hits
INGEN KATEGORINetflix and chill

 • 08.09.2018 kl.19:11


  • I kveld blir det kun Netflix and chill, kanskje litt ansiktsmaske og fotbad. Jeg hadde faktisk fotbad massasje maskin før men den ble sporløst forsvunnet så jeg får holde meg til massasje stolen min, haha. Jeg har egentlig veldig lyst på et glass rødvin men siden jeg er en så snill venninne, skal jeg hente Julianne som kommer hjem fra Kreta i natt. Dermed blir det en rolig kveld med Netflix og litt godteri. Wii. 

   • 2 kommentarer

   Hopper ut av fryseren for å knivstikke de ansatte, men dør selv

   • 07.08.2018 kl.07:28


   •  

    Processed with VSCO with c8 preset

    OKEY! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte eller hvordan jeg skal forklare dette her. Nora og jeg var ute og gikk, helt uten mål og mening, og så går vi tilfeldigvis forbi Sarabeth´s og ser at kafeen er sperret av pga "crime scene". Vi ble jo veldig nysgjerrig og spurte en dame som stod utenfor om hva som har skjedd. For meg er dette veldig sykt og surrealistisk.. En mann hadde gjemt seg i en fryser inne på Sarabeth´s, for så å hoppe ut for å knivstikke de ansatte, mens han ropte "away Satan" Han ble så angrepet av andre rundt der.  Når ambulansen hadde kommet lå han bevisstløs på gulvet og ble fraktet til sykehuset før han etterhvert døde selv. Han var visst mentalt syk, og kjente hverken noen av de ansatte eller var selv fra NYC. Han hadde frem til forrige uke sittet i fengsel for et dobbeltdrap og skulle tilbake i retten i Boston denne uken. "Henderson was charged in June 2017 with two counts of first-degree murder for the 1988 killings of William Medina and Antonio Dos Reis in Roxbury, Massachusetts, and arrested that same month. He had been transferred to Boston where he was awaiting trial."

    Jeg ble intervjuet av damen vi pratet med, som var fra ABC News. Hun lurte på om dette var en interresant nok story, da dette var noe som skjedde hele tiden her nede. For meg er det helt rart at de fra ABC news i det hele tatt spurte oss om vi syntes dette var "spennende" nok for nyhetene, samtidig fælt? Det at så mye skjer at man må vurdere om ting er bra eller spennende nok for nyhetene. Selv om historien i seg selv er helt sinnssyk, at en mann gjemmer seg i fryseren på kjøkkenet på en cafe, for å hoppe ut og knivstikke de ansatte, men ender opp med å dø selv? 

    Processed with VSCO with c8 preset

    Såååå, ja! På vår lange, tilfeldige og morsomme tur, så endte jeg opp på ABC news der de filmer hvordan jeg reagerer på dette. Jeg syntes det er helt sykt at mennesker kan bli så sinnsyke at de føler trangen til å gjøre dette. 

    • Én kommentar

    Jeg har ikke peiling

    • 28.07.2018 kl.21:40


    • Processed with VSCO with c8 preset

     Endelig! Min første båttur i år. Det har blitt en liten greie det med at jeg enda ikke hadde vært på en båt i år enda. Men neimen fikk jeg lurt meg med, etter en familiekveld hos Julianne. Jeg som bokstavelig talt kun har sittet inne hver dag mens det har vært sol så jeg har jo vært ganske blek, men etter en hel dag på vannet har jeg fått bra med farge. Vi dro å spiste hele gjengen på vito's vollen noe som er veldig koselig da jeg elsker Resturanter ved vannet. Jeg tror jeg har slått blåskjell-rekorden min i år, for jeg har testet ut blåskjell hver gang de har hatt det på en Resturant. Tho, er det ingen som slår blåskjellene på skutebrygga, og jeg har blitt mye skuffet.

     .   .   . 

     Det er så lættis å ha mobilen på Fransk. For når noen skal låne den blir de bare sittende i evigheter og se på den før de innser hva som er rart. Noen ganger har jeg ikke peilig på hva som står der eller hva jeg skal trykke på, men jeg forstår det viktigste. Jeg tenkte å legge ut "what's on my phone" da det er flere som har lurt på dette. OG JA, jeg har hadde ikke slått koden til SIM-kortet da jeg tok disse bildene fordi jeg hadde akkurat satt den på fransk da jeg tok bildene, og ja.. Jeg visste ikke at jeg hadde glemt det bort.

     • Ingen kommentarer

     Hvil i fred min aller beste <3

     • 21.07.2018 kl.15:25


     •  

      Hvil i fred min kjære gode lojale hund. Hjertet mitt brister bare av tanken på at jeg aldri kommer til å se deg igjen. Selv om du var veldig glad i damer, så var det kun èn jente i dine øyne og det var Chanel. Og dere var uadskillige siden Chanel kom til verden for 7 år siden om 1 måned. På deres første møte, stelte hun seg oppå hodet ditt og du var solgt av den lille hunden som var mindre enn selve hodet ditt. Du kom inn i livet mitt da jeg var 12 år gammel. Så jeg fikk gleden av å kjenne deg halve livet mitt. 12 år.

      Av meg fikk du alltid godteri og topp til tå massasje. Du fikk ligge i sofaen, ødelegge bamsene til Chanel så jeg måtte kjøpe ny dagen etter. Du visste godt hvordan du åpnet dører, og ingenting skulle stoppe deg når du først hadde bestemt deg. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger du stormet inn på rommet mitt etter du åpnet døren i et bras. Jeg husker hvor skremte de som var på overnatting var når de først hører et smell, for så å se en svær schaefer komme hoppende i sengen. Men du mente aldri noe vondt med noe av hva du gjorde. Du var kun en snill bamse som trodde du var like liten som en Chihuahua. Foruten hvis det var noen som var slemme mot meg eller en av jentene dine. Du beskyttet oss alltid. Hvis noen lekesloss med meg, så hoppet du på vedkommende for å få de ned i bakken. Ingen skulle røre kvinner, og du visste hvordan du beskyttet alle til enhver tid. 

      Du visste godt hva folk sa til deg, og den ene gangen Chanel hadde stukket av, så du ble sendt på sporet for å finne henne. De slapp deg løs og sa finn Chanel. Det tok ikke lang tid før du tuslet med hodet hevet og Chanel trippende ved siden av deg. Du hadde funnet valpen, og visste at du hadde vært flink. 

      .    .   .

      Jeg kommer aldri til å glemme da du var valp og hoppet ned fra terrassen i 2.etasje fordi du hadde sett en katte i hagen.. Du kom lappende inn med hodet mellom bena og jord i nesen for det var litt vondere enn du hadde trodd. Det var da du lærte at du aldri skulle hoppe fra terrassen igjen.

       

      Hvil i fred verdens beste gutt <3 Du vil aldri bli glemt noen gang Dexter.

      • 4 kommentarer

      Derfor nyser hunder

      • 21.07.2018 kl.14:17


      • Har du lurt på hvorfor hunder nyser når dere leker eller nyser deg rett i ansiktet når den er glad? Hunden din sliter ikke med allergi eller er totalt drittsekk og gjør det i ansiktet ditt. Nei. Hunden gjør det for å vise at den er snill, at den kun lekesloss med deg og vil ikke skade deg. Når den kommer løpende mot deg etter du har vært ute av huset så får man ofte et nys i ansiktet, og det er kun ment for at hunden er vennlig innstilt også vil den tøyse og er glad når den ser deg. Det er altså en del av språket til hundene, og det gir veldig mye mening når du først legger merke til det. Dermed hvis du nyser til hunden din, så vil den nyse enda mer for den syntes det er så gøy. En flott måte å kommunisere med hunden din på. 

       Det er så mye man kan lære seg av hundens språk ved å følge med på de diverse tingene hunden din gjør. Noen har sterkere reaksjoner enn andre, som f.eks min eldste hund Chanel. Hun snur ryggen til ting hun ikke liker, som f.eks hvis hun ser døde fisker. Eller hvis jeg har vært på reise og kommer hjem, så er hun overlykkelig, men skal "straffe" meg å være sint etter en stund, så hun snur ryggen til meg for å vise at hun er sint på meg og da må jeg jobbe for å gjøre hun glad igjen. Akkurat som mennesker! Det er helt nydelig å se på faktisk, og det viser bare hvor mye personlighet en hund har <3

        

       • Én kommentar

       Hva kan du gjøre når du er syk

       • 18.07.2018 kl.19:12


       • Jeg har vært syk i to dager nå, eller standaren øre-nese-hals som gjør at man ikke får sove om nettene. Derfor bestemte jeg meg for å ta en pleiedag for å bli frisk igjen. Julianne og jeg tok oss først en treningsøkt på sats, siden trening hjelper deg med å holde deg friskere og det er godt å gå kroppen litt i gang etter man ikke har sovet så godt. Vi dro deretter for å kjøpe oss sunn mat og frukt. 

         

        Processed with VSCO with q3 preset

        Jeg gikk en lang tur med hundene, før jeg skulle teste ut den fantastiske hair mask og face gel fra MayBeauty. Hva annet er vell bedre enn å ta ansiktsmaske og hår-maske på en grå dag, mens man er syk? Lite. Jeg elsker den hår-masken og gledet meg til å bruke den igjen. Samme med face gel'en som fjerner døde hudceller og får huden til å se bedre ut. Jeg trenger ekstra mye fukt og pleie til håret mitt, da jeg har krøller - det vil si at håret er mye tørrere da.

        Processed with VSCO with c8 preset

        Først hoppet jeg i dusjen for å skylle og vaske håret og det samme med ansiktet, før jeg skulle sette på hetten i rent og fuktig hår og påføre ansiktsmasken på rent ansikt. Masken skal stå i 30 minutter, så jeg lagde middag og spiste før jeg hoppet tilbake i dusjen for å vakse av maskene. Voila så var håret mykt som silke og huden ren.

        Karianne07 gir deg 30% rabatt på alle MayBeauty produkter.

        Processed with VSCO with c8 preset

        . Rabattkoden karianne07 gir deg 30% rabatt på alle produktene <3 

        Processed with VSCO with c8 preset

        Gulrot, eple og ingefær juicen min er noe jeg alltid lager meg når jeg begynner å merke at jeg er syk og det er så deilig å få i seg ingefær. Jeg bestemte meg for å lage laks til middag, med dampet spinat og masse hvitløk, poteter, gulrøtter, løk og sjampinjong. Masse vitaminer. Nå ligger jeg bare på sofaen for å få unnagjort litt arbeid for så å slappe av resten av kvelden med en god bok.

         

        Ha en fin kveld videre <3

         

        • Ingen kommentarer

        Jeg har bestemt meg

        • 17.07.2018 kl.23:28


        • Processed with VSCO with c8 preset

         I dag har jeg vært, jeg vet ikke? Flink? Sunn? Aner ikke hva jeg skal kalle det, men Anni og jeg fikk endelig tatt noen outfit-bilder, før vegetar taco ventet, etterfulgt av Yoga. Altså, haha? Vi tittet på hverandre og bare ja? Skal vi ta oss en joggetur nå da eller? Før dette hadde jeg stått opp tidlig for å gjøre ferdig en deadline til Instagram. Men tilbake til det jeg faktisk skulle skrive. Jeg har bestemt meg for at det er Fransk jeg skal lære meg. Jeg spurte på Instagram om jeg skulle velge Fransk, Italiensk, Mandarin eller Albansk og alle delte sjelen sin ut med hva de ville at jeg skulle velge. Men jeg er alt for glad i Fransk. Når jeg gifter meg skal det være i Frankrike. Jeg har alltid syntes at språket har vært så vakkert, og jeg var alltid så sur for at jeg aldri fikk det valget på ung.skolen eller VGS. Det var Tysk eller Spansk, og nei.. Jeg kan litt Spansk, nok til å overleve - men Fransk. Wow. Julianne lærer seg Russisk akkurat nå faktisk. Hvor sykt er ikke det? Det er et helt annet alfabet og alt. Men hvis man har bestemt seg for noe så klarer man alt, og det er noen timer om dagen man kan prioritere bort. Litt vanskelig med min spontane hverdag, men jeg må bare stupe i det. Jeg har sett på litt forskjellige nettkurs, men ikke helt klart å bestemme meg for hvem av de jeg vil velge. Kanskje noen har lært seg Fransk på nettet som de har vært veldig fornøyd med?

         Processed with VSCO with c8 preset

          

          

         Processed with VSCO with c8 preset

         Processed with VSCO with c8 preset

         Processed with VSCO with c8 preset

         Processed with VSCO with c8 preset

         • Én kommentar

         Topp 10 gråtefilmer

         • 14.07.2018 kl.13:43


         • Her er mine topp 10 filmer som jeg alltid gråter meg ihjel av. 

          Processed with VSCO with m5 preset

          1. The time traveler's wife - Gud som jeg gråt når jeg så denne. Det må være en av de beste filmene jeg har sett og det treffer deg midt i sjelen din.

          Se traileren under.

          2.  Hachi: A Dog?s Tale - jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett denne, men det er en film jeg aldri kommer til å bli lei av eller slutte å gråte av. Basert på sann historie og er så nydelig! 


           

          3. The choice - jeg gråt så mye at det fosset ut av meg. Jeg ba venninnegjengen se den, og alle satt med håndkle. Skjærende og vakker film.          4. A dogs purpose - Har du eller har hatt en hund, vil du forstå denne hjerteskjærende filmen. NYDELIG!


          5. My sisters keeper


           

           

          6. Marley & Me 

           

          7. I walk to remember          8. Notebook - en selvfølge 


          9. Safe Haven


          10. Eight Below - herreguuuuuud. Gråter bare tanken på denne fine og hjerteskjærende filmen.


           

          Hvis du ikke har sett noen av disse filmene ville jeg anbefalt deg å sette igang med en gang.

          • 3 kommentarer

          Intervju med dagbladet

          • 13.07.2018 kl.15:42


          • Reklame | Sponset behandling Remove.no

           Som kanskje alle har fått med seg, så fjerner jeg tatoveringene mine, eller 3 av dem. Vi er få av mange som ønsket å fjerne tatoveringene våres rask og enkelt. Jeg gir jo også dere 20% rabatt hos Remove.no ved å bruke rabattkoden min "karianne20" 

            


            

            

            

           Bruk kodeordet "Karianne20" for å få hele 20% rabatt

           post@remove.no - 99779077 - 

           • 2 kommentarer

           Forsvunnet i verdensrommet

           • 08.07.2018 kl.21:17


           • Tanker.

            Processed with VSCO with q6 preset

            Hvis tyngdekraften forsvant, ville alt forsvunnet ut i verdensrommet. Tenk at det som er opp for oss altså himmelen, ikke egentlig er opp. Kanskje vi i dette øyeblikket henger opp ned, men igjen, hva er riktig vei eller opp ned i verdensrommet. Tenk at det er tyngdekraften som holder oss her, holder oss på jorden, bakkekontakt mens jorden snurrer rundt der ute. Tenk på hvor vakkert verdensrommet egentlig er. Så mange farger, så mye vi ikke vet om som lever sitt eget liv.

            .        .       .

            Vi bare snurrer rundt i evigheten uten å egentlig vite hvorfor, og alle surrer rundt med sitt eget univers. Hjernen. Vi ser alt forskjellig og mener at vi alltid selv har rett, fordi ingen ser hva du ser, føler det du føler. Vi er unike som hver stjerne, vi er vårt eget univers og vi svever rundt med våres tanker og meninger fra den dagen vi blir født. Vi blir formet, vi mister oss selv, vi finner oss selv, vi endrer meninger, vi forelsker oss og vi lar oss påvirkes av andre. Men til syvende og sist så er alt kun en tanke. Noen er vondere, noen er bedre, men alt i alt kan du kontrollere alt du vil så lenge du bestemmer hjernen din for det. 

            Bli din egen sjef i ditt eget univers.

            • Én kommentar

            Jeg svarer dere <3

            • 07.07.2018 kl.17:46


            • Jeg svarer dere på spørsmålsrunden <3

                           - Du har så flott hår! Kan du lage noen hair tutorials?

             Takk for det! Ja, kanskje jeg kan få laget det. Med krøller eller rett hår tenker du?

             Processed with VSCO with a5 preset
             - Og samme for sminke?

             Det kan jeg <3


              


             - Hvor ser du deg selv om 5 år mtp jobb, bosted og familie?

             ÅÅ, om 5 år driver jeg bedriften min (håper den selvfølgelig går som den skal), jeg regner med at jeg har en samboer på den tiden, om vi har slått oss til ro med et hus eller om vil være på reisefot er uvisst å si noe om enda, men for meg så tar jeg alt på sparket. Mulig jeg vil drive med veldedighet eller hjelpe hjemløse hunder eller dyr, men igjen så vil jeg også bruke mye tid på hundene mine. 

             - Hvor blir din neste reise?

             Jeg tror det blir caribbean - eller jeg tror og håper det! Spørs bare litt på de jeg skal dra med. 

             Processed with VSCO with e7 preset

             - Vil du flytte utenlands igjen?

             Det spørs helt hvilken mulighet som dukker opp, men det er ingen ting som stopper meg fra å gjøre det på den måten. Tar livet som det kommer.

             - Tjener du nok på bloggen til å leve av den?

             Ja, per dags dato driver jeg kun med blogg og instagram, men jeg har noe annet spennende i vente.

             - Hvordan går det med treningen og kostholdet?

             Det går litt periodevis, men generelt går det veldig bra. På de aller varmeste dagene klarer jeg ikke dra på Treningsenter for det er aaaaalt for varmt. Når det kommer til kostholdet passer jeg på å spise rundt og velge riktig mat. Men igjen, det er sommer, man må spise mye ute på de fine resturantene. Men et balansert kosthold er viktig.

             Har du sett oljebarna ? 

             Nei, eller mener jeg så noen av det for lenge siden? Litt usikker, men husker jeg fikk spørsmålet om å være med men droppet det.

             Hva er din favoritt TV Serie ? 

             Det må være Good girls! Den serien er sååååå bra, men dessverre er det bare 1 sesong som er ute og jeg dør av å vente på når sesong 2 kommer ut.
              

             Dater du?

             Jeg gjør mye rart.

             Er du singel?

             Ja.

             hvor er den gule kjolen fra? <3

             Den er fra Cubus :)

             Processed with VSCO with fr4 preset

             • 6 kommentarer

             Jeg fikk en trang til å møte naturen

             • 05.07.2018 kl.19:58


             • Processed with VSCO with a5 preset

              07.00 sender jeg den første melding i gruppechatten. Jeg får ikke sove. Jeg må gjøre noe, gjøre noe annet, jeg må oppleve. Jeg ble liggende i flere timer i den varme sengen, viften suste i en liten bris mot meg men jeg hadde trengt det enda litt kjøligere. Jeg savner naturen. Jeg savner å sove i telt, snike seg ut for å fiske etter leirplassen har roet seg ned og fiskene er tilbake. Overpakket ryggsekk, kortstokk og god mat. Herregud, tenk på hvor fin natur vi har i Norge? Hva en fjelltur gjør med kropp og sjel der tankene bare kan fly og du varmer kaffen din på bålet om morgenen. Det er internett, det er ingen telefoner, kun deg, naturen og kunsten av hva du kan gjøre med det.

               

              «Vi skal ikke dra til trolltunga a» skriver jeg til kompisen min etter mye tanker rullende i sengen. La oss utforske Norsk natur. Det er hva jeg vil denne sommeren. 

              Processed with VSCO with a5 preset

               

               

              Flere som føler det på denne måten?

              • 2 kommentarer

              Hvordan oppbevare sengetøy

              • 04.07.2018 kl.15:49


              • Jeg har akkurat funnet ut den smarteste løsning på hvordan man skal oppbevare sengetøyet. Det gjør det både ser stilrent, ryddig og enkelt å finne frem sengetøyet. Jeg legger da sengesettet og det andre putetrekk inn i det ene putevaret. Dermed kan du bare velge hvilken farge og ta ut med en gang, utenom å måtte lete all evighet. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har kommet på dette før, men tanken slo meg når jeg satt der for å lete etter putetrekk. Det gjør også at jeg for plass til mer og det ser ryddig ut. 

               Processed with VSCO with 1 preset

               Processed with VSCO with 1 preset

               • 10 kommentarer

               Lage rumpetaske ut av skulderveske

               • 28.06.2018 kl.18:30


               • Jeg forelsket meg helt i den nye rumpetaska fra gucci, så mye at det skulle bli mitt neste kjøp. Jeg hadde allerede en skulderveske fra Gucci jeg sjeldent brukte, men i dag bestemte jeg meg for å bruke den. Alt jeg tenkte på var hvor fint det ville vært med en liten Gucci rumpetaske, så mens Gentiana la vipper på meg grublet jeg ut en idè - jeg kan lage en selv! Jeg kaster meg i bilen og tar frem alt jeg trengte for å lage rumpetasken. ​

                Processed with VSCO with m5 preset

                .       .      .

                 

                 

                Først overtenkte jeg hele greia og vurderte om jeg skulle lage hull bak for å putte inn et belte, og kutte av stroppen, men da fant jeg ut at jeg kunne putte beltet inn hankene på siden. Men lenken irriterte meg fortsatt, så jeg ble stående i 2 minutter før jeg innså at jeg bare kunne laget et nytt hull i lenken. HALO.

                 

                 

                Jeg åpent lenken, satt den rundt livet og målte hvor jeg skulle sette det nye hullet. Siden jeg ikke har den maskinen til å lage hull så brukte jeg en skrutrekker og hammer for å lage et lite hull, and voila!! Nå har jeg fått meg Gucci rumpetaske. Da sparte jeg de 8.000 kronene på ny Gucci og kan heller bruke de på shopping dit jeg skal reise, samtidig er den deilig å bruke til å oppbevare passet og lommebok på flyplassen.

                 

                Processed with VSCO with m5 preset

                • Én kommentar

                Just what I need

                • 27.06.2018 kl.23:22


                • Reklame | Annonselenke - EYK

                 Processed with VSCO with 10 preset

                 Jeg skulle egentlig bruke dagen min veldig fornuftig ved å rydde og kaste veldig mye i leiligheten, altså - go deep igjennom alle tingene og kvitte meg med mest mulig, men nei.. Jeg ble sovende på sofaen helt til Maria Gabriella kom på døra. Vi bestemte oss derfor for å bestille litt sushi og sette oss ved vannkanten for å spise og skravle litt. Nå sitter jeg for å få unnagjort litt ting da jeg akkurat har fått vite at jeg skal reise til søndag!! ÆH. Kan dere gjette hvor?

                 .          .         .

                 Hvor nydelig er ikke denne klokken fra EYK. Jeg har den med semsket skinn i grønn reim og den reimen med sort lær. Jeg er så heldig at jeg får gi dere hele 15% rabatt ved å bruke rabattkoden "kariannevilde" jeg elsker at designet er så stilrent og enkelt, noe jeg ser etter i en klokke.

                 Processed with VSCO with a9 preset

                 .         .          .

                 Processed with VSCO with a9 preset

                 Har du en klokke fra EYK eller vil du ha det og hvem er din favoritt? Ikke glem at du kan få 15% rabatt ved å oppgi "kariannevilde" når du bestiller HER

                 • 3 kommentarer

                 Hva skjedde i går

                 • 24.06.2018 kl.16:31


                 • Jeg er gul og blå fra topp til tå, men jeg aner ikke hvordan det har skjedd heller. Toro og Petter feiret 30 års dagen sin med fine folk på taket i går og det var veldig koselig å se så mange kjentfolk igjen. Det er en stund siden jeg har vært i Oslo, så det var ekstra hyggelig. 

                   

                  Processed with VSCO with al6 preset

                  Nå sitter jeg bare i sofaen med godteri og vil til syden. Jeg skulle egentlig til Ibiza i dag, men noe oppstod så det ble ikke tur - meeen kanskje jeg bare får dratt på en spontantur denne uken her.

                  Processed with VSCO with c9 preset

                  Processed with VSCO with c9 preset

                  Hvordan har deres helg vært?

                  • Én kommentar

                  Birthday bash

                  • 17.06.2018 kl.16:50


                  • Processed with VSCO with fr4 preset

                   I går var det duket for en bursdagsfeiring med fine folk enda et år. Som dere ser har Julianne og jeg fortsatt veddemålet med ankelbåndet og det ser like stygt ut hver dag uansett outfit. Men alt i alt var dagen helt perfekt med fine folk og masse fine gaver <3 Nå ligger jeg rett ut på sofaen og venter på at naboen skal komme med mat til meg - ikke skjønner jeg hvorfor da jeg kjøleskapet stappfullt av grillmat, men.. 

                   .    .   .

                   Akkurat nå lengter jeg etter varme, strender og koselige bakgater der man tar seg en kaffe. Så jeg regner med at jeg sitter på et fly i nærmeste fremtid. Kan noen gjette hvor?

                   Processed with VSCO with m5 preset

                   Kjøpte forresten disse to bøkene her i over i går så nå skal jeg kose meg og fått lest litt. Hvis noen har noen bøker de anbefaler, Please hola @ me - vil ha mer å lese på.

                   • Én kommentar

                   Hva skjedde med dokumentaren av meg

                   • 12.06.2018 kl.16:00


                   • Reklame | Sponset behandling Remove.no

                     

                    Det er flere av dere som har spurt og lurer på hva som skjedde med "dokumentaren" av meg der jeg ble filmet og hadde intervju for en stund tilbake. Videoen kommer, men jeg fikk beskjed om at noe hadde oppstått så den ble satt på vent. Jeg snakker blant annet om hvorfor jeg fjerner tatoveringene mine, og hvorfor jeg tok dem i første omgang. I morgen skal jeg tilbake igjen for en ny runde med laserbehandling, og jeg gleder meg masse til å dra dit. Etter hver behandling er jeg enda ett skritt nærmere å bli kvitt tatoveringen mine. Dere aner ikke hvor godt det skal bli å ikke ha den tatoveringen på skulderen eller de på fingrene.. Det er så flaut når folk spør meg om hva som står der at det nesten er uvirkelig at jeg ikke skal ha noe der en vakker dag. Jeg er så lykkelig over at REMOVE fjerner tatoveringen for meg.

                    Processed with VSCO with f2 preset

                    Jeg får også veeeeldig mange spørsmål om hvordan alt fungerer, hvor mye det koster, hvor lang tid det tar, smerten og prosessen, så jeg skal prøve å forklare det her så godt som mulig. Det går veldig raskt å komme seg til REMOVE fra Nationaltheatret hvis dere skulle kommet derfra. Når du kommer dit kommer du så og si inn med en gang og samtalen går raskt og effektivt, du blir satt i stolen og de gjør klart apparatene og vasker områdene du skal fjerne tatoveringen fra. Du kjøler ned huden, også starter hun med å teste laseren på huden. Når alt er som det skal starter hun behandlingen og det går raskt og effektivt. Det tar ikke mange minuttene før alt er ferdig og blekket jobbes med å gå ut i blodet. 

                    Bruk kodeordet "Karianne20" for å få hele 20% rabatt ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: post@remove.no

                    • Ingen kommentarer

                    Nå er du fin

                    • 03.06.2018 kl.20:21


                    •  

                      

                     Processed with VSCO with c8 preset

                     Jeg har vært helt utslått av varmen de siste dagene, bading og varme gjør deg litt ør og surrete. Det var så varmt i leiligheten min i natt og på morgenen i dag, at vi rett og slett hadde stryket med om vi ikke hadde kommet oss ut av døren. Kanskje litt dramatisk med å stryke med men det var ille varmt. Det er ikke klaging på det det fine været altså, for det er helt nydelig og skulle ønske det varte lenge. Ulempen er at jeg er helt slått ut og har ikke noe fantasi til hva jeg skal blogge om, samtidig har videoene vi har spilt inn blitt slettet.. Vlogen skulle vært ute allerede nå men de er gone.. Jeg har vært så sint og lei meg, og vi må spille inn alt på nytt igjen så det er Great. Oh man.. 

                     Processed with VSCO with m5 preset

                      

                     Håper dere nyter det fine været!

                     • Ingen kommentarer

                     Back to the 90's

                     • 27.05.2018 kl.12:48


                     • Klarer du å se at dette er meg? Ha ha, jeg ser ut som den største luringen av dem alle. Det er så rart hvordan man kan endre seg så mye, men jeg ser at leppene, nesa og øynene er så og si det samme som da jeg levde på 90-tallet. 

                      Her startet jeg tydeligvis blogg-karrieren min - lol

                       

                      • Én kommentar

                      måneden som har gått

                      • 29.04.2018 kl.18:34


                      • Tenkte jeg skulle ta for hele måneden da jeg har vært litt away med uken som gikk. Det har skjedd så mye at det er vanskelig å holde styr på alt, men er det noe mer dere vil ha med i uken som gikk? Noe dere lurer på eller hadde syntes vært gøy å vite? Husk også å melde dere på konkurransen min HER

                        

                        

                       Månedens bilde:

                       Processed with VSCO with m5 preset

                       Høydepunkt:

                       Det må være alle minuttene, sekundene og minnene fra da Eminem gikk opp på scenen på Coachella. Jeg er ikke en person som blir så veldig fan av mennesker eller noe, vi dro til og med før Beyoncè gikk på scenen. Men Eminem.. Jeg tror ikke dere forstår hvor unik han er, eller hvor unikt øyeblikkene mens han opptrådte var. 

                       Processed with VSCO with b5 preset

                       Tanke: 

                       Alt i livet er kun en tanke. Alt du gjør eller kommer til å gjøre er en tanke. Drømmene dine er en tanke, forelskelse, valg, alt - alt du noen gang har gjort er kun en tanke. Alt du gjør styres av hjernen din for det er ikke fingeren din som har lyst på coca cola eller rødvinen, men tankene dine. Det er tankene etter sigaretten. Det er tankene etter kjærlighet eller gutten med det fine smilet. Egentlig bestemmer du din egen kjærlighetssorg, du bestemmer om du vil komme over han eller ikke. Du må bare bestemme deg for det, endre tankene dine.

                       Matopplevelse:

                       Jeg har spist veldig mye god mat i Los Angeles, men det må nok være maten jeg spiste på TAO. Jeg tror jeg aldri har smakt en mer mørere biff i hele mitt liv. Jeg spiste den med spisepinner og det sier kanskje sitt.

                       Processed with VSCO with m5 preset

                       Flause:

                       Jeg blir vanligvis ikke så veldig flau av ting, for jeg har veldig mye selvironi og bryr meg genrelt ikke så mye om ting. Men jeg hadde selvfølgelig bestemt meg for å spise en SORT is på Coachella. Lite tenkte jeg over at jeg kom til å se ut som the joker etter å ha slukt isen. Jeg gikk rundt i 30! minutter før jeg så det da ingen av de andre sa en damn shit til meg. Jeg ble så flau at jeg ble kvalm.. 

                       Processed with VSCO with m5 preset

                        Innkjøp:

                       Hmm. Litt usikker på hva jeg skal velge, da jeg har fått endel nytt. Men alt i alt, så er jeg fortsatt i ekstase etter min aller største kjærlighet og drøm. Min klassiske Chanel.

                       Processed with VSCO with m5 preset

                       Serie:

                       HVITE GUTTER. Herregud, at jeg ikke har sett den serien før er bare helt sykt. Men

                        Låt:

                       Det må bli to låter.

                       Hotel California - Eagles og somewhere else - Indians 

                       Opptur:

                       Det må være å se mine fantastiske hunder igjen. Kommer aldri til å bli lei av å se de igjen om det så er 5 minutter eller 3 uker. 

                        Nedtur:

                       Å fly med Norwegian.. Dreamlineren til Norwegian er bare så latterlig dårlig med service og tilbud. Jeg fikk en plass der det lakk av taket. Jeg satt i 12 timer våt og kald fordi det lakk fra taket. Alt de sa til meg var at det ville stoppe, noe det ikke gjorde. Jeg var da allerede blitt iskald og klærne mine var våte så jeg spurte om jeg kunne få teppe, men nei det måtte jeg kjøpe for å LÅNE. De hadde heller ikke ørepropper for å se på filmen på skjermen, det måtte man også KJØPE for å låne. De var så trege til å servere maten og maten var heller ikke god. Utrolig skuffet.

                        

                        

                       FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

                       • Ingen kommentarer

                       På vei til

                       • 28.04.2018 kl.17:47


                       • Jeg har akkurat satt meg på toget, småløpt som alltid da jeg lever noen minutter bak skjema.. Toget er egentlig litt rart for jeg hater kollektiv-transport men jeg klarer toget. Kanskje fordi det går som regler alltid på skinner. Du ser bare verden forsvinne sakte men sikkert forbi deg og du ender på et nytt sted. Jeg ender alltid med å spore av når jeg først starter så for å komme tilbake til innlegget jeg skulle starte på, så er jeg på vei til Oslo. 

                        Sommeren kommer med raske steg og solen blir bare bedre og bedre. Jeg husker jeg pratet med en for litt siden om hvor undervurdert Norske sommerkvelder er. Du vet den lyse, lune og hjemmekoselige sommerkvelden. Jeg vil prøve å utnytte den litt bedre i år, sette litt pris på hvor koselig det er og hvor koselig det er når praten fortsetter å leve i ekko. Jeg skal møte Anniken over litt rosè og prat i Oslo nå. Hvor kvelden bringer videre er uvisst, alt skal bare skje. 

                         

                        Ha en fin lørdag kjære <3

                        • Ingen kommentarer

                        Er bloggere skylden til at du stjeler?

                        • 25.04.2018 kl.08:30


                        • Var det rushet, var det for å bli populær eller for å se bra ut. Flere unge har begynt å stjele, det har kanskje blitt en trend - hvem tørr å stjele den nye dior Foundation på KICKS - Eller Buxom har kommet med nye produkter. Ditt lille valg, ditt valg om å gjøre deg om til en kjeltring for en stusslig 200-lapp? Konsekvensene som følger med deg videre i livet. For er du egentlig klar over hva som skjer når du stjeler?

                         Tenk på hvor kleint det er å sitte på bakrommet til foresatte og politiet kommer. Du må også i møter med barnevernet, samtidig kommer det på rullebladet ditt. Så om du vil veldig gjerne vil inn i USA, vil du ikke få muligheten til dette lenger. Du blir anmeldt, uansett alder. 

                          

                         Processed with VSCO with m5 preset

                         Jeg forstår at det frister med alt bloggere promoterer og sverger til. Jeg får lyst på det på samme måte. Vi får alltid lyst på det vi ikke kan få, men vi kan ikke få alt. Noen må kanskje jobbe hardere med å få ting enn andre. Enkelte er født inn i det "lette" og rike livet, mens andre må jobbe hardt for mat i munnen. Men det gir deg ikke rettigheter til å stjele. Selv om du kanskje føler at de som har alt eller kan få alt er lykkelige, så tar du feil da også. Ting er en gjenstand, en gjenstand som har blitt laget, mest Sansynligvis masseprodusert på en eller annen fabrikk. Skal den lykken ta fra deg den virkelige lykken du ville fått med å følge drømmene dine? For det vil stoppe drømmene dine på mange måter.

                         Processed with VSCO with m5 preset

                         KICKS er ekstremt utsatte for tyveri om dagen, det blir så mye stjålet at de ikke vet hva de skal gjøre lenger. Jeg dro innom KICKS på Gulskogen for en stund siden og ble møtt av flere hyggelige damer som jobbet der. Vi ble stående lenge og skravle og snakke om hvor mange som prøver å stjele, spesielt yngre jenter. Det er så utrolig at man vil gjøre seg til den kjeltringen for hva? For en ny farge på leppene..? Noe å snakke om på skolen eller skryte på finsta?

                         Processed with VSCO with m5 preset

                         " Jeg forstår at det er fristende å skulle ha alt det nye, de flotte klærne, den fine sminken og de dyre veskene. Instagrammere, bloggere, kjendiser, ja alle har det. Alle, men ikke du. Vi bloggere frister med nye varer, sverger på at det fungerer - mens du? Du er 12 år uten jobb. Kun lommepenger fra foreldrene. Kanskje en hundrelapp, eller nå til dags er det nok mer, Fordi vi er bortskjemte, vi får så mye at ingen ting er bra nok. 

                         Selv om for deg så er det en liten ting, kanskje du tenker at ingen ser det eller at prisen ikke er høy nok til at du får noe straff. Jo. Alt du tar som ikke er ditt er stjeling. Uansett om det er et solpudder eller en Rolex. Du blir faktisk kriminell av å la den lille fristelsen foran øynene dine ende i lommene dine, selv hvor deilig du tror rushet må føles eller hvor lett du tror du kommer unna med det fordi du er under 18. Det har ingen ting å si. Du vil bli anmeldt, du vil bli sperret ut av butikkene og det vil forbli på papirene dine. Alder, pris, kjønn eller farge har ingenting å si. Du vil bli tatt, du vil bli straffet og du må bøte for hva du gjorde. 

                          

                         Tenk deg om to ganger før du stjeler. Det er straffbart, det er ikke tøft og det er kun du som sitter igjen med dritten. Så om du prøver å overbevise den "kule" jentegjengen at du er bra nok for de ved å stjele, for å henge med de - så kan du tenkte deg at når du blir tatt, må du sitte i møter med barnevernet mens de gjør noe "spennende". Vet ikke helt hvem som er den kule da. Men tviler sterkt på at det blir den personen som aldri får blitt med ut eller er sperret ut av alle kjøpesentrene. 

                          

                         Forresten har kicks og flere andre butikker har satt igang ekstra tiltak for å unngå stjeling, som flere overvåkningskameraer, flere alarmer og flere øyner som passer på.

                          

                         // INSTAGRAM //FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

                         • 3 kommentarer

                         Dette har jeg savnet

                         • 24.04.2018 kl.23:27


                         • Av å reise så er det enkelte ting man savner, om det så er rutiner eller andre ting. Selv om jeg ikke er et rutinemenneske for 5 flate øre, er det likevel noe spesielt med morgenrutine-kaffen og muligheten til å vakse klærne når du vil. Enkelte synets det er litt sært at jeg elsker å vaske klær, men det er noe jeg alltid har gjort siden jeg var liten. Før kunne jeg være så sær at jeg jaktet etter klær jeg kunne vaske, eller faktisk bruke ett plagg bare fordi vaskemaskinen skulle bli full nok til at jeg skulle sette på en ny vask. Jeg er ikke like ille den dag i dag, men jeg elsker fortsatt å vaske klær, ikke minst lukten av nyvasket klær. Når man er på reise, klærne ligger i koffert og du engster deg med å blande brukte og ubrukte klær. Jeg sliter med å legge en genser som er brukt èn gang tilbake i skuffen hjemme til og med. Men ja.. Jeg har altså savnet å vaske klær. Det er noe av det aller første jeg gjør når jeg kommer inn døren. Kofferten står aldri mer enn èn dag.

                          Processed with VSCO with m5 preset

                          Det er jo ingen tvil at jeg har savnet både hundene og vennene mine, så de går under kategorien "en selvfølge"..

                           

                          Jeg har savnet produktene mine. Ha ha. Dere vet den følelsen når man står i dusjen og du har alle produktene dine fremme på rekke og rad og du kan bruke hva du vil, også lukter du som en profesjonell-dusjer når du går ut av badet. Samme med hudpleie-serien min fra NIMUE som jeg også har konkurranse på HER - når du går ut av badet ren, pen og huden gløder.. Finnes ikke noe bedre enn det.

                          Morgenkåpene mine. De som kjenner meg, de vet. Jeg går året rundt i morgenkåper, uansett tid på dagen. Jeg pleier å lufte hundene mine i den, hvis jeg skal hente noen på togstasjonen sitter jeg også i den. Det er min aller største kjærlighet og jeg har savnet det som bare F.

                           

                          Sengen min! Oh mama. Kunne ikke bedt om en bedre seng enn hva jeg har. 

                          Processed with VSCO with m5 preset

                          Leverpostei? Hver gang jeg har vært ute å reist, craver jeg alltid på det. Aner ikke hvorfor heller annet enn at jeg bare må ha det.

                           

                          Jeg har også savnet å rydde. Legge tingene mine på faste plasser og ha det ryddig. Når man reiser så blir de liggende rundt og irritere deg.. Home sweet Home si.

                           

                           

                          Har noen av dere noen rare ting dere savner når dere har vært ute å reist?

                           

                          • Ingen kommentarer

                          Uken som gikk

                          • 01.04.2018 kl.21:59


                          • Ukens høydepunkt: SOLEN. Hallo hvor fantastisk har det ikke vært? Bare "synd" jeg reiser til LA om 2 dager. Skal ikke klage for jeg er ganske happy for det. 

                           Ukens tanke: Du trenger kun deg selv. Du trenger ingen andre for å være glad eller lykkelig. Alt du trenger finnes allerede inni deg, så du må bare bli kjent med deg selv godt nok, så vil du ha det bra.

                           Processed with VSCO with f2 preset

                           Ukens matopplevelse: Mhh. DIM SUM ? Første gang jeg smakte dette. Det var egentlig kun en forrett, siden alle andre skulle ha det. Valget ble på dim sum fordi jeg kjente igjen ordet etter at Anniken hadde snakket så mye om det for lenge siden. And wow. Det blir ikke siste gang.

                           Processed with VSCO with m5 preset

                           Ukens Flause: Det er veldig typisk meg og søle, jeg søler på meg selv, på andre og jeg velter alltid ett eller annet. Men når vi satt på en cafe i Paris, så får jeg servert kaffen min og det første jeg gjør er å søle den utover bordet på alle de andre. Heh. Sorrrriii.

                           Ukens innkjøp: Mitt høyeste ønske har gått i oppfyllelse, jeg har kjøpt meg min første andre Chanel veske.. Den andre jeg har er jo vintage, men nå er jeg den aller første eieren av klassisk Chanel Flap bag. 

                           Processed with VSCO with m5 preset

                           Processed with VSCO with m5 preset

                           Ukens låt: Runaway - Sasha Sloan // Denne låten er så meg på så mange måter. 

                           Ukens "weird obsession": Blue Cheese 

                           Ukens opptur: Jeg gikk rundt alene i Paris, det var så stille og rolig med en liten bris og jeg hørte på musikk til jeg kom til Eifel Tårnet. en helt fantastisk opptur!

                            

                            

                            

                           FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

                           • 8 kommentarer

                           Bonjor Paris

                           • 29.03.2018 kl.00:37


                           • Lukten. Tilværelsen, minnene, menneskene og språket. Jeg er tilbake i landet jeg alltid trodde jeg ville bo i. Landet jeg en gang skal gifte meg i. Frankriket er det sære fine landet jeg alltid har vært så glad i. Har kun vært her èn gang tidligere for lenge siden. Men jeg husker hvor særegent det var, hvor flotte de var i gatene, hvor romantisk de holdt stedene. For ikke snakke om flyturen. Franske fly. Nå er dette for så vidt ikke to etasje-flyene jeg har flydd den siste tiden, eller fly med tv. Jeg flyr kanskje business, men for en fantastisk mat, så utrolig dyktige flyvertinner, raske til å lette etter alle var inne. Flyvertinne som kom bort flere ganger for å høre om det var noe mer jeg trengte. Ikke minst, så ryddet de ofte. Værste jeg vet om er når du må la matbrettet stå en time eller to. For på større fly så blir cabin crew delt inn i forskjellige avdelinger man har ansvar for, så jeg vet at de har tid til å rydde lenge før så du slipper å ha stolen til personen foran i ansiktet helt frem til du lander. 

                             

                            Processed with VSCO with b5 preset

                            Men airfrance, veldig fornøyd til at det er et så enkelt fly uten tv. Det som er deilig her nede er at jeg har både privatsjåfør og bodygard, ikke at jeg forstår hvorfor jeg trenger det, men hvis det gjør at andre tjener penger er jeg fornøyd.                              

                            • 4 kommentarer

                            Blåmandag

                            • 12.03.2018 kl.23:51


                            •  

                             Meg og min rare døgnrytme. Jeg befinner meg aldri i sengen før 12, av en eller annen grunn. Jeg har for så vidt alltid elsket natten, kan hende jeg fortsatt gjør det - men morgenen? Gud, som jeg har undervurdert den. Den stille morgenen, kaffen og tankene. Jeg har nok alltid hatt travel og stressende start på dagen, noe som har gitt meg hatet jeg hadde. Men nå, nå som jeg får tid. Elsker det. Hm. Anyways. Jeg er kald, så altfor kald i dette landet. Jeg har i de siste dagene jogget ned til sats, men fy søren så himla kaldt det er? I dag var det så mye sludd at jeg like så godt kunne lagt meg på svøm. Derfor sitter jeg nedpakket i tepper og innser at klokken har blitt så alt for mye, og jeg skal tidlig opp i morgen for å bli filmet for en butikk. På tide å bli kamera ready, istedenfor å drømme meg bort i feirer. Hvem vet. Kanskje sitter jeg på et fly snart.

                             Processed with VSCO with c1 preset

                              

                              

                             • 3 kommentarer

                             UKEN SOM GIKK

                             • 07.03.2018 kl.12:00


                             • Jeg husker hvor godt dere likte høydepunktene, så why not starte med det igjen.

                              Ukens høydepunkt:

                              Mine kjære tatoveringer forsvinner sakte men sikkert nå! Jeg fjerner mine på REMOVE i Oslo, der dere får 20% avslag ved å bruke rabattkoden "karianne20" og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr - post@remove.no - 99779077

                               

                              Ukens tanke:

                              Spare penger.. Dette er noe jeg må bli flinkere til!

                               

                              Ukens matopplevelse:

                              En fantastisk salat på Anchas bodega i Drammen

                              Ukens Flause:

                              Dette er egentlig flaut på han sine vegne, syntese nå hvert fall jeg. Men Julianne (selvfølgelig skjer det alltid noe når jeg er med henne) og jeg var på sats. Vi ser to ledige møller, og går på de. Men etter jeg har startet ser jeg en grønn flaske stående på den, så jeg sier høyt, "ånei, jeg tror denne er opptatt?" Julianne er like ufokusert som alltid, så fyren ved siden av meg igjen svarer at han som var der har dratt. Jeg setter da flasken hans ned på bakken før jeg fortsetter. Jules og jeg trasker, går og snakker en stund, før noen skriker bak meg om at det var hans mølle. (Forutsett at det var veldig mange ledige møller rundt oss, og han hadde heller ingen han trente/løp ved siden av). Jeg svarer beklager tilbake, det visste jeg ikke - men jeg regnet nesten med at han skulle velge seg en annen mølle, siden jeg løp ved siden av venninnen min. Men neida, han er fly forbanna, skriker om at han har vært på do, og han dytter meg nesten av. Han stiller seg oppå mølla jeg er på, MENS båndet fortsatt står på og jeg går på den. Jeg måtte hoppe på kanten til Julianne, så jeg ikke skulle gå rett på snørra. Jeg gikk bort til en av de hundre andre som var ledige, også hørte jeg bare han være frekk mot Julianne, før hun flyttet seg etter meg. Er det muuuulig.

                               

                               

                              Ukens innkjøp:

                              Siden all sminken min har blitt stjålet, har jeg måtte kjøpe inn alt på nytt..

                               

                              Ukens serie:

                              Grace and Frankie.. Gud, jeg har sett den så mange ganger nå!

                               

                              Ukens Trening:

                              Det må være skituren til Gab og meg. Det var en så fantastisk tur.

                              Processed with VSCO with c1 preset

                               

                              Ukens lættis:

                              Det må være da bilen min måtte bli tauet opp fra en bratt bakke. Bilen hadde stått fast i sånn 3 timer, før noen må trekke opp bilen. Gab står utenfor for å dirigere, jeg sitter i bilen for å styre den. Bilen blir slengt fra side til side, jeg rekker så vidt å reagere, så plutselig ser jeg et glimt at Gab som hopper forskrekket opp i snøhaugen, bilen snitter henne, jeg blir fortsatt dratt videre oppover, før jeg "endelig" er på toppen. Vi braser ut i latter, synet av den lille bilen bli dratt oppover i etthundre og hælvette, Gab. Hoppet hennes var pricelessssss. Altså, det er umulig å forklare denne situasjonen, men ja. Jeg har ikke ledd så mye på LENGE.

                              Ukens låt:

                              Birds Fly - hardwell, Mr. Probz

                               

                              Ukens opptur:

                              Hundene mine er tilbake igjen, etter en altfor lang hyttetur.

                              Ukens nedtur:

                              Det er så ufattelig kaldt at jeg ikke orker tanken på krype ut av sengen om morgenen.

                              Ukens nedtur 2:

                              Jeg har levert inn bilen min på rep, fordi den skulle EU-godkjennes, men noe er visstnok galt med motoren.. Såååå.. Bye bye car. Tror jeg må skaffe meg en ny bil. DET er kjedelig.

                               

                              FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

                              • 2 kommentarer

                              Nytt kapittel

                              • 02.01.2018 kl.16:52


                              •  

                                

                               Processed with VSCO with hb1 preset

                               Farvel 2017. Jeg må nok si at det både var mitt beste, og verste år, der et veiskille kom, og valg måtte bli tatt. Spørsmålet nå blir om vi holder målene våres, holder vi vårt sunnere og bedre liv? Gjør vi endringer, ser vi feiliene våres, ser vi livet. Eller vil man noen gang lære, for vi ender jo alltid opp med anger, samme mål og et parr ekstra kilo på kroppen, som man legger skylden på julen for. Men alt man må gjøre er å gå inn i året med boksehanskene på - bit eller bli bitt, for livet er en kamp. // Men nå skal jeg ikke være så dyp her, jeg kom egentlig bare innom for å fortelle dere om min nyttårsfeiring. Weii.

                               Processed with VSCO with hb1 preset

                               Kaja, Julianne, Frida og meg spiste deilig mat, drakk og koste oss.Vi snakket om det beste og verste med 2017, vi fortalte om mål og ting vi ville oppnå. For min del håper jeg at jeg kommer til å reise mye i 2018, jeg må reise, oppleve og føle. Jeg er allerede reisesyk, og jeg har ikke vært hjemme lenge. Ha ha, burde blitt reiseguide eller noe. Men jeg håper dere hadde en fin feiring og at vi holder de fleste av målene vi lover hvert år. 

                               Processed with VSCO with hb1 preset

                               Processed with VSCO with p5 preset

                               Processed with VSCO with b5 preset

                               Processed with VSCO with b5 preset

                                

                               Kjolen min er fra Nelly.com som desverre er utsolgt.. Hvordan var din feiring?

                               • 4 kommentarer

                               What`s your type?

                               • 09.12.2017 kl.01:10


                               • Jeg har alltid sagt "I don`t have a type" - noe jeg egentlig ikke har, men det følger kriterier. Neida, sikkert ikke kriterier, men det er enkelte ting jeg selv vet at jeg følger med på, hvis man kan si det sånn? Well, her kommer listen min.

                                 

                                Øynene dine. Altsååå, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, eller hvordan jeg skal forklare øynene til personer. Men jeg er ganske flørtulf (som jeg pleier å kalle det), og du må være ganske flink til å bruke øynene dine riktig. Får du meg ut av spill, så har du gjort en god jobb. Jeg er vanligvis ikke den som taper stirre-konkurransen, så du skjønner nok hvor jeg vil med dette. Farge har for så vidt ikke noe å si, men blikket er nok numero uno.  For ikke å glemme et lurt smil på slutten.

                                 

                                Du må være høyere enn meg. Noe som kanskje ikke er så veldig vanskelig da jeg er 165 høy, men jeg blir så trollbunnet av at jeg må få nakkesleng av å se på gutten. he he

                                 

                                Hendene dine. Det er ingenting du får gjort med de, men jeg har hatt en tvangstanke fra jeg var liten om at gutter må ha fine hender. Generelt servitører og folk som skal ta på maten min!!! Hvis du har stygge, klamme, svette, møkkete hender. Da klarer jeg ikke. Jeg vet man skal appriciate alle for hver enkelt, men hender er veldig viktig for meg. For å sjarmere meg, så MÅ du ha fine hender. Haha, jeg vet det er så rart, men jeg har så stygga på ekle hender, at det står såpass høyt oppe på listen min. Fra første sekund har jeg allerede studert de.

                                 

                                Humor: Får du meg til å le, er du på rett kjør - noe som heller ikke er så vanskelig da jeg har veldig dårlig og tørr humor.

                                 

                                 

                                Jeg har jo ikke en type, det vet nok alle de som kjenner meg, men jeg vet at jeg følger med på disse 4(5) tingene. Selvfølgelig får jeg bakoversveis av en solbrun surfer med intense øyner og en bra kropp, men det er ikke et kriteriet. Dette er selvfølgelig "listen" uten personlighetstrekk og diverse, men de småtingene som alltid ligger i bakhodet. Hva er dine små tanker? Har du noe som du vet er ganske sykt? Tell me.

                                 

                                • Én kommentar

                                Kansellerer julen

                                • 01.12.2017 kl.22:48


                                • Processed with VSCO with f2 preset

                                 I dag har vært en litt hektisk dag. På morgenen var dagbladet innom for å ha et lite intervju med meg. Et par timer gikk til spørsmål og mye latter. Vi bestemte oss for å spise på Brask & Bramm - og det kommer sikkert ikke som et sjokk, men jeg valgte å teste ut den nye burgeren de har fått på menyen. 

                                 Processed with VSCO with c1 preset
                                  
                                 Kaltrina bestilte Chilli Chicken Curry, for hun har litt bedre fantasi enn å bare bestille burgere - men jeg vet at en burger aldri slår feil, derfor klarer jeg heller ikke slutte.​ 
                                  
                                 Processed with VSCO with f2 preset
                                  
                                  . . . 
                                  
                                 Jeg husker jeg fikk spørsmålet om hvorfor jeg aldri pynter til jul, og det er rett og slett fordi jeg HATER julen. Det er den falskeste tiden i året. Alle går rundt og kjøper fine gaver til hverandre, pynter og tømmer hele lommeboken. Smiler til folk de ikke kjenner, er generelt lykkelig i en hel månede. Men fra det minuttet klokken har slått 12 på nyttårsaften går alle tilbake til sitt normale, ufine seg igjen. De har så mange gjøremål, 2000ognyeåret, det året skal jeg gjøre ditt og datt. Hele desember planlegger du ditt nye og fine år, men er det noen som holder målene sine..? Er det noen som virkelig ble så gode av den besvimende Desember måneden, eller går man tilbake til samme gamle vaner. Man er bare så ruset på alle de FINE juletilbudene, ALT er så billig, og du er pålagt til å være overlykkelig. Jeg feirer ikke jul. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det - foruten om den ene gangen med eksen min, og en annen venninne som tok meg med hjem til familien sin i Arendal. (Noe jeg syntes var utrolig koselig altså, misforstå meg rett) - men for meg, så er ikke julen noe jeg liker. Falskt, juglete og masete. 

                                  

                                 Dette er nok første året jeg ikke har lagt noen rømlingsplaner faktisk..  I fjor bodde jeg i Los Angeles, og spiste på tocaya organica​. De andre gangene har jeg rømt til Paris, Egypt, London 2 ganger, Italia og de andre stedene husker jeg faktisk ikke, eller jeg har blitt i Norge noen ganger, men da har det vært film-maraton og ventet på at den kjedeligste og lengste dagen i året går fort over. Meeeen hva jeg finner på i år vet jeg ikke, men jeg har funnet en "ikke-feirende-jul-venninne" - så vi kan kansellere julen sammen.

                                 Processed with VSCO with c1 preset

                                 Processed with VSCO with b5 preset

                                 Forsåvidt så skal alle ha lov til sine meninger, og dette er kun min mening. Jeg har aldri følt julestemning, og jeg kan aldri si at jeg har fått den gode perfekte julen som barn heller - noe som utgjør at jeg ikke er den mest Desember-glade jenta som finnes.  

                                 Processed with VSCO with f2 preset

                                  

                                  

                                  

                                  
                                  
                                 • 4 kommentarer

                                 En annerledes nyttårsaften.

                                 • 28.11.2017 kl.21:29


                                 • Nyttårs pleier alltid å være så masete, stressende og skuffende. Man har alltid så mange forventinger til at denne, denne nyttårsaften, den skal bli bra. Men så blir den egentlig aldri det, og alt du sitter igjen med er fylleangst og fyllesyken. Nei. Vi reiser bort. Jeg feiret Nyttårsaften i Beverly Hills i fjor. Egentlig var det ganske uplanlagt feiring, men jeg og 3 andre bare endte der. I år tenker jeg å reise med beste venninnen min, Kaja. Om vi så tar bilen og kjører bort, vekk fra alt og alle. Sitte på en fantastisk Resturant, rødvin og gode minner ville vært 1000 ganger bedre enn alt annet jeg har gjort. 

                                   

                                   

                                  . My favoritt K .

                                  . Roger´s original .

                                  Så denne fantastiske skapningen og jeg skal dra dit hvor hjertet vårt bærer oss, og skal prøve å nyte tiden i hverandres selskap. Nå gleder jeg meg bare til hun kommer seg hjem fra NYC, og vi kan ha vår KK-tid igjen. Er det en person jeg kommer til å reise jorden rundt med - så er det henne. Vi har allerede kommet langt på vei. Love you.

                                  • Ingen kommentarer

                                  Wine and dine med bestie

                                  • 27.11.2017 kl.17:47


                                  •  

                                   Processed with VSCO with f2 preset

                                    . A perfect sunday .

                                   Luksus-kona mi og jeg hadde vår rutine-søndags-date. Wine and dine på Anchas, før vi skulle på kino. Man skulle kanskje tro at vi var lei hverandre etter Bali - men vi har møtt hverandre så og si, hver eneste dag. De gangene vi ikke har møtt hverandre, har vi ringt hverandre på FaceTime. Skikkelig høner vett. Vi ble sittende å skravle litt for lenge, så vi mistet faktisk kinoen.. Er det mulig - eller alt er mulig med oss to da.

                                    

                                   Processed with VSCO with f2 preset

                                   Dagen i dag har gått til å være veldig produktiv. Morgendagen blir det møter hele dagen, så jeg får spise masse sunt, og holde kroppen varm da ALLE rundt meg er syke - noe jeg ikke har tid til. Jeg må også få kjøpt inn diverse nødvendige ting, da nesten alle tingene mine har blitt stjålet. Jupp, stjålet.. Noe jeg ikke har tid til akkurat nå, men - enkelte mennesker. Kan skrive mer om akkurat dette senere. Nå må jeg runde av, svare på noen mailer før jeg må gjøre ferdig siste finish før i morgen. 

                                   Ha en fin mandag videre.

                                    

                                    

                                   • Ingen kommentarer

                                   Jeg trenger ditt tips

                                   • 28.08.2017 kl.10:06


                                   • Processed with VSCO with f2 preset

                                    God morgen kjære dere.

                                    Jeg trenger tips fra dere. Eller jeg trenger bok-tips fra dere! Jeg elsker å lese bøker, bøker som gir meg noe. Derfor tenkte jeg at det beste var hvis jeg spurte dere om noen gode bøker dere har lest, eller vet om. Jeg liker best bøker som er basert på sann historie og biografer. Jeg er ikke superfan av Harry Potter aka syke fortellinger som er funnet på. Så hvis du har noen gode bok-tips å gi til meg, så tar jeg veeeeldig gjerne imot det. Det er så deilig å sette seg ned med en god bok, og bare leve seg litt inn i den. Jeg har nesten - bare nesten - blitt lei av filmer, serier eller generelt TV. Jeg ser hvor opplagt alt sammen er, reality TV er staget, filmer og serier er egentlig blitt ganske klisje? Jeg blir sittende å tenke over hvor mange ganger de spilte inn den scenen der, fra alle feilene, alle vinklene - ja alt. At de egentlig ikke filmer hele hendelser, men bitte små klipp blir klippet sammen - nesten som bilder, men vi ser det fra en annen vinkel at det blir helhet for oss. Huff. Ja, det er bare en sær tanke jeg har fått, men jeg kommer forsovet til å fortsette å se og tipse, men en bok. Det er litt mer enn bare oppklippet bilder på rullende bånd. Det er ekte, og du bestemmer selv hvordan menneskene skal se ut på en måte. Du må selv tenke, bestemme og finne ut av hvordan ting skal være på en måte. Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg vil heller lese litt flere bøker, og litt mindre tid foran TV`en som ikke gjøre noe annet enn å gi feil inntrykk av hvordan virkeligheten egentlig er. Men nok om min sære morgenstund, med kaffekoppen i hånden og litt tid foran bloggen før jeg må på jobb.

                                     

                                    Håper dere får en fin dag i dag.

                                     

                                    • 3 kommentarer

                                    What a perfect day to end the weekend

                                    • 28.08.2017 kl.00:36


                                    • Processed with VSCO with f2 preset

                                      

                                     Den årlige elvefestivalen er over igjen for denne gangen. Det er alltid koselig å se gode, gamle og kjære venner igjen. Hele "Drammen" er samlet igjen, vinglasset er fullt og praten går. Det er så deilig når jentene blir samlet, gamle fjes møtes på byen og bena danser av seg selv. Jeg dro først en tur til Kaja, der vi satt og skravlet og koste oss, før vi skulle videre til en annen venninne. Familien hennes har den "årlige festen" der så og si alle kommer? Noe som alltid er like koselig hvert eneste år. Like etter fulgte byturen ut for å møte resten av folkene. Mingling, flere glass og et parr danser til på dansegulvet.

                                     Processed with VSCO with p5 preset

                                      

                                      I dag. Tidligere i dag, dro jeg en tur til Kaja min. Hun er jo bare i Norge på et kort besøk, så det er viktig å utnytte tiden man har med henne godt. Vi skravlet og gravde, helt frem til vi skulle en tur på spiralen. Lufte hundene og snakke litt på toppen av Drammen. Stine ble også med, så vi tre gode venninnene satt å pratet om alt og ingenting, mens vi nøt utsikten. Vi har jo kjent hverandre siden " for alltid ", så vi mimret tilbake til gamle tider og snakket om hvor godt det var å ha gamle venninner, som kjenner deg. Venner som virkelig kjenner deg og du vet du alltid vil ha. Du vil alltid ha de uansett hvor langt unna man er fra hverandre, eller hvor lenge siden man pratet med hverandre sist. Jeg er så glad i de to der. Jeg vet ikke, men hver gang vi møtes er det akkurat som før, og det er deilig å kunne ha det sånn. Det er deilig å vite at noen alltid vil være der, de vil alltid forstå - forstå når andre ikke forstår. Nei. Det var fantastisk å åpne hjertene sine for hverandre og se den fantastiske utsikten, livet, luktene og stillheten som fløy i luften, mens munnene våres gikk. Det er virkelig noe å sette pris på - gode venner.

                                     Kaja og jeg dro videre hjem for å lage litt god mat, film og enda mer skravling. Uken kunne ikke sluttet på en bedre måte, når ting ikke er de aller beste.

                                      

                                      

                                      

                                     Jeg tenkte bare å dukke innom for å si hei da jeg hatt altfor mange baller i luften for å kunne skrive noe til dere denne uken. Men bare ha tålmodighet med meg dere - jeg savner virkelig å skrive til dere <3 Håper dere hadde en fantastisk helg, og kanskje noen av dere var på elvefestivalen?

                                     Sov godt kjære dere!

                                     • Ingen kommentarer

                                     Er du tilbake

                                     • 17.08.2017 kl.18:32


                                     • Processed with VSCO with f2 preset

                                      Processed with VSCO with f2 preset

                                       

                                       

                                      Er du tilbake. Hva skjer. Helt ærlig vet jeg ikke helt selv. Tiden går. Sekundene, timene, dagene og året flyr. Om 3 måneder er det 1 år siden jeg flyttet til USA, og jeg forstår ikke hvor tiden har blitt av. Jeg trengte som sagt en pause fra alt og alle. Jeg droppet til og med alt for å starte å jobbe. Jobbe fra 7-3, plutselig få rutiner. Rutiner jeg måtte grave langt i sjelen min for å finne. Men det var kanskje akkurat det jeg trengte. Trengte tanken på rutiner, generelt ha noe å stå opp om morgenen for.  Likevel har jeg savnet det å skrive. Skrive om tanker, meninger, livet og dele inspirasjon med dere. Jeg håper og tror jeg kan komme tilbake der jeg en gang var. Velkommen tilbake. Nå er det på tide at du skriver igjen.

                                      • 3 kommentarer

                                      mama bear

                                      • 12.03.2017 kl.14:12


                                      •  

                                       Det er ingenting som skremmer  enn mer, enn når hundene dine blir syke. (Joda,  barneforeldre -  vi vet, vi vet). Men når det skjer, flyr morsinstinktet mitt i taket og blir helt fra meg. Jeg hadde jobbet til kl 11/12 på kvelden her om dagen, og hundene ble levert rett til meg så vi gikk og la oss. Da jeg våknet, tittet Chanel på meg, og da så jeg at den ene siden av ansiktet hennes var så hovent. Jeg har jo aldri sett lignende, så jeg googlet og stod på den morgenen. Aldri google sykdommer. Det eneste jeg leste var DØD og livstruende. Jeg ringer til dyrlegen, og de ber meg komme ned direkte. Jeg var nesten på vei ut døra i morgenkåpe og tøfler, og lå breit i svingene ned til dyrlegen. 

                                       Hva hevelsen kom fra var vanskelig å si, da hun ikke hadde noen synlige skader. Hun fikk smertestillende, og antibiotika og jeg må egentlig bare følge med på hevelsen og se om det utvikler seg noe. FOR det kan også være en svulst bak øyet hennes.. Det er ikke noe som kommer frem på røntgen, eller spesielt enkelt å finne ut av. Mitt verste mareritt er at noe skal skje med noen av hundene mine, så jeg har skjemt de begge to bort med spa-dag og leverpostei, før vi skal tilbake i morgen og rense og sjekke tennene hennes i narkose. Herregud som jeg gruer meg. Det er ingen meg uten cocodoggen.. 

                                       Så i dag skal jeg sette på snow buddies filmen, som er hennes favorittfilm og litt leverpostei. 
                                       mama bear out

                                       • 3 kommentarer

                                       Mobilløs

                                       • 28.02.2017 kl.21:32


                                       •                                           

                                        Nå har det seg sånn at jeg MÅ gjøre alt på en gang. Jeg har jo hatt 700 baller i luften på en gang, og noen ganger gjør jeg alt uten å tenke. Som da jeg styret rundt med å rekke alt i dag, også bestemmer jeg meg for å levere inn telefonen min? Ja. Jeg er nå mobilløs, fordi de ikke hadde noe lånetelefon. Ikke forstår jeg hvordan jeg skal få ballene til å gå rundt, når det er millioner av samtaler jeg skulle tatt - og, ja mobilen er livet vårt i 2017. Jeg gikk igjennom kjøpesenteret som en zombie. Ikke at jeg hadde trengt mobilen der jeg gikk, men når du tenker på at du ikke har mobilen - da vil du ikke tenkte på noe annet. HoiHoi.

                                        - - -

                                        Nå går egentlig tankene mine på sofa titting. Jeg troooor jeg ender opp med en ny sofa i morgen, så jeg titter på litt inspo bilder og tenker ut hvilke farger jeg vil ha denne gangen. Så nå killer jeg tiden min før bloggerne kommer på skjermen - 21.30 - Jeg blir alltid så stolt når Annibror dukker opp på skjermen, samtidig som jeg blir stressa over alle ballene hun driver å spinner. Men vi blogges, nå startet bloggerne <3333

                                        • Én kommentar

                                        Walking to Venice

                                        • 24.02.2017 kl.21:35
                                        • Dere aner ikke hvor glad jeg er i stranden. Sol, sand og havet. Det er meg og jeg er det. Jeg savner LA så mye at det tripper i sjelen min av å tenke på at jeg snart skal tilbake. Det er virkelig plassen for å roe ned sjelen sin og leve livet. 

                                          

                                         - - -

                                         I dag har jeg styret rundt fra tidlig morgen, til nå? Jeg er fader ikke halvveis engang - æh.. Jeg kom meg innover til Oslo for å gjøre "noe jeg ikke kan fortelle" - hvert fall ikke enda (jeg vet dere hater at jeg sier det, men kontrakt er kontrakt). Likevel med titusen gjøremål går jeg rundt å surrer i grøten. Hvorfor. Hvorfor må det være så vanskelig å konsentrere seg om ting man må få gjort, men jeg konsentrerer meg 158% på ting jeg ikke trenger å gjøre. Jeg tvinger meg selv til prøve i det minste å få noe ferdig. Hadde dere bare visst hvor lenge jeg har brukt på å skrive dette innlegget, hadde dere hatt en anelse. Midt i et ord drar jeg frem mobilen og blir sittende i 1 time, før jeg tar å ruller 5 ganger over gulvet. Vasker hele leiligheten, baker en kake, drar på sats/elexia før jeg innser at jeg har stirret så lenge på TV'en at jeg har sett ferdig en hel film. Jup, bye. Nå trenger jeg å skaffe meg et liv. Vi blogges.

                                         • 2 kommentarer

                                         Fjols til Fjells

                                         • 22.02.2017 kl.17:15                                         •                                            Det å sitte stille er tydeligvis ikke noe jeg klarer.. Etter et lite glimt av et fjell på tv'en var det ingen tvil om at vi skulle sette snuten mot hytta for å gå på en fjelltur. Jeg har aldri, og da mener jeg ALDRI vært på tur med noen som tryner like mye som henne. Altså, det var faceplant etter faceplant. Hver gang jeg tittet i sidesynet, så stupte hun over ende.. Men jeg fikk endelig min etterlengtet fjelltur, og min kjære mac har kommet tilbake og jeg har fått wifi i leiligheten. JAASS Ting kunne faktisk ikke blitt bedre! Så nå driver jeg å ordner og styrer rundt i leiligheten som jeg alltid gjør. Hver gang folk kommer på besøk har jeg gjort noe nytt. 

                                          Vi blogges anyhow 

                                          • Ingen kommentarer

                                          Premierefæst

                                          • 17.02.2017 kl.17:40
                                          • Da var premierefesten vell overstått med 10.000 nye bilder og minner. Vi fikk jo GRATIS champagne. Det er jo ikke hver dag man får, så kan jo tro vi hadde det gøy ;) Vi fløy jo rundt som fugleunger som akkurat har fått vinger, så man kan jo forstå at det ikke er gøy for småbarnsforeldre, da de ikke er vandt med støy tenker jeg på.                                            Jeg vet jeg koste meg, for jeg har tydeligvist facetimet nesten alle jeg har på facebook. Jeg gjør det kun hvis jeg er i godt humør, og vil dele gleden med noen andre elrns. I have no clue. Men facetime ville jeg hvert fall gjøre med alle i går. Selv folk jeg ikke har snakket med på 1 år? Herregud. Kvelden var i alle fall utrolig koselig, og jeg gleder meg allerede til neste kveld med denne gjengen.

                                           Nå ligger Anniken og jeg langflate i sofaen, tiltaksløse og sultene? Ha ha. Det er virkelig ikke noe mat i denne leiligheten, men vi er alt for late for å gjøre noe fornuftig.. 


                                           - Hår, sminke og negler ble fikset på beauty house. Hår og sminke er fikset av Meena Singh og Negler av Ioana - 

                                           Kjole - Nelly // Sko - Steve Madden // Jakke - Gigi Hadid // Veske - Chanel //

                                           • Ingen kommentarer

                                           Vintage Butikk

                                           • 15.02.2017 kl.12:02


                                           • Åhh. Jeg har jo alltid elsket vintage butikker. Jeg mener det er der man finner de beste skattene, skatter som andre gjerne kvitter seg med. OG nåå, nå er det endelig en vintage butikk i Drammen. Jeg er så i lykkerus når jeg går å ser på alle de fine klærne, veskene og skoene. Så hvis du har noen skatter du ikke trenger lenger, kan du levere de hit også bli enige om en pris - eller hvis du har lyst til å handle noen skatter er du også hjertelig velkommen. Husk at det er kun 1 av hvert plagg, så hvis du ser noe fint, må du være rask. Go green, shopp vintage hos Ma Vie Drammen.

                                             

                                            Adressen er: Nedre storgate 14, 3015 Drammen
                                             

                                            • 3 kommentarer

                                            Vine, dine & kjærestemas

                                            • 10.02.2017 kl.15:54


                                            •  

                                             Processed with VSCO with b5 preset

                                              

                                             I går tok jeg meg turen innover til Oslo for å få unnagjort noen møter, og ikke minst møte Anni igjen. Det var tro det eller ei, første gangen jeg hilste på typen hennes? Noe som var veldig rart, for jeg har følt jeg har kjent han i evigheter. Jeg har jo vært hjemme i 9 dager, men allerede vært i Trondheim og frem og tilbake til Oslo, så er kanskje ikke så rart vi ikke har hatt tid til å treffes. Men når jeg så den lille sauen var det som om jeg kjente han, altså at vi har være bestevenner siden vi ble født elrns. Vi ga hverandre en stor klem og begynte å snakke om noe random tror jeg. Ikke vet jeg, men godt var det å se de to. Jeg blir jo tross alt kjæreste nr 3. Etter møtet drar Anni og jeg hjem for å møte Joakim. Godgutten, han er uten tvil en av de beste guttene jeg har møtt. Anyways, vi alle 3 hadde så utrolig mye å snakke om siden jeg har vært borte så lenge, så vi skravlet i evigheter før Anders kom hjem med middag til oss. Stjerne i boka for å kjøpe med blomster til Anni og yoghurt til Joakim og meg. Love him already.

                                             Processed with VSCO with b5 preset

                                              friends - wine - love - pillowtalk
                                             Processed with VSCO with b5 preset

                                             Processed with VSCO with b5 preset

                                             Processed with VSCO with b5 preset

                                              

                                             Vi koste oss med rødvin, mat og ærlighetens prat i evigheter. Elsker å være med mennesker man kan diskutere livet med, bare sitte der rundt bordet og si alt som faller seg inn. Også til dere som lurer på om vi virkelig kliner og koser så mye, så JA. Bra Anni og jeg ikke har sperrer, ellers kunne man nok følt seg utenfor. Men nå har hun vært 5 år med at jeg har hatt kjæreste, så er jo min tur til å være hennes tredje hjul en gang for alle. 

                                             . . .

                                             Nå skal jeg også få prøvd å komme igang for fullt med å blogge også. Jeg har så mye å fortelle dere, ikke mist mye fremtidsplaner. Nå må jeg runde av her, svare på noen mailer, ta noen telefoner og lufte hundene. Vi snakkes <3
                                              

                                             • 7 kommentarer

                                             I'm coming home

                                             • 30.01.2017 kl.16:11


                                             • Wæ. Nå er det kun noen få timer til jeg setter føttene mine på Norsk jord igjen. For meg, i min lille boble er det litt surrealistisk. Jeg sitter her på flyplassen i London, vet jeg skal hjem, men klarer ikke helt å "innse" det. Det tripper i bena bare tanken på at jeg skal holde hundene mine igjen. Altså, jeg kommer til å gråte meg ihjel når jeg ser de. Det var like før jeg mistet enda ett fly igjen. Først av alt var det utrolig kø til flyplassen, også var det demonstrasjoner utenfor, fordi Trump har sperret flere mennesker fra å komme inn i landet, så de måtte sette seg på fly tilbake. Kort fortalt var det store mengder meg mennesker på flyplassen som skulle protestere. Ikke nok med at jeg allerede var sent ute, men de skulle være så gjerrige på den overvekten min.. Først betaler jeg $100 for en ekstra koffert, men jeg hadde 3!! kilo for mye i den ene som jeg måtte legge i den andre kofferten, altså? Stressa som jeg var river jeg ting ut av den ene og hopper og river i alle sider for å lukke koffertene igjen. Når jeg setter de enda en gang på vekta, så er den andre tydeligvis for tung. Neida, de klarte enda ikke "overse" det heller, så jeg kaster noen tunge ting i håndbagasjen min. Uten å ane at mer fare skal komme igjen, tar jeg bena fatt og løper mot bagasje kontrollen da jeg hører de roper opp navnet mitt. Tror LAX er lei av å rope meg opp om dagen, anyways. Der slipper ikke den idiotiske vaktene meg inn, fordi jeg hadde for mye håndbagasje. Forståelig, men de må jo forstå at jeg ble ropt opp på høyttaleren for det forbanna flyet mitt skulle fly. De ber meg måle baggene, og når de ikke passer blir jeg bedt om å sjekke inn den ene baggen min. Men når jeg ikke har sovet på 24 timer, stresset og skal rekke noe, da kan jeg love deg at jeg er den siste du vil kverulere med. Jeg ble jo så sint der jeg stod med 1000 tonn bagasje og var veldig klar for å rekke det forbanna flyet. Jeg vurderte til og med om jeg skulle prøve å løpe forbi de for å komme inn til kontrollen. Haha. Jeg er så sta noen ganger. Der stod de med de kverulerende ansiktene sine, fast bestemt på at jeg ikke skulle slippe igjennom med all den bagasjen uten om å sjekke den inn, går jeg bort til innsjekking av bagasjen igjen. Nei, det var alt for sent. Flyet var lukket, så det kunne jeg ikke. Så jeg drar meg med alle de menneskene som syntes synd på meg bort til de fordømte vaktene som ikke ville slippe meg forbi. Jeg hadde til og med dratt med meg en politimann med bort for å overtale de om å la meg slippe meg fordi. Når de sier Nei enda en gang til, tar jeg den ene puten jeg hadde i hendene og kaster den i bakken. Dere ANER ikke hvor sur jeg ble. Jeg skriker noe om at de kunne ta den fordømte puten hvis de skulle være så jævlige. Jeg var på vei til å kaste den ene baggen min på bakken for så å gå fra den men, navnet mitt blir ropt opp enda en gang, og jeg står der å gauler over hvor tragiske de kan være, helt til gir opp diskusjonen med meg og slipper meg forbi. Der jeg kommer løpende stenger de gaten min, men jeg var allerede så godt inn i min overbevisende stemme og overload av bagasje kaster jeg meg inn på flyet. Haha, ikke snakk om at noe mer skulle bli liggende. Jeg blir jo djevelen når man først prøver å fucke opp for meg. Komme meg på det flyet skulle jeg hvert fall.  Nå sitter jeg her i London og venter på å fly til Norge. Jeg har ingen anelse om tiden, jetlag eller hva som foregår i hodet mitt ATM. I Norge er klokken 15.54, i London er den 2.54 PM og i LA er den 6.55 AM - Men jeg aner ikke hva hodet mitt har innstilt seg på tho. Drittungen sitter hvert fall her med alle tingene, minus 1 pute og orker ikke flere diskusjoner om bagasjen nå. Norge, see you soon!


                                               

                                              • 6 kommentarer

                                              Sannheten om Hollywood

                                              • 09.01.2017 kl.22:25


                                              • Fake it til you make it. Velkommen til Hollywood. Stedet alle er modeller eller skuespillere. Stedet hvor stygge jenter blir kastet ut av restauranter og er du ikke høy eller pen, har du ingen ting å gjøre der. Du kan ikke være hårsår her nede, da kommer du ingen vei. Skal du prøve å bli modell, vil byråer si, du er for feit, du er for lav, du er for stygg, du må bli blekere, du må klippe håret ditt, du må farge håret ditt, du må gå på detox-kur i 5 uker - og bla bla bla. De vil aldri si, åh ja la oss ta noen fine bilder av deg - du er perfekt. For ingen er "perfekte" her nede. 

                                               Processed with VSCO with f2 preset


                                                

                                               Hver eneste servitør jeg snakker med sier de er en actress, alle jentene jeg snakker med på byen er modeller, alle guttene jeg snakker med på byen er rappere, DJ, artist, modell eller instafamous. De bruker all sin tid og energi i å bli en skuespiller. Alle vil bli Leonardo Di Caprio, men alt han gjør er å være på byen hver dag for å treffe yngre jenter/gutter for å prøve å leve av merkenavnet han en gang hadde. De har ikke kapasitet til å bli noe annet, for istedenfor å studere, dro de på castinger. Flere av skuespillere du ser i filmer er fattige. Du starter nesten ikke tjene penger på det før du har fått en kjent navn. Se for deg all den konkurransen det er blant alle menneskene som prøver hardt å bli skuespillere, selvfølgelig gidder de ikke betale folk når de vet andre gjør det gratis. Likevel går folk desperat på auditon dag etter dag, i håp om å få den lille rollen. Passer fint på instagram, audition, caffe, directors. Hele Hollywood er bygd opp av utseende, overfladiske mennesker og hvordan alle utenom ser på det. Foruten om de "rike" stedene, der de rike bor - er mye av stedene her ganske "falleferdig" - Men det er jo aldri det du ser i media. Hollywood er eksperter til å vise frem de fineste stedene - selv turister legger ut bilder av steder som ser 10.000 ganger finere ut på bilder enn hva de gjør i virkeligheten. F.eks walk of fame - det er ett av Hollywoods farligste steder, gatene er skittene og det kryr av alle slags forskjellige folk. Jeg vet flere har gitt meg streng beskjed av å ikke gå der på nattestid. Selv en dørvakt fra Roosevelt hotell stilte seg ute med meg for å vente til uberen min kom, fordi han vet hvor utrygt det er for jenter å gå der på kveldstid. Likevel så er det kjendis fester og eventer i samme gate - mens det blir filmet og folk i Norge f.eks ser på, filmer de alle de glinsende kjolene og de fine hvite smilene. Mens bak forhenget og gjerdene sitter det uteliggere og møkkete gater.                                                 

                                               Alle sier hele tiden, "fake it til you make it". Alle leker seg en kjendis i håp om å bli det - for faker de hardt nok, vil de klare det til slutt. Det er alt det handler om her nede. Folk starter fra en tidlig alder ved å gi faen i andre rundt seg. De kaster andre gledelig under bussen hvis de må, og alle smisker mest med de de hater mest. Mye for de personene de smisker med har makt - makt gjør dem til helt ufordragelige mennesker, men samtidig - noen andres sukse er sjalusi til en annen. Det er Hollywood. Ingen personer som er født og oppvokst her nede er genuint gode mennesker. Jeg vet ikke? De er bare ikke det. Hollywood livet gjør noe med et menneske, og unge mennesker. Her nede får folk neseopperasjon i 16 års gave. Sier litt om hvor tøft det er å vokse opp her.

                                               Vi står å sikler etter modeller og TV-personligheter. kroppen, håret, neglene, klærne, alt. Alt vi ikke har. Men til syvende og sist så er de normale mennesker akkurat sånn som du og jeg. De har bare glamsquad og klær de får betalt for å gå med. I virkeligheten er de mye lavere, tykkere eller tynnere, MYE "styggere" og ikke fullt så spesiell når man møter de i virkeligheten. Over 90% av kjendisene her nede klarer jeg ikke kjenne igjen engang. Så tilbake til poenget mitt. Hollywood er ikke sånn som alle tror. Der alle er rike og bor i huset til Kylie Jenner. 2% av alle klarer å hitte igjennom, mens 98% faker sin Hollywooddream.                                                 

                                                

                                               • 9 kommentarer

                                               Første jeg tenker på når jeg våkner - siste jeg tenker på når jeg legger meg.

                                               • 21.12.2016 kl.21:55


                                               • Det har vært en stor del av livet mitt. I gode og onde dager. Jeg vet ikke om det bare var en vane eller om det var noe jeg trengte. Men etter 6 (med noen små pauser) trofaste år med snus, prøver jeg å slutte igjen.

                                                Jeg har klart 2,5 dag og det har vært fryktelig vanskelig. Men så bestemt som jeg er, er jeg bestemt på at jeg skal klare det! At det kun er en tanke i hjernen min, ikke noe jeg trenger. Det går helt fint når jeg ikke tenker på det, da kan jeg gå evigheter.. Men hvis jeg akkurat har spist, når jeg våkner, eller etter jeg har pusset tennene, dere vet alle disse tingene.. Da er det helt jævlig. Jeg husker sist gang jeg prøvde å slutte, var jeg snusfri i  ca. 150 dager og det var fortsatt det først jeg tenkte på når jeg våknet, rett etter jeg hadde spist og når jeg skulle legge meg. Så jeg vet det kommer til å bli så utrolig tøft. Mye av grunnen til at jeg startet igjen, var fordi jeg først hadde sagt - "det skader ikke prøve en", dere vet den lille tulletingen, en gang skader ikke.. Samtidlig som jeg hadde lagt på meg a lot. Tuller ikke, jeg var så feit på slutten der at jeg faktisk måtte starte igjen.. Man  kaster jo i seg alt, alltid småspiser for å holde munnen okkupert. Derfor skal jeg prøve å ha mest mulig tyggis, trene enda mer og spise epler de gangene jeg vil spise godteri. (Jeg har det tungt allerede). 

                                                Selvfølgelig skulle jeg slutte når jeg var på mitt sykeste her nede. Jeg hadde akkurat landet fra Vegas igjen, og jeg skulle egentlig flytte den dagen - men jeg var så syk at jeg sovnet hos Julianne.. Så da måtte jeg stresse alene med all bagasjen min dagen etterpå. I en UBER, fordi ingen kunne hjelpe meg den dagen der.. Alt jeg tenkte og trengte var en snus som kunne roe meg ned, MEN nei. Jeg klarte å bite tennene mine sammen. Når jeg skal klare ting, da skal jeg klare det også. 

                                                Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg denne gangen her!

                                                Processed with VSCO with f2 preset

                                                Lokal tid Cali: 12.41 PM - Norsk tid 21.41

                                                • 4 kommentarer

                                                I'm driving in the US and A

                                                • 02.12.2016 kl.22:04
                                                •  

                                                 Jeg har alltid sagt at jeg ALDRI skal kjøre bil her nede. For folk her nede kjører som noen tullinger og det er 7 lanes ved siden av hverandre på motorveien. Men etter en måned med uber kjørte jeg min første kjøretur her nede. Selvfølgelig måtte jeg ha bil. Jeg tenkte først, herregud - alle burde holde seg inne, for jeg hadde ingen anelse om hva jeg gjorde i klyngen med alle bilene, og Kaja sendte meg helt bort til ytterste felt der det stod, express lane. Ikke ante jeg hva fartsgrensen var, eller hvor mye MPH var. Så jeg hadde klampen i bånd, og jeg syntes jeg kjørte ufattelig fort forbi alt sammen. Senere fant jeg ut hva MPH står for, og det viste seg at jeg lå i 180 KM/t en liten strekning. Vell. Jeg lærte fra den gangen der, for etter 30 minutter i bilen kjørte jeg som en innfødt. Eller folkene her nede kjører egentlig som meg. Full fart og full kontroll som jeg liker å tro selv. Greia her nede er at du alltid må ha full fokus. For du kan kjøre i full fart, så kan det plutselig bli bråstopp. Det samme er det med veiene på motorveien. Hvis du ikke ligger riktig ender du med i vei-splitten og da ender du ut på en eller annen motorvei som går en helt annen retning og da kan du lett bli litt stuck.

                                                 Likevel så er køen her nede helt tragisk, de bruker ikke kollektiv og alle bruker uber eller sin egen bil. Så, man kan jo bare tenke seg når alle kjører hver sin bil. Absolutt alle. Alle i en familie har hver sin bil, og alle kjører hver sin når de skal noe. Selv når de skal samme sted..

                                                  

                                                 • 6 kommentarer

                                                 Vegas bound 2

                                                 • 30.11.2016 kl.23:29


                                                 • Processed with VSCO with f2 preset

                                                  Vegas er en liten fantasiby, der alt er bygd opp for show, og alle gambler bort alle pengene sine. Det er mini-versjoner av alt der, og de lever på alle dumme og naive menneskene som sitter dag inn og dag ut og gambler og drikker.  Så hvis man allerede har vært der en gang, har man sett alt man burde se. (Hvis man har gått utenfor hotellet da). De fleste hotellene sitter i hverandre, så man kan gå rundt der uten å gå ute på the strip. Men likevel ender man alltid opp der, men så lenge det kun er 2 dager, klarer man å overleve Vegas. Denne gangen kom jeg heldigvis hjem igjen uten noen problemer også, så jeg var fornøyd.


                                                  Processed with VSCO with hb1 preset                                                  . . . 

                                                   

                                                  I går kjørte Kaja og jeg til Santa Barbara. For en fantastisk vei? Kan legge ut bilder av det i morgen.  Nå har vi akkurat stått opp, så vi må få startet dagen. Vi blogges.

                                                   

                                                  Lokal tid 2.27 PM  (Norsk tid: 23.28)

                                                  • 6 kommentarer

                                                  Hva betyr den nye tatoveringen min

                                                  • 29.11.2016 kl.08:52


                                                  • Processed with VSCO with f2 preset

                                                   Trust issues. Hver gang jeg starter et nytt kapittel i livet mitt tar jeg en ny tatovering. Fordi det er meg. Selvom du legger fortiden din bak deg, betyr det ikke at det ikke vil ta en del av deg i fremtiden. Enten om det former deg, eller får deg til å innse nye ting. Min første var da jeg var 15 eller 16 år i Tyrkia. Navnet mitt "Karianne Vilde" på foten som sikkert noen av dere har fått med dere. Den betyr ganske mangt - men det handler om å klare seg alene. At uansett hvem jeg ender opp med, vil det alltid være meg. Karianne Vilde. 

                                                   Min andre var "Shhh.." på pekefingeren min - Den var veldig spontan etter et brudd med min daværende kjæreste. Jeg er nok en av de som er flinke til å velge gutter som holder deg litt tilbake? Det er ikke sikkert de mener det, men det blir alltid at jeg føler at jeg aldri helt kan alt jeg vil. - Tatoveringen var ment som starten på nye nytt. Samtidlig som det var mye endringer som skjedde i livet mitt da. Like etter tok jeg "Love" på den andre fingeren sammen med en venninne. Det er både en vennskapstatovering og en mening. Hun er min eldste venninne. Hun og jeg. Selv om vi ikke er med hverandre hver eneste dag, så vet jeg at jeg alltid kommer til å ha henne i livet mitt for alltid. Den andre meningen med den er at det vil alltid finnes kjærlighet her ute, uansett hvor håpløst det føles.

                                                   Nr.4 Tok jeg på skulderen min i 2013 - "Never a failure, always a lesson". Med en rose rundt som jeg designet. Grunnen til at den fikk plass på skulderen, var fordi jeg skulle huske at hver gang jeg så meg tilbake, skulle jeg huske at det aldri var noe feil, kun en lære. - Only time i look back, it's to remind myself that it was never a failure, it's always a lesson. - Lev livet ditt mens du enda kan.

                                                    

                                                   Nr.5 "Trust Issues". Fra alle mine feil og lærdommer, kommer trust issues. For de fleste snakker denne for seg selv - men jeg må lære meg å ikke være så godtroende på hva alle sier til meg. Ikke stol på noen andre enn deg selv. 

                                                    


                                                   Processed with VSCO with hb1 preset

                                                    

                                                   • 3 kommentarer

                                                   This is gonna be litttt

                                                   • 25.11.2016 kl.04:10


                                                   • Crazy Kj lander i L.A hvert øyeblikk nå! Herregud, som jeg har savnet henne. Det går alltid over stokk og sten når vi to møtes. Åhh, det blir så deilig å få tilbake sniken nr.1. Hvert eneste bilde vi har sammen er det en god historie bak. En historie kun hun og jeg vet om selvfølgelig, og nå skal vi lage enda flere minner. Jeg husker ikke om jeg skrev på bloggen at jeg aldri ville til Vegas igjen eller ikke? Men jeg hadde nada planer om å dra tilbake dit, for jeg var så LEI etter sist. Men neida, til lørdag drar KJ og jeg til vegas igjen.. Får se hvordan det går denne gangen, krysser fingrene for at jeg ikke får trøbbel med billettene elrns denne gangen her da. Planen er egentlig at vi skal leie bil og kjøre ned til San Francisco på mandag, så håper det går seg til. For det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det skal også sies at den ruten er den vakreste veien i verden? Kanskje ikke verden?, Uansett. Tror det blir helt magisk hvis vi får dratt. Lover å ta mange bilder da.

                                                     . . . 

                                                    Jeg har kun ligget inne i hele dag, sett på filmer og ventet på at Kaja skal lande. Bursdagsfeiringen til Tyga tok kaka i går, så jeg har vært helt utslitt. Samtidlig som det er thanksgiving og alt er stengt i dag. Dumme meg satt på en skrekkfilm i sted, og jeg skulle egentlig ta klesvasken - men ikke F'en om jeg tørr å gå i kjelleren og vaske klærne mine nå. Angrer alltid etter jeg har sett en skrekkfilm, hvorfor lærer jeg aldri..? En ting er sikkert og det er at jeg er veldig glad jeg ikke skal sove alene i natt.                                                     
                                                     

                                                    • 7 kommentarer

                                                    Dette irriterer meg..

                                                    • 23.11.2016 kl.22:37


                                                    • Processed with VSCO with f2 preset

                                                      

                                                     Man får alltid et elsk og hat forhold til menneskene her nede. Her er det ingen sperrer, hvis noen liker noen her nede - da viser de det virkelig. Ikke den barnslige gå bak ryggen opplegget Norge har. Men de forteller deg hvis de syntes du er pen. Nesten så de lager en rapp på gata, eller tar frem en mic og starter å synge. Ikke tull heller. De viser det på de sykeste måtene, men det er jo selvfølgelig bare koselig. 

                                                     De aller fleste av guttene her har gutts nok til å komme bort å spørre om nr, instagram, date eller hva det måtte være. Men jeg husker en fyr kom bort til meg i en butikk jeg hadde gått inn i. Jeg ser han komme i retningen mot meg, så jeg smiler til han - for alle her nede smiler til hverandre, og slår av en prat. Uansett - han kommer bort, begynner nesten og stamme, før han sier "Jeg så deg med en gang du rundet hjørnet inn til 3sth promenade" Vent, jeg er veldig nervøs med det jeg skal si - men, men jeg syntes du var veldig pen - Så jeg ville veldig gjerne at du skulle vite det" - Herregud. Hjertet mitt braste, tenk at noen som var så nervøse likevel turte å komme opp for å si det? Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor tøft det var av han, og hvor uskyldig den stakkars gutten der var. All respect to him. Det skulle vært flere av sånne her i verden. Og nei, da snakker jeg ikke om at man skriver du var sykt pen i en melding på facebook. Lær litt av amerikanerne og bli litt mer gentlemen.

                                                     Processed with VSCO with f2 preset
                                                      

                                                     Men det var ikke det jeg skulle skrive om - det var de tingene som irriterer meg.

                                                     De som kjenner meg, de vet at jeg ikke er så veldig flink til å svare. Jeg svarer gjerne en uke senere, ellers svarer jeg i hodet mitt og kommer på at jeg ikke svarte før en god stund etterpå. De som kjenner meg, de vet. Jeg er bare sånn. Men her nede? Herregud, svarer du ikke innen 30 sekunder etter de har sendt en txt, da får du 500 meldinger på løpende bånd om hvorfor du ikke har svart. De sender smilefjes, spørsmålstegn (gjerne 40 ganger på rad), de sender meldingene på nytt - ja, de SPAMMER. Det er noe av det veeeerste jeg vet om. Jeg overlever hvis en venninne spammer til meg, for det er girlcode. Men når du ikke kjenner meg, eller kjenner meg såååå godt. Glem det. Jeg har blokkert over 13 stk på mobilen. De bruker opp strømmen min, den fordømte mobilen plinger i ett sett og jeg orker ikke skrive en dagbok om livet mitt fordi de lurer så fælt. Kanskje jeg er en dårlig person pga det, men gud a meg.. Jeg hater fortell meg om dagen din, livet ditt og været meld. Meldinger er for å være kort, konkret og bestemt. Kanskje noe shitt chatt når man kjeder seg, men ikke en fordømt roman altså. Men nei, de gir seg ikke. De sender gjerne snap, meldinger, ringer og instagram meldinger hvis du ikke har svart på 1 meld. Jeg blir helt gal av det. 

                                                     Så det er både positive og negative ting med de Amerikanske menneskene her nede. Men det at de spammer - det er ikke drømmeidealet for meg. Selvfølgelig, er det noe viktig - så skjønner jeg at det er viktig at man svarer. Men om ubrukelige ting? Kill me..

                                                     En annen ting. Det er ikke bare Amerikanere, men generelt alle. IKKE SEND MEG MYSTORY SNAPPENE DINE? ÆHH, som om jeg ønsker å se hele mystoryen din som private snap, for så å måtte se den igjen..? Mystory snapper er generelt ikke private anyways. 

                                                      

                                                     Sorry for et klagete innlegg, som sikkert ikke gir noe mening.. Men jeg måtte bare få det ut. 

                                                     • 4 kommentarer

                                                     Valgkampen nede i Los Angeles.

                                                     • 09.11.2016 kl.05:40


                                                     • Hvordan er det å være i USA, mens valgkampen foregår? Jeg ser jo at det er veldig mange som lurer på hvordan selve stemningen i Los Angeles er timene før den nye presidenten blir valgt. For enkelte tar de det veldig "chill", mens andre går over stokk og sten. Det er flere som går med det klistermerket på klærne sine der det står "I voted" i dag, for å vise at de har stemt. Det er nesten en skam hvis man ikke gjør det. Alle har også hengt ut flaggene. For oss som er her nede, har egentlig dagene gått rolig, mens jeg har sett flere lagt ut at de sitter foran TV'en hjemme i Norge. Nå som det kun er 20 minutter igjen av avstemningen har flere samlet seg foran TV'ene og venter bare spent på resultatet. Det er jo tidsforskjeller i de forskjellige statene, så folk har fortsatt tid til å stemme, som at LA har 20 minutter igjen, mens de andre har fortsatt 2-3 timer igjen. 

                                                      Det var også en skyteepisode her nede i Los Angeles utenfor en valglokale, så Julianne og jeg sitter plantet i sengen med pizza og følger med på valgkampen herfra. Da fordi det er en risiko å stelle seg i en stor folkemasse. Er jo tross alt USA, så stoler ikke på noen. Folk kan bli så gale over disse valgkampene!

                                                      Ryktene her nede sies at Hillary mistet endel stemmer da hun sa at hun skulle ta IS. Det gjorde flere av de her nede redde, og gjør at de heller stemmer for Trump. Flere sier også at de heller ikke vil stemme på noen av de, men siden de "må", stemmer de på Trump, fordi Hilary vil at folk skal betale mer skatt. Noe alle vet USA ikke prioriterer. Aka, de vil ikke gi pengene de tjener til trengende. En fortalte meg at de liker det sånn som det er, enten så jobber man ræva av seg - eller forblir fattig. Sånn er det bare. De som stemmer på Hillary, er de som overhode ikke vil at Trump skal vinne eller at de bare vil ha en kvinne som president for første gang. Det blir en spennende kveld for oss, så det er bare å ta seg god tid, for dette kommer til å bli en laaaang kveld. 

                                                      Processed with VSCO with f2 preset

                                                       

                                                      • Ingen kommentarer

                                                      Think this means i'm back

                                                      • 09.11.2016 kl.04:40


                                                      •  

                                                       Processed with VSCO with f2 preset

                                                        

                                                       Well.. Dere har jo fått med dere at jeg har vært lite aktiv her på bloggen. Flytting, reising, livet uten internett, mye jobbing, trening og nesten ikke noe søvn.

                                                       Jeg kind of lovte dere at det ville bli bedre det sekundet jeg landet i L.A, men det var så utrolig mye som skjedde mens jeg har vært her nede. Dagene har gått i ett, og i skrivende stund sitter jeg i et Casino i Las Vegas. Venter egentlig bare på at tiden skal gå til jeg skal ta taxi til flyplassen. De første dagene bodde jeg på airbnb med flere andre roomies, og slo meg aldri helt til ro, samtidig som det var sykt mye jeg skulle bli med på. Fra jeg landet i L.A første dagen hadde jeg typ sånn 2,5 time på å gjøre meg klar for å feire bursdagen til Julianne. Dagen etterpå var det først å gå rundt i evigheter for å finne noe jeg kunne spise. Da hadde jeg kun spist et halvt pizzastykke hele forrige dagen. Men det å finne frem til noe her nede, når man hverken har rettningssans, eller kjenner til stedet, er det nesten umulig. Gikk rundt og rundt, helt til jeg fant chipotle. - Har faktisk snakket om chiptle flere ganger etter jeg kom hjem fra NYC, så jeg var overlykkelig. 

                                                        

                                                       Lost boy i denne byen, eller den byen - da jeg befinner meg i Vegas atm. Men det blir bedre når jeg får slått meg mere til ro med et fast sted å bo, og kan gjøre meg litt bedre kjent. 

                                                       Jeg har til og med, etter 6 dager, fått meg americansk nr. Planen var egentlig at det skulle bli det første jeg skulle når jeg hadde gått av flyet, men alt jeg planla i hodet mitt før jeg dro ned hit, endret seg ganske raskt. Det er som om man er i en helt annen verden, og livet du en gang hadde - ikke gjelder lenger. Tidsforskjell og tanken på at det ikke bare er en ferie gjør ting litt annerledes. 

                                                        

                                                       For dere som så all den treningen jeg drev meg - ja, jeg skal fortsette! Dere aner ikke hvor mye jeg savner «det sunne livet», så det kommer med en gang jeg finner meg et bra treningssenter og får igjen litt rutiner i livet. Det gir deg så utrolig mye motivasjon til å fortsette når man fikk kjenne på kroppen at man hadde trent hardt. Alt takket min kjære PT Mortensencoaching! Jeg gleder meg masse allerede til å dra det opp igjen.

                                                        

                                                       Dette innlegget ble heller ikke postet da jeg hadde planlagt det.. Det er bare noe med at jeg måtte føle meg 100% sikker før jeg kjørte på igjen, kjørte på med alt. Men nå føler jeg meg klar. So, let's do this Los Angeles. I'm back.

                                                       Processed with VSCO with f2 preset


                                                        

                                                       • Ingen kommentarer

                                                       BLOPPIS

                                                       • 03.10.2016 kl.17:31


                                                       • Da var alt ordnet og duket for en liten bloppis eller 2hand salg til torsdag 6 og fredag 7. OKTOBER. Jeg har mange pappesker poser og søppelsekker allerede klare. Bloppisen vil finne sted i Nedre Storgate 13, 3015 Drammen - altså på Ma Vie butikken <3 Vi åpner og starter kl. 10.00, så det er best å være tidlig ute.

                                                        Jeg selger som sagt alle klærne for 50-100-200-300 kr (enkelte vil være litt dyrere) - Men jeg selger alt fra klær, sko, vesker, smykker og div ting! Alt skal bort før jeg reiser, derfor det også blir satt så billig. Jeg skal sitte igjen med noen få plagg og sko selv, som jeg skal ha med på reisen, ellers skal jeg selge alt til dere!

                                                        Processed with VSCOcam with f2 preset

                                                        Håper på et hyggelig møte med dere alle sammen! We love bloppis<3
                                                         

                                                        • 8 kommentarer

                                                        PAYPAL SCAM

                                                        • 29.09.2016 kl.14:54


                                                        • Jeg har fått mange tusen falske mailer, utenom å egentlig gjøre noe med det. Jeg har bare latt være å svare da jeg har innsett det, eller svart tilbake at jeg vet det er fake. Men denne gangen tenkte jeg at jeg burde dele dette med dere. Dele sånn at folk får med seg at det er en fake paypal mail der ute, som prøver å få deg til å bruke penger for å motta penger. 

                                                         Det startet med at jeg skulle selge unna litt ting på finn.no - der fikk jeg svar ganske raskt av en dame som var intrs. Jeg stusset først over at jeg fikk SMS - eller SMS fra fannybaby19 - det er ikke jeg som har laget navnet hennes. Men jeg sendte hun en mail som det står på meldingen fordi det kunne være en ny greie på finn. Uansett. Hun er glad for svar og ber meg ganske raskt om å opprette en paypal acount og prøver å fortelle meg hvordan jeg skal gjøre det. 

                                                         Jeg har allerede en konto fra før, men jeg hadde aldri brukt den. Hun skriver videre at hun vil ha flere bilder, mobilnr, paypal emailen min og adressen pick-up selskapet hennes skal hente den.

                                                          

                                                          

                                                          

                                                         Jeg stusset også litt over at første mailen fra "paypal", kom kun få minutter etter Mona-Lisa skrev at hun hadde overført pengene. Det var ikke snakk om 10 minutter engang. Greit folk er flinke i jobben sin, men 6 minutter på å skrive mail om pengesum og sted? Please. 

                                                         Jeg leser litt fort over mailen "paypal" har skrevet, og det introduserer han seg først som Eirik Wilson, og avslutter med å kalle seg selv som Richard Wilson. (Han kaller seg selv for Richard Wilson i mail nr to) 

                                                         Jeg har som sagt aldri mottatt penger på paypal, så dette kunne for all del stemme. Men det skurret veldig når han skriver i mailen at jeg ikke kan komme i kontakt med de på telefon, fordi den er ute av drift. Mens i mail nr 2, så står det på det samme stedet med samme skrift og farge at det var veldig trygt å overføre penger dit, for paypal var ansvarlig for alle pengene. Han brukte også få minutter på å svare meg da jeg skrev at jeg ikke skjønte hva jeg skulle gjøre. 

