hits
Rabattkode på hvitere tenner

 • 07.09.2017 kl.19:32  • Processed with VSCO with f2 preset

   God dag kjære dere. Jeg tenkte jeg skulle stikke innom for å gi dere en rabattkode på "tannbleking". Eller CoalFactory, som er asken fra 100% rent kokosnøtteskall, som gjør den trygg, organisk og vegansk. Det følger også med en bambus tannbørste som du skal bruke til asken.  Du får et raskt og tydelig resultat etter du har brukt den et par ganger. Dere finner den HER - og dere får 15 % rabatt ved å bruke "karianne15" som rabattkode.

    

   Fordelen med dette produktet er at det er 100% rent. Man får nesten ikke renere enn aske, og når man kan bruke det for å få hvitere tenner, var det noe jeg ikke kunne motstå. Du påfører produktet med sirkelbevegelser, og lar det ligge på tennene dine i 2-5 minutter. Det smaker ikke noen ting, hvis du skal være redd for det. Jeg har prøvd noe engang som jeg nesten ble kvalt av dårlig smak i munnen, samt at man ikke får dårlig ånde av den. Jeg har vært borti det før, for å si det sånn.. Så jeg er super f o r n ø y d med dette produktet og resultatet.

   Boksen varer også en god stund, så det er mye produkt for pengene. Veldig greit å bruke den hvis du skal noe, eller at tenne har gulnet etter en god runde med kaffekoppen.  Kjøp ditt produkt i dag :) HERHERHER 15% rabatt ved å bruke karianne15 som rabattkode.

   Processed with VSCO with f2 preset

   // I samarbeid med CoalFactory //

   Har du prøvd denne før, eller tenker å gjøre det?

   Ha en fin dag videre <3

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Siri

   10.09.2017 kl.20:02

   Vet ikke om du snuser, men hvordan er dette produktet når man snuser? Altså må man vente mange timer før man kan snuse igjen eller...

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem