Ta vare på håret ditt

Jeg har lenge strevet med at håret mitt aldri har vokst. Det har bare vært på stedet hvil i sånn - ja for alltid. Men nå har det blitt andre baller. Håret har ikke bare vokst, men det har blitt sterkere, mykere og finere. Jeg startet med hair care for en stund siden, og jeg har sett store forandringer. Selv venninner har spurt hva jeg har brukt for at det e n d e l i g har fått en forandring. Det er faktisk ikke noe annet enn HAIR CARE tablettene. De har også 50% rabatt hvis du bestiller nå.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Ha en fin søndag videre kjære dere. Jeg skal bruke denne søndagen til å gå tur med hundene mine, og kose oss på "fridagen" vår.

#reklame

4 kommentarer

Hege Kristin

20.08.2017 kl.17:37

så bra det funker for deg :D

har forresten gående en konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Mia Bakken Olsen

20.08.2017 kl.18:59

Vil du oppdatere oss på hvordan håret ditt er etter behandlingen du hadde hos frisøren for en stund siden? Holder det seg like bra og rett? Vurderer å gjøre det samme selv :-)

kariannevilde

20.08.2017 kl.19:03

Mia Bakken Olsen: Hei :) Ja, det var veldig bra! Det varer i 6 måned. Så nå er det "over". Men ja, det fungerte utrolig bra, så jeg kan anbefale dette, hvis du vil ha rett og glansfullt hår :)

Julie

22.08.2017 kl.14:20

Så bra at du er fornøyd, har bestilt meg det og håper jeg får godt like fint resultat som deg.

Er forresten også veldig glad for at du er tilbake, har vært inne på bloggen din og sjekket ofte om du har skrevet noe :))

Klem

Skriv en ny kommentar

hits