hits
This pink wall is so slay

 • 20.11.2016 kl.08:37  • God morgen Norge!

   For noen dager siden dro jeg til Paul Smith i Melrose Ave. Det er den veggen man absolutt må ta bilder foran når man er her nede. Noen ganger er det så mange der at man må stå i kø for å bilder foran den. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg elsker rosa og veggen tar seg bra ut på Instagram feeden. Så for meg var det ingen tvil..

   Dagene her nede har egentlig vært fullstappet av Norge-besøk. Julianne bor jo her nede, så hun er en selvfølge. Men Mikkel, som jeg ble kjent med da han lagde musikkvideoen jeg var med i for 100 år siden kom ned sammen med en kompis - så de har jeg hengt med. Ine er på besøk hos meg nå. Marius har vært her nede. To venner av Ine er her nede nå, så vi møtte opp med disse. Mens i går kom Nora, en annen venninne av meg sammen med to andre - så jeg tok med de til Walk of fame og Santa Monica i dag. Veldig koselig. Så hvis du skulle trenge tour guide her nede, just hola @ me

   Samtidig som det også er kun 1 uke til aller beste Kaja kommer ned til meg! Altså.. dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å se den jenta igjen?

   Livet blir perfekt!

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Lisa Malene

   20.11.2016 kl.08:51

   Stilig outfit! Det så mye mer behagelig ut enn i kalde Norge akkurat nå.

   Victoria Larsen

   20.11.2016 kl.13:48

   Godt å høret at du har det bra! Veldig fine bilder, du er utrolig pen jente :-)

   krist.in

   21.11.2016 kl.12:16

   Så fine bilder! Kanskje jeg burde malt en vegg rosa selv, så har man noe å ta bilder foran, hehe !

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde