hits
TANKERServitøren ga meg gucci briller

 • 11.07.2018 kl.21:08


  • Jeg var på en restaurant med Andrea Badendyck, søsteren hennes og en jente til. Vi fikk servert de nydeligste rettene etter hverandre og delt utover bordet lå de nyeste solbrillene fra Gucci. Eieren hadde sørget for å skaffe den nyeste kolleksjonen klar til vi skulle spise der. Jeg husker smaken av maten var som intet annet enn perfekt, brillene passet perfekt og stemningen var på topp. Vi satt i et lunt hjørne med et beroligende lys og jeg kunne ikke drømt om bedre eller tilfredsstillende mat. Drinkene ble servert i de sykeste glassene, fra både fuglebur til englevinger. Jeg bråvåkner og blir liggende i 40 minutter i sengen min. Har jeg spist middag med Andrea, søsteren og en ukjent jente, der vi ble servert Gucci briller, drinker i fuglebur og mat i evig tid, eller har jeg drømt nå?

   Jeg lå forskremt i rommet. Jeg tror aldri en drøm har føltes så ekte før.. Det siste jeg spiste i går var Pad Thai i bilen og de siste brillene jeg fikk var disse halve jeg har på bildet. Gucci brillene jeg har bestilt har enda ikke kommet, okey. For en drøm. Dette var tankene som fløy igjennom hodet mitt i hele 40 min før jeg reiste meg opp, lagde meg kaffe og tok meg en helvetes treningsøkt på sats. 

   Processed with VSCO with c7 preset

   Jeg har vært skikkelig susa i hele dag, fordi drømmen tok så overtaket på meg. Den var så virkelig at jeg ikke klarer å få det til å være en drøm engang. 

    

   Har noen opplevd dette før?

   • 2 kommentarer

   Forsvunnet i verdensrommet

   • 08.07.2018 kl.21:17


   • Tanker.

    Processed with VSCO with q6 preset

    Hvis tyngdekraften forsvant, ville alt forsvunnet ut i verdensrommet. Tenk at det som er opp for oss altså himmelen, ikke egentlig er opp. Kanskje vi i dette øyeblikket henger opp ned, men igjen, hva er riktig vei eller opp ned i verdensrommet. Tenk at det er tyngdekraften som holder oss her, holder oss på jorden, bakkekontakt mens jorden snurrer rundt der ute. Tenk på hvor vakkert verdensrommet egentlig er. Så mange farger, så mye vi ikke vet om som lever sitt eget liv.

    .        .       .

    Vi bare snurrer rundt i evigheten uten å egentlig vite hvorfor, og alle surrer rundt med sitt eget univers. Hjernen. Vi ser alt forskjellig og mener at vi alltid selv har rett, fordi ingen ser hva du ser, føler det du føler. Vi er unike som hver stjerne, vi er vårt eget univers og vi svever rundt med våres tanker og meninger fra den dagen vi blir født. Vi blir formet, vi mister oss selv, vi finner oss selv, vi endrer meninger, vi forelsker oss og vi lar oss påvirkes av andre. Men til syvende og sist så er alt kun en tanke. Noen er vondere, noen er bedre, men alt i alt kan du kontrollere alt du vil så lenge du bestemmer hjernen din for det. 

    Bli din egen sjef i ditt eget univers.

    • Én kommentar

    Jeg fikk en trang til å møte naturen

    • 05.07.2018 kl.19:58


    • Processed with VSCO with a5 preset

     07.00 sender jeg den første melding i gruppechatten. Jeg får ikke sove. Jeg må gjøre noe, gjøre noe annet, jeg må oppleve. Jeg ble liggende i flere timer i den varme sengen, viften suste i en liten bris mot meg men jeg hadde trengt det enda litt kjøligere. Jeg savner naturen. Jeg savner å sove i telt, snike seg ut for å fiske etter leirplassen har roet seg ned og fiskene er tilbake. Overpakket ryggsekk, kortstokk og god mat. Herregud, tenk på hvor fin natur vi har i Norge? Hva en fjelltur gjør med kropp og sjel der tankene bare kan fly og du varmer kaffen din på bålet om morgenen. Det er internett, det er ingen telefoner, kun deg, naturen og kunsten av hva du kan gjøre med det.

      

     «Vi skal ikke dra til trolltunga a» skriver jeg til kompisen min etter mye tanker rullende i sengen. La oss utforske Norsk natur. Det er hva jeg vil denne sommeren. 

     Processed with VSCO with a5 preset

      

      

     Flere som føler det på denne måten?

     • 2 kommentarer

     Setter livet på pause

     • 14.06.2018 kl.23:36


     • Goood kveld dere! I dag har jeg stått på arbeidsfoten fra tidlig morgenen.. Samtidig måtte jeg både hente flere pakker på posten, kjøpe inn mat og drikke til bursdagen min (aka, mat og alkohol til 30 stykker) og shoppe inn litt diverse. Jeg har flere vloger jeg klipper for harde livet, og jeg skulle så sårt ønsket at det var noen som kunne klippet videoer for meg.. Jeg måtte hente inn sofagrupper som jeg skal ha i hagen, så jeg måtte leie inn style by homie som flyttehjelp. Takk til Alexander som var en reddende engel og hjalp til med flytting og bæring på denne ellers regnfulle dagen. Før vi visste ordet av det måtte Kaja og jeg komme oss inn foran mac'ene for å jobbe. Jeg hadde deadlines og vi har sittet å klippet videoer i evigheter... Jeg må bare le, for hun sitter ved siden av meg med headset og rødvinsglasset balansert på sofaen som hun gjør med alt. Så lenge jeg har kjent henne har hun alltid balansert kopper og diverse på sofaen. Like whyyy

      Processed with VSCO with av8 preset

      Hun drar snart tilbake til NYC der hun har bodd de siste 4 årene, men hver gang hun kommer på besøk er det som hun aldri dro. Som vi setter tv'en på pause fordi vi skal på do, uansett om dopausen varer i 1 år eller 3 måneder så starter vi akkurat der vi sluttet.  Vi har også en business-idè vi har holdt levende over Skype, men nå må vi presse litt tid for å få igang dette når vi først er med hverandre. Vi er ganske flinke til å samarbeide sammen og være oppfinnsomme, da vi gikk i samme klasse på VGS og ja, rottet oss sammen om det så var med lekser eller sminke. Nå står kanskje litt mer på spill, men jeg vet at. vi er gode samarbeidspartnere da vi klarer å være ydmyke, oppfinnsomme og respektable mot hverandre. Krysser fingere, men nå runder jeg av - gjør ferdig den ene vlogen som kommer i morgen tidlig regner jeg med! Så stay tuned <3

       

      • Ingen kommentarer

      Gamle mannfolk.. Slutt å stirr

      • 10.06.2018 kl.18:35


      •  

       Processed with VSCO with c8 preset

       Jeg vet ikke om noe som er mer irriterendes enn gamle mannfolk som stirrer på deg om det er på stranden eller treningssenter. Det er ubekvemt at man ikke skal kunne ligge i bikini utenom at du føler du blir beglodd. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har måtte dra fra trening fordi noen ekle idioter står der med sitt ekle smil og stirrer så mye at øynene detter ut. Jeg er der for å trene, ikke for at du på 60 år skal se på meg. Samme gjelder når man prøver å sole seg på stranden. Vi jenter syntes ikke det er deilig at folk sitter å glor og gliser til deg. Det er ubekvemt, ekkelt og IKKE GREIT. Jeg vet at så og si alle går igjennom dette her og det er trist at enkelte ikke klarer å holde øynene for seg selv. I tillegg, når du sitter der som en gammel mann og ser på småjenter burde det være noe fryktelig galt med deg. Det er helt utrolig hvor mye man må gå igjennom bare fordi enkelte tror det er greit. 

       Du setter deg åpenlyst fullt påkledd på en krakk for å se på to unge jenter sole seg, det er så ubehagelig opplevelse at man ikke lenger vil være der. Hva foregår i hodet til en person som får det til å være greit, eller tro at vi liker det? Det er flere som ikke vil dra på stranden fordi det kommer mennesker der full påkledd for å beglo jenter som ligger der for å sole og bade seg. Det er menn i alle aldre, men jeg syntes de gamle er det verste av dem. FJERN DEG. 

       • 6 kommentarer

       5 tips på hvordan komme deg over ham

       • 28.05.2018 kl.18:29


       • Dette er et etterlengtet innlegg for flere av dere, derfor var det veldig på tide med 5 beste tips på hvordan du kommer deg over ham.

         

        1. Slett han fra sosiale medier hvis du er der mye, eller hvis du ikke klarer å slutte å følge med på hva han gjør. Do it. Den eneste du sårer er deg selv ved å se om han liker bildene til andre eller legger ut bilder som aldri før.

        2. Fjern bildene av dere eller av han, du trenger ikke slette de men du kan legge de på en minnebrikke som du heller kan ta frem senere. Det er mye vanskeligere å komme seg over noen hvis du konstant blir minnet på ham ved å tilfeldigvis se bilder av han eller dere daglig. Fjern dem for nå, og gå tilbake til de når du føler at du er helt over ham. 

        3. Ta vare på deg selv! Jeg lover deg, bare det å farge håret, sette på negler, vipper, ta ansiktsbehandlinger, shoppe eller gjøre noe du vil. Det er en gave i seg selv, og du får opperksomhet fra andre. Det å bli frisket opp og stå i nye klær hjelper så latterlig mye på psyken at det er en stor behandling bare det.

        4. Trene! Det er kanskje den litt "teite" tingen vi plutselig starter med etter breakups,  som vi egentlig burde gjort mens vi var i forholdet også, men hvis du ikke allerede gjør det - do it. Du får mye mer endorfiner som gjør deg glad og du vil se og føle deg så mye bedre, og det igjen utgjør at du klarer deg bedre på egenhånd.

        5. Bestem deg - Alt sitter i hodet ditt. Du må aldri glemme at alt kun er en tanke, alt sitter i hodet vårt og med at du jobber med hjernen din og bestemmer deg for at du skal gi slipp så vil du det til slutt. De fleste som ikke kommer seg over eksen sin er de som ikke vil, de vil ikke gi slipp på tanken på at det er over. I starten er ikke hjernen din klar over at det er slutt, den jobber bare febrilsk med å redde noe som kanskje ikke kunne bli reddet i det hele tatt. Til slutt avtar disse sterke følelsene og man kommer seg videre. Men for å komme deg over så må du ha bestemt deg for at det skal være over, og hvis du forteller deg selv mange nok ganger at du vil at det skal være slutt at det kanskje er for det beste - da er det meste av jobben allerede gjort. 

         

        - Aldri tvil på deg selv. Jobb for deg og dine drømmer - hva vil DU oppnå - hvem er du - du er sterkest alene - du er bra nok - aldri tvil på det -

        • Ingen kommentarer

        Utseende betyr noe

        • 24.05.2018 kl.10:22


        • Processed with VSCO with m5 preset

         Man kan si hva man vil om at man ikke blir påvirket av utseende for det er noe vi gjør daglig, uansett hva det måtte være. Når det kommer til produkter så velger jeg kun de med enkle og rene design. Går du i matbutikken i utlandet så vil du automatisk velge noe du har sett før. Enten om det er fasong, farge eller logo. Før kunne jeg velge produkter kun pga at fargen var tiltalende eller en kul flaske med farger, men nå må alt være rent og nøytralt. Produktene som står i skapet mitt må være ryddig og nogenlunde samme toner og former. Tror jeg har fått litt OCD med årene.

          .    .   .

         Jeg var innom Sephora når jeg var i Los Angeles sist gang, og da skulle jeg kjøpe en krøllekrem til håret. Hun viste meg flere forskjellige typer og det var èn hun sverget og tilbad til, men den var altfor glorete og den så altfor "jalla" ut til at jeg ville endt opp med den. Jeg ville ikke ha det "beste" fordi jeg ikke hadde klart å sett på designet og det sier ganske mye. Men det er sånn vi mennesker klarer å bestemme oss ved å velge utifra hva vi tiltrekkes av. Uansett om det er andre mennesker, produkter eller kjæledyr. Vi har alle våres definisjon på hva øyene våres syntes er tiltalende eller hva ørene føler er behagelig. 

          

         Tenker du på hvordan produktene dine skal se ut? Velger du utifra de andre produktene du allerede har eller tar du bare det første du ser? Kanskje du aldri har tenkt på det før? 

          

         • 4 kommentarer

         Jeg har aldri sett en video av meg selv som barn

         • 10.03.2018 kl.16:57


         • Processed with VSCO with hb1 preset

           

           

          Jeg har aldri noen gang sett en video av meg selv som barn. Jeg ser alle venninnene mine vise frem videoer fra de var små, generelt videoer i alle aldre frem til nå-tid. Jeg har noen få bilder, kan ikke si det er så mange, sånn at jeg vil ha en forståelse på hvordan ting var heller. Jeg har alltid syntes det har vært så trist å sett alle andre ha masse videoer og klipp fra hvordan de var. Når man selv ikke har noen. Det er kanskje rart å tenke, jeg vet ikke. Men det har vært noe jeg alltid har hatt i tankene, og alltid skulle ønske at jeg kunne hatt videoer jeg selv kunne brukt til ting.

           

          Processed with VSCO with hb1 preset

           

          .    .    .

           

          Jeg sitter nå i leiligheten til Veronica. Hun og Thèrèsa har jeg ikke sett på år og dag, så vi skal ha en koselig jentekveld uten stress og mas. Det er så latterlig sykt hvor fort tiden går, jeg har jo ikke vært i Oslo (på besøk) på år og dag, så det er nok på tide å bli litt flinkere til det. 

           

           

           

          • 4 kommentarer

          Hva vil du se mer av

          • 05.03.2018 kl.21:33


          •  

            

           Man føler man har mye å fortelle, mye på hjertet, bare at alt ikke egner seg på en blogg. Tror jeg. Hva vil dere ha av meg? Hva vil dere ha mer av, hva vil dere vite. Denne vinteren har vært veldig lang. Kanskje alt for lang, og Mars, du som allerede har startet skal visstnok være ganske lang du også. Hørt at det er denne måneden flest forhold tar slutt, noe som kanskje ikke er så rart i denne kulden. Alt jeg lengter etter nå er varme, innsjø, bok og et snev av piano i bakgrunnen. Eller satt meg på et fly utenom å vite destinasjonen. Begge hadde gjort meg lykkelig.  

            

           Men nok om meg. Hva vil dere se mer av? Jeg vil komme tilbake for fullt igjen, jeg vil dele, glede, informere og smile. Jeg tok pausen så alt for lenge, og plutselig sitter du der, tiden har gått forbi. 1 år. Over 1 år. Du må leve nå, i nuet, ellers vil du aldri gjøre det.

           • 2 kommentarer

           Har du sett hva naboen holder på med?

           • 29.11.2017 kl.17:41


           •  

            Processed with VSCO with we preset

            Det finnes de håpløst tilbakestående menneskene som ikke ser seg selv tilbake i speilet, kun hva andre gjør. De er som et utslett man ikke blir kvitt. De er like irriterende og uvedkommende som eksem også. Nesten hver eneste blogger skriver om akkurat disse på bloggen sin om dagen. Hvor jævlige de er, hvor sykelig opptatt de har blitt av å måtte kommentere, skrive eller gjøre mot hver enkelt. Jeg tror ting har blitt verre den siste tiden. Spredningen av disse skadedyrene har vokst, og viruset har blitt større. Her kan man ikke ha hodet sitt utenfor døren engang, utenom å ha skadedyr som skal ta bilder av at du blir tatt bilder av til og med. Alle lever på den firkantet skjermen med internett og kamera. Håper på at den vil filme eller ta bilde av at noen driter seg ut - for det er populært, det er kult. Du vet. Bilde du likte på instagram for 5 minutter siden, det ble tatt. Tatt på samme måte som bildet over ble tatt. Bilde av deg og jentene, ble også tatt. Men vi er for opptatt av å pekte fingeren på alle, at vi ikke tenker over de andre som peker tilbake igjen på oss. Ta opp fingeren din. Pek rett frem - deretter ser du på hånden din, se hvor mange fler fingre som peker tilbake igjen på deg. 

            Akkurat. 

             

            Processed with VSCO with we preset

            . Do not mind anything that anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself .

            - Henry James -

            • Ingen kommentarer

            Er du tilbake

            • 17.08.2017 kl.18:32


            • Processed with VSCO with f2 preset

             Processed with VSCO with f2 preset

              

              

             Er du tilbake. Hva skjer. Helt ærlig vet jeg ikke helt selv. Tiden går. Sekundene, timene, dagene og året flyr. Om 3 måneder er det 1 år siden jeg flyttet til USA, og jeg forstår ikke hvor tiden har blitt av. Jeg trengte som sagt en pause fra alt og alle. Jeg droppet til og med alt for å starte å jobbe. Jobbe fra 7-3, plutselig få rutiner. Rutiner jeg måtte grave langt i sjelen min for å finne. Men det var kanskje akkurat det jeg trengte. Trengte tanken på rutiner, generelt ha noe å stå opp om morgenen for.  Likevel har jeg savnet det å skrive. Skrive om tanker, meninger, livet og dele inspirasjon med dere. Jeg håper og tror jeg kan komme tilbake der jeg en gang var. Velkommen tilbake. Nå er det på tide at du skriver igjen.

             • 3 kommentarer

             Jeg vet ikke.

             • 24.03.2017 kl.18:49
             •  

              . . .

              Jeg vet ikke hva jeg vil lenger? Det høres kanskje litt rart ut. Men jeg føler jeg blir dratt i alle forskjellige retninger, veier og meninger. Jeg hadde en mulighet - rettere sagt - en stor mulighet, men jeg valgte det bort for noe annet. Jeg vet ikke helt om jeg burde bli litt mer oppgitt over meg selv. Presse meg selv hardere på ting, eller være like «eventyrlysten» som jeg var før. Jeg føler jeg har hatt sjansen til å få 100.000 kr rett i hånden - men jeg velger en vei der jeg må gi blod, svette og tårer for 1000,- istedenfor. Jeg vil gjøre alt, men samtidig ikke? Jeg vil så gjerne få tilbake skrivelysten min, men noe får meg til å ikke ville åpne mac'en min - noe får meg til å ikke ha noe å skrive om lenger?. Foruten om nå. Nå sitter jeg her i nyvasket sengetøy, vampire diaries på TV'en, hundene ved siden av meg og tankene flyr. Alt jeg visste var at jeg måtte ta fram mac'en min. Jeg måtte skrive ned tankene mine - jeg må skrive ned dette jeg tenker. Kanskje fordi jeg selv kan forstå meg bedre ved å skrive. Skrive til jeg forstår. Det var jo en av grunnene til at jeg blogget, fordi jeg kunne skrive ned følelsene mine, tankene mine og jeg kunne forstå meg selv bedre. Se meg selv vokse, se mine avgjørelser på svart og hvitt. Jeg har vært ganske AwaY den siste tiden. Mye fordi jeg har trengt å finne meg selv, finne ut hva jeg vil kanskje. Samme som med dette innlegget her. Jeg skriver alt ut av tomme tanker som flyter rundt. Mange av tankene fordi jeg ikke forstår meg på meg selv lenger? Det er kanskje rart å si at jeg ikke forstår meg på meg selv, men jeg klarer ikke forstå mine egne prioriteringer.

              . . . 

              Processed with VSCO with p5 preset

              . . .

              Hva vil jeg egentlig? Gå ut i gaten, skrike av full hals? Tvinge meg selv til å skrive ned alle tanker og meninger, så jeg kan se de lettere..? Ta på meg joggeskoene og løpe langt opp på fjellet og sove under åpen himmel. For akkurat nå - nå klør det i alle ledd. Hva holder jeg på med. Det er nok nå jeg må forstå meningen med alt, kanskje ta litt mer ansvar og få noe ut av livet mitt. Betal regningene dine. Kom deg opp om morgenen. Ikke gi deg.

              Processed with VSCO with p5 preset

               

               

               

               


               

              • 6 kommentarer

              Vi tok farvel

              • 26.10.2016 kl.15:21


              • I går tok vi en siste farvel med deg. Det vil alltid være et forferdelig sjokk når noen forlater denne verden. Tanken på at man aldri kan se eller prate med de noen gang igjen. Hjertet mitt bristet ekstra mye da min gamle farmor på 93 år skulle begrave sin egen sønn. Hun hadde blitt forklart hva hun skulle, men det var ikke før vi satt i kirken at hun innser hvorfor og hvem hun er der for. Sjokket i øynene hennes, sorgen og den forferdelige følelsen. Hun hadde fått et klart minne denne gangen, hun klarte å tenke selv. Hun titter forskrekket rundt seg og sier "Per Rune?", før hun braser ut i tårer. Jeg kunne føle smerten hennes, samtidig som jeg ikke kan ane hvordan det vil føles å plutselig innse at du sitter i begravelsen til sønnen din. Jeg hadde så vondt av å se henne så knust. Det også å vite at det ikke er noe man kan gjøre for at de skal bli bedre. Bare håpe hun snart vil glemme det, slik at hun ikke vil ha det vondt lenger. 

               Samtidig var det veldig godt å se og høre om alle som delte sine historier og godset-sangen som ble synget for han av de gamle lagkameratene. Trist at han er borte, men jeg håper han har det bedre der han er nå! Måtte han endelig få fred og ro. Du vil aldri bli glemt!

                

               • 2 kommentarer

               Var ikke planlagt

               • 20.09.2016 kl.22:33


               • Jeg husker det var en kald vinterkveld. Jeg var vel rundt 10 år, største boblejakken, og 3 strs for store vintersko på meg. Der gikk jeg rundt i snøen og skulle gå over en stor snøhaug, og der stod hun. Jenta som hadde kastet hodet ned i en fundation-haug og prøvde å lære seg hvordan man skulle bruke sminke. Jeg som ikke har sperrer for hva jeg sier (ærlig som jeg gjerne kaller det), kommenterte da dette. Vi fant tonen raskt etter det, og etter den gang ble vi bestevenner. Uadskillige, gale og gode venner i tykt og tynt! Det er lite vi ikke har gjort sammen, vi satt hverandre først uansett hva. Alt fra gutter til klær. Hvis den ene hadde kjæreste, kunne ikke den andre være noe dårligere. Vi fant de likt, og "droppet" de likt. Sammen om det uansett hva. Vi er egentlig to helt forskjellige personer, men vi har alltid samme mening. Jeg aner ikke fremtiden kommer til å bringe med av overraskelser for oss, men det jeg vet er at uansett om vi prater hver dag eller med store mellomrom vil vi alltid være venner. Hun kommer alltid til å være en av mine beste venninner, selv da vi sitter på gamlehjemmet og ikke husker hva hverandre heter. 

                 


                 

                • 4 kommentarer

                Alle TROR de kjenner alle

                • 06.09.2016 kl.11:45


                • Det heter ikke - alle kjenner alle - det er nok mer, - alle tror de kjenner alle -. For hvordan kan du virkelig kjenne en person? Fordi du har sett facebook profilen, sett de på tv, eller gått på samme skole som de? Kanskje du også har hengt litt med personen, sett de på byen eller lest bloggen. Men kjenner du personen? Kjenner man personen godt nok til å kunne uttale seg, dømme eller tro at de kjenner? For det er ikke alltid venner kjenner sine egne venner engang. Bare fordi dere henger sammen ofte eller på fritiden, betyr det ikke at man kjenner de, eller hvert fall ikke godt nok. Jeg tror man ikke kan kjenne seg selv godt nok, før man er gammel og grå og tenker igjennom livet sitt.

                 Det er nok "småbyene" som er de verste. Der alle snakker om at du kjøpte deg en bacon pølse og sjokolademelk til frokost, eller da du ble samtaleemne over middagsbordet fordi du farget håret ditt rosa. 

                 Men hva får deg til å tro at du kjenner historien til personen utifra hva du har sett noen få ganger, eller hva du kanskje har hørt fra andre? Når du dømmer noen, liker du at de eller andre dømmer deg? For vet de din historie, bare fordi noen andre har fortalt de noe de kanskje har hørt fra noen andre igjen. 

                 Kanskje noe du burde tenke over før du bestemmer deg over at du tror du kjenner en person eller tror du vet noen ting. For det er kun deg selv som kan vite dine inder tanker, følelser og vite hva som faktisk skjer. Istedenfor å dømme noen for en dårlig avgjørelse, burde du heller spørre om den personen har det bra. For det er ofte når livet går nedover, de dårlige avgjørelsene inntreffer, og det er da personer minst trenger at folk dømmer de eller snakker om de. Hvis du syntes personen er så spennende å snakke om i første omgang, hvorfor spør du ikke? Hvis du ikke liker dem, hvorfor skal du sa snakke om de?                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset


                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset

                 Processed with VSCO with f2 preset


                 Tenk deg godt om før du dømmer eller snakker stygt om noen. Du kjenner aldri til hele historien, og en gang kan det bli deg. Da hadde du nok ønsket at folk ikke tok for raske beslutninger om deg, eller at du er såra over at ingen tok seg tid til å spørre om din side av saken. For som oftest så er det de som ser minst uskyldige ut som er de skyldige, mens de som ser skyldige ut - de som er uskyldige. 

                 Spør, så får du et svar.
                  

                 • 2 kommentarer

                 Det var så fantastisk

                 • 12.05.2016 kl.07:09


                 •  

                  ♥DEN VAKRESTE KJOLEN♥

                  Jeg sitter her foran skjermen jeg sitter foran hver dag. Klokken har nå blitt 06.00, solen titter frem og jeg måtte stå opp enda litt tidligere i dag for å jobbe før jeg skal på jobb. Jeg skal snart få kommet meg ned, sette på en kaffe og gå ut med hundene. Denne tiden på døgnet er noe av det beste. Uten tvil. Men er så alene med tankene sine. Alt du hører er fuglene som kvitrer og din egen pust, som sårt har blitt litt dårligere da pollensesongen startet, men ellers veldig fint.Jeg våknet 05.15. Litt tidligere enn antatt. Men det var så deilig å være litt alene med seg selv. Jeg er så utrolig stolt over resultatet av soverommet, det blir bare bedre og bedre for hver dag, og så titte på soloppgangen fra soveromsvinduet var bare så fantastisk!
                  Kjolen er fra Ma Vie i Drammen, HER (For dere som bor langt unna man finner noe dere liker, kan dere også sende en mail å få det tilsendt ♥)

                  - - - - -

                  I går dro Simen og jeg på premierefesten til sweatshop sesong 2. Det var ikke et eneste tørt øye i Chateau Neuf under visningen. Etter den var ferdig klarte man ikke å tenke på noe annet enn hva man må gjøre for å hjelpe de. Jeg tviler på at noen vil noen gang handle på H&M igjen etter de ser denne serien, hvis de ikke ser tydelig resultater på at de som arbeider med klærne blir behandlet bedre. Heldigvis vet jeg utrolig godt at de som lager klærne vi selger hos Ma Vie, ikke er billige masseproduksjon, der de som sitter og syr ikke får en dritt av levelønn. Jeg vet at de får det de fortjener, og at de blir behandlet bra. - Allerede etter sesong 1 av sweatshop burde H&M og andre aktører tatt i et tak, gjort noe for de som syr. Egentlig burde det aldri gått så langt at det hadde blitt laget en serie av det, men sånn er verden, og sånn har ting blitt. Men det er da man virkelig burde gjort noe. Gjort en endring, stått opp for de som faktisk gjør at det finnes H&M ++ plagg. Jeg håper virkelig det blir gjort en stor endring denne gangen, jeg håper folk innser, jeg håper de som styrer klarer å få opp øynene, og jeg håper de der nede og flere andre endelig får et bedre liv. Tenk litt på hvem du støtter neste gang. Det er ikke alltid det billigste er det beste.

                  • 11 kommentarer

                  Når vil det bety noe?

                  • 07.05.2016 kl.11:00


                  •                     Tanker.

                   Det å blogge er ikke bare, bare. Flere tenker det er dans på roser, fordi det er så enkelt. Det er så enkelt å sitte på ræva å få ting. Nei, kjære deg. Det er ikke så enkelt som dere skal ha det til. Det er alltid utfordrende. Det er hardt og man må gi 100% av seg selv hver eneste dag. Vi får ikke bare skryt og "gaver". Vi får motgang, vi får hets og vi får kommentarer av at folk vet bedre enn oss. Men bloggen har gitt meg så utrolig mye. Jeg har sett meg selv vokse på bloggen, jeg har lært meg så utrolig mye, ting jeg aldri hadde lært uten denne bloggen. Jeg har blitt tøffere, sterkere og fått et annet syn på livet. Det er flere ganger jeg ser på innlegg, herregud, hvorfor skrev jeg det? Hvorfor hadde jeg på meg det, eller hva gjorde jeg her. Samtidlig som det er så utrolig gøy å ha en blogg man kan se tilbake til. Følge med på hvor mye du vokser, hvor mye du lærer og ikke minst hvor mye sterkere man blir for hver gang. 

                   Jeg husker selv da jeg var yngre. Da jeg trodde man var voksen når man ble 18, når 18 års dagen kom var jeg sjokkert over hvor lite voksen jeg var, i forhold til hva jeg trodde. Nei, alt endrer seg når man er 20. For da! Da er man voksen. Nei, heller ikke når du er 20. Du er selvfølgelig mer voksen når du er 20, enn når du var 18. Du vokser for hvert valg du tar, du lærer, du oppfatter og du innser mer og mer for hver dag. 

                   Jeg er veldig glad for det bloggen har gitt meg. Den har gitt meg et annet syn på alt. Syn på hvordan jeg vil formidle noe og hvordan jeg skal tenke på ting. Bloggen er som min dagbok. En dagbok jeg vil skrive i hver dag, for å selv kunne lære, for å gi og for å kunne vokse. Jeg vil kunne se tilbake på blogge, se over mine tanker og la det ha en betydning. Jeg vil kunne hjelpe de som trenger min hjelp, de som er der jeg en gang var og føler ikke at det er noe håp. Jeg vil kunne vite at min mening betydde noe, ikke bare for alle andre men også for meg. 

                   Vil jeg, vil du, vil noen virkelig bry seg om de små bagatellene man en gang brydde seg om? Vil man huske de? Takket min kjære blogg, klarer jeg å lese hva jeg tenkte, og ikke bra tro hva jeg jeg en gang visste. 

                    

                   • Ingen kommentarer

                   Du må forstå at du ikke kan forstå.

                   • 01.02.2016 kl.13:10


                   • Alle er alltid så forståelsefulle. Ja, vi forstår din sorg. - Nei, du må forstå at ingen kan forstå min sorg, min glede eller mine valg. Ingen kan forstå hvordan akkurat jeg har det. 

                    Jeg er så lei av å høre. "Jeg skjønner akkurat hvordan du føler det", Eller "Herregud, du kan ikke fortsatt være lei deg for det der". Men vet du hva? Du må forstå at du ikke kan forstå hvordan mine følelser er. Du vet ikke hva som gjør vondt for meg, eller hvordan følelse jeg får når jeg blir glad. Du må også forstå at det ikke er alt du kan forstå heller. For da jeg gråter for noe du ikke ville gråtet over, eller da jeg ikke ville gråtet over noe du gråt over. Det vil bare være noe du ikke forstår, for vi er alle ulike. Det er ingen som vet om følsene, ordene eller språket er likt for alle. Vi vet ikke hvordan vi hører et tonefall, for vi har aldri vært inne i hodene til hverandre. Vi har aldri kjent den samme følelsen, vi har aldri grått de samme tårene, vi har aldri smilt fra samme munn. Vi har kanskje hatt den samme grunnen, men med to forskjellige historier. 

                    Du kjenner ikke min historie, jeg kjenner ikke din. Ingen kan fortelle et annet menneske om hvordan han eller hun skal føle eller tenke. Ja, vi kan gi råd om at den buksen burde du ikke bruke. Men aldri, da mener jeg aldri, fortell en person om hvordan hun/han skal føle. For det er en ting du aldri kommer til å forstå.

                     

                    Processed with VSCOcam with f2 preset

                    Det er ikke alltid man mener noe vondt med å si, "jeg vet akkurat hvordan du har det". Men det er ikke det den personen vil høre. For du forstår ikke.

                    Du forstår ikke, for vi, vi er helt forskjellige personer. Vi kan kanskje like de samme tingene, le av de samme tingene, men vi, vi kan aldri føle eller tenke hva den andre personen gjør. 

                    Du har kanskje lyst til å filleriste venninnen eller kompissen, fordi du ikke aner hva den personen ser i han eller henne? Det er jo akkurat det. Du forstår ikke. Du kommer heller aldri til å forstå det, fordi jeg er meg og du er deg.

                     

                     

                    - Karianne Vilde

                    • Én kommentar

                    Hva vil du bli når du blir stor?

                    • 17.11.2015 kl.23:26


                    • Jeg husker dette var det mest etterspurte spørsmålet da jeg var ung. Kan ikke akkurat si at det har sluttet heller. Men kan man egentlig vite 100 % hva man ender opp med til syvende og sist? Jeg husker man alltid ville imponere ved å si yrker som advokat, lege, politi, brannbann eller sjef for en stor bedrift. Jeg husker jeg alltid fikk høre hjemme, "hvis du ikke gjør det bra på skolen, vil du ende opp i kassen på kiwi". Det var jo selvfølgelig skrekkslagent for unge mennesker som ikke visste så mye om livet. Der man hverken betalte for skole, hus eller maten selv. Nei, aldri i livet om jeg skulle "sjekke" inn maten til advokatene og legene som ville blitt mine gamle klassekamerater. Her var det best man følgte med på skolen.

                     Det ble nesten som et skjellsord det å ikke få seg en ordentlig utdannelse og jobb senere i livet. Det handlet jo om å bli den beste i alt? Man skulle ikke bli flau over å fortelle det man skulle jobbe med. Tenk det hvis MIN mor var en vaskedame? Da hadde hun nok kjørt rundt i en skraphaug av en bil, og jeg ville nok hatt det samme klesplagget hver dag i et år. For det var jo egentlig bare utenlandske menneskene som akkurat hadde kommet til Norge som skulle ha de flaue jobbene ingen andre gadd å ha. Var det ikke?

                      

                     Det kom jo alltid spørsmål; Hva jobber foreldrene dine med da? Da var det alltid en konkurranse mellom alle barna å finne ut hvem av foreldrene som hadde den beste jobben. Det var jo også de som aldri ville fortelle det. De satt bare stille, tittet ned i bakken og fiklet med hendene sine. - Vi alle visste da at foreldrene til den personen ikke hadde en velutdannet jobb. Men hva visste egentlig vi da? Hva visste vi om at utdannelse koster penger, det kostet penger å leve.                      For definerer dine foreldres jobb deg? Definerer den hvordan status du skal få i vennegjengen eller på skolen?

                     Hvorfor er det å jobbe som en advokat noe bedre enn å skulle jobbet som en vaskedame? Fordi man tjener mer penger? Hva om penger til å kunne kjøpe hvilken som helst bil, ikke var drømmen for den personen? Hva om den faktisk elsket å vaske husene til andre, at det var mye mer spennende og givende enn å skulle sitte inne dagen lang som en advokat?

                     Hva om pengeboken aldri rakk frem til studiene, fordi du fikk barn for tidlig, eller hadde ikke foreldre selv som kunne hjelpe deg til det. Hvorfor skulle den personen bli sett på som mindreverdig på grunnen av yrket?                     Oj, du skal bli snekker ja. Du hadde nok ikke gode nok karakterer til å gjøre noe annet. Du har nok vært et problembarn som ikke var smart nok til å gjøre noe annet enn å hamre inn en spiker i veggen.

                     Men vet du hva? De snekkerne du ser ned på fordi de bare er en snekker, har laget huset du bor i. Vaskedamene du ser ned på gjør det rent på sykehus, toaletter så du skal ha det rent når du går på do. Taxisjåføren får deg trygt hjem uansett hvilken tid det er på døgnet. Den skittende bilmekanikeren, er den som reparerer bilen din, når DU ødelegger den. Sykepleieren som de fleste tror ikke var god nok til å bli lege, er den som tar vare på deg når du er på sykehuset. Den personen som sitter våken om natten, i tilfelle du skulle trenge han/henne. De som sitter i kassa på kiwi, er de som sørger for at du skal ha mat hver eneste dag. "Søppelbilen" gjør så det ikke skal være søppel rundt huset ditt, eller at du må kjøre til søpledynga selv. Eller de som faktisk jobber på søppledynga gjør så det ikke skal være søppel spredd rundt over alt.   

                      

                     Jeg har jo først i mine "eldre år" funnet ut at man skal jobbe med det man selv har lyst til. Hvorfor skal den ene jobben være mindre verdt enn en jobb der du tjener bedre enn andre? Hvorfor skal spørsmålet om hva man tjener være en av de første spørsmålene folk skal spørre om når man skal starte en samtale? Burde man ikke heller spurt; Trives du med hva du jobber/driver med? For hvis man trives, hvorfor skal da økonomien ha noe å si. Hver og en sin jobb har noe å si her i verden, så da spør jeg igjen. Hvorfor skal din jobb og økonomi definere deg som person.                      Vi har da alle en viktig rolle med hva vi gjør i livet. Om det er å vaske eller fange skurker. 

                     Derfor er det viktig at dere som er foreldre prøver å lære barna deres, at ja det er viktig å fokusere på de riktige tingene i livet, men gjør det som gjør DE glad. Ikke hva alle andre vil at de/du skal gjøre, eller det som kan få deg selv til å få en bedre status i gjengen. 

                     Som en klok dame en gang sa til meg; Du er kanskje ung nå, men til neste uke er du allerede "60 år". I løpet av den tiden har du nok byttet yrke 20 ganger, men så lenge man gjør ting som man er lykkelig med, hvorfor skal det være et problem!

                      

                      

                      

                     Tenk litt på dette. Vi er alle like mye verdt uansett utseende, jobb, penger, farge, religion eller størrelse.
                     - Karianne Vilde


                     • 7 kommentarer

                     Hvorfor var det ingen som forstod det?

                     • 08.09.2015 kl.19:12


                     • Dette her kommer til å bli et veldig personlig og sårbart tema å ta opp for min del.. Jeg prøver ikke å få sympati, men jeg føler det er viktig å få det frem. Det vil kanskje hjelpe flere som er i samme situasjon, eller slik at lærere kan endre sin tankemåte når det kommer til elever. For ja, enkelte lærere er trangsynte - de elsker englebarna som sitter på fremste rad og kan alt før de i det hele tatt har åpnet boken.

                       

                      Det startet en sommerdag år 2000 da jeg først startet på skolen. Vi var alle spente på å se hvem vi kom i klasse med, vi hadde bare levd i 6 år så ingen visste så veldig mye om livet enda. Vi fikk tildelt hver vår klasse og denne gjengen skulle vi dele klasserom med hver dag i hele 7 år. Disse elevene skulle se hverandres første gang i nesten alt, første dag til skolen, første gang man spiste matpakken på skolen, første gangen man var i gymmen, første gang man stod forran ved tavlen osv. Kontakt læreren var også der med oss hele veien. Vi fikk faktisk en fantastisk lærer som hjalp oss med alt, hun var tolmodig, hun viste omsorg til alle, ja hun var faktisk den beste læreren man kunne få. Så vi skulle få viljen vår om å ha hun helt frem til vi skulle starte på ung. skolen. Men ting blir ikke alltid som planlagt.. i 3 klasse ble hun sykemeldt, så vi skulle få en vikar. En ung vikar som aldri hadde hatt en klasse før - Vi var hennes første klasse - Vi var nok veldig pøbler for den stakkars ferske læreren.. Alt vi egentlig  var bare å få igjen vår gamle gode lærer Berit. Hun kom noen få ganger for å besøke oss, da tok hun med seg en bok og vi satt helt musestille og hørte på henne. Men året gikk og vi så mindre og mindre til henne. 
                      En dag kom mannen hennes og rektor inn til oss og fortalte at Berit hadde gått bort. Hun var død. Vi kom aldri noen gang til å møte hun igjen? Hva var grunnen til dette? Hun kunne jo ikke bare forsvinne sånn helt plutselig. Hun var jo vår yndligslærer. Vi skulle ha hun helt frem til 7 ende klasse. Den drømmen døde den dagen.

                       

                      Vi alle stilte opp i begravelsen, vi hadde med blomster for å si hadet bra til henne en siste gang.                       

                      Årene gikk og den nye vikaren vår hadde blitt vår faste kontaktlærer. Hun var den som skulle være med oss helt frem til 7 ende klasse. Mye skjedde på de siste årene frem til vi skulle starte på ung. skolen. Hun ble ofte sykemeld pga psyken. Det var tøft for lille henne å skulle overta denne klassen som vokste seg store og kanskje noen ganger frekkere. Vikarene kom og gikk til alle døgnets tider, vi hadde såvidt samme lærere hver dag. Men tiden fløy og vi startet plutselig i 8.ende klasse. Vi gikk ikke lenger på barneskolen, for vi hadde blitt ungdommer! Hvor kult var ikke det, vi hadde blitt så store at vi kunne gå til butikken i friminuttene. WOW - Vi fikk tildelt vår nye klasse. Vi fikk to kontaktlærere per klasse. Det var jo egentlig her alle probleme startet. Vi var gamle nok til å skulle klare oss på egenhånd. Vi skulle plutselig få karakterer som fortalte oss hvor gode vi egentlig var på skolen. Karakterer som forklarte om du var en flink eller en dårlig elev. Etterhvert som karakterene ble delt ut, ble også yndlignselevene plukket ut. Mens de som ikke fikk så bra karakterer, ble ofte kjeftet på. Vi fikk som oftest skylden for ting vi ikke hadde gjort. For det måtte være en av oss. Vi var jo problembarn siden vi slet med å få en 6'er i fagene. Man kunne merke det utrolig godt på lærerene at de hadde snakket med hverandre før de skulle møte oss. For hver gang det kom inn en ny lærer vi ikke hadde hatt før, hadde de navnene våres på et ark - der var allerede yngdlingsbarna dems favoritter fra første stund. De som ikke var det var allerede hatet før de i det hele tatt hadde sett på oss.

                      I de fagene lærerene ikke gadd å bry seg om meg, der de allerede hadde gitt meg opp før jeg hadde startet. Der gadd jeg heller ikke gjøre noe for fagene heller. 

                      Heldigvis fantes det enkelte lærere som ikke brydde seg om hva andre lærere hadde sagt fra før av. De tok hver og enkelt person som den personen de var. De tok seg tid til å høre og se. Spesielt i gymmen. Jeg var en soleklar 6'er i gym. Ingen klarte det bedre enn meg, jeg elsket hver eneste gym-time. Gym læreren var en av de beste lærerene jeg hadde, så jeg ga alt jeg kunne også i hver eneste time vi hadde med han. 

                       

                       

                      9.klasse på ung.skolen. Vi hadde startet på enda ett nytt år. Dette året hadde alle klassene blitt byttet på, fordi klassene ikke hadde fungert som de skulle. Vi hadde allerede vært inn og ut hos rektor året før pga en jentekrangel, det var det som førte til at vi alle ble byttet på. Denne gangen fikk jeg en litt eldre men god kontaktlærer. Hun var streng med forståelsefull. 

                      Jeg hadde blitt påvist PTSD - Posttraumatisk stresslidelse. Det var ganske vanskelig for lille meg å takle, jeg var jo ikke så gammel at jeg kunne forstå alt heller. PTSD er forskjellig fra person til person. Men de to hovedbegrepene med det er at du enten blir veldig rolig og stille, alt du vil er å gjemme deg og du tørr ikke snakke med noen. Eller så blir man veldig sint. "Heldigvis" fikk jeg den versonen der man blir utrolig sint! Jeg har et fryktelig temperament, jeg slet enda mer med konsentrasjonen, jeg talket ikke at folk stod bak meg.. Jeg måtte ha ryggen inntill vegger fordi jeg klarte virkelig ikke at mennesker stod bak meg. Alle lærerene fikk god forklaring om hva det betydde at noen hadde PTSD. De fikk beskjed om at de skulle ta hennsyn til det, og at de hvertfall ikke skulle stille seg bak meg. 

                      Likevell finnes det lærere som ikke bryr seg, de vil få enkelte elever til å klikke, de vil få en reaksjon på elever de ikke liker. For i dems øyne er problembarn bare promblembarn. De forstod ikke at det er faktisk de barna som sliter med å lære ting som trenger hjelpen. Ikke de barna som allerede har 6'ere i alle fag. Dere trenger ikke stå alle timene deres forran hos de, bare fordi de rekker opp hånden. Det er jo vi som ikke rekker opp hånden, vi som setter oss bakerst, det er vi som trenger hjelpen. Hvofor er det så vanskelig å forstå? Dere er jo lærere, deres jobb var å lære de som ikke kunne. 

                      Har det kanskje aldri falt dere inn at de som er litt problembarn som ikke har det så bra? Kanskje man ikke har det så bra hjemme, også kommer man på skolen så har man det ikke bra der heller fordi dere behandler oss som dritt? Har dere ikke tenkt over hvordan det kan påvirke et barn i senere tid...? Selvom vi ikke roper etter hjelp, betyr det ikke at vi ikke trenger det.

                       

                      Fordi dere aldri ville forstå oss. Vi var ikke verdt bryet... Selv hvor mange personer som hadde kommet til skolen for å fortelle dere at dere ikke skulle stille dere bak meg, endte flere av dere opp med å gjøre akkurat det der. Dere ventet til jeg skulle klikke for at dere kunne kaste meg ut av klasserommet. En episode jeg husker utrolig godt var da den ene lærerene stilte seg bak meg, jeg sa klart og tydelig: " ikke stå bak meg, du vet jeg ikke talker det."  Han smilte sitt slibrige smil på skeiva, og flyttet seg ikke en millimenter. Jeg prøvde å holde pusten og telle til 10. Noe som tydeligvis skulle hjelpe. Men neida,sint ble jeg og sa "kan du flytte deg!??" . Det han gjør er å ta rettetangen min opp fra vesken min for å ta den? Jeg prøver å ta tak i den, for det gjorde meg enda mer irritert. Hvorfor skulle han ta noe som var mitt!! Han river armene mine hardt vekk flere ganger, før han smeller rettetangen min i hodet mitt. 

                      Han blir meldt inn til rektor for vold mot en elev. Og jeg blir tatt ut av timene hans. Ja, så dårlig er systemet at det var jeg som ble tatt ut av timene, ikke han som skapte det. Det endte med at hver gang vi skulle ha det faget, hadde jeg gym med de andre klassene. Jeg hadde gym flere timer hver eneste dag. Flere av fagene ende opp med å gjøre hjemme. 

                       

                       

                      Jeg gikk ut av ung.skolen med 4.4 i snitt, endelig var jeg ferdig med de lærene der. Nå var det videregående som var opp for tur. Jeg søkte både på Akademiet og Drammen VGS. Jeg kom inn på begge to, men lite visste jeg om det valget jeg tok da skulle være så avgjørende.                        

                      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                      Den sommeren fikk jeg både påvist kyssesyken og prolaps i ryggen. Noe som gjorde at jeg ikke klarte å trene lenger, eller ha gym på skolen. Mitt favorittfag ble revet bort fra meg.

                      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                      Tiden gikk og jeg skulle velge skole. Jeg valgte Drammen VGS, fordi det var en veldig sosial skole. Jeg flyttet for meg selv i starten av 1. klasse. Min egen lille leilighet i Drammen, rett ved skolen. Jeg var utrolig selvstendig og elsket det at jeg kunne ha et rolig sted for meg selv. 

                      Ukene gikk og man kunne allerede merke da at lærerene delte oss inn etter hvor godt vi gjorde det i fagene. Uansett hvilket trinn man går i, så vil lærere alltid snakke om elevene sine. De elevene som satt forran og lærte seg hele pensum bare av å se på forsiden av boken, ble hovedprioritering og selvfølgelig stjerne eleven. Jeg gikk på skolen hver eneste dag og prøvde å motivere meg om at det kom til å bedre, tross lærerene som prøvde å ødelegge skoleåret mitt. Tiden ble tøffere og man følte seg ikke så velkommen i klasserommet av lærerene lenger. Jeg husker at naturfagslæreren vår hadde dystleksi, så han lærte oss ofte feil formler. Spansklæreren vår var polsk og kunne ikke snakke Norsk, og heller ikke så bra spansk. Man slet selvfølgelig med å prøve å forstå de tingene man skulle lære oss. Hvertfall hvis man ikke var så flink til å skulle lære seg ting på egenhånd. 

                      ____________________________________________________________________________________________________________________________________

                      Jeg var 16 år da jeg fikk nyrestein. Like etterpå må jeg inn på sykehuset for å fjerne mandlene mine. Jeg mistet mye av undervisningen, men det var noe lærerene ikke brydde seg om.

                       ___________________________________________________________________________________________________________________________________

                       

                      Skolen ble mindre og mindre prioritert, for jeg var så utmattet om dagen. Jeg bare sov og sov, jeg klarte ikke trene lenger heller. Jeg måtte slutte på både cheerleading og cheerdance. Det var de to siste sportene jeg hadde klart å holde på frem til siste slutt. Trening var jo livet mitt, da jeg ikke hadde det bra dro jeg alltid å trente. Men det klarte jeg ikke lenger. Jeg kom veldig sjeldent på skolen, for lærerene ønsket meg ikke velkommen til enkelte av fagene. Jeg var jo så mye syk, og det ødela for deres undervisning. 

                      Tøff som jeg var, viste jeg aldri svakhet til de som ga meg ryggen. Jeg svarte som oftest tilbake med samme mynt, for de kunne jo aldri vinne over meg. Lærerene mobbet meg rett og slett. Jeg var aldri bra nok for de. Men det var jo aldri noe jeg ville vise til noen, for jeg var så tøff at ingen skulle knekke meg. Jeg bygde skjold rundt meg, som ingen noen gang skulle få lov til å bryte igjennom. Jeg kunne bli glad i noen, men aldri så glad at jeg slapp de inn. Det eneste som holdt meg oppe, det eneste som gjorde dagene mine bra, den eneste som fikk meg til å ville leve og smile var hunden min Chanel. Hun var den eneste jeg virkelig slapp inn til meg, og jeg behandlet hun som en prinsesse. Jeg visste det at hun aldri ville forlate meg.  Etterhvert som jeg hadde henne, begynte hun å utvikle samme personlighet som meg. Vi var som to dråper vann, og jeg tok hun med overalt. Når hun plutselig ble nektet å komme inn i klasserommene, begynte jeg å nekte å komme inn. Hun var den personen jeg ville ha med min side hvert eneste minutt. Hvofor kunne virkelig ingen forstå det, når jeg var så alene som jeg var? Lærerne hadde uansett ikke tid til å forstå meg, de bare ventet på at jeg en vakker dag skulle droppe ut av skolen. Men da vant jo de kampen, og det kunne jeg ikke la de være. Jeg måtte jo vinne noen kamper her i livet jeg også.

                      Jeg møtte opp på skolen, men var kun i de timene jeg klarte å tollere lærerene. Da jeg skulle ha de lærerene som ikke ville meg godt, satt jeg meg i kantinen. For der jobbet en fantastisk dame, som alltid var like blid og hyggelig mot alle. Hun brydde seg aldri om karakterer, og hun lagde den beste maten. 

                       

                       

                      Jeg skulle egntlig være med til Roma med reiselivsklassen. Alt var booket og klart. Jeg gledet meg utrolig mye til å komme meg bort fra alt sammen. Men 4 dager før avreise kommer kontaktlæreren min bort til meg og forteller meg at jeg ikke kan være med. Han jeg hatet mest av alle, han som også hatet meg. For de hadde bestemt seg for at jeg ikke kunne være med klassen dit. Jeg fikk heller ikke pengene igjen, for det var for sent. Takk! Takk for det, skulle dere forvente at jeg skulle bli igjen på skolen og ha timer med en annen klasse mens min var i ROMA? Selvfølgelig ville ikke jeg gjøre det..

                       

                      Det er dere lærere som bestemmer så utrolig mye for resten av livet til en person. Dere bestemmer om man kan komme inn på den skolen man vil, dere som skal veilede oss til å ta riktige valg. De valgene som får oss til å ha en jobb som skal betale regingene våres og levebrødet vårt. Dere kan få et menneske til å føle seg så lite verdt, dere kan få folk til å ikke ville leve lenger eller faktisk bruke narkotiske stoffer. Dere lærere kan mobbe like mye som det elever kan gjøre. Det er ikke gøy da dere prøver å henge oss ut forran klassen, eller snakker dritt om oss når dere spiser lunch med andre medarbeidere. Når dere ikke viser interesse til de som ikke gjør det bra på skolen, eller til de som setter seg bakerst. Da får dere oss til å føle oss dritt. For det er ikke bare bare å sette seg fremst i klassen, det er ikke bare fordi vi er kule pøbler man setter seg bakerst. Det er fordi det er det som er trygt. Det er flere som ikke er så flinke på skolen som setter seg bak, da slipper man å føle seg så alene om å ikke forstå alt. Vi sliter som oftest med konsentrasjonen, derfor hender det at vi bråker. Vi var aldri slemme problembarn, vi trengte bare flinkere lærere som kunne forstå oss.

                      Jeg er veldig glad for at jeg var så sta som jeg alltid har vært og ville motbevise andre hele tiden. Jeg er glad jeg aldri lot meg påvirke med å prøve eller starte med narkotika, for å dempe følelsene. Det er også mye av grunnen til at jeg skrev innlegget "nei, til narkotika" i fjor. For det finnes alltid en annen vei selvom ting kan føles tung og jævelig. En dag vil du innse at det ikke var noe du kunne gjøre med det selv. Du må bare ha noen som forstår deg, min reddning fra å falle sammen var hunden min. Det trenger ikke være noe mer enn å faktisk skaffe seg en hund, en hund vil alltid forstå deg uansett hva og er alltid på din side.

                       

                        I senere tid ble en av mot-lærerene jeg hadde, den læreren som skulle lære oss å stå imot mobbing. Hun er avbildet i alle årbøkene mine med MOT t-skjorten. Hang meg ut på nettet på selveste julaften i fjor. Hun prøvde å snakke dritt om hvordan jeg var som en elev da jeg gikk på ung.skolen. Hun sa jeg bare var et problembarn og at foreldrene mine ikke hadde noe av å være stolte av. Ikke nok med at det kom dritt fra alle kanter, pga noen hadde satt ut falske rykter om meg på sin blogg. Satt jeg der alene på juaften med mine to hunder, mens jeg leste alt som stod på nettet om meg. Hvordan kunne den dagen blitt værre enn at man feirer julaften alene uansett..? Hvordan kunne en lærer som skulle lære oss at man ikke skulle mobbe og bruke narkotika skrive sånn åpent for alle på facebook? Hun gikk ut med mitt fulle navn og informasjon. 

                      Hvorfor skal det bli så lett å bli en lærer i en så viktig tid i et barns liv!? Hvorfor kan hvem som helst komme inn på skoler, folk som ikke klarer å håndtere barn, folk som skal veilede oss. 

                      Jeg hadde en god venninne av meg som skrev til henne etter hun hadde postet det på facebook. Denne mot-lærerens svar tilbake var; "Jeg har ikke tausthetsplikt lenger etter folk har gått ut av skolen" Før hun blokkerte henne på facebook.

                       

                       

                      - Det er ikke alltid man ser ting før man har blitt eldre. Hvis det har skjedd med deg, så husk at ting blir bedre. Du må ikke alltid prøve å vise deg fra din sterkeste side hele tiden, men vit det at man burde aldri ha latt lærerene ødelegge så mye for deg. 

                      -Takk for at dere tok dere tid til å lese min historie. Håper den kan hjelpe andre i samme situasjon.

                       

                      - Karianne Vilde

                      • 21 kommentarer

                      Hva skjedde med oss?

                      • 04.09.2015 kl.22:24


                      • Hva skjedde med oss?

                       Hva skjedde med å kjøpe en kaffe og gå rundt i parken. Hva skjedde med å være en gentelman der han ordnet piknik ved en innsjø. Hva skjedde med at man holdt hverandre i hendene istedefor mobilen. Hva skjedde med at man opplevde øyeblikkene i en date, istedefor å fortelle bestevenninnen din eller bestekompissen din om daten. Hva skjedde med å konsentrere seg om hva dere driver med, enn å lete på facebook, snapchat eller instagram etter hva alle andre driver med i akkurat det øyeblikket? Hva skjedde med å kjenne på spenningen rundt hva du driver med, enn å lete etter det beste bildet for å legge ut på sosiale medier.

                       Nå for tiden er alle så lite oppfinnesomme at det enste som skjer er nettflix og chill - ja vi alle vet hva det ordtaket betyr. Vi alle vet hva som skjer på nettflix og chill date. Eller kanskje du drar med "dama" på en dyr resturant for å vise $, men å sitte stivpyntet på første date utenom å kjenne hverandre er ikke akkurat det beste måten å bli kjent med hverandre. Hva skjedde med å faktisk prøve å bli kjent med personen, enn å prøve å tamme så mange høner på en uke..?

                        

                       Nå om dagen er det gutte og jentegjenger som drar ut på byen for å dra med seg et hook hjem. Sniker seg kanskje ut om morningen og kanskje aldri snakker med hverandre igjen. Ja, jeg er enig i at det er ganske morrsomt å høre slike historier under drikkeleker, høre om hvor kleint det var eller hvor dårlig alt sammen var. Det er kanskje ikke rart det var utrolig dårlig og kleint når dere ikke kjenner hverandre, hvor mye snakket dere egentlig sammen mens dere var på byen? OG hvor godt kan man bli kjent med et menneske når man er beruset. Akkurat. Man blir ikke kjent med hverandre nå til dags. Folk bryr seg generelt ikke om ting, og tror man bare må gjøre som alle andre. Ingen tørr å by på seg selv lenger, ingen tørr å faktisk spørre -" Hei, skal vi dra på en piknik til uken?" Eller hvis noen faktisk spør om det, er det så tabu at folk hopper av stolen og forteller til alle venninne sine om den kleine gutten som faktisk spurte om det.

                       Blir man spurt om dere skal se på film hjemme hos han og chille en søndagsKVELD, da hopper man gledelig i dusjen og fikser seg opp. MEN, ble du egentlig kjent med han i løpet av den filmen? Har vi mennesker virkelig så lite å finne på eller snakke om, at vi ikke klarer å ikke ha en film rullende i bakgrunnen..?

                                               Hvor koselig var det ikke før da gutta hadde en sliten pickup og hentet jentene før de skulle på date. Stelte seg opp og ordnet fordi de ville bli kjent med jenta de likte. Ikke for å brife til gutta om hvordan kvelden endte. Det virker som om vi gjør alt for alle andre, ikke oss selv lenger. Vi prøver så hardt for at det skal se bra ut på utsiden, mens man egentlig bare sitter der å tar bilder og forteller hva man driver med til alle andre. Ja, jeg skal ikke sitte her å late som om jeg er en helgen og ikke gjør akkurat det samme selv. For det er jo akkurat det virkeligheten har blitt. Vi tar ikke oss tid til å se oss over skulderen lenger, andres meninger har blitt viktigere enn følelsen man opplever der og da.

                       Hvordan ville du beskrevet din perfekte date?

                       -KV

                       • 14 kommentarer

                       Tenk at denne dagen har kommet!

                       • 15.08.2015 kl.12:37


                       • Kjære søte Carina verdens beste digge Dahl å gutan!


                        Nå er dagen din endelig her. Du er blitt det store 30 tallet. Tenk at du har blitt 30 år! Du skal ha at du ser ut som du er 22 år, også har du lille meg som også holder deg ung og go. 
                        Jeg hadde jo lovet deg en stor tale og video, men siden jeg fant ut at jeg ikke hadde så bra med tid når jeg skulle opp der. Tenkte jeg det var bedre at jeg dedikerte et innlegg til deg her på bloggen, så får du også se videoen på skjermen etterpå!
                        Denne festivalen av en bursdag har du planlagt lenge nå. Vi har nesten ikke snakket om noe annet dette året her. Noe jeg skjønner godt! Det blir en ellevill bursdagsfeiring på høyt nivå! 
                        Du ble kanskje født 9 år før meg. Men fra den dagen vi først møtte hverandre dritings på 17 mai for endel år siden, visste jeg at du var min longlost tvillingsøster.
                        Du er en av de beste jentene jeg vet om. Du har et hjerte av gull, og et sinn av stål. Når du først har bestemt deg for noe, så gir du deg aldri. Det kan lett bli diskusjoner når vi først begynner å diskutere noe, så sta som vi begge er. Men vi kommer fort til en enighet, siden vi klarer ikke unngå flere sekunder utenom å ha det gøy. 
                        Vi har gjørt så utrolig mye sammen, at det faktisk ikke kan beskrives. Vi har vært land og strand sammen. Vi har roadtrippet oss sammen i utallige timer, vært rockestjerner flere ganger enn faren din Disel-Dahl. Vi har bodd i campingvogn, kjørt limmo, flydd, brukt ferje, tog, bil,  vi har også overlevd på en båt. Eller du overlevde.. Jeg lå hjemme å spøy i 5 dager. (Neste gang gjør vi noe som ikke gynger fullt så mye.) Det neste vi kommer til å gjøre sammen, er vel at vi tar ubåt eller ender opp på et romskip til månen eller noe.
                        Spontaniteten vår er det ingen ting å si på for å si det sånn. Det er ingenting som stopper oss, når vi først setter kursen mot noe. Du er jo min longlost tvillingsøster som endelig kom styrtende inn i livet mitt for noen år siden. 
                        Min morrsomste opplevelse med deg var da vi ble forlatt i bakkene i åre, siden ingen gadd å vente på oss lenger.
                        Man kan faktisk ikke gjøre noe annet enn å le av hvordan vi to så ut i bakken. Folk stoppet opp for å ta bilder og filme oss, når vi ikke klarte å holde kursen og endte utenfor hvert eneste stup!
                        Vi klarte ikke engang stå oppreist eller ordentlig for et eneste bilde engang..
                        Det mest interne mellom oss, er vel da hele trønder-gjengen hadde pakket ut av hele leiligheten i Falun. Og vi kom kjørende i en rasende fart (det var jo jeg som satt bak rattet) med en forferdelig hangover fra alle dagene. Da vi runder hjørnet og ser alle de andre og jeg snurrer bilen inn på parkeringsplassen og tuter på de. (Nå ble det veldig mye om og men, men vanskelig å forklare dette øyeblikket) Du vet godt hva jeg mener Digge-Dahl, haha <3
                        Det er en million mer ting jeg har å si om deg, vennen min. Men nå ligger vi med et stramt skjema som vi etter din bestemmelse. Så nå skal vi få kommet oss ut av døra, for å rekke partybussen din!
                        Jeg gleder meg helt elleviiillt til å se deg nå snart, og feire 30 års dagen din med deg!

                        Enjoy videoen <3
                        Du er min beste venn, søster, mamma, bror, søskenbarn, kone, mann, dame og kjæreste. Du er en venn for livet, du er grunnen til at jeg smiler. Jeg håper du får den feiringen du har ønsket deg i flere år. Jeg gleder meg til enda flere minner med deg, min kjære Carina Jeanette Dahl <3
                        Hilsen din aller beste Ville-Wølner. Jeg vil alltid være der for deg i gode og onde dager.
                        LOVE YOU BIG TIME
                        • Én kommentar

                        Nå får dere vite det

                        • 24.07.2015 kl.11:47


                        • Goood morgen babes! Jeg vet dere har mange spørsmål om forskjellige ting. Det er også flere av dere som spør meg om de samme tingene, så derfor tenkte jeg å svare på flere av de i dette innlegget her. Først av alt er det mange av de spørsmålene som dere har spurt under spørsmålsruden (dere kan fortsatt spørre om ting på innlegget HER, hvis dere føler det er noe jeg ikke har svart på her). Dere som har spurt om jeg kan svare på spørsmålsrunden med video, ja det skal jeg. Jeg skal teste ut det nye kamera jeg kjøpte i går. Så til dere som lurte på hvilket kamera jeg kjøpte, så var det  Canon EOS 7D, Objektiv Canon 24-105 mm IS Ultrasonic + UV filter, Flash Speedlite 430 EX II, Objektiv EX Sigma DG HSM 50 mm og Håndtak BG-E7 med ekstra batteri. ++ For dere som følger meg på snap @kariannevilde, fikk dere kanskje med dere det bilde jeg la ut der. Jeg skulle gjerne tatt bilder av alt sammen til dere, men det ble sendt på første fly til Tomorrowland i sted. Derfor får dere heller se det når jeg får det tilbake igjen. 

                         Dere som lurer på når jeg skal legge ut video, så kommer ikke kamera tilbake før til mandag. Så om jeg evt får tid til å lage videoen på kvelden, skal jeg få gjort det. Men jeg skal reise bort på tirsdag, noe som kan gjøre ting litt hektisk. Men jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig mens jeg er på "oppdraget". Jeg gleder meg masse til å fortelle dere hva det er, men i mellomtiden kan dere få litt sneak peek fra mystoryen min.

                         Det er også mange som lurer på om jeg markerer reklame, Ja gjør jeg det. Det vil si at dette innlegget er ikke sponset! Jeg har kjøpt alt selv. (OBS, det jeg har skrevet om tennene er ærlig reklame). Det er også noen som lurer på om jeg skriver om ting jeg ikke liker, bare fordi jeg får penger for det. Det stemmer ikke. Jeg skriver kun om ting jeg selv liker, så jeg tester det alltid først. Eller hvis jeg skriver om et produkt første gang jeg bruker det, så forteller jeg dere min ærlige mening om hvordan jeg syntes det var.

                         Hvite Tenner: Når det kommer til blekingen av tennene mine, og hvordan jeg syntes det ble. Så er jeg strålende fornøyd! Nå lurer jeg  bare på hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere. Jeg skrev jo også at dere fikk et supert tilbud av å bruke navnet mitt som rabattkode. Der dere får 3600,- i rabatt. Ordinærpris er 4800,- men dere får det for kun 1200,- ved å enten ringe: 98403827 for å bestille time og bruke navnet mitt "kariannevilde" som rabattkode. Eller sende de en mail: post@cosmobeauty.no 

                         Jeg fikk også med en tannkrem og en whitening penn som hjelper med å opprettholde hvitheten til tennene.

                         Håper dere har forstått hvordan dere skal gjøre det da? Ellers er det bare til å skrive en kommentar under dette innlegget, så jeg kan hjelpe dere. Det blir litt vanskelig å skulle svare mange forskjellige som spørr meg privat og på forskjellige steder. Skriver dere under her, skal dere få svarene ganske raskt.

                         Jakke og bukse er vintage // birkenstock sko // Brandy Meville topp //

                          

                         Til dere som lurer på huden min, kan jeg lage et eget innlegg kun for dette. Jeg skal også prøve ut et nytt produkt jeg gleder meg masse til å teste, men jeg må bare få meg tid til å starte med det. Siden det er en to ukers kur. Men jeg tror dere kommer til å like den. Dette kommer jeg selvfølgelig nærmere til. 

                          

                         Håper dere er fornøyd med svarene.

                          

                         XOXO

                         • 3 kommentarer

                         Overfladisk bitch

                         • 25.06.2015 kl.15:52


                         • Jeg smiler ikke til fremmede på gata. Jeg ler for mye. Jeg sier ikke "et bra nok hei" til andre jeg ikke kjenner når jeg møter de. Altså, man kan ikke huske alle man møter eller hilser på. Man kan ikke alltid ha smilet på topp hver gang man går ut av døren. Det er aldri noe vondt mot ovenfor dere eller noen andre, men det vil ikke si at jeg er en overfladisk bitch. Tvert imot.. Jeg er en utorlig imøtekommende person, jeg tar meg tid til hver og en som kommer bort for å prate. Jeg syntes også det er bedre at dere spørr om dere kan ta bilde, eller ikke prøver å skjule at dere tar bildet. Så har jeg en mulighet til å pose litt, utenom at bildet skal bli helt krise. haha. Det er selvfølgelig koselig at dere vil ta bilder ogsånt. Men hvis dere prøver å skjule at dere tar bilder, ender det opp med at jeg går eller prøver å ikke vise annsiktet mitt. Det er selvfølgelig ikke fordi jeg er overfladisk, som mange da mener. Men jeg kan ikke pose i løse luften, eller bare stå der. Anyways. Bare husk hvis dere syntes jeg er en overfladisk bitch som ikke hilser på dere. Gå heller bort til meg og si hei. Jeg lover jeg ikke er så ille som mange tror, noe dere skjønner med en gang jeg åpner munnen min.

                           

                           

                          Neste gang dere ser en dere vet hvem er som ikke smiler til dere. Tenk dere litt om, smiler dere rundt til alle rundt dere? Det er ikke alltid like lett å være gledesspreder hver eneste dag. Men det aller viktigste dere må forstå, er at det ikke handler om dere. Noen ganger kan jeg ha en tøff dag, da dere hjelper meg med å komme bort!

                          _________________________________________________________________________________________________________________________

                          Nå tror jeg også klessalget til Carina og meg er i boks. Jeg har så sinnsykt mye klær, smykker og forskjellige ting jeg trenger å bli kvitt! Det er bare til å glede dere. Skal selge nesten alt jeg har.


                          Playsuit fra Ivyrevel // Breckelle`s sko // Mulberry veske // Chanel solbriller //


                          Vi 'hilses neste gang, - <3kv

                          • 4 kommentarer

                          Du har det IKKE jævlig nok!

                          • 04.06.2015 kl.16:19


                          • Vi er altfor opptatt av alle andre. Vi skal alltid mene det ene og det andre om andre personer. Til og med personer vi ikke kjenner, personer vi ikke har møtt før engang. Vi tror vi vet alt om en person. Vi tror vi vet hvordan de føler smerten sin, vi tror ikke på en person når de sier jeg har det helt jævelig. Du er nok bare en oppmerksomhetssyk drittunge som bare vil ha PR. Man kan ikke ha kjærlighetssorg i nesten to år? Det er jo umulig hvis man ikke har hatt det selv, eller? Bare fordi du selv ikke har opplevd det, betyr det ikke at andre ikke kan føle det. Selvom du aldri har følt deg så alene og såret før at du ikke ville leve lenger, betyr det ikke at minst èn person rundt deg har følt akkurat det der. 

                           Hvis du har sittet der alene i mørket, uten noe svar på hva som kommer til å skje. Uten noe håp, drømmer eller meninger med livet. Ikke gi opp! Du er ikke alene med de tankene eller den følelsen. Du må huske at det kun er de sterkeste som gjennomgår så mye dritt i livet. Alt skjer for en grunn, og en dag skal du være en person som hjelper tusenvis av andre mennesker i samme situasjon. - Det er de sterkeste som blir mobbet, mens de svakeste mobber.                           Du er for feit. Nå er du for tynn. Nå er du for brun. Nå er du for blek. - Hev deg over de som snakker bak ryggen din. De er bak deg for en grunn.

                            

                           Jeg er et verdig sært menneske. Jeg snakker sjeldent om følelser og jeg har veldig vanskeligheter med å vise følelser. Men jo lengere jeg har hatt bloggen min, jo mer jeg har skrevet til dere. Jo flinkere har jeg da blitt til å utrykke følelsene og tankene mine. Nå elsker jeg å snakke om alt mellom himmel og jord. Jeg har blitt en mer ydmyk person, jeg må ikke vinne alle kamper. Jeg konsenterer meg mer om meg selv istedenfor å prøve å kjempe alle andres kamper.

                           Jeg har forstått at ting du en gang elsket, vil du en gang miste. Det du må vite er at uansett hvor vondt det er, uansett hvor lang tid det tar. Vil det bli bedre. Det høres kanskje så utrolig fjernt ut nå. Det er kanskje irriterendes å høre at folk sier, "slapp av, det blir bedre til slutt". Det er faktisk ikke det man har lyst til å høre. Det er jo NÅ du har vondt. Hva hjelper det da deg med at det blir bedre til slutt? Mitt råd til deg er at du kjøper deg en dagbok,(hvis du ikke vil dele de på nettet selvfølgelig) skriv ned alle følelsene og tankene dine. Få de ut, skrik ut hvor lei deg du er. En dag vil du lese tilbake på det du skrev og tenke; Jeg klarte det! 


                           Aldri glem at DU er bra nok som du er. Ingen kan føle din smerte utenom deg selv. Ikke la noen styre hva du skal si og gjøre!

                            
                           - KV


                           • Ingen kommentarer

                           Fantasy

                           • 16.01.2015 kl.19:55


                           • Har du noen gang tenkt over hvor deilig det var når du var liten? Da du var rik når du hadde fått 100 kr, når du løp fra dør til dør med vennegjengen for å høre om det var flere som skulle være med ut. Da man ikke måtte planlegge hva du skulle ha på deg tidlig på morningen, man bare tok de første klærne man fant - regninger hadde man aldri hørt om, man hoppet av glede hver gang det kom et brev i posten som var til seg selv, - kan ikke si jeg hopper av glede den dag i dag, når det dukker opp et brev i mitt navn.

                            Når man er yngre, så lengter man etter å bli voksen.. Man gleder seg til alt, helt til man faktisk når den alderen å alt av annsvar og regninger kommer - hvorfor gledete jeg meg?

                            Jeg satt rundt å tittet litt på nettet, bestilte meg nye ting - ja gjorde ting jeg alltid pleier å gjøre da, helt til jeg tok meg selv i å faktisk søke på en skole, haha? - Men det viste seg at det også kostet penger bare av å sende inn søknaden, så jeg droppet det. Det var jo heller ikke en skole jeg hadde tenkt på fra før av, men jeg dukket tilfeldigvis inne på siden dems, leste litt om det og satte igang med en søknad. "Noen ganger tror jeg det lille barnet i meg fortsatt lever, der man kan gjøre så og si hva man vil, utenom at det koster noe eller at det er noe konsekvenser med det. Jeg vil gjøre alle de tingene jeg ikke skal gjøre, jeg kan bruke de siste pengene jeg har igjen på godteri. Missforstå meg rett - jeg liker voksenlivet, jeg elsker at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, men da igjen så må man jobbe for å kunne gjøre hva man vil, - og det er jo da man bare skulle ønske man var den lille jenta igjen.                            Men nå sitter jeg faktisk her da.. Vurderer om jeg vil tilbake på skolebenken? Vil jeg studere igjen? Hvor, hva, når, med? Kanskje jeg bare et helt i mine egene tanker om dagen, eller om jeg faktisk er klar for det - det finner jeg ut av om ikke så lenge.. Skal heller ikke legge skjul på at jeg har vært veldig effektiv i dag, med at jeg faktisk selger mye av tingene mine igjen, - Men jeg har også fått rotet meg til å ringe og snakket med reiseforsikringen min og purret på de for at kofferten min aldri kom! Ja, det er 1 år siden det skjedde nå, men jeg fikk jo aldri igjen pengene for den. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg fikk ordnet alt sammen denne gangen her.

                             

                            Forresten, er det noen som er flinke på design og header? Ble ikke helt fornøyd med de som har laget det før - så nå står bloggen egentlig halvferdig og kjedelig..

                            Ta kontakt på mail: kariannevilde@gmail.com <3

                            • 7 kommentarer

                            IKEA

                            • 27.06.2014 kl.12:53


                            • Jeg tok meg en tur innom IKEA for å skaffe meg en ny hylle til skoene mine og litt diverse. Jeg klarer ikke la rom stå likt altfor lenge om gangen, jeg må alltid ommøblere hele tiden, fikse nye ting og bytte ut.

                             Så hvilket annet sted enn IKEA er det bedre å dra til da!                              JA, jeg satt den opp helt selv! 

                             Så kjøpte jeg litt div ting som man alltid trenger og en liten bamse til Chanel, siden hun er som et lite barn og alltid må ha leker og bamser uansett hvor hun er.

                              

                             Hva syntes du om hyllen? Har forresten kommet et nytt duftlys på IKEA som lukter bringebær #frelst

                              

                             #ikea #interør 

                             • 6 kommentarer

                             New in

                             • 17.06.2014 kl.17:55


                             • Bikini fra H&M. 

                              Solbriller fra Chanel

                              Fått flere spørsmål om denne vintage jakken og demin snekker'en. Jakken er kjøpt lenge før min tid, som jeg fant blandt gamle klær som har ligget i huset.

                              Elsker de litt over size jakkene man kan ha over klær, så den ble tatt godt i bruk.

                              Snekkeren har jeg kjøpt på LACE for noen dager siden, den er utrolig behagelig å ha på seg, både med 1 og 2 stropper oppe.

                              Man får brukt det til så utrolig mye, både raskt over en bikini eller med en topp under.

                               

                              • 12 kommentarer

                              Dagens innkjøp

                              • 28.10.2013 kl.18:49
                              • Da har jeg igjen kjøpt inn enda mer sminke... Texture brush fra Glô minerals som man kan bruke til både flytende fundation og pudder.  

                               - Concealer under eye & oil-free consealer fra Glô minerals, det er faktisk de beste consealerne man kan få tak i.

                               Så hvis du er på leting etter en god consealer, så burde du prøve denne :)

                               Kjøpte to brett med kompakt fundation fra Glô minerals, fordi de er egentlig de beste og de er utrolig greie for meg som er en makeup artist, 

                               her har jeg alle de forskjellige fargene jeg vil kunne trenge og jeg kan blande som jeg vil. 

                               Jeg har kjøpt en som jeg kan bruke hjemme og en jeg kan ha i makeup kofferten min.

                                

                                

                               Har du prøvd kompakt fundations fra Glô? Hvis du ikke har det, så anbefaler jeg deg å prøve nå med en gang!

                                

                               - Karianne Vilde

                               • 7 kommentarer
                               Stikkord:

                               A girl thing

                               • 24.10.2013 kl.11:48


                               • Shopping $$$$$

                                 


                                Har egentlig kjøpt ganske mye ID sminke, men er så utrolig glad i det så jeg ente meg å kjøpe en "Get started kit"igjen!

                                 


                                GoodIbag fra cmilie frisørsalong i Drammen
                                Gleder meg til å få testet dette her ut, jeg elsker virkelig gaver og goodIbags :D
                                 Du kan besøke nettsiden dems her; www.cmilie.com

                                Antibakk - TL design er alltid kjekt å ha
                                Glö-Minerals brush cleaner
                                 3 koster fra Glo minerals 
                                 3 koster fra bare Minerals
                                Jeg kan virkelig sverge til Glö-minerals eyebrown penselen!
                                Genser: Gina Tricot


                                 Chanel røyter så mye for tiden, så kjekt med denne rullen (ogfordidenvarrosasåklart)
                                Genser: Gina Tricot
                                Det er vel ikke så veldig uvanlig at en jente har et shopping problem..  Skal nok få vise deg snart hvordan klærene blir på og hvordan jeg skal style dem opp, skal bare få litt tid til å knipse noen bilder.
                                Har bestilt enda mer fra Glö, så jeg venter som en liten unge til å få den pakken fra USA snart! Jeg elsker virkelig nye ting og hvertfall når jeg har bestilt så mye bra sminke.
                                Har du noen klesmerker/sminkemerker du er veldig frelst til?
                                - Karianne Vilde
                                • 2 kommentarer
                               • Designet av

                                Camilla Haukjem