hits
INGEN KATEGORIBirthday bash

 • 17.06.2018 kl.16:50


  • Processed with VSCO with fr4 preset

   I går var det duket for en bursdagsfeiring med fine folk enda et år. Som dere ser har Julianne og jeg fortsatt veddemålet med ankelbåndet og det ser like stygt ut hver dag uansett outfit. Men alt i alt var dagen helt perfekt med fine folk og masse fine gaver <3 Nå ligger jeg rett ut på sofaen og venter på at naboen skal komme med mat til meg - ikke skjønner jeg hvorfor da jeg kjøleskapet stappfullt av grillmat, men.. 

   .    .   .

   Akkurat nå lengter jeg etter varme, strender og koselige bakgater der man tar seg en kaffe. Så jeg regner med at jeg sitter på et fly i nærmeste fremtid. Kan noen gjette hvor?

   Processed with VSCO with m5 preset

   Kjøpte forresten disse to bøkene her i over i går så nå skal jeg kose meg og fått lest litt. Hvis noen har noen bøker de anbefaler, Please hola @ me - vil ha mer å lese på.

   • Én kommentar

   Hva skjedde med dokumentaren av meg

   • 12.06.2018 kl.16:00


   • Reklame | Sponset behandling Remove.no

     

    Det er flere av dere som har spurt og lurer på hva som skjedde med "dokumentaren" av meg der jeg ble filmet og hadde intervju for en stund tilbake. Videoen kommer, men jeg fikk beskjed om at noe hadde oppstått så den ble satt på vent. Jeg snakker blant annet om hvorfor jeg fjerner tatoveringene mine, og hvorfor jeg tok dem i første omgang. I morgen skal jeg tilbake igjen for en ny runde med laserbehandling, og jeg gleder meg masse til å dra dit. Etter hver behandling er jeg enda ett skritt nærmere å bli kvitt tatoveringen mine. Dere aner ikke hvor godt det skal bli å ikke ha den tatoveringen på skulderen eller de på fingrene.. Det er så flaut når folk spør meg om hva som står der at det nesten er uvirkelig at jeg ikke skal ha noe der en vakker dag. Jeg er så lykkelig over at REMOVE fjerner tatoveringen for meg.

    Processed with VSCO with f2 preset

    Jeg får også veeeeldig mange spørsmål om hvordan alt fungerer, hvor mye det koster, hvor lang tid det tar, smerten og prosessen, så jeg skal prøve å forklare det her så godt som mulig. Det går veldig raskt å komme seg til REMOVE fra Nationaltheatret hvis dere skulle kommet derfra. Når du kommer dit kommer du så og si inn med en gang og samtalen går raskt og effektivt, du blir satt i stolen og de gjør klart apparatene og vasker områdene du skal fjerne tatoveringen fra. Du kjøler ned huden, også starter hun med å teste laseren på huden. Når alt er som det skal starter hun behandlingen og det går raskt og effektivt. Det tar ikke mange minuttene før alt er ferdig og blekket jobbes med å gå ut i blodet. 

    Bruk kodeordet "Karianne20" for å få hele 20% rabatt ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: post@remove.no

    • Ingen kommentarer

    Nå er du fin

    • 03.06.2018 kl.20:21


    •  

      

     Processed with VSCO with c8 preset

     Jeg har vært helt utslått av varmen de siste dagene, bading og varme gjør deg litt ør og surrete. Det var så varmt i leiligheten min i natt og på morgenen i dag, at vi rett og slett hadde stryket med om vi ikke hadde kommet oss ut av døren. Kanskje litt dramatisk med å stryke med men det var ille varmt. Det er ikke klaging på det det fine været altså, for det er helt nydelig og skulle ønske det varte lenge. Ulempen er at jeg er helt slått ut og har ikke noe fantasi til hva jeg skal blogge om, samtidig har videoene vi har spilt inn blitt slettet.. Vlogen skulle vært ute allerede nå men de er gone.. Jeg har vært så sint og lei meg, og vi må spille inn alt på nytt igjen så det er Great. Oh man.. 

     Processed with VSCO with m5 preset

      

     Håper dere nyter det fine været!

     • Ingen kommentarer

     Back to the 90's

     • 27.05.2018 kl.12:48


     • Klarer du å se at dette er meg? Ha ha, jeg ser ut som den største luringen av dem alle. Det er så rart hvordan man kan endre seg så mye, men jeg ser at leppene, nesa og øynene er så og si det samme som da jeg levde på 90-tallet. 

      Her startet jeg tydeligvis blogg-karrieren min - lol

       

      • Én kommentar

      måneden som har gått

      • 29.04.2018 kl.18:34


      • Tenkte jeg skulle ta for hele måneden da jeg har vært litt away med uken som gikk. Det har skjedd så mye at det er vanskelig å holde styr på alt, men er det noe mer dere vil ha med i uken som gikk? Noe dere lurer på eller hadde syntes vært gøy å vite? Husk også å melde dere på konkurransen min HER

        

        

       Månedens bilde:

       Processed with VSCO with m5 preset

       Høydepunkt:

       Det må være alle minuttene, sekundene og minnene fra da Eminem gikk opp på scenen på Coachella. Jeg er ikke en person som blir så veldig fan av mennesker eller noe, vi dro til og med før Beyoncè gikk på scenen. Men Eminem.. Jeg tror ikke dere forstår hvor unik han er, eller hvor unikt øyeblikkene mens han opptrådte var. 

       Processed with VSCO with b5 preset

       Tanke: 

       Alt i livet er kun en tanke. Alt du gjør eller kommer til å gjøre er en tanke. Drømmene dine er en tanke, forelskelse, valg, alt - alt du noen gang har gjort er kun en tanke. Alt du gjør styres av hjernen din for det er ikke fingeren din som har lyst på coca cola eller rødvinen, men tankene dine. Det er tankene etter sigaretten. Det er tankene etter kjærlighet eller gutten med det fine smilet. Egentlig bestemmer du din egen kjærlighetssorg, du bestemmer om du vil komme over han eller ikke. Du må bare bestemme deg for det, endre tankene dine.

       Matopplevelse:

       Jeg har spist veldig mye god mat i Los Angeles, men det må nok være maten jeg spiste på TAO. Jeg tror jeg aldri har smakt en mer mørere biff i hele mitt liv. Jeg spiste den med spisepinner og det sier kanskje sitt.

       Processed with VSCO with m5 preset

       Flause:

       Jeg blir vanligvis ikke så veldig flau av ting, for jeg har veldig mye selvironi og bryr meg genrelt ikke så mye om ting. Men jeg hadde selvfølgelig bestemt meg for å spise en SORT is på Coachella. Lite tenkte jeg over at jeg kom til å se ut som the joker etter å ha slukt isen. Jeg gikk rundt i 30! minutter før jeg så det da ingen av de andre sa en damn shit til meg. Jeg ble så flau at jeg ble kvalm.. 

       Processed with VSCO with m5 preset

        Innkjøp:

       Hmm. Litt usikker på hva jeg skal velge, da jeg har fått endel nytt. Men alt i alt, så er jeg fortsatt i ekstase etter min aller største kjærlighet og drøm. Min klassiske Chanel.

       Processed with VSCO with m5 preset

       Serie:

       HVITE GUTTER. Herregud, at jeg ikke har sett den serien før er bare helt sykt. Men

        Låt:

       Det må bli to låter.

       Hotel California - Eagles og somewhere else - Indians 

       Opptur:

       Det må være å se mine fantastiske hunder igjen. Kommer aldri til å bli lei av å se de igjen om det så er 5 minutter eller 3 uker. 

        Nedtur:

       Å fly med Norwegian.. Dreamlineren til Norwegian er bare så latterlig dårlig med service og tilbud. Jeg fikk en plass der det lakk av taket. Jeg satt i 12 timer våt og kald fordi det lakk fra taket. Alt de sa til meg var at det ville stoppe, noe det ikke gjorde. Jeg var da allerede blitt iskald og klærne mine var våte så jeg spurte om jeg kunne få teppe, men nei det måtte jeg kjøpe for å LÅNE. De hadde heller ikke ørepropper for å se på filmen på skjermen, det måtte man også KJØPE for å låne. De var så trege til å servere maten og maten var heller ikke god. Utrolig skuffet.

        

        

       FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

       • Ingen kommentarer

       På vei til

       • 28.04.2018 kl.17:47


       • Jeg har akkurat satt meg på toget, småløpt som alltid da jeg lever noen minutter bak skjema.. Toget er egentlig litt rart for jeg hater kollektiv-transport men jeg klarer toget. Kanskje fordi det går som regler alltid på skinner. Du ser bare verden forsvinne sakte men sikkert forbi deg og du ender på et nytt sted. Jeg ender alltid med å spore av når jeg først starter så for å komme tilbake til innlegget jeg skulle starte på, så er jeg på vei til Oslo. 

        Sommeren kommer med raske steg og solen blir bare bedre og bedre. Jeg husker jeg pratet med en for litt siden om hvor undervurdert Norske sommerkvelder er. Du vet den lyse, lune og hjemmekoselige sommerkvelden. Jeg vil prøve å utnytte den litt bedre i år, sette litt pris på hvor koselig det er og hvor koselig det er når praten fortsetter å leve i ekko. Jeg skal møte Anniken over litt rosè og prat i Oslo nå. Hvor kvelden bringer videre er uvisst, alt skal bare skje. 

         

        Ha en fin lørdag kjære <3

        • Ingen kommentarer

        Er bloggere skylden til at du stjeler?

        • 25.04.2018 kl.08:30


        • Var det rushet, var det for å bli populær eller for å se bra ut. Flere unge har begynt å stjele, det har kanskje blitt en trend - hvem tørr å stjele den nye dior Foundation på KICKS - Eller Buxom har kommet med nye produkter. Ditt lille valg, ditt valg om å gjøre deg om til en kjeltring for en stusslig 200-lapp? Konsekvensene som følger med deg videre i livet. For er du egentlig klar over hva som skjer når du stjeler?

         Tenk på hvor kleint det er å sitte på bakrommet til foresatte og politiet kommer. Du må også i møter med barnevernet, samtidig kommer det på rullebladet ditt. Så om du vil veldig gjerne vil inn i USA, vil du ikke få muligheten til dette lenger. Du blir anmeldt, uansett alder. 

          

         Processed with VSCO with m5 preset

         Jeg forstår at det frister med alt bloggere promoterer og sverger til. Jeg får lyst på det på samme måte. Vi får alltid lyst på det vi ikke kan få, men vi kan ikke få alt. Noen må kanskje jobbe hardere med å få ting enn andre. Enkelte er født inn i det "lette" og rike livet, mens andre må jobbe hardt for mat i munnen. Men det gir deg ikke rettigheter til å stjele. Selv om du kanskje føler at de som har alt eller kan få alt er lykkelige, så tar du feil da også. Ting er en gjenstand, en gjenstand som har blitt laget, mest Sansynligvis masseprodusert på en eller annen fabrikk. Skal den lykken ta fra deg den virkelige lykken du ville fått med å følge drømmene dine? For det vil stoppe drømmene dine på mange måter.

         Processed with VSCO with m5 preset

         KICKS er ekstremt utsatte for tyveri om dagen, det blir så mye stjålet at de ikke vet hva de skal gjøre lenger. Jeg dro innom KICKS på Gulskogen for en stund siden og ble møtt av flere hyggelige damer som jobbet der. Vi ble stående lenge og skravle og snakke om hvor mange som prøver å stjele, spesielt yngre jenter. Det er så utrolig at man vil gjøre seg til den kjeltringen for hva? For en ny farge på leppene..? Noe å snakke om på skolen eller skryte på finsta?

         Processed with VSCO with m5 preset

         " Jeg forstår at det er fristende å skulle ha alt det nye, de flotte klærne, den fine sminken og de dyre veskene. Instagrammere, bloggere, kjendiser, ja alle har det. Alle, men ikke du. Vi bloggere frister med nye varer, sverger på at det fungerer - mens du? Du er 12 år uten jobb. Kun lommepenger fra foreldrene. Kanskje en hundrelapp, eller nå til dags er det nok mer, Fordi vi er bortskjemte, vi får så mye at ingen ting er bra nok. 

         Selv om for deg så er det en liten ting, kanskje du tenker at ingen ser det eller at prisen ikke er høy nok til at du får noe straff. Jo. Alt du tar som ikke er ditt er stjeling. Uansett om det er et solpudder eller en Rolex. Du blir faktisk kriminell av å la den lille fristelsen foran øynene dine ende i lommene dine, selv hvor deilig du tror rushet må føles eller hvor lett du tror du kommer unna med det fordi du er under 18. Det har ingen ting å si. Du vil bli anmeldt, du vil bli sperret ut av butikkene og det vil forbli på papirene dine. Alder, pris, kjønn eller farge har ingenting å si. Du vil bli tatt, du vil bli straffet og du må bøte for hva du gjorde. 

          

         Tenk deg om to ganger før du stjeler. Det er straffbart, det er ikke tøft og det er kun du som sitter igjen med dritten. Så om du prøver å overbevise den "kule" jentegjengen at du er bra nok for de ved å stjele, for å henge med de - så kan du tenkte deg at når du blir tatt, må du sitte i møter med barnevernet mens de gjør noe "spennende". Vet ikke helt hvem som er den kule da. Men tviler sterkt på at det blir den personen som aldri får blitt med ut eller er sperret ut av alle kjøpesentrene. 

          

         Forresten har kicks og flere andre butikker har satt igang ekstra tiltak for å unngå stjeling, som flere overvåkningskameraer, flere alarmer og flere øyner som passer på.

          

         // INSTAGRAM //FACEBOOK // SNAPCHAT @KARIANNEVILDE //

         • 3 kommentarer

         Dette har jeg savnet

         • 24.04.2018 kl.23:27


         • Av å reise så er det enkelte ting man savner, om det så er rutiner eller andre ting. Selv om jeg ikke er et rutinemenneske for 5 flate øre, er det likevel noe spesielt med morgenrutine-kaffen og muligheten til å vakse klærne når du vil. Enkelte synets det er litt sært at jeg elsker å vaske klær, men det er noe jeg alltid har gjort siden jeg var liten. Før kunne jeg være så sær at jeg jaktet etter klær jeg kunne vaske, eller faktisk bruke ett plagg bare fordi vaskemaskinen skulle bli full nok til at jeg skulle sette på en ny vask. Jeg er ikke like ille den dag i dag, men jeg elsker fortsatt å vaske klær, ikke minst lukten av nyvasket klær. Når man er på reise, klærne ligger i koffert og du engster deg med å blande brukte og ubrukte klær. Jeg sliter med å legge en genser som er brukt èn gang tilbake i skuffen hjemme til og med. Men ja.. Jeg har altså savnet å vaske klær. Det er noe av det aller første jeg gjør når jeg kommer inn døren. Kofferten står aldri mer enn èn dag.

          Processed with VSCO with m5 preset

          Det er jo ingen tvil at jeg har savnet både hundene og vennene mine, så de går under kategorien "en selvfølge"..

           

          Jeg har savnet produktene mine. Ha ha. Dere vet den følelsen når man står i dusjen og du har alle produktene dine fremme på rekke og rad og du kan bruke hva du vil, også lukter du som en profesjonell-dusjer når du går ut av badet. Samme med hudpleie-serien min fra NIMUE som jeg også har konkurranse på HER - når du går ut av badet ren, pen og huden gløder.. Finnes ikke noe bedre enn det.

          Morgenkåpene mine. De som kjenner meg, de vet. Jeg går året rundt i morgenkåper, uansett tid på dagen. Jeg pleier å lufte hundene mine i den, hvis jeg skal hente noen på togstasjonen sitter jeg også i den. Det er min aller største kjærlighet og jeg har savnet det som bare F.

           

          Sengen min! Oh mama. Kunne ikke bedt om en bedre seng enn hva jeg har. 

          Processed with VSCO with m5 preset

          Leverpostei? Hver gang jeg har vært ute å reist, craver jeg alltid på det. Aner ikke hvorfor heller annet enn at jeg bare må ha det.

           

          Jeg har også savnet å rydde. Legge tingene mine på faste plasser og ha det ryddig. Når man reiser så blir de liggende rundt og irritere deg.. Home sweet Home si.

           

           

          Har noen av dere noen rare ting dere savner når dere har vært ute å reist?

           

          • Ingen kommentarer

          Uken som gikk

          • 01.04.2018 kl.21:59


          • Ukens høydepunkt: SOLEN. Hallo hvor fantastisk har det ikke vært? Bare "synd" jeg reiser til LA om 2 dager. Skal ikke klage for jeg er ganske happy for det. 

           Ukens tanke: Du trenger kun deg selv. Du trenger ingen andre for å være glad eller lykkelig. Alt du trenger finnes allerede inni deg, så du må bare bli kjent med deg selv godt nok, så vil du ha det bra.

           Processed with VSCO with f2 preset

           Ukens matopplevelse: Mhh. DIM SUM ? Første gang jeg smakte dette. Det var egentlig kun en forrett, siden alle andre skulle ha det. Valget ble på dim sum fordi jeg kjente igjen ordet etter at Anniken hadde snakket så mye om det for lenge siden. And wow. Det blir ikke siste gang.

           Processed with VSCO with m5 preset

           Ukens Flause: Det er veldig typisk meg og søle, jeg søler på meg selv, på andre og jeg velter alltid ett eller annet. Men når vi satt på en cafe i Paris, så får jeg servert kaffen min og det første jeg gjør er å søle den utover bordet på alle de andre. Heh. Sorrrriii.

           Ukens innkjøp: Mitt høyeste ønske har gått i oppfyllelse, jeg har kjøpt meg min første andre Chanel veske.. Den andre jeg har er jo vintage, men nå er jeg den aller første eieren av klassisk Chanel Flap bag. 

           Processed with VSCO with m5 preset

           Processed with VSCO with m5 preset

           Ukens låt: Runaway - Sasha Sloan // Denne låten er så meg på så mange måter. 

           Ukens "weird obsession": Blue Cheese 

           Ukens opptur: Jeg gikk rundt alene i Paris, det var så stille og rolig med en liten bris og jeg hørte på musikk til jeg kom til Eifel Tårnet. en helt fantastisk opptur!

            

            

            

           FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

           • 8 kommentarer

           Bonjor Paris

           • 29.03.2018 kl.00:37


           • Lukten. Tilværelsen, minnene, menneskene og språket. Jeg er tilbake i landet jeg alltid trodde jeg ville bo i. Landet jeg en gang skal gifte meg i. Frankriket er det sære fine landet jeg alltid har vært så glad i. Har kun vært her èn gang tidligere for lenge siden. Men jeg husker hvor særegent det var, hvor flotte de var i gatene, hvor romantisk de holdt stedene. For ikke snakke om flyturen. Franske fly. Nå er dette for så vidt ikke to etasje-flyene jeg har flydd den siste tiden, eller fly med tv. Jeg flyr kanskje business, men for en fantastisk mat, så utrolig dyktige flyvertinner, raske til å lette etter alle var inne. Flyvertinne som kom bort flere ganger for å høre om det var noe mer jeg trengte. Ikke minst, så ryddet de ofte. Værste jeg vet om er når du må la matbrettet stå en time eller to. For på større fly så blir cabin crew delt inn i forskjellige avdelinger man har ansvar for, så jeg vet at de har tid til å rydde lenge før så du slipper å ha stolen til personen foran i ansiktet helt frem til du lander. 

             

            Processed with VSCO with b5 preset

            Men airfrance, veldig fornøyd til at det er et så enkelt fly uten tv. Det som er deilig her nede er at jeg har både privatsjåfør og bodygard, ikke at jeg forstår hvorfor jeg trenger det, men hvis det gjør at andre tjener penger er jeg fornøyd.              

            • 4 kommentarer

            Blåmandag

            • 12.03.2018 kl.23:51


            •  

             Meg og min rare døgnrytme. Jeg befinner meg aldri i sengen før 12, av en eller annen grunn. Jeg har for så vidt alltid elsket natten, kan hende jeg fortsatt gjør det - men morgenen? Gud, som jeg har undervurdert den. Den stille morgenen, kaffen og tankene. Jeg har nok alltid hatt travel og stressende start på dagen, noe som har gitt meg hatet jeg hadde. Men nå, nå som jeg får tid. Elsker det. Hm. Anyways. Jeg er kald, så altfor kald i dette landet. Jeg har i de siste dagene jogget ned til sats, men fy søren så himla kaldt det er? I dag var det så mye sludd at jeg like så godt kunne lagt meg på svøm. Derfor sitter jeg nedpakket i tepper og innser at klokken har blitt så alt for mye, og jeg skal tidlig opp i morgen for å bli filmet for en butikk. På tide å bli kamera ready, istedenfor å drømme meg bort i feirer. Hvem vet. Kanskje sitter jeg på et fly snart.

             Processed with VSCO with c1 preset

              

              

             • 3 kommentarer

             UKEN SOM GIKK

             • 07.03.2018 kl.12:00


             • Jeg husker hvor godt dere likte høydepunktene, så why not starte med det igjen.

              Ukens høydepunkt:

              Mine kjære tatoveringer forsvinner sakte men sikkert nå! Jeg fjerner mine på REMOVE i Oslo, der dere får 20% avslag ved å bruke rabattkoden "karianne20" og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr - post@remove.no - 99779077

               

              Ukens tanke:

              Spare penger.. Dette er noe jeg må bli flinkere til!

               

              Ukens matopplevelse:

              En fantastisk salat på Anchas bodega i Drammen

              Ukens Flause:

              Dette er egentlig flaut på han sine vegne, syntese nå hvert fall jeg. Men Julianne (selvfølgelig skjer det alltid noe når jeg er med henne) og jeg var på sats. Vi ser to ledige møller, og går på de. Men etter jeg har startet ser jeg en grønn flaske stående på den, så jeg sier høyt, "ånei, jeg tror denne er opptatt?" Julianne er like ufokusert som alltid, så fyren ved siden av meg igjen svarer at han som var der har dratt. Jeg setter da flasken hans ned på bakken før jeg fortsetter. Jules og jeg trasker, går og snakker en stund, før noen skriker bak meg om at det var hans mølle. (Forutsett at det var veldig mange ledige møller rundt oss, og han hadde heller ingen han trente/løp ved siden av). Jeg svarer beklager tilbake, det visste jeg ikke - men jeg regnet nesten med at han skulle velge seg en annen mølle, siden jeg løp ved siden av venninnen min. Men neida, han er fly forbanna, skriker om at han har vært på do, og han dytter meg nesten av. Han stiller seg oppå mølla jeg er på, MENS båndet fortsatt står på og jeg går på den. Jeg måtte hoppe på kanten til Julianne, så jeg ikke skulle gå rett på snørra. Jeg gikk bort til en av de hundre andre som var ledige, også hørte jeg bare han være frekk mot Julianne, før hun flyttet seg etter meg. Er det muuuulig.

               

               

              Ukens innkjøp:

              Siden all sminken min har blitt stjålet, har jeg måtte kjøpe inn alt på nytt..

               

              Ukens serie:

              Grace and Frankie.. Gud, jeg har sett den så mange ganger nå!

               

              Ukens Trening:

              Det må være skituren til Gab og meg. Det var en så fantastisk tur.

              Processed with VSCO with c1 preset

               

              Ukens lættis:

              Det må være da bilen min måtte bli tauet opp fra en bratt bakke. Bilen hadde stått fast i sånn 3 timer, før noen må trekke opp bilen. Gab står utenfor for å dirigere, jeg sitter i bilen for å styre den. Bilen blir slengt fra side til side, jeg rekker så vidt å reagere, så plutselig ser jeg et glimt at Gab som hopper forskrekket opp i snøhaugen, bilen snitter henne, jeg blir fortsatt dratt videre oppover, før jeg "endelig" er på toppen. Vi braser ut i latter, synet av den lille bilen bli dratt oppover i etthundre og hælvette, Gab. Hoppet hennes var pricelessssss. Altså, det er umulig å forklare denne situasjonen, men ja. Jeg har ikke ledd så mye på LENGE.

              Ukens låt:

              Birds Fly - hardwell, Mr. Probz

               

              Ukens opptur:

              Hundene mine er tilbake igjen, etter en altfor lang hyttetur.

              Ukens nedtur:

              Det er så ufattelig kaldt at jeg ikke orker tanken på krype ut av sengen om morgenen.

              Ukens nedtur 2:

              Jeg har levert inn bilen min på rep, fordi den skulle EU-godkjennes, men noe er visstnok galt med motoren.. Såååå.. Bye bye car. Tror jeg må skaffe meg en ny bil. DET er kjedelig.

               

              FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

              • 2 kommentarer

              Nytt kapittel

              • 02.01.2018 kl.16:52


              •  

                

               Processed with VSCO with hb1 preset

               Farvel 2017. Jeg må nok si at det både var mitt beste, og verste år, der et veiskille kom, og valg måtte bli tatt. Spørsmålet nå blir om vi holder målene våres, holder vi vårt sunnere og bedre liv? Gjør vi endringer, ser vi feiliene våres, ser vi livet. Eller vil man noen gang lære, for vi ender jo alltid opp med anger, samme mål og et parr ekstra kilo på kroppen, som man legger skylden på julen for. Men alt man må gjøre er å gå inn i året med boksehanskene på - bit eller bli bitt, for livet er en kamp. // Men nå skal jeg ikke være så dyp her, jeg kom egentlig bare innom for å fortelle dere om min nyttårsfeiring. Weii.

               Processed with VSCO with hb1 preset

               Kaja, Julianne, Frida og meg spiste deilig mat, drakk og koste oss.Vi snakket om det beste og verste med 2017, vi fortalte om mål og ting vi ville oppnå. For min del håper jeg at jeg kommer til å reise mye i 2018, jeg må reise, oppleve og føle. Jeg er allerede reisesyk, og jeg har ikke vært hjemme lenge. Ha ha, burde blitt reiseguide eller noe. Men jeg håper dere hadde en fin feiring og at vi holder de fleste av målene vi lover hvert år. 

               Processed with VSCO with hb1 preset

               Processed with VSCO with p5 preset

               Processed with VSCO with b5 preset

               Processed with VSCO with b5 preset

                

               Kjolen min er fra Nelly.com som desverre er utsolgt.. Hvordan var din feiring?

               • 4 kommentarer

               What`s your type?

               • 09.12.2017 kl.01:10


               • Jeg har alltid sagt "I don`t have a type" - noe jeg egentlig ikke har, men det følger kriterier. Neida, sikkert ikke kriterier, men det er enkelte ting jeg selv vet at jeg følger med på, hvis man kan si det sånn? Well, her kommer listen min.

                 

                Øynene dine. Altsååå, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, eller hvordan jeg skal forklare øynene til personer. Men jeg er ganske flørtulf (som jeg pleier å kalle det), og du må være ganske flink til å bruke øynene dine riktig. Får du meg ut av spill, så har du gjort en god jobb. Jeg er vanligvis ikke den som taper stirre-konkurransen, så du skjønner nok hvor jeg vil med dette. Farge har for så vidt ikke noe å si, men blikket er nok numero uno.  For ikke å glemme et lurt smil på slutten.

                 

                Du må være høyere enn meg. Noe som kanskje ikke er så veldig vanskelig da jeg er 165 høy, men jeg blir så trollbunnet av at jeg må få nakkesleng av å se på gutten. he he

                 

                Hendene dine. Det er ingenting du får gjort med de, men jeg har hatt en tvangstanke fra jeg var liten om at gutter må ha fine hender. Generelt servitører og folk som skal ta på maten min!!! Hvis du har stygge, klamme, svette, møkkete hender. Da klarer jeg ikke. Jeg vet man skal appriciate alle for hver enkelt, men hender er veldig viktig for meg. For å sjarmere meg, så MÅ du ha fine hender. Haha, jeg vet det er så rart, men jeg har så stygga på ekle hender, at det står såpass høyt oppe på listen min. Fra første sekund har jeg allerede studert de.

                 

                Humor: Får du meg til å le, er du på rett kjør - noe som heller ikke er så vanskelig da jeg har veldig dårlig og tørr humor.

                 

                 

                Jeg har jo ikke en type, det vet nok alle de som kjenner meg, men jeg vet at jeg følger med på disse 4(5) tingene. Selvfølgelig får jeg bakoversveis av en solbrun surfer med intense øyner og en bra kropp, men det er ikke et kriteriet. Dette er selvfølgelig "listen" uten personlighetstrekk og diverse, men de småtingene som alltid ligger i bakhodet. Hva er dine små tanker? Har du noe som du vet er ganske sykt? Tell me.

                 

                • Én kommentar

                Kansellerer julen

                • 01.12.2017 kl.22:48


                • Processed with VSCO with f2 preset

                 I dag har vært en litt hektisk dag. På morgenen var dagbladet innom for å ha et lite intervju med meg. Et par timer gikk til spørsmål og mye latter. Vi bestemte oss for å spise på Brask & Bramm - og det kommer sikkert ikke som et sjokk, men jeg valgte å teste ut den nye burgeren de har fått på menyen. 

                 Processed with VSCO with c1 preset
                  
                 Kaltrina bestilte Chilli Chicken Curry, for hun har litt bedre fantasi enn å bare bestille burgere - men jeg vet at en burger aldri slår feil, derfor klarer jeg heller ikke slutte.​ 
                  
                 Processed with VSCO with f2 preset
                  
                  . . . 
                  
                 Jeg husker jeg fikk spørsmålet om hvorfor jeg aldri pynter til jul, og det er rett og slett fordi jeg HATER julen. Det er den falskeste tiden i året. Alle går rundt og kjøper fine gaver til hverandre, pynter og tømmer hele lommeboken. Smiler til folk de ikke kjenner, er generelt lykkelig i en hel månede. Men fra det minuttet klokken har slått 12 på nyttårsaften går alle tilbake til sitt normale, ufine seg igjen. De har så mange gjøremål, 2000ognyeåret, det året skal jeg gjøre ditt og datt. Hele desember planlegger du ditt nye og fine år, men er det noen som holder målene sine..? Er det noen som virkelig ble så gode av den besvimende Desember måneden, eller går man tilbake til samme gamle vaner. Man er bare så ruset på alle de FINE juletilbudene, ALT er så billig, og du er pålagt til å være overlykkelig. Jeg feirer ikke jul. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det - foruten om den ene gangen med eksen min, og en annen venninne som tok meg med hjem til familien sin i Arendal. (Noe jeg syntes var utrolig koselig altså, misforstå meg rett) - men for meg, så er ikke julen noe jeg liker. Falskt, juglete og masete. 

                  

                 Dette er nok første året jeg ikke har lagt noen rømlingsplaner faktisk..  I fjor bodde jeg i Los Angeles, og spiste på tocaya organica​. De andre gangene har jeg rømt til Paris, Egypt, London 2 ganger, Italia og de andre stedene husker jeg faktisk ikke, eller jeg har blitt i Norge noen ganger, men da har det vært film-maraton og ventet på at den kjedeligste og lengste dagen i året går fort over. Meeeen hva jeg finner på i år vet jeg ikke, men jeg har funnet en "ikke-feirende-jul-venninne" - så vi kan kansellere julen sammen.

                 Processed with VSCO with c1 preset

                 Processed with VSCO with b5 preset

                 Forsåvidt så skal alle ha lov til sine meninger, og dette er kun min mening. Jeg har aldri følt julestemning, og jeg kan aldri si at jeg har fått den gode perfekte julen som barn heller - noe som utgjør at jeg ikke er den mest Desember-glade jenta som finnes.  

                 Processed with VSCO with f2 preset

                  

                  

                  

                  
                  
                 • 4 kommentarer

                 En annerledes nyttårsaften.

                 • 28.11.2017 kl.21:29


                 • Nyttårs pleier alltid å være så masete, stressende og skuffende. Man har alltid så mange forventinger til at denne, denne nyttårsaften, den skal bli bra. Men så blir den egentlig aldri det, og alt du sitter igjen med er fylleangst og fyllesyken. Nei. Vi reiser bort. Jeg feiret Nyttårsaften i Beverly Hills i fjor. Egentlig var det ganske uplanlagt feiring, men jeg og 3 andre bare endte der. I år tenker jeg å reise med beste venninnen min, Kaja. Om vi så tar bilen og kjører bort, vekk fra alt og alle. Sitte på en fantastisk Resturant, rødvin og gode minner ville vært 1000 ganger bedre enn alt annet jeg har gjort. 

                   

                   

                  . My favoritt K .

                  . Roger´s original .

                  Så denne fantastiske skapningen og jeg skal dra dit hvor hjertet vårt bærer oss, og skal prøve å nyte tiden i hverandres selskap. Nå gleder jeg meg bare til hun kommer seg hjem fra NYC, og vi kan ha vår KK-tid igjen. Er det en person jeg kommer til å reise jorden rundt med - så er det henne. Vi har allerede kommet langt på vei. Love you.

                  • Ingen kommentarer

                  Wine and dine med bestie

                  • 27.11.2017 kl.17:47


                  •  

                   Processed with VSCO with f2 preset

                    . A perfect sunday .

                   Luksus-kona mi og jeg hadde vår rutine-søndags-date. Wine and dine på Anchas, før vi skulle på kino. Man skulle kanskje tro at vi var lei hverandre etter Bali - men vi har møtt hverandre så og si, hver eneste dag. De gangene vi ikke har møtt hverandre, har vi ringt hverandre på FaceTime. Skikkelig høner vett. Vi ble sittende å skravle litt for lenge, så vi mistet faktisk kinoen.. Er det mulig - eller alt er mulig med oss to da.

                    

                   Processed with VSCO with f2 preset

                   Dagen i dag har gått til å være veldig produktiv. Morgendagen blir det møter hele dagen, så jeg får spise masse sunt, og holde kroppen varm da ALLE rundt meg er syke - noe jeg ikke har tid til. Jeg må også få kjøpt inn diverse nødvendige ting, da nesten alle tingene mine har blitt stjålet. Jupp, stjålet.. Noe jeg ikke har tid til akkurat nå, men - enkelte mennesker. Kan skrive mer om akkurat dette senere. Nå må jeg runde av, svare på noen mailer før jeg må gjøre ferdig siste finish før i morgen. 

                   Ha en fin mandag videre.

                    

                    

                   • Ingen kommentarer

                   Jeg trenger ditt tips

                   • 28.08.2017 kl.10:06


                   • Processed with VSCO with f2 preset

                    God morgen kjære dere.

                    Jeg trenger tips fra dere. Eller jeg trenger bok-tips fra dere! Jeg elsker å lese bøker, bøker som gir meg noe. Derfor tenkte jeg at det beste var hvis jeg spurte dere om noen gode bøker dere har lest, eller vet om. Jeg liker best bøker som er basert på sann historie og biografer. Jeg er ikke superfan av Harry Potter aka syke fortellinger som er funnet på. Så hvis du har noen gode bok-tips å gi til meg, så tar jeg veeeeldig gjerne imot det. Det er så deilig å sette seg ned med en god bok, og bare leve seg litt inn i den. Jeg har nesten - bare nesten - blitt lei av filmer, serier eller generelt TV. Jeg ser hvor opplagt alt sammen er, reality TV er staget, filmer og serier er egentlig blitt ganske klisje? Jeg blir sittende å tenke over hvor mange ganger de spilte inn den scenen der, fra alle feilene, alle vinklene - ja alt. At de egentlig ikke filmer hele hendelser, men bitte små klipp blir klippet sammen - nesten som bilder, men vi ser det fra en annen vinkel at det blir helhet for oss. Huff. Ja, det er bare en sær tanke jeg har fått, men jeg kommer forsovet til å fortsette å se og tipse, men en bok. Det er litt mer enn bare oppklippet bilder på rullende bånd. Det er ekte, og du bestemmer selv hvordan menneskene skal se ut på en måte. Du må selv tenke, bestemme og finne ut av hvordan ting skal være på en måte. Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg vil heller lese litt flere bøker, og litt mindre tid foran TV`en som ikke gjøre noe annet enn å gi feil inntrykk av hvordan virkeligheten egentlig er. Men nok om min sære morgenstund, med kaffekoppen i hånden og litt tid foran bloggen før jeg må på jobb.

                     

                    Håper dere får en fin dag i dag.

                     

                    • 3 kommentarer

                    What a perfect day to end the weekend

                    • 28.08.2017 kl.00:36


                    • Processed with VSCO with f2 preset

                      

                     Den årlige elvefestivalen er over igjen for denne gangen. Det er alltid koselig å se gode, gamle og kjære venner igjen. Hele "Drammen" er samlet igjen, vinglasset er fullt og praten går. Det er så deilig når jentene blir samlet, gamle fjes møtes på byen og bena danser av seg selv. Jeg dro først en tur til Kaja, der vi satt og skravlet og koste oss, før vi skulle videre til en annen venninne. Familien hennes har den "årlige festen" der så og si alle kommer? Noe som alltid er like koselig hvert eneste år. Like etter fulgte byturen ut for å møte resten av folkene. Mingling, flere glass og et parr danser til på dansegulvet.

                     Processed with VSCO with p5 preset

                      

                      I dag. Tidligere i dag, dro jeg en tur til Kaja min. Hun er jo bare i Norge på et kort besøk, så det er viktig å utnytte tiden man har med henne godt. Vi skravlet og gravde, helt frem til vi skulle en tur på spiralen. Lufte hundene og snakke litt på toppen av Drammen. Stine ble også med, så vi tre gode venninnene satt å pratet om alt og ingenting, mens vi nøt utsikten. Vi har jo kjent hverandre siden " for alltid ", så vi mimret tilbake til gamle tider og snakket om hvor godt det var å ha gamle venninner, som kjenner deg. Venner som virkelig kjenner deg og du vet du alltid vil ha. Du vil alltid ha de uansett hvor langt unna man er fra hverandre, eller hvor lenge siden man pratet med hverandre sist. Jeg er så glad i de to der. Jeg vet ikke, men hver gang vi møtes er det akkurat som før, og det er deilig å kunne ha det sånn. Det er deilig å vite at noen alltid vil være der, de vil alltid forstå - forstå når andre ikke forstår. Nei. Det var fantastisk å åpne hjertene sine for hverandre og se den fantastiske utsikten, livet, luktene og stillheten som fløy i luften, mens munnene våres gikk. Det er virkelig noe å sette pris på - gode venner.

                     Kaja og jeg dro videre hjem for å lage litt god mat, film og enda mer skravling. Uken kunne ikke sluttet på en bedre måte, når ting ikke er de aller beste.

                      

                      

                      

                     Jeg tenkte bare å dukke innom for å si hei da jeg hatt altfor mange baller i luften for å kunne skrive noe til dere denne uken. Men bare ha tålmodighet med meg dere - jeg savner virkelig å skrive til dere <3 Håper dere hadde en fantastisk helg, og kanskje noen av dere var på elvefestivalen?

                     Sov godt kjære dere!

                     • Ingen kommentarer

                     Er du tilbake

                     • 17.08.2017 kl.18:32


                     • Processed with VSCO with f2 preset

                      Processed with VSCO with f2 preset

                       

                       

                      Er du tilbake. Hva skjer. Helt ærlig vet jeg ikke helt selv. Tiden går. Sekundene, timene, dagene og året flyr. Om 3 måneder er det 1 år siden jeg flyttet til USA, og jeg forstår ikke hvor tiden har blitt av. Jeg trengte som sagt en pause fra alt og alle. Jeg droppet til og med alt for å starte å jobbe. Jobbe fra 7-3, plutselig få rutiner. Rutiner jeg måtte grave langt i sjelen min for å finne. Men det var kanskje akkurat det jeg trengte. Trengte tanken på rutiner, generelt ha noe å stå opp om morgenen for.  Likevel har jeg savnet det å skrive. Skrive om tanker, meninger, livet og dele inspirasjon med dere. Jeg håper og tror jeg kan komme tilbake der jeg en gang var. Velkommen tilbake. Nå er det på tide at du skriver igjen.

                      • 3 kommentarer

                      mama bear

                      • 12.03.2017 kl.14:12


                      •  

                       Det er ingenting som skremmer  enn mer, enn når hundene dine blir syke. (Joda,  barneforeldre -  vi vet, vi vet). Men når det skjer, flyr morsinstinktet mitt i taket og blir helt fra meg. Jeg hadde jobbet til kl 11/12 på kvelden her om dagen, og hundene ble levert rett til meg så vi gikk og la oss. Da jeg våknet, tittet Chanel på meg, og da så jeg at den ene siden av ansiktet hennes var så hovent. Jeg har jo aldri sett lignende, så jeg googlet og stod på den morgenen. Aldri google sykdommer. Det eneste jeg leste var DØD og livstruende. Jeg ringer til dyrlegen, og de ber meg komme ned direkte. Jeg var nesten på vei ut døra i morgenkåpe og tøfler, og lå breit i svingene ned til dyrlegen. 

                       Hva hevelsen kom fra var vanskelig å si, da hun ikke hadde noen synlige skader. Hun fikk smertestillende, og antibiotika og jeg må egentlig bare følge med på hevelsen og se om det utvikler seg noe. FOR det kan også være en svulst bak øyet hennes.. Det er ikke noe som kommer frem på røntgen, eller spesielt enkelt å finne ut av. Mitt verste mareritt er at noe skal skje med noen av hundene mine, så jeg har skjemt de begge to bort med spa-dag og leverpostei, før vi skal tilbake i morgen og rense og sjekke tennene hennes i narkose. Herregud som jeg gruer meg. Det er ingen meg uten cocodoggen.. 

                       Så i dag skal jeg sette på snow buddies filmen, som er hennes favorittfilm og litt leverpostei. 
                       mama bear out

                       • 3 kommentarer

                       Mobilløs

                       • 28.02.2017 kl.21:32


                       •                           

                        Nå har det seg sånn at jeg MÅ gjøre alt på en gang. Jeg har jo hatt 700 baller i luften på en gang, og noen ganger gjør jeg alt uten å tenke. Som da jeg styret rundt med å rekke alt i dag, også bestemmer jeg meg for å levere inn telefonen min? Ja. Jeg er nå mobilløs, fordi de ikke hadde noe lånetelefon. Ikke forstår jeg hvordan jeg skal få ballene til å gå rundt, når det er millioner av samtaler jeg skulle tatt - og, ja mobilen er livet vårt i 2017. Jeg gikk igjennom kjøpesenteret som en zombie. Ikke at jeg hadde trengt mobilen der jeg gikk, men når du tenker på at du ikke har mobilen - da vil du ikke tenkte på noe annet. HoiHoi.

                        - - -

                        Nå går egentlig tankene mine på sofa titting. Jeg troooor jeg ender opp med en ny sofa i morgen, så jeg titter på litt inspo bilder og tenker ut hvilke farger jeg vil ha denne gangen. Så nå killer jeg tiden min før bloggerne kommer på skjermen - 21.30 - Jeg blir alltid så stolt når Annibror dukker opp på skjermen, samtidig som jeg blir stressa over alle ballene hun driver å spinner. Men vi blogges, nå startet bloggerne <3333

                        • Én kommentar

                        Walking to Venice

                        • 24.02.2017 kl.21:35
                        • Dere aner ikke hvor glad jeg er i stranden. Sol, sand og havet. Det er meg og jeg er det. Jeg savner LA så mye at det tripper i sjelen min av å tenke på at jeg snart skal tilbake. Det er virkelig plassen for å roe ned sjelen sin og leve livet. 

                          

                         - - -

                         I dag har jeg styret rundt fra tidlig morgen, til nå? Jeg er fader ikke halvveis engang - æh.. Jeg kom meg innover til Oslo for å gjøre "noe jeg ikke kan fortelle" - hvert fall ikke enda (jeg vet dere hater at jeg sier det, men kontrakt er kontrakt). Likevel med titusen gjøremål går jeg rundt å surrer i grøten. Hvorfor. Hvorfor må det være så vanskelig å konsentrere seg om ting man må få gjort, men jeg konsentrerer meg 158% på ting jeg ikke trenger å gjøre. Jeg tvinger meg selv til prøve i det minste å få noe ferdig. Hadde dere bare visst hvor lenge jeg har brukt på å skrive dette innlegget, hadde dere hatt en anelse. Midt i et ord drar jeg frem mobilen og blir sittende i 1 time, før jeg tar å ruller 5 ganger over gulvet. Vasker hele leiligheten, baker en kake, drar på sats/elexia før jeg innser at jeg har stirret så lenge på TV'en at jeg har sett ferdig en hel film. Jup, bye. Nå trenger jeg å skaffe meg et liv. Vi blogges.

                         • 2 kommentarer

                         Fjols til Fjells

                         • 22.02.2017 kl.17:15                         •                            Det å sitte stille er tydeligvis ikke noe jeg klarer.. Etter et lite glimt av et fjell på tv'en var det ingen tvil om at vi skulle sette snuten mot hytta for å gå på en fjelltur. Jeg har aldri, og da mener jeg ALDRI vært på tur med noen som tryner like mye som henne. Altså, det var faceplant etter faceplant. Hver gang jeg tittet i sidesynet, så stupte hun over ende.. Men jeg fikk endelig min etterlengtet fjelltur, og min kjære mac har kommet tilbake og jeg har fått wifi i leiligheten. JAASS Ting kunne faktisk ikke blitt bedre! Så nå driver jeg å ordner og styrer rundt i leiligheten som jeg alltid gjør. Hver gang folk kommer på besøk har jeg gjort noe nytt. 

                          Vi blogges anyhow 

                          • Ingen kommentarer

                          Premierefæst

                          • 17.02.2017 kl.17:40
                          • Da var premierefesten vell overstått med 10.000 nye bilder og minner. Vi fikk jo GRATIS champagne. Det er jo ikke hver dag man får, så kan jo tro vi hadde det gøy ;) Vi fløy jo rundt som fugleunger som akkurat har fått vinger, så man kan jo forstå at det ikke er gøy for småbarnsforeldre, da de ikke er vandt med støy tenker jeg på.                            Jeg vet jeg koste meg, for jeg har tydeligvist facetimet nesten alle jeg har på facebook. Jeg gjør det kun hvis jeg er i godt humør, og vil dele gleden med noen andre elrns. I have no clue. Men facetime ville jeg hvert fall gjøre med alle i går. Selv folk jeg ikke har snakket med på 1 år? Herregud. Kvelden var i alle fall utrolig koselig, og jeg gleder meg allerede til neste kveld med denne gjengen.

                           Nå ligger Anniken og jeg langflate i sofaen, tiltaksløse og sultene? Ha ha. Det er virkelig ikke noe mat i denne leiligheten, men vi er alt for late for å gjøre noe fornuftig.. 


                           - Hår, sminke og negler ble fikset på beauty house. Hår og sminke er fikset av Meena Singh og Negler av Ioana - 

                           Kjole - Nelly // Sko - Steve Madden // Jakke - Gigi Hadid // Veske - Chanel //

                           • Ingen kommentarer

                           Vintage Butikk

                           • 15.02.2017 kl.12:02


                           • Åhh. Jeg har jo alltid elsket vintage butikker. Jeg mener det er der man finner de beste skattene, skatter som andre gjerne kvitter seg med. OG nåå, nå er det endelig en vintage butikk i Drammen. Jeg er så i lykkerus når jeg går å ser på alle de fine klærne, veskene og skoene. Så hvis du har noen skatter du ikke trenger lenger, kan du levere de hit også bli enige om en pris - eller hvis du har lyst til å handle noen skatter er du også hjertelig velkommen. Husk at det er kun 1 av hvert plagg, så hvis du ser noe fint, må du være rask. Go green, shopp vintage hos Ma Vie Drammen.

                             

                            Adressen er: Nedre storgate 14, 3015 Drammen
                             

                            • 3 kommentarer

                            Vine, dine & kjærestemas

                            • 10.02.2017 kl.15:54


                            •  

                             Processed with VSCO with b5 preset

                              

                             I går tok jeg meg turen innover til Oslo for å få unnagjort noen møter, og ikke minst møte Anni igjen. Det var tro det eller ei, første gangen jeg hilste på typen hennes? Noe som var veldig rart, for jeg har følt jeg har kjent han i evigheter. Jeg har jo vært hjemme i 9 dager, men allerede vært i Trondheim og frem og tilbake til Oslo, så er kanskje ikke så rart vi ikke har hatt tid til å treffes. Men når jeg så den lille sauen var det som om jeg kjente han, altså at vi har være bestevenner siden vi ble født elrns. Vi ga hverandre en stor klem og begynte å snakke om noe random tror jeg. Ikke vet jeg, men godt var det å se de to. Jeg blir jo tross alt kjæreste nr 3. Etter møtet drar Anni og jeg hjem for å møte Joakim. Godgutten, han er uten tvil en av de beste guttene jeg har møtt. Anyways, vi alle 3 hadde så utrolig mye å snakke om siden jeg har vært borte så lenge, så vi skravlet i evigheter før Anders kom hjem med middag til oss. Stjerne i boka for å kjøpe med blomster til Anni og yoghurt til Joakim og meg. Love him already.

                             Processed with VSCO with b5 preset

                              friends - wine - love - pillowtalk
                             Processed with VSCO with b5 preset

                             Processed with VSCO with b5 preset

                             Processed with VSCO with b5 preset

                              

                             Vi koste oss med rødvin, mat og ærlighetens prat i evigheter. Elsker å være med mennesker man kan diskutere livet med, bare sitte der rundt bordet og si alt som faller seg inn. Også til dere som lurer på om vi virkelig kliner og koser så mye, så JA. Bra Anni og jeg ikke har sperrer, ellers kunne man nok følt seg utenfor. Men nå har hun vært 5 år med at jeg har hatt kjæreste, så er jo min tur til å være hennes tredje hjul en gang for alle. 

                             . . .

                             Nå skal jeg også få prøvd å komme igang for fullt med å blogge også. Jeg har så mye å fortelle dere, ikke mist mye fremtidsplaner. Nå må jeg runde av her, svare på noen mailer, ta noen telefoner og lufte hundene. Vi snakkes <3
                              

                             • 7 kommentarer

                             I'm coming home

                             • 30.01.2017 kl.16:11


                             • Wæ. Nå er det kun noen få timer til jeg setter føttene mine på Norsk jord igjen. For meg, i min lille boble er det litt surrealistisk. Jeg sitter her på flyplassen i London, vet jeg skal hjem, men klarer ikke helt å "innse" det. Det tripper i bena bare tanken på at jeg skal holde hundene mine igjen. Altså, jeg kommer til å gråte meg ihjel når jeg ser de. Det var like før jeg mistet enda ett fly igjen. Først av alt var det utrolig kø til flyplassen, også var det demonstrasjoner utenfor, fordi Trump har sperret flere mennesker fra å komme inn i landet, så de måtte sette seg på fly tilbake. Kort fortalt var det store mengder meg mennesker på flyplassen som skulle protestere. Ikke nok med at jeg allerede var sent ute, men de skulle være så gjerrige på den overvekten min.. Først betaler jeg $100 for en ekstra koffert, men jeg hadde 3!! kilo for mye i den ene som jeg måtte legge i den andre kofferten, altså? Stressa som jeg var river jeg ting ut av den ene og hopper og river i alle sider for å lukke koffertene igjen. Når jeg setter de enda en gang på vekta, så er den andre tydeligvis for tung. Neida, de klarte enda ikke "overse" det heller, så jeg kaster noen tunge ting i håndbagasjen min. Uten å ane at mer fare skal komme igjen, tar jeg bena fatt og løper mot bagasje kontrollen da jeg hører de roper opp navnet mitt. Tror LAX er lei av å rope meg opp om dagen, anyways. Der slipper ikke den idiotiske vaktene meg inn, fordi jeg hadde for mye håndbagasje. Forståelig, men de må jo forstå at jeg ble ropt opp på høyttaleren for det forbanna flyet mitt skulle fly. De ber meg måle baggene, og når de ikke passer blir jeg bedt om å sjekke inn den ene baggen min. Men når jeg ikke har sovet på 24 timer, stresset og skal rekke noe, da kan jeg love deg at jeg er den siste du vil kverulere med. Jeg ble jo så sint der jeg stod med 1000 tonn bagasje og var veldig klar for å rekke det forbanna flyet. Jeg vurderte til og med om jeg skulle prøve å løpe forbi de for å komme inn til kontrollen. Haha. Jeg er så sta noen ganger. Der stod de med de kverulerende ansiktene sine, fast bestemt på at jeg ikke skulle slippe igjennom med all den bagasjen uten om å sjekke den inn, går jeg bort til innsjekking av bagasjen igjen. Nei, det var alt for sent. Flyet var lukket, så det kunne jeg ikke. Så jeg drar meg med alle de menneskene som syntes synd på meg bort til de fordømte vaktene som ikke ville slippe meg forbi. Jeg hadde til og med dratt med meg en politimann med bort for å overtale de om å la meg slippe meg fordi. Når de sier Nei enda en gang til, tar jeg den ene puten jeg hadde i hendene og kaster den i bakken. Dere ANER ikke hvor sur jeg ble. Jeg skriker noe om at de kunne ta den fordømte puten hvis de skulle være så jævlige. Jeg var på vei til å kaste den ene baggen min på bakken for så å gå fra den men, navnet mitt blir ropt opp enda en gang, og jeg står der å gauler over hvor tragiske de kan være, helt til gir opp diskusjonen med meg og slipper meg forbi. Der jeg kommer løpende stenger de gaten min, men jeg var allerede så godt inn i min overbevisende stemme og overload av bagasje kaster jeg meg inn på flyet. Haha, ikke snakk om at noe mer skulle bli liggende. Jeg blir jo djevelen når man først prøver å fucke opp for meg. Komme meg på det flyet skulle jeg hvert fall.  Nå sitter jeg her i London og venter på å fly til Norge. Jeg har ingen anelse om tiden, jetlag eller hva som foregår i hodet mitt ATM. I Norge er klokken 15.54, i London er den 2.54 PM og i LA er den 6.55 AM - Men jeg aner ikke hva hodet mitt har innstilt seg på tho. Drittungen sitter hvert fall her med alle tingene, minus 1 pute og orker ikke flere diskusjoner om bagasjen nå. Norge, see you soon!


                               

                              • 6 kommentarer

                              Sannheten om Hollywood

                              • 09.01.2017 kl.22:25


                              • Fake it til you make it. Velkommen til Hollywood. Stedet alle er modeller eller skuespillere. Stedet hvor stygge jenter blir kastet ut av restauranter og er du ikke høy eller pen, har du ingen ting å gjøre der. Du kan ikke være hårsår her nede, da kommer du ingen vei. Skal du prøve å bli modell, vil byråer si, du er for feit, du er for lav, du er for stygg, du må bli blekere, du må klippe håret ditt, du må farge håret ditt, du må gå på detox-kur i 5 uker - og bla bla bla. De vil aldri si, åh ja la oss ta noen fine bilder av deg - du er perfekt. For ingen er "perfekte" her nede. 

                               Processed with VSCO with f2 preset


                                

                               Hver eneste servitør jeg snakker med sier de er en actress, alle jentene jeg snakker med på byen er modeller, alle guttene jeg snakker med på byen er rappere, DJ, artist, modell eller instafamous. De bruker all sin tid og energi i å bli en skuespiller. Alle vil bli Leonardo Di Caprio, men alt han gjør er å være på byen hver dag for å treffe yngre jenter/gutter for å prøve å leve av merkenavnet han en gang hadde. De har ikke kapasitet til å bli noe annet, for istedenfor å studere, dro de på castinger. Flere av skuespillere du ser i filmer er fattige. Du starter nesten ikke tjene penger på det før du har fått en kjent navn. Se for deg all den konkurransen det er blant alle menneskene som prøver hardt å bli skuespillere, selvfølgelig gidder de ikke betale folk når de vet andre gjør det gratis. Likevel går folk desperat på auditon dag etter dag, i håp om å få den lille rollen. Passer fint på instagram, audition, caffe, directors. Hele Hollywood er bygd opp av utseende, overfladiske mennesker og hvordan alle utenom ser på det. Foruten om de "rike" stedene, der de rike bor - er mye av stedene her ganske "falleferdig" - Men det er jo aldri det du ser i media. Hollywood er eksperter til å vise frem de fineste stedene - selv turister legger ut bilder av steder som ser 10.000 ganger finere ut på bilder enn hva de gjør i virkeligheten. F.eks walk of fame - det er ett av Hollywoods farligste steder, gatene er skittene og det kryr av alle slags forskjellige folk. Jeg vet flere har gitt meg streng beskjed av å ikke gå der på nattestid. Selv en dørvakt fra Roosevelt hotell stilte seg ute med meg for å vente til uberen min kom, fordi han vet hvor utrygt det er for jenter å gå der på kveldstid. Likevel så er det kjendis fester og eventer i samme gate - mens det blir filmet og folk i Norge f.eks ser på, filmer de alle de glinsende kjolene og de fine hvite smilene. Mens bak forhenget og gjerdene sitter det uteliggere og møkkete gater.                                 

                               Alle sier hele tiden, "fake it til you make it". Alle leker seg en kjendis i håp om å bli det - for faker de hardt nok, vil de klare det til slutt. Det er alt det handler om her nede. Folk starter fra en tidlig alder ved å gi faen i andre rundt seg. De kaster andre gledelig under bussen hvis de må, og alle smisker mest med de de hater mest. Mye for de personene de smisker med har makt - makt gjør dem til helt ufordragelige mennesker, men samtidig - noen andres sukse er sjalusi til en annen. Det er Hollywood. Ingen personer som er født og oppvokst her nede er genuint gode mennesker. Jeg vet ikke? De er bare ikke det. Hollywood livet gjør noe med et menneske, og unge mennesker. Her nede får folk neseopperasjon i 16 års gave. Sier litt om hvor tøft det er å vokse opp her.

                               Vi står å sikler etter modeller og TV-personligheter. kroppen, håret, neglene, klærne, alt. Alt vi ikke har. Men til syvende og sist så er de normale mennesker akkurat sånn som du og jeg. De har bare glamsquad og klær de får betalt for å gå med. I virkeligheten er de mye lavere, tykkere eller tynnere, MYE "styggere" og ikke fullt så spesiell når man møter de i virkeligheten. Over 90% av kjendisene her nede klarer jeg ikke kjenne igjen engang. Så tilbake til poenget mitt. Hollywood er ikke sånn som alle tror. Der alle er rike og bor i huset til Kylie Jenner. 2% av alle klarer å hitte igjennom, mens 98% faker sin Hollywooddream.                                 

                                

                               • 9 kommentarer

                               Første jeg tenker på når jeg våkner - siste jeg tenker på når jeg legger meg.

                               • 21.12.2016 kl.21:55


                               • Det har vært en stor del av livet mitt. I gode og onde dager. Jeg vet ikke om det bare var en vane eller om det var noe jeg trengte. Men etter 6 (med noen små pauser) trofaste år med snus, prøver jeg å slutte igjen.

                                Jeg har klart 2,5 dag og det har vært fryktelig vanskelig. Men så bestemt som jeg er, er jeg bestemt på at jeg skal klare det! At det kun er en tanke i hjernen min, ikke noe jeg trenger. Det går helt fint når jeg ikke tenker på det, da kan jeg gå evigheter.. Men hvis jeg akkurat har spist, når jeg våkner, eller etter jeg har pusset tennene, dere vet alle disse tingene.. Da er det helt jævlig. Jeg husker sist gang jeg prøvde å slutte, var jeg snusfri i  ca. 150 dager og det var fortsatt det først jeg tenkte på når jeg våknet, rett etter jeg hadde spist og når jeg skulle legge meg. Så jeg vet det kommer til å bli så utrolig tøft. Mye av grunnen til at jeg startet igjen, var fordi jeg først hadde sagt - "det skader ikke prøve en", dere vet den lille tulletingen, en gang skader ikke.. Samtidlig som jeg hadde lagt på meg a lot. Tuller ikke, jeg var så feit på slutten der at jeg faktisk måtte starte igjen.. Man  kaster jo i seg alt, alltid småspiser for å holde munnen okkupert. Derfor skal jeg prøve å ha mest mulig tyggis, trene enda mer og spise epler de gangene jeg vil spise godteri. (Jeg har det tungt allerede). 

                                Selvfølgelig skulle jeg slutte når jeg var på mitt sykeste her nede. Jeg hadde akkurat landet fra Vegas igjen, og jeg skulle egentlig flytte den dagen - men jeg var så syk at jeg sovnet hos Julianne.. Så da måtte jeg stresse alene med all bagasjen min dagen etterpå. I en UBER, fordi ingen kunne hjelpe meg den dagen der.. Alt jeg tenkte og trengte var en snus som kunne roe meg ned, MEN nei. Jeg klarte å bite tennene mine sammen. Når jeg skal klare ting, da skal jeg klare det også. 

                                Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg denne gangen her!

                                Processed with VSCO with f2 preset

                                Lokal tid Cali: 12.41 PM - Norsk tid 21.41

                                • 4 kommentarer

                                I'm driving in the US and A

                                • 02.12.2016 kl.22:04
                                •  

                                 Jeg har alltid sagt at jeg ALDRI skal kjøre bil her nede. For folk her nede kjører som noen tullinger og det er 7 lanes ved siden av hverandre på motorveien. Men etter en måned med uber kjørte jeg min første kjøretur her nede. Selvfølgelig måtte jeg ha bil. Jeg tenkte først, herregud - alle burde holde seg inne, for jeg hadde ingen anelse om hva jeg gjorde i klyngen med alle bilene, og Kaja sendte meg helt bort til ytterste felt der det stod, express lane. Ikke ante jeg hva fartsgrensen var, eller hvor mye MPH var. Så jeg hadde klampen i bånd, og jeg syntes jeg kjørte ufattelig fort forbi alt sammen. Senere fant jeg ut hva MPH står for, og det viste seg at jeg lå i 180 KM/t en liten strekning. Vell. Jeg lærte fra den gangen der, for etter 30 minutter i bilen kjørte jeg som en innfødt. Eller folkene her nede kjører egentlig som meg. Full fart og full kontroll som jeg liker å tro selv. Greia her nede er at du alltid må ha full fokus. For du kan kjøre i full fart, så kan det plutselig bli bråstopp. Det samme er det med veiene på motorveien. Hvis du ikke ligger riktig ender du med i vei-splitten og da ender du ut på en eller annen motorvei som går en helt annen retning og da kan du lett bli litt stuck.

                                 Likevel så er køen her nede helt tragisk, de bruker ikke kollektiv og alle bruker uber eller sin egen bil. Så, man kan jo bare tenke seg når alle kjører hver sin bil. Absolutt alle. Alle i en familie har hver sin bil, og alle kjører hver sin når de skal noe. Selv når de skal samme sted..

                                  

                                 • 6 kommentarer

                                 Vegas bound 2

                                 • 30.11.2016 kl.23:29


                                 • Processed with VSCO with f2 preset

                                  Vegas er en liten fantasiby, der alt er bygd opp for show, og alle gambler bort alle pengene sine. Det er mini-versjoner av alt der, og de lever på alle dumme og naive menneskene som sitter dag inn og dag ut og gambler og drikker.  Så hvis man allerede har vært der en gang, har man sett alt man burde se. (Hvis man har gått utenfor hotellet da). De fleste hotellene sitter i hverandre, så man kan gå rundt der uten å gå ute på the strip. Men likevel ender man alltid opp der, men så lenge det kun er 2 dager, klarer man å overleve Vegas. Denne gangen kom jeg heldigvis hjem igjen uten noen problemer også, så jeg var fornøyd.


                                  Processed with VSCO with hb1 preset                                  . . . 

                                   

                                  I går kjørte Kaja og jeg til Santa Barbara. For en fantastisk vei? Kan legge ut bilder av det i morgen.  Nå har vi akkurat stått opp, så vi må få startet dagen. Vi blogges.

                                   

                                  Lokal tid 2.27 PM  (Norsk tid: 23.28)

                                  • 6 kommentarer

                                  Hva betyr den nye tatoveringen min

                                  • 29.11.2016 kl.08:52


                                  • Processed with VSCO with f2 preset

                                   Trust issues. Hver gang jeg starter et nytt kapittel i livet mitt tar jeg en ny tatovering. Fordi det er meg. Selvom du legger fortiden din bak deg, betyr det ikke at det ikke vil ta en del av deg i fremtiden. Enten om det former deg, eller får deg til å innse nye ting. Min første var da jeg var 15 eller 16 år i Tyrkia. Navnet mitt "Karianne Vilde" på foten som sikkert noen av dere har fått med dere. Den betyr ganske mangt - men det handler om å klare seg alene. At uansett hvem jeg ender opp med, vil det alltid være meg. Karianne Vilde. 

                                   Min andre var "Shhh.." på pekefingeren min - Den var veldig spontan etter et brudd med min daværende kjæreste. Jeg er nok en av de som er flinke til å velge gutter som holder deg litt tilbake? Det er ikke sikkert de mener det, men det blir alltid at jeg føler at jeg aldri helt kan alt jeg vil. - Tatoveringen var ment som starten på nye nytt. Samtidlig som det var mye endringer som skjedde i livet mitt da. Like etter tok jeg "Love" på den andre fingeren sammen med en venninne. Det er både en vennskapstatovering og en mening. Hun er min eldste venninne. Hun og jeg. Selv om vi ikke er med hverandre hver eneste dag, så vet jeg at jeg alltid kommer til å ha henne i livet mitt for alltid. Den andre meningen med den er at det vil alltid finnes kjærlighet her ute, uansett hvor håpløst det føles.

                                   Nr.4 Tok jeg på skulderen min i 2013 - "Never a failure, always a lesson". Med en rose rundt som jeg designet. Grunnen til at den fikk plass på skulderen, var fordi jeg skulle huske at hver gang jeg så meg tilbake, skulle jeg huske at det aldri var noe feil, kun en lære. - Only time i look back, it's to remind myself that it was never a failure, it's always a lesson. - Lev livet ditt mens du enda kan.

                                    

                                   Nr.5 "Trust Issues". Fra alle mine feil og lærdommer, kommer trust issues. For de fleste snakker denne for seg selv - men jeg må lære meg å ikke være så godtroende på hva alle sier til meg. Ikke stol på noen andre enn deg selv. 

                                    


                                   Processed with VSCO with hb1 preset

                                    

                                   • 3 kommentarer

                                   This is gonna be litttt

                                   • 25.11.2016 kl.04:10


                                   • Crazy Kj lander i L.A hvert øyeblikk nå! Herregud, som jeg har savnet henne. Det går alltid over stokk og sten når vi to møtes. Åhh, det blir så deilig å få tilbake sniken nr.1. Hvert eneste bilde vi har sammen er det en god historie bak. En historie kun hun og jeg vet om selvfølgelig, og nå skal vi lage enda flere minner. Jeg husker ikke om jeg skrev på bloggen at jeg aldri ville til Vegas igjen eller ikke? Men jeg hadde nada planer om å dra tilbake dit, for jeg var så LEI etter sist. Men neida, til lørdag drar KJ og jeg til vegas igjen.. Får se hvordan det går denne gangen, krysser fingrene for at jeg ikke får trøbbel med billettene elrns denne gangen her da. Planen er egentlig at vi skal leie bil og kjøre ned til San Francisco på mandag, så håper det går seg til. For det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det skal også sies at den ruten er den vakreste veien i verden? Kanskje ikke verden?, Uansett. Tror det blir helt magisk hvis vi får dratt. Lover å ta mange bilder da.

                                     . . . 

                                    Jeg har kun ligget inne i hele dag, sett på filmer og ventet på at Kaja skal lande. Bursdagsfeiringen til Tyga tok kaka i går, så jeg har vært helt utslitt. Samtidlig som det er thanksgiving og alt er stengt i dag. Dumme meg satt på en skrekkfilm i sted, og jeg skulle egentlig ta klesvasken - men ikke F'en om jeg tørr å gå i kjelleren og vaske klærne mine nå. Angrer alltid etter jeg har sett en skrekkfilm, hvorfor lærer jeg aldri..? En ting er sikkert og det er at jeg er veldig glad jeg ikke skal sove alene i natt.                                     
                                     

                                    • 7 kommentarer

                                    Dette irriterer meg..

                                    • 23.11.2016 kl.22:37


                                    • Processed with VSCO with f2 preset

                                      

                                     Man får alltid et elsk og hat forhold til menneskene her nede. Her er det ingen sperrer, hvis noen liker noen her nede - da viser de det virkelig. Ikke den barnslige gå bak ryggen opplegget Norge har. Men de forteller deg hvis de syntes du er pen. Nesten så de lager en rapp på gata, eller tar frem en mic og starter å synge. Ikke tull heller. De viser det på de sykeste måtene, men det er jo selvfølgelig bare koselig. 

                                     De aller fleste av guttene her har gutts nok til å komme bort å spørre om nr, instagram, date eller hva det måtte være. Men jeg husker en fyr kom bort til meg i en butikk jeg hadde gått inn i. Jeg ser han komme i retningen mot meg, så jeg smiler til han - for alle her nede smiler til hverandre, og slår av en prat. Uansett - han kommer bort, begynner nesten og stamme, før han sier "Jeg så deg med en gang du rundet hjørnet inn til 3sth promenade" Vent, jeg er veldig nervøs med det jeg skal si - men, men jeg syntes du var veldig pen - Så jeg ville veldig gjerne at du skulle vite det" - Herregud. Hjertet mitt braste, tenk at noen som var så nervøse likevel turte å komme opp for å si det? Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor tøft det var av han, og hvor uskyldig den stakkars gutten der var. All respect to him. Det skulle vært flere av sånne her i verden. Og nei, da snakker jeg ikke om at man skriver du var sykt pen i en melding på facebook. Lær litt av amerikanerne og bli litt mer gentlemen.

                                     Processed with VSCO with f2 preset
                                      

                                     Men det var ikke det jeg skulle skrive om - det var de tingene som irriterer meg.

                                     De som kjenner meg, de vet at jeg ikke er så veldig flink til å svare. Jeg svarer gjerne en uke senere, ellers svarer jeg i hodet mitt og kommer på at jeg ikke svarte før en god stund etterpå. De som kjenner meg, de vet. Jeg er bare sånn. Men her nede? Herregud, svarer du ikke innen 30 sekunder etter de har sendt en txt, da får du 500 meldinger på løpende bånd om hvorfor du ikke har svart. De sender smilefjes, spørsmålstegn (gjerne 40 ganger på rad), de sender meldingene på nytt - ja, de SPAMMER. Det er noe av det veeeerste jeg vet om. Jeg overlever hvis en venninne spammer til meg, for det er girlcode. Men når du ikke kjenner meg, eller kjenner meg såååå godt. Glem det. Jeg har blokkert over 13 stk på mobilen. De bruker opp strømmen min, den fordømte mobilen plinger i ett sett og jeg orker ikke skrive en dagbok om livet mitt fordi de lurer så fælt. Kanskje jeg er en dårlig person pga det, men gud a meg.. Jeg hater fortell meg om dagen din, livet ditt og været meld. Meldinger er for å være kort, konkret og bestemt. Kanskje noe shitt chatt når man kjeder seg, men ikke en fordømt roman altså. Men nei, de gir seg ikke. De sender gjerne snap, meldinger, ringer og instagram meldinger hvis du ikke har svart på 1 meld. Jeg blir helt gal av det. 

                                     Så det er både positive og negative ting med de Amerikanske menneskene her nede. Men det at de spammer - det er ikke drømmeidealet for meg. Selvfølgelig, er det noe viktig - så skjønner jeg at det er viktig at man svarer. Men om ubrukelige ting? Kill me..

                                     En annen ting. Det er ikke bare Amerikanere, men generelt alle. IKKE SEND MEG MYSTORY SNAPPENE DINE? ÆHH, som om jeg ønsker å se hele mystoryen din som private snap, for så å måtte se den igjen..? Mystory snapper er generelt ikke private anyways. 

                                      

                                     Sorry for et klagete innlegg, som sikkert ikke gir noe mening.. Men jeg måtte bare få det ut. 

                                     • 4 kommentarer

                                     Valgkampen nede i Los Angeles.

                                     • 09.11.2016 kl.05:40


                                     • Hvordan er det å være i USA, mens valgkampen foregår? Jeg ser jo at det er veldig mange som lurer på hvordan selve stemningen i Los Angeles er timene før den nye presidenten blir valgt. For enkelte tar de det veldig "chill", mens andre går over stokk og sten. Det er flere som går med det klistermerket på klærne sine der det står "I voted" i dag, for å vise at de har stemt. Det er nesten en skam hvis man ikke gjør det. Alle har også hengt ut flaggene. For oss som er her nede, har egentlig dagene gått rolig, mens jeg har sett flere lagt ut at de sitter foran TV'en hjemme i Norge. Nå som det kun er 20 minutter igjen av avstemningen har flere samlet seg foran TV'ene og venter bare spent på resultatet. Det er jo tidsforskjeller i de forskjellige statene, så folk har fortsatt tid til å stemme, som at LA har 20 minutter igjen, mens de andre har fortsatt 2-3 timer igjen. 

                                      Det var også en skyteepisode her nede i Los Angeles utenfor en valglokale, så Julianne og jeg sitter plantet i sengen med pizza og følger med på valgkampen herfra. Da fordi det er en risiko å stelle seg i en stor folkemasse. Er jo tross alt USA, så stoler ikke på noen. Folk kan bli så gale over disse valgkampene!

                                      Ryktene her nede sies at Hillary mistet endel stemmer da hun sa at hun skulle ta IS. Det gjorde flere av de her nede redde, og gjør at de heller stemmer for Trump. Flere sier også at de heller ikke vil stemme på noen av de, men siden de "må", stemmer de på Trump, fordi Hilary vil at folk skal betale mer skatt. Noe alle vet USA ikke prioriterer. Aka, de vil ikke gi pengene de tjener til trengende. En fortalte meg at de liker det sånn som det er, enten så jobber man ræva av seg - eller forblir fattig. Sånn er det bare. De som stemmer på Hillary, er de som overhode ikke vil at Trump skal vinne eller at de bare vil ha en kvinne som president for første gang. Det blir en spennende kveld for oss, så det er bare å ta seg god tid, for dette kommer til å bli en laaaang kveld. 

                                      Processed with VSCO with f2 preset

                                       

                                      • Ingen kommentarer

                                      Think this means i'm back

                                      • 09.11.2016 kl.04:40


                                      •  

                                       Processed with VSCO with f2 preset

                                        

                                       Well.. Dere har jo fått med dere at jeg har vært lite aktiv her på bloggen. Flytting, reising, livet uten internett, mye jobbing, trening og nesten ikke noe søvn.

                                       Jeg kind of lovte dere at det ville bli bedre det sekundet jeg landet i L.A, men det var så utrolig mye som skjedde mens jeg har vært her nede. Dagene har gått i ett, og i skrivende stund sitter jeg i et Casino i Las Vegas. Venter egentlig bare på at tiden skal gå til jeg skal ta taxi til flyplassen. De første dagene bodde jeg på airbnb med flere andre roomies, og slo meg aldri helt til ro, samtidig som det var sykt mye jeg skulle bli med på. Fra jeg landet i L.A første dagen hadde jeg typ sånn 2,5 time på å gjøre meg klar for å feire bursdagen til Julianne. Dagen etterpå var det først å gå rundt i evigheter for å finne noe jeg kunne spise. Da hadde jeg kun spist et halvt pizzastykke hele forrige dagen. Men det å finne frem til noe her nede, når man hverken har rettningssans, eller kjenner til stedet, er det nesten umulig. Gikk rundt og rundt, helt til jeg fant chipotle. - Har faktisk snakket om chiptle flere ganger etter jeg kom hjem fra NYC, så jeg var overlykkelig. 

                                        

                                       Lost boy i denne byen, eller den byen - da jeg befinner meg i Vegas atm. Men det blir bedre når jeg får slått meg mere til ro med et fast sted å bo, og kan gjøre meg litt bedre kjent. 

                                       Jeg har til og med, etter 6 dager, fått meg americansk nr. Planen var egentlig at det skulle bli det første jeg skulle når jeg hadde gått av flyet, men alt jeg planla i hodet mitt før jeg dro ned hit, endret seg ganske raskt. Det er som om man er i en helt annen verden, og livet du en gang hadde - ikke gjelder lenger. Tidsforskjell og tanken på at det ikke bare er en ferie gjør ting litt annerledes. 

                                        

                                       For dere som så all den treningen jeg drev meg - ja, jeg skal fortsette! Dere aner ikke hvor mye jeg savner «det sunne livet», så det kommer med en gang jeg finner meg et bra treningssenter og får igjen litt rutiner i livet. Det gir deg så utrolig mye motivasjon til å fortsette når man fikk kjenne på kroppen at man hadde trent hardt. Alt takket min kjære PT Mortensencoaching! Jeg gleder meg masse allerede til å dra det opp igjen.

                                        

                                       Dette innlegget ble heller ikke postet da jeg hadde planlagt det.. Det er bare noe med at jeg måtte føle meg 100% sikker før jeg kjørte på igjen, kjørte på med alt. Men nå føler jeg meg klar. So, let's do this Los Angeles. I'm back.

                                       Processed with VSCO with f2 preset


                                        

                                       • Ingen kommentarer

                                       BLOPPIS

                                       • 03.10.2016 kl.17:31


                                       • Da var alt ordnet og duket for en liten bloppis eller 2hand salg til torsdag 6 og fredag 7. OKTOBER. Jeg har mange pappesker poser og søppelsekker allerede klare. Bloppisen vil finne sted i Nedre Storgate 13, 3015 Drammen - altså på Ma Vie butikken <3 Vi åpner og starter kl. 10.00, så det er best å være tidlig ute.

                                        Jeg selger som sagt alle klærne for 50-100-200-300 kr (enkelte vil være litt dyrere) - Men jeg selger alt fra klær, sko, vesker, smykker og div ting! Alt skal bort før jeg reiser, derfor det også blir satt så billig. Jeg skal sitte igjen med noen få plagg og sko selv, som jeg skal ha med på reisen, ellers skal jeg selge alt til dere!

                                        Processed with VSCOcam with f2 preset

                                        Håper på et hyggelig møte med dere alle sammen! We love bloppis<3
                                         

                                        • 8 kommentarer

                                        PAYPAL SCAM

                                        • 29.09.2016 kl.14:54


                                        • Jeg har fått mange tusen falske mailer, utenom å egentlig gjøre noe med det. Jeg har bare latt være å svare da jeg har innsett det, eller svart tilbake at jeg vet det er fake. Men denne gangen tenkte jeg at jeg burde dele dette med dere. Dele sånn at folk får med seg at det er en fake paypal mail der ute, som prøver å få deg til å bruke penger for å motta penger. 

                                         Det startet med at jeg skulle selge unna litt ting på finn.no - der fikk jeg svar ganske raskt av en dame som var intrs. Jeg stusset først over at jeg fikk SMS - eller SMS fra fannybaby19 - det er ikke jeg som har laget navnet hennes. Men jeg sendte hun en mail som det står på meldingen fordi det kunne være en ny greie på finn. Uansett. Hun er glad for svar og ber meg ganske raskt om å opprette en paypal acount og prøver å fortelle meg hvordan jeg skal gjøre det. 

                                         Jeg har allerede en konto fra før, men jeg hadde aldri brukt den. Hun skriver videre at hun vil ha flere bilder, mobilnr, paypal emailen min og adressen pick-up selskapet hennes skal hente den.

                                          

                                          

                                          

                                         Jeg stusset også litt over at første mailen fra "paypal", kom kun få minutter etter Mona-Lisa skrev at hun hadde overført pengene. Det var ikke snakk om 10 minutter engang. Greit folk er flinke i jobben sin, men 6 minutter på å skrive mail om pengesum og sted? Please. 

                                         Jeg leser litt fort over mailen "paypal" har skrevet, og det introduserer han seg først som Eirik Wilson, og avslutter med å kalle seg selv som Richard Wilson. (Han kaller seg selv for Richard Wilson i mail nr to) 

                                         Jeg har som sagt aldri mottatt penger på paypal, så dette kunne for all del stemme. Men det skurret veldig når han skriver i mailen at jeg ikke kan komme i kontakt med de på telefon, fordi den er ute av drift. Mens i mail nr 2, så står det på det samme stedet med samme skrift og farge at det var veldig trygt å overføre penger dit, for paypal var ansvarlig for alle pengene. Han brukte også få minutter på å svare meg da jeg skrev at jeg ikke skjønte hva jeg skulle gjøre. 

                                         Jeg har sendt en del mailer til forskjellige bedrifter og ingen har kommet med en slik informasjon på så kort tid før. 

                                         Ikke nok med det, så hadde hun sagt at hun hadde overført mer penger enn planlagt utenom å si ifra på forhånd. Jeg hadde ikke svart på mailen hennes, hun skrev bare at nå var pengene overført, fordi jeg måtte betale for leveransen. For alt hun visste kunne jeg vært den som lurte henne. Uansett. Når jeg leser igjennom mail nr to, står det at for at jeg skal motta pengene hun har overført, så må jeg betale for leveransen til pick-up selskapet. Og hvorfor skal et selskap i Kina motta penger fra en i Drammen? Nei..                                           

                                         Videre tar jeg en rask tur innom google for å sjekke ut service@paypal.com - HER HER HER står det MASSE om hva denne falske mailen har fått de til å gjøre osv. 

                                         Derfor velger jeg å legge det ut her, så flere kan få med seg at det er en fake profil fra paypal som prøver å få deg til å overføre penger før du kan motta. Hvis du mottar en mail fra disse, burde du blokkere den med en gang. Hvis du er i tvil, google mailen eller spør paypal direkte fra hjemmesiden deres. 

                                         IKKE LA SERVICE@PAYPAL.COM SVINDLE DEG.

                                         • 2 kommentarer
                                        • Designet av

                                         Camilla Haukjem