hits
Jeg har flyttet igjen!

 • 20.01.2017 kl.23:22  •  

   Processed with VSCO with p5 preset

   Dette er 4 gangen min på 3 måneder at jeg har flyttet. Eller jeg har jo bodd tusen steder, men 4 gangen jeg flytter alle tingene mine til et fast sted. Nå har jeg flyttet inn i en modell leilighet med venninnene mine. ÅH, som jeg angrer for at jeg ikke gjorde dette før- jeg er jo veldig selvskapssyk av meg, selv om jeg liker å ha alenetid. Men nå har jeg de beste folkene man kan bo med, og vi har aldri ett kjedelig sekund i leiligheten vår. 

   For dere som ikke vet hva modell house er - så er typ sånne leiligheter du ser på Top modell, der der det bor mange forskjellige modeller i en leilighet. Bare at her må man være med ut på byen 3 ganger i uken for å bo her gratis. De guttene som eier denne leiligheten er kompisene mine, så jeg gjør kind of som jeg vil. Men for modeller som trenger et sted å bo i LA, bor som oftes i disse leilighetene her. I skrivende stund ligger det 3 jenter inne på rommet mitt, Danielle hadde jeg ikke lagt merke til at lå her før jeg snudde meg rundt.. Anyways. Poenget er at jeg liker meg veldig godt her. Vi har 4 bad, så ingen trenger å krangle om badet - likevel står dodøra alltid åpen og vi presser alle inn på ett bad for å skravle mens vi fikser oss. #noshame på denne jentegjengen her tho. 

   Jeg flyttet jo fra det trygge strøket West Hollywood, for å bo midt i Hollywood walk of fame. Det er et veldig utrygt nabolag om natten som jeg har skrevet tidligere her, men vi har både doorman og gjerder rundt bygget våres, så vi er jo ganske trygge. Vi passer også på at ingen av jentene går rundt her alene når det er mørkt. Ellers er vi litt paranoide og tror at leiligheten er hjemsøkt. Kanskje ikke så rart når de spilte inn skrekkfilmen insidious  i nabo bygget. 

    

   Men nå skal jeg ut å ta en lunch med folka før jeg skal møte Carina på flyplassen før vi drar til Vegas. (Ja, IGJEN)

    

   • 7 kommentarer

   7 kommentarer

   Cecilie

   20.01.2017 kl.23:31

   Høres kult ut:-)

   Min bror bjørnen

   21.01.2017 kl.00:15

   Du horer deg rundt, og suger deg til penger.

   kariannevilde

   21.01.2017 kl.01:24

   Min bror bjørnen: her nede trenger man ikke hore seg for å ha det gøy :-)

   Anne

   21.01.2017 kl.05:41

   Hei :)

   Skal reise alene til LA snart og lurte på om du har noen tips til hvordan jeg kan bli kjent med andre, og komme inn på fester med kjendiser?

   Malin

   21.01.2017 kl.13:20

   Kunne du laget et innlegg med hvilken sminke osv du bruker når du drar ut?? Du ser alltid så fin ut :-)

   mette

   22.01.2017 kl.17:12

   Så bra å høre att du koser/trives,

   Håper på bilder-:)

   Camilla

   26.01.2017 kl.20:48

   Hvordan finner du slike leiligheter?:) Er det snakk om å ha rette kontakter eller kan du finne det via nett/sosiale medier? Har ikke hørt om det før, men det hørtes jo veldig greit ut! Så bra du er fornøyd også:))

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem