hits
Universal Studios

 • 15.11.2016 kl.20:39
  • Vi bestemte oss for å dra på Universal Studios - da jeg har sagt jeg må dra på noen turistatraksjoner for å være litt turist her nede også. Det var egentlig utrolig gøy. Tour bus ruten var heller ikke den kjedelige, der man sitter og irriterer seg over guiden. Her ble man kjørt inn i King kong filmen - bussen hang i de stroppene, vann, varme og kulde ble sprutet på oss, og ja, bussen gynget frem og tilbake i en stor fart. Ikke at jeg aner hvordan de klarer det der, men hjerte i halsen hadde jeg hvert fall. Vi var også innom transformers - ÆH, shit. Der fløy vi ned fra taket, ble kastet rundt i alle retninger og veier. Tror det er lenge siden jeg har skreket så mye.. Det føltes så ekte ut, og jeg var sikker på at vi skulle smelle i bakken hver eneste gang. Selv en flamme som ble kastet mot meg, var så varm at jeg innbilte meg at jeg skulle ta fyr.. 

   Jeg var så dum at jeg tok med 50 mm linsen til kamera i går.. Noe som gjør at vi ikke fikk tatt så veldig mange bilder i går. Men universal studio er noe alle burde oppleve uansett. Der viser de hvordan de faker bygninger, flodbølger, regn, snø, haiangrep, and ja you name it. 

   Denne uken her kommer også til å bli veldig spennende, for Ine kommer ned for å besøke meg! Woho. Hun fikk gårsdagen sammen med typen sin som har studio session her nede i LA. Men nå skal vi ha skikkelig jenteuke. 

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Victoria Larsen

   15.11.2016 kl.20:49

   Sååå fine bilder! :)

   kariannevilde

   15.11.2016 kl.21:45

   Victoria Larsen: Tusen takk :)

   Marie Oma

   15.11.2016 kl.23:19

   ååå så utrolig GØY!! Jeg har utrolig lyst å besøke det stedet en gang :)

   siljefjaren

   18.11.2016 kl.14:22

   Så fine bilder! Har så lyst til å reise dit selv en gang :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem