hits
HUS & INTERIØRHOUSE TOUR VLOG

 • 05.09.2018 kl.17:34


  • Da har jeg endelig laget house tour video til dere, eller apartment tour. Jeg våknet utrolig nok ganske tidlig i dag, så jeg fikk kommet meg på SATS tidlig før jeg gikk i gang med å filme leiligheten. Hope you like it <3 Nå håper jeg bare på å holde denne flyten og få mest mulig ut av dagene.

   wBGUFMT_L_c


    


    

   • 6 kommentarer

   Husmor torsdag

   • 12.07.2018 kl.19:57


   • I dag våknet jeg med en voldsom OCD for å rydde og kaste ting. Jeg pleier vanligvis å gå igjennom tingene mine ofte, men nå tenkte jeg at jeg skulle gå dypere til bunns. Kvitte meg med mest mulig og sortere alt etter farge, størrelse, ja you name it. Nå snakker jeg ikke brutalt så man tror man kommer inn i en butikk eller hva det måtte være. men mer om at vi tar vare på så himla mye ting? Altså? Vi (mennesker generelt) tar vare på alt mellom himmel og jord. Den ene skruen der til da jeg en gang skal fikse den ene tingen som ligger der. Vi utsetter små ting hele tiden. Desto mer skapplass vi har, desto mer samler vi på. Greit nok at det er deilig å ikke ha ting fremme, men hvem har ikke en skuff de putter alt i? En skuff det er enkelt å skyve ting som egentlig ikke skal skuffes, men kan bare ikke ligge oppe akkurat nå?Jo, akkurat. I gangen min har jeg to skap. Et til jakkene mine selvfølgelig, og det andre er til håndklær, sengetøy, hundeting og diverse. Der blir ting jeg ikke har plass til også stappet inn. Eller hattene, bagger, gensere og ting som er ødelagt. For i mitt hode skal jeg fikse det som blir ødelagt med en gang. For det er jo som oftest favorittene dine som blir ødelagt. Men den dagen det skjer har du ikke tid så det for drøye til dagen etter, men dagen etter kan du heller ikke og sånn foregår det helt frem til du må storrydde og tingen får en plass i skapet eller skuffen. Et år senere skal du være flink å rydde, og der ligger de tingene du skulle fikse. Stemmer, men nå har du mer tid og nå, nå skal du få fikset det. Tingene blir liggende og du har ikke håpet lenger, annet en at en magisk dag skal det skje, for du vil jo ikke kaste det. Det var jo tross alt favoritten din..

    Processed with VSCO with a9 preset

    Men i dag. I dag var det veldig mye som gikk i søpla, gjenbruk og til veldedighet. I dag var dagen for storrengjøring, klesvasken og sortering av diverse. Det er på dager som dette jeg setter spørsmålstegnet til hva som er verdt å bruke penger på eller ikke. Vi bruker penger på så MYE ting, så mye rart..? Ta å gå igjennom alle tingene dine grundig, vurder tingen og hvis du ikke har brukt tingen på over 1 år, kommer du neppe på å gjøre det om 1 år heller. Det er når du setter en pris på tingene at du tenker deg om før du kjøper andre rare ting som virker bra der og da, men blir liggende i skuffen din i hvor lang tid? 

    Jeg oppfordrer deg til å gå igjennom alle tingene dine. Gjerne sett deg et mål før du starter, gjerne med hvor mange søppelsekker du skal fylle eller hvor mye plass du trenger. Tenk i en skuff så er det så mye? Alt fra hårspenner, kvitteringer, sminke eller gamle kort. Samle alt som hører sammen på samme sted og få en ordning på alt. 

     

    • 3 kommentarer

    Dream garden

    • 02.05.2018 kl.13:27


    • Reklame | Betalt innlegg - bygghjemme.no

      

      

     Solen stikker bare mer og mer frem. Sommer, grilling, blomster og hagen skal skinne. Jeg har drømmet meg rundt på hjemmesiden til bygghjemme, de har så utrolig mye fint til hagen som jeg bare må ha. Jeg elsker hager, og for enkelte er det litt undervurdert å ha fine møbler til hagen men jeg føler det bare er en fantastisk investering. Bygghjemme har så mange fine møbler jeg gjerne skulle hatt i hagen min. Laget et nydelig hjørne med blomster, stoler, sofa, bord, puter, tepper og en liten varmelampe. 

     Min aller beste favoritt må være brune hagemøbler som denne gyngesofaen - jeg elsker å gynge, jeg vet ikke helt hvorfor heller annet en at det er utrolig befriende å sitte i. Jeg liker også veldig godt disse stolene som er koselig å lage et kaffekos-hjørne med. Du kan gjøre hva man vil ute i hagen. Man kan lage det i hvilken stil man bare vil og gjøre det hjemmekoselig ved å velge riktige møbler. Bygghjemme har alt du trenger for å gjøre hagen klar for sommeren de har fine sofagrupper, stoler og salonggrupper i alle stiler. 

     Det er så koselig å komme på besøk til folk som har stelt hagen, koselige møbler og du føler deg litt hjemme i den gode sofagruppen du kan kjøpe hos bygghjemme og alt ligger til rette for at du kan nye hele dagen og kvelden på samme sted. Jeg har jo snart bursdag, og siden jeg er mai-barn feirer jeg alltid bursdagene mine med hagefester og grilling, så jeg må nok skaffe meg litt mer utemøbler fra bygghjemme selv da det er deilig å fornye hagen og ikke minst sørge for at gjestene har det bra. Selvom jeg skulle ønske det var sommer hele året, er det noe ekstra spesielt å dra frem utemøbler og ordne i hagen så fort snøen har smeltet. Det klør i fingrene og planter blir plantet. Det er fantastisk nydelig. Har du kjøpt hagemøbler fra bygghjemme.no før eller har du planer om det?

     • Ingen kommentarer

     How to DIY

     • 21.03.2018 kl.20:55


     • Hei fine dere. I dag har jeg vært latterlig effektiv. Jeg har også vært i Oslo for enda en behandling for å fjerne tatoveringene mine. Jeg tar bare toget inn, og går i 10 minutter så er jeg der. Ute etter 20 og det er MED skravling. Men jeg fikk kommet meg videre, svart på så mange mailer at fingrene mine sovnet, så da kunne jeg like så godt dra innom Haust på Gulskogen for å hente litt klær før jeg reiser. Bare å glede seg til å se de lekre klærne. Mens jeg gikk igjennom sentret, med vakker musikk på ørene og tittet i butikkene prøvde jeg egentlig å finne noen gode bøker, men ingen av de bøkene jeg så desperat prøvde å finne var der, så derfor endte jeg innom panduro and guess what? De hadde kontaktplast i sort marmor. Jeg kunne ikke annet enn å dy meg med å kjøpe to ruller for å fikse kjøkkenet litt. Jeg vet jeg har mast lenge om å pusse opp kjøkkenet, eller legge rehab-gipsplater for så å male. Men det har bare aldri skjedd, noe som er ganske rart for meg å være også. Hmm, nå har jeg i det minste fått marmor platene mine..

      Processed with VSCO with p5 preset

       

      Før-bilder

      Processed with VSCO with p5 preset

      Ja. Den planta er sliten av livet. Don´t blame.

       

      Dette brukte jeg:

       

      Processed with VSCO with p5 preset

      Du trenger:

      kontaktplast (Type av eget valg)

      Skarp tapetkniv

      Målebånd (hvis du er nøye)

      Hårføner 

      Tapet-skrape og kost

      (Jeg er lat og gjerrig, så jeg fant en duppedings til å måle spagetti med som funket like bra, også en kost til å koste skoene med faktisk. Bruk fantasien din. Det er ikke alt du trenger å måtte kjøpe etter min mening )

      Etter <3

       

      Processed with VSCO with p5 preset

      Processed with VSCO with p5 preset

      Processed with VSCO with p5 preset

      Processed with VSCO with p5 preset

      Processed with VSCO with p5 preset

       

      Hvis du lurer på hva som har skjedd med den ene plata, så klarte jeg å svi noe der her om dagen, så jeg må gjøre innkjøp av noe under som fjerner det snart. Ha ha, for en suse jeg er. Men hva syntes dere? Bildene ble litt mørke da det plutselig ble mørkere før jeg visste ordet av det, men dere får da se litt.

       

      Ha en fin kveld videre.

      • 4 kommentarer

      Slik fjernet jeg Marco polo veggen

      • 09.03.2018 kl.13:37


      •  

       Jeg valgte å male den ene veggen min med marco polo maling. Noe som var veldig kult når jeg valgte det, men sånn som jeg blir med det meste - ble jeg lei. Da det er marco polo maling, er det struktur i den. MEN, som alt kan man fjerne dette også. 

        

       First of all. Jeg kjøpte inn nødvendige ting, som: (Mye av det hadde jeg fra før av)

       Rullesparkel

       Stor og bustete malerulle

       Sparkelspade, både bredsparkel og "normal strs"

       Forlengelsesskaft - Jeg bruker bare den jeg bruker til JIF-moppen min, og heller bare teipet den på. Da jeg syntes ting er dyrt nok fra før av, og heller prøver å kutte ned på det jeg kan.

       Pussepapir (jeg valgte både 80 og 120)

       Pussebrett - Man kan lage egen også hvis ønskelig. Men med brettet kan du også bruke skaftet, noe som gjør jobben 100 ganger enklere.

       Maskeringstape 

       Dekningspapp - om du så finner noe å dekke med eller kjøper noe velger du selv. Bare pass på at du dekker gulvet godt, for det vil søle.

        

       Du starter med å fukte malerullen, så begynner du å påføre sparkel på veggen. Kun en lengde om gangen, for du må bruke sparkelspaden til fordele det utover. Se video HER om hvordan du skal gjøre det, hvis du ikke har gjort det før.

       Sparkel suger til seg maling for harde livet, så om du har maling som bare har blitt stående og du ikke kommer til å bruke, kan du legge på det som "grunning" eller for å sjekke om du ikke har noe hull i sparkelen. 

       Når du er fornøyd med den den helsparklet veggen, venter du 24 timer før du maler med den fargen du vil ha. I mellomtiden malte jeg taket mitt dempet sort. Jeg startet først med kantene og linjene. Deretter er det bare å fyre løs med rullen i rette og hele linjer. Husk at hvis du skal male taket, må du ha MYE maling på rullen, og mal mot vinduet/lyset. 

       Dermed fikk jeg min fine, mørke bule. Jeg tror jeg alltid kommer til å velge et mørkt soverom fra nå av. Jeg har flere venner som har valgt å male soverommene sine mørke, til og med taket etter de har sovet i den deilige bulen. Avslappende, litt hotel-følelse og koselig.

       • 4 kommentarer

       Eneste måten å slappe av på

       • 27.02.2018 kl.13:33


       • (Reklame - betalt innlegg med trademax.no)

         

        Spabad er ikke bare deilig, men en bra investering. Du får også brukt de hele året, og bare nyte hvert eneste sekkund, for i vår stressende hverdag er dette nesten den eneste måten å slappe av på. 

        Varmt vann virker også helbredende da det utvider blodkarene, som øker blodgjennomstrømningen til ømt og skadet vev slik at oksygen og næringsemner kan hjelpe overanstrengte muskler til å leges fortere. Så hvis du sliter med søvn, er dette virkelig noe jeg ville anbefalt å innvistere i. Du får også tid til kjæresten, familien eller venner ved at dere får snakket sammen, uten stress og teknologien. Kun være tilgjengelig i nuet, og helbredet kroppen deres.

         

         

        Trademax har mye fint, men min favoritt fra trademax er denne Galaxy 80 jets som du finner HER

         

        .         .          .

         

        SPABAD MERKURIUS 26 JETS

         

        .            .            . 

         

        Lay Z spa Siena spabad

        - oppblåstbar -

        Denne er perfekt for forhold i startfasen, som ikke har allverden å bruke - must have - Tenk så koselig det er, også at man kan bare hoppe i spabadet uansett når eller hvor. Da er det ikke heller bare pleie for kroppen, men også forholdet. 

         

        Hvilken er din favoritt?

        • Ingen kommentarer

        Stuen er ferdig

        • 25.01.2018 kl.22:05


        • Dere har ingen anelse om hvor deilig det er at gulvet endelig!!! er ferdig. Jeg har snakket om epoxy gulv i 1 år nå. Eller siden jeg flyttet tilbake til Norge, og det er 1 år siden om noen dager. Epoxy malingen er fra harmoni - farge morgendis får du kjøpt på Maxbo, jeg skaffet min på Maxbo stormarked lier som er min absolutt favorittbutikk om dagen. Jeg kjøper ny maling no joke annen hver uke. Dere som har meg på snapchat @kariannevilde vet dette, og jeg snapper ikke hver gang jeg maler engang.

         Jeg har også fått nye planter i leiligheten - som du ser så har den største på planten/treet hatt sine bedre dager, så da var det på tide med flere, for jeg elsker grønt. Jeg har også skaffet meg et sitrontre!! Det er så utrolig koselig å ha på kjøkkenet. No worries naboer. Trenger dere sitron, så har jeg bokstavelig talt et tre her hjemme. Jeg skal prøve å ikke få overtenning på planter og blomster, men hvem vet. Jeg klarer ikke styre meg selv engang..

         Jeg har også endelig skaffet meg det sorte teppe på soverommet jeg har snakket om å skaffe meg i så lang tid, at jeg bare måtte kjøpe det. Det falt veldig i smak hos hundene mine, fordi de elsker tepper, så de har dratt med seg alle sengene, lekene og bamsene sine på teppet. Jeg har ikke sett de så fornøyde siden sist jeg kom inn døren.

          

         - Fresh pressed juice, coffè and home Office  -

         Flere har spurt meg om jeg kan ta bilde av "what's inside my fridge" så jeg tenkte jeg like gjerne kunne gjøre det i samme slengen.

          

          

          

          

         • 22 kommentarer

         Dark bedroom

         • 08.01.2018 kl.18:32


         • Processed with VSCO with p5 preset

          Processed with VSCO with p5 preset

          Jeg er så utrolig fornøyd med at jeg farget hele soverommet mørkt. Sparklet gullveggen, farget veggen og taket i dempet sort. Det er som en liten hule jeg sover i. Mørkt, godt og behagelig. Jeg har valgt å ikke ha klærne på rommet lenger, foruten om det ene stativet til "pynt", da jeg bruker gjesterommet som gjesterom og walk-in-closet.

          Processed with VSCO with p5 preset

          Sengetøy - Egyptisk bomull fra KID // Sengekappe - H&M Home // Grønne puter - IKEA // Gullpute - H&M Home // - IKKE reklame..

          Processed with VSCO with hb2 preset

          For dere som lurer på prosessen for å dekke over en vegg med Marco polo maling, kan jeg lage et innlegg om dette. Også kan jeg vise dere hvordan jeg malte taket. Jeg bestemte meg også for at listene skulle i samme farge som veggene.

          Processed with VSCO with hb2 preset

           

          Hva syntes dere? Hadde dere klart et så mørkt soverom?

           

          • 6 kommentarer

          Ny seng til jul?

          • 14.12.2017 kl.16:06


          • // I samarbeid med chilli.no //

            

            

            

            

           For meg så er seng noe av det viktigste som finnes. Jeg klarer ikke å sove hvis sengen er vond å ligge i - bokstavelig talt. Store gode senger med deilige puter og dyner - finnes det noe bedre? Vi bruker nesten halve livet vårt på å sove, så hvorfor skal man da nøye seg med noe man ikke trives i..?

           Kanskje noen kjær eller nær har ønsket seg en ny seng, eller trenger kanskje du en ny? Hva er vel bedre enn å gi eller få det i julegave? Chilli.no har satt ned prisen på alt, og prisene er til å gråte gledestårer av. Prisene er så utrolig gunstig, sengene er heller ikke bare fine og se på, men veldig behagelige. Du kan jo selv velge om du vil ha hard eller myk seng. Jeg liker mine senger så myke at man drukner, men vi er jo alle forskjellige. 

           De har senger med oppbevaringsplass noe jeg syntes er helt amazing, og skulle nesten ønske alle senger hadde det. Jeg har alltid store problemer med å oppbevare div ting, gjesteputer og dyner, sengetøy og håndklær passer perfekt under sengene. Ja, you name it. Kanskje vinterklær på sommertid. Noe så genialt. Spesielt hvis du har en litt mindre leilighet, og du må være kreativ med plassen.

            

            

           Trykk direkte på bildene for å komme inn på siden

            

                                         

           - Chilli har flere av de fineste sengene jeg har sett - 

            

            

           Senegene får du kjøpt i forskjellige design, farge, størrelse og mykhet. Det er massevis av senger der inne, og det finnes 1 seng til enhver smak.

           Hva syntes dere om sengene? Flere som trenger ny seng, eller vet om noen som trenger?

            

            

            

            
            
            
           • 2 kommentarer

           Jeg har malt rommet igjen

           • 23.11.2017 kl.15:35


           • Jeg elsker forandringer, så mye at jeg konstant må endre, ommøblere og male, sånn typ hele tiden. Hvis jeg først har bestemt meg for noe, så må jeg gjøre det. Jeg hadde vært en tur innom Maxbo, og sett de nye fargene de har fått inn. Tok meg 1 time hjemme, før jeg hadde bestemt meg. Jeg skal male rommet green marble. En venninne sa at jeg kanskje burde vente en ukes tid, for å kjenne litt på det. Men jeg hadde allerede bestemt meg. Malingen ble kjøpt, og veggene ble malt. Jeg følte jeg hadde hatt warm blush og gull, litt for lenge nå. Gull-veggen er det litt vanskeligere med, for den må jeg sparkle og pusse før jeg kan male på den. Men jeg tror jeg kommer til å gjøre det nå den nærmeste fremtiden, for hvor behagelig er det ikke med mørke rom. Jeg trives mye bedre allerede, og vil bare kline til med den siste veggen også.

            Jeg malte like så godt gangen min helt sort, to av dørene hvite og speilet glans sort. I dag skal jeg ta oppgjøret med listene og vinduene, og få de helt hvite. Muligens går jeg løs på gjesterommet/klesrommet for å få hele rommet sort, da jeg allerede har dratt frem redskapene.

             

            Før-bildene

            Aaaalt for mange farger for øynene mine..

             

            Etter-bildene

             

            Rommet har blitt veldig lunt og koselig. Nå venter jeg bare på å få den vintage kommoden min. Derfor noen av tingene ligger på bakken, men den skal nok komme veldig snart. Den tror jeg at jeg ender opp med å male sort - men det kommer nok ikke som et sjokk for folk lenger.

             

            • 6 kommentarer

            Badet - før og etter

            • 29.08.2017 kl.22:42


            • Nå skal dere e n d e l i g få før og etter bildene av badet! Gud, som jeg har styret med å få ut disse bildene her, men nå er ventetiden over. Jeg blir nesten sjokkert over hvor stygt badet var før. Grunnen til at det ligger tapet på gulvet, er fordi jeg monterte ned speilet som hang på veggen før jeg tok bildene. Fikk litt overtenning og plutselig bestemte meg for å rive bad og vegger...

             Jeg rev, vasket, pusset, sparklet, malte, murpusset veggen, skrudde og holdt på å pusse opp badet, mens jeg pusset opp stuen samtidig. Mens jeg ventet på at sparkelen skulle tørke på badet, sparklet jeg veggene i stuen - sånn holdt jeg egentlig på i evigheter. Men jeg er veldig glad i å pusse opp, og jeg har faktisk gjort ALT selv. Jeg er en "gjør det selv kind of girl"

              

              

             Prosessen

             Etter

              

              

              

             Hvordan syntes dere forandringen ble?

             • 4 kommentarer

             Stuen er ferdig - Før og etter bilder

             • 25.04.2017 kl.12:00


             • Det er SÅ deilig at plasten fra sofaen er fjernet, gulvet er vasket og oppussingsklærne er kastet. Nå har jeg spraklet, pusset, sparklet pusset, sparklet og pusset så mye at jeg til slutt så hvitt. Fargen kom på veggen og sofaen kunne endelig settes på plass igjen. Det er noe med å se en endring, føle at det er et hjem, og du kan begynne å ha gjester igjen. Selvfølgelig er jeg ikke helt ferdig. Men jeg er ferdig for denne gangen, sånn at jeg kan pakke ned verktøyet for en stund. 

              FØR BILDENE


               


              ETTER BILDENE               

              Ikke bry dere om persiennene eller malingsflekkene. (haha). Jeg HATER, og da mener jeg HATER persienner. Det er så utrolig stygt, men de hang her fra før av - samtidig som jeg har så store vinduer i stuen, og man kan se rett inn fra veien - så jeg må ha noe til jeg finner noe jeg faktisk vil ha. Jeg syntes det er finere uten noe, men noe finner jeg ut av etter hvert. Gulvet tror jeg blir fikset til sommeren. 

              Farger som jeg har brukt er matt - dempet sort og matt - hvit lin. De sorte vinduskarmene er sort blank. Meningen med det er at den sorte delen skal være kose hjørnet med TV, og det med hvitt lin og mac'en, skal være "bloggerhjørnet" aka jobb. 

              Deiligste med alt, er at jeg har gjort alt sammen selv. Mens jeg sparklet veggene i stuen, sparklet jeg badet og omvendt. NÅ kan jeg slappe av, og ta en pause. Jeg skal ikke starte med noe annet før jeg er 110% klar for å gi alt. Ellers blir du bare sittende med oppussing opp til ørene, og da blir du aldri ferdig. Alt er kjøpt på MAXBO lier selvfølgelig. Som kanskje flere av dere har fått med dere, spekulert over og diskutert - så ja - jeg har startet å jobbe der, men det kan jeg fortelle mer om senere. 

              • Én kommentar

              Klart du kan - før og etter.

              • 14.03.2017 kl.18:41

              • Siden det var så fint vær i dag, bestemte jeg meg for å sprayemale marmor bordene mine. Jeg er egentlig ikke fan av sølv - sølv gjenstander eller lignende. Så at jeg kjøpte marmorbordet i sølv, ga ikke så mye mening.. MEN - det finnes alltid en løsning på alt. Vinduskarmene var også i en "gussjebrun" hvis det finnes en farge som heter det - men jeg bestemte meg for å male de sorte også.               Før jeg malte vinduskarmene sorte og sprayet bena. 


               Hvordan stuen ble med sorte vinduskarmer, og sorte ben på marmor bordene. 
                

               Jeg ble veldig fornøyd med de sorte bena, bare litt endring på farger gjør så utrolig stor ending. OG, JA - nå mangler jeg å legge på nye gipsplater etterfulgt av å finne den perfekte malingen. For dere som lurer, kjøpte jeg spraymalingen på Clas Ohlson - Farge: Sort Matt - pris 69,00 - Dette er ikke spons for dere som måtte tro det. Kun ærlig tips. Det er enkelt å gjøre "store" endringer, med små justeringer.  Skal snart få redigert videoen der vi river ned skapet om ikke så lenge. 

               • 8 kommentarer

               Endelig ny sofa

               • 01.03.2017 kl.21:29               •  

                Åhhh. Endelig ny sofa, Planen var egentlig en lysegrå farge, og en helt annen sofa. Men da jeg stod i kassen snudde jeg meg og fikk øye på denne, og bestemte meg for denne istedenfor. Selvfølgelig hadde de ikke den i lysegrå på lager, og siden jeg ikke klarer å vente - så ble det denne fargen. Nå mangler det bare at jeg kjøper nye gipsvegger, finner den perfekte malingen, nytt gulv, nye pyntegjenstander, lamper og ja, alt egentlig.. Det blir deilig når alt kommer i orden. Hundene ble hvert fall veldig fornøyd med en brukbar stue - eller de ble fornøyd med ny sofa. Jeg? Jeg må ha noe å gjøre til enhver tid etter jeg leverte den inn, altså gode jesus. Jeg har jo ikke alram? Jeg lo godt da jeg så gårsdagens episode av bloggerne. Tror du ikke jeg var mobilløs på den tiden også? Der jeg står med min iPhone 900005621 og prøver å filme Kaja's ankomst. Well.. Jeg er så tom for ord om dagen.. La oss heller krysse fingrene for at jeg får meg ny mobil snart #karineedsanewphone. P.S ja, bordet er for stor for sofaen #rip

                • Ingen kommentarer

                This view

                • 23.07.2016 kl.15:33
                • Dere husker kanskje at jeg la ut bilder av soverommet? Men de bildene ble tatt på dagen, så dere fikk ikke helt følelsen av hvordan det er 

                  på natten, når alle andre utenom deg sover. Det er så deilig å sitte å se utover det vindstille vannet, og se på de fine lysene reflekterer gjennom vannet. Jeg er jo alltid så døgnvill. Oppe hele natten, og sover hele dagen. Alltid vært that kind of girl - som har elsket å være oppe om natten, selv hvor mørkeredd jeg egentlig er. 

                 Nå ligger vi inni teltet, bålet et oppe og vi hører på regnværet som snart kommer. Det beste jeg vet er å sove/ligge i telt når regnværet faller ned. Det er så beroligende og deilig å høre regnet plaske ned på teltet når man ligger langt inni skogen. Har du aldri gjort det før, så anbefaler jeg deg å prøve dette snarest!! Jeg lurer veldig på hvordan dette innlegget her blir når jeg skriver det fra mobilen. Eller jeg skriver det fra safari på mobilen, og jeg får fader ikke sett hva jeg selv skriver.. Den bare hopper inn og ut. Men deg er noe jeg bare må leve med, når jeg er på tur. Jeg måtte ofre innleggene for å kjøre A9 på flyplassen, for jeg er ikke veldig for å sitte på mobilen mens jeg er på skogstur. Men noen ganger blir det bare slik. Skal snart kaste på meg regnklær og slenge ut stangen og se om jeg får noe napp. 

                  

                 Håper dere har hatt en strålende dag, og får prøvd ut de rundstykkene jeg skrev om i forige innlegg.

                 beklager igjen for "dårlig" innlegg.. Men jeg ser ikke hva jeg skriver - akkurat sånn som når jeg skrev i søvne i Spania. 

                 • 3 kommentarer

                 Den har kommet!

                 • 30.03.2016 kl.20:20

                 •  

                  Gud så deilig det er. Endelig! Nå er spisestuen og stuen endelig ferdig. Eller nå passer ikke palle-bordet jeg lagde inn i det hele tatt, men det får bare være til vi finner det perfekte bordet. Selvfølgelig er bildene fra den "styggeste siden", for det er fra den siden ingen ser, men det får bare være for denne gangen. Jeg er så utrolig sliten etter den lange dagen vi har hatt igjen. Vi hadde skikkelig opprydding i heimen i dag, da vi skulle ta en etterlengtet tur på søppeldynga. Vi ryddet oss ihjel og jeg rev ned bokhyllen som jeg har satt opp typ 20 ganger, men nå hadde vi bestemt oss for å kaste bøkene. Deretter kom bilen med sofaen fra Home and cottage, så vi kastet oss i det med å sette opp sofaen, før jeg måtte ut å rake plenen! Herreminhatt. Tror ikke noen har raket den plenen på 5 år elrns, for fy*aen, det var så mye. Jeg hadde fylt opp 6 søppelposer før jeg måtte gjøre ferdig de andre tingene. Da var jeg langt ifra halvveis, så hvis det er noen som melder seg til å gjøre litt dugnad i hagen er det bare å rope ut. Ha ha.

                  Vi styret rundt med det TV-bordet også, vi vasket den, og hvor grusomt tung den er, det skulle dere bare visst.. Men nå er alt på plass, og gotteposen skal bli plantet godt i sofaen for å bare kose oss her resten av kvelden. 

                   

                  Håper dere har hatt en fin dag, vi blogges!

                   

                  - Karianne Vilde

                   

                  - Følg meg gjerne på facebook og bloglovin for daglig oppdatering -

                  • 10 kommentarer

                  Det er endelig ferdig!

                  • 23.03.2016 kl.10:45
                  • - Såpedispenseren får du kjøpt HER                    

                   Nå er vi eeeendelig ferdig med bøttekottet som ble til gjestetoalett! Selvfølgelig er det noen småting som å liste det lille rommet der, male noen av kantene som er litt skeive og speil på veggen. Men det går fort. Nå har vi hvertfall fått det sånn vi ville, og kan starte på enten kjøkkenet, kjelleren, soverommet, trappen eller bygge ut gangen. Har jeg forresten sagt at vi har lagt nytt gulv i gangen? Noen ganger går ting litt for fort, så jeg vet snart ikke hva vi har gjort eller ikke gjort, men  det blir hvertfall store forandringer da.

                   Såpedispenseren fra KitchenTime, falt perfekt inn på det lille badet her. Selvfølgelig så ble ikke bildene så way to good, for fy *aen, hvor vanskelig kan det være å ta bilder av bad.. Husker jeg slet med det oppe også når jeg skulle vise dere hva vi hadde malt. Nei, når alt er ferdig skal jeg be en fotograf komme hit å ta litt bilder av huset, for damn, det er ikke en grei jobb selv..

                    

                   - Karianne Vilde

                   - Følg facebook pagen min for flere oppdateringer - 

                   • 3 kommentarer

                   Pallebord på 1 - 2 - 3

                   • 28.01.2016 kl.20:11


                   •  

                    Vi ville teste ut det å lage våre egene møbler før vi kjøpte noe. Derfor tenkte vi at vi også måtte teste ut pallebord med beis. Vi fikk flere paller etter vi bestilte bord, stoler og spisesofa, så da satt Mariel og jeg i gang med å beise to av pallene kl 3 på natten. Beis og malingskoster hadde vi liggende nede, så vi bare heiv oss på for å se hvordan det ble. 

                    Dagen etter satte simen bodet sammen, også kuttet han av noen mindre bordben fra det bordet han allerede hadde kuttet opp på nyttårsaften. Da slapp vi at pallene hadde direkte kontakt med gulvet, samt det blir et mer bord-følelse rundt det. Vi ville heller ikke pusse på bordet, fordi vi ville ha en litt røff stil på det.

                     


                     

                     

                    Mens jeg sitter her å skriver kom jeg på at de andre pallene vi har, kan vi prøve å lage en terassesofa ut av. Hvis vi ender opp med det så skal jeg sørge for å ta noen bilder av den også :) Nå skal kvelden gå videre til litt husarbeid. Simen har jo revet enda et rom i går, noe som utgjør mye rot i heimen.

                     

                    Ha en fin kveld videre.

                     

                    - Karianne Vilde

                    • 4 kommentarer

                    Før og etter bilder

                    • 09.01.2016 kl.21:44


                    • Nå skal jeg endelig vise dere noen av før og etter bildene av huset. Det er ikke så utrolig bra kvalitet på bildene, hvertfall ikke siden vi har brukt visningsbildene som før-bilder. Men nå får dere hvertfall sett hvordan vi har det her hjemme, og jeg gleder meg masse til å vise dere enda mer når vi starter på soverommet. Selvfølgelig gikk ikke alt etter planen om å ta soverommet først, men alt gikk så fort. Det vi har gjort nå har vi gjort på 3 dager, så vi får bare krysse fingrene for at soverommet tar like kort tid etter oppussing-pausen vi har nå.

                     Vi bestemte oss for å gå for mørke vegger og style, mye fordi vi er så drittlei hvite vegger som finnes hos 80% av alle befolkningene. Det er så standar, tørt, kjedelig og stilløst (i våres øyne så klart). Vi føler ikke at det er stilen til noen, det er bare tatt ut av katalogen hos IKEA elrns, så vi gunnet på med mørke vegger i stuen og studiorommet til Simen. Badet ble jo veeeldig mye bedre og større når vi malte det hvitt, men når vi skal pusse det opp er jeg ganske sikker på at vi skal gå for et mørkt bad ;)

                     Spisebordet vi bestilte fra NovaSolo kom på døra i overigår, noe som også passet oss utmerket. (Stolene har vi bare lånt så vi har noe imens.)

                     Pallebordet beiset vi og skrudde sammen i går, så det er hva vi brukte fredagskvelden vår til. Vi fikk også to konsollbord fra Ma Vie i Drammen, som vi har fått veldig god bruk for. Sofaen og stolen i stuen er ogsååå lånt til vi har funnet noe som passer inn (Vet jeg har sagt det 100 ganger, men er til dere som ikke har fått det med dere enda)

                     Jeg håper dere liker hvordan vi har fått det til nå hvertfall, så skal jeg selvfølgelig legge ut flere bilder når ting har kommet enda mer på plass.

                      

                     ETTER.


                      


                      


                      

                     Nå har jo vi tatt dette bilde når det er mørkt ute, samt at vi ikke har fått kjøpt spisesofa og stoler enda. Men nå kan dere hvertfall se hvor mye vi har forandret på spisestuen.

                      

                     FØR


                      

                     FØR


                      

                     ETTER


                      


                      


                      

                     FØR


                      

                     ETTER


                      


                      

                     FØR


                      

                     ETTER (NB! Ikke pusset opp enda)


                      

                      

                     FØR


                      

                      

                     ETTER - Det var dette rommet som ble studio til Simen. Studiobenken hans er ikke klar enda, for han driver å lager den nede i kjelleren as we speak right now. Det kommer hvertfall til å bli så bra når den kommer på plass. 


                      


                      


                      


                      


                      

                     FØR


                      

                     ETTER. Badet var jo ikke akkuratt det beste stedet å ta bilder av.. Men vi har hvertfall pusset taket, karmene og døren før vi malte det hvitt. For vi syntes det var best at vi endret litt på det mens vi enda har badet, da vi ikke vet 100 % når vi skal rive og pusse opp badet. 


                      

                     Noen lamper vi hang opp i trappen, slik at den skulle se litt bedre ut før vi skal pusse og fikse trappeoppgangen. Før var det bare mørkt der. (Fant ingen før-bilder)

                      

                      


                      

                     For dere som lurer på om det er dyrt å pusse opp? Herregud, ja! Det er så dyrt for alt. Vi har prøvd å være smarte, lage våre egene ting, møbler og div, men man kjenner det rusker i lommeboken når man drar kortet 100 ganger om dagen for å kjøpe nødvendige ting.. Så vårt tips til dere som planlegger å pusse opp; planlegg nøye før dere starter. Start med ett rom om gangen, spar penger før dere starter, kjøp inn alt dere trenger FØR dere starter (kan hende man må kjøpe inn ekstra ting underveis, men prøv å kjøp inn alt dere vet dere trenger), start tidlig på morningen til sent på kvelden for å gjøre dere HELT ferdige. Ellers vil man gå rundt i oppussing, ting vil stå halvferdig og man vil gå lei. 

                     Hvis dere følger de små tingene der vil alt gå utrolig bra! Til nå har vi gjort alt selv, med litt hjelp fra venner og familie. Så det er bare å hive seg i det for dere som også har lyst til å pusse opp, men husk! Kun ett rom om gangen :)

                     Ha en fin dag videre.

                      

                     - Karianne Vilde

                     • 13 kommentarer

                     Mørkere vegger

                     • 27.12.2015 kl.20:05


                     • Håper alle har hatt noen fine dager i julen, og at dere gleder dere til nyttårs. Mine planer er egentlig bare å pusse opp huset, og komme til orden her. Vi bestemte oss i dag tidlig at vi skulle starte å male stuen. Så nå blir den lyse stuen, mørk. Vi har alltid snakket om at vi vil ha mørke vegger i stuen, med enten en mørk sofa, eller den lyse sofaen vi så på home & cottage. Jeg gleder meg hverfall til vi får malt det siste strøket, og til vi får kjøpt de møblene vi vil ha. Men nå gjennstår det bare å få malt resten av stuen og spisestuen, før vi må kjøpe en malingsrulle, før vi starter på strøk nr. 2. Hva tenker dere om denne fargen så langt? Alt blir jo selvfølgelig mye bedre når vi bruker rullen, på det andre strøket tho. 


                      Tenkte jeg bare skulle stikke innom bloggen for å fortelle dere hva vi har gjort i dag, så skal jeg holde dere mer oppdatert på hva annet vi finner på i dette huset videre. 

                       

                      Ha en fin kveld videre <3

                       

                      - Karianne Vilde

                      • 2 kommentarer

                      Det nye huset er hjemsøkt

                      • 17.12.2015 kl.17:26


                      • For det første, så beklager jeg for at jeg ikke har rukket å skrive noe til dere her. Det har gått i elvehundre fra den dagen vi fikk flyttebilen. Vi har hatt besøk hos allerede før vi hadde flyttet inn i huset. Når Mariel dro på morningen i dag, så hadde vi våre første 5 minutters tid helt alene i huset, før vi skulle ned å kjøpe vaskemaskin. Allerede nede på butikken, stod kompissen til Simen, for han skulle hjelpe til å rive noe i andre etasjen. Så ja, vi har kun hatt 5 minutter alene i dette huset, og de 5 minuttene ble brukt på å skarpe is fra bilen. Missforstå meg rett. Vi elsker besøk så mye, at jeg ikke rekker å blogge. Det er jo selvfølgelig dumt for dere som venter på å høre hvordan det går her, og hvordan ting har blitt, men jeg skal fortelle dere masse etterhvert. Vi må bare komme litt inn i rytmen med det å ha et stort hus, med to etasjer, loft og kjeller til å plassere ting på. 

                        

                       Men tilbake til overskriften, det nye huset er hjemsøkt.

                       Vi kom jo med den instilingen at vi skulle pusse opp litt etter litt, mens vi bodde her. Så første dagen startet allerede Simen og broren hans, med å rive det ene barnerommet som skal bli studio hans. De river og styrer på oppe, mens vi jentene bretter klær og lager middag nede. 

                       Etter en stund kommer gutta ned med dette bildet og ringen. De hadde funnet det under et gammelt skap, som har blitt satt opp for mange år siden. Mulignes fra da det ble bygget her. Uansett, så stod vi å studerte dette bildet inn og ut. Hvorfor ligger det et bilde og en ring her? Kan de ha lagt det der for at noen en dag skulle finne det når veggen ble revet? Eller i følge Mariel, var dette et tegn. Huset er hjemsøkt. 

                       Så her står det på lys i alle vinduer, begge stuene og kjøkkenet nede har jeg gjort veldig hjemmekoselig. I kjelleren har jeg begynt å pynte litt for å få den skumle trappen til å bli mer koselig, slik at jeg kan gå ned der utenom å være redd. Men loftet, badet, walk in closetet, studio og soverommet (vi ikke har satt sengen opp til enda) er det fortsatt skummelt å være alene. Det fleste pappeskene, søplesekkene og rotet står egentlig oppe nå, siden vi ikke bruker overetasjen enda, så det kan jo ha mye å si. Men jeg lurer jo veldig på hvem det lille barnet på bildet er..? Hvorfor lå det en ring over bildet? Kan vi ifølge Mariel's teori være hjemsøkt, eller har de lagt det der for mange år siden så noen en dag skulle finne det? 

                       For dere som tenker, det kan bare være tilfeldig, noen kunne ha mistet det bak en sprekk eller noe. Så har skapet og veggen gått i ett. Det var sånne skap de hadde før i tiden, også ble de funnet når man rev opp skapet med brekkjern. Vanskelig å forklare her, siden jeg ikke tok bilde av hvordan skapet så ut. Men det var hvertfall umulig.


                        

                       Her har dere også noen bilder fra det nye huset. Det skal selvfølgelig bli deilig å få kjøpt inn møbler vi selv har valgt ut, og få startet å pusse opp for fullt. 


                        

                        

                       - Karianne Vilde

                       • Ingen kommentarer

                       Dette skal bli drømmehuset

                       • 19.11.2015 kl.12:09


                       • Nå er det ikke lenge til vi flytter inn i huset. Jeg pakker ned ting for harde livet her hjemme nå før vi skal flytte inn,da det kun er 3 uker igjen til vi flytter hit. Jeg har allerede begynt å kjøpe inn ting til huset. Ja, jeg vet jeg har et lite shopping problem. Men det har faktisk vært relevante ting, ink pappesker, plastbokser og søppelsekker osv. Det er faktisk litt sykt hvor mye rart man finner ut at man har når man først skal flytte, jeeses. Skulle starte med å pakke ting jeg egentlig ikke bruker, samt ting jeg ikke kommer til å bruke de siste 3 ukene, og jeg er allerede oppi 500 esker med ting. Det var ting jeg tenkt bare skulle ta en eske eller 2. Glad vi har 4 etasjer som vi kan oppbevare ting på.

                        Men nå er jeg faktisk på villspor igjen.. Skulle egentlig bare titte innom bloggen for å vise dere bilder av huset, da jeg sovnet med en gang jeg kom hjem i går. 

                        Uansett, så skal dette huset bli pusset opp fra topp til tå. Bloggen kommer til å omhandle veldig mye av oppussing og interiør når vi flytter adressen dit. Så for dere som liker å følge med på det, kan dere bare henge på bloggen, for her skal det bli mye av før og etter bilder! 


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                         


                                                  


                         


                         


                         

                         

                        Hva tror dere om huset når vi starer å pusse det opp? Hverken badet, soverommet, stuen, kjøkkenet eller gangen skal være der den står i dag. Håper alt blir som vi har planlagt!

                         

                        Ha en fin dag videre.

                         

                        - Karianne Vilde

                        • 6 kommentarer

                        A touch of something new

                        • 01.10.2015 kl.15:37
                        • Ting kan ofte bli kjedelig i lengden, men man trenger ikke gjøre så drastiske endringer enn å kun pynte litt på de. Det gir et nytt og behagelig syn når man skal se på f.eks macen sin, også ser stuen eller rommet ditt finere ut når den har fått litt dekorasjon. Jeg ble helt frelst i denne fargen her, men de har også en i sort hvis man ville hatt det. Du får kjøpt de HER - hvis du også vil pimpe opp dine apple produkter. Du kan finne til alle størrelser til mac'en, iPhone og iPad.                          Det fine med dette nå er at jeg har beskyttelse på iPhonen min, for alle vet hvor flink jeg er til å ødelegge den.. Den er også så behagelig og fin at jeg vil ha den på iPhonen min, da jeg egentlig ikke er så glad i sånne store klosser til å ha rundt. Den er så perfekt passform slik at man ikke merker at man har noe rundt. 

                          
                         //Reklame//

                         Hvis du også vil ha dette får du kjøpt det hos Marblessed HER

                          

                         Hva syntes du om disse? Har du de fra før av?

                          

                         - Karianne Vilde

                         • Én kommentar

                         Inspirasjon

                         • 19.07.2015 kl.23:49


                         • Good kveld til deg! Jeg har jo lovet dere å legge ut bilder av rommet mitt, etter jeg hadde revet det ene skapet. Nå har de endelig kommet! Som dere kan se, så trenger jeg å male over der skapet stod før. Men jeg venter med det før jeg er sikker på om det er den fargen som jeg har nå, er den jeg skal bruke på den ene veggen. Jeg kom akkurat hjem fra hyttetur i sted, så jeg hoppet egentlig bare asap i dusjen før jeg måtte begynne å rydde og ordne rommet for dere. Jeg elsker jo å omøbelere og finne nye måter å sette sammen ting på. Så jeg har faktisk brukt en gammel AAS kasse, og en Gucci og LV eske oppå som jeg bruker som et nattbord.

                          Som dere også ser på bildene fra walk in closete, så har jeg fortsatt masse klær igjen som jeg ikke tok med på bloppisen vi hadde. Det er også utrolig mange som sendte mail etter div ting. Og flere spurte om vi skulle ha det flere ganger, siden de ikke rakk det den dagen. Men fortvil ikke! Vi skal ha det èn gang til. Datoen blir mest sannsynlig 22. august, men det skal dere få mer informansjon om senere.                           Nattinatt <3

                          • 4 kommentarer

                          That's not very chanel of you

                          • 14.11.2014 kl.19:30
                          •  

                           <3 We all need a little chanel in our lives! 

                           Disse måndene her før nyttover er det så utrolig mye som skjer, flere bursdager hver eneste helg, jeg skal faktisk i en hver eneste helg nå fremover mot nyttårsaften, så er det forskjellige julebord, juleaften så man må kjøpe så mange julegaver, så nyttårsaften! Mariel og jeg har planlagt en liten sverigetur før nyttår og jul så vi får kjøpt inn litt div av gaver osv. Jeg skal forresten snart ha en liten giveaway konkurranse her på bloggen, så da er det bare å følge meg for å se hva det er.

                           Er det forresten flere som skal til Hemsedal på nyttåsaften? Hvis du skal så ses vi nok på afterski.

                           Hva er dine ønsker til jul og hvem skal du kjøpe julegaver til i år?
                           • 4 kommentarer

                           My room

                           • 22.06.2014 kl.14:35


                           • Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av rommet mitt, så her er det noen bilder.

                             

                            Rommet <3

                             

                            Badet <3                             

                            Walk in closet <3

                             

                             

                            iPaden, MacBooken og iPhonen min er fortsatt til salgs HER 

                            Skal også snart ha "loppis" for jeg har så utrolig mye klær jeg aldri bruker, så jeg må bli kvitt endel klær før jeg får kjøpt meg enda mer.

                             

                             

                            • 9 kommentarer

                            My room

                            • 03.12.2013 kl.11:44
                            •  

                              

                             Nå har jeg endelig fått rotet meg til å ta litt bilder av rommet mitt. Jeg har fått en del forespørsler etter det, så jeg har fått knipset noen raske bilder til deg!

                             Skal få fikset bedre bilder etter hvert men nå har du en smakebit om hvordan jeg lever.. 

                             Jeg har faktisk støv på hjernen og jeg elsker å rydde (utrolig nok), så han som gifter seg med meg kan vel ikke klage heh.

                              

                             Hvordan har du rommet ditt? Liker du å rydde eller er du en surrehue som aldri rører vaskebøtten?

                              

                             - Karianne Vilde

                              

                             Btw! Husk å stemme på meg her; http://www.brunogblidmodell.no/kandidat/karianne-vilde/ 

                             Du har 1 stemme per enhet, så du kan stemme hver dag i 1 månd <3

                             • 2 kommentarer
                            • Designet av

                             Camilla Haukjem