hits
Veien til et kritthvitt smil

 • 29.07.2018 kl.17:57  • Reklame | Betalt innlegg av Premium white

    

   DCIM\102GOPRO\GOPR2512.JPG

    

   Dette må være den beste og raskeste veien til et kritthvitt smil. Av alle tannblekningsprodukter jeg har testet ut, så er det denne fra premium white jeg er mest fornøyd med da du oppnår raskt et hvitt smil og det gjør heller ikke vondt. Jeg har vært borti en del produkter til å bleke tennene, som gjør både utrolig vondt, det tar evig lang tid og fungerer heller ikke optimalt. Flere kan tenkte at det ikke fungerer, men den har overgått alle mine forventinger og jeg så tydelig resultater etter første behandling. Det er anbefalt at man gjennomfører èn bleking fire dager på rad for best mulig effekt og gjentar prosessen annenhver måned. Eller bruke denne behandlingen til du syntes tennene dine er hvite nok. Jeg bruker den 1 gang i måneden eller hvis jeg skal noe spesielt. 

   ​Spesielt bra for meg som elsker kaffe og rødvin for det gjør at man får misfarget tenner, og jeg får opprettholdt tennene hvite med premium white settet mitt.  Smilet er det første og viktigste på en person, og jeg syntes at flere burde tenkte litt mer på dette. 

    

   .    .    . 

   DCIM\102GOPRO\GOPR2494.JPG

   Premium white

   Slik gjør du det:

   Det ser kanskje litt avansert ut ved første øyekast, men det er langt fra avansert.

   Du starter med å koke vann i en kjele, deretter dupper du de i ca. 3 sekunder, du vil se at de begynner å visne. NB! Ikke hold de for lenge under vann. Ta deretter tannskinnen inn i munnen, bit tennene sammen og press skinnene inn mot tennene. Når du har gjort dette på begge to kan du kutte av biten foran som du har holdt dem i. Etter dette så legger du litt av tannblekings-gelèn i skinnen.

   Bruk sprayen på din egen tannbørsten og spray 3 ganger. Puss i 60 sekunder. Du kan spytte ut men ikke skyll munnen etter. Umiddelbart etter du har pusset tennene, setter du inn tannskinnen med tannblekningsgelèn. Sett deretter inn LED-lyset over tannskinnene. And voila! Nå kan du bare vente i 25-30 min. 

   Du får hele 60% rabatt ved å KUN bestille fra bloggen min HER

   Ordinær pris 1190,- nå 449,-

   Rask levering og gratis frakt!

    

   Hvis du vil slippe å ha gule tenner igjen kan du gjøre som meg og flere andre, ved å bestille din pakke hos Premium White. Min link gir deg 60% i rabatt <3

    

   • Én kommentar

   Én kommentar

   En liten hilsen

   29.07.2018 kl.21:32

   Denne må jeg prøve! Så fine tenner du har!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde