hits
KONKURRANSERKonkurranse - Vinn produkter fra Nimue

 • 10.04.2018 kl.10:37


  • Reklame | Nimue - beautyproducts.no

   Processed with VSCO with m5 preset

   Nå har jeg gått på Nimue produktene en stund - kunne ikke vært mer fornøyd - og jeg får lov til å dele dette med dere. En av dere får bli en heldig vinner av RENS, PEELING OG SPF. Jeg er så utrolig fornøyd med produktene og jeg håper du blir like fornøyd. Solkremen kommer veldig godt med på denne tiden og den gir heller ikke kviser. Alt du trenger å gjøre er å :

   Følge meg på instagram @kariannevilde 

   Følge beautyproducks på instagram @beautyproductsas 

   Følge meg på facebook HER 

   Når du har gjort dette skriver du "JEG VIL VINNE" under i kommentarfeltet. Jeg vil sjekke om du har gjort dette og vinneren blir valgt ut tilfeldig. NB! Husk å skrive mailen din slik at jeg får kontakte deg hvis du vinner. 

   RENS // PEELING // SPF

   Lykke til alle sammen <3

   • 12 kommentarer

   Vinneren av konkurransen

   • 24.08.2016 kl.14:29


   •  

    Har selvfølgelig ikke glemt bort å kåre vinneren av barberbladene jeg hadde konkurranse av for en stund tilbake. Har bare tatt en laaang pause, for å øve, finne meg selv og slappe av fra alt stress. 

    Vinneren er Henriette Celin! Gratulerer så mye til deg :) Håper du blir fornøyd med høvelen. du blir kontaktet på mail snarest!     

    • 2 kommentarer

    Konkurranse på bloggen!

    • 29.07.2016 kl.11:06


    • // I samarbeid med shaver.no//

     Fantastisk å ta med seg på tur!


     Jeg har nesten glemt bort å dele denne fantastiske høvelen med dere. Hydro silk høvelen som dere kan vinne, samt en pakke med blader. Det passer perfekt på sommeren, eller vinteren for å fjerne vinterpelsen. Sommeren er nok da folk raker bort håret mest. Uansett. Jeg elsker gode barberhøvler, men de blir enda bedre når de er enkle å ha med seg på reise. Den har et fantastisk deksel, som man bare knipser over høvelen, også kan du bare kaste den oppi baggen, eller vesken din. Det er så deilig, så slipper du at høvelen ligger løst, så du kutter deg på fingrene, eller at den ødelegger noe annet i vesken/baggen din. Den har blitt min faste følgesvenn, og den har aldri sviktet. Bladet varer lenge, noe jeg syntes er et must når man kjøper seg en høvel. Du får også myke og glatte legger som varer. - Jeg elsker å ha konkurranse med ting jeg elsker, det føles alltid så bra at jeg har muligheten til å kunne gi dere noe som gir meg masse glede :) 

      

     Alt du trenger å gjøre:

     Dele dette innlegget og skrive at du har gjort det under i kommentarfeltet. Husk å ta med mailadressen din så jeg kan kontakte vinneren.

     Konkurransen avsluttes om ca 1 uke. 

      

     Lykke til alle sammen. Jeg er helt forelsket i denne høvelen, og det vet jeg du kommer til å bli også :)

      

      

      

      

      

      

     • 7 kommentarer

     VINN TIMBERLAND SKO // KONKURRANSE

     • 22.11.2015 kl.16:06


     • Nå har jeg en konkurranse igjen til dere,samtidlig som dere også får en rabattkode på valgfrie varer på hele JUNKYARD. Dere har sjansen til å vinne timberland sko ved å melde dere på instagram konkurransen min HER, som starter i dag. Alt dere må gjøre for å bli med i trekkningen er å følge @junkyardnorge og @kariannevilde på instagram. Så må dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet og tagge 3 venner under bildet jeg har lagt ut. 

      Dere kan også shoppe så mye dere vil på JUNKYARD, så får dere 15 % på alle varer ved å bruke KARIANNE som en rabattkode. 
       

      Vinneren blir trukket om en uke, så nå er det bare til å melde seg på konkurransen så kanskje akkurat du blir vinneren av nye timberland sko. 

      Ikke glem at dere også får 15% rabatt ved å bruke KARIANNE som en rabattkode. Jeg håper dere finner masse dere liker, for jeg elsker å glede dere med ting så ofte jeg kan :) Masse lykke til! P.S deler dere dette innlegget har dere større sjanse til å vinne konkurransen.

       

      Ha en fin søndag videre!

       

      - Karianne Vilde

      • 2 kommentarer

      Vinneren av konkurransen

      • 22.09.2015 kl.22:43


      • God kveld kjære lesere! Nå har jeg sittet en stund med å laste opp videoen  der jeg trekker ut den heldige vinneren, uten hell. Derfor får jeg  heller skrive her hvem som ble vinneren, og vinneren av konkurransen ble LillAnn Lauritsen! Gratulerer så mye til deg :-) Du vil bli kontaktet snarest på mail.        Jeg hadde egentlig laget en kurv med alle navnene oppi der jeg plukket ut et navn i blinde, der var alle navnene både fra dere som hadde skrevet i kommentarfeltet og dere som måtte skrive på melding da kommentarfeltet var nede.

        

       Flere konkurranser skal det også bli senere, så fortvil ikke dere andre, det blir flere sjanser. 

       Nå er jeg på fjellet for å ha noen avslappende dager på hytten min, der er det bare Internett i den ene stolen og jeg må blogge fra mobilen, derfor det ikke blir det aller beste.. Men jeg skal gi dere update om hva som skjer, så får dere kose dere masse videre i kveld.

        

       goodnight

        

       - Karianne Vilde

       • 2 kommentarer

       Konkurranse på bloggen // Fillerina

       • 30.08.2015 kl.14:25


       • Endelig skal jeg ha en konkurranse igjen for dere! Dere kan nemmelig vinne et fillerina kit!! Dere husker kanskje at jeg snakket om den to ukers kuren jeg skulle gå på med fillerina? Den er jeg nå ferdig med. LES MER OM DEN HER - Jeg tror jeg aldri har hatt så fin hud før, som det jeg har fått nå etter jeg var ferdig med å bruke den. Jeg har fått utrolig mange kommentarer med at de syntes hunden min har vært så fin i det siste. Det er jo takket være Fillerina kuren, som jeg har drasset med meg land og strand.

        Jeg har merket at jeg har fått en mye jevnere og glattere hud, "smilerynkene" / solskadene rundt øynene har blitt betraktelig mye bedre etter jeg har brukt kuren. Leppene mine har også blitt litt mer fyldigere på de stedene jeg har brukt den, og posene under øynene kan man nesten ikke se lenger. 

        Dermed har jeg fått lov til å gi en heldig vinner dette fantastiske settet fra Fillerina. 

                 Hva må du gjøre for å vinne dette settet?

        Gå inn og like facebook siden til Fillerina

        Lik facebook siden min

        Følg meg på instagram @kariannevilde

         

        Etter dere har gjort dette kommenterer dere under dette innlegget her om at dere har gjort det. (husk mailen deres)

        Masse lykke til alle sammen! 

        • 14 kommentarer

        Vinneren av konkurransen

        • 09.04.2015 kl.17:54


        • Vinneren av konkurransen min ble :

         Elizabet Lyngstad

          

          

         Gratulerer så mye med det :-)

          

          

         Det skal komme en video om ikke så lenge, må bare få kjøpt ny lader til mac'en min!

          

         Hvordan var din påske?

         • 2 kommentarer

         PÅSKE GIVEAWAY

         • 29.03.2015 kl.14:19


         • Nå er det duket for en liten påske giveaway på bloggen. Der vinneren får: NIVEA Sun Protect & Refresh Refreshing Sun Lotion SPF 10 (200ml)

          Lotionen er siste tilskudd til NIVEA Sun?s nyskapende Protect & Refresh-serie ? en ny generasjon solpleieprodukter som bruker mentol som en aktiv ingrediens for å kombinere umiddelbar beskyttelse med en nyskapt, forfriskende, avkjølende effekt på huden.

          NIVEA Sun Anti-age Face Sun Cream SPF 30 (50ml)

          Med en svært effektiv balanse av UVA-, og UVB-filter gir ansiktskremen en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse og forebygger tidlig aldring av huden.

           

          Alt du trenger å gjøre for å vinne denne er å dele dette innlegget på facebook, deretter skriver du i kommentarfeltet at du har gjort det + med en mailadresse jeg kan nå deg på, hvis DU vinner :) Jeg velger vinneren i løpet av de neste dagene! Masse lykke til :)

           

          Se video om hva solen gjør med huden din hvis du ikke bruker solkrem.
          • 7 kommentarer

          Siste sjanse

          • 28.11.2014 kl.18:33


          • Har du lyst på denne bikinien? Nå har du din sjanse! Det er den siste dagen av konkurransen som du kan se HER fra todiefor

           Ikke så veldig sjokkerendes at jeg valgte den rosa, men siden jeg har mistet  nesten alle bikiniene mine så har jeg ikke bare rosa bikinier lenger faktisk. Men de er jo utrolig søte og behagelige å ha på seg. 

           Jeg glemte faktisk å fortelle at jeg borret i går, også skulle jeg teste ut bedøvelse for første gang, MEN det måtte tydeligvis 3 sprøyter til for at jeg ikke skulle merke noe haha! Så dro Mariel og jeg videre til Oslo for å dra på steen & strøm sin nye åpning, noe som var utrolig kaos også tok jeg med meg begge hundene mine, så var veldig slitsomt å gå rundt med de i vesken og så mange mennesker samlet på et lite sted sammen..

            

           Lykke til i konkurransen & ha en fin dag videre <3

            

           <3KV

           • 5 kommentarer

           Kreativ konkurranse - verdi 5000 kr

           • 25.11.2014 kl.17:38


           • Nå har du muligheten til å vinne treningsklær fra Vantsport til en verdi av 5000 kr. Alt du trenger å gjøre er å laste opp ditt krative bilde som skal bli til en V. Du kan se på noen av mine inspirasjonsbilder her før du kommer igang med konkurransen :) Hva du må gjøre for å vinne leser du litt lenger ned. Så grip denne sjangsen nå, så er du kan kanskje en av de heldige vinneren!

             

             

            Det er både en facebook konkurranse og instagram konkurranse, så du kan gjerne melde deg på begge to for å ha større vinnersjangse <----

                          

            Facebook: Gå inn på facebooksiden til Kjøpher.no HER del konkurranse-bildet og kommenter bildet dems.

             

            Instagram: Finn frem din creative side og konstruer bokstaven V i Vantsport. Bruk armer, ben eller hva du vil! Du bestemmer om du vil ha på deg treningsklær eller ikke. MEN hvis du har på deg treningsklær og du vinner, vil du få en ekstra premie tilsendt!! Hashtaggen du bruker er #vantsport #kjopher

             

            Hvis du vil at jeg skal se ditt instragram bilde, så tagg meg gjerne så skal jeg se på ditt bidrag :) @kariannevilde

             

            En eller flere vinnere trekkes ut av Vantsport, så masse lykke til dere som skal være med <3

             

            I sammarbeid med KjøpHer.no & Vantsport

             

             

            • Ingen kommentarer

            Singel i nye treningsklær

            • 22.11.2014 kl.16:55


            • Nå kan du se intervjuet mitt med DT HER som sikkert alle vet så elsker media å snakke om tidligere forhold, men slapp helt av jeg "got a long list of ex-lovers " dere kan følge en av dem på instagram HER  han er singel <---- også trenger han noen nye følgere! Siden alle virker så interessert i hvem jeg har datet og ikke.

             Men ja jeg er singel og jeg elsker det. Jeg har jo også sagt at jeg snart skal begynne å trene? Ja, da er jo bra det nye året snart kommer, så jeg får satt det som et nyttårsløfte. Det er nok flere av dere også som skal starte da? (les saken videre under bildet)

              

             Nå kommer det snart en ny konkurranse på bloggen min, der DU kan vinne treningsklær fra Vantsport slik at du ikke har en unnskyldning til å starte med treningen.

             Konkurransen starter enten i morgen eller på mandag, så da er det bare å holde seg oppdatert på hva du må gjøre for å kunne vinne :)             I sammarbeid med KjøpHER  og Vantsport

              

             Nå skal jeg bare gjøre meg klar til å dra i bursdagen til venninnen min, hva skal du i dag? <3

              

             #sport #trening #singel 

             • 2 kommentarer

             TODIEFOR - Konkurranse

             • 15.11.2014 kl.14:02


             • Hei alle søte blogglesere! Nå skal jeg ha en liten giveaway konkurranse igjen der du kan vinne en binki fra @todieforswimwear / todiefor.com

              Så mange utrolig fine bikinier de har der inne og alt du kan være den heldige vinneren, alt du trenger å gjøre er:

              1. Skriv hvilken av bikiniene fra todiefor.com' Signature Lace Collection + strs

              2. Følge meg på instragram @kariannevilde HER & @todieforswimwear HER

               

               

              --- trykk på bildene for å komme direkte inn på nettsiden --


              --- Trykk på bildene for å komme direkte inn på nettsiden --- 

               

              Lykke til i konkurransen jenter! Jeg skal kåre vinneren iløpet av en uke, så da er det bare å stå på å gjøre deg synlig.

               

              Ha en strålende lørdag videre <3

               

              <3KV

              • 11 kommentarer

              Konkurranse // Vinn en iPhone 6

              • 18.10.2014 kl.18:49


              •  

               Har du lyst til å vinne en iPhone 6? Nå har du sjangsen, alt du trenger å gjøre er å trykke liker og kommentere JA under i kommentarfeltet HER

               For å ha en større mulighet for å vinne så må du dele dette innlegget for at de skal nå flere følgere på facebook, for da deler de ut hele 2 iPhoner! Du har din sjangse nå :)

                

               <3 KV

                

               • 33 kommentarer
              • Designet av

               Camilla Haukjem