hits
Til Mr. Skeptisk - ingenting er umulig

 • 12.12.2016 kl.23:01  • Hvis du innstiller deg på at ting er umulig, eller hvis du tror på "ifølge en forskning: det er umulig" så skjer ikke dette. Da kjære deg, vil du ikke komme langt her i livet. Jeg fikk en kommentar på bloggen for en stund siden. Det var noe med den som fikk meg til å tenke, "Denne personen må leve et fryktelig firkantet liv, eller bare sykelig opptatt av å komme med motargumenter. Aka, ikke klare å leve utenfor boken om lover og regler" - Ikke vet jeg, men kommentaren gikk som følger: 

   "For all del Karianne, kjempe flott at du har engasjert deg for å få en sunnere livsstil, det er kjempe bra! Det er overhode ingenting galt med å ønske kroppen sin vel, og behandle den godt. Men la oss være ærlige her, det du skriver angående resultatene dine er høyst usannsynlig. Den kvinnelige kropp bruker ca. 2 uker før den BEGYNNER å forme seg etter din trenings-rutine, og dette gjelder kvinner som har vært i høy aktivitet og drevet med trening før, men eventuelt tatt en pause. Jeg skal ikke drittkaste deg for at du har startet treningen din, men jeg skal drittkaste din påstand om at du har fått en strammere kropp etter én uke med PT.

   For det første, du har silikonpupper. Trening forbrenner fett, noe det er lite av i dine fylte pupper. Fortell meg akkurat hvordan plastikken i din kropp minsket etter én uke med trening. Du forteller om disse bildene du la side om side, men holder bildene tilbake og antar at vi skal tro på dette. Dette er enten sterk placebo eller så burde du besøke en lege om puppene dine virkelig blir mindre.

   Fortsett med treningen din, men dette blir for dumt. Og ligg unna colaen, skaff deg heller sodastream med colasmak om du må."

    

   For all del, alle får lov til å komme med tilbakemeldinger, tips, råd, snakke til meg hvis jeg tar feil. MEN, noe med dette gjorde at jeg følte jeg måtte skrive et innlegg.

   For det første: Når det gjelder puppene mine, så lurer jeg fryktelig på hvor du har fra at puppene mine kun inneholder "plastikk"? La meg bare forklare, puppene inneholder fett, mer eller mindre fra person til person. Selv om de har silikon eller ikke, vil puppene bli mindre. Ikke på grunn at smeltende plastikk eller feil, men pga fettet som også finnes i brystene, forsvinner. Ikke noe annen forklaring enn at fettet forsvant. Dog vil ikke brystene bli mindre enn inn til silikonen. Men da har vi oppklart dette. Ikke noe mirakelkur på forbrenning av plastikk. 

    

   For det andre: Grunnen til at jeg aldri la ut bildene, er fordi det er veldig ukomfortabelt å legge ut så eksponerende bilder av seg selv. Jeg har rett og slett kviet meg til det. Men nå skal dere få de.    For det tredje: Med sunn fornuft, riktig trening og riktig mat, kan alle sammen klare dette. Selv hadde jeg ikke klart det uten min personlige trener Mortensen Coaching. Du finner han HER - All trening og ære er pga at han puchet meg, hjalp meg og fikk meg på riktig innstilling. Jeg har sluttet å bestille pizza da jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg vil spise, jeg stod opp halv 6 på morgenen for å rekke trening før jobb. Jeg lagde middag hjemme istedenfor å gå ut å spise på resturant og jeg fikk det veldig bra med meg selv. 

    

   Selvfølelig har ting vært litt vanskelig mens jeg har vært her nede. Jeg har ikke tatt "fortsettelsebilder", heller ikke målt meg sånn som jeg gjorde hver søndag mens jeg fortsatt var i Norge. Men jeg har medlemskap på et treningssenter, jeg gjør alle øvelsene jeg har fått beskjed om, jeg spiser havregryn og har matplanen til Nichlas i bakhodet hele tiden. Jeg skal si det er veldig hardt når man blir bedt ut på middag hver eneste dag og det er alltid eventer og styr på kveldene. Men jeg jobber hardt for å opprettholde det fokuset jeg fikk takket være PT'en min Nichlas. Jeg prøver alltid å handle mat på Whole foods og leser fortsatt på innholdsfortegnelsen. 

   Jeg vet mange av dere har spurt om hvordan jeg har klart det, og dere vil ha råd, tips og bilder. Så alt jeg kan si, er at jeg har den aller beste PT'en man kan få tak i. Det er aldri for sent å starte. Start med målet ditt allerede i dag, jeg heier på deg :)

    

   P.S til dere som tror jeg er sint eller frekk mot den personen som sendte meldingen, så tar dere feil. Vil bare forklare at selv om noen har sagt at man ikke kan klarte opp mount everest, betyr det ikke at andre ikke kan. 

    

   Lokal tid CALI: 2.00 PM - Norsk tid: 23.00

    

   • 15 kommentarer

   15 kommentarer

   Andrea Tveten

   12.12.2016 kl.23:23

   Du er bare rå Karianne! Og du ser heeelt smashing ut! Keep up the good work, og kos deg masse masse videre ❤️

   kariannevilde

   12.12.2016 kl.23:53

   Andrea Tveten: Tusen takk vennen <3 i'll :))

   Thea L Evensen

   12.12.2016 kl.23:26

   Du ser helt FAB ut! stå på babe❤️

   kariannevilde

   12.12.2016 kl.23:53

   Thea L Evensen: Tusen takk vennen <3<3

   Heidi Horne

   13.12.2016 kl.00:01

   Herlighet, tar av meg hatten 🙋🏽🎩 Du ser råbra ut!

   kariannevilde

   13.12.2016 kl.00:09

   Heidi Horne: Tusen takk for det! :)

   Victoria

   13.12.2016 kl.00:30

   Inspirerende, er du! Utrolig flott du er. Det gir meg motivasjon som bare det! Flink du er! :-) klem!

   Elise Kristiansen

   13.12.2016 kl.11:03

   Helt enig med deg - veldig bra innlegg! Jeg tror ikke personen som skrev kommentaren over forstår at vi mennesker er forskjellig. Du ser helt fantastisk ut - stå på videre <3

   Julie

   13.12.2016 kl.11:26

   Du må ALDRI la deg overstyre av slike kommentarer! Blir veldig lei meg når jeg leser at folk kan være slik. Du kan få til akkurat det du vil og det er det faktisk INGEN som kan si noe på :-) Du er fin som du er og du skal være stolt over deg selv!!

   Ønsker deg lykke til videre håper at du koser deg max. :-D

   Xo

   Sunniva Fjugstad

   13.12.2016 kl.12:59

   JÆVLIG bra jobba! Flink!!

   Mag.

   13.12.2016 kl.14:37

   Du ser fantastisk bra ut! Jeg trente også mye før, med streng matplan og kosthold. Jeg fikk se forandringer allerede i uke 3 (inn mot uke 4) - så ALT er mulig! For en dum kommentar personen kom med.

   Roar

   14.12.2016 kl.01:58

   Nice, bare at du er flottere på bilde til venstre!! Uansett fine bilder!

   Anna

   14.12.2016 kl.12:54

   Kan du pliis svare på spørsmålsrunden snart? :D

   17.12.2016 kl.11:54

   Hvor er kjolen din på my story fra? Den var såå fin:) er den fra missoni, eller bare noe lignende?

   marie flemberg

   20.12.2016 kl.20:28

   Kan vi få apartment tour?? hadde vært spennede

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde