       Haha, don't mind at jeg mumler så mye... Jeg var usikker på hvilket år vi var i, hva jeg selv het, og hvertfall ikke hva jeg egentlig snakket om enkelte ganger i vidoen, men det er bare noen raske tips til deg som vil vite hvordan du  legge øyneskygge, når man ikke har så god tid! 

                                       I dag tidlig jobbet jeg i Vormsund, hadde aldri hørt om stedet før jeg faktisk dro dit, og en ting de faktisk skal ha er at hyggeligere mennesker har jeg faktisk aldri møtt før - En fantastisk bra start på uken! Nå halvsover jeg mens jeg skriver dette innlegget, så da er det vel på tiden at jeg må runde av.

                                                                               Hva har du lyst til at jeg skal sminke på neste video? Hvordan har din mandag vært?

                                        

                                       God natt, <KV3
                                       • Ingen kommentarer

                                       Snøblind

                                       • 22.01.2015 kl.17:07


                                       • Hei igjen bloggen <3 Må bare starte med å si "fy faen, så mye det har snødd?". Stakkars hundene mine drukter i snøen.. Det jeg egentlig skulle skrive om, var hvor vondt jeg får i øynene av å være ute? Det er så mye snø, at jeg ikke klarer å se nabohuset engang!

                                        Outfit bildene ble jo selvfølgelig utrolig mørke og dårlige pga snøen de også! Jeg var jo så snøblind når jeg stod ute, at jeg ikke la merke til hvor mørke bildene ble. Øynene svir og jeg merker migrenen smyger seg på - kanskje ikke så rart når det er over 1 meter med snø utenfor huset mitt.. Når jeg kom hjem fra Hemsedal, var gresset grønt og man kunne ikke se et snev av snø, mens nå trenger man ikke måke engang for å lage en snøhule, man kan bare hoppe ned i snøen og grave seg innover -æh, jeg hater vinteren..

                                                                                  

                                        Sminken: har jeg valgt buskete bryn, kraftig lowlight, blanding av lys og mørk leppestift, samt blanding av forskjellige farger og toner på øynene.

                                        Jeg vet det er mange som har spurt etter flere sminkevideoer, noe jeg selvfølgelig skal lage. Jeg må bare få enda litt mer trening på å redigere en video.

                                        Nei, det er ikke en heftig skille i annsiktet mitt på bildet over her.. Haha, det er bare lyset som har gjort bildet sånn, jeg er jo langt ifra så brun som det jeg ser ut som på outfit bildene! Det ser man ganske godt, på de øverste bildene.


                                        Sykt hvor stor Chloè har blitt, samtidig som Chanel har blitt mindre! Ja, jeg har hatt Coco på slanking, så nå har hun blitt slim igjen, haha! 

                                         

                                        Hva har du gjort i dag?

                                        <3KV

                                        • 3 kommentarer

                                        Årets blåveis

                                        • 05.12.2014 kl.14:36


                                        • Alle de som har meg på snapchat fikk med seg det brutale såret og blåveisen til Mariel i går kveld, men ingen fikk et ordentlig svar om hva som faktisk skjedde - så det skal jeg fortelle dere nå! Det startet med at Ida, Mariel og jeg skulle ha en jentekveld hos meg. Der vi farget håret til Ida og så på en "jentefilm" bare for å kose oss og slappe av. Men da Mariel skulle sove, så fant jeg frem filmsminken min - blod og voks, som vi fant ut at vi skulle prøve, siden det var en god stund siden jeg hadde brukt det! Så det var ingen tvil om at Mariel var den som skulle få tidenes blåveis. Jeg har jo mistet blåveis skrinet mitt, men jeg klarte å finne frem noe her hjemme som jeg kunne bruke <-- Haha, vi klarte jo ganske greit å lure alle sammen i går men man kan ikke la spøken gå alt for langt så derfor meddeler jeg det med dere her så ikke alle fortsatt skal tro at hun virkelig ble slått ned.                                          

                                         Ha en fin fredag videre <3

                                         • 6 kommentarer

                                         De vanligste sminkefeilene kvinner gjør

                                         • 23.10.2014 kl.21:30


                                         • Nå lager jeg et innlegg med sminketips til alle der ute. Jeg har sett endel store feil mange gjør så da skal jeg prøve å forklare så nøye om mulig hva man skal og ikke skal gjøre når man sminker seg.

                                           

                                          1. Start med å smøre på en fuktighetskrem du liker, så tar du på primer og lar det trekke litt inn i huden. 

                                          2. Så bruker jeg en BB cream fra L'Orèal paris, så samme om du bruker en BB cream eller fundation. 

                                          3. Så bruker jeg en mist fra MAC for å gi huden enda mer fuktighet.

                                          1. er concealer fra Chanel // 2. Undereye concealer fra Glö (bruk bare concealer som er til øynene under øynene) 3. Highlighter fra L'Orèal paris - DET ER IKKE EN CONCEALER. Den bare fremhever og skal kun brukes på de stedene jeg viser under her. 4. Er det både high og lowlight i samme skrin fra L'Oréal Paris. 5. Transparant pudder som man skal bruke over alt av flytende prudukter før du tar på kompakt/tørr sminke, ellers vil du ødelegge sminken.

                                          6. Er en rouge kost fra mac som jeg bruker til Lowlight og rouge.                                          1. Eye shadow primer // 2 og 3 er øyneskygger // 4,5 og 6 er forskjellige koster jeg bruker. 5 minicrase bruker jeg til den mørkeste skyggen. // 7. så bruker jeg eyelinneren før jeg legger på mascara, for mascara skal være det siste du legger på av sminke. 

                                          2 bilde. // 1. Eyebrown børste, gre godt igjennom brynene før du begynner å farge de. // 2. Så bruker jeg eyebrown farge fra Fred Hamilton // 3. Så eyebrown gel for å holde brynene på plass.

                                          ØYNEBRYNENE


                                          Haha, guud! For et bilde, men når du skal tegne inn brynene dine kan du godt bruke et tykt lagt med consealer rundt brynene så du får de slik som du vil. Husk å få dette gjevnt etterpå.

                                          HIGHLIGHT

                                          Her har jeg prøvd å markere alle stedene du skal highlighte, der du gjerne kan bruke "tryllestaven" som er en highlighter og legge det "lyse" pudderet over for å blende det sammen. Husk at dette skal bli bledet sammen med huden i kantene. 

                                          LOWLIGHT

                                          Her har jeg satt på piler på alle stedene jeg bruker lowlight. Både nedover nesen på hver sin side, imidten skal highlighten være så man må passe på å blende de sammen i kantene.

                                          La på et veldig tykt lag med lowlight under kinnbena så dere skulle se hvor man skal legge det! Så der lowlighten (mørke skyggen) stopper, skal det være dust utover. Slik at man ikke ser kanten på lowlighten. Man legger lowlight under kinnbena for å fremmheve de. 

                                           

                                          ØYNENE                                          Start med å legge på eyeshadow primer (hvis du har) ellers holder det å bare legge et tykt lag med lys øyneskygge (gjerne beige) på hele lokket. Hvis du har veldig oljete øyelokk så burde du legge på ekstra mye.

                                          Så legger du på en mellomfarge som du skal legge i globallinjen og litt over, også skal du blande den godt sammen med den lyse fargen i kantene.

                                          Så tar du en enda mørkere farge med en mindre kost en du allerede har brukt og legger den i globallinjen og duser den ut i den andre fargen i kantene, slik at du ikke vil få noen harde linjer. Så er det bare til å legge på en eyeliner hvis du vil bruke det.

                                          Så når du legger på mascara så må du alltid huske på å starte nederst først, for hvis du starter oppe vil du risikere å få mascara merker på øyelokket å ødelegge skyggen du allerede har lagt.

                                          Denne gangen valgte jeg å ha litt bustete øynevipper for å få litt mer "røffere" stil. Skal du ha en naturlige vipper, så burde du bruke en hard mascarakost.

                                           

                                           

                                          Huskeliste. 

                                          Det lyste skal alltid på først. Uansett om det er Hightlight eller øyneskygge.

                                          Start med mindre sminke og heller legg på mer senere, det er vanskligere å få det "perfekt" hvis du allerede har tatt på for mye.

                                          Alltid start med mascara nede før du tar oppe.

                                          Mascara skal være det siste du tar på av sminke (gjelder ikke leppene)

                                          Gi huden mye fuktighet.

                                          Highlight fremhever // Lowlight demper - Så bruk highlight på alle de stedene du vil fremheve.

                                           

                                           

                                          Wææ, tiden har gått så utrolig fort! Jeg startet å fikse dette blogginnlegget kl 4 når jeg våknet og nå er klokken snart 10 så jeg må runde av dette innlegget for å få postet det så fort som mulig. Men jeg håper dette var til hjelp for de fleste og at de skjønte hva jeg mente. 

                                          Skal komme med flere innlegg om tips man kan bruke. Noen store ønsker om hva du vil lære?

                                           

                                          Ha en fin kveld videre :)

                                          <3KV

                                          • 4 kommentarer

                                          Hvordan ta vare på kostene dine

                                          • 27.08.2014 kl.14:21


                                          • Som sikkert alle vet, så er det utrolig viktig å ta vare på sminkekostene sine! At man burde vaske kostene sine minst én gang i uken, men ikke alle gjør det fordet om.

                                           Sminkekostene er faktisk en bakteriebombe hvis man ikke oppbevarer de riktig. Man kan ende opp med kviser og dårlig hud av å la være å vaske ordentlig. Hvis du låner bort kosteten(e) din til en venninne eller noen andre, så er det viktig at du vasker den med en gang, så da kan det være greit å kjøpe en cleaner spray som fjerner bakterier fra kosten med en gang, så man slipper å ta den grundige vasken

                                           Jeg kjøpte denne på sephora i Miami, jeg hadde en fra Glö minerals som jeg var super fornøyd med, men slik jeg gjorde med nesten alt når jeg dro til Miami, så mistet jeg den i kofferten også. Men tilbake til brush cleaner'en så fjerner den alle bakterier som er viktig å fjerne. Men den gjør fortsatt ikke kosten helt "ren", så det er viktig at man tar den grundige vasken minst 1 gang i uken.

                                            

                                           For å vaske kostene ordentlig, så må man ha et håndkle som du bretter i den ene kanten, slik at når du skal legge de til tørk, så vil kosten ligge nedover, så vannet vil kunne renne ut av kosten og ikke inn.

                                           Det du trenger er shampo, Zalo og balsam.

                                           Så blander du Zalo og shampo i en skål, så legger du en av kostene der i ca 1 min, så kan du skylle det i varmt vann, til du ser at all sminken har gått av kosten.

                                           Så hvis du vil at kostene dine skal være myke og vare lenger, så smører du inn balsam på de og skylder det av i kaldt vann.

                                           Så presser du håndklet rundt kostene for å prøve å få ut så mye vann som mulig. Deretter legger du kostene i en nedoverbakke slik jeg forklarte lenger opp. La de ligge der til de har blitt tørre og klar til bruk igjen. Kan være smart å gjøre dette her før du legger deg så de kan tørske over natten. Så slipper du å ha våte koster hvis du plutselig finner ut at du skal sminke deg like etter du har vasket de. Hvis det er noe du lurer på eller ikke skjønte så er det bare å spørre. Jeg vasker jo kostene mine nesten hver eneste dag.

                                            

                                           Håper noe av dette vil hjelpe deg neste gang du skal vaske kostene dine.

                                           • 2 kommentarer

                                           Hverdags makeup

                                           • 26.08.2014 kl.18:17


                                           •  

                                                                                         Dagkrem fra Chanel // Primer // bareMinerals

                                             
                                            Fundation - MaXfactor (bruker denne nå for øyeblikket hvertfall) // Consealer camuflage & Under eye // glö minerals // Fundation brush - både til fundation og consealer - Glö minerals                                             Kompakt pudder fundation - Glô minerals (Går ann å kjøpe disse i enkel format til den som passer hudtypen din - jeg måtte kjøpe alle til jobben min)

                                                                                         Eyebrow pensel - Glö minerals // Eyebrow shadow - makeup store                                            Solpudder - Fra Miami                                            Solpudder - too faced // Kost - bareMinerals

                                                                                         Øyneskygger - usikker på hvor de er ifra faktisk.

                                             

                                            Dusekost nr 1 - mac // minicrase - Glö minerals

                                             

                                            Rouge - Glö minerals

                                             

                                            Mascara - Chanel

                                             

                                            lip butter fra Nivea // Lys leppestift fra MAC // Farget leppestift fra YSL

                                             

                                            Dette er hverdags makeupen min, i akkurat denne rekkefølgen også faktisk. Dette innlegget er IKKE sponset, har kjøpt alt sammen selv (utenom Lip butter fra Nivea)

                                            Det går an å kjøpe den sminken jeg har separert fra glö minerals, bare å velge ut den fargen du har lyst på selv. Jeg bytter sminke veldig ofte faktisk, for jeg finner meg alltid noe nytt jeg heller vil prøve ut. Er det noe av denne sminken her du også bruker eller ønsker deg?

                                            • 7 kommentarer

                                            Glö-Minerals new in

                                            • 21.06.2014 kl.17:09


                                            •  

                                             Nå har jeg shoppet enda litt mer makeup hos den aller beste Glö-minerals, er virkelig glad i kostene og sminken derfra.

                                             øverst fra venstre; Dual fundation brush - Mini craser - Dual brow brush - Texture brush x2 (kan brukes til både tørr og fuktig makeup)

                                             Nede til venstre; Concealer under eye honey - Concealer under eye natural x2 - Concealer camouflage x2

                                              

                                              

                                             Kjøpte også dette beltet fra LACE kun 149,-  jeg bruker jo aldri belter eller har noen spesielle, så det var virkelig på tide.

                                              

                                             Nå skal jeg få ryddet rommet mitt og få lagt ut noen bilder av det, siden det var noen som ønsket dette på spørsmålsrunden.

                                             - Har du prøvd Glö-minerals før?

                                             • 2 kommentarer

                                             Makeup Tips

                                             • 07.04.2014 kl.21:45

                                             • Sist jeg jeg skrev om hvordan jeg sminker meg og snakket om countouring så fikk jeg endel spørsmål om hva Lowlight og Highligh er

                                               "countouring" og kan være ekstremt effektivt når man vil forstørre eller forminske deler av ansiktet sitt. 

                                              Enkelt forklart skal man lysne områdene som sola naturlig treffer først; nese, panne, hake og kinnbein. Samtidig skal man mørkne delene av ansiktet som allerede går litt innover; sidene av nesa, under kinnbeinet, kjevebeinet og rundt ansiktet. 

                                               

                                              Men kan jo leke utrolig mye med sminke, forme annsiktet veldig drastisk også. Den som bruker Countouring - high og lowlight mye er Kim Kardashian.

                                              Du bare følger de enkle trinnene som er vist på bildet også er det bare til å prøve seg frem. Hvis det er noe du vil gjøre mindre så legger du countouring (lowlight - mørk skygge) der du vil minske også hightlighter (lyst) du der du vil fremheve.                                              Hvis du vil fremheve leppene dine, så legger du på en mørkere leppestift også en lysere i midten av leppene, det vil da se ut som du har større og fyldigere lepper.                                              Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre <3

                                               

                                              - Karianne Vilde
                                              • 4 kommentarer

                                              The House

                                              • 18.03.2014 kl.15:01


                                              •  

                                               Jeg sminket jo under filmen "The House", nå har det begynt å komme reklame om den, det har blitt skrevet om den i avisene osv, så da får jo jeg lagt ut litt her på bloggen til dere også!

                                               https://www.facebook.com/pages/The-House/1382691708660557 Her er like siden dems på facebook, som dere kan like for å følge litt ekstra med hva som skjer rundt denne filmen.

                                                


                                                                                               Gleder meg utrolig mye til filmen blir lansert, jeg var dødsredd når vi spilte inn filmen til og med, så ja man kommer nok til å sitte med en klump i halsen!

                                               Selvom jeg har lest manuset 10 millioner ganger, så er jeg fortsatt spent på hvordan det vil bli seende ut når alt blir klippet og fikset på.

                                               Jeg har jo uendelige mange bilder derfra, for man må ha all sminken likt og annerledes til de div tidene, man må følge med på manuset hele tiden, alltid så klar med makeup koster, også er det forskjellige klipp, altså man starter ikke på klipp 1 og slutter på 100, man starter gjerne med klipp 50, også bytter man hele tiden, så hjernen må alltid være til stedet og følge godt med på hvilket klipp som blit gjort.

                                               Også hadde Stine og jeg både makeup og stylingen, så man må passe på at sminken er prikklik som dagen før, og alt på klærene er likt som fra dagen før eller 10 dager før, for det kan hende man spiller inn resten av scenen 10 dager senere da.

                                               Men det var utrolig gøy, det er virkelig noe jeg vil gjøre flere ganger, den eneste ulempen er at man går så sinnsykt mye opp i vekt, for det er så mye godteri der, så man småspiser hele tiden utenom å tenke seg om, også har man helt feil døgnrytme, man jobber helt til seneste natten, sover noen få timer også opp igjen tidlig på morningen og shooter igjen.

                                               Så neste gang jeg sminker til en film, så må jeg gjøre noe annerledes ang mat haha.

                                                

                                               Jeg skal få lagt ut så fort som mulig når filmen kommer ut! Gled dere :D

                                               • Ingen kommentarer

                                               Styling av hår, klær og makeup

                                               • 26.10.2013 kl.21:18


                                               • Photoshoot fra stylingen jeg gjorde på fredag.

                                                 

                                                Modell: Ida Celine Madsen

                                                Styling: Karianne Vilde Wølner

                                                Hår & Makeup: Karianne Vilde Wølner

                                                 

                                                 

                                                 

                                                 

                                                Kjempe koselig at Ida Celine kunne stille opp til å bli stylet! Hva syntes du om stylingen og shooten?

                                                 

                                                P.S vil komme med flere bilder senere.

                                                 

                                                - Karianne Vilde

                                                 

                                                • Ingen kommentarer

                                                School of fashion

                                                • 24.10.2013 kl.12:30


                                                •  

                                                 Her kommer bildene fra School of Fashion da jeg sminket for de photoshootene de hadde der.
                                                 Dårlig kvalitet på disse, men skal få lagt ut når jeg får bildene de skal  bruke.                                                 .
                                                 .

                                                 .


                                                 .
                                                 .

                                                 .
                                                 .
                                                 .
                                                 .
                                                 .
                                                 .

                                                 - Karianne Vilde


                                                 • Ingen kommentarer
                                                 Stikkord:

                                                 Lady Gaga LooKaLike

                                                 • 24.10.2013 kl.12:09


                                                 •  
                                                  Kreativ dag der vi skulle style en modell etter hvordan modellen var og hvem andre passer bedre til
                                                  å bli Lady Gaga enn Becka? - Dette er en veeeldig dramatisk sminke som ikke passer til hvem som helst.
                                                  Hva syntes du?
                                                  - Karianne Vilde
                                                  • 4 kommentarer

                                                  We're making a movie character

                                                  • 24.10.2013 kl.12:06


                                                  • Tone Lise Akademiet

                                                   .

                                                   .

                                                   .
                                                   .


                                                   .

                                                                                                       Skulle lage en karakter ut av modellen min, så hun skulle være en mishandlet uteligger.
                                                   Historeien til Thea og meg kan du lese på Tone Lise Akademiet på facebook


                                                   - Karianne Vilde

                                                   • Ingen kommentarer

                                                   How to get Kim Kardashian's look

                                                   • 24.10.2013 kl.11:53


                                                   •  

                                                    1. Fuktighetskrem fra Chanel

                                                    2. Primer fra bareminerals

                                                    3. Flytende fundation fra mac

                                                    4. Concealer fra Glô minerals (til hele ansiktet)

                                                    5. Concealer fra Glô minerals under eye

                                                    6. Transparent pudder - man tar det i hele ansiket. (Det er viktig å ta på når man har brukt fuktig fundation og skal ta på tørr/kompakt sminke, så det ikke blir flekkete                                                    7.Glô Minerals blush magazine (for makeup artister)
                                                     Legg lowlight i en trekant fra pannen, kinnene og under kinnbena, så legger du litt lowlight på hver sin side av nesebena slik at nesen vil se smalere ut. Så legger du highlight fra nesetippen og oppover på nesebenet. Legg også highlighten over kinnbena slik at du fremhever de også.
                                                    Det er også rouge i kinnene som en forsiktig C

                                                    8. Tri brow color make up store- Bruk en eyebrown pensel til å forme brynene pent.


                                                    9.Øyneskygge fra Dior: Når man skal legge øyneskygge er det viktig at man legger en god base med fundation og en beige øyneskygge (er du veldig oljete på øyelokkene så er det veldig lurt på legge på transperant pudder med en øyneskygge kost).
                                                    Så legger du den Mellomste fargen  av fargen (på dette som er gull) du skal bruk. Legg den over hele lokket ditt og dus den litt over globalen.
                                                    Så legger du den mørkeste fargen av dem i en C/erte form ytterst på øynelokkene og duser det ut. Pass på at de er symetrisk.
                                                    Legg deretter under øynene også, og duser det ut godt så det ikke er noen harde kanter.                                                     10. Cream liner fra make up store - Legg en tykk liner fra øynekroken og helt ut, pass på å ta liner helt ned til røttene.
                                                    Så legger du en liner under og duser den.
                                                    11. Eyeliner fra Glô minerals - Legg en eyeliner under og over øynene på våtkanten for å få et enda mer intenst blikk.
                                                    12. Falske øynevipper - De legger du på når du er ferdig med å sminke øynene
                                                    13. Mascara fra Chanel - Jeg liker best å legge på mascara etter jeg har lagt på øynevippene for da kan jeg kontrolere det litt bedre, men det er egentlig litt opp til enhver enkelt.
                                                    14. Lipliner fra Glô minearls - Legg en liner på leppene slik at du gjør leppene symetriske og det vil se enda bedre ut når man legger på en leppestift og den vil da ikke "renne" ut i sprekker.
                                                    15. leppestift fra YSL - Legg så på leppestiften (bruk gjerne en leppepensel, det vil se enda bedre ut)
                                                    16. Mist fra Glô minerals - Det siste du skal gjøre er å "miste" deg. Spray dette rundt i annsiktet (husk å strekk ut armen når du sprayer slik at du ikke får alt på et sted.) Mist vil gi ansiktet mer fuktighet så sminken vil se enda mer naturlig ut.
                                                    Fikk du noe nytte ut av dette? Eller er det noe du lurer på ang Kim's look?

                                                    - Karianne Vilde
                                                    • Ingen kommentarer

                                                    Brude makeup

                                                    • 24.10.2013 kl.11:27


                                                    •                        Brude makeup!


                                                     En eller annen gang i livet skal vi alle gifte oss, noe som vil være en av de beste dagene i livene våres

                                                     . Da er det viktig med perfekt kjole, perfekt sminke, perfekt lokale, P.E.R.F.E.K.T.E mann ikke minst hehe!

                                                     Det er jo utrolig mye planlegging på alt ang et bryllup, både for en brud og en makeup artis.

                                                      

                                                     Det er utrolig lurt for en brud å kikke på inspirasjonsbilder for å vite hvordan du vil bli sminket og
                                                     hvordan detaljer du skal ha i en lang tid i forveien også, selvom du er sikker på at du vet hva du vil ha
                                                     og tenker sminken kommer av seg selv så er det først den tiden før du skal gifte deg
                                                     du skifter mest meninger og aldri klarer å bestemme deg helt riktig.

                                                     Når man skal legge brudesminke, er det veldig viktig at man jobber produktene godt inn i huden slik
                                                     at man ikke ser sminken. Brudesminke skal se/være veldig naturlig, de aller fleste vil gjerne ha det
                                                     veldig naturlig og enkelte vil ha det veldig "dramatisk" i forhold til hva man tenker som en brudesminke.                                                      Bildet til høyere har jeg tatt en litt mer av det ekstra, fikk litt inspirasjon av det nederste bildet til høyere.
                                                     Fikk desverre ingen bilder av modellen min t.h der hun var ferdig fikset opp og ferdig sminket,
                                                     men du får sett et litt uklart bilde av sånn ca det ble.
                                                                                                                                                  Du ser et helbilde av meg i min brudekjole for dagen.
                                                                                                                                                   Makup artist & Styling på meg; Jackie Ndzimande

                                                                                                                                                    Makeup artist på bildet t.h; Karianne Vilde Wølner

                                                                                                                                                                       Nederste bilde hentet fra;
                                                                                                                                                              http://mitt-bryllup.no/tag/brudesminke/


                                                     - Karianne Vilde 


                                                     • Ingen kommentarer

                                                     SPX

                                                     • 24.10.2013 kl.11:11


                                                     •  

                                                      Her lagde vi sår og blåmerker, noe som var veldig gøy å jobbe med
                                                      og var ikke så utrolig vanskelig.Hvis man vil lage dette hjemme
                                                      trenger man for det første å kjøpe inn litt diverseting man trenger
                                                      som vox, falsk blod, farger stifter til å lage blåmerker, sår osv med.
                                                                     
                                                       Har du laget spx før eller har du alltid hatt lyst til å kunne det?                                                      - Karianne Vilde 
                                                      • Ingen kommentarer

                                                      Herremodell

                                                      • 24.10.2013 kl.11:00


                                                      • Herremodell: Simen Auke
                                                       Koselig at kjæresten kan stille opp for meg :)

                                                       Herresminke er jo selvfølgelig annerledes enn Beauty makeup på jenter, på menn må man være mer varsom ikke legge på slik at du ser at det er makeup på.
                                                       Jeg startet med;
                                                       * Hudkrem
                                                       * Grønn primer (grønn demper rødt)
                                                       * Glo minnerals kompakt pudderfundation som jeg påførte med en våt svamp, jeg tok det bare på ujevnheter og veldig viktig at man ikke tar det over skjegget/stubber
                                                       * Så la jeg en lowlight litt under kinnbena og øverst i pannen, tok også å fremhevde det jeg ville skulle bli mer fremhevet.
                                                       * Så gikk jeg over det jeg ville dekke mer rundt øynene.
                                                       * tok en brun/mørk øyneskygge og fylte ut øyenbrynene hans litt.
                                                       * Til slutt så sprayet jeg med mist i hele ansiktet hans.
                                                       Noe du lurer på ang herre makeup?

                                                       Tok dessverre ikke noe før bilde..
                                                       - Karianne Vilde
                                                       • Ingen kommentarer

                                                       Makeup modeller

                                                       • 24.10.2013 kl.10:56


                                                       •  

                                                        Forskjellige sotinger; forklaring & bilder
                                                        modell: JækkyG
                                                        Nicole Richie lookalike
                                                        Jeg skulle finne et bilde av en øyneskygge jeg likte som jeg skulle lage på JækkyG.
                                                        Her kan dere se hvordan det ble
                                                        Veldig viktig at du tar soting, øyneskygge, linner og alt som passer til det øyet du sminker.

                                                        Her er skulle jeg lage et sotet øye av inspirasjon fra et bilde jeg fant i et blad.
                                                        Her ser dere en medium deep sooting på øynene, fikk litt inspirasjon til å endre den
                                                        sootingenpå øynene vi hadde lært her på Tone Lise Akademiet ved å legge lyst
                                                        øverst på brynsbenet og enda mørkere øynebryn.


                                                        Inspirasjonsbilde!
                                                        Smokey-eyes
                                                        Her har jeg lagt den mest avanserte Smokey-eyes versonen. Det finnes altså 1000 forskjellige måter å legge smokey-eyes på, så kommer til å legge ut mange av de forskjellige jeg prøver ut på modellene mine.
                                                        Her er bilder av det jeg la på Yasmeen 


                                                        Fremgangsmåte;
                                                        * Primer (hvis man har det)
                                                        * Legg alltid på fundation på øyelokket når du skal ha øyneskygge der.
                                                        * Så en lys base (øyneskygge) helst ikke hvit (beige er best)
                                                        * legg den under øyet også.
                                                        * En medium øyneskygge (f.eks brun) helt opp til globalen og dus den godt så den ikke har noen harde kanter og sånn at den kommer litt over global linjen.
                                                        * Det samme gjør du under øynet.(Husk å duse)
                                                        * Så legger du en tykk strek med kremlinner helt ned til hårrøttene, så duser du kantene på linneren, viktig at du ikke duser på den tykke linjen slik at det sorte går vekk.
                                                        * Så legger du en linner unner øynene og duser den på samme måte.
                                                        * Neste er at du legger en sort øyneskygge over hele lokket helt opp til globalen, men ikke slik at den dekker medium fargen. *husk å duse*
                                                        *Gjør det samme under øyet
                                                        Har du ikke vært så nøye slik at det er mørsk farge helt opp til øynebrynene kan du ta litt av basefargen ved å legge litt av den under brynene, så de får litt highlightning!
                                                        Hva syntes du?


                                                        - Karianne Vilde 
                                                        • Ingen kommentarer

                                                        Makeup modell

                                                        • 24.10.2013 kl.10:47                                                        • Vi skulle ta med en modell på skolen så jeg tok med meg Louìs Furnes. Hun var da min første modell utenom skolen, noe som var ganske spennende å prøve et nytt ansikt enn de som går i klassen min.


                                                          

                                                         Det er veldig dårlig kvalitet på bildene, så er litt vanskelig å se sminken.
                                                         Men jeg la en naturlig sminke på henne.
                                                         Fremgangsmåten min på henne;
                                                         - Fuktighetskrem
                                                         - Primer
                                                         - Fundation & Concealer
                                                         - High & Lowlight
                                                         - Pudder
                                                         - Rouge 
                                                         - Øyneskygge
                                                         - fikset ujevnheter i brynene
                                                         - Leppestift


                                                         - (jeg tok ikke på henne mascara )

                                                          

                                                         Stor takk til Louìs som kunne stille på så kort varsel :)
                                                         Hva syntes du, utifra det lille man kan se på mobilbildet?
                                                         - Karianne Vilde
                                                         • 2 kommentarer

                                                         Airbrush

                                                         • 24.10.2013 kl.10:42


                                                         •  

                                                          Airbrush!!
                                                          Hva er airbrush er først og fremst for dere som ikke vet det.
                                                          Det er en såkalt "pistol" som man drypper fundation, rouge, bronzer osv oppi det øverste lokket på den.                                                          Du sprayer den i annsiktet med sirkelbevegelser, man vil få et veldig naturlig og levnt fundation lag der sminken ser veldig naturlig ut.

                                                          * Bruder bruker det ofte, fordi sminken er sillicone-bassert slik at den varer enda lenger en hva vannbassert sminke vil gjøre.
                                                          Man kan også bruke den til å dekke tattoveringer
                                                          Man kan også bruke den til å ha maling i (ikke hus maling såklart) så man kan lage hva man vil med forsjellige farger i ansiktet


                                                          Man kan lage så utrolig mye spennende med en Airbrush ved å bruke fantasien og/eller øve seg godt ved å legge perfekt sminke.
                                                          Man kan også bruke Airbrush til å legge gelè negler så du vil jo ha godt nytte av å ha en airbrush hvis du liker/driver med dette.
                                                          Har du brukt en airbrush før eller vil du prøve å bruke en?
                                                          - Karianne Vilde
                                                          • Ingen kommentarer

                                                          Sminken har kommet

                                                          • 24.10.2013 kl.10:09


                                                          • Vi har fått tildelt sminke, makeupbag, sminkekoster og div ting fra skolen, de mest grunnlegende tingene man trenger til å sminke hvertfall.

                                                           Her ser du litt av sminken, jeg la ikke ut alt  men man får lagt en perfekt sminke med dette! Vi får mer sminke og div ting nesten hver dag,

                                                           noe som jeg liker ganske godt hehe. Vi får også "airbrush" når vi skal starte å lære oss det. Jeg kommer til å skrive

                                                           og legge ut bilder på hva det er og hvordan vi gjør det når vi starter å lære oss det,

                                                           så for de som lurer på det så kommer jeg ut med det fortløpende etter jeg har lært meg det bedre selv.


                                                           Nærbilder av sminkepungen; her har vi fått to forskjellige flytende fundations fra MAC,

                                                           altså en lys og   en mørk farge som vi skal blande sammen til å få den perfekte fargen til ansiktet.

                                                           Vi må så og si blande alle fargene vi har sammen til vi får den perfekte fargen til de forskjellige ansiktene.

                                                            

                                                            Makeup boken vår, der det står de grunnlegende tingene

                                                            innenfor makeup og stilhistorie. Jeg elsker denne boken her allerede.                                                           Legger ut bilder snart fra den første modellen jeg hadde med på skolen snart.
                                                           Er det noen som går på Beauty makeup, skal gå, eller bare elsker sminke?
                                                           - Karianne Vilde
                                                           • Ingen kommentarer

                                                           Ta vare på huden din

                                                           • 24.10.2013 kl.09:55


                                                           •  Litt fakta som får deg til å tenke.


                                                            • 90 % av rynkene vi får kommer fra sol og røyking.
                                                            •    -  Blir du mye solbrent får du tidligere aldring
                                                            •          - 10 % er fra arv
                                                                     -  Hendene og annsiktet er det aller viktigste å smøre solkrem på, de aller fleste glemmer å smøre på solkrem der, noe som gjør at man får "stygge" og rynkete hender. Så det er like viktig at du passer på hendene dine som du passer på annsiktet.

                                                            • heller ikke gni deg i øynene! Tenk deg at øynene dine er et rett ark som du konstant bretter og gnir på, da vil du ende opp med et veldig skukkete ark (veldig skrukkete og rynkete øyne også)
                                                            • Norge ligger på 2 plass i verden av å få hudkreft. Vi er så lyse i huden at vi faktisk IKKE skal sole oss slik vi gjør.. 
                                                            • De fleste av oss soler oss med babyolje å det er faktisk ganska farlig for huden vår, generellt sett alle aldere å bruke det, når du smører babyolje på deg før du skal sole deg så puttrer babyoljen bare over huden og gir deg synlige skader på huden når du blir eldre.
                                                            • Sliter du med svette under armene f.eks, så er botox det beste som hjelper mot det. Da sprøyter du det bare under armene.
                                                            • Alkohol, godteri og usunn mat gir deg IKKE kviser!! Har du mye kviser kan det være pga matallergi. Du kan prøve å slutte med melk (melkeprodukter) i 2-3 uker for å se om det er melkeallergi du har.
                                                            • Du skal heller ikke bruke de middlene du får skrevet ut av legen mot kviser, det kan bare gjøre at du får eksem og tørr hud. Leger kan bare sykdommer og skader, IKKE hud
                                                            • Hvis du skal klemme på kviser så må du varme opp huden først (når du dusjer i varmt vann blir huden varmet opp) Så må du bruke produkter som kjøler huden ned etter klemmingen. Da vil porene lukke seg, så du ikke vil ende opp med store porer og stygge arr.
                                                                  


                                                            Det er utrolig viktig at du tar vare på huden din og gir den masse næring! Fruktsyre hjelper utrolig bra mot kviser.


                                                             Håper noe av dette kom til nytte for deg, er det noe mer du lurer på så kan du bare spørre meg!

                                                            - Karianne Vilde 
                                                            • Ingen kommentarer
                                                           • Designet av

                                                            Camilla Haukjem