hits
KjærestenÅ slette bilder

 • 11.02.2014 kl.00:38


  • Å slette bilder er noe av det verste en gutt kan gjøre faktisk..  Nå sitter Stine og jeg har den såkalte "jentepraten" der vi kom innpå hvordan det føles når noen sletter bilder av dere to sammen!!

   Haha, vi ble skikkelig irritert og sinte når vi har diskutert rundt dette her, det betyr jo faktisk utrolig mye for oss jenter. Helt sykt faktisk, det er nesten som om hele fortiden blir slettet på et blunk..

    

   Vi jenter vil jo at gutter skal legge ut bilder, like og kommentere UTENOM at skal kunne be de om det!! Men for de fleste er det et problem, men det å slette bilder eller legge ut bilder som ikke har noe mening har de ikke noe problem med.. Så ja alle gutter les og forstå dette hvis dere virkelig bryr dere om en person, selvom det er slutt eller du har vært en skikkelig tulling. IKKE slett bilder av en jente du har vært glad i fordi du liksom skal gå videre eller hooke andre jenter.. Hvis du først skal slette noe skal det være fordi dere begge har gått hver deres vei med et nytt fast forhold og dere begge er helt over hverandre.

    

   Jeg trur faktisk jeg kunne slått opp på et grunnlag av at noen ikke ville lagt ut bilder.. Don`t get me wrong, men hvorfor være sammen med noen som ikke legger ut bilder av dere to sammen?

   Det er jo en helt annen ting hvis personen aldri bruker noe som helst av sosiale medier men vi lever i 2014 så tviler egentlig på at det er noen igjen som ikke har en enste konto der den legger ut bilder eller andre ting. 

   Hvorfor skal man være i et forhold der man ikke skal kunne tørre å faktisk legge det ut at du har en kjæreste? Er det for å leke seg så sinnsykt deilig på nettet overfor andre, og tru du kan gjøre hva du vil?

   Kanskje vi jenter gjerne vil markere hva som er vårt..? Eller bare det at vi vil vite at den gutten vi er sammen med faktisk vil gjøre enkle små ting som gjør oss jenter glad!

    

   Jeg er ikke den type jenta som blir lykkelig av at jeg får ting som man bruker penger på, for hvis man har penger så er det null stress å bare dra kortet ditt.. Men hvis en virkelig setter seg ned å skriver et brev, ja brev.. For det viser at personen faktisk bryr seg om deg, eller tar seg tid til å legge ut bilder av dere og viser at han er glad i deg det er hva som ville fått meg lykkelig.
    

   Haha, jaja nå skal jeg ikke sitte her å spamme ned bloggen men jeg fikk følte skikkelig på det å skrive et nytt innlegg om akkurat dette når Stine & jeg skravlet ivei og fyrte hverandre opp.

   Bare tenk litt på dette her alle sammen, nå skal jeg roe meg litt ned med en koselig film og prøve å holde meg unna bloggen for i natt hvertfall.

    

   P.S til dere som trur det er slutt mellom meg og Simen, så er det ikke det altsååå.. Han er bare i Vegas ;)

   • 7 kommentarer
  • Designet av

   Camilla Haukjem