hits
OUTFITSe på denne skatten

 • 26.07.2018 kl.18:28


  • Reklame | Betalt innlegg Daniel Wellington

    

   I går ble det en liten date-catch up med noen venner i varmen. Gud, det er jo den hetetokten om dagen, og jeg orker ikke ligge ute i det hele tatt. Tror mer at det er for kjedelig for meg det å bare ligge stille ute. Det har gått mye i trening, Netflix og sovne av varmen.. Nå er det heldigvis ikke lenge til jeg setter meg på noe som er min favoritt-ting i verden. Fly. Wihuuu. Guess where tho. Nei, det blir bra å komme seg litt bort og oppleve nye ting. Da klarer jeg kanskje ligge litt i solen også. Jeg er helt forelsket i denne søte klokken fra Daniel Wellington. 

   Bruk rabattkoden "karianne15" på hjemmesiden til Daniel Wellington for å få 15 % rabatt. 

   • Én kommentar

   Selger klærne mine billig

   • 03.07.2018 kl.14:40


   • God tirsdag dere! Jeg har lagt ut mye klær på tise og finn, så nå er det bare å shoppe hvis du finner noe du liker. De aller fleste klærne er i strs small hvis ikke annet et oppgitt. Jeg brukte en hel dag til å ta bilder av alle tingene, så jeg har ikke rukket å legge ut bilde av alt enda heller. Det var veldig på tide at jeg tok bilder av alt for å legge ut da mye av det har stått på gjesterommet i evigheter siden jeg har planlagt bloppis som aldri har skjedd, dermed er det veldig deilig at jeg fikk gått igjennom klær og diverse i går Samtidlig som jeg har samlet enda en stor søppelsekk med klær som jeg skal gi til veldedighet. Jeg heter kariannevilde på TISE og du finner den HER og FINN brukeren min finner du HER - av det jeg ikke får solgt kommer jeg til å gi til veldedighet.

    ¨

     

    • 2 kommentarer

    Summer vibin

    • 30.06.2018 kl.18:41


    • Reklame | Annonselenke NA-KD

     Processed with VSCO with c9 preset

     God lørdag dere. Nå sitter jeg hos Julianne og vi venter på resten av folka, for vi skal ha grillparty som er et must i dette nydelige været. 

     Processed with VSCO with c8 preset

     Jeg elsker denne toppen fra NA-KD -  rabattkoden karianne20 gir deg 20% <3

     Processed with VSCO with m5 preset

     Processed with VSCO with c9 preset

     • Én kommentar

     Har du ikke bunad?

     • 15.05.2018 kl.23:27


     • Reklame | Inneholder annonselenker fra Haust og EYK

      Processed with VSCO with av4 preset

      Èn dag igjen til 17 og alt er ikke på stell som jeg skulle ha ønsket. Mai er den raskeste måneden i året uten tvil, vips så er du halvveis i måneden og 17. Mai er rett rundt hjørnet, hverken vipper, bryn eller negler er klare for dagen så det er jo great. Det er jo sånn det alltid er når man skal noe.. Men jeg tenkte å tipse dere om denne lekre toppen fra Haust Collection og den nydelige klassiske vesken som passer perfekt til 17.Mai - Ikke nok med det så gir jeg dere hele 20% rabatt på den lekre klokken fra EYK ved å bruke kodeord "kariannevilde20" - den varer kun ut 17.Mai så ikke vent for lenge.

      Processed with VSCO with av4 preset

      .           .          .

      Jeg gleder meg masse til å se alle sammen, snakke, le, drikke mimosa og kose oss. Vi jentene skal for første gang ha frokost på bølgen & Moi - da de har tatt over Glass som var stedet vi alltid dro på. Det blir hvert fall veldig spennende å se hvordan alt sammen blir i år.

      Processed with VSCO with av4 preset

      Topp - Haust // Veske - Haust // Sko - Nelly // Skjørt - Nelly // Klokke - EYK //

      Processed with VSCO with m5 preset

      Ikke glem at rabattkoden "kariannevilde20" som gir deg 20% rabatt på disse lekre klokkene varer KUN ut 17.Mai - 

       

      Hva skal du på selve dagen og hva skal du ha på deg?

      • Ingen kommentarer

      Looking for Danny

      • 04.05.2018 kl.16:10


      • Reklame | Samarbeid med EYK

       Processed with VSCO with m5 preset

       Hei fininger! Jeg har en godnyhet til dere. Jeg mottok de fineste klokkene fra EYK i dag, og jeg får gi dere hele 20% rabatt ved å bruke rabattkoden "kariannevilde20" - den varer ut 17. Mai. Det er en minimalistisk og ren klokke som passer til alt. Ikke nok med det så samarbeider de med Star for Life som er en non-profit organisasjon som driver med utdanning for barn i Afrika og utvikling av egenskaper de trenger i livet sitt. De jobber også mot at barn som ikke har noen ting fra fødsel, skal få hjelpen til å realisere drømmene sine og motarbeide HIV og AIDS. 

       Målet til EYK er å donee 1.000.000 NOK til Star for Life, noe jeg vil hjelpe dem så godt som mulig med og jeg håper du også vil.

        

       Jeg elsker klokker man kan bruke til alt. Hverdag, fest, selv til 17. Mai grunnet deres enkelte og elegante design. Jeg har valgt den grønne og den sorte, da det er mine favorittfarger.

        

       Processed with VSCO with m5 preset

        

       Hvilken av klokkene kunne du tenkt deg? Husk at de 20% rabattene mine (kariannevilde20)  kun varer ut 17. Mai så vær rask <3

       • 2 kommentarer

       Nyttårskjole til deg

       • 20.12.2017 kl.16:39


       •  

        Nelly har så utrolig mange fine kjoler, som man kan bruke til både nyttårs, jul eller når du vil. Jeg har jo funnet mine favoritter, men ALLE kjolene har blitt utsolgt.. Men jeg ser de har en egen link hvor man kan finne nyttårskjoler HER i det minste. Klærne fra Nelly går jo så utrolig fort nå som det er festtider

         

        Ha en fin kveld videre. Nå står rødvinsglasset klart, og vi skal snart ut å spise!
         
        • Én kommentar

        The green dream

        • 19.12.2017 kl.18:12


        • God dag fine dere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hudpleieren min. Vipper, bryn og hud er på plass, og da blir livet litt komplett. Jeg er så f o r e l s k e t i denne kjolen og skoene fra nelly.com - de er jo selvfølgelig utsolgt.. Men kjolen er så utrolig fin, at jeg håper de får den inn i flere farger. 

         . . .

         Nå sitter jeg bare å venter på Anniken - for jeg har sagt ja til å bli med på julegave-levering. For hun er jo rene julenissen hvert år og jeg er grinchen. Nå er både Anniken og Kaja tilbake i hjembyen sin i julen, noe jeg setter utrolig stor pris på. Det er så koselig når alle samler seg sammen igjen, og vi skal ut å spise og drikke rødvin i morgen. Gode gamle rødvinen. Noe jeg gleder meg ufattelig mye til, da jeg syntes det er utrolig koselig å spise tapas og skravle over et glass rødt. Men nå får jeg kaste meg i sving, A9 er rett rundt hjørnet. Vi blogges.

          
          
          
         • Ingen kommentarer

         remember? no.

         • 06.03.2017 kl.20:12         • Da har jeg greid å ta meg en ufortjent ferie igjen og bare fartet rundt og gjort ?ingenting? Jeg og Thea har startet på oppussingen av den leiligheten jeg bor i nå og det har vært litt at et syn. Uendelig med blåmerker og latterkramper! Nå er jo dagene litt lysere så vi dro derfor nedover til sentrum for å ta noen bilder. Ting er litt mer på stell nå etter jeg landet fra LA og dagene er litt mer meningsfylte. Har begynt å jobbe igjen og fikset opp her hjemme. Jeg dro meg til og med opp i morges og dro på en aldri så liten PT-time. Nå verker seriøst hele kroppen etter et par tryn på byen, oppussing og trening. Thea er jo fra Trondheim så hun elsker å bo her med meg når hun har fri fra jobb. Jegertullingan har hatt litt av noen dager for å si det sånn. Vi trodde jo vi reiv stua for dere som følger meg på snapchat. Jeg kommer sikkert til å oppdatere underveis og være litt mer aktiv fremover, har en del prosjekter på gang og da kjenner jeg lysten kommer snikende igjen. 

          • Én kommentar

          Livet smiler

          • 11.10.2016 kl.11:00          •             Jeg er egentlig ikke en type vinter-jente eller vinter-person som noen også kaller det. Sommeren er meg på det fulleste. Jeg tror jeg blir deprimert av kulden, mørket og de korte dagene, men nå har jeg det ganske bra. Tross at det er mørkt hele tiden, og det blir mørkt bare man blunker 1 sekund for mye. Mye av det er nok fordi at jeg vet at jeg drar til LA om 20 dager, så jeg vet at det ikke er lenge jeg skal ha kulden "i livet mitt". 

            

           Det er noe som skjer hver eneste dag nå, hvert sekund. Jeg er ikke i sengs før kl.2, og da er jeg ikke ferdig med alt jeg skal engang men jeg må fordi jeg skal på jobben dagen etterpå. Samtidig som jeg må følge opp trene og spise planen til PT'en min. Men jeg er veldig glad for at jeg har han i denne tiden, for da MÅ jeg. Ellers vet jeg med meg selv at jeg bare ville sluntret unna og ikke gjort noe. Men jeg har fått enda mer energi etter jeg startet å spise sunnere og trene. I går ble jeg også intervjuet etter jobb, så jeg kastet meg i svingene for å rekke intervjuet. Hæla i taket som dem så fint sier. Vennene mine føler de er med i en såpeopera når de blir med meg på livet mitt step by step. Men med hensyn til andre, er det ikke alt jeg skrive her dessverre. Men det er som om man skulle sett på KUWTK. 

           Det er flere innlegg jeg har skrevet, men holdt meg igjen for ikke å poste. Æh.. Vi får se når jeg kommer meg ned til USA og roer meg ned med en drink på stranden.
           Støvler fra Ma Vie // Poncho fra Ma Vie // Veske fra LV // Bukse Bik Bok // 

            

           Vi blogges <3

            

           • 3 kommentarer

           SELGER ALT JEG HAR

           • 30.09.2016 kl.17:26           •              Processed with VSCO with f2 preset

            Altså! Jeg innså ikke hvor mye jeg hadde før jeg "ble tvunget" til å gå igjennom alt sammen. Jeg har innsett at jeg har way 2 much, og burde kvitte meg med mesteparten av det. Alt fra klær, sko, vesker, solbriller og div ting. Jeg skal selge uten å tulle over 200 kjoler. 

             

            Lørdag 15. OKTOBER, står Kaia og jeg på vestkanttorvet på en stand der for å selge fra oss alt vi klarer å få med oss. Dere må komme innom der for å se om dere finner noe dere vil like. Jeg kommer til å ta imot kontant betaling og vips. (kanskje kort, men er ikke sikkert enda). Hvis jeg rekker skal jeg ha litt klessalg utenfor Ma Vie butikken i Drammen og eller et sted i Oslo. Spørs bare litt hva jeg får tid til da jeg flyr min vei 1. November og får ikke akkurat tatt med meg så mye på flyet da. Mesteparten av tingene kommer til å bli solgt for 50 kr, noe vil være 3 for 50, mens andre ting vil være 100 - 200 - 300 kr. Enkelte jakker, vesker og solbriller vil være litt dyrere. 

            P.S mye av tingene har fortsatt prislappen på, eller kun brukt 1 gang. 

             

            Håper på å se deg der da <3

            • 2 kommentarer

            Don't touch my nails

            • 19.09.2016 kl.21:16


            • Jeg blir nesten overrasket over enkelte mennesker. Altså, hva får deg til å tro at det er greit å begynne å ta på hendene mine, bare fordi dere liker neglene mine..? Jeg forstår folk jeg kjenner, at de vil se nærmere. Men når vilt fremmede bare tar opp hendene mine, som om de skulle vært en førstemann til mølla på en gratis balmain kjole. Du trenger ikke dra i hånda må når jeg skal betale på butikken, eller når jeg går ute. Hvis du liker de, spør meg pent om jeg kan vise de til deg, jeg gir deg gledelig info om hvor neglene er tatt, hvor mye det koster og de tingene du lurer på. Men vær så snill, ikke riv de halvveis av armen min. Det er ikke så utrolig deilig å ha tatt i 15 forskjellige hender på under en time. Jeg som vanligvis ikke er så veldig fan av for mye "hand-tuch" heller.

             Jeg tror ikke "dere" hadde syntes det hadde vært så utrolig deilig at folk du ikke ante hvem du var skulle begynt å ta opp hendene dine for å granske de, og rive og dra og kjenne hvor mye de tåler. Det får da nesten være grenser.
             Uansett, ha en fortreffelig kveld videre :)

             • 2 kommentarer

             Look so good with you

             • 16.09.2016 kl.11:00


             • F.I.D.A.Y               

              Om noen få timer skal jeg endelig se min favoritt-snuppe, Carina. Som jeg har savnet den jenta der som flyr verden rundt til enhver tid. Eller jeg får vært med hun noen få timer før hun kaster seg på enda et fly hvor det nå enn var hun skulle.. I går fløy jeg rundt som en tulling for å fikse gave til jenta, men det skulle være lettere sagt enn gjort! Hva skal man gi til en som ikke gjør noe annet enn å fly og nyte livet. Reisesaker har hun nok i haugevis. Men det blir hvert fall deilig å se alle Oslo-folka igjen. Det blir jo alltid evigheter mellom hver gang vi møtes etter jeg flyttet inn i huset #konemor.. I morgen går det noen rykter om Sverigetur med girlsa, etterlengtet fra min side, så nå ser det endelig ut til at det går i boks. Får bare sørge for at jeg er våken når vi skal dra. 

              Vi får bare la morgendagen se. Vi blogges

              • 5 kommentarer

              Those days

              • 15.09.2016 kl.11:10              •  

               // Caps - Adidas // Sko - Adidas // Genser - Adidas // Dress - Nelly // Solbriller - Prada //               Jeg har egentlig bare kastet meg rundt i svingene denne uken. Jeg har faktisk prestert å dra på kino to ganger allerede, catchet opp med venninner jeg ikke har sett på evigheter, endelig fikset neglene mine (var på tide) - Jeg har også endelig fått sperret kortet mitt! Det var virkelig på tide det også (forteller mer om det senere). Men i dag kommer endelig Christi hit igjen, er så lenge siden jeg har sett henne også.. Jeg må også finne ut hva jeg skal ha på meg på bursdagen til Carina i morgen, for jeg drar jo dirkete fra jobben og inn til Oslo. First things first, jeg burde kanskje starte å fikse meg før Christi kommer. Tror jeg klarer å planlegge ting bedre når jeg skriver det ned elrns. Anyways! Hvis dere ikke har sett SULLY allerede, anbefaler jeg dere på det fulleste å se den. Satt med gåsehud gjennom hele filmen. 

               • 4 kommentarer

               The fall is coming

               • 08.09.2016 kl.20:20               • Well, good evening. Planen i dag var å få gjort unna litt ting, være effektiv, meeen sengen fristet mer.. Jeg stod opp tidlig, men ble liggende å se på The Fosters. Lover at jeg skal skaffe meg et liv og slutte med alle disse seriene mine, men god damn sengen frister endel tror jeg. Fikk kommet ,eg ut av sengen til slutt, for å handle inn til middag. Tenkte vi skulle prøve noe nytt, og det ble en thai suppe/wok. Løvd it. Tenkte bare å stikke innom her for å si hei, og vise den nye kjolen fra Ma Vie. De har fått inn så utrolig mange fine strikkekjoler, noe jeg elsker. Kanskje det jeg elsker mest med høsten også? Mye mulig..

                Håper dere har hatt en fin dag i dag.

                Kjole fra Ma Vie Drammen // Sko fra Adidas // Veske fra Gucci //

                • 3 kommentarer

                Denne er til deg.

                • 02.06.2016 kl.19:37                • . For you .
                 Åhh, det har kommet inn så mye fint i butikken! Jeg elsker virkelig alt. Denne silkekjolen her falt jeg pladask i med en gang jeg så den! - Mange av dere har nok nytet solen disse dagene her, mens jeg har jobbet i varmen. Det er egentlig nesten litt for varmt for at folk orker å shoppe? Merker på det selv, man blir så lat og daff når det blir alt for varmt. Ikke at jeg klager altså! Elsker varmen. Skulle bare ønske den varte enda flere timer etter jeg var ferdig på jobb. Blir jo null tan på meg. Alt jeg har lyst til i dette øyeblikket er bare å bli liggende i "vuggestolen"? ha ha, aner faktisk ikke hva man kaller det, men den runde kulen av en stol som henger i en tråd. Noen som har en aning av hvilken stol jeg snakker om? Uansett. Den er så utrolig behagelig at jeg kunne sovnet her inne. Vi kjøpte den rett før bursdagsfesten, og jeg har falt pladask for den. Etter den ble montert på terrassen har jeg blogget hvert eneste innlegg fra den, tror jeg? Uansett igjen, nå bare snakker jeg meg bort. Vet ikke helt hva poenget mitt eller meningen med innlegget var lenger. Sikkert varmen som har gjort meg litt fjern. Kanskje på tide at jeg skaffer meg litt mat og slapper av litt for første gang.

                 - Husk at du kan spørre meg om spørsmål på innlegget lenger ned her.

                 • 8 kommentarer

                 Outfit post 3000

                 • 01.06.2016 kl.10:30
                 • Det er en så fantastisk dag. Det å bare ligge ute på terrassen, gode venner, sol, grill og tankene som flyr avgårde. Det har skjedd så utrolig mye de siste dagene! Altså, Jeg tror ikke jeg har fått gjort så mye på, hm, hvor mange år? Kanskje ikke så drøyt, men jeg har gjort ufattelig mye. Samtidlig som jeg har styret rundt med 100 jobber om gangen. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha en skikkelig avslappende sommer, med bare sprell og tull. Men det ser ut til at det blir mest av hard jobbing, møter, husmor duties og planlegging av div ting. Jeg har jo 500 baller i luften når jeg først starter med noe, så da er det best jeg fullfører de også! Takk Gud for at jeg aldri bruker kalenderen på iPhonen til å planlegge ting. Det har gått til H før. Hva skulle jeg gjort nå? Heldigvis har jeg den søte lille agendaen fra LV, som jeg har med meg over alt hvor jeg går. Den redder meg hver eneste gang, og det er deilig å kunne se tilbake på hva jeg gjorde den og den dagen, samtidig som man nesten aldri glemmer noe. 

                  Hva er dine planer denne sommeren?

                  ♥Klær, smykker, sko og div får du kjøpt hos Ma Vie i Drammen ♥

                  • Én kommentar

                  Stress or Dress

                  • 29.05.2016 kl.18:02
                  • - Søvn, hva er det? -

                   Ting har gått i 100 de siste dagene. Jeg jobbet til kl. 6 på fredag, og da ble jeg hentet der,for å dra direkte til Sverige. S skulle på spillejobb, så jeg skulle bli med han til Göteborg. Deretter dro vi direkte fra konserten, for at jeg skulle bli kjørt tilbake på jobben igjen tidlig på morgenen. Etter det skulle vi egentlig på skogstur, men Anniken og jeg ble igjen hjemme for å ha en kosekveld. Vi endte både på vinnes festivalen og i Holmsbu. A9 har endelig fått den nye bilen hun bestilte for en stund tilbake, så det blir endel roadtrip's og kos i vente nå. Jeg syntes det er utrolig kjipt at det er dårlig vær i dag. Den dagen man har fri, så hadde det vært utrolig deilig med sol og godt vær. Samtidlig som det er veldig beroligende. Beroligende å bare sitte å se utover regnet dale ned på ruten. 
                    

                   - Tunika/Kjole fra Ma Vie Drammen -

                   Det er også flere av dere som har spurt meg ang bunadene til hundene mine. Det er bare å holde dere oppdatert her på bloggen, så får dere mer informasjon ang det. Det er så utrolig mye som skjer om dagen, så jeg prøver å få alle ballene til å snurre! 

                   Ønsker deg en fin søndag videre.

                    

                   • 5 kommentarer

                   Gaming outfit vol 100

                   • 28.03.2016 kl.21:28                   •  

                    Gaming outfit vol 100. Man kan jo ikke akkurat dra på gaming-samling uten det ultimate gaming outfit.. Ha ha. Nei nå var det ekstreeeemt deilig å endelig komme hjem. 1 uke med masse reise, innsjekk og utsjekk, så var det deilig å komme hjem til rent og pent hus. Smarte meg hadde ryddet og vasket før vi dro, så vi slapp å styre med det når vi kom hjem. Likevel hadde vi typ 20 bagger med oss på tur, der alt skulle vaskes, kan ikke si at det var like pent og ryddig etter vi hadde pakket ut fra bilen..

                    Jeg hadde også tydeligvis savnet huset så mye, at jeg har startet å omøbelere litt rundt i huset. For på onsdag kommer eeeeendelig den nye sofaen vi bestilte! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hvordan stuen blir når vi setter den inn. Derfor gikk dagen i dag til å flytte den gamle sofaen opp til studio rommet, og flytte rundt på saker og ting. Nå er det vel på tide at vi pusser opp noe mer?

                    Planen var egentlig å lage house-tour video til dere i morgen, men da venter jeg heller til etter sofaen har kommet inn, for nå er det kun noen dager igjen til jeg drar til NYC. 

                     

                    Vi blogges <3

                     

                    Bomber jacket fra Junkyard

                    Adidas sko fra Junkyard

                    Adidas jakke fra Junkyard

                    Bukse fra H&M

                    Topp fra Lace

                    • 3 kommentarer

                    Noen ganger må du bare

                    • 19.09.2015 kl.19:06


                    • Når du føler livet bare stopper opp. Alt man bare må si er- nok er nok-, dra deg selv ut av sengen og ta på deg ansiktet. Det var sånn jeg følte det i dag - I går kveld skulle jeg plutselig få infulensa, som om det andre ikke var nok. Jeg klarte ikke svelge, halsen hovnet opp, ørene dunket, hodet dunket og nesen var så tett at jeg ikke skjønner hvordan jeg kunne puste i det hele tatt. Jeg lå bokstaveligtalt oppe hele natten fordi kroppen var så syk at jeg ikke klarte å slappe av. Jeg klarte å duppe av i 30 minutter rundt 7 tiden, men da jeg våknet igjen bestemte jeg meg for at det ikke kunne fortsette som dette noe mer. Jeg begynte først og fremst å rydde i huset før jeg begynte å fikse meg, wow det er jo evigheter siden jeg har gjort det mens jeg har vært sengeliggende, - jeg hadde fortsatt vondt men jeg følte meg bedre fordi jeg "så" bedre ut. 

                     Det var sykt deilig å komme seg litt ut og kjenne på den fantastiske solen. Takk gud for at det skulle være så fantastisk vær på min lille utflukt, selvom pollen stod på sitt "beste" og annsiktet var så hovent var det så utrolig herlig likevel. Jeg har også kommet med mange fine ting jeg har lyst til å dele med dere, noe som passer utrolig bra da jeg har hatt skrivesperre av å bare være sengeliggende. Jeg skal også prøve å lage en video til dere i morgen men jeg kan ikke love noe 100% da stemmen min er utrolig dårlig i dag, men hvis den kommer seg av litt søvn i natt så skal jeg fikse det. Det er jo flere av dere som har spurt etter flere videoer så da må jeg selvfølgelig prøve å ordne dette, + det skal være noe jeg tror dere kommer til å bli veldig takknemlig for. Hvertfall noen av dere :)                     Hvis du føler deg litt nede eller dårlig hjelper det at du faktisk fikser deg litt og tar på deg noe som ser litt bedre ut enn morgenkåpen din, jeg kan garantere at du vil føle deg bedre selvom du ikke har blitt friskere av det. Ikke gjør noe kraftige anstrengelser som kan gjøre deg mer syk eller noe du absolutt ikke har lyst til, men noe enkelt som å gå en tur i parken eller faktisk en roadtrip. 

                      

                     Vi blogges <3

                     - Karianne Vilde

                     • 4 kommentarer

                     Hardt liv

                     • 27.05.2015 kl.17:47


                     •  

                      Nå står nok snart kontoen min i minus tenker jeg. Etter alt for mange butikker og utrolig mye fine ting, ble det til at vi ikke klarte å holde oss unna. Min spontantur endte jo med at jeg ikke fikk med meg alle tingene mine som jeg skulle bruke på findings festivalen. Dermed "måtte" jeg faktisk kjøpe flere av de tingene jeg kjøpte i dag. Hverken jeg eller Anniken rekker å dra hjemom så vi må dra direkte fra flyplassen til festivalen. #bloggerproblem 

                      Nå skal vi få laget oss en god lunch her i Stavanger. Anniken lagde jo en utrolig god middag til meg i går når jeg kom ned, så i dag blir det muligens min tur til å imponere henne.


                      Genseren/kjolen finner du HER / Sko monki / hatt Dry lake / shorts Bik Bok

                       

                       

                      Ha en fin dag videre :)

                      • Ingen kommentarer

                      Squats

                      • 12.05.2015 kl.12:10


                      • God morgen kjære lesere. Nå surrer jeg rundt hjemme før jeg skal innover til Oslo for å fikse neglene mine. Carina har eksamen i dag (endelig) så da skal vi ut og spise for å feire det. Jeg burde egentlig farge håret mitt før 17 mai også, men det vet jeg helt om jeg rekker.. Jeg skal også kjøpte nye sommerdekk i morgen og skifte til sommerdekkene, jeg må også finne en kjole jeg kan bruke på kvelden til 17 mai! 

                       Nå ble litt småstresset da jeg fikk en melding ang musikkvideo i morgen, men den ble heldigvis flyttet til torsdag. Gud, tenk hvis jeg skulle vært med på det i morgen.. Uplanlagt, stresset, fyllesyk og jævlig! Nei, nå får jeg hive meg i dusjen så jeg rekker negltimen min. 

                        


                       Tights // Jakke // sko Hårbånd - cubus

                        

                       Vi snakkes :)

                       • 2 kommentarer

                       Jeg orker ikke mer..

                       • 05.05.2015 kl.17:42


                       • Nå orker jeg ikke mer.. Kroppen verker og magen vrenger seg! Hva skal man gjøre? Jeg våknet kl 5 i dag for å dra på trening, i går trente jeg både på Evo og Akropolis, på søndagen trente jeg to ganger da også. Jeg har jo fått helt angst av å tenke på at det snart er sommer, men nå tror jeg at jeg har dratt opp en gammel skade i kneet mitt, det gjør så vondt at jeg faktisk halter rundt. Jeg prøve også å gå på diett, spise ditt og datt, men ikke mer enn det jeg har fått beskjed av på "myfitnessPal" appen min. Jeg har jo aldri fulgt noe matprogram før, så hvordan dette går aner jeg faktisk ikke!? Jeg blir jo grisesulten bare av å tenke på at jeg ikke kan spise mer i dag..  Jeg vurderer bare om jeg skal skaffe meg en PT, som kan lage et opplegg bare for meg, slik at jeg er 100 % sikker på at jeg gjør ting rikitg for mine mål.

                        Appen viser meg jo bare hvor sinnsykt mye kalorier det finnes i mat? Har dere sett bak YUM YUM nudlene? Ohmy..  Jeg har egentlig aldri brydd meg om hva ting inneholdt (UTENOM HUDPLEIEPRODUKTER OG SMINKE), men etter èn dag på diett, har jeg innsett hvor viktig det er å legge merke til hva ting inneholder. 

                        Nå får jeg halte meg ned til bilen min, for å kjøpe sukrin, ris og kylling! Mat er dyrt ja....


                        Forever t-skjorte: Sheinside
                         // shorts: sheinside // Støvler: Hunter // Jakke: Gina Tricot

                         

                         

                        Hvordan går det med deres sommerplaner? Noen som har prøvd å gå på diett før?

                         

                        - Karianne Vilde <3

                        • 3 kommentarer

                        Forever 21

                        • 30.04.2015 kl.22:11


                        • Beklager for innlegget som ble postet på bloggen min i går.. Noen som hadde det gøy med å overta både bloggen og instagrammen min i går så jeg! Anyways.. Vi hadde hvertfall en utrolig koselig kveld. Nå teller jeg bare ned dagene til min kjære 21 årsdag - Endelig lovlig i USA, så det må nesten feires med at jeg bestiller meg en tur dit asap.

                         Jeg skal bare ha en rolig kveld i dag med hundene mine faktisk. Jeg er så utrolig sliten etter uken, også kommer det til å skje så sinnsykt mye i mai, at jeg ikke føler for å dra ut i kveld. Følte det var mer stas når man var yngre at man bare måtte ut natt til 1 mai. Nå skal jeg kose meg med en film, hvis jeg ikke sover før den starter da!

                                                   Adidas jumpsuit // adidas sko // Hvit bamse-jakke fra Forever 21 (Las Vegas) // 

                          

                         Hva skal du i dag?

                         Ha en fiiiin kveld videre :)

                          // sponset innlegg //

                         • 6 kommentarer

                         adidas addicted

                         • 26.04.2015 kl.16:13


                         • Altså, hvis man ikke elsker JUNKYARD, så vet ikke jeg! Jeg klarer aldri gå inn der utenom å bestille noe.. De har merker til enhver stil og pris til enhver lommebok - Jeg har jo snaaaart bursdag, så jeg må kjøpe inn gaver til meg selv litt før bursdagen min også.. (har ikke bursdag før 22 mai, men tiden går fort). Jeg har faktisk ikke planlagt noe til bursdagen min enda, og jeg pleier alltid leie lokale, be 1000vis av mennesker osvosv.. Men bursdagen min kom litt mer brått på enn hva jeg hadde regnet med i år, men fest  skal det bli uansett!

                          Men nå flyr turen videre til Oslo, der vi jentene skal spise litt på brygga. Flere som skal dit i dag?


                          Adidas sokker // Adidas sko // Adidas jakke // Shorts fra Miami //

                           

                          // Sponset innlegg //

                           

                          Hva pleier du å gjøre på bursdagen din? Har du handlet hos Junkyard før?

                           

                          XX Karianne Vilde 

                          • 8 kommentarer

                          #nofilter

                          • 15.04.2015 kl.23:59


                          • God kveld alle sammen! I dag stod jeg opp grytidlig for å jobbe før jeg skulle møte en venninne i Oslo. Vi skulle ut for å spise sammen og kose oss, så vi tok oss en tur innom favorittbutikken min Fløyel & Kanari, det er egentlig veldig "random" at jeg fant denne butikken første gangen - men det var kjærlighet ved første blikk. De har egentlig alt der, alt fra vintage sko, jakker, vesker, solbriller, til bilder, pynteting, ja alt egentlig.. Derfor måtte jeg kjøpe meg en hatt og solbriller derfra! (viser bedre bilder senere)

                           Vi dro videre til Friday's for å spise - der vi ble sittende i flere timer, siden venninnen vår jobber i baren (nei, vi drakk ikke). Vi fikk kommet oss av gårde til Ekebergresturanten for å gå oss en liten tur i parken for å snakke om alt mellom himmel og jord.

                            

                            

                           Har du vært på ekebergresturanten før? Hvordan har din dag vært? Har du vært innom Fløyel & kanari før?

                           • 4 kommentarer

                           tights addicted

                           • 01.04.2015 kl.18:41


                           • Jeg elsker den nye tightsen fra adidas (se lenger ned hvor du får kjøpt den) - av alle mine 100.000 tightser er denne faktisk blitt en av mine favoritter.

                             

                            Nå har jeg kosekveld med hundene mine de siste timene, før jeg skal levere de! Jeg drar jo til Trondheim i morgen tidlig, noe jeg hverken har pakket til, eller planlagt hvordan jeg skal komme meg til flytoget. Meeen jeg tar jo alt på sparket hver eneste gang, så jeg får starte å pakke etter jeg har levert hundene, for de blir så lei seg hver gang jeg pakker, for de vet at jeg skal dra når jeg gjør det. Anyways... Det blir spennende å oppleve Åre i påsken - Er det noen av dere som har vært der før, eller skal dit?

                             

                            Til de som lurte mente jeg Carina Disel-Dahl i går, ikke faren hennes Disel- Dahl.

                             


                            Annonselenke: Adidas tights HER // Topp HER // Iggy jakke HER // Rosa jakke fra cubus

                             
                            • 3 kommentarer

                            Rockestjerne turnè

                            • 31.03.2015 kl.22:01


                            • Sol, snø, regn, sol, snøstorm, overskyet, sol - Jeg tror faktisk ikke været har skiftet mening så mange ganger, som det den har gjort de siste dagene..? Krysser fingrene for sol og varme denne påsken hvertfall!      Turen til Stockholm på fredag var ganske koselig, det var strålende vær og koselig hotell! Må si det var deilig at jeg hadde med meg en privatsjåfør, når jeg måtte kjøre dit - "selvom hun holdt på å miste lappen, haha" Jeg fikk gjort det jeg skulle i Stockholm, men orket ikke bli der noe lenger etter jeg var ferdig. Jeg hadde ikke vært hjemme på to uker, så jeg lengtet etter hundene mine og min egen seng.

                              

                             Påskeferie: Det er flere som har spurt meg om hvorfor jeg ikke skal til Hemsedal i påskeferien. Jeg ville egentlig ikke dra på hyttetur i det hele tatt, jeg hadde egentlig fått litt nok av alt av både reising, hotell, hytter, fyll, afterski, ja you name it! Jeg har jo reist rundt i nesten hele Norge den siste månd, pluss jeg var i Falun for akkurat èn månd siden nå. Men neida, som den skap-Trøndern jeg er, ble jeg veldig fristet til å reise til Åre med de gale Trønderne! Hæla i taket og hørselsvern til de andre. Ville Wølner og Disel- Dahl skal på rockestjerne turnè igjen!

                              
                             Hvor skal du i Påsken?

                              

                             !! IKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ KONKURRANSEN MIN LITT LENGER NED PÅ BLOGGEN !!

                             • 5 kommentarer

                             C o l o r f a n t a s y

                             • 22.03.2015 kl.15:21


                             • OHMY, som jeg har slitet med å få postet dette innlegget her! Først slet jeg med å få lagt inn bildene, også slet jeg med nettet på flytoget.. Men nå skal jeg gå av toget, så jeg rekker ikke skrive mer! Jeg oppdaterer når jeg kommer til Nord Norge! Vi snakkes ;*                              • 5 kommentarer

                              Dagens antrekk

                              • 12.03.2015 kl.23:21


                              •  

                               Adidas sokker HER // IGGY jakke HER // Caps HER

                               • 6 kommentarer

                               Today's outfit

                               • 05.03.2015 kl.19:03

                               • Bukse : bik bok strs XS // sko : London // Sjorte: lace // WANG genser finner du HER // veske: Chanel // solbriller : Prada

                                 


                                Jeg skal skrive litt om jobben min i morgen, eller en av de nærmeste dagene, siden det er flere som har spurt etter det. Også kjøpte jeg meg nye Steve Madden sko isted! Æh,  helt forelsket i de. Gleder meg til å begynne å bruke de. anyways.. Ha en fin kveld videre :)

                                 

                                 

                                <3KV

                                • 9 kommentarer

                                Wang

                                • 05.02.2015 kl.18:43


                                • Hei alle søte

                                 Nå er det enda et nytt hotell og enda en ny konferanse dag/kveld. Dagen starer med å lufte hundene mine i søvne, etterfulgt av fem kopper med kaffe, for så å dra videre til det nye hotellet konferansene holdes på. Vi er her hele dagen, så vi er ikke hjemme før rundt halv 12/12 tiden på kvelden.

                                 Men i morgen blir dagen litt annerledes, da skal vi hente de nye firmabilene våres + planlegge reiseplanen.

                                 Er det noen steder jeg burde reise til eller? Bergen, Trondheim, Arendal? Jeg skal hvertfall reise rundt i hele Norge, så kanskje vi ses der du bor?

                                 Som du kanskje ser, så er bildene veldig uklare - det er fordi jeg selvfølgelig glemte igjen kamera mitt.. F*en egentlig, fordi vi fant ganske mange bra lokations <--

                                 Meeeen, nå må jeg faktisk løpe tilbake -- pausen er over og pliktene kaller.

                                 Annonnselenke: Wang genser fra sheinside finner du HER

                                  

                                 Ha en fin dag videre alle sammen <3<3

                                 • 3 kommentarer

                                 Hotel life

                                 • 04.02.2015 kl.17:23


                                 • Nå sitter vi på hotellet, for å gjøre oss klar til å ta imot de andre. På gardemoen var det fullt av politi med hunder, og sivil-politi - de gikk faktisk bort til hver eneste person som var der, for at hundene skulle snuse på alle sammen. Det skal faktisk vise seg at det har vært noe trusler eller noe? 

                                   
                                   

                                   Annonselenke: Genser fra sheinside HER

                                   

                                  Men nå må jeg løpe - så vi snakkes senere <3<3 (retter skrivefeil etterpå)

                                   

                                  • 3 kommentarer

                                  Silver

                                  • 09.01.2015 kl.22:23


                                  •  
                                   Heia bloggen
                                   Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo. Vi jentene skal faktisk ikke ut i dag, vi har lovet at vi ikke skal være så mye ute på byen etter nyttårs, så nå blir det jentekveld med film og matlaging. Skriv gjerne filmtips til oss!

                                    
                                    

                                   Genseren finner du HER

                                    

                                   Hva skal du i dag?

                                   • Én kommentar

                                   Grey goose

                                   • 17.12.2014 kl.21:50


                                   • Når dagene er mørke og triste, blir det bare til at man vil sitte inne med venninner. Utenom å gjøre noe spesielt egentlig! Har jo faktisk endelig skaffet meg den etterspurte biteskinne, siden jeg skjærer så utrolig mye tenner om nettene.. Så nå blir venninne mine fornøyde tenker jeg, så får de endelig sove om nettene! Ser jo ut som om jeg skal ut i en boksering når jeg setter den på, men jeg sparer hvertfall tennene mine fra å bli totalt ødelagt. Siden jeg skjærer de så utrolig mye når jeg sover.

                                    Grunnen til at jeg ikke har skrevet så mye i det siste, er egentlig fordi jeg har hatt utrolig skrivesperre - Jeg klarer nesten ikke få meg selv til å ville skrive noe som helst, får ikke ord ut av hverken munnen eller ned på tastaturet. Pleier egentlig og ha utrolig mye på hjertet, som jeg bare må skrive om. Pleide ofte å våkne om nettene med mange forskjellige idèer, noe som ikke har sjedd på en god stund nå. 

                                     

                                     

                                    Flere som har hatt tomme tanker i det siste?

                                    <KV3

                                    • 3 kommentarer

                                    Think pink

                                    • 12.12.2014 kl.17:42


                                    • Har du lyst på nytt og behagelig treningstøy så burde man skaffe det fra vantsport HER

                                     (Fotograf: Bettina Johansen)

                                     Craft jakke - 699,- // Leggings - 499,- // Compression shorts 699,- // Nike sko // Dry & cool socks - 99,- //

                                     Treningsklærne får du kjøpt HER

                                      

                                     • 5 kommentarer

                                     Dagens outfit

                                     • 29.11.2014 kl.18:39

                                     • BikBok - Topp, bukse og jakke // DNA - sko //

                                      Nå er det på tide med en enda en ny bursdag igjen. Så da valgte jeg litt "standar" klær denne gangen, siden det er så kaldt ute.. Så går turen videre til Oslo etter bursdagen, siden vi har så mange ting vi egentlig skulle ha gjort i dag! 

                                       

                                      Håper du får en strålende lørsdagskveld videre <3

                                       

                                      <3KV

                                      • 5 kommentarer

                                      The dream by night

                                      • 21.11.2014 kl.00:55


                                      • London ski // Bik Bok bukse // Bik Bok skinnjakke // Acne skjerf // Gina Tricot t-skjorte // LV veske

                                        

                                       Døgnet har virkelig ikke mer enn 24 timer  - klokken er plutselig 00.00 før man vet ordet av det og det er jo mørkt ute fra du våkner til du legger deg så man blir jo nesten depressiv av å være i dette landet når det er så mørkt og kaldt hele tiden! Men siden Mariel og jeg bare hadde surret rundt i hele dag utenom å gjøre alle de tingene vi egentlig skulle ha gjort på listen vår, så tenkte vi at vi skulle ta oss en tur på kino, også hadde vi hørt så utrolig mye om the hunger games mockingjay part 1 noe vi angrer greit mye på? Det må ha vært en av de dårligste filmene vi har sett, kanskje ikke den kjedeligste da.. Men den startet litt bra og jeg skal innrømme at jeg faktisk hadde gåsehud når hun mockingjay jenta (haha DK navnet hennes) klikket for at de sprengte sykehuset til en av distriktene, men ellers var filmen kjedelig og laaang.. Både Mariel og jeg satt å tenkte på alt mellom himmel og jord når vi så på den, for den var virkelig ikke så bra som den har blitt fremstilt som. Terningkast 3 passer bra at jeg gir terningkast nå som jeg legger ut så mye om filmene jeg ser. Nå ser jeg bare frem til en bedre kveld med jentene i morgen ---> HELG

                                        

                                       Hva syntes du om the hunger games?

                                        

                                       <3KV

                                       • 4 kommentarer

                                       Ukjent i egen by

                                       • 19.11.2014 kl.16:53


                                       •  

                                        Ukjent i min egen by.. Ja der har vi lille meg? Verden faller sammen hver gang jeg går ut av døren for å finne frem til et sted jeg aldri har vært på før.. - Jeg skulle kjøre venninnen min på jobbintervju isted her i Drammen, men jeg klare selvføleglig å kjøre meg bort noe som faktisk ikke er første gang! Nå som jeg kjører så mye til Oslo, så er jeg faktisk flinkere til å finne frem der enn i den byen som jeg har bodd 20 år i. Men hun fikk kommet seg dit til slutt, så vi begge fikk gjennenført hvert vårt intervju i dag så da var det bare for meg å sette meg ned for å blogge mens Mariel fikser mat til meg og gir meg en massasje. Nå skal jeg sette på de siste episodene av Pretty Little Liars, noe som jeg har gledet meg til siden jeg la meg i natt, den er så utrolig spennende.