                                                         Jeg har sendt en del mailer til forskjellige bedrifter og ingen har kommet med en slik informasjon på så kort tid før. 

                                                         Ikke nok med det, så hadde hun sagt at hun hadde overført mer penger enn planlagt utenom å si ifra på forhånd. Jeg hadde ikke svart på mailen hennes, hun skrev bare at nå var pengene overført, fordi jeg måtte betale for leveransen. For alt hun visste kunne jeg vært den som lurte henne. Uansett. Når jeg leser igjennom mail nr to, står det at for at jeg skal motta pengene hun har overført, så må jeg betale for leveransen til pick-up selskapet. Og hvorfor skal et selskap i Kina motta penger fra en i Drammen? Nei..                                                           

                                                         Videre tar jeg en rask tur innom google for å sjekke ut service@paypal.com - HER HER HER står det MASSE om hva denne falske mailen har fått de til å gjøre osv. 

                                                         Derfor velger jeg å legge det ut her, så flere kan få med seg at det er en fake profil fra paypal som prøver å få deg til å overføre penger før du kan motta. Hvis du mottar en mail fra disse, burde du blokkere den med en gang. Hvis du er i tvil, google mailen eller spør paypal direkte fra hjemmesiden deres. 

                                                         IKKE LA SERVICE@PAYPAL.COM SVINDLE DEG.

                                                         • 2 kommentarer

                                                         Jeg har vært utro

                                                         • 11.04.2015 kl.13:37


                                                         • Jeg har vært utro. Verden stopper opp for hver person som hører det! Er det greit å være utro? Eller har det blitt så normalt, at ingen bryr seg om de mister tiliten til hverandre, eller faktisk mister hverandre? Hva er det som får en person til å være utro, er det spenningen, er det følelsen av å være en drittsekk, eller faktsisk se hvor mye man kan gjøre før man ødelegger et forhold?

                                                          Nå er det så utrolig enkelt å være utro også. Vi har facebook, instagram, twitter, snapchat, vine, tinder, hot or not, mange forskjellige steder man kan treffe andre, se og snakke med de. Er det sosiale medier som gjør at folk vil være utro? At det er så lett å få andre? Det er jo selvfølgelig enklere for partneren å finne ut av utroskapet pga sosiale medier. Men var det slik at ingen var utro før i tiden, eller er det bare sånn at de blir lettere tatt nå, fordi de ikke sletter alle sporene sine på sosiale medier? At ryktene sprer seg fortere nå? Det er alltid en som kjenner en, som kjenner en. Det er en stor sjanse for at du møter de på byen og de sprekker (selv opplevd det)

                                                           

                                                          Jeg tror at en eller annen gang i livet, vil man være utro mot partneren sin. Fristelser, gruppepress, svake øyeblikk, sex med en ex, ferier (der man ikke tror noen finner ut av det), jobbreiser, ja listen er lang! Det er mange steder man kan være utro - men er det fortsatt greit? Er det greit, fordi partneren aldri fant det ut, eller du tror h*n aldri finner u av det?

                                                           

                                                          Én gang utro, alltid utro"                                                           

                                                          Skal man tilgi hvis noen er utro? Det er uendelig mange som sitter med akkurat den tanken, " jeg vil ikke tilgi h*n for at h*n var utro, men jeg vil ikke miste h*n heller" 

                                                          Ja, jeg har tilgitt noen etter de har vært utro, men jeg glemte det ikke - Noe jeg angrer på var jeg jeg faktisk tilga det! Jeg burde forlatt forholdet med en gang (noe jeg alltid trodde jeg kom til å gjøre hvis noen gjorde det mot meg). Tenk deg gjerne 100 ganger om før du faktisk tilgir noen og går tilbake til de igjen etter de har vært utro.. Det er en stor sjanse for at de gjør det igjen, du vil miste mye av selvtilitten din og tilitten i forholdet vil være ødelagt og kastet langt vekk. Det er en liten sjanse for at dere får den tilbake igjen, uansett hvor mye dere prøver, vil og jobber for det!

                                                           

                                                           

                                                          Alle kan komme med sine egene tips og meninger om utroskap, så kan jeg dele det på bloggen! Dermed samler vi alles meninger og opplevelser på et sted, så man kan lese, lære, og se hva som har skjedd med andre.

                                                          Fortell gjerne din histore, så jeg kan dele den med alle dere leserne her på bloggen <3

                                                           

                                                          Har du noen gang vært utro?

                                                          Ha en fin dag alle søte <3

                                                           

                                                          • 147 kommentarer

                                                          S a t u r d a y with Ole

                                                          • 07.02.2015 kl.22:03


                                                          • Heiaa!

                                                           Nå har jeg jobbet hele uken, fra morgen til kveld. Derfor bestemte vi oss for at vi skulle ha en rolig helg, med masse god mat - planen var egentlig at vi skulle være sunne(?) det får vi egentlig bare komme tilbake til! Planene om å trene i dag, gikk heller ikke helt som planlagt.. Hva skjedde med stormen Ole? Vi ble jo vekt av at det hørtes ut som om taket skulle blåse av eller noe. Meeen nå er joggebuksen på og Zac Efron er å se på skjermen hos oss. Jeg har så mye spennende i vente nå fremover, som jeg gleder meg til å fortelle dere. Skal blant annet på gardeball på valentines day - æh, jeg har faktisk aldri vært på det før, men tror nok det blir veldig gøy! 

                                                           Hentet forresten den nye bilen i går, så nå begynner jeg snart å reise rundt enda lenger unna, enn hva jeg allerede har gjort.                                                                                                                       Hva skal du på valentines day? // Har du vært på gardeball før?

                                                            

                                                           • 9 kommentarer

                                                           Winter Wonderland

                                                           • 15.01.2015 kl.23:21


                                                           • Ja, jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere i det siste.. Jeg har fartet rundt  for å kunne være med på alt jeg har hatt planer om å være med på, frem og tilbake fra Oslo i 2 uker nå.. Dro også med meg Bettina på en photoshoot jeg hadde i går på songsvann, det var så utrolig kaldt der at det faktisk ikke går ann å beskrive det. - Legger ut bildene fortløpende -

                                                            De fleste har også fått med seg at jeg har vært snusfri i 3 dager nå, skal innrømme at det er vanskelig, men jeg er fast bestemt på at jeg skal klare det, appen min hjelper meg i de vanskligste situasjonene, samtidig så er det faktisk flere andre som også slutter, så da får man litt konkurranseinstinkt å føler at man må klare det!

                                                             

                                                            Kjolen finner du hos sheinside HER

                                                             

                                                            Det er faktisk flere som har spurt meg i det siste, - "hvor blir det av deg for tiden? Hva gjør du?"  - Nei, jeg vet faktisk ikke selv?, Jeg er både her og der, men samtidig ingen steder. Kanskje jeg planlegger noe i all hemmelighet. - Hvem vet..

                                                             

                                                            Ha en riktig så fin kveld videre <3 

                                                            KV                                                             

                                                             

                                                            • 9 kommentarer

                                                            Jeg gir opp!

                                                            • 19.03.2014 kl.18:52


                                                            •  

                                                             Nå sitter jeg her med papirene mine fra American Airlines, siden jeg mistet kofferten min når jeg skulle dra til Miami.. 

                                                             Jeg må både sende ikke papirer, kviteringer, opplysninger og alt til forsikringsselvskapet mitt +++++ Kvitteringer og fylle inn 1000 vis av ark til American Airlines, jeg må skrive alt jeg hadde i kofferten min fra punkt til prikke på ENGELSK til og med.. Jeg må beskrive alt, fra farge, strls, om det er bomul, skin eller whatsoever, hvor den er kjøpt, når den er kjøpt, hvor mye den kostet og jeg MÅ ha kvittering på ALT over 900 kr!! Hvem tar vare på alle kvitteringene sine da? Og det eneste jeg hadde under 900 kr i kofferten min var tannbørsten min. Jeg må jo regne ut hvor mye det blir i dollar også.. Jeg gir faktisk nesten opp her jeg sitter, jeg har så lyst til å gråte noe som jeg ikke har gjort på en stund nå.. omfg....... Trur ikke jeg har vært så irritert som det jeg er nå på lenge! Det er like før jeg faktisk bare blåser i kofferten min, hvordan kan man beskrive alt sammen, sminken min, ahhhhhh. Hvis noen serriøst vil gjøre det for meg så hadde jeg satt pris på det, jeg får heller ikke tak i AA på tlf lenger, fordi de har ikke skrevet opp hvilket nr jeg må ringe når jeg ringer fra Norge.  Hvorfor er det jeg som må gjøre all den drittjobben her når det faktisk er de som har mistet kofferten min? Burde kanskje få beskjed om at det er best å dra uten koffert for man får et hælvette hvis vi ikke gjør jobben vår eller noen stjeler den. 

                                                             I tillegg hvis jeg glemmer å skrive på noe nå da, så kan jeg ikke få igjen senere heller.. Nei fy *aen, så er jeg så irritert å sinna, jeg klarer virkelig ikke sette meg ned for å beskrive alt det greine der...

                                                             Er det noen som har mistet kofferten sin før og ikke fått den igjen som har noen tips til meg? Jeg får jo bare igjen max 50.000 kr og det er ikke halvparten av verdien av det som lå i kofferten min engang..

                                                              


                                                              

                                                             • 5 kommentarer

                                                             Photoshoot på ekebergresturanten

                                                             • 29.01.2014 kl.20:13


                                                             • Jeg hadde en photoshoot ved ekebergresturanten i dag. Det var utrolig kaldt, men jeg trur det ble endel bra bilder!

                                                              Disse bildene skal ikke bli brukt til noe spesielt, så da kan jeg få lagt de ut her på bloggen med en gang jeg får bildene :)

                                                                                                                              


                                                              Så siden jeg først var i oslo, så skulle jeg innom Louis Vuitton for å gravere inn intinalene mine i kalderder/lommeboken min. 

                                                              Men jeg har jo en kjæreste som er fryktelig glad i å grille pengene sine, så han kjøpte en LV koffert og LV sko, så han gikk da rundt med den største Louis Vuitton posen i historien, 

                                                              bare bra vi ikke hadde parkert så veldig langt unna butikken haha.

                                                              Jeg har så utrolig lyst til å kjøpe Louis Vuitton hundeveske & halsbånd, så dette står nå øverst på ønskelisten min.

                                                              Er det noen som har det fra før av eller ønsker seg det selv?

                                                               

                                                               

                                                              Konkurranse lenger ned på bloggen, ikke glem det!

                                                              • 2 kommentarer

                                                              #FlinkeUnger

                                                              • 28.01.2014 kl.19:15


                                                              •  

                                                               I dag har Simen & jeg faktisk fått gjort utrolig mye nyttig av oss.Vi staret dagen med å gå en lang tur med cocodoggen,

                                                               før vi fant ut at vi skulle børste bilene våres og måke gårsplassen for fyfader å mye snø det har kommet ute nå! Så gikk jo de ivrige drittungene som vi er noen ganger igang med å rydde hele garasjen og fikse plass til bilen min der inne også.

                                                               Har helt glemt å fortelle at jeg har kjøpt meg ny bil, eller jeg har kjøpt den andre bilen til Simen da som dere kan se bilde av under her :)

                                                                

                                                               Vi var så flinke at vi dro til søplefyllingen for å sortere det vi skulle kaste #flinkeunger.

                                                               I går så sotet Simen vinduene på bilen sin, noe han gjorde på bilverkstedet i konnerudgata/bakkene for kun 5000 kr så hvis dere vurderer å gjøre det så burde dere dra dit.

                                                                                                                                

                                                                

                                                               I morgen skal jeg ha en liten konkurranse her på bloggen & legge ut bilder fra eksamens modellen min Oda ---> Så da er det bare å følge med.

                                                                

                                                               Nå skal jeg pakke litt til en photoshoot jeg skal ha i morgen med Nicolai Saxegaard. Det blir litt gøy med en snø shoot ute i oslo.

                                                                

                                                               Hva skal du i gjøre resten av kvelden din?

                                                               • Ingen kommentarer

                                                               Hvordan vi møttes

                                                               • 06.12.2013 kl.18:14


                                                               • Ja, nå har jeg faktisk lovet veldig mange om hvordan Simen og jeg møttes! Jeg har egentlig bare tullet det bort hver gang noen har spurt, men jeg skal nå fortelle hvordan vi møttes og ble sammen for deg.

                                                                Det er litt småkleint for meg å komme ut med dette her på bloggen, men det får da bare gå..

                                                                 

                                                                Vi var vel egentlig bare bekjente i begynnelsen han var for meg bare kompissen til Mikkel, så skulle Simen lage russesangen vår til oss, og da pratet han og jeg veldig mye ikke akkurat om russesangen, men vi fikk litt tid til å snakke om den også.. (haha)  Så ente det opp med at vi pratet veldig mye, men bare som venner

                                                                Første gang vi faktisk møttes og hilste på hverandre var når han skulle komme hjem til meg en vakker dag ang låten vår!

                                                                Vi var bare venner og køddet med hverandre i den perioden og han kom på besøk til Mikkel når jeg var der og når jeg var med på spillejobbene dems..

                                                                 

                                                                Helt til èn dag på et julebord når jeg faktisk var daten (bare som en venn) til Mikkel, så ble vi hodestup forelsket i hverandre HAHA


                                                                Fant dette bildet for ikke så lenge siden på facebook, det er faktisk da vi ble "in love" og tenkte ikke over at vi satt som to hodestupte forelsket jævler ved middagsbordet engang..

                                                                 

                                                                Etter den dagen var vi så og si med hverandre hver eneste dag egentlig..  Jeg viste han var døds forelsket i meg

                                                                han drømte om meg hele tiden og sa han elsket meg i søvne, men han turte aldri å innrømme det før senere.

                                                                 

                                                                Vi har faktisk vært i 7 forskjellige land sammen, og reist rundt i nesten hele Norge på 1 år det ganske sykt egentlig.

                                                                Vi hadde faktisk hatt 1 års dagen vår i dag woho

                                                                Jeg trur faktisk ikke det er noen parr som har opplevd alt det vi har opplevd og gjort alt det vi har gjort på 1 år, det har sjelden vært en kjedelig uke eller helg vi har på en måte alltid gjort noe hele tiden fra konserter, reiser til utlandet, harry turer til Sverige, joggeturer, lange skogsturer, kino, fester, shopping, hytteturer, bilturer, date på resturanger, bensinstasjon turer (Ja, Simen var så glad i bensinstasjoner før at han tok meg med på Shell på Valentines day)

                                                                Nei vi har faktisk gjort så utrolig mye sykt at vi kommer nok til å møte hverandre drita om 10 år ute på byen i Las Vegas eller noe og gifter oss haha.

                                                                 

                                                                Har du hatt eller har en du har gjort så utrolig mye rart og spennende med at det faktisk ikke går ann å gjøre det med noen andre?

                                                                 

                                                                • 2 kommentarer
                                                               • Designet av

                                                                Camilla Haukjem