hits
InteriørDark bedroom

 • 08.01.2018 kl.18:32


  • Processed with VSCO with p5 preset

   Processed with VSCO with p5 preset

   Jeg er så utrolig fornøyd med at jeg farget hele soverommet mørkt. Sparklet gullveggen, farget veggen og taket i dempet sort. Det er som en liten hule jeg sover i. Mørkt, godt og behagelig. Jeg har valgt å ikke ha klærne på rommet lenger, foruten om det ene stativet til "pynt", da jeg bruker gjesterommet som gjesterom og walk-in-closet.

   Processed with VSCO with p5 preset

   Sengetøy - Egyptisk bomull fra KID // Sengekappe - H&M Home // Grønne puter - IKEA // Gullpute - H&M Home // - IKKE reklame..

   Processed with VSCO with hb2 preset

   For dere som lurer på prosessen for å dekke over en vegg med Marco polo maling, kan jeg lage et innlegg om dette. Også kan jeg vise dere hvordan jeg malte taket. Jeg bestemte meg også for at listene skulle i samme farge som veggene.

   Processed with VSCO with hb2 preset

    

   Hva syntes dere? Hadde dere klart et så mørkt soverom?

    

   • 6 kommentarer

   Ny seng til jul?

   • 14.12.2017 kl.16:06


   • // I samarbeid med chilli.no //

     

     

     

     

    For meg så er seng noe av det viktigste som finnes. Jeg klarer ikke å sove hvis sengen er vond å ligge i - bokstavelig talt. Store gode senger med deilige puter og dyner - finnes det noe bedre? Vi bruker nesten halve livet vårt på å sove, så hvorfor skal man da nøye seg med noe man ikke trives i..?

    Kanskje noen kjær eller nær har ønsket seg en ny seng, eller trenger kanskje du en ny? Hva er vel bedre enn å gi eller få det i julegave? Chilli.no har satt ned prisen på alt, og prisene er til å gråte gledestårer av. Prisene er så utrolig gunstig, sengene er heller ikke bare fine og se på, men veldig behagelige. Du kan jo selv velge om du vil ha hard eller myk seng. Jeg liker mine senger så myke at man drukner, men vi er jo alle forskjellige. 

    De har senger med oppbevaringsplass noe jeg syntes er helt amazing, og skulle nesten ønske alle senger hadde det. Jeg har alltid store problemer med å oppbevare div ting, gjesteputer og dyner, sengetøy og håndklær passer perfekt under sengene. Ja, you name it. Kanskje vinterklær på sommertid. Noe så genialt. Spesielt hvis du har en litt mindre leilighet, og du må være kreativ med plassen.

     

     

    Trykk direkte på bildene for å komme inn på siden

     

                                  

    - Chilli har flere av de fineste sengene jeg har sett - 

     

     

    Senegene får du kjøpt i forskjellige design, farge, størrelse og mykhet. Det er massevis av senger der inne, og det finnes 1 seng til enhver smak.

    Hva syntes dere om sengene? Flere som trenger ny seng, eller vet om noen som trenger?

     

     

     

     
     
     
    • 2 kommentarer

    Badet - før og etter

    • 29.08.2017 kl.22:42


    • Nå skal dere e n d e l i g få før og etter bildene av badet! Gud, som jeg har styret med å få ut disse bildene her, men nå er ventetiden over. Jeg blir nesten sjokkert over hvor stygt badet var før. Grunnen til at det ligger tapet på gulvet, er fordi jeg monterte ned speilet som hang på veggen før jeg tok bildene. Fikk litt overtenning og plutselig bestemte meg for å rive bad og vegger...

     Jeg rev, vasket, pusset, sparklet, malte, murpusset veggen, skrudde og holdt på å pusse opp badet, mens jeg pusset opp stuen samtidig. Mens jeg ventet på at sparkelen skulle tørke på badet, sparklet jeg veggene i stuen - sånn holdt jeg egentlig på i evigheter. Men jeg er veldig glad i å pusse opp, og jeg har faktisk gjort ALT selv. Jeg er en "gjør det selv kind of girl"

      

      

     Prosessen

     Etter

      

      

      

     Hvordan syntes dere forandringen ble?

     • 4 kommentarer

     Klart du kan - før og etter.

     • 14.03.2017 kl.18:41

     • Siden det var så fint vær i dag, bestemte jeg meg for å sprayemale marmor bordene mine. Jeg er egentlig ikke fan av sølv - sølv gjenstander eller lignende. Så at jeg kjøpte marmorbordet i sølv, ga ikke så mye mening.. MEN - det finnes alltid en løsning på alt. Vinduskarmene var også i en "gussjebrun" hvis det finnes en farge som heter det - men jeg bestemte meg for å male de sorte også.      Før jeg malte vinduskarmene sorte og sprayet bena. 


      Hvordan stuen ble med sorte vinduskarmer, og sorte ben på marmor bordene. 
       

      Jeg ble veldig fornøyd med de sorte bena, bare litt endring på farger gjør så utrolig stor ending. OG, JA - nå mangler jeg å legge på nye gipsplater etterfulgt av å finne den perfekte malingen. For dere som lurer, kjøpte jeg spraymalingen på Clas Ohlson - Farge: Sort Matt - pris 69,00 - Dette er ikke spons for dere som måtte tro det. Kun ærlig tips. Det er enkelt å gjøre "store" endringer, med små justeringer.  Skal snart få redigert videoen der vi river ned skapet om ikke så lenge. 

      • 8 kommentarer

      Endelig ny sofa

      • 01.03.2017 kl.21:29      •  

       Åhhh. Endelig ny sofa, Planen var egentlig en lysegrå farge, og en helt annen sofa. Men da jeg stod i kassen snudde jeg meg og fikk øye på denne, og bestemte meg for denne istedenfor. Selvfølgelig hadde de ikke den i lysegrå på lager, og siden jeg ikke klarer å vente - så ble det denne fargen. Nå mangler det bare at jeg kjøper nye gipsvegger, finner den perfekte malingen, nytt gulv, nye pyntegjenstander, lamper og ja, alt egentlig.. Det blir deilig når alt kommer i orden. Hundene ble hvert fall veldig fornøyd med en brukbar stue - eller de ble fornøyd med ny sofa. Jeg? Jeg må ha noe å gjøre til enhver tid etter jeg leverte den inn, altså gode jesus. Jeg har jo ikke alram? Jeg lo godt da jeg så gårsdagens episode av bloggerne. Tror du ikke jeg var mobilløs på den tiden også? Der jeg står med min iPhone 900005621 og prøver å filme Kaja's ankomst. Well.. Jeg er så tom for ord om dagen.. La oss heller krysse fingrene for at jeg får meg ny mobil snart #karineedsanewphone. P.S ja, bordet er for stor for sofaen #rip

       • Ingen kommentarer

       A touch of something new

       • 01.10.2015 kl.15:37
       • Ting kan ofte bli kjedelig i lengden, men man trenger ikke gjøre så drastiske endringer enn å kun pynte litt på de. Det gir et nytt og behagelig syn når man skal se på f.eks macen sin, også ser stuen eller rommet ditt finere ut når den har fått litt dekorasjon. Jeg ble helt frelst i denne fargen her, men de har også en i sort hvis man ville hatt det. Du får kjøpt de HER - hvis du også vil pimpe opp dine apple produkter. Du kan finne til alle størrelser til mac'en, iPhone og iPad.         Det fine med dette nå er at jeg har beskyttelse på iPhonen min, for alle vet hvor flink jeg er til å ødelegge den.. Den er også så behagelig og fin at jeg vil ha den på iPhonen min, da jeg egentlig ikke er så glad i sånne store klosser til å ha rundt. Den er så perfekt passform slik at man ikke merker at man har noe rundt. 

         
        //Reklame//

        Hvis du også vil ha dette får du kjøpt det hos Marblessed HER

         

        Hva syntes du om disse? Har du de fra før av?

         

        - Karianne Vilde

        • Én kommentar

        Inspirasjon

        • 19.07.2015 kl.23:49


        • Good kveld til deg! Jeg har jo lovet dere å legge ut bilder av rommet mitt, etter jeg hadde revet det ene skapet. Nå har de endelig kommet! Som dere kan se, så trenger jeg å male over der skapet stod før. Men jeg venter med det før jeg er sikker på om det er den fargen som jeg har nå, er den jeg skal bruke på den ene veggen. Jeg kom akkurat hjem fra hyttetur i sted, så jeg hoppet egentlig bare asap i dusjen før jeg måtte begynne å rydde og ordne rommet for dere. Jeg elsker jo å omøbelere og finne nye måter å sette sammen ting på. Så jeg har faktisk brukt en gammel AAS kasse, og en Gucci og LV eske oppå som jeg bruker som et nattbord.

         Som dere også ser på bildene fra walk in closete, så har jeg fortsatt masse klær igjen som jeg ikke tok med på bloppisen vi hadde. Det er også utrolig mange som sendte mail etter div ting. Og flere spurte om vi skulle ha det flere ganger, siden de ikke rakk det den dagen. Men fortvil ikke! Vi skal ha det èn gang til. Datoen blir mest sannsynlig 22. august, men det skal dere få mer informansjon om senere.          Nattinatt <3

         • 4 kommentarer

         That's not very chanel of you

         • 14.11.2014 kl.19:30
         •  

          <3 We all need a little chanel in our lives! 

          Disse måndene her før nyttover er det så utrolig mye som skjer, flere bursdager hver eneste helg, jeg skal faktisk i en hver eneste helg nå fremover mot nyttårsaften, så er det forskjellige julebord, juleaften så man må kjøpe så mange julegaver, så nyttårsaften! Mariel og jeg har planlagt en liten sverigetur før nyttår og jul så vi får kjøpt inn litt div av gaver osv. Jeg skal forresten snart ha en liten giveaway konkurranse her på bloggen, så da er det bare å følge meg for å se hva det er.

          Er det forresten flere som skal til Hemsedal på nyttåsaften? Hvis du skal så ses vi nok på afterski.

          Hva er dine ønsker til jul og hvem skal du kjøpe julegaver til i år?
          • 4 kommentarer

          My room

          • 22.06.2014 kl.14:35


          • Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av rommet mitt, så her er det noen bilder.

            

           Rommet <3

            

           Badet <3            

           Walk in closet <3

            

            

           iPaden, MacBooken og iPhonen min er fortsatt til salgs HER 

           Skal også snart ha "loppis" for jeg har så utrolig mye klær jeg aldri bruker, så jeg må bli kvitt endel klær før jeg får kjøpt meg enda mer.

            

            

           • 9 kommentarer

           My room

           • 03.12.2013 kl.11:44
           •  

             

            Nå har jeg endelig fått rotet meg til å ta litt bilder av rommet mitt. Jeg har fått en del forespørsler etter det, så jeg har fått knipset noen raske bilder til deg!

            Skal få fikset bedre bilder etter hvert men nå har du en smakebit om hvordan jeg lever.. 

            Jeg har faktisk støv på hjernen og jeg elsker å rydde (utrolig nok), så han som gifter seg med meg kan vel ikke klage heh.

             

            Hvordan har du rommet ditt? Liker du å rydde eller er du en surrehue som aldri rører vaskebøtten?

             

            - Karianne Vilde

             

            Btw! Husk å stemme på meg her; http://www.brunogblidmodell.no/kandidat/karianne-vilde/ 

            Du har 1 stemme per enhet, så du kan stemme hver dag i 1 månd <3

            • 2 kommentarer
           • Designet av

            Camilla Haukjem