hits
Girlsnight

 • 12.10.2016 kl.10:00


  • Girls just wanna have fun. Forrige uke hadde fine Kristine hatte/parykk/jentekveld hos seg, der vi spiste god mat og drakk masse vin. Flere av dere fikk med dere at det var her Justin bodde mens han var i Norge, så derfor hadde vi en liten house tour video på snappen min til dere. Alt i huset er nøye planlagt fra punkt til prikke, så tviler ikke på at han koste seg masse der ;) Han hadde heldigvis bedt om å ha en stor badeand i bassenget så jeg fikk jo mye bruk for den begge dagene. 

   Etter å ha danset, skravlet drukket litt mer og dratt på oss hver vår joggedress og snappet litt til, så snek jeg meg opp for å legge meg. Det er så typisk meg. De gangene jeg blir for full, så lister jeg meg bort fra alle og legger meg. Ha ha. Jeg har alltid gjort det, jeg sier heller ikke at jeg gjør det, kun når ingen ser også sover jeg søtt videre. Men jeg var litt usikker på hvilket rom jeg skulle legge meg på, så jeg la meg inne hos Dag og Kristine. Planen var at jeg ikke skulle sovne helt der, bare "slappe av litt" til de viste hvilket rom jeg skulle få. Men neida. Jeg bråvåkner på morgenen der Dag ligger klistret til Kristine og jeg ligger gjemt under dyna og puta. Herregud. Det er ikke første gang jeg krasjer bryllups suiter til andre. Vi lo godt når vi våknet alle sammen, for når de skulle legge seg hadde Dag fått sjokk over en rød kosedress med hår som lå på plassen hans. Gud for en kveld..

   Men Kristine vartet oss opp dagen etter også! Vi hopper i bassenget, svømmer litt før de lager en deilig frokost til oss! Der kommer selvfølgelig praten om at jeg krasjet sengen deres på natten. Kristine: " det er litt moro! Det er kun meg, Dag, ungene, Justin Bieber og Karianne som har sovet i den sengen" - Nå er det ikke lenger kun familie-sengen dessverre! Anyways. Hun vet hvordan hun skal holde jentekvelder, og jeg gleder meg allerede masse til neste gang <3

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Bitte-Louise

   14.10.2016 kl.09:00

   Kjempe morsomme bilder :) Du må ha en super fin dag videre :D

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem