hits
mama bear

 • 12.03.2017 kl.14:12  •  

   Det er ingenting som skremmer  enn mer, enn når hundene dine blir syke. (Joda,  barneforeldre -  vi vet, vi vet). Men når det skjer, flyr morsinstinktet mitt i taket og blir helt fra meg. Jeg hadde jobbet til kl 11/12 på kvelden her om dagen, og hundene ble levert rett til meg så vi gikk og la oss. Da jeg våknet, tittet Chanel på meg, og da så jeg at den ene siden av ansiktet hennes var så hovent. Jeg har jo aldri sett lignende, så jeg googlet og stod på den morgenen. Aldri google sykdommer. Det eneste jeg leste var DØD og livstruende. Jeg ringer til dyrlegen, og de ber meg komme ned direkte. Jeg var nesten på vei ut døra i morgenkåpe og tøfler, og lå breit i svingene ned til dyrlegen. 

   Hva hevelsen kom fra var vanskelig å si, da hun ikke hadde noen synlige skader. Hun fikk smertestillende, og antibiotika og jeg må egentlig bare følge med på hevelsen og se om det utvikler seg noe. FOR det kan også være en svulst bak øyet hennes.. Det er ikke noe som kommer frem på røntgen, eller spesielt enkelt å finne ut av. Mitt verste mareritt er at noe skal skje med noen av hundene mine, så jeg har skjemt de begge to bort med spa-dag og leverpostei, før vi skal tilbake i morgen og rense og sjekke tennene hennes i narkose. Herregud som jeg gruer meg. Det er ingen meg uten cocodoggen.. 

   Så i dag skal jeg sette på snow buddies filmen, som er hennes favorittfilm og litt leverpostei. 
   mama bear out

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Hege Kristin

   12.03.2017 kl.14:55

   håper det ordner seg <3

   Morra til Annijor ;)

   12.03.2017 kl.16:09

   ❤️
   Aldri hyggelig når barn eller dyr blir syke. Er jo tross alt en del av familien dyrene også så jeg skjønner at du Ble litt skremt

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde