hits
This is gonna be litttt

 • 25.11.2016 kl.04:10  • Crazy Kj lander i L.A hvert øyeblikk nå! Herregud, som jeg har savnet henne. Det går alltid over stokk og sten når vi to møtes. Åhh, det blir så deilig å få tilbake sniken nr.1. Hvert eneste bilde vi har sammen er det en god historie bak. En historie kun hun og jeg vet om selvfølgelig, og nå skal vi lage enda flere minner. Jeg husker ikke om jeg skrev på bloggen at jeg aldri ville til Vegas igjen eller ikke? Men jeg hadde nada planer om å dra tilbake dit, for jeg var så LEI etter sist. Men neida, til lørdag drar KJ og jeg til vegas igjen.. Får se hvordan det går denne gangen, krysser fingrene for at jeg ikke får trøbbel med billettene elrns denne gangen her da. Planen er egentlig at vi skal leie bil og kjøre ned til San Francisco på mandag, så håper det går seg til. For det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det skal også sies at den ruten er den vakreste veien i verden? Kanskje ikke verden?, Uansett. Tror det blir helt magisk hvis vi får dratt. Lover å ta mange bilder da.

    . . . 

   Jeg har kun ligget inne i hele dag, sett på filmer og ventet på at Kaja skal lande. Bursdagsfeiringen til Tyga tok kaka i går, så jeg har vært helt utslitt. Samtidlig som det er thanksgiving og alt er stengt i dag. Dumme meg satt på en skrekkfilm i sted, og jeg skulle egentlig ta klesvasken - men ikke F'en om jeg tørr å gå i kjelleren og vaske klærne mine nå. Angrer alltid etter jeg har sett en skrekkfilm, hvorfor lærer jeg aldri..? En ting er sikkert og det er at jeg er veldig glad jeg ikke skal sove alene i natt.    
    

   • 7 kommentarer

   7 kommentarer

   26.11.2016 kl.12:38

   Var det kylie du filma på snap?

   stine

   27.11.2016 kl.19:52

   kan du fortelle mer om bursdagen til tyga?

   og hvordan blir du invitert til fester som det?

   kariannevilde

   08.12.2016 kl.07:17

   stine: Jeg vet ikke helt hvorfor, men noen ganger er det promotører og andre ganger er det vennene til div artister som tar kontakt. Så hvis jeg har lyst, da drar jeg i bursdagene, hvis ikke blir jeg hjemme :) De festene pleier å gå over stokk og sten, så det er fine opplevelser :)

   Svein sveisen

   28.11.2016 kl.03:05

   Hvor mye horer du deg rundt for å få råd til alt? Regner med du ligger rundt for å få fordelene 🙈

   kariannevilde

   08.12.2016 kl.07:15

   Svein sveisen: Det er noe som heter å spare :-)

   28.11.2016 kl.20:19

   Hei! Artig å lese om ditt eventyr 😀 Du har sikkert spart opp penger til alle de fine opplevelsene over there. Men enten heter det opp til San Francisco eller ned til San Diego. Kos dag videre 🍾

   kariannevilde

   08.12.2016 kl.07:14

   Anonym: Ja, hadde en månd på å spare til denne reisen. Veldig spontan av meg da vet du! Ha en fin dag videre :)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde