hits
L.A preppin

 • 03.06.2017 kl.17:39  •  

   Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal til Los Angeles igjen. Tiden bare fløy her hjemme, med oppussing av leiligheten, jobb og alle tingene som skulle fikses, så jeg kom meg liksom aldri tilbake. Men nå er det ikke lenge igjen. Jeg har gått rundt som en galing, ryddet, vasket, startet å pakke og prøvd å få litt orden i diverse. Jeg takler ikke komme tilbake til rot og styr når jeg er bortreist. Den beste følelsen er når du kommer hjem til rent og ryddig hus, rent sengetøy og netflix på tv'en. Ulempen er at det er pinse. Alle butikkene er stengt, jeg har ikke handlet inn mat, heller ikke de tingene jeg må kjøpe før jeg drar til L.A, ikke minst at jeg må kjøpe iPhone 7 plus på nytt etter den ble stjålet. Men med tanke på at det er helligdag på mandag også, er jeg usikker på om jeg rekker. Jeg må også innom en av mine barndomsvenninner som mistet broren sin her om dagen. Ufattelig trist, og jeg vil innom de med blomster og klem, da jeg ikke får kommet i begravelsen. Aff. Det er så trist når sånt skjer. Ingen som fortjener den smerten. Håper sjelen hans hviler i fred nå.

    

   Processed with VSCO with f2 preset


    


   Processed with VSCO with f2 preset

   Processed with VSCO with f2 preset
    

   Jeg kjenner kroppen min gleder seg til å rømme landet litt. Nyte solen, drikke mimosa og ligge i strandkanten. Se alle de fantastiske menneskene igjen, leve livet igjen. hooi. Nei, dette blir bra :) 

   Processed with VSCO with f2 preset

   Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with p5 preset
    

   and some shameless iPhone pictures.   Processed with VSCO with f2 preset

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Datsnom

   05.06.2017 kl.23:36

   Hei du! Hvor lenge blir du der denne gangen? Jeg flytter til LA den 19 Juli, er sååå spent! Gjerne kom med noen tips evt for en nybegynner nede i LA. Skal studere på SMC :)

   Heter Vanessamonstad på IG if you wanna hit me up. Har fulgt bloggen din lenge

   10.06.2017 kl.10:22

   Kan du være så snill å lage en LA guide denne uken? Med de beste spisestedene og utestedene osv?? Skal dit selv om et par uker, så det hadde vært gull

   12.06.2017 kl.17:04

   Hei! Lurer bare på hvem sitt hus det er du snapper av så mye i LA?

   12.06.2017 kl.20:05

   er det kylie jenner sitt hus dere er i? det du snapper så mye av

   Anonym

   03.07.2017 kl.10:28

   Hei.

   Jeg er dritt lei livet i Norge og kunne gjerne ha tenkt meg å bare dratt til USA for å bli kjent med folk og få leve livet en stund (har hatt kjæreste noen år, og jeg var dritt lei fordi han behandlet meg som dritt). Er det vanskelig å bli kjent med andre mennesker der? Og kunne du ha tenkt deg å reist sammen med noen? Har fulgt deg på snap en del og tror vi er ganske like i forhold til at jeg elsker å feste og jeg tror vi er omtrent like crazy haha. Nei, det er ikke kødd. Jeg bare lurer på om du hadde vært åpen for å reist sammen med noen?

   kariannevilde

   05.07.2017 kl.20:07

   Anonym: Jeg anbefaler deg å bare kaste deg ut i det. Jobb hardt og mye her hjemme, selg ting du ikke trenger eller ting du kan få penger for, og reis ned dit. Da finner du ut om det virkelig er livet du ville ha eller ikke. Når det kommer til venner, vil du få det der nede. Folk er veldig imøtekommende og greie, så det er det minste problemet.
   Når det kommer til meg, så liker jeg å reise med folk. Men jeg er så spontan av meg, at jeg aldri orker å vente på andre eller er flink til å bestille samme billett som de da. Derfor reiser jeg alene veldig ofte. Også fordi jeg har så mange venner der nede, at jeg gjerne vil tilbringe tid med de når jeg først ser de.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem