hits
Sommerklar

 • 22.03.2017 kl.16:12  • // i samarbeid med White One //

    


   - - -

   Vi alle stresser i alle vinkler for å bli klar for sommeren. Av med hårene på kroppen, av med fettet, av med klærne og på med brunfargen. Jeg har alltid forgudet produktene og kvaliteten på produkter fra WHITE ONE - og vi alle vil kjøpe produkter som faktisk gir en virkning. Derfor har jeg testet ut disse fra White one i en stund nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd. Jeg testet ut Lean Protein - SLIM SHAKE. Den kan erstattes med måltid, eller brukes som tilskudd under eller etter trening. Passer perfekt hvis du vil få en slankere og finere kropp. Protein pulver er også veldig bra for deg som vil gå ned i fettprosent og bygge muskler. 

   Vi har også Raspberry Ketone - FAT BURNER. Jeg må bare si, WOW. Du skal ta 2 om dagen før maten. Ta en før frokost, og en før lunch så vil du merke store forandringer. De får virkelig fart på systemet, og du kjenner på det at de fungerer. Siden jeg sluttet å snuse, så flyyyyyyr vekten opp. Etter alle gangene jeg har prøvd å slutte, så etser man nesten ut, og da har disse FAT BURNER pillene, og SLIM SHAKE verdt min reddende engel. 

    

   Solbrun - BETAKAROTEN. Bleke meg. Jeg blir ikke brun uten betakaroten, og den fargen jeg hadde i LA, fikk jeg kun ved å bruke Betakaroten fra white one. Jeg starter gjerne 1-2 uker før jeg drar til sol og varme for å få det plantet godt inn i huden min. 


   (trykk på bildene for å komme inn på linken)
       - Fineste brunfargen med betakaroten -

   SLIM  SHAKE HER

   FAT BURNER HER

   BETAKAROTEN HER

    

   - Jeg tester alltid ut produktene før jeg skriver om de, for å forsikre meg om at de fungerer. Ellers vil jeg heller ikke skrive om produktene på bloggen min. Kun ærlige meninger. -

   - Karianne Vilde 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   anonym

   07.05.2017 kl.18:00

   Hei. Jeg prøvde å bestille fatburn pillene og slimshake, men det ble stoppet i tollen pga at det er et ulovlig "legemiddel" i Norge..? Skjedde det samme til deg?

   Stine

   08.05.2017 kl.21:17

   Amaziiing!! :D

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem