hits
HVERDAGA perfect Saturday

 • 08.10.2018 kl.09:15


  • Saturday vibes

   Processed with VSCO with a4 preset

   Processed with VSCO with a4 preset

   God morgen dere!! I dag våknet jeg klokken 7, første gang på veldig lenge og derfor bestemte jeg meg for at dagen i dag skulle bli effektiv!! Jeg skal derfor jogge ned til sats rett etter jeg er ferdig med å blogge, før resten av dagen venter. Kanskje jeg skal få til å legge ut enda mer ting på Tise? Det er så deilig når man får solgt unna en del ting. Føler leiligheten allerede ser bedre ut, samtidig som man føler seg litt bedre av å selge unna ting og klær man ikke bruker. Jeg - som den ommøblerings-freaken jeg er, så går jeg jo igjennom alle tingene mine ofte for å finne ting jeg kan selge / gi bort eller ommøblere på. På fredag gikk jeg hardt til verks på kjøkkenet og endret plassene til nesten alt. Jeg helte div på glasskrukker og rensket alle skapene. Skal lage et eget innlegg med dette senere.

   På lørdag dro jeg til Julianne for vi skulle ha vinkveld og lage god mat. Eller jeg lagde mat til henne også skravlet vi til langt utpå natten. En helt perfekt lørdag.

   • 2 kommentarer

   Oslo bound

   • 27.09.2018 kl.19:18


   •  

    Processed with VSCO with a5 preset

    Processed with VSCO with m5 preset

    Flowers to my girl <3

    Processed with VSCO with m5 preset

    Nå sitter jeg med en haand bryggeriet bringebærøl i hånden og en smule stappmett etter reinsdyrkarbodanene Anniken og jeg har laget. Hun sendte en melding om jeg ville komme på 15 glass rødvin, og de som kjenner meg vet at jeg ikke er vond å be. 1 timere senere satt jeg meg på toget innover til Oslo. Så her sitter vi, eller jeg sitter, Anniken leker seg mer eller mindre MacGyver over hodet mitt da hun på dø og liv skal henge opp noen bilderammer over sofaen. Nå er det bare for meg at hun blir ferdig så vi får satt oss ut på en Resturant, bestille rødvin og skravle om gode ting. 

    • Ingen kommentarer

    Utnytt sjansene

    • 04.09.2018 kl.22:49


    • Det ble en litt mer produktiv dag i dag enn hva jeg først tenkte når jeg våknet 13.30.. Jeg var også sykt tett i nesen og vurderte å bare ligge i sofaen i hele dag og synte litt synd på meg selv. Neida. Kanskje. Men i det jeg setter meg ned begynner jeg å tenke på alle disse tingene jeg driver å selger om dagen og alt jeg har gir bort til veldedighet, men likevel har jeg aaaaalt for mye av ting og klær. Så jeg fant frem enda mer klær jeg skal selge, og jeg pakket en rosa koffert stappfull av klær, altså så mye klær at jeg måtte legge resten i en pose ved siden av som jeg skal gi til niesen min. Hun får nok mye mer glede av det enn hva jeg har. Samtidlig som jeg tror jeg har gitt henne alt jeg hadde igjen av rosa. Det har også endt i flere turer til rema 1000 for å levere pakker, så det har nesten blitt en fulltidsjobb. Men innimellom alt dette vurderte jeg sterkt om jeg skulle dra på sats, da jeg har trent hver dag i det siste. Jeg hadde NULL lyst, så jeg prøvde hardt for å motivere meg selv. Men jeg hadde fått en melding av en venninne om å bli med på bootcamp i Drammen, så jeg utnyttet sjansen til å få trent litt annerledes, og ikke minst utnytte de siste ukene med trening ute. Helt fantastisk!

     Forresten, startet å se på Netflix serien Sisters. Spennede, enkel og morsom serie :)

     • 2 kommentarer

     Dagen før dagen

     • 01.08.2018 kl.19:05


     • Reklame | Betalt av Ananas Swimwear

      Processed with VSCO with c8 preset

      .      .      .

      God dag kjære dere. I dag ble det poolen til Anniken og blåskjell (igjen). Jeg aner ikke hvor mye jeg har spist det i år, men jeg blir aldri lei. Vi ligger her slakt ut i sofaen, slått ut av både varme og mat. Jeg prøver å planlegge reisedagen min i morgen natt og tenker over om det er noe jeg har glemt. Jeg fant jo selvfølgelig ut at flytoget ikke går?? da jeg skal ta det? Jeg har ikke annet valg enn å bli kjørt til flyplassen hvis jeg ikke orker å være der 5 timer før flyreise. Det frister lite da jeg har en laaang flyreise foran meg, samt en mellomlanding..  Noen som melder seg? Heh

      Processed with VSCO with c8 preset

      "KARIANNE20" gir deg 20% på hele kjøpet hos Ananas Swimwear

      Processed with VSCO with c8 preset

      Haloooo! Se på denne nydelige badedrakten? Jeg har den i rød også, og jeg bytter på å bruke den som en badedrakt eller som en body til både shorts og skjørt. Dere får selvfølgelig 20% rabatt ved å bruke kodeordet "KARIANNE20" på hjemmesiden til Ananas Swimwear <3

      • 3 kommentarer

      Hvordan tilbringe en varm sommerdag

      • 20.07.2018 kl.20:22


      •  

       DCIM\101GOPRO\G0672130.JPG Processed with VSCO with fp1 preset

       . Sun with you .

       DCIM\102GOPRO\G0782465.JPG Processed with VSCO with oak2 preset

       DCIM\102GOPRO\G0772439.JPG Processed with VSCO with s3 preset

        

       Anniken og jeg hadde planlagt en soldag i dag. God mat, prat, bading og leke med hundene. Chloè og Chanel elsker å få være med og leke med andre hunder, så du kan si at de var i himmelen i dag. Veldig koselig og jeg håper på flere sånne sommerdager. Alt er egentlig perfekt utenom alle småkrypa som er rundt og jeg er livredd for å møte på en hoggorm med tanke på hundene mine. Jeg måtte fjerne en flått på den ene hunden min, for de er der fortere enn du aner .. Så i dag.. I dag skulle jeg sjekke at det ikke var noe infeksjon rundt der jeg fjernet den forrige flåtten, men selvfølgelig var det enda en flått der nesten rett ved siden av. Jeg er så lei av alle kryp og faenskap som driver rundt. 

       .   .   .

       Nå sitter jeg her i sofaen med et glass rødt og hører på Janka og Martes podcast!! Jeg har aldri hørt på en podcast før i mitt liv, men Julianne presset på meg og ba meg starte å høre på de to. Jeg kjenner ikke Janka, men Marte har jo aldri vært kjedelig så lenge jeg har kjent henne så jeg tenkte det ikke kunne være en kjedelig podcast og hahahahhaa. Jeg dør. De to der, jeg anbefaler alle å høre på podcasten deres, det er faktisk akkurat det samme som å høre på Julianne og meg. Jeg tror at Julianne og jeg burde starte vår egen podcast for å dele alle de syke tingene vi prater om.

       • Ingen kommentarer

       Emojier jeg hater

       • 22.06.2018 kl.21:01


       • Det er enkelte emoji jeg hater. Altså jeg blir irritert av å se andre skrive de, og jeg tar de heller ikke seriøs. 

        🤪 - denne minner meg bare om Samsung emoji og jeg talker ikke det. Har du samsung så er det over og ut for det irriterer meg grønt av å få snaps av mennesker med den telefonen. Tegnene, teksten? Altså, løkkeskriften... Nei, hater det. 

        😝 - Dette minner meg bare om xD og det er et grusomt tegn. Alle fikk overkill på det og, nei.. Bye. 

        😱🙀 - LA OSS SNAKKE OM DISSE!! Hallo? Nei, jeg blir irritert når jeg ser disse tegnene, og jeg tar deg heller ikke seriøs hvis du melder noen av disse. Hva mener du? Jeg har sett folk bruke det tegnet når de er sinte også...? Men nei, ikke bruk emoji når du er sint? -Altsåååå?? Nei... 😩 

         

        Ellers har jeg ikke så mye formening om de andre tegnene, de får gå. Men de over her er de verste og jeg fortsetter ikke samtalen om noen sender noen av de til meg.. 

        Men mine favoritter (selvom jeg ikke er så emoji-girl) men dette er tegn som beskriver enhver følelse utenom at man trenger å si noe.

        😅 - altså, den beskriver akkurat hva du mener. Ble du med han hjem? meg:😅

        🙂🙃 - Jeg elsker disse smilene her.. De er så accurate på mood, eller det er sånn jeg smiler når jeg egentlig ikke smiler.

        😏🤤 - :):):) - we all know. Eller jeg har fått spørsmål før om hva jeg mener med de tegnene før. Boy Bye 

        😩🙄 - Disse snakker for seg selv. Man trenger ikke si noe mer enn å bare sende og man vil forstå.

         

        👩🏼‍🎨🦄🍃🌸🌼💛🖤 - ellers ligger disse på toppen av emoji jeg bruker for å fylle inn tekster hvis jeg ikke orker å skrive så mye.

         

         

        Hvilke emojier er det du hater og elsker? Bruker du noen av disse over?

        • Én kommentar

        På vei til

        • 28.04.2018 kl.17:47


        • Jeg har akkurat satt meg på toget, småløpt som alltid da jeg lever noen minutter bak skjema.. Toget er egentlig litt rart for jeg hater kollektiv-transport men jeg klarer toget. Kanskje fordi det går som regler alltid på skinner. Du ser bare verden forsvinne sakte men sikkert forbi deg og du ender på et nytt sted. Jeg ender alltid med å spore av når jeg først starter så for å komme tilbake til innlegget jeg skulle starte på, så er jeg på vei til Oslo. 

         Sommeren kommer med raske steg og solen blir bare bedre og bedre. Jeg husker jeg pratet med en for litt siden om hvor undervurdert Norske sommerkvelder er. Du vet den lyse, lune og hjemmekoselige sommerkvelden. Jeg vil prøve å utnytte den litt bedre i år, sette litt pris på hvor koselig det er og hvor koselig det er når praten fortsetter å leve i ekko. Jeg skal møte Anniken over litt rosè og prat i Oslo nå. Hvor kvelden bringer videre er uvisst, alt skal bare skje. 

          

         Ha en fin lørdag kjære <3

         • Ingen kommentarer

         Derfor ble jeg filmet i dag

         • 13.03.2018 kl.22:27


         •  

           

          Processed with VSCO with p5 preset

          Tusen takk for mange fine og koselige meldinger på Instagram. Beklager at jeg ikke får svart alle sammen, men jeg setter veldig pris på det. Det har vært en veldig lang dag, og jeg har nesten akkurat kommet hjem. Jeg har nå laget ferdig 10 liter med suppe. Det skal visstnok være en mirakelsuppe som skal få deg ned i vekt på 1-2-3. Hvis dere har lyst så kan jeg gjerne legge ut oppskriften? Vet folk er sånn anti-slanking, men jeg syntes folk skal gjøre akkurat som de selv føler for så om dere vil at jeg skal legge ut så gjør jeg det. 

          

          Processed with VSCO with f2 preset

          I dag var jeg innom haust collection for å filme en promofilm for butikken. Det var en som heter Celine og jeg som da ble filmet til dette, og vi falt over middels for flere av klærne i butikken. Kjoler? Altså. Jeg kunne ikke vært mer klar for sommer, kjoler og hvitvin. Bare se på denne kjolen her? Den må jeg ha med til California. Men ja, det var altså det vi filmet til i dag. Jeg skal selvfølgelig vise dere videoen når den er ferdig. 

          Processed with VSCO with c1 preset

          Processed with VSCO with p5 preset

          Processed with VSCO with c1 preset

          Processed with VSCO with f2 preset

          Har du vært innom Haust butikken på Gulskogen før? 

           

          • 10 kommentarer

          Wine and dine med bestie

          • 27.11.2017 kl.17:47


          •  

           Processed with VSCO with f2 preset

            . A perfect sunday .

           Luksus-kona mi og jeg hadde vår rutine-søndags-date. Wine and dine på Anchas, før vi skulle på kino. Man skulle kanskje tro at vi var lei hverandre etter Bali - men vi har møtt hverandre så og si, hver eneste dag. De gangene vi ikke har møtt hverandre, har vi ringt hverandre på FaceTime. Skikkelig høner vett. Vi ble sittende å skravle litt for lenge, så vi mistet faktisk kinoen.. Er det mulig - eller alt er mulig med oss to da.

            

           Processed with VSCO with f2 preset

           Dagen i dag har gått til å være veldig produktiv. Morgendagen blir det møter hele dagen, så jeg får spise masse sunt, og holde kroppen varm da ALLE rundt meg er syke - noe jeg ikke har tid til. Jeg må også få kjøpt inn diverse nødvendige ting, da nesten alle tingene mine har blitt stjålet. Jupp, stjålet.. Noe jeg ikke har tid til akkurat nå, men - enkelte mennesker. Kan skrive mer om akkurat dette senere. Nå må jeg runde av, svare på noen mailer før jeg må gjøre ferdig siste finish før i morgen. 

           Ha en fin mandag videre.

            

            

           • Ingen kommentarer

           The perfect computer on the run

           • 14.10.2017 kl.16:39


           • Jeg er helt forelsket i den lille pc`en min fra Multicom som du kan finne HER - Den er liten, lett, rask og vifteløs. Verste jeg vet om er når du skal prøve å konsentrere deg, mens en vifte herjer løs i bakgrunnen. Denne er også veldig super for meg som er mye ute å reiser. Den veier kun 1.3 kilo, noe man ikke merker i vesken sin. For ikke å glemme at den a l  d r i går tom for strøm. Batteriet bare varer og varer i evigheter, så du slipper å tenke på å lade den hver eneste time. Noe som passer meg perfekt når jeg skal fly i nesten ett døgn til BALI om 2 uker.

            Jeg trodde jeg aldri kom til å bruke noe annet enn mac, men denne her er minst like god, og prisen er til å drømme om. Den koster KUN 2390,- Du får så mye, for så lite. Noe som den plusser stort hos meg, er at skjermen er veldig solid. Den holder seg lukket når den er lukket, sånn at ting ikke lirker seg mellom skjermen og tastaturet når den ligger i vesken, og den er heller ikke lealaus. Vi alle vet hvor irriterendes det er når skjermen ikke holder seg der den skal være.

            - Perfect way to start the morning -

            // I samarbeid med multicom.no //

            • 2 kommentarer

            What a perfect day to end the weekend

            • 28.08.2017 kl.00:36


            • Processed with VSCO with f2 preset

              

             Den årlige elvefestivalen er over igjen for denne gangen. Det er alltid koselig å se gode, gamle og kjære venner igjen. Hele "Drammen" er samlet igjen, vinglasset er fullt og praten går. Det er så deilig når jentene blir samlet, gamle fjes møtes på byen og bena danser av seg selv. Jeg dro først en tur til Kaja, der vi satt og skravlet og koste oss, før vi skulle videre til en annen venninne. Familien hennes har den "årlige festen" der så og si alle kommer? Noe som alltid er like koselig hvert eneste år. Like etter fulgte byturen ut for å møte resten av folkene. Mingling, flere glass og et parr danser til på dansegulvet.

             Processed with VSCO with p5 preset

              

              I dag. Tidligere i dag, dro jeg en tur til Kaja min. Hun er jo bare i Norge på et kort besøk, så det er viktig å utnytte tiden man har med henne godt. Vi skravlet og gravde, helt frem til vi skulle en tur på spiralen. Lufte hundene og snakke litt på toppen av Drammen. Stine ble også med, så vi tre gode venninnene satt å pratet om alt og ingenting, mens vi nøt utsikten. Vi har jo kjent hverandre siden " for alltid ", så vi mimret tilbake til gamle tider og snakket om hvor godt det var å ha gamle venninner, som kjenner deg. Venner som virkelig kjenner deg og du vet du alltid vil ha. Du vil alltid ha de uansett hvor langt unna man er fra hverandre, eller hvor lenge siden man pratet med hverandre sist. Jeg er så glad i de to der. Jeg vet ikke, men hver gang vi møtes er det akkurat som før, og det er deilig å kunne ha det sånn. Det er deilig å vite at noen alltid vil være der, de vil alltid forstå - forstå når andre ikke forstår. Nei. Det var fantastisk å åpne hjertene sine for hverandre og se den fantastiske utsikten, livet, luktene og stillheten som fløy i luften, mens munnene våres gikk. Det er virkelig noe å sette pris på - gode venner.

             Kaja og jeg dro videre hjem for å lage litt god mat, film og enda mer skravling. Uken kunne ikke sluttet på en bedre måte, når ting ikke er de aller beste.

              

              

              

             Jeg tenkte bare å dukke innom for å si hei da jeg hatt altfor mange baller i luften for å kunne skrive noe til dere denne uken. Men bare ha tålmodighet med meg dere - jeg savner virkelig å skrive til dere <3 Håper dere hadde en fantastisk helg, og kanskje noen av dere var på elvefestivalen?

             Sov godt kjære dere!

             • Ingen kommentarer

             My b.day wish list

             • 05.05.2017 kl.22:43


             • Nå er det endelig min tur til bursdag igjen. woho. Derfor tenkte jeg å lage en liten ønskeliste, siden jeg lager det hvert år. Nå har det seg også sånn at jeg hverken har mobil, mac eller iPad lenger. Alt er borte. Jeg går nesten på veggen av å ikke ha hverken det ene eller det andre. Jeg har aldri opplevd at så mye skulle forsvinne på en gang, men det har det nå altså..

               

              iPhone 7 plus er uten tvil høyest på ønskelisten min. Livet uten mobil er ikke så gøy nei..


               

               

               

               

               

              Enten Macbook pro eller MacBook light. Begge er en fin strs til å reise med, nå som jeg ikke har bærbar mac lenger..

               

               

               

              Veske fra Gina Tricot. Madeleine bag - Kun 299,-  Perfekt "byveske"               (Bildet er hentet fra Gina Tricot sin hjemmeside)

               

               

              Better than sex mascara.

               

              Michael Kors Rose radiant gold parfymen.

               

               

               

              Malene Birger veske - Jeg trenger virkelig en weekend veske som dette ATM. 

              Flybiletter til min kjære by nr 2, LOS ANGELES. Nå savner jeg folkene og leiligheten liiiiitt for mye.               

               

              Louis Vuitton toalettmappe. (Den største størrelsen)              Gull kaffekopper 

               

               

              Tråløs tastatur og mus til stasjonær mac'en. Det trengs på det fulleste, for det tastaturet jeg har nå er det nesten umulig å skrive på. Jeg får heller ikke lagt inn linker på bloggen, fordi her MÅ man bruke tastaturet, og ikke musen for klipp og lim - og det fungerer selvfølgelig ikke på dette..

                              

               

              Gopro kamera (Julianne og jeg trenger det til vi skal til Bali)

               

               

              KAFFEMASKIN. Well hello. Det er noe jeg virkelig trenger.
               

              Missoni håndklær                

               

               

              Sminkesvamp.

               

              Øyevipper
              Jeg føler dette er veldig random ønskeliste. Men det er både hva jeg trenger og ønsker meg på en liste. Både nødvendig og unødvendig. 

               

              • 3 kommentarer

              Girlsnight

              • 12.10.2016 kl.10:00

              • Girls just wanna have fun. Forrige uke hadde fine Kristine hatte/parykk/jentekveld hos seg, der vi spiste god mat og drakk masse vin. Flere av dere fikk med dere at det var her Justin bodde mens han var i Norge, så derfor hadde vi en liten house tour video på snappen min til dere. Alt i huset er nøye planlagt fra punkt til prikke, så tviler ikke på at han koste seg masse der ;) Han hadde heldigvis bedt om å ha en stor badeand i bassenget så jeg fikk jo mye bruk for den begge dagene. 

               Etter å ha danset, skravlet drukket litt mer og dratt på oss hver vår joggedress og snappet litt til, så snek jeg meg opp for å legge meg. Det er så typisk meg. De gangene jeg blir for full, så lister jeg meg bort fra alle og legger meg. Ha ha. Jeg har alltid gjort det, jeg sier heller ikke at jeg gjør det, kun når ingen ser også sover jeg søtt videre. Men jeg var litt usikker på hvilket rom jeg skulle legge meg på, så jeg la meg inne hos Dag og Kristine. Planen var at jeg ikke skulle sovne helt der, bare "slappe av litt" til de viste hvilket rom jeg skulle få. Men neida. Jeg bråvåkner på morgenen der Dag ligger klistret til Kristine og jeg ligger gjemt under dyna og puta. Herregud. Det er ikke første gang jeg krasjer bryllups suiter til andre. Vi lo godt når vi våknet alle sammen, for når de skulle legge seg hadde Dag fått sjokk over en rød kosedress med hår som lå på plassen hans. Gud for en kveld..

               Men Kristine vartet oss opp dagen etter også! Vi hopper i bassenget, svømmer litt før de lager en deilig frokost til oss! Der kommer selvfølgelig praten om at jeg krasjet sengen deres på natten. Kristine: " det er litt moro! Det er kun meg, Dag, ungene, Justin Bieber og Karianne som har sovet i den sengen" - Nå er det ikke lenger kun familie-sengen dessverre! Anyways. Hun vet hvordan hun skal holde jentekvelder, og jeg gleder meg allerede masse til neste gang <3

               • Én kommentar

               All black errthang

               • 18.09.2016 kl.23:10
               • Det var så utrolig godt å se min kjære Annimor igjen! Hater når vennene mine flyr verden rundt, og jeg aldri får sett de. Men nå er hun hjemme igjen, og fått tvangskos av både meg og hundene mine. Har man ikke snakket med hverandre på to dager, er jo hele livet snudd. Literally. Det er nesten litt sykt, men ting endrer seg så fort, at når man ikke har vært med hverandre på 1 månd - er det som om å fortelle om livet sitt med 10 års mellomrom. Vi har sitter i flere timer, fundert, grått og ledd over oss selv. Hvem vet hva som skjer innen en uke. Kanskje noe drastisk skjer i livene til oss begge? Alt jeg vet er at gode venner holder sammen uansett hva.

                • 5 kommentarer

                JEG BESTOD FOR F*EN!

                • 24.08.2016 kl.14:16


                •  

                 Processed with VSCO with f2 preset


                  

                 Bloggen har vært langt unna tankene mine og øving har stått som nr.1 på listen. Samt 100 forskjellige bursdager og div andre ting. Flere av dere fikk med dere at jeg skulle ta jegerprøven. eller jeg skrev kanskje at jeg drev av med kurset. 10 dager. 30 timer, en dag gikk til skytebanen, 3 dager gikk til selvstudie, mens resten gikk til teori i "klasserommet". 2 uker etter vi endelig var ferdig med jegerprøve-kurset, var det duket for EKSAMEN. 

                 Jeg var veldig usikker på om jeg kom til å bestå eller ikke. Både Simen og jeg hadde øvd oss ihjel til tider, men det finnes så ufattelig mange dyrearter, men ikke minst ender. Du vet jo ikke hva du kommer til å få på eksamen, så du må nesten øve på hver eneste art av alle artene som finnes i Norge. Samtidig som du må kunne lover og regler, våpen, og div andre ting.

                 Men eksamensdagen kom, og vi gikk inn i salen, og startet testen på 50 spørsmål, du kan svare feil på 10, og du har 50 minutter på å bli ferdig. Jeg kjørte bare igjennom den, jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle gå tilbake for å endre på noe, for det er som oftest det du får feil på. Uansett, jeg kjørte igjennom hele testen helt til jeg stod ovenfor den aller siste knappen, der det står om jeg vil lagre og sende inn. Jeg stirrer noen sekunder på skjermen, skal jeg virkelig sende den inn? Er den ferdig, hva kan jeg ha svart feil på? Alle disse idiotiske spørsmålene rullet gjennom hodet, helt til jeg bare "fuck it", trykket på den skumle knappen. Den oppdaterer seg, også kommer det opp masse forskjellige ord og ting. Jeg starter mitt desperate søk over skjermen for å se resultatet. Jeg vrir øynene rundt og rundt, helt til det står 47 riktig og 3 gale svar. Etter jeg leste dette, fikk jeg også øye på den linja det stod Gratulerer med bestått jegerprøve! Du er nå registrert som jeger i Jegerregisteret. - Jeg var veldig happy og gira på at det endelig var ferdig. Jeg har snakket om å ta jegerprøven i så mange år, og nå i det sekundet var jeg faktisk ferdig?

                 Så til alle dere som tenker på å ta jegerprøven eller vil, men ikke orker å starte? Ta ut fingeren, meld dere på et kurs, (møt opp til alle timene - (ellers må dere ta igjen de ved neste kurs) - deretter blir dere meldt opp til første eksamen etter kurset deres. Ikke stress veldig over det, det beste er å øve masse, ha kontroll over hva som er viktig når du er på jakt, hvordan du skal håndtere et våpen, øve på de forskjellige artene, hva som er fredet og hva som ikke er fredet. Så vil nok alt gå veldig bra :)

                 Ved å feire at både Simen og jeg bestod, så gikk vi opp pukerudlinna. Altså, det var årets treningsøkt, no joke. Nå kan jeg hvert fall slappe av litt mer, nå er jegerprøven bestått og ferdig, og jeg kan komme tilbake til bloggen min igjen! 

                 • 3 kommentarer

                 A day at the beach

                 • 07.07.2016 kl.21:22


                 • Processed with VSCO with f2 preset

                  Er du lei av ørepropper som krøller seg og du må sitte i evigheter å surre de opp? turtleneck har akkurat hva du trenger.

                  Processed with VSCO with f2 preset

                  Processed with VSCO with f2 preset

                  Windy Hair

                  Processed with VSCO with f2 preset

                  Processed with VSCO with f2 preset


                  Det var akkurat hva jeg trengte. Havet, boken, vinden i håret og et rolig pustedrag fra sidemannen. Anni klarte å dra meg ut av sengen enda en gang. Jeg er som alltid avhengig av the american horror story, men jeg klarte å ta noen timers pause, bare sitte der nede ved havna, stille og fredelig. Tror vi begge trengte å lese litt i fred og ro, le litt av boken, snakke om tilfeldighetene og at vi kunne sammenligne oss selv med det som skjer der. Jeg vet egentlig ikke helt hvem av de jeg er mest hekta av? Serien eller boken. Uansett, så har de begge klart å trollbinde meg. Hvis du hverken har sett serien eller lest boken, anbefaler jeg deg det på det sterkeste. // Lucky for me, kommer Simen endelig hjem igjen i dag. Han har jo vært borte i evigheter. Heldig som han er, kommer han hjem til rent og pent hus og hunder. 

                  • 6 kommentarer

                  Reker og hvitvin

                  • 22.06.2016 kl.13:59                  • Reker - Hvitvin - Gode venner - Sang - Sommer                    

                   Det var så koselig å ha en get-together med jentene igjen. Vi kjøpte inn reker, loff, hvitvin og satt på varmelampen ute på terrassen. Det var så koselig å bare sitte der å mimre, planlegge sommeren og kose oss. Det er jo 100 år siden jeg hadde sett Amalie sist, og endelig hadde hun kommet seg til Drammen igjen. Vi endte også opp med å kjøre rundt i den nye gressklipperen, da den har fått seg henger, noe som gjorde det ekstra stas for jentene etter de har sett snap når jeg satt bak der og chilla. Hvis dere tenker, ja hva er gøy med å kjøre rundt på en gressklipper? Add meg på snapchat - kariannevilde - Så får du se, ha ha. Kvelden endte ut til langt på natt, og det ble så og si 4 jenter i en seng liggende å se på kjærlighetsfilmer og kjempe om dyna. Funny at i går var den internationale sex-dagen og der satt vi 4 jenter med sjokoladepudding og strikk i håret. Ha Ha. Uansett. I dag går dagen med å fikse negler, henge med Kaja og prøve å gjøre noe fornuftig. Jeg skulle egentlig blitt med i bilen til Oslo, men det ble heller til at jeg skulle finne på noe sprell med min crazy friend KJ. Nå skal vi komme oss ut av døren, så vi blogges straks.

                   • 5 kommentarer

                   Surprise Party

                   • 07.06.2016 kl.18:45
                   • - This girls -
                    Nå har vi planlagt og styra med å planlegge Surprise Party vi skulle ha for vår kjære Kaja, som kom hjem fra NYC i går. Altså alt gikk virkelig ikke som planen den dagen, utenom da hun faktisk kom da. Men det var en virkelig krisedag. Jeg hadde planlagt at jeg bare skulle slappe av, fikse det jeg skulle før gjestene kom, men slik ble da ikke planen. Chanel har hatt så dårlig pust de siste dagene, så jeg måtte ta henne med til dyrlegen i går, det samme måtte sjefen min, så vi måtte lappe arbeidstidene våres. Så hun fløy avgårde til dyrlegen med en gang jeg kom, og jeg fløy når hun kom tilbake derfra. Før jeg dro ned på jobben måtte jeg vaske og ordne hele huset, fikse gave til både Kaja og Stine, siden hun hadde bursdag den dagen. Jeg måtte kjøpe inn mat til grillingen, bake kake og ikke minst fikse meg og finne ut what tha f*ck jeg skulle ha på meg. Men når alt kom til alt, folkene hadde kommet, maten stod på bordet og Kaja hadde kommet. Gikk kvelden over alle forventninger. Vi klarte å lure hun bra, og alle koste seg masse. I dag angrer jeg bittert for den jævla fireball shot konkurranse vi tydeligvis begynte med.. Altsåååå, hodet og kroppen er ikke med meg as. A9 og jeg ligger som noe slakt på sofaen. Eller hun har sovet helt frem til nå. Alt vi ønsker er å dra på spahotell eller noe. Håper de har spa på hotellet i Stockholm altså.. Uansett så håper jeg alle hadde en fantastisk mandag, og at denne dagen blir minst like bra <3

                     

                     

                    • 7 kommentarer

                    Hva jeg ønsker meg

                    • 19.05.2016 kl.17:34
                    •  

                     Endelig er det min tur til å ha bursdag. Jeg elsker det å ha bursdag, stelle i stand et kalas og varte opp vennene mine. Denne gangen feirer Simen og jeg den sammen, da han hadde det den 22. April, mens min er 22. Mai. Det har gått så sykt fort, samtidig som alt skjer før bursdagen. Men i dag, da har vi virkelig startet å planlegge og handle inn det vi skal ha. Håper alt går som planlagt og at solen titter frem. Siden jeg alltid lager ønskeliste før bursdag og jul, gjør jeg det denne gangen også. 

                      

                      

                     Hva jeg ønsker meg:

                      

                     1. Siden iPhonen min ble ødelagt på 17. Mai, er det ingen tvil om at det står sterkest. iPhone 6S plus rosa                     2. Canon 50 mm linse til karma mitt. 

                     3. Penger selvfølgelig..                      

                      

                     4. Reise til Paris eller et koselig sted

                      

                     5. Jeg har egentlig alltid ønsket meg et polaroid kamera, men aldri fått kjøpt meg dette...


                     6. Klær, sminke, koffert (ha ha, den forbanna kofferten jeg aldri fikk tilbake. Altså man blir så utrolig fort lei av klær, så det er alltid bare et stort pluss. Sminke blir man alltid glad for.

                      

                     7. Jeg har alltid ønsket meg denne kjøkkenmaskinen i rosa. Den ser alltid så perfekt ut på et hvert kjøkken.                     8. Kaffemaskin som vi kan ha på soverommet. Hvor deilig er det ikke å ha bare kunne strekke seg etter nypresset kaffe når man skal våkne?                      

                     9. Sengetøy til dobbeldyne.                       

                     10. Adidas sko                     Dette er noen av mine ønsker. Selvfølgelig blir jeg glad uansett hva jeg får, for alt jeg ønsker er å samle mange gode mennesker som vil lage en bra dag.

                     - Karianne Vilde

                     • Ingen kommentarer

                     piker og hvitvin

                     • 20.04.2016 kl.16:58                     • God ettermiddag kjære dere. Håper dere har hatt en fin dag i varmen i dag. Som jeg skjønner så er det flere av dere som ikke fikk spilt av house tour videoen i går, noe som er litt rart, for hver gang jeg ber noen sjekke den fungerer den for de. Men uansett, jeg skal prøve å finne ut hva feilen er.

                      Jeg ble dratt ut av sengen kl 2 i dag, for jeg måtte være med å spise lunch ute i Drammen. Som alle sikkert vet, så sover jeg som en sten om dagen, har ikke kontroll på hvilken dag eller uke vi er i. Men det er nok derfor vi har venner, venner som drar oss opp om "mårran" og skaffer oss et liv. Selvfølgelig går snakken vår som alltid om hva skal man gjøre med livet sitt. Ha ha, det går nok aldri en dag uten at jenter begynner å snakke om det. Hva vi skal gjøre, hva vi ikke skal gjøre eller hva som skjer. 

                      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

                       

                      Nå sitter jeg her i den lille blogg-bula mi. Det er så utrolig koselig å bare sitte her. Sitte her, se utover havet, se måkene lande på bølgene. Det er så fantastisk. Jeg vet at dette har blitt mitt nye favorittrom. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette rommet før at all. Det har bare stått der, urørt og forlatt. Helt til jeg begynte å sette noen av tingene mine inn her når vi skulle rive soverommet, da innså jeg at dette var det perfekte rommet jeg har drømt om hele tiden. - Hvis dere følger meg på snapchat @kariannevilde, kan dere se hvordan det ser ut her nå. -  Gleder meg til å gjøre flere endringer her inne.

                       

                      - Karianne Vilde

                       

                      • 4 kommentarer

                      Har du hørt om TG?

                      • 22.03.2016 kl.21:16


                      • Processed with VSCOcam with f2 preset

                       Har du hørt om TG? The Gathering er hva det egentlig heter, men dahymn. Vikingskipet er stappfullt av benker, internett, skjøteledninger, ja egentlig alt man trenger for å game her i flere dager i strekk. Nå har vi sittet her i evighter for å vente på soundchecken til gutta. For i morgen tidlig kommer det typ 5500 stk inn her for å game. Det er så mange mennesker i èn hall, ha ha. Gleder meg til å se hvordan hallen ser ut når alle har funnet seg til rette i morgen. 

                       Selvfølgelig ligger kamera igjen i bilen, så får ikke knipset noe i dag, men skal få fikset noen bilder før gutta skal spille(ikke game) her i morgen. Tviler ikke på at det blir en insane lang dag da heller. Men så lenge jeg får dratt med meg Simen på spa tidligere på dagen, så skal jeg ikke klage.

                       Tenkte bare å oppdatere dere litt mens jeg sitter her å kjeder meg. For nå er jeg så sykt sliten og gleder meg bare til å komme til hotellet. Kommer til å sovne som en slakt for er så utrolig sliten i dag, vi har jo ikke gjort noe annet enn å stresse.

                       --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                       For dere som som fikk med dere etterlysningen om katten på facebooken min i dag, så er katten i god behold hos eieren sin. Den var veldig glad for at den fikk mat og kos hos oss. Takk til alle som delte og ga informasjon.

                       Ha en fin kveld videre.

                        

                        

                       For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

                       Følg meg på bloglovin og facebook

                       • 3 kommentarer

                       Kind of how we like it

                       • 19.03.2016 kl.19:24


                       •                           

                        Herregud som vi har shoppet.. Simen skulle egentlig bare sende bilen å service, så jeg tenkte jeg skulle slenge med på roadtrippen til Lillestrøm. Vi gikk en liten tur med hundene, før vi satt oss ned for å spise litt lunch til bilen ble ferdig. Etter det dro vi innom strømmen storsenter for en real shoppingrunde. Vi skulle først og fremst kjøpe gave til nevøen min, men på veien for å finne lekebutikken endte vi opp innom mange andre butikker. Vi kjøpte noe pynt til badet nede, to missoni håndklær, marmor urteknuser eller hva det var, for tydeligvis så har vi fått en greie for marmor i det siste... Vi kjøpte også et skostativ til å ha i gangen, knagger, en stol vi kan ha i gangen, klær, lommebok og lilla maling. Er kind of rødvinsrødt, men jeg liker å kalle det lilla. Vi kjøpte litt til, mens vi også tittet på hvilken sofa vi skulle kjøpe. For tro det eller ei, vi har enda ikke kjøpt oss sofa. Vi er jo så syyykt ubesluttsomme at vi aldri klarer å bestemme oss for noe. Dere vet soverommet? Det skulle være det første rommet vi skulle starte med.. Det har vi ikke gjort noen ting med. Ha ha. Sykt typisk, men det er nok bare sånn vi liker det.

                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

                        Dagene går nesten litt i ett om dagen. Hvertfall nå disse dagene her, da det både er oppussing, planlegging, reiser, hytteturer. Dagen i dag kunne ikke akkuratt blitt noe dårligere, så noe mindre shopping ble det heller ikke. Jeg måtte ha meg nye skisko, noen nye klær, påske-gave til Simen, enda mer klær og andre ting jeg ikke kan skrive på bloggen, hvertfall ikke før etter Simen har åpnet gaven sin. 

                        Men nå skal artistfruene ha litt jentekveld, siden guttene våres er på turnè, så da skal vi ha en kveld for å kose oss vi også! 

                         

                        Vi blogges <3

                         

                        - Karianne Vilde

                        • 6 kommentarer

                        Det store spørsmålet hver gang

                        • 19.01.2016 kl.19:07


                        •  

                         Effektiv dag

                         God kveld til deg som sitter her å leser dette. Selv om jeg er forkjølet, så var det en del ting vi måtte få unnagjort. Vi startet dagen med å ta solarium, med tanke på hvor bleke vi var, så var det virkelig på tide. Etter det dro vi hjemom for å hente hundene, før vi kjørte videre til Oslo, siden Simen skulle prøve bunaden han har kjøpt. Deretter dro vi hjem for å rydde og vaske huset, hente masse ved og ommøblert stuen. Ha ha. Selvom vi ikke har kjøpt oss en (ny) sofa enda da. 

                          

                         Det eneste som gjenstår før vi kan slappe av, er å finne ut hva vi skal lage til middag. Det er alltid like vanskelig hver eneste gang. Det er nesten så vi burde bestille den matpakken alle snakker om, som serverer mat og oppskrifter på døren. For vi, vi vet aldri hva vi skal spise. Vi har sikkert spist pizza 100.000 ganger, taco så mye at jeg ikke takler det lenger, taco-bagutter litt for mange ganger i det siste. Tapas? Det eneste vi spiste når vi kjøpte huset. Ja, altså. Vi er ikke så oppfinnsomme når det kommer til matlaging, men take-away er vi eksperter på da.. w e - n e e d -  h e l p


                         _________________________________________________________________________________________________________________________________________

                         Her kan dere også se den nye spisesofaen og stolene vi kjøpte. Det er veldig deilig å endelig kunne ha flere sitteplasser, så nå kan vi begynne å invitere folk til middag. (Selvom vi så og si har gjester hver eneste dag tho

                          

                          

                         Ha en fin dag videre.

                         - Karianne Vilde

                         • 2 kommentarer

                         10 tegn på at vennene dine er falske

                         • 14.07.2015 kl.01:12


                         • Falske venner. Falske venner er noe vi alle har i løpet av livet, ingen unntak. Jeg har hatt noen av de selv og vet hvor vondt dette kan være, men hva gjør at mennesker er falske mot hverandre? Jeg tror ikke det er fordi man er et dårlig menneske, men heller fordi man ikke er sikker på deg selv. Mye av det kommer nok fra at man er sjalu på andre mennesker. Spesielt oss jenter, vi viser sjalusi på mange forskjellig måter og kan faktisk ikke noe for det. Det er bare noe som skjer, om du vil eller ikke. Så finnes det jo forskjellige grader av falskhet, akkurat som sjalusi.

                          Vi har den standar "falske" tingen utrolig mange jenter gjør mot hverandre, helt sikkert noen gutter også. Selv utrolig gode venninner gjør dette av og til. "Hvem av disse kjolene så best ut?" Eller "burde jeg ha håret sånn eller sånn?" Da personen som blir spurt svarer kanskje de tingene hun faktisk syntes er mindre fint, kun for å se litt bedre ut selv. Du kjenner deg kanskje igjen? Eller kjenner noen som gjør dette til tider? Så i bunn og grunn er det ikke fordi vi ønsker å være slemme, eller fordi vi ikke er gode mennesker. Det er faktisk fordi vi ikke er sikre på oss selv, noe som er ganske trist. Klart man ikke skal dra alle under samme kam, men slik er det veldig ofte.

                          Vi har også de menneskene som rett og slett bare er falske. Disse menneskene viser litt mer sjalusi, de kan faktisk være ganske så onde og slemme. Du kan ikke fortelle en hemmelighet du helst ikke vil høre igjen, ikke finn på det. Har de muligheten til å fortelle dette videre så gjør de det, kun for å ha noe å snakke om. De bryr seg ikke om hvem de sier tingene til eller at det ikke er deres hemmelighet å fortelle. Kan de ha noe å snakke om så tenker de seg ikke om to ganger først. Som sagt finnes det forskjellige former for falske personer, noen er faktisk så falske at de kun blir venn med deg for å få goder ut av vennskapet. Om det gjelder status, penger, bli kjent med personer som du kjenner eller det er ting personen kan være med på.

                           

                          Vi alle går rundt å leter etter tegn for å se om vi kan stole på vennene våres. Er de falske, kan du stole på de?
                          Vil de gå bak ryggen din og prøvd seg på eksen din? Snakker de dritt om deg bak ryggen din?
                          Her har du ti sikkre tegn som vil bevise om vennen din er falsk eller ei. 

                          1. H*n tar og tar, men gir aldri noe tilbake. Eller blir sur hvis h*n ikke får ting av deg, du alltid må legge ut betale for ting selvom du aldri får igjen pengene. F.eks vi bloggere får ofte gaver på bloggen. Hvis de alltid forventer at de skal få de gavene vi får, bare fordi vi får de gratis. 

                           

                          2. Personen har aldri tid til deg, men har tid til alle andre. Selvfølgelig hvis h*n har droppet deg lenge for si en kjæreste, så vil det ikke si at du er falsk hvis du ikke har tid til h*n den dagen det blir slutt, og h*n prøver å ta tilbake kontakten med vennene sine igjen. Det viser bare hvor lite respekt den personen har for sine venner.

                           

                          3. Hvis en venn konstant lyver tll deg, selv med småting. Dette er ikke en venn du burde bruke tiden din på lenger, falske venner lyver hele tiden. De gjør det så mye at de nesten tror på det selv.                          4. De kommer kun når det er noe å hente hos deg, men forlater deg så fort det skjer noe som som er mere spennende eller interessant i livet deres. Er det ikke mer å hente hos deg, finnes det alltid noen andre de kan få utbytte av.  

                           

                          5. De snakker konstant dritt om de nærmeste vennene sine til alle. Da snakker de garantert om deg også! falske mennesker prøver alltid å henge ut mennesker. Grunnet at stort behov for å vise at de er bedre enn deg, og så klart for deres egen selvfølelse. 

                           

                          6. Når personen får deg til å føle deg dårlig eller mindre verdt. H*n skal alltid hakke ned på deg, sier slemme kommentarer og skal alltid ha mest oppmerksomhet. En venn skal alltid støtte deg og hjelpe deg med selvbildet ditt. Husk at venner skal dra hverandre opp og ikke ned. 

                           

                          7. Du får alltid skylden for ting. Når du hele tiden må forklare deg for ting, du blir alltid missforstått. Og du sitter igjen med følelsen av at det var din skyld. Det er dette som gjør de "mestere" i å være en dårlig venn.. De vet akkurat hva og når de skal si ting, som får deg til å føle deg dårlig.

                           

                          8. De prøver å få deg sjalu. De gjør kanskje ting du alltid har hatt lyst til å gjøre, bare for å prøve å vise deg at de er bedre enn deg. Det er kanskje ikke fordi de er dårlige mennesker, men sjalusi er noe som kan ta overhånd på. Sjalusi er en sterk grunn til at folk er falske mot hverandre, selv sine egne venner. 

                           

                          9. Det er kun du som prøver å redde forholdet/vennskapet. Du føler kanskje at du alltid tar kontakt, du bruker masse tid på og spørre "hvordan har du det?", "skal vi møtes" eller kanskje "jeg savner deg" men svarene du ender opp med er korte, ikke særlig innholdrike. Altså her lyser det er rød alarm jenter, hvis det aldri er kontakt tilbake fra andre siden er h*n virkelig ikke interessert og bryr seg egentlig ikke om hva du gjør, hvem du er med eller hvordan du har det. 

                           

                          10. We girls never kiss and tell. Akkurat som gutter har "bro´s before hoes". Dette er en av de største feilene mange gjør, man tenker ikke over konsekvensene som kommer å fortelle noen annens hemmelighet. Der og da sitter kanskje personen og ler av det og syntes det er kjempe gøy, men når sannheten faller tilbake på en og man skal stå for det en har sagt. Det er da man ser personens sanne side, husk at du aldri skal fortelle noen andres hemmeligheter - det er ikke din hemmelighet å fortelle. 

                           

                          Har du noen gang hatt en venn som har vært falsk mot deg, eller kanskje du kjenner deg igjen i noen av disse tingene over? 

                          XOXO 

                          • 11 kommentarer

                          Et sunnere liv

                          • 09.03.2015 kl.16:18


                          • Målet mitt i 2015 var å starte et sunnere liv, trene mer og spise sunnere. Christi og jeg har jo nesten tatt alle avgjørelsene våres sammen i løpet av livene våre. Vi har faktisk alltid hatt kjæreste likt, vi fikk de to første chihuahua'ene våres likt (Chanel & Teddy) Også fikk Christi en ny pomerianian på en lørdag og jeg fikk min nye chihuahua dagen etter henne. Vi tok begge en tatovering på høyere skulder utenom å ha snakket med hverandre om det. Vi var faktisk begge to blonde før, også farget vi håret vårt brunt sammen. (KRISE, jeg passer ikke med brunt hår) Vi tok faktisk silicone samtidlig også, haha! De fleste avgjørelsene vi har tatt gjennom livene våres har vi gjort sammen. Denne gangen har vi satt oss et mål sammen, om å bli sunnere på alle mulige måter.
                           (fuskepels)

                            

                           Noen som har en beste venn de gjør alt med?

                           • 2 kommentarer

                           M Y W O R K

                           • 08.03.2015 kl.23:34


                           • God kveld alle kjære, søte og vakre lesere! Nå skal jeg fortelle dere litt om hva jobben min går ut på, etter som jeg har fått  så utrolig stor etterspørsel om det. 

                            Det handler egentlig om at jeg reiser rundt i hele Norge for å ha møter, foredrag osv om REN, Kimovi og blanX. Lærer andre mer om det, så de skal selge det bedre. Så man kan kalle meg en "selger" da! Planen var egentlig at jeg skulle reise til Stavanger i natt, men ettersom Norwegian har streiket og jeg hadde booket biletten min med Norwegian, endte det opp med at jeg ikke får dratt dit denne uken likevel. Jeg reiser rundt for å inspirere, lære og glede andre, Norge rundt. Jeg får oppleve mye fint, også møter jeg utrolig mange fine mennesker og ser nye steder hele tiden. - Har du noe spørsmål om noen av de produktene, kan du bare spørre meg!

                             

                            Kjøpte disse Steve madden skoene her om dagen, utrolig behagelige å ha på seg.

                            Good night <3

                            • 2 kommentarer

                            Forelsket

                            • 19.02.2015 kl.00:04


                            • Beklager alle gutter og menn.. Jeg er forelsket - jeg er forelsket på 50 forskjellige måter, så hvis du sitter hjemme og vet med deg selv at du er Mr. Grey? Her er jeg! Virkelig, herregud, hver og en person nå, blir kjedelig! Mr. Grey har virkelig satt standaren for alt som kan sies og gjøres! 

                             Salen var stappfull av jenter på 10 til damer på 80 år, som følgte febrilsk med på alle bevegelsene til Mr. Grey

                             $ - Kamera mitt tålte tydeligvis ikke gardeballet, så får jeg ikke tatt noen bilder med det lenger - utrolig dumt når jeg var i Fredrikstad på mandag. Det var så mange fine steder jeg gjerne ville ta bilder på. - $

                              

                              

                             Er det noen som skal til Falun til neste uke? Noen som vet om det blir stemning der?

                              

                             - Hvordan har din dag vært?

                              

                             -KV-

                             • 4 kommentarer

                             Gardeball

                             • 15.02.2015 kl.21:10


                             • S ø n d a g s j a m  - i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av. Jeg skal begynne å lese på fremføringen min og jobbe litt med reiselistene til jobben i kveld også, så jeg rekker ikke se 50 shades of grey i dag heller. MEN nå skal jeg få besvart på alle spørsmålene rundt ballet, til alle de som har spurt etter det.

                              Det startet med at vi møtte alle de andre parrene, før vi gikk videre ned. Guttene hadde lynkurs med oss om hva vi jentene skulle gjøre, alt fra hvordan vi skulle hilse, hvem vi skulle hilse på, hvordan vi skulle danse og hvordan man skulle holde de div glassene for om du hadde kald eller varm drikke. - Vi skulle alltid stå på høyre side av gutten, med armen inni guttenes arm. Hver gang man skulle hilse på noen, så skulle den ene starte med å si (ett eller annet, før han sa navnet til den personen han skulle hilse på), før han sa sitt eget navn, deretter sa de - hils på mitt følge Karianne Vilde Wølner, etter begge datene har blitt pressentert, skal først jentene håndhilse skrått ovenfor hverandre, så tar jeg å hilser på den andre Gardisten- haha, det er faktisk veldig vansklig å prøve å forklare dette.

                              De kunne heller ikke gå fra daten sin, så om vi skulle på do så måtte de følge oss til døren og vente til vi var ferdig. Hvis de måtte gå på do når vi ikke måtte, eller de måtte gå et sted, måtte de overlate annsvaret til en annen Gardist, som skulle passe på oss. Det er hvertfall noe av hva som vi måtte gjøre der.

                               

                              Vi hadde en tre retters middag, før vi skulle danse vals og polonese. Det ble holdt taler og militærkorpset spilte musikk. Etter flere timer i ballrommet, dro vi opp til rommene for å skifte til noe mindre formelle klær. Jeg tok på meg en sort kjole fra sheinside - Vi hadde vors på rommet vårt før vi skulle gå ned til utestedet på hotellet. 

                              Vi var der kun en times tid, før vi dro tilbake til hotellrommet vårt på nachpiel. Der stappet vi det fullt fra gulvet til taket, vi holdt det faktisk i gang til kl 7 på morning, men siden vi skulle sjekke ut kl 12, måtte vi få ryddet unna og pakket..

                               

                              Det ble en veldig koselig kveld og valentine. Er det noen som har vært på Gardeball før? Hvordan ble deres Valentine?

                              NB! Vi hadde fått beskjed om at det ikke var lov til å ha kjole som var kortere enn til knærne, men kunne ikke bruke hvit eller sort kjole under middagen. (Hvit ville du sett ut som en brud, sort er for begravlse)

                               

                              • 6 kommentarer

                              Sick b*tch

                              • 13.02.2015 kl.14:37


                              • Hei alle søte! Jeg har faktisk ikke hatt noe tid til å blogge denne uken. Jeg har vært på kontoret fra 09-17 hver dag, samtidig som jeg har ordnet med reiselister og presentasjoner med en gang jeg har kommet hjem. For å si det sånn, så har jeg ikke vært så veldig sosial..

                               Det er 1000 ting jeg skal få gjort, på så kort tid - det er akkurat det jeg har sagt tidligere, hvis jeg ikke har noen ting å gjøre, så er det ingenting jeg skal få gjort, men har jeg veldig mye jeg skal gjøre, så skjer ALT! (det er nok sikkert ikke bare meg som har det sånn heller, kan jeg tenkte meg)

                               Men kjapt om hva som har skjedd i det spennende livet mitt, så har jeg blitt fridd til + drukket 142 kopper med kaffe. 

                                

                               Nei men fra spøk til alvor, så skal jeg få skjerpet meg litt med å oppdatere.. Jeg har funnet mange kule lokations til å ta bilder, så det er bare for meg å huske å drasse med meg speilrefleksen, samtidig som jeg må finne noen som vil ta bilder + får bildene slik jeg vil ha de. 

                               I morgen så er det gardeballet allerede - æh? Jeg fikk en liste med hva som skulle skje og om hva vi skulle gjøre! Jeg kan ikke selskapsdanser? Noen ganger, så lurer jeg på hvorfor jeg blir med på så mye rart, men det er jo den eneste måten å skaffe minner på.

                                

                               Flere har også spurt om hvordan kjolen min ser ut, men jeg kommer ikke til å vise den før i morgen. Noen har også spurt meg om hva daten min heter, og han heter Matias - dere får nok sett han på bloggen hvis vi får noen bra bilder. 

                               Ellers så sminket jeg en jente før skoleballet hennes i går, etter jobb - mens i dag skal jeg endelig få fikset neglene mine (overtid som alltid)

                                

                                

                                

                               Hva skal du i dag? Hva skal du på valentine's day?

                               • 2 kommentarer

                               Find tomorrow

                               • 04.02.2015 kl.07:30


                               • Hei alle sammen! Jeg vet jeg ikke har oppdatert bloggen den siste uken. Det har gått i ett, jeg fylte virkelig opp hele uken min fra 07.00 -24.00 hver eneste dag // Det var flere venner som jeg hadde lovet jeg skulle møte, samtidlig som jeg hadde flere møter jeg skulle på. Faktisk så lurer jeg på hvordan jeg klarte å rekke alt sammen?

                                På lørdag feiret Susanne bursdagen sin - Vi dro først påSchiller´s i Bygdøy Allè, hvor vi fikk servert tapas og vin, før vi dro videre til leiligheten hennes på vors. Deretter gikk turen videre til Nox - solliplass. Det ble en vellykket kveld med jentene! 

                                 

                                                                                                                                                                                                                                                                 

                                Jeg staret også i jobben denne uken -  vi var på Radisson blu hotel fra 12-22 - det dukket opp 400 stk, så det var veldig spennende. Det ble en lang dag, men tiden går fort i godt selskap. Jeg hadde planer om å dra innover til Oslo igjen i går, men siden jeg har fartet så mye rundt, så ville jeg ha litt tid med hundene mine. Jeg drar jo også fra de i dag siden jeg skal jobbe på gardemoen!
                                Jeg må også legge til at REN produktene (og KIMOVI) har vært helt fantastiske, ble faktisk hektet på de med en gang jeg prøvde de. Samtidig så er det bare naturlig ingredienser i de, så det skader ikke huden din, eller er allergifremkallende som veldig mange andre produkter er. Men nå er faktisk mitt største problem, neglene mine..  Veldig typisk meg å gå overtid med de hvis jeg ikke har noen som minner meg på det. Det gjør faktisk vondt å ha de på - Ja, kanskje på tide at jeg drar for å fikse de nå!


                                Er det noen som har prøvd REN & KIMOVI før? Forresten, så må du få med deg denne sangen her.. OHMY, man blir faktisk avhenig av den. 
                                • 2 kommentarer

                                I got it

                                • 24.01.2015 kl.16:05


                                • Hei alle sammen! 

                                 Jeg styret rundt i hele går, så jeg rakk ikke blogge! Det var så mye jeg skulle planlegge osv. Dro innover til Oslo i går, siden jeg skulle på jobbintervju i dag tidlig - Ja, jeg fikk jobben, så nå skal jeg dra på turnè i 3 måneder. Jobben går ut på at man skal holde foredrag rundt i hele Norge ++ Kan fortelle mer om det senere, når jeg starter på reisen. Det blir lite fritid på meg fremover og mye hard jobbing, noe jeg føler passer ganske bra nå! Nå er det tid for enda et møte, æhh - så vi snakkes om ikke så alt for lenge.                                 • 2 kommentarer

                                 Myjouels tattos

                                 • 19.01.2015 kl.17:13


                                 • Heeii alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet inn døra, jeg har fartet litt rundt i dag med div møter og andre ting. Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nydelige Myjouels Tattoos som jeg har fått, de ble jo så utrolig populære over natten. De er jo også så utrolig smart å prøve de hvis man har lyst på en tattovering, eller om man bare vil freshe seg litt opp til en festival i sommer. Uansett hva baktanken rundt de er, så vil man nok uansett bli fornøyd med de. De har jo holdbarhet i 4-6 dager samt så tåler de vann!

                                  Jeg gleder meg til å prøve de på, men jeg må bare vente til jeg skal noe, reise bort eller skal på en festival.

                                  Nå skal jeg ha enda en kosekveld, der jeg skal se Kourtney & Khloe take the Hamtons - jeg har jo holdt meg unna snus i 7 dager, så jeg syntes jeg fortjener en liten belønning. Det skal sies at de 2 første ukene er de verste, så det vil si at jeg bare har 1 uke igjen til det aller verste er over. Jeg har klart å spare 500,- allerede, noe som kanskje kan hjelpe de andre som også har lyst til å slutte? Takk god for "slutta" appen, som kommer med så gode råd også ser man hvor mye penger man har tjent.

                                   

                                  (annonselenke) for å bestille kan du gå inn HER

                                   

                                  Hva syntes du om Flash tattos? Har du prøvd de før? Har du lyst til å slutte å snuse eller har allerede gjort det?

                                   

                                  Ha en fin dag videre :) Lurer også på om noen vil at jeg skal lage en video snart?

                                  • 8 kommentarer

                                  Sweet 21

                                  • 18.01.2015 kl.20:11


                                  • God kveld!  Vi feiret 21 års dagen til Helene i går - det var tydeligvis ikke så utrolig mange bilder fra gårsdagen på kamera mitt, noe jeg la merke til nå. Men det var hvertfall en veldig koselig kveld med jentene. Leiligheten til Helene og Christi ligger så sentralt og er ganske stor, så det er jo ikke akkurat noe tvil om hvor felles huset står. 

                                   I kveld skal jeg bare slappe av og kose meg med hundene mine. Fikk forresten en rosa lue med broderi av Chloè & Chanel på, haha! Jeg skal få lagt ut bilde av den snart. Jeg hadde egentlig planlagt at jeg skulle lage pannekaker og en god smoothie i dag, meeen det frister ikke å kjøre opp til butikken, så det blir nok til at jeg setter inn en pizza istedenfor! 

                                    

                                   Legg meg til på snapchat for å se mystory : kariannevilde

                                   Instagram : @kariannevilde / @cocodoggen                                   Til dere som har spurt meg om hva jeg hadde gjort med håret mitt i går, så hadde jeg faktisk ikke gjort noe som helst - all natural.

                                   Hvordan var deres kveld i går?

                                   • 4 kommentarer

                                   Ka vi hold på med

                                   • 11.01.2015 kl.17:00


                                   • Heia bloggen! 

                                    Veddemålet/nyttårsløftene til Bettina og meg, om å holde oss inne hver eneste helg, snudde seg brått i går kveld.. Vi hadde sagt ha det til de andre jentene som skulle ut, funnet frem en film vi skulle se, tatt solarium og satt i joggebuksene. Neida, kl 11 bestemmer vi oss for at vi skal møte de andre ute, vi hiver på oss klær og sminke, løper rundt som noen tullinger for å rekke det. Selv hvor koselig vi hadde det, så angrer vi på det i dag....

                                    Jeg slet veldig med å avvenne meg dialektene til nordlendingene, nå har jeg hørt den dialekten konstant hver dag i 2 måneder, så beklager for all den blandings dialekten på snap og på byen..


                                     

                                     

                                    <3KV

                                    • 3 kommentarer

                                    Klar for å miste det

                                    • 16.12.2014 kl.23:41


                                    • Nå fikk jeg endelig tatt meg den Sverigeturen jeg hadde planlagt i en god stund nå. Måtte kjøpe litt drikke til nyttårsaften, siden det tydeligvis er rett rundt hjørnet (?) Er det flere enn meg som ikke har noe julestemning i det hele tatt? Er ikke særlig fan av julen heller, men føler ikke at det er desember eller at det er juleaften til neste uke ..

                                     Jeg glemte selvfølgelig igjen kamera mitt i vesken til Katinka i dag, så da ble det bare mobilbilder.. Det er så typisk meg faktisk!

                                     Også til dere som lurte på om det er en handlekurv på bildet, så er svaret ja, ikke vet jeg hvorfor vi tok den heller // trenger den nok til da vi skal opp til Hemsedal.

                                     Hvordan har dagen din vært i dag?

                                     • Ingen kommentarer

                                     One last time

                                     • 14.12.2014 kl.21:38


                                     • One last time

                                       

                                      Nå er det kun 2 uker til min lille KJ flytter til USA, så i den forbindelse samlet vi oss for å ta et "siste" farvel før hun reiser. Syntes nesten det er litt rart at det kun er 2 uker igjen til hun drar. Tiden går så utrolig fort, selv sitter jeg her i kalde lille Norge og kunne ønske det var jeg som dro om 2 uker. Kvelden i går ble en kjempe koselig og bra kveld, som forventet. Er alltid koselig når man kan samles alle sammen for slike ting som dette.  

                                      Kvelden både startet og sluttet bra, med litt for mange sekunder på snap. Noe som kanskje skjer litt for ofte i mitt tilfelle, men det tyder vel på en bra kveld. Ble kanksje litt for mye vin denne kvelden også, men så er det kun en gang vi feirer KJ før hun reiser. 

                                                                                                                                                                                                                                                                

                                      Nå har noen venninner og jeg en liten rehab-søndag hos meg, der vi planlegger en tur om ikke så alt for lenge.                                      Hva gjorde du i går? 


                                      Noen andre som skal til USA eller ønsker å reise?  

                                      • 6 kommentarer

                                      Nå er jeg lei

                                      • 11.12.2014 kl.22:22


                                      • Siden vi er i 2014 så er det veldig enkelt å stalke noen, mest pga sosiale medier hvor vi er så utrolig åpne om alt - spesielt vi bloggere. Man tenker kanskje ikke over når man går inn på en instagram profil eller på facebooken til en annen ganske ofte for å sjekke hva den personen driver med. Men det at man fysisk skal gå rundt å "stalke" en person? Hvorfor er det noen som bruker tiden sin på å luske seg rundt huset til noen? Nå har jeg opplevd dette her alt for mange ganger at noen går rundt huset og drar i dørhåndtaket.. Senest i dag så satt Mariel, Bettina og jeg rundt kjøkkenbordet, så er det noen som røsker i dørhåndtaket og Chanel klikket på "det" som tydeligvis "lusket" seg rundt huset mitt. Er det så gøy å prøve å skremme noen? Det hadde også vært noen utenfor huset tidligere på dagen men da var bare Mariel hjemme, så hun trodde/håpet det bare var meg som skulle skremme henne. Jeg opplever at noen sitter i buskene utenfor huset, hva de gjør der vet jeg ikke (?) 

                                        

                                        

                                       Jeg husker første gang jeg opplevde at noen forfulgte meg var for en del år siden, jeg måtte krysse skogen for at jeg skulle komme meg hjem. Jeg kjente den skogen inn og ut, siden noen venninner av meg og jeg hadde bygd en hytte der og ja man skjønner.. Så var det bekmørkt ute, jeg så ikke så veldig mye av hvor jeg gikk, fordi stien var ikke så bred. Når jeg var halvveis inn i stien, så hører jeg noen som var i skogen bak meg, jeg begynner å gå litt fortere mens jeg prøver å titte bak meg hvem det kan være, samtidlig som jeg øker farten begynner den personen som var bak meg å øke farten. Jeg starter å løpe så fort jeg aldri har løpt før mens den personen som løp bak meg kom nærmere og nærmere. Jeg måtte lukke øynene mine for at jeg ikke skulle få kvister i øynene mine, også måtte jeg bare føle meg frem med å høre på grusen under meg. Jeg visste at hvis jeg ikke løp alt det jeg kunne til nærmeste utgang av skogen, så ville jeg kanskje aldri kommet hjem igjen. Jeg hadde så høy adrenalin at jeg ikke klarte å fokusere på noe annet enn å bare løpe og følge lyden av grusen under meg.. Når jeg klarte å komme meg til gatelysene og der det var hus, så snur jeg meg rundt mens jeg løper for å se om den personen fortsatt var bak meg. Så der stod den personen som hadde løpt etter meg under hele skogsturen, i kanten mot skogen og der lyktestolpene var, så jeg bare fikk sett kroppen stå med knyttnevene knyttet og prøvde å få igjen pusten også kikket han rett mot meg.. Jeg gikk igjennom flere andre hus for at han ikke skulle se hvor jeg bodde. Etter den gangen der har jeg aldri gått i skogen igjen i mørket alene..

                                        

                                       - Noen som har opplevd noe lignende før?
                                       • 4 kommentarer

                                       Lose weight

                                       • 10.12.2014 kl.15:12


                                       • Nå har endelig fått nye treningsklær (man får kjøpt dem HER) - Det er utrolig behagelige treningsklær så det er lett å bevege seg fritt i også er kantene myke slik at det ikke er noe som stikker eller klør, noe jeg har vært borti endel ganger. Nå skal det bli enda mer trening på meg fremover for nå skal nyttårskroppen komme igjen, siden jeg har snakket så mye om at jeg skal ligge i hardtrening frem mot det nye året. Det er jo utrolig deilig at det ikke var så ille pris på klærne fra vantsport heller (se prisene under bildene) som gjør at det er lov å unne seg litt nye treningsklær med god kvalitet.

                                        10 tips for å gå ned i vekt 

                                        1. Ikke spis mat etter kl 10 - Det er da man legger mest på seg.

                                        2. Ikke gå på ekstremdietter - du vil kanskje gå ned i den perioden du går på det, men du vil gå fortere opp igjen når du slutter på det, så da vil du få JoJo-effekten.

                                        3. Spis mer av grønnsaker - Det gir deg den næringen du trenger for å kunne holde kroppen stabil.

                                        3. Spis chilli - Det får fart på forbrenningen din.

                                        4. Vær mer aktiv - Hjelper ikke at man ligger i sofaen hvis man skal gå ned i vekt. Man må spise sunt og holde deg aktiv! Du vil kanskje gå ned i vekt en liten periode hvis man spiser mindre eller prøver seg på dietter, men du vil gå opp dobbelt så mye i vekt igjen.

                                        5. Spis til faste tider - det gjør at kroppen din vet når den skal få ny næring og kvitter seg med det gamle mye fortere.

                                        6. Drikk mye vann - det står jo alltid at man skal drikke så til så mye vann hver eneste dag, men start med så mye vann du klarer, bytt ut brusen med vann også kan du heller øke inntaket ditt av vann etter du har blitt litt mer vandt med det.

                                        7. Spis godteri èn gang i uken- noe som også gjør at du har noe å glede deg til men også fordi kroppen din trenger også litt sukker.

                                        8. Hvis du skal drikke alkohol- velg en vin/øl eller hva du skal drikke med mindre kalorier.

                                        9. Bytt ut brød med knekkebrød - Noe som er et sunnere alternativ og gjør at du ikke vil føle deg oppblåst.

                                        10. Ikke spis fast food - det inneholder så mye raske kalorier så du blir fort sulten igjen, også er det veldig usunt! Lag deg heller sunne måltider hver eneste dag.

                                        Bukse - 449,- // Jakke -699,- // Sports BH - 299,- // (alt er i strs small) Nike sko //

                                        Treningsklærene får du kjøpt på vantsport HER

                                         

                                        Et lite tips for at du skal få lengre muskler, så burde du tøye ut etter du har trent - Jeg kan få langt ut noen tips til hvordan du burde tøye ut hvis det er noen som er interessert i det.

                                        • 7 kommentarer

                                        Hvordan gikk rettsaken (?)

                                        • 09.12.2014 kl.19:12


                                        • Det er veldig mange som har spurt om hvordan rettsaken gikk i dag og noen lurer på hva det var. Men selvom det ble mye venting så gikk rettsaken ganske fint - jeg var jo litt redd for at jeg skulle glemme ting når jeg satt der forran alle sammen for å fortelle min side av saken, men det var faktisk ikke noe problem når jeg først kom i gang. Ble tatt godt imot av vitne-støtte som var der også!

                                         Så til dere som ikke har lest hva som skjedde, så kan dere lese det under her - men for å fortelle litt kort til dere som enda ikke vet om det så var det en en vakker sommerdag Kaja og jeg hadde vært ute å spist, så dro vi en tur innom legevakten for å sjekke foten Kaja hadde vrikket. Så når vi er på vei til bilen så hører vi mange stemmer og bråk like ved der vi var, mens vi går så prøver vi å få med oss hva som skjer der borte siden vi var ikke sikkre på om noen bare tullet eller om det var noe alvorlig, helt til vi er på vei over gangfeltet, så kommer den bilen som stod ved de guttene på vei mot meg mens jeg er på vei over, så jeg prøver å stoppe opp for å få kontakt med sjåføren, men da jeg skjønner at den bilen ikke har noen planer om å stoppe må jeg kaste meg tilbake. Så hører vi flere skrik fra der de guttene var, så vi løper bort til der guttene er og der ligger den ene gutten nede på bakken mens de andre guttene står fortvilet i telefonen og forteller oss at han hadde blitt kjørt på og de viste ikke hva de skulle gjøre, så vi får ringt til politiet og til en ambulanse. Det var utrolig mye som skjedde og Drammens tidene kom raskt til stedet så vi ble stående en god stund for å fortelle alt vi viste så de fikk tak i den personen som hadde gjort dette! 

                                         Etter denne hendelsen så har jeg skjønt hvor viktig det er at folk bryr seg når andre trenger hjelp.

                                          

                                         Les fra Dagbladet HER

                                          

                                         Les fra Drammens tidene HER                                          

                                         - Hva syntes du om denne saken? Ville du brydd deg hvis dette var deg?

                                         <KV3

                                         • Ingen kommentarer

                                         You only live once - twice

                                         • 08.12.2014 kl.16:50


                                         • Uansett hvor jeg drar ut så har jeg funnet ut at jeg har en tendens til å ende opp i Oslo. På lørdag hadde jeg planer om å vise venninnen min Mariel utelivet i Drammen også hadde vi "drammensjentene" samlet oss for at vi skulle dra ut - Men etter 30 min på Glass så befant vi oss i bilen rettning mot Oslo! 

                                          Hver gang jeg er ute med Carina, så ender vi alltid på et evig langt nach der vi alltid kler oss ut som tvillinger. Festen slutter sjeldent når vi våkner en klein søndag heller.. Når du er med en gjeng med Trøndere så er det ingen tvil om at festen starter igjen når man er ute å for å spise frokost. Der noen av de også fant ut at de skulle blogge litt for meg #livet #farten

                                          Nå er det ingen tvil om at jeg skal ha en detox uke og slette snapchat <-- over 100 stk som hadde tatt screenshot fra helgen, så jeg vil ikke tenke på alle de som har snapsave.. Men nå skal jeg legge meg i arbeid, mye som skal planlegges, ryddes, ordnes også må jeg få laget meg frokost/middag siden roomien min kommer snart hjem fra jobb.

                                          Også må jeg faktisk gjøre meg klar for rettsaken i morgen, for den dagen har jo kommet allerede! Æh, ønsk meg lykke til.

                                           

                                          <KV3

                                          • 3 kommentarer

                                          Svarene kommer frem

                                          • 03.12.2014 kl.11:30


                                          • Nå har jeg fått inn endel spørsmål om veldig mye, så da tenker jeg at jeg skal prøve å få svart på det meste av det nå.

                                           Her er altså bildet etter første omgangen med at jeg stripet håret mitt, under det bildet der igjen så ser du hvordan det ble etter andre omgangen med striper. Ja håret er brusete etter jeg fønet det, siden jeg egentlig har krøller - så det blir veldig brusete etter jeg har fønet det, men jeg ville ikke bruke mere varme på det helt enda siden jeg har stripet det 2 ganger og fønet det, så nå skal det få hvile seg litt. Jeg har også fått spørsmål om hvorfor jeg farget håret hjemme? Det er egentlig bare fordi jeg gjorde det veldig spontant i første omgang, også har jeg oppleved at jeg har betalt utrolig mye penger hos frisøren utenom at jeg har blitt fornøyd.. Så ja, jeg bare gjorde det hjemme slik at jeg også slapp å dra til noen frisørsalonger right at the moment.

                                           Neste spørsmål er om jeg bruker vippe extensions? Nei, det gjør jeg ikke, det er mine naturlige vipper. Men jeg har prøvd det èn gang, der jeg altså lå i 3-4 timer helt stille, når jeg var ferdig så var vippene like lange som mine egene pluss at de datt av etter en uke. Så jeg hadde ikke så positiv møte med vippe extensions første gangen jeg prøvde det.. Så hvis jeg skal sette på igjen, så skal jeg velge et sted som jeg tror/vet jeg ville blitt fornøyd med også vil jeg da ha 3D vipper som er lenger enn mine egene. Jeg lover selvfølgelig at jeg skal blogge om alt sammen den gangen jeg gjør det :)

                                            

                                           Så har jeg fått endel spørsmål igjen om jeg har tatt restylane eller juvederm i leppene mine? Nei, det har jeg heller fortsatt etter forje gang jeg forklarte dette her på bloggen. Noen har også spurt meg om hvorfor jeg ikke har tatt det? Så er det fordi jeg ikke selv har sett ett behov for å ta dette. Håper dette ga dere et bra nok svar :)

                                            

                                           I går så kom Natalie og Karoline (hun vil gjerne at dere skal følge henne på IG HER) for å hjelpe til med runde nr to på håret. De begge ble satt i arbeid, mens Mariel fikk oppgaven av å ta bilder til bloggen, så jeg er utrolig glad for all hjelpen jeg fikk av de.

                                            

                                           Krølle håret uten varme!

                                           Jeg lagde en video for en liten stund tilbake der jeg krøllet håret med disse gummi "pinnene" som ikke skader håret dit, slik som en krølltang gjør. Her setter jeg de på håret til Mariel mens hun har fuktig hår, også surrer jeg håret rundt stangen også krøller jeg de sammen slik at de sitter. Du kan ta de ut nesten egentlig når du vil, men for å få det aller beste resultatet så burde man sove med dem. Nå har jeg ikke noe etterbilde siden Mariel sov med de i natt også dro hun tidlig på jobb, men hvis håret er like fint etter hun kommer hjem fra jobb eller om jeg husker det så skal jeg få tatt et bilde så du får sett.

                                           Jeg har endel andre hår triks jeg skal få vist her på bloggen om ikke så alt for lenge.

                                           Du får kjøpt disse hos Beauty Of Hair i Drammen


                                           Her er også bilde av de små englene mine som også alltid er med meg uansett hvor jeg går <3

                                           <KV3

                                            

                                           • 7 kommentarer

                                           101 dalmatinere - Håret som gikk til h*lvette

                                           • 02.12.2014 kl.16:08                                           • Ja.. Jeg hadde egentlig spart og klipt håret mitt i 2 år slik at jeg bare skulle ha min egen hårfarge! Men i går så bestemte jeg meg for at jeg skulle stripe håret? Spontant som alltid, noe som endte opp med flekkete, gult, brunt, blondt og min egen hårfarge blanding av alt og ingenting egentlig.. Den ene siden er ganske blond, siden hun som altså skulle stripe håret mitt, aldri hadde gjort dette her før... Så jeg forklarte henne hvordan hun skulle gjøre det siden vi brukte folie. Men hun tok jo hele den ene siden, utenom å legge av hår annen hver som ikke skulle stripes - Men jeg får heldigvis hjelp i dag sånn at håret sannsynligvis skal bli bedre igjen! Trist å se at så mye hår brakk av når jeg vasket det ut, men kanskje ikke så rart når vi holdt på i nesten 2 timer med å sette i fargen og surret rundt i en halvtime før jeg fikk vasket det ut igjen, ikke spørr hvorfor engang for jeg vet faktisk ikke selv, (haha)

                                            Jeg har faktisk planer om en litt crazy farge, men jeg vet ikke helt om jeg tørr det enda.. Men det skal jeg holde hemmelig til jeg evenuelt skal gjøre det.

                                             

                                            Har du du farget håret ditt før også har alt gått til h*lvette?

                                             

                                            <3KV

                                            • 8 kommentarer

                                            Her er jeg

                                            • 30.11.2014 kl.19:26


                                            •  

                                             Hvor skal jeg starte? Sjokkerende hvor mange som faktisk hadde bursdagen sin i går! Møtte på 9 stk som hadde bursdagen sin i går, så beklager til alle som faktisk har bursdager rundt denne tiden og jeg ikke har gratulert, men det er faktisk for mange til at jeg kan rekke å gratulere alle sammen, haha.. Men så får jeg vel også fortelle at jeg fant med enda en ny partner in crime dansepartner aka en gal Nordlænning som heter Bettina. Snakk om å lage kaos på dansegulvet sammen da <--- Men vi alle er i like god behold i dag og planlegger allerede den neste byturen (bare nesten da). Men nå er jeg takknemmelig for å være hjemme igjen med de beste chihuahua'ene som finnes, som har savnet meg utrolig mye.                                             Nå skal jeg legge meg i dvale også skal jeg fortelle hvem som vant todiefor konkurransen min straks. Håper alle hadde en strålende lørdagskveld <3

                                              

                                             <3KV                                             • 3 kommentarer

                                             Uvaner til nye høyder

                                             • 27.11.2014 kl.11:49


                                             • Vi alle har våre uvaner, noen er kanskje litt mer irriterendes enn de andre.. Men jeg skal hvertfall skrive om noen av mine.

                                               

                                              1. Døgnrytmen min.. Det har blitt en uvane at jeg legger meg så utrolig sent og står opp utrolig sent også (livet mitt passer perfekt til Amerikans tid)

                                              2. Jeg skjærer tennene mine i søvne 

                                              3. Når jeg kjører bil, så sitter jeg skjevt? Haha - Jeg sitter på siden av den ene hoften min.. Det startet med at jeg alltid la vesken min ved siden av meg slik at jeg måtte sitte på siden, men nå gjør jeg det faktisk hele tiden..

                                              4. Jeg sover med tv'en på. - Jeg klarer faktisk ikke sove uten!

                                              5. Jeg fryser alltid på føttene, så jeg har fått en uvane at jeg stikker føttene under dynen til den jeg sover med. (haha)

                                              6. Jeg blir hekta på serier, kan sitte å se på en serie så lenge serien varer.

                                              7. Jeg tror alarmer er en sang i drømmen min, så jeg setter den på slumre i søvne eller sover søtt videre med alarmen på helt til den skrur seg av selv eller noen andre faktisk skrur den av.

                                              8. Jeg spiser etter jeg har pusset tennene, også spiser jeg om nettene.

                                              9. Sover hele dagen og er oppe hele natten. Hjernen min jobber faktisk best om natten, hadde skolen bare vært på natten så hadde jeg fått 6'er i alle fag - 

                                              10. Jeg sover med typ 50 puter i sengen for å sovne..

                                              11. Jeg leser nesten aldri meldingene mine på mobilen eller på facebook.

                                              12. Jeg sjekker alltid strømprosenten på alles mobiler - tror jeg er avhengig av at alle alltid har strøm, haha?

                                              13. Jeg har en uvane av at jeg legger alt ut på mystory..

                                              14. Jeg har en uvane med at jeg alltid synger på fester (tror jeg er Rihanna etter et glass med vin)

                                              15. Jeg tar alltid av det øverste laget på osten og kaster det!

                                                                                             Hva er dine uvaner?

                                               

                                              <3KV

                                              • Ingen kommentarer

                                              Tips til russetiden

                                              • 23.11.2014 kl.20:47


                                              • Hva er dine villeste russetid minner? Nå er det snart tid for en ny tid for russetid, noe mange planlegger i flere år, de fleste har en buss/van og bruker alt av tid og penger på dette! Så siden det er så utrolig mange som har spurt meg om jeg kan skrive noen tips til russetiden og litt om hvordan min russetid var. // Russetiden er faktisk en helt fantastisk tid, der hele årskullet i hele Norge samles og blir kjent. Det er den "siste festen" før voksenlivet virkelig starter, du får muligheten til å bli kjent med så mange mennesker du ellers aldri ville ha møtt. Vi reiste rundt på dugnader og bussjobbinger som jeg faktisk ikke ville vært foruten.

                                                

                                                

                                               Siden jeg var ambassadør for russedress så valgte vi de også fordi de hadde de store rosa dunjakkene vi ville ha. Men det var et valg vi angrer ganske greit på etter vi hadde skrevet en kontrakt med de.. Så vi snakket med russeservice for vi ville bytte, men da "klikket" russedress på oss og sa vi måtte betale for alt uansett om vi fikk det eller ikke siden vi hadde skrevet en kontrakt med de og at de hadde tenkt til å gå til retten hvis du byttet til russeservice... Så siden det var flertallet på et møte som bestemte så ble det bestemt at vi bare skulle fortsette å være med de så vi bare ble ferdig med det, så vi slapp så mye styr i og etter russetiden! Men neida ikke nok med at vi fikk klærne altfor sent og de hadde delt ut de jakkene vi hadde blitt lovet bare vi skulle få lov til å ha, til en annen buss også så vi fikk feil strs samt en annen buss hadde samme jakker som oss som vi hadde spesialbestilt til vårt konsept. Så sendte de også innkasso til meg 4 månd etter russetiden på noe vi faktisk hadde betalt? Vi fikk vite at alt var betalt samtidig så hadde de som styrte med økonomien dobbetsjekket dette - Etter dette skrev vi innlegg på facebooken vår ang denne saken og skrev også at vi fikk hodebåndene våres etter at russetieden var ferdig, samtidlig hadde han som lagde logoene til konseptet vårt røpet hva vi het så vi måtte slippe et dekkkonsepet, siden de ikke hadde klart å å holde på dette så vi måtte også lage en ny konseptlogo siden den forje var spredd rundt til alle de som var russ. Toppene vi bestilte var også feil samt enda mer. Så etter jeg fikk 500 likes på statusen jeg skrev så fikk Russedress meg slettet fra facebook i noen dager? Unnskyld meg men hvis de gjør feil, så burde de klare å stå opp for dette! Jeg har også sendt flere klage mailer tilbake til de etter alle innkassovarslene de sender til meg, men ingen vil gi meg et svar, de sier bare de skal ta dette videre til noen andre. Så fortsetter de bare å sende meg enda flere reginger <-- Så velg klokt når du skal velge til din russetid, vi endte bare opp med å bli lurt og de ga oss utrolig dårlig service!

                                                

                                               Men tilbake til det å ha en buss, så angrer jeg ikke et sekkund engang! Alt det vi fikk oppleve, alle stedene vi dro til, alle treffene med bussen og alle gangene vi rullet sammen. Alle de gangene jeg endte oppe på scenen også når jeg ble årets russ. Alle minnene vi fikk, som jeg vil huske for resten av livet mitt!

                                                                                               Tips: Kjøp alle bilettene i god tid, spar opp endel penger som du kan bruke i russetiden (siden du ikke får jobbet så mye ellers når du er russ), book hotellrom i god tid i forveien, kjøp inn vin kartonger, slik at du kan ta av pappen og legge vinen i jakken, ta på deg varme klær - det blir utrolig kaldt utover mot kvelden. Alltid ha med en lader/Deksellader til mobilen, siden strømmen går utrolig fort.. Aldri gå alene! Dra på så mange russekroker som mulig, siden den siste måneden med rulling går så utrolig fort.

                                                


                                                

                                               Ikke ta den siste tiden forgitt, du har bare en sjangse til å ha denne samlingen som vil gi deg et minne for livet.

                                                

                                               Hvis det er noen som har noen flere spørsmål så er det bare til å legge en til en kommentar i kommentarfeltet.

                                               Hvordan var din russetid?

                                                

                                               <3KV

                                               • Ingen kommentarer

                                               Baby boy kommer i mai <3

                                               • 21.11.2014 kl.23:56


                                               •  

                                                Nå er nyheten endelig ute! Dette har jeg holdt hemmelig i en god stund nå, men i mai kommer det en ny gutt til verden. Herregud som jeg gleder meg!?

                                                Det har vært så vanskelig å holde dette en hemmelig så lenge, men nå som det endelig er offentlig så kan jeg dele det med dere at venninnen min Janne er 4 måneder på vei, så hele jentegjengen blir snart tanter. Som dere sikkert ser på bildene så har jeg ikke på meg høye heler på så man får sett hvor lav jeg egentlig er? hah, ja jeg er 165, men jeg trives i den høyden. - Kanskje det er derfor jeg liker chihuahua'er så godt! Men nok om det, i dag skulle vi feire bursdagen til Janne på Sushi & Wok på majorstuen, herregud så god mat de hadde der? Jeg hadde faktisk aldri spist der før, men alle hadde sagt det var så utrolig god mat der til en veldig grei pris. Så alle jentene bestilte nudelsuppe <-- annbefaler alle til å bestille denne faktisk.                                                 Nå skal jeg bare lade opp til i morgen, for da er det veldig mye som skjer da også, så siden jeg har begynner å bli litt små syk igjen så er det best jeg tar det rolig i kveld.

                                                 

                                                Hvordan har dagen din vært? 


                                                <3KV

                                                • Én kommentar

                                                Walk of shame

                                                • 18.11.2014 kl.17:20


                                                • Har du noen gang hatt en walk of shame? Haha, vi alle har nok gått med gårsdagens klær på en søndag, men vi har nok kanskje ikke oppleved like mye sykt som hun gjør i filmen walk of shame, det er faktisk den beste filmen jeg har sett i år. Så anbefaler alle sammen til å se den, noen kan faktisk kjenne seg igjen på noen av tingene som skjer i den kan jeg tenke meg.                                                 Legger med noen bilder fra bursdagen til Isabella som var på lørdag.


                                                 Så nå er det faktisk ikke lenge igjen til filmen "The House" kommer ut, så nå kan du endelig finne meg på IMDB.COM som du kan se HER, det blir spennende å se hvordan hele filmen har blitt etter alle klippene er satt sammen. Nå det skal sies så er det snart på tide at mariel og jeg faktisk kommer oss ut av huset, så vi får gjort alle de tingene vi skulle ha gjort i dag. Det er så typpisk oss at vi ikke får gjort noe av det vi egentlig skulle ha gjort.

                                                  
                                                 Konkurransen om å vinne en bikini fra todiefor er fortsatt tilgjengelig på bloggen litt lenger ned. Bare å melde seg på :)

                                                  

                                                 <3KV
                                                 • Ingen kommentarer

                                                 Greit å mobbe "kjendiser"?

                                                 • 13.11.2014 kl.17:15


                                                 • I dagens samfunn så virker det som om det er helt greit å mobbe kjente folk på nettet. Man ser daglig at profilerte mennesker blir hengt ut på nettet både av vekten dems, at de går uten sminke, hvordan de kler seg, hva de sier  og om de begynner å gjøre noe de ikke er kjent for så er det også feil. Gikk litt over streken da jeg så hva dagbladet hadde skrevet om den nye platen til Gaute Gøtta Grav, okei det er musikk kritikere som skriver om denne platen og skal gi konstruktiv kritikk? Men gir det dem rettigheter til å kunne henge ut noen offentlig ut på nettet bare fordi de selv ikke liker den? Det har seg sånn nå at alle de som lager musikk må lage samme musikk som alle andre og alle skal like den samme musikken? Jeg sier ikke jeg elsker contry og sangene han har laget er noe jeg vanligvis hører på, men jeg går jo ikke ut å skriver nedtalende om akkurat han fordi jeg ikke gjør det!? Man kan ikke sammenligne en Kanye West sang med Gaute sin Contry musikk, det er to helt forskjellige sjangere. Så hvis man skal skrive en kritisk anmeldelse så hold dere litt profesjonelle, det er faktisk greit at dere ikke liker sangen eller albumet men heller si det på en bedre måte enn å prøve å gjøre alt dere kan for å trykke det mennesket ned så mye dere bare kan. 

                                                  " Et par duetter er obligatorisk, her ved Kine Ludvigsen Fossheim og Carina Dahl. 

                                                  Sistnevnte er den siste jeg ville tenkt på om jeg skulle koke sammen en countryduett, men hun er tilfeldigvis på samme plateselskap. Deres «Himmeblå» høres ut som den er kjøpt på billigsalg fra Shania Twains overskuddslager. "

                                                  Her har jeg kopiert ut noe som ble skrevet i artikkelen, noe som faktisk er direkte mobbing? Ikke en anmeldelse av en låt.. Dagbladet burde virkelig komme med en unnskylding etter hva de har lagt ut her, det er faktisk ikke greit at det skal kunne få lov til å skrive slik om andre på en så kjent side som det dagbladet er. Dere er faktisk like ille som det dere har skrevet om tidligere at mobberne er så fæle og slemme men dere er faktisk ikke noe bedre selv, dere gjør som alle andre, eller kanskje enda verre? For deres mobbing kommer offentlig slik at alle andre kan se det.

                                                  Man hører jo hele tiden om hvor ille de unge er til å mobbe, men de eldre er da ikke noe bedre? Det er jo faktisk ikke så rart de yngre tror det er greit å mobbe når de leser om alle de som blir hengt ut hver eneste dag på nettet. 

                                                  Jeg er tonedøv og eier ikke sangstemme og ja jeg vet at jeg ikke kan synge. Men med sånne anmeldere som enkelte er får jeg lyst til å lage en sang bare for å irritere de som skal anmelde musikken, få dere til å skjønne forskjellen på noen med en sangstemme og en tonedøv kråke som glemmer tekstene annen hver linje. 

                                                   

                                                  Les om saken HER

                                                  De skal faktisk få en positiv tilbakemelding fra meg fordi de faktisk ikke gjør som alle andre, de tørr å stå imot hva alle andre mener er rett "musikk", det er faktisk akkurat det man trenger i musikkverden. Ikke bare en gjeng tullinger med samme stemme, samme sanger og melodi. 

                                                  Takk for meg, måtte bare få ut litt aggresjon etter hva jeg leste. Ha en fin dag videre :)

                                                   

                                                  <3KV

                                                  Jeg har også fått spørsmål om hvorfor ikke alle får kommentert på bloggen min, men det vet jeg faktisk ikke. Jeg skal snakke med blogg.no snart for det er mange som ikke får kommentert og noen som ikke får opp bildene jeg legger ut.. 

                                                  • 8 kommentarer

                                                  Beauty time

                                                  • 12.11.2014 kl.17:13


                                                  • Jeg hadde lovet at jeg skulle legge ut bilder av neglene mine og vippene til Caroline fra jentekvelden vi hadde hos Charlotte. Jeg hadde de rosa med glitter på tuppene som jeg gikk med altfor lenge, så nå fikk jeg litt annerledes negler med en mørkerød farge også ville jeg forme tippene slik som noen andre ikke har hatt (som jeg har sett før hvertfall.) Jeg liker å ha ha negler som ikke alle andre har egentlig, så det er gøy å prøve noe nytt :)

                                                   Her ser dere bildene av Caroline sine før og etter bilder av vippene hennes. Sjekk ut bloggen til Charlotte for å få mer informasjon ang vipper og negler.


                                                   I dag har jeg faktisk vært utrolig slapp og nesten ikke orket å gjøre noe som helst, men de første dagene med valpen og Chanel så er det viktig å bare ta det rolig med de. Snart flytter Mariel inn med meg, så nå sitter vi å gleder oss masse begge to. Samtidlig som vi planlegger nyttåraften og hva vi skal ha på oss.

                                                    

                                                   Hva syntes du om neglene og vippene? Hva skal du ha på på nyttåraften og hvor skal du dra?

                                                   Raylee: Back to now                                                   <3KV

                                                    

                                                   -- Innlegget er ikke sponset nei ---

                                                   • Ingen kommentarer

                                                   Girls night

                                                   • 07.11.2014 kl.23:33
                                                   • Nå sitter Caroline og jeg hos Charlotte på jentekveld. Negler og vipper er planen for i kveld, ingen fyll! Vi har spist pølsegryte og er stappmette, så nå har jeg akkurat laget brownies, så vi gleder oss til å spise det nå! Chanel storkoser seg med masse oppmerksomhet fra begge guttene. Endelig så har jeg fått fikset neglene mine, føler det virkelig var på tide nå siden jeg har ikke fikset de siden jeg dro til Las Vegas og det begynner å bli en stund siden nå.. Nå driver Caroline å får vipper av Charlotte, mens jeg sitter her å merker at jeg blir enda mer syk IGJEN, herregud jeg blir alltid syk i helgen jeg. 

                                                     

                                                    Legger ut bilder om hvordan neglene mine og vippene til Caroline har blitt snart. 

                                                     

                                                    Hvordan har din dag vært i dag?

                                                     

                                                    <3KV

                                                    • 6 kommentarer

                                                    Ønskeliste?

                                                    • 05.11.2014 kl.15:25
                                                    • Nå nermer det seg snart jul igjen, noe jeg ikke er så særlig fan av heller. Men alle har en ønskeliste med hva de trenger og ønsker seg. Jeg har en ganske lang liste egentlig, men her er noe av hva jeg trenger og ønsker meg.

                                                      

                                                     1. Penger er jo noe alle trenger og vil ha. // 2. Høye støvletter, de jeg har hatt før er ødelagte så trenger nye. // 3. Rosa rettetang fra GHD, jeg mistet min i kofferten til Miami.

                                                     4. En iPhone 6 // 5. En kaffemaskin (trenger litt kaffe for å våkne. // 6. Høytalere med bluetooth og aux (mistet den forje i kofferten)

                                                     7. Sminkekoffert fra Makeup store // 8. Vinterdekk, de jeg har nå er helt nedslitte. // 9. stasjonær mac, trenger til firmaet og bloggen.

                                                      
                                                     10. Michael Kors gull klokke. // 11. Kabel fra tv til mac (har mistet den forje jeg hadde)

                                                     12. LV skjerf (vinter) 13. Tur til NYC // 14. Så trenger jeg en ny mac lader, den jeg har stopper å lade flere ganger om dagen..

                                                      

                                                      

                                                     Dette er noe av hva jeg ønsker meg som jeg kommer på nå! Skal få laget et innlegg med tips om hvilke gaver du kan gi til jul også.

                                                     _________________________________________________________________________________________________________________

                                                     Hva ønsker du deg til jul? Noe av dette her du ønsker deg?

                                                                                                           • 4 kommentarer

                                                     SOUL sisters

                                                     • 31.10.2014 kl.20:12


                                                     • I går dro jeg innover til Oslo igjen, for å møte Ida og Mariel (igjen), så tok jeg de med på et event på Soul butikken i Bygdøy allè (utrolig mye fint der) før vi dro videre til Bar bygdøy, så dro vi til Baroque og videre utover. Vi fartet rundt i hele går men vi hadde det utrolig koselig. Vi fant ut på morningen i dag at vi hadde hatt allsang på grensen i hele går så vi fant ut at vi like så godt kunne føre dette videre til i dag også. Bra Ida er glad i oss, ellers hadde hun nok kastet oss ut. 

                                                      Merker at det ble unormalt rolig rundt meg når jeg kom hjem etter å hatt utrolig mange rundt meg hele tiden, så nå skal jeg bare slappe av i kveld sammen med Coco for å lade opp til i morgen da det er fullt kjør med jentene igjen. 

                                                      Siden vi har hatt så mye allsang så har vi funnet mange gamle sanger, som jeg nesten tror alle har hørt før?                                                      Vi fikk også en liten goodibag med div rabattkort, gavekort osv.

                                                      Så i dag kom endelig LV agendaen min tilbake igjen fra Paris, så jeg kunne hente den. Så da kjøpte jeg like så godt arkene for 2015 også siden det nye året nærmer seg nå. Jeg syntes 2014 har gått så utrolig fort, det er virkelig ikke lenge siden jeg og noen venninner satt på en resturant i Drammen og bestemte oss for å ta en spontantur til Hemsedal for å ferie nyttårsaften. Jeg har jo faktisk gjort utrolig mye dette året også da. Reist rundt i mange for forskjellige land og reist rundt i Norge, fullført Beauty makeup skolen på TLA og ble makeup artist. Møtt så utrolig mange nye mennesker, vært med gode venninner. Huff ja utrolig mye har skjedd dette året her og jeg er utrolig takknemmelig for alt sammen. 2015 skal bli like fantastisk og enda bedre <3

                                                       

                                                      HAHA, noen som husker den sangen? Husker jeg hadde mitt første break up til denne sangen her.

                                                      • 4 kommentarer

                                                      InstaGme

                                                      • 22.10.2014 kl.18:47


                                                      •  


                                                       Følg meg på instagram for å få med deg daglige oppdateringer om hva som skjer i livet mitt. Alt fra reiser, photoshooter, blogginnlegg til div festligheter jeg driver med. For å komme direkte inn på instagrammen min så trykker du bare på bildene. Jeg skal gå igjennom instagrammene til alle de nye følgerne så kanskje jeg begynner å følge akkurat DEG? Nå mot vinteren kommer jeg til å starte opp med noen konkurranser på instagram og div ting, så da er det bare til å følge med videre på reisen.


                                                       Trykk på bildene for å komme inn på instagram <3

                                                       Idag har jeg faktisk ikke gjort så mye fornuftig.. Våknet halv 5, gikk tur med Chanel og spiste frokost halv 7 og nå blogger jeg. Har begynt å bli syk så jeg orker nesten ikke gjøre noe som helst egentlig.. Må få kommet meg på apoteket for å få kjøpt inn hostesaft og div ting, for det passer veldig dårlig å bli syk nå. Jeg må også få kommet meg ut og kjøpt inn en bursdagsgave til helgen. Skal sminke bursdagsbarnet først også, så fint hvis jeg ikke blir dårligere nå. 

                                                       Ha en fin kveld videre også håper jeg ikke du har blitt syk av dette triste været som er ute..

                                                        

                                                       Hvor er ditt beste minne fra? // Er du glad i bilder? // Hva legger du ut på instargram? // Og hva heter du på Instagram? 

                                                        

                                                       <3KV

                                                       • 2 kommentarer

                                                       Vil du bli kvitt celluittene?

                                                       • 20.10.2014 kl.20:12

                                                       • Sliter du med cellulitter? 

                                                        Tenk på hva du spiser. En av årsakene til at cellulitt oppstår er at giftstoffer hoper seg opp i kroppen. Mitt tips er å kutte ned på behandlede og stekte matvarer, sukker og hvite karbohydrater. 


                                                         

                                                         

                                                         
                                                         

                                                           

                                                         

                                                         


                                                        Spis heller mer av dette:  


                                                        Ananas  

                                                        Den er rik på kalium og vitamin c. I tillegg er den stappfull av det viktige enzymet, bromelain, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i kroppen 

                                                         

                                                        Vann 

                                                        Det beste du kan gi kroppen. Drikk minst åtte glass om dagen. Det er utrensende og hjelper kroppen med å kvitte seg med giftstoffer. 

                                                         

                                                        Asparges 

                                                        Denne ultrasunne grønnsaken styrker blodårene slik at blodsirkulasjonen bedres. Den er også vanndrivende og tvinger kroppen til å frigjøre giftstoffer. 

                                                         

                                                        Grønn te  

                                                        Grønn te inneholder katekiner, som har vist seg å bidra til å forhindre nedbryting av kollagen, en nødvendig komponent for sterk fast hud. 

                                                         

                                                        Solsikkefrø 

                                                        Disse antioksidantrike frøene sies å bidra til å styrke svakt vevSvakt bindevev bidrar faktisk til mer cellulitt. 

                                                         

                                                         

                                                        Chili 

                                                        Jo sterkere jo bedre. Chili øker kroppens evne til å produsere varme internt, slik at kroppen kan forbrenne fett raskere. 

                                                         


                                                         

                                                         

                                                        Denne saken har jeg funnet på denne bloggen HER

                                                         


                                                         

                                                         

                                                         

                                                        Det finnes også en sukkerskrub du kan bruke!


                                                        BESKRIVELSE: Cellulitt skrubben består av råsukker, salt og finmalt kaffe blandet med rene vegetabilske oljer. Den gir en relativt kraftig mekanisk rensing av huden, fjerner døde hudceller og bidrar til å redusere celluliter på lår, bakende, mave og armer. De viktigste egenskapene med skrubben er, foruten den mekaniske rensingen, at den virker avgiftende, den stimulerer lymfesystemet, løser opp underhudsfett og virker mykgjørende på huden. I tillegg tilføres huden viktig næring som stimulerer revitalisering og sunn hud.

                                                         

                                                        Lår med cellulitter før og etterBRUK: Cellulitt skrubben er enkel i bruk. Fukt huden i dusjen og ta en passe mengde skrubb som du masserer cellulittene med. Bruk rolige sirkulære bevegelser mot hjertet. Det er ikke nødvendig å bruke krefter. Bruk gjerne cellulitt skrubbvotten sammen med oljen. Dette vil normalt forsterke virkningen av oljen. Gjenta behandlingen 2-3 ganger pr uke.

                                                         

                                                        VIRKESTOFFER: Råsukker, sjøsalt, finmalt kaffe, tistelolje, nyperosefrø olje, kokosfett, cetylalkohol, vegetabilsk base emulgator, squalene, ekte vanilje eterisk olje. Tilsatt naturlig rosmarin antioksidant.

                                                         

                                                        • Produktet må ikke erstatte medisinsk behandling
                                                        • Inneholder ikke animalske eller syntetisk fremstilte komponenter
                                                        • Produktet er ikke testet på dyr

                                                         

                                                         

                                                        Du kan finne skrubben  HER

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                        Tre typer cellulitter

                                                        Hudpleiere deler inn i tre forskjellige grader av cellulitter, og dette kan være en god hjelp for å vite hvordan du lettest kan redusere synligheten av dine cellulitter.

                                                        Ta en titt under, og finn ut hvilken type cellulitt du har:

                                                        Cellulitt type 1: Fibrøs cellulitt

                                                        Forstadiet til å utvikle synlig vann-cellulitt og fett-cellulitt.

                                                        Synlighet:

                                                        Synes kun ved klemming.

                                                        Årsak:

                                                        Dette er forstadiet til dypere cellulitter, og de fleste vil ha denne typen cellulitt ett eller annet sted på kroppen.

                                                        Skyldes nedsatt sirkulasjon i området.

                                                        Hvordan redusere synlighet?

                                                        Som på alle typene vil det være til hjelp å ha en sunn livsstil og å være aktiv.

                                                        Bruk i tillegg alle triksene for å øke sirkulasjonen på området.

                                                        Type 2: Vann-cellulitt

                                                        Synlighet:

                                                        Denne cellulitt-typen synes kun når du står oppreist, eller når du klyper i huden.

                                                        Årsak:

                                                        Dårlig sirkulasjon mellom fettcellene. Fettcellene har vokst og "sperrer" for blod og lymfeårer som ligger i mellom disse cellene. Du kan kjenne at disse områdene er kaldere på grunn av nedsatt sirkulasjon.

                                                        Hvordan redusere synlighet?

                                                        Denne typen er den enkleste å reduseres, ved å øke sirkulasjonen.

                                                        Vær aktiv, drikk masse vann, skrubb huden og masser gjerne med en cellulittkrem.

                                                        Type 3: Fett-cellulitt

                                                        Synlighet:

                                                        Denne typen cellulitt synes både når du står, ligger og klyper i huden.

                                                        Årsak:

                                                        Dårlig sirkulasjon mellom fettcellene. Fettcellene har vokst og "sperrer" for blod og lymfeårer som ligger i mellom disse cellene. Man kan kjenne at disse områdene er kaldere for det er nedsatt sirkulasjon.

                                                        Grunnen er at disse cellenes fettnedbryting fungerer dårligere enn normalt, ofte av hormonelle årsaker. Disse fettcellene klemmer på de små blod-og lymfekapillærene, og gjør at væske og avfallsstoffer samler seg i vevet.

                                                        Manglende sirkulasjon og opphoping av avfallsstoffer gir ubalanse i bindevevsproduksjonen, og da dannes stive fibre. Fibrinet kapsler inn fettceller i grupper og fester seg til hudoverflaten, og dermed trekker ned huden og lager groper som blir til cellulitter.

                                                        Andre grunner kan være dårlige matvaner, stress og rett og slett klesvalg. Går du for lettkledd i kulda så huden fryser, utvider kroppen fettcellene som forsvar. Dette fører igjen til dårlig sirkulasjon og dermed cellulitter.

                                                        Hvordan redusere synlighet?

                                                        Dette er den cellulitt-typer som det er vanskeligst å redusere, for den sitter såpass dypt.

                                                        Kan reduseres ved en helomvending i kosthold, samt mye fysisk aktivitet.

                                                        I tillegg bør du drikke masse vann og bruke alle triksene for å øke sirkulasjonen i området.

                                                         

                                                         

                                                         
                                                         

                                                         

                                                         

                                                        CELLULITTKREMER: Noen cellulitt-kremer virker drenerende, og kan redusere vann-cellulitter til en viss grad sammen med god blodsirkulasjon. Fra venstre: Clarins Total body lift stubborn cellulite control (kr 370), L`Oreal Perfect slim pro (kr 130), Matis Tri-Active Slimming Concentrate (kr 570), Biotherm Celluli Laser (kr 390), Decléor Expert contour (kr 570). © FOTO: Produsent

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                        Innlegget er hentet HER 


                                                         

                                                         

                                                        // Bildene er hentet fra google //

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                        Hadde fått så mange spørsmål om jeg kunne skrive om hvordan man blir kvitt appelsinhud, så jeg håper dette kom til nytte også kan du finne ut hvordan celluitter du har. Lykke til :)

                                                         

                                                         

                                                        <3 KV


                                                        • 3 kommentarer

                                                        Hva Vilde kan

                                                        • 19.10.2014 kl.17:52


                                                        •  

                                                         På fredag møtte jeg barnebarnet til en som fant opp navnet VILDE og lagde et dikt om det.

                                                          Hva Vilde kan
                                                         Vilde kan tale med julemenn Vilde kan male med kulepenn grønne og gale og gule menn Vilde kan danse i sprett på skrå svinse og svanse så lett på tå, springe og stanse med ett - og stå. Vilde kan trippe i paradis. Mynt kan hun slippe på sparegris. Vilde kan klippe i fars avis. Vilde kan lett bli så glemsom, hun. Få kan med ett bli så slem som hun, men ingen kan hett gi en klem som hun! Vilde kan gi deg en klem så det smalt. Vilde er en av dem som kan alt, for Vilde er nemlig fem og et halvt.

                                                         André Bjerke Vilde Bjerke (født 26. juni 1960) er en norsk artist, skuespiller og forfatter. Hun er datter av dikteren André Bjerke (en STOR dikter! Karianne anm.) og skuespillerinnen Henny Moan. De introduserte med henne navnet Vilde som har fått høy popularitet i Norge 


                                                          

                                                         • 3 kommentarer

                                                         Sleeping beauty

                                                         • 08.10.2014 kl.23:28


                                                         • Var på fotoshoot kl 10 i dag, så med min døgnrytme så sov jeg aldri før jeg dro dit.. Etter Coco Chanel og jeg hadde vært på shooten i 4 timer, så sovnet vi med en gang vi kom hjem og våknet 20.30! Så nå har jeg funnet ut at jeg faktisk må døgne helt til i morgen kveld, for jeg kan virkelig ikke være oppe hele natten og sove hele dagen går jo glipp av alt da.. Men her er noen av de URETUSJERTE bildene fra i dag, backstage photo og surrebilder. Halvparten av bildene er bare tullebilder for når du står 4 timer forran kamera blir du både sliten og ufokusert. Gleder meg til bildene blir redigert, så jeg kan begynne å bruke de! Trengte virkelig noen nye bilder nå merket jeg, så får håpe noen av de blir bra nok til å bruke som header for jeg blir så lei alle bildene mine med en gang. 
                                                          Viktig å snappe litt under shooten. Vil du følge med på hva jeg gjør? add: kariannevilde


                                                          @cocodoggen
                                                          Om doggen min ikke er nydelig så vet ikke jeg da? Er jo så forelsket i det lille nurket mitt. Følg Chanel på instragram for flere bilder @cocodoggen

                                                           

                                                          Nå skal jeg laste ned mange filmer, lage masse kaffe, drikke alot of red bull og holde meg våken for at jeg skal komme inn i den Norske døgnrytmen igjen.

                                                          - Noen som har filmtips på lur og hva synes du om shooten så langt?

                                                          #cocodoggen #chanel #kariannevilde #photoshoot 

                                                          • 9 kommentarer

                                                          Hva er vitsen?

                                                          • 07.10.2014 kl.20:57


                                                          • Jeg har hatt skrivesperre i en stund nå, tenker alltid på at jeg må blogge, ta bilder, skrive, fikse meg og alt. Fordi alle forventer det beste av deg hele tiden... Jeg har gjort endel ting i det siste, kjøpt nye klær og outfits jeg kunne skrevet om. Men noen ganger orker man bare ikke, orker ikke reise seg opp av sengen, orker ikke se seg i speilet og vite at du skal fikse deg for å ta noen bloggbilder. Hva skal man skrive? Det er jo alltid noen som syntes det du skriver er feil uansett? Jeg har gått igjennom sminkevideoene til de andre jentene som er med på L'Orèal Paris sin konkurranse, der jeg faktisk ikke har klart å tenke på enkelte feil de har gjort når de har sminket seg? Men det er slik med mennesker, vi irriterer oss av andres feil. Men det er en veldig stor feil jeg så hos veldig mange og ikke bare hos de andre jentene på konkurransen, men High lighter pennen vi alle fikk? Det er ikke en consealer, det er en highlighter og hva gjør en highlighter? Jo den fremhever og dekker ikke. For alle de som tar den under øynene, vil bare fremheve posene og mørke ringer. De som har utrolig uren hud, vil bare fremheve den urene huden sin, for de legger på altfor mye sminke for de tror det sjuler den urene huden? Men nei det bare fremhever det enda mer. Så sliter du med acne hud? Tilfør den MYE fuktighet, plei den mye og bruk mindre sminke på huden din. Ikke legg solpudder i hele annsiktet, kun legg dem der dine naturlige skygger er, ellers vil du miste konturene i ansiktet. Dus ut øyneskygge når dere tar på det, det er ikke fint med en hard kant. Hvis du bruker øyenbrynspenn, MÅ pennen være spisset godt og du skal tegne korte og svake streker der du mangler bryn, meningen med pennen er at du skal tegne hårstråene til brynene dine, ikke at du skal fargelegge de. Så ikke dra den hele veien slik jeg har sett endel faktisk har gjort. Hvis du vil gi de en annen farge så kan du endten farge de eller bruke kompakt øynebrynsfarge eller bruke Fred Hamilton sin skygge som jeg brukte på denne videoen -HER-                                                            Stine som legger makeup på meg under en musikkvideo innspilling. Bildet er lånt av Dagbladet.


                                                           Jeg hater virkelig å legge ut iPhone bilder på bloggen, men nå har jeg faktisk ikke brukt speilrefleksen min på noen dager.. Det har alltid blitt med men aldri bli brukt! Charlotte og jeg dro først på Ikea på fredag, der jeg selvfølgelig kjøpte alt annet enn jeg faktisk skulle kjøpe når jeg skulle dra dit. På lørdag dro jeg tilbake til Oslo igjen, for vi skulle ut på byen og sjekke stemningen der. Men det var faktisk utrolig dårlig stemning ute på byen at vi endte opp på nach på Hafjell til noen venner av meg som visstnok var 3 timers taxitur unna, jeg var sikker på at det tok litt over 1 time bare.. Må være noe med meg og alle disse spontanturene mine, herregud! Søndag var vi tilbake i Oslo igjen og tok oss en liten tur ut på byen igjen. Og mandag surret vi rundt i Oslo for jeg skulle egentlig hente noe inne på LV butikken, men den har enda ikke kommet, så da ble det til at vi spiste og shoppet litt istedenfor. Så jeg har egentlig sovet frem til halv 6 i dag for å ta igjen all søvnen jeg ikke fikk i helgen. Har vært utrolig godt å komme hjem til Chanel igjen også.

                                                           • Ingen kommentarer

                                                           Sunday funday to Vegas ---->

                                                           • 22.09.2014 kl.16:59

                                                           • Jeg har egentlig tulla i en uke nå om at jeg skulle dra til Las Vegas, men spøken ble fort et alvor når biletten ble bestilt og jeg drar til Vegas i morgen tidlig! Haha, det blir en veldig så kaos bursdagsfeiring nede i Vegas. Jeg må få fikset neglene mine og pakket asap til turen. Har hørt noen rykter om at det er 30/40 grader der nede så ser frem til sol, varme og mye morro. Jeg kom jo nesten akkurat hjem, så har ikke helt klart å lande helt fra gårsdagen når vi var oppe til kl 7, så det har ikke helt synket inn at jeg skal snart skal ha en 16 timers lang reise hvis ikke mer om ikke så altfor lenge. Har heller ikke kjøpt meg en ny koffert etter forje USA tur haha.

                                                             

                                                            Etter vi hadde vorset en god stund hos Carina, så droppet vi byen og dro vi videre til Linni og koste oss videre den kvelden. Med mine 300 og Carina sin 600 sekunder lange mystory og alle andre rundt som var der, ble det ingen sorte hull fra gårsdagen akkurat.. Tror de fleste som har oss på snap fikk med seg alt av hva som skjedde i går! Men nå

                                                            • Ingen kommentarer

                                                            Noe du ikke visste om meg

                                                            • 18.09.2014 kl.20:29

                                                            • * Jeg har noe som heter PTSD posttraumatisk stress syndrom . Det er noe man kan få når man har opplevd noe tramatisk f.eks krig. Det kan enten gå to veier, du blir enten veldig redd for alt mulig, eller så blir så veldig sinna! Jeg fikk den sinte versjonen, har null konsentrasjon, blir fort sint. Jeg talker virkelig ikke at noen står bak meg, så de fleste av de lærerene jeg hadde når jeg gikk på skole elsket å irritere meg ved å stille seg bak meg selvom jeg ba de om å slutte flere ganger, så det endte jo opp med at jeg ble kastet ut av klassen endel ganger fordi jeg ble så sint.. Man sliter med søvnen når man har det og er gjerne oppe hele natten og sover om dagen.

                                                              * Jeg er fryktelig mørkeredd, jeg begynner nesten alltid å gråte i mørket.

                                                             * Jeg så bestefaren min når jeg var liten, og han døde før jeg ble født.. Jeg har opplevd flere ganger at jeg har blitt hjemsøkt.

                                                             * Når jeg var yngre så spilte vi spiritisme på et av speilene mine, noen dager senere knuste speilet midt på natten uten noe som helst grunn (spilte aldri det spillet igjen etter det da)

                                                             * Jeg er veldig godtroende med alle og gir alle en ny sjangse til å bevise meg noe annet en hva jeg har hørt eller oppleved med dem. 

                                                             * Men når alt kommer til alt, så stoler jeg ikke på noen.

                                                             *Jeg har høydeskrekk, den kom med alderen for å si det sånn..

                                                             * Jeg har mine perioder der jeg alltid må være med noen, også får jeg noen perioder der jeg bare vil være alene utenom å snakke med noen.

                                                             * Jeg er egentlig en kjæreste-jente. Har aldri gått så lenge uten kjæreste som det jeg har gjort nå! Og det er bare et halvt år haha.

                                                             * Jeg skulle egentlig bodd i USA, men droppet det for en jeg var sammen med..

                                                             * Jeg er en typisk "hopless romantic" 

                                                             * Jeg klarer ikke juge, ender alltid opp med å fortelle sannheten hvis jeg starter å juge.

                                                             * Hvis noen forteller meg at jeg ikke kan klare en ting, så skal jeg alltid bevise de det motsatte.

                                                             * Jeg har faktisk "neger" krøller, haha! Retter det ut hver dag, men de gangene jeg ikke gjør det spørr folk meg om jeg har familie fra utlandet.

                                                              

                                                             Flere som føler det samme? Eller har en syk tvangstanke de ikke klarer å gi slipp på?

                                                              
                                                             • 6 kommentarer

                                                             Celfiè monday

                                                             • 15.09.2014 kl.19:32


                                                             •                                                                Jeg ligger jo som en slakt i sengen min etter helgen, så jeg slenger ut litt Celfiè's. Skal snart sjekke litt hvor det er ledige jobber i Oslo, så jeg har en deltid/fulltidsjobb ved siden av det jeg driver med, for kan tenke meg det blir endel mer utgifter når jeg flytter til Oslo. Men alt jeg klarer å tenke på nå er cupcakes.. Ser på tv der de driver å lager cupcakes og jeg blir så påvirket av det, får alltid lyst på det når jeg ser det på reklame eller tv. Jeg kan motstå alt utenom fristelser. Hvertfall nå som jeg er småsyk og syntes synd på meg selv så er det lov.

                                                               

                                                              Hva har du gjort i dag? Flere som er syke?

                                                              • Én kommentar

                                                              Snipp snapp snute

                                                              • 13.09.2014 kl.17:43


                                                              • I går så skulle Caroline, Charlotte og jeg ha en rolig kveld i Drammen, men etter mye surr og morro, så vendte vi snuta mot Oslo! I dag derimot ligger vi langflate i sofaen med svidd kredittkort og angrer etter gårsdagen..

                                                               Jeg kjøper jo alltid noe surr dagenderpå eller etter et parr glass med vin.

                                                               To be continued

                                                               • Ingen kommentarer

                                                               Oslo jakten

                                                               • 05.09.2014 kl.21:58


                                                               • Vinneren av Hair Extensions konkurransen fra Beauty of Hair ble Martine Ødegården, så gratulerer så mye til deg :)

                                                                 

                                                                 

                                                                Bildet er fra en fest hjemme hos Charlotte.

                                                                 

                                                                Visning jakten til Madde og meg staret i dag. Haha, som vi travet å surret rundt i Oslo isted.. Vi møtte så mange rare folk, og en fyr gikk i Opra tunellen og en annen ranet en bank nesten rett ved oss, en av meglerene vi skulle møte prøvde å få oss til å gå Oslo rundt for å skaffe nøkkelen til leiligheten VI skulle se på så vi bare stakk fra den visningen! Mens vi ventet på de forskjellige visningene, så tuslet vi igjennom Bogstadveien der jeg spurte Madeleine om hun kunne hjelpe meg med å ikke kjøpe noe som helst mens vi gikk innom de forskjellige butikkene, men etter allerede første stopp på Bik bok endte både hun og jeg ut med hver vår pose, like dumme og blide begge to.

                                                                Har ikke gjort noe annet enn å ligge langflat i sengen etter jeg kom hjem, for vi har jo gått frem og tilbake fra Bygdøy allè - Frogner til majorstuen omhverandre for visningene var jo selvfølgelig på hvert sitt sted hver gang. Også fant jeg ut at jeg nesten ikke har tatt noen bilder fra denne dagen, så da ble det et veldig kjedelig innlegg.. Men jeg er så utrolig sliten også skal jeg opp tidlig i morgen, for å sminke noen til et bryllup i lillestrøm før jeg skal farte videre til venninnen min Kaia i Oslo som skal ha vin-kveld med jentene. Så nå må jeg få spist opp resten av sushi'en min og få pakket til morgendagen, og krysse fingrene mine for noe som muligens skjer i morgen som jeg vil fortelle her på bloggen når jeg kan fortelle det!!                                                                Bukse fra bik bok 599,-


                                                                <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

                                                                 

                                                                • Én kommentar

                                                                Vinn gavekort på 1000,-

                                                                • 04.09.2014 kl.23:36


                                                                •  

                                                                 Nå skal jeg ha enda en konkurranse, der vi kan vinne et gavekort på 1000,- hos enten Nelly, motehuset, bli vakker, mpx, zalando eller gymgrossisten.

                                                                 Alt du trenger er å gå inn HER så registerer du deg og i BLOGGKODEN skriver du ---->  blogg2 <----- 

                                                                 Så det vil bli seende ut som dette:

                                                                 Fornavn: Karianne Vilde

                                                                 Etternavn: Wølner

                                                                 E-post: kariannevilde@gmail.com

                                                                 Bloggkode: Blogg2

                                                                 Ønsker gavekort fra: (det du selv ønsker) 

                                                                 Du skriver selvølgelig ditt navn og epost :)

                                                                  

                                                                 //ADD//

                                                                 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                  


                                                                 Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Zen kundekvelden, der Erlend Elias viste makup teknikker, Fred Hamelten viste bryn teknikker og Anne Kristin Hognestad snakket om de gode sidene av Botox og mange andre var der og snakket om hår og styling. Selv har jeg sagt at jeg aldri skal ta botox, men hun snakket om at botox hjalp mot migrene noe jeg sliter utrolig mye med.. Får migrene av alt, kan få det bare av at noen lukter svette (haha) sykt men sant. Også hørte jeg det var snakk om at botox hjalp mot skjæring av tenner? Hvis jeg ikke hørte feil, og jeg skjærer tenner som en gud, holder alle venninne mine jeg sover med oppe om nettene. Så ja det er kanskje en mulighet at jeg kan vurdere det hvis det hjelper mot mine små problemer. Hva syntes du om botox, juvederm eller lignende?

                                                                 Disse duftene koster rundt 2000,- hvis jeg husker riktig men de lukter helt fantastisk godt, forelsket meg helt i disse luktene.
                                                                 Vi fikk også med oss en liten goodibag, noe som er alltid like spennde å prøve ut.                                                                 Så kjøpte jeg meg denne øynebryns pennen fra Fred Hamelten som visstnok skal være den beste. Det er nesten akkurat det samme som en mascara, så man slipper å bruke pensel og farge. Så har man heller alt i ett som visstnok skal gjøre øynebrynene perfekte. Skal få lagt ut en sminkevideo der jeg bruker denne når jeg har fått øvd meg litt på den. Pris 250,- 

                                                                 Nå må jeg legge meg for jeg skal opp kl 09 i morgen for å dra på visninger! Håper leilighetene er slik vi har håpet.

                                                                 Hva tenker du om botox mot problemer? Har du prøvd det før for migrene eller skjæring i tennene?

                                                                 • 2 kommentarer

                                                                 I don't want this christmas

                                                                 • 03.09.2014 kl.15:06


                                                                 •  
                                                                   

                                                                  Noe som er så utrolig trist å tenke på er at bikini, sommeren, strendene, sommerdrinkene, sommernettene, sommerflørten, sommerfargen, Ja alt med sommer er over.. Nå er det jakke og bukser på byen, forkjølelsen har begynt å smyge seg inn og jeg har vært sengeliggende i 3 dager nå.. Hvor ble sommeren av? Husker alle klagde over varmen for litt siden, men det var ikke meningen at den skulle forsvinne så fort?  Det er 3 månd til jul og det er virkelig ikke noe jeg har gledet meg til..

                                                                  Desember for 5 år siden feiret jeg julaften i London med faren min der vi for første gang fikk vite at han hadde fått kreft og han mest sansynligvis ikke kom til å leve juleaften 2014. Han ble diagnosert med leukemi - blodkreft. Får bare krysse fingerene om at alle legene har tatt feil og at han skal klare enda flere år :) Nå har sykehuset faktisk åpnet besøkstiden, så nå skal jeg runde av her og hoppe i dusjen for å dra ned på sykehuset for å besøke han og se om alt står bra til med han.

                                                                   

                                                                   

                                                                   

                                                                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                  Det er sjeldent jeg henger meg veldig opp i hvor klær er fra, men denne gangen klarer jeg virkelig ikke få det ut av hodet hvor denne genseren er ifra!! 

                                                                  Er det noen som vet hvor genseren til Sophie Elise er fra? Det er akkurat en genser som dette jeg ønsker meg og som sikkert alle vet så elsker jeg Rosa og leopard, så denne er jo et must for meg..

                                                                   
                                                                   

                                                                                                                                      
                                                                  • 3 kommentarer

                                                                  Rise and shine, it's sunday funday

                                                                  • 31.08.2014 kl.16:34


                                                                  • Snakk om å være sliten i dag da fullt kjør 24/7 så innrømmer at det er utrolig deilig å tenke på at jeg bare skal slappe av i hele dag. Må nok få fikset tommelen min også siden den spjæret i overigår.. Blør jo konstant fra negelen siden neglen gnager inn i huden! Gud for en smerte det skal være fortsatt da?

                                                                   Håper du har hatt en fantastisk helg og får en fin søndag ----> nå må jeg få i meg litt mat, noen tips? (Vegetar såklart)

                                                                   • 2 kommentarer

                                                                   Don't think i could forgive you

                                                                   • 28.08.2014 kl.19:49


                                                                   • Kjole fra desigual // kimono finner du HER
                                                                    Jeg dro jo på bransjefest/ casting kick off i går kveld når jeg ikke hadde så utrolig god tid til å blogge. Men jeg kom jo forsent til desigual butikken, for den stengte 19.00 og jeg var der 19.15, veldig typpisk meg at jeg aldri får beskjed om når ting stenger har jeg fått med meg. Men sjefen åpnet "showrommet" for meg, så jeg kunne plukke ut det jeg ville ha på meg på eventet. Det jobben gikk ut på var at jeg skulle gå rundt i desigual klær og se "bra" ut, å få så mange drinker jeg ville å mingle med folk! (ja, ganske så grei jobb vill jeg da si) Så kom heldigvis kompissen min Mathias og en kompiss av han innom der vi var så jeg fikk meg noen drinking-buddies. Så vi endte med å dra fra bar til bar ja på en onsdag.. Men jeg fant jo ut senere den kvelden at etter et parr drinker så hadde jeg sagt ja til å jobbe i dag tidlig, så ja jeg måtte opp 08.00 i dag tidlig for å jobbe på showrommet, jeg skulle egentlig være modell for klærne men kjøperne kunne ikke komme. Så da endte jeg opp med å skanne alle klærne, veskene, smykkene, ja everything som var der inne så det var ganske deilig å kommet meg hjemmover til Drammen, cocoD og sengen min isted. Det er jo full fart igjen allerede i morgen! Det fant jeg ut nå mens jeg skrev dette her, jeg trodde faktisk jeg hadde enda en dag og komme meg på, men jeg skal være servitør for et firma i morgen med to venninner, før jeg drar videre til Oslo igjen jaaaa for å ha jentekveld hos Charlotte både på fredag OG lørdag! Hun er alene hjemme hele helgen (kjærestefri) så da stepper jeg inn og er kjæresten hennes for helgen - knis. 

                                                                    Det er endel som spørr meg om jeg blir sliten av å farte så mye og ja jeg blir jo det på en måte, men det er akkurat slik jeg vil ha det hvertfall nå mens jeg er ung. At jeg ikke vet hva morgendagen bringer at det alltid er fart og spenning og at jeg kan bli med på nesten hva som helst. Ja jeg kikker faktisk på flybiletter og hotell i utlandet nå, føler det er snart på tide med en liten reise igjen. Skal bare finne meg en reisekamerat! You join?

                                                                    Forresten så kom jeg på at jeg har et stort bitemerke på armen min!! Det er nå blått og rødt og gjør så utrolig vondt, det fikk også veldig mye oppmerksomhet i går siden jeg hadde på meg kjole så utrolig mange spurte meg om hva som hadde skjedd. Nei jeg har ikke blitt banket, men jeg har blitt bitt - Don't think i could forgive you

                                                                    Det var altså dette jeg har drevet med i flere timer i dag med en fin bakrus og null søvn. Men var deilig å få kommet seg ut og tjent enda litt penger da.

                                                                    Hvordan var dagen din?                                                                    • Én kommentar

                                                                    Those glam days

                                                                    • 26.08.2014 kl.11:24


                                                                    • En av fotografene mine har akkurat lansert sin egen nettside, den finner du HER, gi han gjerne tilbakemeldinger på hvordan du syntes siden hans er.

                                                                     Her er noen bilder han har tatt av meg på forskjellige shooter.

                                                                      

                                                                      Hva syntes du om fotografens bilder? 

                                                                     • 6 kommentarer

                                                                     Elvefestivalen

                                                                     • 25.08.2014 kl.08:22


                                                                     •  

                                                                      På Fredag spiste jeg middag på Glass med gode venner. Veldig rart å være ute i Drammen igjen faktisk, vi har jo bare holdt oss i Oslo.

                                                                       

                                                                      Genser er fra sheinside og og du kan finne den HER 

                                                                      Skjerf: Guess

                                                                      Bukse: Cubus

                                                                      Topp: Guess

                                                                      Sko: Jeffrey campell 

                                                                      Veske : LV

                                                                       

                                                                      På Lørdag feiret vi bursdagen til Anniken, som ble 18 år. Her var det veldig god stemning med mye lek og morro.

                                                                       

                                                                      De prøvde å ta outfitt bilde av meg, men det funket jo veldig dårlig.. 

                                                                      men kjolen er fra Miami, Florida (husker ikke konkret hvilken butikk)

                                                                      Poncho : Flyplass i Paris eller London (litt usikker der også faktisk)

                                                                       

                                                                      Alle bildene ble veldig dårlige, men jeg måtte velge ut de "beste" for å ha noen bilder til å legge ut her.

                                                                       

                                                                      Var du i Drammen under elvefestivalen?

                                                                      • Én kommentar

                                                                      Loppemarked

                                                                      • 13.08.2014 kl.19:26


                                                                      • I morgen, Torsdag 14 august så er det mulighet for å komme på loppemarked hos meg på konnerud! Jeg skal selge alt fra, klær, sko, jakker, skjerf, vesker, deksler, filmer så og si alt man kan finne i et rom.

                                                                       Prisene er veldig greie, så du får kanskje kjøpt noe du trenger eller ønsker deg til en grei pris. Ta deg turen innom for å se om du finner noe du trenger da vell.

                                                                       Mye av det har jeg bare brukt 1 gang, og noe har jeg aldri brukt før. Kjapp deg før akkurat det du ønsker deg blir borte.
                                                                       Adresse: Krutthuset 9, 3030 Drammen

                                                                       Ses vi?

                                                                        

                                                                       • 4 kommentarer

                                                                       Gaver til alle

                                                                       • 06.08.2014 kl.18:03


                                                                       •  

                                                                        Må bare si at jeg faktisk trente i dag!! Ja, rett etter jeg haddde vært i møte med banken så dro jeg på treningstudio med Kaja. Wææ, ble lei etter 30 min da, men jeg skal faktisk melde meg inn på et treningssenter, jeg må bare finne en som kan dra meg opp fra sofaen og legge opp en plan for meg som jeg kan følge. For jeg er ikke så veldig strukturert av meg, iogmed at jeg velger min egen arbeidsdag selv så er det veldig lett å bare surre rundt å ikke gjøre så veldig mye fornuftig. Men jeg skal sette meg mål og skaffe meg en PT og få kommet igang. Driver å tenker nøye igjennom om å bli vegiterianer siden alle rundt meg har plutselig blitt det, og jeg så en fryktelig film i går der de viser hvordan dyr blir slaktet og torturert for at vi skal spise kebab og div kjøtt! Helt utrolig hvordan denne industrien holder på, hva er vitsen med å torturere og drepe uskyldige dyr? 

                                                                        Hva syntes du om dette?

                                                                         

                                                                         

                                                                        Men jeg må bare si at jeg elsker virkelig gaver, eller generelt nye ting! Så da Kaja kom med bursdagsgaven min i sted så blir jeg jo alltid i lykkerus. Ja, jeg hadde bursdag i mai men Kaja er alltid treg med å levere gaver.. Noe som passet meg veldig fint for da kan jeg få litt smågaver året rundt. Såå nå skal jeg legge over den sminken jeg bruker til hverdag i den nye sminkepungen min, selvom jeg egentlig har over 200 sminkepunger? Men jeg blir fort lei ting, så er veldig glad i å bytte etter en liten stund.

                                                                         

                                                                        Shorts // Guess

                                                                        T-shorte // Three - sixty - five

                                                                         

                                                                        Nå har jeg faktisk samlet utrolig mye ting, klær og dilldall pakket og klart til at jeg skal ha et loppemarked, så det er bare å holde seg oppdatert på når jeg skal ha det. Ting vil koste helt ned til 5 kr tilogmed og noe gir jeg bort. Vil bare bli kvitt ende ting for å få mere plass og veldig greit med litt ekstra penger.

                                                                         

                                                                        - KV

                                                                        • 8 kommentarer

                                                                        Mann over bord

                                                                        • 03.08.2014 kl.18:16


                                                                        • I går så dro jeg på en spontan "piratfest" på en båt i Oslo. Var jo veldig sliten fra dagen før, men det ble en veldig koselig båttur med veldig god stemning!

                                                                         Møtte også tremeningene mine som jeg ike har sett på en veldig lang tid, så det var veldig koselig å dra ut på byen med de også :)

                                                                          

                                                                         Nå skal jeg bare ligge i dvale helt til i morgen.

                                                                          

                                                                         Hvordan var helgen din?

                                                                         • 6 kommentarer

                                                                         Farmen next

                                                                         • 01.08.2014 kl.22:35


                                                                         •  

                                                                           

                                                                          #sliten!! Stod opp grytidlig i dag for å dra innom Gambit PR byrå, for å hente litt contry klær til denne shooten, så tusen takk til dere for utlån av klær!

                                                                          Så surret jeg rundt i Oslo, og plukket opp venninnen min Kaia. Der hun var så snill og ville bli med meg på shooten for den nye plata til Gaute Grøtta Grav.

                                                                          Jeg skulle jo være både makeup artisten, hår, stylisten og modellen. Så må bare si at jeg multitasket ekstremt mye i dag.

                                                                           

                                                                          Her er litt backstage bilder fra hva vi har drevet med i dag.

                                                                           

                                                                          Ekstra fotografen : Martin Stamnes                                                                          my drum <3

                                                                          Fordi vi elsker dobbelthake ;DD


                                                                           

                                                                          Sykeste utsikten på veien hjem!

                                                                           

                                                                          Legg til den nye låta til Gaute i spillelisten din på spotify.

                                                                           

                                                                          Mer bilder og info kommer senere, ha en super kveld videre.

                                                                           

                                                                          - KV

                                                                          • 2 kommentarer

                                                                          Capture the moment

                                                                          • 31.07.2014 kl.15:19


                                                                          • En photoshoot jeg hadde denne uken her. Fotograf: Nicolai Saxegaard

                                                                            

                                                                           Det var full storm i Drammen da vi tok disse bildene, med kraftige skyer, lyn og torden.

                                                                            

                                                                           Bikini er fra victorias secret.

                                                                           Kjolen er fra sheinside som du finner HER

                                                                           Jeg har blitt så utrolig fasinert av skyer i det siste.. De er så beroligende og det er egentlig bare fantasien som kan sette en stopper for hva skyene blir til. Simen og jeg tok også en kjøretur til Oslo i dag. Vet ikke, men noen ganger ender vi bare opp med å kjære i evigheter, kanskje mest fordi han er så glad i R8'en sin.

                                                                            

                                                                           Nå har jeg hatt endel modell oppdrag, bolig jakt, møter med banker og en haug av regninger å betale.. Noen ganger skulle jeg bare ønske jeg var en 10 år gammel problemfri jente, alt man tenkte på da var hvem sin tur i vennegjengen til å kjøpe godteri på skolen..

                                                                            

                                                                           I morgen må jeg opp tidlig for å skaffe klær til en musikkvideo jeg skal både style, sminke og være med i. Dette vil finne sted i Lillehammer, så ja det blir litt av en stressfull dag i morgen. Kan komme mer med det senere om hva det handler om.

                                                                            

                                                                           Føler du også presset av å bli voksen? Blandt annet betale studielån, huslån og kanskje noen også har billån også og betaler mobilregningene?

                                                                           • 2 kommentarer

                                                                           Growing up

                                                                           • 28.07.2014 kl.12:14


                                                                           •  

                                                                            Nå har jeg krampe i fingrene etter leting etter leilighet, jeg har jo virkelig innstilt meg selv på å kjøpe leilighet og ikke leie.. Men det er ikke så mange leilgheter der jeg kikker, som har to soverom til under 3 mill, og jeg trenger jo virkelig walk in closet! Har aldri levd uten det før, men det er vel kanskje en av ulempene av å bli voksen det også da, at man ikke kan forvente alt her i livet og at man må nøye seg med at plassen blir mindre, pengene blir brukt på husleie og ikke klær, at det blir mindre av ferier og mer av jobbing. Men jeg er veldig klar for det nå, nå som jeg er 20 år og stå på egene ben med egen leilighet til Cocodoggen og meg. Bil har jeg allerede, men det blir vel kanskje litt mindre kjøring med den hvis jeg flytter til Oslo..

                                                                            Jeg flyttet ut første gang for meg selv da jeg var 16 år men da bare leide jeg, så det var jo veldig bortkastet penger, jeg satt jo ikke igjen med noe utenom at jeg har et rom hjemme fullt av div ting til hus/leilighet som vil komme veldig til nytte hvis jeg får kjøpt meg en leilighet.

                                                                             

                                                                            Det var jo enten flytte til Frankriket eller kjøpe leilighet, men altså hvis man kjøper kan man alltids leie den ut hvis jeg vil ut å fly i verden, det er jo mer en stopper at man leier en leilighet hvis man plutselig vil reise da tenker jeg.

                                                                            Nå har jeg samlet sammen en haug med klær, smykker, sko, vesker, skjef, bagger osv, som jeg skal selge! For det første for å få litt ekstra penger, også har jeg ikke plass til det hvis jeg flytter ut.. Jeg har ALTFOR mange ting som egentlig alle vet, så jeg har dratt meg selv litt i nakken og fått rotet meg til å samle alt sammen som ligger i en stor haug inne på walk in rommet mitt.

                                                                            Siden jeg har så mye er det best å ha et lite loppis, for blir nok for mye å ha som en salgsblogg, er altfor mye å sende. Så jeg får bare planlegge en fin dato og sted der jeg får solgt det meste.

                                                                                                                                                         (Bildene er fra en jentekveld vi hadde på fredag)                                                                            Har  du kjøpt en leilighet/hus før eller vurderer du det også?

                                                                             

                                                                             

                                                                            Nå skal jeg gjøre meg klar for en ny fotoshoot til i kveld #sliten

                                                                             

                                                                            - Vi snakkes <3 KV

                                                                            • 6 kommentarer

                                                                            Slik tar du bedre bilder av dama di, episode 2 BIKINIBILDER

                                                                            • 26.07.2014 kl.11:49


                                                                            •  

                                                                             Du finner direkte link til episode 2 på side3.no HER (Slik tar du sexy bikinibilder)

                                                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                              

                                                                             Her er bildene fra episode 2, der vi hadde bikinishoot. Jeg ville ta bilder som ikke ble tacky og veldig standar bilder fra en strand..

                                                                             Hva syntes du om bildene?

                                                                              

                                                                             Følg med i neste episode, da kommer det akt bilder.

                                                                             - KV

                                                                             • 16 kommentarer

                                                                             A picture last longer - Episode 1 er nå ute på side3.no

                                                                             • 24.07.2014 kl.23:03


                                                                             •  

                                                                              Nå kan du se episode 1 om ;Hvordan ta bedre bilder av dama de på side3.no

                                                                              For å se episode 1 kan du trykke HER    (Slik tar du bilder i magasinkvalitet)

                                                                               


                                                                               


                                                                                                                                                                                                                                             

                                                                              Følte meg ikke veeldig fresh på denne shooten her da, hadde gått å trasket rundt i Drammen i stekende varme og sterkt lys fra solen, men sånn her ble altså bildene vi tok med et enkelt kamera.

                                                                              Hva syntes du om serien så langt? Og hva syntes du om bildene?

                                                                               

                                                                              Episode 2 kommer ut fortløpende.

                                                                              • 9 kommentarer

                                                                              Bildedryss fra shoot

                                                                              • 21.07.2014 kl.20:08
                                                                              •  

                                                                               Nye bilder fra en photoshoot jeg hadde forrige uke i oslo.

                                                                               Fotograf: Nicolai Saxegaard lik gjerne siden hans for daglige oppdateringer HER

                                                                                

                                                                                

                                                                               Hva syntes du om bildene?

                                                                               • 13 kommentarer

                                                                               Bildedryss fra søndagen

                                                                               • 01.07.2014 kl.18:09


                                                                               •  

                                                                                Her er noen av bildene fra dåpen Christi og jeg var i på søndag. 

                                                                                 

                                                                                Ha en strålende mandag videre! Kommer snart en konkurranse her på bloggen. 

                                                                                 

                                                                                 

                                                                                 

                                                                                • 8 kommentarer

                                                                                Sunny days

                                                                                • 30.06.2014 kl.11:42
                                                                                •  

                                                                                 Har ikke fått oppdatert bloggen før nå for altfor mye har skjedd disse siste dagene. Jeg som hadde trodd jeg skulle få tid til alt disse dagene...

                                                                                 Dro på bursdag på lørdag til Maren som fylte 20 år, før vi tok turen videre til Glass!

                                                                                 Det var kjempe koselig at vi alle 94 jentene var samlet igjen og mimret tilbake, så når vi kom til byen skulle jeg også møte på Christi siden hun skulle sove hos meg siden vi skulle opp tidlig i en barnedåp (mer om barnedåpen kommer senere)

                                                                                  

                                                                                 Så etter dåpen i går skulle jeg endelig få satt meg ned for å blogge litt, men da ringte Kaja meg og spurte om jeg ble med ut til byen for å spise, så da hoppet jeg ut av bunaden og inn i litt lettere klær.

                                                                                 Etter vi hadde spist så dro vi på legevakten "JA", Kaja tråkket over på lørdag, så vi skulle bare sjekke opp benet litt. Når vi går ut fra legevakten så blir vi jo vitner til at en gutt på 15 år blir kjørt på og bilen stikker av og holder på å kjøre på meg, så jeg må hoppe ut av fotgjengefeltet for å ikke bli truffet av bilen selv, så løper vi bort til åstedet og hjelper til.

                                                                                 Så kommer jo ambulanse, politet og DT og vi blir jo stående en lang stund for avhør og diverse.

                                                                                 Les mer HER (kommer mer senere)

                                                                                  

                                                                                 Ble vekt av DT i dag tidlig for å fortelle min sak litt bedre, så 3 minutter etter jeg hadde lagt på med DT så ringte politiet, så nå skal jeg nedom en tur der til for å forklare de litt mer av hva jeg så. Heldigvis fikk de tatt mannen veldig fort etter våre raske beskrivelser av bilen og de som satt i bilen.

                                                                                 Nå skal jeg fikse meg litt og få dratt ned på politistasjonen før jeg får lagt ut et nytt innlegg.

                                                                                  

                                                                                 Hvordan har dine dager vært? Og hva syntes du om denne hit and run saken?

                                                                                  

                                                                                  

                                                                                 • 4 kommentarer

                                                                                 You fight I fight - Oslove

                                                                                 • 08.06.2014 kl.22:12


                                                                                 • Anniken og jeg skulle ha en rolig kveld i går, siden jeg var så utslitt.. Men nei, rundt kl 11 tiden satt vi begge halvveis fikset i bilen på vei innover til oslo. Vi er begge like spontane og opplevelse lystene så vi dro med en klype salt uten noen forhåpninger og endte opp med ubeskrivlige minner som vi kommer til å le av lang tid i fremover.                                                                                  Charlotte var så utrolig full, så vi droppet nachspielet for å passe på henne imens, og for at hun ikke skulle sove på gangen.. For Johan hadde jo sovnet og låst døren så vi kom oss ikke inn til leiligheten..

                                                                                  Etter endel timer med banking på dørene og hjulpet Chralotte rundt omkring, så skulle Anniken og jeg prøve å banke på døren en siste gang. 

                                                                                  Men hun legger seg ned i trappen og venter på at jeg skal banke på døren, så legger jeg meg ned i fanget hennes for å "slappe" av litt!

                                                                                  Kl 6 våkner jeg iskald i trappen utenfor leiligheten til Charlotte og Johan, og spør Anniken om vi skal legge oss i bilen. 

                                                                                  Har ingen anelse om hvorfor Mathias lå i gangen med oss, men hver eneste gang jeg ser det bildet der han ligger der i gangen med krykkene klarer jeg faktisk ikke slutte å le.

                                                                                  HAHA. Vi sov i bilen til kl 12, helt sykt at vi klarte å sove så lenge faktisk.

                                                                                   

                                                                                  Tusen takk for en utrolig koselig kveld med så mye latter og utrolige fine minner. You fight I fight - Det er virkelig motto vårt når vi er på byen.

                                                                                                                                                                     • 4 kommentarer

                                                                                  Bilder fra shoot

                                                                                  • 05.06.2014 kl.12:27


                                                                                  •  

                                                                                    

                                                                                    

                                                                                   Forrige uke var jeg på shoot hos Remi ZoDz Salievski 

                                                                                   Klær fra Killer Brigade, du finner klærene HER

                                                                                    

                                                                                    

                                                                                   Også har jeg helt glemt å legge ut den ene musikkvideoen jeg har sminket i.

                                                                                   Take a look and enjoy
                                                                                   • 7 kommentarer

                                                                                   Blondes have more fun

                                                                                   • 12.05.2014 kl.18:01


                                                                                   •  

                                                                                    På lørdag feiret jeg Charlotte Larsen i Oslo. Fy fader og fulle vi alle sammen ble.. Haha det var en utrolig koselig prinsesse bursdag med mange søte jenter.

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     
                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                                                         Xzibit var også på samme utested som oss, og kan bare dele med dere at det ble en sinnsykt bra kveld med en smule for mye alkohol. 

                                                                                                                         Når jeg ble sjenk et av Xzibit med både 4 tequila shots på rad og en del champanige

                                                                                    så var det  en jente som klikket og kastet glass på de andre jentene, så stakkars Caroline måtte sy.. Når jeg møtte på jentene i gangen så stod alle med blod fra topp til tå og var helt fra seg..

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                    Jeg endte senere opp på et nachpiel uten de andre jentene jeg var på bursdag med, jeg trodde jeg hadde blitt med Charlotte og Christina, men Nina hadde tatt hånd om meg,

                                                                                    siden jeg stod i oslo med ødelagt sko, revet opp topp, knust iphone og dekselet var helt total vraket RIP til alle tingene mine som gikk tapt den kvelden der.. Jeg bråvåknet på sofaen til Nina og Stanley

                                                                                    rundt 10 tiden, og hadde virkelig ingen anelse om hva som hadde skjedd. Jeg hadde bare plutselig sovnet der, kanskje ikke så rart med så lite søvn jeg hadde fått de tidligere dagene da..

                                                                                     
                                                                                     

                                                                                     

                                                                                     

                                                                                    I går tok jeg også utfordringen om å bade, fy fader så kaldt det vannet var.. Jeg gjorde det klokken 3 om natten, så det var jo utrolig mørkt og skummelt både i vannet og skogen rundt meg..

                                                                                    De som bodde rundt inntakeren måtte vell tro at noen druknet der, for jeg skrek en del.. Jeg er jo så mørkeredd og redd for fisk og alt som lever i vannet, så rett før vi startet å filme så spottet jeg en stor fisk under meg,

                                                                                    så det var like før jeg svimte av ned i vannet!

                                                                                     

                                                                                    For å se badevideoen kan du gå inn på facebooken min HER


                                                                                    tell me don't to do something i'll do it twice and take picture

                                                                                    • 2 kommentarer

                                                                                    Aldri følt meg så jævlig før..

                                                                                    • 02.05.2014 kl.02:52


                                                                                    • Jeg har virkelig ikke følt meg så ille som det jeg gjør nå.. Jeg vrir meg rundt i sengen av smerter i hele kroppen, feber, halsen er sår, nesen er så ille, kjennes ut som om ørene mine skal sprenge, det er vondt for å puste, leddene mine gjør så vondt og på toppen av det hele så er armen min utrolig vond.. Jeg er tom for nesespray og smertestillende så jeg lurer virkelig på hvordan det blir å jobbe i 6 timer i morgen.

                                                                                     Jeg ligger faktisk her i sengen og gråter å jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre av meg! Når kommer det inn en engel som redder meg? 

                                                                                     Det eneste jeg har vært ute av huset i dag er når Stine og Rije kom og hentet meg for at vi skulle spise litt siden jeg ikke har klart å få i meg noe mat i dag, har bare sovet. Men nå har jeg så utrolig vondt at jeg ikke klarer å sove heller.

                                                                                     I wanna touch you

                                                                                      

                                                                                     Kan sende inn trøste stemmer på Brun og blid konkurransen send kodeord BB17 til 2030 koster 5,- per melding. 

                                                                                     Hvis jeg vinner vil jeg bli den nye frontfiguren for Brun og blid og jeg vil også vinne 500.000 ,-

                                                                                      

                                                                                      

                                                                                     Det er i tider som dette man kunne ønske man hadde en kjæreste hehe, men jeg har jo nå smittet Stine stakkars, så da kan jo hun komme og pleie meg litt.

                                                                                      

                                                                                     Er det flere som er syke nå? Eller er det noen som har noen tips til meg? 

                                                                                     • 7 kommentarer

                                                                                     Søndags trippen

                                                                                     • 08.04.2014 kl.13:47


                                                                                     • Jeg fortalte jo at vi jentene skulle dra på Kina'n på søndag, så etter vi hadde vært der tok vi vår standar søndags TRIP rundt i Drammen, vi dro også opp til spiralen men var der bare i 15 min fordi det var en haug av kjærestepar som tok selfies der oppe..

                                                                                      Det er ganske koselig å ha venninner man bare kan være et lite barn med, surre rundt i flere timer med og fortsatt ha det gøy! Stine og jeg sov jo sammen så vi våknet opp tidlig for så å hente de andre og var vell hjemme i sengs igjen halv 2- 2 tiden etter å bare ha kjørt rundt å surret..

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                      Ukens sterkeste og beste!!

                                                                                      Denne prisen skal den aller kjæreste Bettina Burud få!
                                                                                      En mer sterk og fantastisk jentene som henne skal man faktisk lete lenge etter. Jeg har ikke noe negativt å si om henne og hun fortjener kun det beste av alt. Denne jenta er jeg så utrolig glad i og jeg kommer alltid til å stille opp for henne uansett hva. Så bein i nesa som denne engelen har er det flere som burde hatt.. Hun tenker alltid på alle andre, hun stiller alltid opp hvis det er noe og hun har det mest smittsomme smilet man noen gang kan se.

                                                                                      Hun er virkelig mitt forbilde og en av mine beste venninner :)

                                                                                      Er det flere som har så fantastiske venner?

                                                                                      Hvem er ditt største forbilde?

                                                                                      • Ingen kommentarer

                                                                                      På tide at du begynner å tenke på det ;)

                                                                                      • 06.04.2014 kl.12:49


                                                                                      •  

                                                                                        

                                                                                       Enkelte jenter burde virkelig skjønne at et sted går grensa når det gjelder andre gutter?.. Fy faen å mer tragisk en hvertfall en enkelt jente har vært nå burde virkelig ikke vært lov! Nå er det faktisk på tide at hun begynner å tenke handlingene sine.. Nå har hun virkelig tråkket over streken at jeg blir kvalm!! Hold deg unna, det er ingen som vil ha noe mer med deg å gjøre.

                                                                                       --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                        

                                                                                       Men nok om det, i går var en ganske koselig kveld med jentene fra det jeg husker hvertfall. Jeg har jo lovet bort endel shoutouter, så jeg skal jo hvertfall gjøre det til Gustav & Folmis som var taxi drivahh <3
                                                                                       Også til selveste Hollyhood bæzzen fra Drømmen som du finner her <----- Like pagden dems her. De var også snille sjåfører i går så dette fortjener de. Gleder meg til å rulle gutter *knis* 

                                                                                       OHMY hør på sangen dems da #ikketenkpådetdeerfraDRØMMEN ;)


                                                                                       Nå går turen videre til Kina Resturanten med jentene, såå nå skal Stine aka Nora og jeg slutte å spoone og kle på oss for å hente de andre chiksa.

                                                                                        

                                                                                       Hvordan var din kveld i går? Kjenner du også en enkelt person som aldri skjønner at ett sted går grensa?

                                                                                        

                                                                                       - Karianne Vilde #ikketenkpådet

                                                                                       • 4 kommentarer

                                                                                       Be so good they can't ignore you

                                                                                       • 05.04.2014 kl.18:40
                                                                                       • Fotograf: Nicolai Saxegaard - https://www.facebook.com/nicolaisaxegaardphotography lik siden hans for flere updates.

                                                                                        Modell/Makeup/styling - Karianne Vilde Wølner

                                                                                         

                                                                                        Beklager lite blogging forresten, men har vært fullt kjør på meg hele uken. Jeg har ikke kommet til Drammen for idag for en halvtime siden, så nå skal jeg fikse meg etter en laaang og stressende dag på jobben. Skal vorse med en venninne før vi turer videre. 

                                                                                        Stine, Marthe, Marit og jeg dro jo ut på torsdag i oslo, jeg jobbet heldigvis tidlig den dagen og sent dagen etterpå, så det gikk fint selvom jeg faktisk følte meg ekstremt dritings når jeg kom på jobb kl 3 da...

                                                                                        Stine og jeg startet å drikke kl 5 på dagen, tok faktisk ikke lange tiden før vi merket det.. Jeg jobber jo hver eneste dag så jeg er jo helt utslitt men det stoppet ikke akkurat oss.. Vi dro på Dolly i fylla og kjøpte en pizza og oppførte oss akkurat slik vi gjør når vi er på fylla ;)

                                                                                        Skoene er fra DNA / Shortsen er noe jeg kjøpte på fylla i Miami / T-skjorten er fra LACE outlett / vaffeljakken er fra ZARA

                                                                                         

                                                                                        Møtte en utrolig søt bloggleser på et av utestedene vi var på, shoutout til deg <3
                                                                                        • 2 kommentarer

                                                                                        Den som kjøper denne kjolen til meg, skal jeg gifte meg med <3

                                                                                        • 28.03.2014 kl.20:34


                                                                                        •  

                                                                                         Fant denne kjolen i Miami den siste dagen jeg var der nede. Kostet bare 12.000 kr liksom NOBIGGIE......  Han som jobbet der sa hvis jeg noen gang kom tilbake til Miami så skulle han kjøpe den til meg, men han var ikke noe tess så er det noen som byr? hehehheh....... Jeg kunne faktisk giftet meg i den, guud hvorfor finnes det ikke sånne kjoler i Norge..?

                                                                                         Om jeg skal tilbake til Miami da (ikke for å få den kjolen altså)

                                                                                         Vi har åpnet outletten i dag, så jeg måtte stå opp tidlig i dag, som alle dere jeg har på snap så (kariannevilde på snap, hvis du skal sende uintr bilder, ikke vurder å legg meg til engang)

                                                                                         Jeg endte meg å kjøpe denne buksen og det ene skjørtet, kostet bare 100 ,- Så da er det bare å fylle opp gardroben! Kaia og jeg hadde det utrolig koselig på jobben egentlig, også kom Suzanne etterhvert (gæær'n albaner egentlig) hah, men gleder meg faktisk til å dra på jobb i morgen, utenom at jeg må kjøre inn til Strømmen og dra rett fra jobb på vors i Drømmen by da, men ellers blir det bra!

                                                                                          

                                                                                         Bildet i speilet// Genser fra Acne (Betzen sin) Buksen er fra Gina, Sko Ugg//

                                                                                          

                                                                                         Kom innom Strømmen Outlett Lace for en hyggelig handel, så vil du se en av oss 3 jentene der :-)

                                                                                          

                                                                                         Dere er vel kanskje sjokkert over at jeg ikke har vært så mye på fylla i det siste? Ta det med ro, blir fylla i morgen! 

                                                                                         Glemte nesten å fortelle at jeg holdt på å kjøre på en elg i går!! WÆÆ, var så utrolig skummelt.. Det er alltid jeg som har så uflaks med sånne ting.

                                                                                          

                                                                                         Hva skal du i morgen?

                                                                                                                                                                                   • 12 kommentarer

                                                                                         Fra Drømmen til Strømmen

                                                                                         • 26.03.2014 kl.22:33


                                                                                         • Nå har jeg endelig flyttet til Strømmen!! 

                                                                                          Neida, dag 1 er endelig ferdig og vi har pakket opp nesten alle klærene opp fra eskene og hengt de opp. Det er outlett salg fra 50 - 100 - 200 og 300 kr, og det er faktisk veldig mye fint der, så det er bare å ta turen til lace til outlett salg! Det var deilig å fått unna endel pappesker allerede i dag, så hvis vi blir ferdig imorgen, så åpner vi butikken allerede da.

                                                                                          I morgen skal jeg jobbe med Kaia Gulli endelig, så det blir utrolig koselig å se henne igjen. Jeg glemte selvfølgelig alt annet jeg skulle i dag, for Stine ringte og så dro vi til Frida der hun og Iselin hadde laget middag til oss. Så vi har spist en deilig middag her og snakket masse gossip slik vi alltid gjør.                                                                                          Også har jeg fått med med at mine US girls har kommet seg hjem til Norge! Så da må jeg skaffe meg litt tid for å få møtt de ogsååå <3

                                                                                           

                                                                                          Ses i strømmen!

                                                                                          • Ingen kommentarer

                                                                                          Jeg har blitt tante igjen!

                                                                                          • 25.03.2014 kl.22:41


                                                                                          • Nå har jeg endelig blitt tante til nr to, broren min og kona hans har gått 1 uke på overtid trur jeg det er nå. Så nå var det på tide at minstemann kom til verden, som vi ikke har nok av gutter i familien fra før av da. Men det blir koselig å få en liten gutt jeg kan leke med. Nå er det bare for meg å kjøpe inn enda flere barneklær, noen som har noen tips til hvor det er best å kjøpe til gutter?

                                                                                           Uheldigvis får jeg ikke kjøpt inn rosa klær og leker, men det får Linnea Sofie heller få (mitt første tante barn).

                                                                                           Det er jo ganske kjedelig at det ikke er lov med besøk på sykehuset av familien lenger, så da får jeg vente med å se han når de kommer hjem fra sykehuset. Det blir utrolig gøy å se hvem han ligner på :)

                                                                                            


                                                                                           Nå har endelig kjolene fra nelly også kommet, men den navy kjolen var altfor liten/kort den rakk akkurat under rompeballene, så etter 1 glass vin vil den ende over rompeballene og puppene ble jo presset opp til villevesten og kulle lene haken min på de..  Så  den må jeg få byttet asap! utrolig kjedelig, for det er sånne ting jeg hater å vente på eller i det heletatt retunere ting, men jeg har jo endel ting jeg må få retunert og sendt så da får jeg gjort det i i samme slengen.

                                                                                           Et lite bilde av hva jeg fikk i goodibagen fra helgen.

                                                                                           Nå ligger jeg egentlig bare i sengen og ser på tv. Er så utrolig utslitt etter en lang dag på jobben, så skal bare stelle meg og ha litt hjemme spa før jeg skal starte å jobbe på outletten på Strømmen i morgen tidlig. Så jeg håper Stine vekker meg godt i morgen, for i dag forsov jeg meg til det hun og jeg skulle før jeg skulle på jobb, hun som vet så godt at jeg sover som en stein og juger når folk skal vekke meg :P 

                                                                                           Jeg snakker i søvne så jeg husker egentlig ikke så mye av hva jeg snakker med folk om, men jeg prater helt fint med de og juger om at jeg er våken osv.. Men det stemmer fint lite for jeg trenger min skjønnhetssøvn på morningen jeg er ikke akkurat så utrolig blid resten av dagen hvis noen vekker meg dårlig.. 

                                                                                            

                                                                                           Hva har du gjort i dag? Noe spennende i vente i morgen kanskje?

                                                                                           • 2 kommentarer

                                                                                           Party - work - party - work

                                                                                           • 24.03.2014 kl.21:43


                                                                                           • // Toppen min er fra Bik Bok //
                                                                                            Elen Levon - Wild Child // dagens sang
                                                                                            Jeg har jobbet og festet veldig mye disse siste dagene, det har vært så utrolig mye som har skjedd. Og hver søndag så møtes vi jentene ved en kina resturant i Drammen for å fortelle alt som har skjedd den uken, og begynner smått å planlegge hva vi skal gjøre neste helg. Denne lørdagen som var ble vi faktisk i Drammen, jeg hadde jobbet i Oslo hele den dagen, så dro rett på vors hos Stine før vi tok turen videre til KT i Drømmen by. På morningen i går som susa Stine og hentet Iselin og meg for å ta på MCD, noe som har blitt en vane etter fylla, men når vi sitter der tidlig på morningen er det faktisk ingen av oss som husker noe spessielt.. Frida var faktisk litt for fyllesyk til å bli med oss i går, men vi dro på Kina'n senere på kvelden der Bettina og Karoline også ble med oss.

                                                                                            Vi fant ut at vi ikke skal bli kjedelige når vi blir eldre, slik de fleste blir (haha) vi skal ha fast jentekveld hver fredag der vi skal være like ville som det vi er nå..

                                                                                             

                                                                                            I dag stod jeg opp tidlig for å jobbe i Oslo, Stine og Iselin kjørte meg ned til jobben der jeg jobbet med å dele ut gratis "Youghurt" det er faktisk ikke yoghurt, men en millere versjon, den smaker sinnsykt godt så annbefaler alle å prøve denne neste gang de er på butikken. Men jeg fikk kjeft på jobben i dag av vår aller kjære Patrick, fordi jeg ikke hadde skrevet om han på bloggen før.

                                                                                            Så nå skal hunken vår få en liten shoutout! PATRICK MALMLI alle jenter, det er bare å adde han på facebook, han er litt av en kar det aldri er kjedelig å være med.

                                                                                            Så nå håper jeg han kommer med et stort smil om munnen i morgen :)

                                                                                            OG NEIII, HAHA JEG HAR IKKE TATT RESTYLANE, jeg har ingen planer om å ta det heller, men det er så mange som har lurt på det og har sagt jeg har det også forventer eller trur alle at alle bloggere har det, så jeg måtte bare dra en liten joke på det forje innlegget mitt, så bare ta det med ro alle dere som har gått rundt å sagt det. My lips are all natural ;-*

                                                                                            • 3 kommentarer

                                                                                            Valentines day

                                                                                            • 14.02.2014 kl.18:58


                                                                                            • Heihei,  Happy valentine alle sammen :)

                                                                                             I dag så fikset jeg neglene mine hos Charlotte Larsen, noe som var ganske deilig å få de fikset. Så Chanel hadde Valentines date med guttene til Charlotte bloggen hennes er ; http://charlottelarsen.blogg.no så det er bare å kontakte henne hvis du vil ha deg fine negler :) 

                                                                                             også har Chanel datet hunden til Ruttan, litt av en player hun er..

                                                                                             Simen er jo fortsatt i Las Vegas, så ingen date på meg i dag heller så #singelklubben i dag haha.. Men alltids koselig å ha gode venner, og søte Iselin som bakte kake.

                                                                                              

                                                                                             Hva skal du gjøre på kjærlighetens dag? 

                                                                                             Legg gjerne inn et hjerte her også ; http://www.dt.no/vis/personalia/greetings/5684910

                                                                                              

                                                                                             Ha en strålende dag med dine nære og kjære :)

                                                                                             • 3 kommentarer

                                                                                             Musikkvideo innspilling (Dj Broiler - Vannski)

                                                                                             • 24.10.2013 kl.11:37


                                                                                             •  


                                                                                              Makeup-artist Stine Heimdal

                                                                                              Her løp makeup artisten Stine rundt å fikset på alle under innspillingen, noe jeg snart kommer til å gjøre haha!
                                                                                              .

                                                                                              .

                                                                                              Bilder fra videoen


                                                                                              Videoen kan dere se her; 

                                                                                              Hva syntes du om musikkvideoen?

                                                                                              - Karianne Vilde
                                                                                              • Ingen kommentarer
                                                                                              Stikkord:
                                                                                             • Designet av

                                                                                              Camilla Haukjem