hits
BALISlik får du brunfargen min

 • 14.02.2018 kl.21:02


  • (Annonse - betalt innlegg)

   Jeg har testet ut TANCARE som består av en unik sammensetning av betakaroten (vitamin A) og kobber som bidrar til normal hudpigmentering og opprettholdelse av normal hud. Jeg tar betakaroten året rundt, både for å beskytte for hver eneste solstråle og få en gylden og fin brunfarge.

    

   Jeg tar 1 kapsel om dagen sammen med frokosten, og jeg merker hvor stor forskjell det er på huden etter det ble en rutine. Samtidig som det er viktig å få i seg vitaminer og næring. Du får kjøpt din pakke for kun 149,- HER // Man velger selv om man vil starte på TANCARE ca. 2 uker før du skal på feire, eller som meg - året rundt.

   Fordelen ved å gå på TANCARE er at du ikke ser ut som en engelskmann i solen når du drar til varmere strøk. Den hjelper deg ved å gjøre huden sterkere, noe som utgjør at du ikke blir like fort solbrent. Hva er verre enn en hvit og rød hud, og du ligger der som en stranda hval? .. 

    

   Har du testet ut disse før?

   • 12 kommentarer

   Breakfast with BAE

   • 05.12.2017 kl.19:23


   •  

    . Coffee - BAE - Sun - Beach .

    Er det noe jeg virkelig savner, så er det frokost-datene i Bali med Julianne.. Kaffen i hånden, surfere i vannet og solen som sakte brenner på huden din. Bedre kan man ikke be om. Det er ingen hemmelighet at jeg vil bo sydligere ved vannet. Spørsmplet er egentlig bare når dette skal skje. Vinteren, kulden. Du er ikke noe for meg. 

     

     
    • Ingen kommentarer

    Jeg tipser BALI del 1

    • 21.11.2017 kl.17:48


    • La oss snakke om Bali. Fine, varme og deilig Bali. Jeg skal gi deg mine beste tips, turist-fellene og prøve å kartlegge deg igjennom Bali. Før jeg dro, var jeg helt tom. Jeg ante nada, jeg hørte bare mange navn, men jeg klarte ikke kartlegge meg. Derfor skal jeg prøve å hjelpe deg ved å ikke gjøre de samme feilene.

     For det første Wayan - 081 856 4399 var sjåføren vår der nede. Finere fyr skal du lete lenge etter. Det var han som kjørte oss rundt i Ubud, hentet oss på flyplassen og kjørte oss til den. Han var med på reisene og opplevelsene, og satt alltid å ventet pent og stille på oss. Vi kunne TRYGT legge fra oss verdisaker i bilen hans, og han dukket opp 30 minutter før tiden, så vi aldri ventet på han. Han tar dere med akkurat der dere vil, og den mest lojale personen jeg har møtt i hele mitt liv. Han trenger sårt penger til familien sin, og det er sånne jeg gjerne vil bruke pengene mine på. Ikke minst så er det mange dårlige sjåfører der nede. Med Wayan, så vet du at han får deg trygt fra A-Å. Det er jo ingen trafikkregler der nede. Han vet så og si alt der nede, han gir dere tips og råd. Han booket også i forveien for oss, de gangene vi skulle på noe utflukter. 

     Skal du dra ned til Bali, så burde du/dere kontakte han på: 081 856 4399/ yan_anggur1@yahoo.com også må dere hilse fra Julianne og Karianne- Det er sånn typ 20 stk fra Drammen som allerede har brukt han. 

      

     KUTA

     Vi bodde i KUTA, rett ved Denpasar, som er flyplassen. Kuta blir fremstilt som det beste stedet å være, noe det en gang var - men det har blitt rene turistfellen. Du får ikke den "bali-følelsen" av å bo der. Hotellet vårt - The Anvaya Beach ressort Bali. Et 5 stjerners hotell, som var helt nydelig. Jeg elsket alle de som jobbet der, og de var der for deg på sekundet. Du fikk ikke engang lov til å bære din egen frokost til bordet, der gjorde de alt. Mer om hotellet kan jeg evt skrive senere. Men jeg føler det er mer for de som er på kjærestetur, de litt eldre kanskje, ikke hvis du er der for crazy opplevelser - på grunn av de lange strekningene og trafikken. Hotellet i KUTA var stort og innelukket, - men med en gang du satt foten din utenfor, startet maset. Mange mennesker, boder, bilder, tuting, varmen, turister, alt. Jeg er litt mer fan av roligere atmosfære, så Kuta er da ikke stedet. Folk vil ha mye penger for å kjøre deg til og fra derfra også. Så er du ikke den strengeste på pruting, så lurer de deg for alt det er verdt.. 

      

     Hvor dere burde bo:

     Seminyak- det er forsåvidt der alt skjer. Hvis jeg skulle anbefalt et sted å bo, så må det være der - da du slipper å dra så langt til ting. 

     Shangu - Seminyak og Shangu er like ved hverandre, og det er disse plassene som er "Bali". Det er her du burde være hvis du vil skal dra ned. 

     Padang Padang 

      

     UBUD

     Ubud er på fastlandet. Der har de risåkere, baliswing, elefantgård. Ikke stedet man burde bo, men besøke. Det er ingen strender på fastlandet heller, så er mer for ta en dagtur.

      

     UTESTEDER - DAY CLUB - BAR

      Sky garden - Jeg er ikke noe night-club-fan. Men vi vet at dette var den store clubben de har her nede. Det er også rooftop, og andre avdelinger i samme bygning, så man kan velge. I samme gate er det også mange pubber og barer. Noe jeg heller foretrekker. Men hvis du bare sier sky garden, har du masse utvalg allerede fra det ståstedet du er på der.

     Jeg vet at de har forskjellige dager, på samme måte som USA pleier å ha. Men La favela Bali er oppe hver eneste dag, og det er alltid like bra stemning der. (Ikke minst mange kjekke gutter. Klem) - Det var nok vår favoritt når vi ikke dro på en bar.

      

      

      potato head - Beach club - Det var her vi var på bursdagen til Julianne.

     Processed with VSCO with c1 preset

     Singel fin

     Finns Beach club

      

      

     MAT

     Strawberry fields - Burgere. "The Blame bieber burger" har blitt min nye favoritt i verden. KLEM

     Processed with VSCO with f2 preset

     Kynd Community - smoothie bowls / healthy food

     Processed with VSCO with f2 preset

     Cafe Organic - smoothie bowls / healthy food

     Processed with VSCO with p5 preset

      

     Motel Mexicola - Det er et veldig bra sted å vorse. Det er høy "guttastemning" hele døgnet, masse tequila drinker, og alle danser på bordet. Dette er altså en restaurant for den yngre generasjonen. 

     Coffee Cartel

      

      

     TRANSPORT OG APPER

     Go-Jek - last ned denne appen med en gang. Typ samme som uber, og det er så mye BILLIGERE enn å stoppe en taxi.

     Bluebird - samme som taxi, bare billigere. De er som oftest blå, og det står bluebird på de.

     Scooter - du kan både leie, og eller sitte på. De er overalt, så det er bare å gå ut i gata så vil noen stoppe deg. Derfra får du bare prute og bli enige om prisen, men de har selvfølgelig scooter på Go-Jek appen, men hvis du skal dra med en gang, vil det bli enklere å bare gå ut i gaten.

     Last ned maps.me hvis du vil bruke kart uten nett. 

      

      

     Jeg skal lage et annet innlegg om turistfellene og hvordan jeg opplevde de "standar-aktivitetene". 

     Håper noen av tipsene her vil hjelpe dere, så kommer jeg fortløpende med et nytt innlegg om tips og råd.

      

     • 2 kommentarer

     Bali vacay

     • 31.10.2017 kl.18:16


     • Kjære, gode, fine Bali. Nå er vi endelig her. I dag er det akkurat 1 år siden jeg flyttet til Los Angeles, og 1 år siden jeg feiret Julianne i både LA og Las Vegas. I år befinner vi oss i Bali. Det var en avtale vi gjorde etter et par champagneglass i Vegas, om at neste bursdag, skulle vi feire i Bali. Vi holdt mål, og nå sitter vi her med hvert vårt rødvinsglass på vårt fine hotell. Dette skal nå bli en tradisjon om å reise hvert år, samme dato. Selv etter dag to har vi opplevd en del. Etter en 24 t lang flytur, kom vi oss endelig inn på hotellet, og sovnet momentant. Bråvåknet svette og lost, men vi kastet på oss noen klær for å spise litt middag, eller kveldsmat for vår del. Jeg blir nesten overkjørt av en scooter, fordi han drev å tekstet mens han kjørte - jupp. Der stod jeg med en scooter rett foran meg. Ble ganske bråstopp fra begges sider, men vi fortsatte ferden vår, på den v a r m e øya. Vi skulle også oppleve å få strømbrudd på hotellrommet, da jeg skulle leke meg elektriker. Aldri prøv å demonter en lampe, fordi man ikke får skrudd den av. Det ble sendt 3 karer som stod innpå hotellet for å prøve å fikse problemet. 1,5 t senere, fikk de endelig fikset det, mens rommet hadde blitt en badstue..

      Dag 2 ble brukt til å steke flesket på stranden ved hotellet, for å få i gang fargen. Havet var noe av det v a r m e s t e jeg har testet? Ha ha, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, utenom at det var så varmt at det nesten kunne bli litt for mye. Dere vet når man tester lilletåa for å sjekke temperaturen, og det er litt kaldt, men du blir vandt med det? - her var det virkelig ikke skille fra den glovarme stranden, til havet. Vi så ut som to stranda hvaler der vi lå og plasket. Men godt for sjelen var det hvert fall.

       

      Vi tok oss en tur på Motel Mexicola, som vi ble anbefalt. Det er alltid stappfullt, og god liv der hele døgnet. Det er så effektivt og høyt tempo der, at du nesten fikk servert maten før du hadde bestilt. Anbefaler denne hvis du er glad i spicy og mexicansk mat, og at du liker liv og røre rundt deg. For min del, ble det litt for mye - da jeg var veldig sliten og ikke fullt i så party-humør. Men alt i alt, veldig spennende.

       

      . . .

      Forresten! Det er veeeeldig mange som har spurt meg ang at jeg fjernet tatoveringene mine på fingrene, og jeg skal skrive ett innlegg om dette til dere, så stay tuned :) Skal forklare prosessen, og hvor dette ble/blir gjort. Jeg er veldig fornøyd med at man kan fjerne dette. Veldig koselig at så mange viste interesse for dette!

       

      Ha en fin dag videre. Nå er det natta fra oss, for det blir en lang bursdagsfeiring i morgen på oss.

       

      • 5 kommentarer
     • Designet av

      Camilla Haukjem