                                         

                                         

                                        London sko // Bik bok bukse // F&P (Paris) genser // Louis Vuitton bag //

                                         

                                        Flere som er dårlig til å finne frem? og har sett PLL?

                                         

                                        <3KV

                                        • Ingen kommentarer

                                        You look like my next mistake

                                        • 17.11.2014 kl.17:23


                                        •                                           Blåmandag? I dag våknet jeg faktisk ganske tidlig og har vært ganske opplagt, så våknet tydeligvis opp på riktig ben i dag! Haha, jeg har jo funnet ut at når jeg sitter i telefonen så gjør jeg så utrolig mye rart? Herregud, når jeg har lagt på, så finner jeg ut at jeg har ryddet hele huset, skrubbet det fra topp til tå, kastet 15 søplesekker med ting, bestilt ting på nettet, skiftet antrekket mitt 15 ganger, trent litt og tatt meg en dusj. Haha, herregud man blir plutselig så effektiv når man snakker i telefonen at det nesten er skummelt. Man ligger jo ikke i sengen eller i sofaen og ser på tv når man sitter i tlf, man går jo rundt å surrer med alle de tingene man ikke hadde tenkt på. Fant faktisk ut hva jeg skulle ha på meg i dag når jeg satt i telefonen.

                                          

                                         Flere som også gjør så utrolig rare ting når man er snakker med noen i flere timer på tlf? - Hvis du ikke vet, så tenk over det neste gang.

                                         I dag kommer endelig Mariel hjem! Så nå venter jeg bare på at jeg skal hente henne på togstasjonen, wii.

                                          
                                         • 6 kommentarer

                                         I'm not the girl next door

                                         • 06.11.2014 kl.18:42

                                         • Jakken fra sheinside finner du HER // Hvit genser fra Bik Bok // Blå jakke fra Cubus // Shorts kjøpt i Miami // Sko kjøpt i London // NY caps

                                          Nå har mac'en min klikket 2 ganger i dag, mens jeg har skrevet dette blogginnlegget her.. Startdisken er full igjen, så jeg har prøvd å legge over så mye som mulig på den andre hardisken min, samtidig som iPhonen min fyller seg opp hver uke, noe som er veldig irriterendes.. Men jeg hadde faktisk en plan i dag om at jeg skulle stå opp tidlig for å få tid til alt jeg skulle i dag, så jeg satt på alarmen kl 10, men jeg sov selvfølgelig over alle alarmene mine og våknet kl 2 av at det tydeligvis var hundeparty i sengen min. Skal låse døren i natt vet jeg. Guri jeg hadde så syke drømmer i natt vet jeg, men jeg husker jo ikke noe nå men jeg husker at jeg var sjokkert når jeg våknet haha! Kanskje ikke så rart når det var 3 hunder som hadde symøte i sengen min heller da.. Men jeg har jo snakket om hvor fort dette året her har gått, utenom å tenke over hvor fort ukene og dagene også går, herregud er jo fredag i morgen allerede og det er snart kvelden igjen.. Det føles ut som om jeg akkurat har stått opp, som om forje helg var i går og nyttårsaften var i forje månd. Det er jo snart bursdagen min igjen og den er i mai haha. Etter man fyller typ 18 år så går årene utrolig fort, om 5 år er jeg helveis til 50 år - herregud tenk det! Man må bare nyte livet mens man enda kan det, for årene går virkelig fra deg og da kan man ikke tenke tilbake på alle de tingene man ikke fikk gjort. Men lever bare en gang (som vi vet om selv hvertfall) Så har du lyst til noe, start i dag! Ikke vent på at sjangsen skal komme til deg.

                                                                                     Har du våknet sjokkert over drømmen din før? Hva syntes du om den nye jakken?

                                          <3KV

                                           

                                          • 5 kommentarer

                                          Dagens outfit

                                          • 03.11.2014 kl.19:11


                                          • Wææ, så utrolig kaldt det har blitt ute nå! Også blir det så fort mørkt ute at jeg ikke engang rekker å komme meg ut av døren før det har blitt bekkmørkt ute.. Dagen går så utrolig fort når det er mørkere dager også, så siden jeg er veldig sommerbarn så er alt av vinter/høst noe jeg virkelig misliker. Jeg vil helst ha bikini vær, hver eneste dag med sol og strender. Nei huff snø og høsten er fint å se på (på bilder) men det er ikke noe jeg liker å leve i hver dag, når snøen kommer må man kle på seg så mye at man nesten ikke klarer å gå for klærene veier meg enn meg selv. (Ja, jeg er så frysepine så jeg pakker meg inn som om jeg skulle bodd på nordpolen eller noe). Jeg har også mange søte vinterklær til cocodoggen, men hun er ikke så veldig glad i de tykke klærene, hun blir skikkelig flau når hun har de på, men det kommer til å bli så kaldt ute for den lille babyen min at hun bare må ha de på seg. Så må jeg få kjøpt nye sko til henne også, siden de andre er for små til henne. Når bakkene blir for kalde får hun så vondt i de små potene sine stakkars.                                           Gina Tricot Skinn tights // Lace shorte // Burberry poncho // Chanel veske //

                                            

                                           Litt cocodoggen minner, haha! Jeg kunne ikke tenkt meg livet mitt uten alle de dumme tingene Coco gjør hver eneste dag.

                                            

                                           Har du et dyr du gjør alt for? Følger du Cocodoggen på instagram?

                                           • 2 kommentarer

                                           The blog life

                                           • 29.10.2014 kl.23:25


                                           • I dag var jeg på vixen sitt blogg-event der makeup Revolution viste frem sminken sin. Jeg hadde med meg Mariel og Natalie på dette, for jeg prøver å få de til å begynne å blogge, noe det ser ut til at Mariel vurderer etter hun fikk en goodibag etter vi var ferdige der *knis* Kjøpte nye bukser på bik bok når jeg var på shopping med Caroline og Tilla for noen dager siden, så jeg tenkte at jeg kunne prøve ut den ene i dag. Utorlig behagelig bukse strs XS, ikke at du får sett den så mye på bildene akkurat, men jeg kan faktisk anbefale den. Jeg hadde ikke akkurat my best day i dag, for jeg staret med å forsove meg så jeg måtte skynte meg hjem for å fikse meg før jeg skulle hente Natalie i Asker, så jeg kjørte innover i rushen noe jeg aldri er så veldig fornøyd med. Men med tanke på at dagen startet gangse dårlig og jeg ikke hadde min beste hairday eller "annskikt" dag, så endte kvelden ganske bra.
                                            Her er de to som har startet opp Makeup Revolution, som holdt en liten tale om hvordan og hvorfor de startet opp dette merket. Det er veldig bra sminke, samt det ikke er så dyrt, så alle skal ha råd til å kjøpe bra sminke for en bra pris. Utrolig hyggelige og pratsomme var de også! 
                                            Etter vi var ferdige på eventet, så dro Natalie og jeg for å møte Yan for vi skulle ut å spise i dag. Så det var veldig koselig å slå 4 fluer i en smekk når jeg først dro inn til Oslo i dag. Både for å være litt med Mariel før hun drar tilbake til (Nord?) også være med Natalie som jeg ikke har vært med på en stund, dra på eventet også møte Yan. Effektiv dag må jeg si. Skal innover til Oslo igjen i morgen også faktisk, for å møte jentene, men siden jeg har tannlegetime i Drammen i morgen tidlig så måtte jeg komme meg hjemover. Kanskje på tide å flytte?                                            Hva vi fikk i goodibagen fra Makeup Revolution. Mye spennende sminke jeg skal teste ut i morgen.                                            Har du hørt om #makeuprevolution før? Eller har du testet ut sminken dems før?

                                            Ha en strålende kveld videre <3

                                             

                                            <3KV

                                            • 2 kommentarer

                                            Drama Queen?

                                            • 28.10.2014 kl.18:49
                                            • Zara genser // Bik Bok skjorte // Cubus bukse // DNA sko

                                             We're all a little drama queens... Når du har alt for mye å gjøre sånn at du ender opp med i ikke gjøre noe av det? Slik har jeg det i dag. F*ck alt og ingenting, hodepine, regninger, jobb, planlegging, alt skjer på en gang. I morgen skal jeg også innover til Oslo igjen, for Vixen skal vise frem sminke på et event for bloggere, Så Charlotte og jeg skal ta oss turen innom der. Så jeg får bare presse meg til å bli frisk til i morgen slik at jeg får gjort alle de tingene jeg egentlig skal gjøre. Vi alle har dager der vi bare vil ligge under dyna hele dagen utenom å tenke på noe eller gjøre noe, og det er faktisk slik jeg var i går og er i dag! Migrenen min går virkelig ikke bort heller, så nå skal jeg bare få gjort de viktigste tingene jeg skal gjøre og så skal jeg prøve å sove. For nå klarerer jeg hverken å skrive eller lese, som man sikkert kan se. Så det er nok best jeg stopper dette innlegget før det blir en hel side med mye unødvendige ting.

                                             Jeg fikk også en kommentar i går på bloggen om at de syntes jeg svarte frekt på spørsmålsrunden min, men det var ikke ment slik heller. Jeg har bare hatt så migrene at det gjorde så utrolig vondt å se på skjermen og skrive, at jeg bare ville bli fort ferdig med det.. Så beklager for korte og overlegene svar.                                             Ha en strålende kveld videre <3

                                              

                                             <3KV

                                             • 2 kommentarer

                                             Ny Chanel veske

                                             • 21.10.2014 kl.23:15


                                             • Guess skjerf // H&M jakke // London sko // Bik Bok Bukse // Victoria's secret genser // LV veske //

                                              Idag skulle jeg innover til Oslo for å spise med jentene på Bar Tjuvholmen. Noe som var utrolig koselig, siden jeg ikke hadde sett Janne på en stund. Også skulle jeg hente Chanel vesken i Oslo som jeg hadde kjøpt, så vi kjørte rundt i hele Oslo for å finne frem! Kjørte oss bort på Grønnland der det var stappfullt av politibiler og politifolk. Vi var jo utrolig redde og fikk nesten hjerteinfark, for skal si det er skummelt der når det er mørkt! Maten vi fikk var vi ikke så veldig fornøyd med akkurat..Så neste gang blir det til at vi spiser på Olivia eller et annet sted!

                                              Charlotte bestilte biff, også fikk hun rått kjøtt. Så ble ikke så veldig mye mat på henne for å si det sånn!


                                              Her er noen raske bilder av den fine Chanel vesken jeg kjøpte. Utrolig fornøyd med den, men jeg pleier ikke gå med så små vesker egentlig siden jeg tar jo med meg halve huset når jeg skal ut! Også pleier jeg å ta med speilrefleksen for å kunne ta noen fine bilder, så jeg lurer veldig på hvordan dette skal gå. Men jeg må nok bare lære meg å ta med meg mindre ut til neste gang. Skulle egentlig fått fikset neglene mine i dag også, men klokken hadde blitt så mye etter vi hadde kjørt rundt hele Oslo 20 ganger, så jeg må få fikset det så fort som mulig.

                                               

                                              Nå har jeg også fått denne sangen her på hjernen etter jeg var ute med jentene fra Drammen på lørdag.

                                              Har du spist på Bar Tjuvholmen før? Hva syntes du? Har du en Chanel veske og hva syntes du om de?
                                              <3KV
                                              • 2 kommentarer

                                              Gårsdagens outfit

                                              • 18.10.2014 kl.17:51

                                              • Dressjakken fra AF // Skjørt H&M // Topp Gina Tricot // Sko JC //

                                                

                                               Vi jentene skulle ha en rolig kveld ute for vi skulle på åpningen av et nytt kontor for noen meglere. Så dro vi videre ut

                                                


                                               Hva gjorde du i går? Og hva skal du i dag?

                                                

                                               <3 KV

                                               • 3 kommentarer

                                               Illuminati

                                               • 19.09.2014 kl.19:23


                                               •                                                  Sheinside genseren finner du HER // abercrombie and fitch bukse // roots sko //

                                                 

                                                Var faktisk på et intervju i Oslo i dag, kan fortelle litt senere om hvordan intervju det var. Men nå ligger jeg hjemme med enda en *elvettes migrene maraton igjen og ikke har peiling på hva jeg skal spise, så jeg får vell gå innom noen av de vegetar bloggene jeg ble tipset om for noen dager siden og se hva som frister der. Jeg har jo blitt så vandt med at Charlotte har laget mat til meg hver eneste dag, så jeg glemmer jo bort å spise når jeg ikke er med hun eller Caroline.. Eier virkelig ikke fantasi til å lage mat, pleier som regel å bestille mat, eller lage nudler! Jeg kan faktisk innrømme at jeg er verdens beste til å koke nudler, klarer ikke spise nudler som noen andre har laget heller, men jeg kan jo ikke leve av nudler når jeg flytter ut igjen, så kanskje jeg burde melde meg på et kokkekurs om ikke så altfor lenge. Det vil nok få inspirasjonen min igang. (Må faktisk si at jeg klarte å lage den paien jeg la ut oppskriften til på bloggen for en stund siden, den ble perfekt, så jeg klarer det nok hvis jeg får inspirasjoner *knis* )

                                                 

                                                - Er du flink til å lage mat? Eller er du like dårlig som meg og klarer bare å lage noe?


                                                • 5 kommentarer

                                                You can't stop my shine

                                                • 18.09.2014 kl.18:13


                                                • Stem på meg som MISS GLOSSY 2014 & L'Orèal Paris nye TRENDSETTER

                                                  
                                                 • Ingen kommentarer

                                                 Let's colour the

                                                 • 17.09.2014 kl.17:52
                                                 • Vintage Olajakke // Jeffrey Campell sko// sassymanii belte // VeraModa shorts // Vintage shorte// Gina Tricot veske// Spania smykke // Sheinside solbriller

                                                  Jeg fikk en mail om jeg kunne være med på en konkurranse for L'Orèal Paris, der temaet var colour. Jeg elsker jo farger, så jeg tenkte jeg kunne være med på denne kunkurransen. Alle vet jo at høsten kan bli litt grå og kjedelig, men det trenger den ikke være. Finn frem de fargerike klærene eller de fargerike detaljene dine og sett det sammen med de litt "kjedelige" klærene og få en fargerik høst. Når du går ute i skogen vil du se utrolig mange farger, blader som faller, grønngule trær, sopper som står igjen og lager farge på de kjedelige bakkene.

                                                  Hvis du ikke har noe ferske farger som passer til antrekket kan du alltids legge på en annen farge på leppene enn hva du vanligvis bruker, en annen rouge farge i kinnene, endre håret ditt annerledes enn hva du pleier. Så vil du få en friskere look som vil gjøre hverdagen din bedre og friskere. Ikke la de stressfulle dagene komme i veien for at du skal føle deg fin på enten skolen, jobb, trening, butikken eller hvor du skal. Våg å prøv noe nytt, våg og gå ut av komfortsonen din og finn din egen stil, ikke den hverdagse kjedelige "stilen" der du gjemmer deg under de kjedelige sorte klærene dine som får både deg og alle de andre rundt deg til å bli deprimert av. Farger vil få deg til å føle deg som en ny person.

                                                  For å stemme på meg kan du gå inn HER

                                                  Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

                                                   

                                                  • 4 kommentarer

                                                  Autumn

                                                  • 10.09.2014 kl.18:10                                                  • Bershka jakke // Prada solbriller // Chanel veske// Lace topp // London pelvest // London sko // Beauty of Hair - Hårpynten // Mango klokke // Louis Vuitton skjerf//
                                                   • 9 kommentarer

                                                   Feil silicone

                                                   • 09.09.2014 kl.19:12
                                                   • Bukse Bik Bok// Bluse Vera Moda // Jakke Vintage // Veske Aldo //

                                                    Det har jo pøsregnet i hele dag, så har ikke fått tatt noen outfits bilder før nå heller.. Var endel folk som stod å følgte med på meg mens disse bildene ble tatt, haha bra jeg ikke er så sjenert av meg når det kommer til bilder. Denne grønne kåpen fant jeg langt inne i skapet her hjemme når jeg skulle ha eksamen hos TLA og har ikke brukt den etter det. Men siden kulden kryper sakte men sikkert frem her i Norge, så fikk jeg jo en idè om å ta den frem igjen. jeg elsker jo lange kåper og farger, så denne vinteren kommer jeg nok til å gå i innkjøp for det.

                                                    Leste også på noen av kommentarene jeg hadde fått på blogginnlegget av at jeg muligens ikke tålte melkeprodukter pga all migrenen jeg har? Jeg elsker jo melk, det er jo noe jeg bruker til alt! Men hvis det viser seg at jeg har det, så blir det ikke noe problem å flytte inn med Madeleine for hun har det samme selv, så da kan vi spise spesialmat sammen -knis- Ang leilighet jakten så kan jeg enda ikke si noe mer enda enn det jeg skrev på innlegget om det. Forresten så fant jeg ut i dag at jeg har tatt 300 gram ikke 350.. Ja jeg er ganske suse noen ganger! Jeg gikk igjennom noen papirer for jeg skulle sende bankortene mine tilbake for jeg har byttet bank ogsånt, så plutselig dukker permen fra Drammen private klinikk opp, der det altså står at jeg tok 300 gram i hver :p Så beklager til alle dere som har spurt meg om dette, så har jeg altså sagt feil.  

                                                     - Ha en fantastisk kveld videre

                                                    • 12 kommentarer

                                                    Suppah bad

                                                    • 08.09.2014 kl.17:56

                                                    • Treningsbukse og sko fra NIKE // Rosa vekter, litt usikker

                                                     Jeg har faktisk begynt å trene litt igjen, så nå skal jeg se etter treningssenter i Oslo så jeg har et sted å trene inne når vinteren kommer. Noen tips på hvilke som er billig og bra? Jeg ligger fortsatt småsyk og sliten i sengen nå med en utrolig migrene som jeg faktisk har hatt i hele dag, så har ikke orket å skrevet noe på bloggen før nå. Men når man sliter så mye med det som jeg gjør, så må man bare bite tennene sammen!! 

                                                     Herregud, jeg møtte en venninne i går kveld og der snakket vi om livet og døden osv, jeg har faktisk utrolig mye jeg har så lyst til å skrive om etter den praten vi hadde. Hun og jeg kommer alltid inn på de rareste og dypeste samtalene hver gang at det faktisk er litt sykt. Skriver mer om det senere for nå har jeg dårlig tid for skal møte en venninne på gullskogensenteret nå.

                                                     Denne sangen her er faktisk en helt amazing sang å trene til, eller jeg har alltid hatt den når jeg er litt småsint og skal trene haha.UIUd-EdiFF8


                                                     Vi snakkes <3

                                                     P.S dette innlegget er ikke sponset!

                                                     • 9 kommentarer

                                                     Dagens outfit - Mulberry

                                                     • 04.09.2014 kl.17:44

                                                     • Kinomo fra sheinside som du finner HER // Bukse fra Weightless som du finner HER // t-skjorte fra 365 // Sko fra DNA // Solbriller fra Sheinside de finner du HER

                                                      Veske fra Mulberry selger den for 5000,- Ta kontakt kariannevilde@gmail.com hvis du er intrs.

                                                      Nå skal jeg ned på ZEN kundekveld i Drammen, og i morgen skal jeg og Madde på 2 visninger i Oslo. Begge leilighetene er utrolig fine så jeg gleder meg utrolig mye til å dra ned å kikke på de.

                                                      Flere som skal på Zen kundekveld eller skal flytte til Oslo? :)

                                                       

                                                      - KV

                                                      • 9 kommentarer

                                                      Yesterday's fun and todays sorrow

                                                      • 27.06.2014 kl.16:14

                                                      • Buksen er fra Weightless

                                                       Jakke // ZARA

                                                       Skjerf // Louis Vuitton

                                                       Veske // Louis Vuitton

                                                       Sko // jeffrey Campbell 


                                                       Vi gikk fra bar til bar i hele går, siden Maren fylte 21 år i går så gjorde vi som hun ville. Først dro vi inn til Oslo, så til grynerløkka for å dra på Aku Aku (anbefaler virkelig ikke de drinkene der), Så Cafè sör, så dro vi videre til Beach club, der vi spiste og tok enda flere drinker og shots.. Så skulle vi innom Lawo Terasse, men vi dro først til solli-hagen så gikk turen videre til Horgans.

                                                       Ikke så veldig rart jeg er sliten i dag, men det var nok bare oppvarmingen til en ny bursdagsfeiring i morgen.

                                                        

                                                       Nå skal jeg få tatt noen bilder av kameraene jeg skal selge! Fikk en ny parkeringsbot der Drammen komune ikke godkjente klagen min, så nå må jeg selge alt jeg eier og har snart.. Også fordi jeg har 5 kameraer og skal kjøpe et nytt så jeg har ikke bruk for de andre lenger.

                                                        

                                                       Hvordan har dagen din vært?

                                                        

                                                        

                                                        

                                                       //sponset

                                                       • 2 kommentarer

                                                       Dagens outfit// wightless

                                                       • 24.06.2014 kl.21:16


                                                       •  

                                                        Buksen er fra weightless modellen finner du HER

                                                        Ola-vesten er fra flattop 

                                                        T-skjorten er fra 365 - Three - sixty - five

                                                        Solbrillene er fra Chanel

                                                        Neglene er fikset av Charlotte Larsen og bloggen hennes finner du HER

                                                         

                                                        Hva syntes du om buksen? Hadde du turt å gått med en slik bukse?

                                                         

                                                         

                                                         

                                                        //Sponset

                                                        • 9 kommentarer

                                                        Print jacket and fun

                                                        • 19.06.2014 kl.00:21


                                                        •                                                           I dag dro jeg med meg Kaja på en musikkvideo/reklame for statoil (haha) ja jeg drar vennene mine med på mye rart faktisk. Kan ikke si så veldig mye men det er Morten Ramm og John Brungot som driver med sitt i den, mens Kaja og jeg vasker bilen. (HAHA) Den skal vises i USA denne uken her, så gleder meg til å se den.

                                                          

                                                          


                                                         Ny jakke fra LACE. Jobbet min siste dag der i går(Tirsdag) så måtte kjøpe med meg enda litt mer, ja jeg vet jeg sliter litt med å holde bankortet rolig i lommeboken..

                                                          

                                                          

                                                         Kimono/Cardigan fra bikbok.

                                                          

                                                         Anniken og jeg tok oss en liten kjøretur (typ 3 timer) Så da kom det litt outfit bilder for dagen. Gud som jeg elsker dette været som har kommet til Norge!

                                                          

                                                         Ha en fin kveld videre <3

                                                          

                                                          

                                                         //Sponset

                                                         • 6 kommentarer

                                                         Dagens outfit

                                                         • 16.06.2014 kl.17:44


                                                         •  

                                                          Topp fra Gina Tricot

                                                          Shorts fra Sheinside du kan kjøpe den HER

                                                          Solbriller fra Ray-Ban

                                                           

                                                           

                                                          Shortsen sitter utrolig bra på og er utrolig behagelige. De er perfekt til både hverdag og fest.

                                                           

                                                          Nå venter jeg spent på å få disse solbrillene her i posten, du finner de HER

                                                           

                                                           

                                                           

                                                          #sheinside #demin 

                                                          • 10 kommentarer

                                                          Dagens outfit på jobben

                                                          • 22.03.2014 kl.20:50


                                                          • JA, jeg hadde faktisk på meg RØD øyneskygge i dag, man ser det ikke så godt langt fra men når man kom nærmere så man det godt. Hva syntes du?

                                                           Dressjakke fra Abrecrombie & Fitch

                                                           T-skjorte fra 2 end day

                                                           Bukse fra bik bok

                                                           Skjerf fra Burberry

                                                           Accessories er fra Desigual

                                                           Skoene er jeg litt usikker hvor er fra


                                                           Nederste bildet er fra jeg var ute på torsdag.

                                                            

                                                           Nå driver jeg og fikser meg med pulsen i 100 for å komme meg på vorset til Stine, som egentlig har startet allerede, har faktisk ikke dusjet så raskt som det jeg gjorde isted.

                                                           Skal få vist dere hva jeg har på meg etterpå/imorgen, må bare få noen av jentene til å knipse noen bilder før vi alle blir for fulle. Hvor vi ender vet vi faktisk ikke helt enda, vi er 20 jenter og alle vil på forkskjellige steder, så vi får bare ta det litt som det kommer. 

                                                           Hva skal du i dag? Skal du ødelegge leveren din slik som oss, eller ta det rolig?

                                                           BTW, noen som har opplevd at 3G bare forsvinner? Min ble borte i går og har enda ikke kommet tilbake, så får bare meldinger når jeg har Wifi.. #helpme

                                                           • 4 kommentarer
                                                          • Designet av

                                                           Camilla Haukjem