hits
Norske jenter vs. LA girls

 • 16.01.2017 kl.10:00  • Processed with VSCO with p5 preset

    

   Norske jenter VS. LA Girls. Altså. Jeg tror man sakte men sikkert blir vandt med kulturen, oppførselen og livet til folk her nede at man ikke husker hva man selv tenker? Jeg vet ikke helt, men LA girls som vi kan kalle de på bloggen her, er falske. Selvfølgelig ikke alle sammen, ikke de som flytter hit - men de som er født og oppvokst i denne byen. Her skal man hverken skille seg ut, spise mat på restauranter eller le av ting som er morsomt. Norske jenter? Det stikk motsatte. Vi spiser som om det var første gangen vi så mat, vi ler av teite vitser og er oss selv 110%. For oss kalles det å ha det gøy. For de. Gal. Der man må være som The kardashians og sippe på et glass vin og snakke dritt om alle andre rundt seg. 

   Det var ikke før jeg så min squad-cliq av vennegjeng in action her i California at jeg skjønte hvor stolt jeg er av å være Norsk, stolt over at jeg kan stå for det jeg mener og sier. Jeg måtte miste meg selv, for å finner meg selv. Ja, det er virkelig da man finner ut verdien av ting. 

   Vi sitter rundt et bord på Catch LA. Ene siden med Norske jenter, andre siden med LA girls, aka modeller, aka jenter som ikke spiser aka jenter som kun sitter rett opp og ned. Vi fulle av liv og appetitt. De, rett opp og ned til pynt. Vi lo av alt og ingenting. Vi levde. Vi brydde oss ikke. Dem. Der enkelte skulle ønske de lo med oss, mens andre prøvde å snakke dritt. Kort fortalt. Den ene av de som trodde hun var så veldig mye bedre. For når man er i samme rom stapfullt av kjendiser er det ikke lov til å le. Det var ikke før jeg satt i min lille verden at jeg hører Martine si, "Hvis du har et problem med meg, så kan du si det til meg og ikke alle andre" - Det ble stille før andre verdenskrig startet. SquadNorway var på topp, og det å prøve å forklare en LA girl at det hun gjorde var feil - er så og si umulig. Det er ikke sånn at Norske jenter ikke er selvsentrerte de også, for det er de. Men her nede, så sier man ikke til personer at man ikke liker de. "Janteloven" er å si, "Åh, så utrolig pen du er", for så å snu seg til de andre og snakke dritt. De er ikke vandt med at noen sier ifra, og her skal alle lære seg LA-lifestylen. 

   Jeg er glad jeg har såpass verdier at jeg ikke trenger å snakke dritt om andre for å føle meg selv bedre. Jeg bryr meg ikke om jeg ler av bæsj, tiss og promp - selv om rommet er stappfullt av kjendiser. Det er meg, og hvorfor skal jeg ha det kjipt i håp at noen andre skal like meg? Jeg har det mye bedre av å danse på bordet, le med venner og skille meg ut, - en å sitte rett opp og ned og kle meg likt som 50 andre jenter i samme rom. 

    

   Poenget mitt er. Vær stolt av hvem du er. Ikke la noen bestemme over hva du skal ha på deg, hva du skal like eller gjøre. Jeg er 100% sikker på at Kaia, Anniken, Martine og jeg har ledd mer denne uken, enn hva enkelte jenter her nede har gjort hele livet sitt. Ikke ta deg selv for høytidelig. Du må ikke stoppe å være deg selv, fordi andre ikke tillater deg å være det. Finn deg heller noen som liker deg for akkurat den du er. 

   Nå skal jeg ut å høre hva Ruth sa. Vi blogges. 

    

   Processed with VSCO with p5 preset

    

   • 8 kommentarer

   8 kommentarer

   Mari

   16.01.2017 kl.17:42

   "Jeg er glad jeg har såpass verdier at jeg ikke trenger å snakke dritt om andre for å føle meg selv bedre."

   Vil bare påpeke at du nettopp snakker dritt om andre (les: LA-jenter). Jeg vet ikke om det er for at du skal føle deg bedre, men det virker jo litt slik....

   Hilsen Mari

   kariannevilde

   18.01.2017 kl.06:08

   Mari: jeg snakker jo ikke dritt, jeg forklarer hvordan "flertallet" av jentene er her nede, pga hvordan de har blitt oppvokst. Hadde jeg skrevet; "Angelica fra LA er så stygg at jeg ikke skjønner hvordan hun kan vise ansiktet sitt" hadde det vært å snakket dritt.

   Julie

   18.01.2017 kl.15:36

   Hei! Kunne du laget et litt lengre innlegg genrelt om LA? Steder det er verdt å besøke, hvor det er lurest å bo, hvordan airbnb funker osv? Virker som du har hatt det helt topp. LA virker supert. Klem :-)

   Martine

   20.01.2017 kl.12:03

   Hei kjære deg. Har veldig lyst til å gjøre noe lignende som deg, dra alene til LA. Har noen jeg kjenner der nede, og har lyst til å oppleve byen noen måneder! Vet det er vanskelig å si, men vil du si sånn ca. hvor mye du ville tatt med for 2-3 måneder hvis du har lyst til å leve greit? :) Liker bloggen din veldig godt, du skriver bra! =)

   Klem

   M

   20.01.2017 kl.20:13

   Hhhh

   H

   20.01.2017 kl.20:16

   Dette må være d dummeste blogginnlegget jeg har lest ever.

   Jeg har møtt såååå mange falske norske jenter at d finnes ikke måte på. Akkurat den type jenter som tror de er bedre enn andre og snakker dritt med engang den personen går ut av d rommet.

   Tror du trenger litt mer livserfaring.

   I tillegg syns jeg du virker som ei som faktisk tror du er bedre enn andre selv.

   21.01.2017 kl.18:48

   Hvorfor sletter du kommentarer?

   kariannevilde

   22.01.2017 kl.22:04

   Anonym: sletter aldri kommentarer jeg.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem