hits
Livet smiler

 • 11.10.2016 kl.11:00
  •     Jeg er egentlig ikke en type vinter-jente eller vinter-person som noen også kaller det. Sommeren er meg på det fulleste. Jeg tror jeg blir deprimert av kulden, mørket og de korte dagene, men nå har jeg det ganske bra. Tross at det er mørkt hele tiden, og det blir mørkt bare man blunker 1 sekund for mye. Mye av det er nok fordi at jeg vet at jeg drar til LA om 20 dager, så jeg vet at det ikke er lenge jeg skal ha kulden "i livet mitt". 

    

   Det er noe som skjer hver eneste dag nå, hvert sekund. Jeg er ikke i sengs før kl.2, og da er jeg ikke ferdig med alt jeg skal engang men jeg må fordi jeg skal på jobben dagen etterpå. Samtidig som jeg må følge opp trene og spise planen til PT'en min. Men jeg er veldig glad for at jeg har han i denne tiden, for da MÅ jeg. Ellers vet jeg med meg selv at jeg bare ville sluntret unna og ikke gjort noe. Men jeg har fått enda mer energi etter jeg startet å spise sunnere og trene. I går ble jeg også intervjuet etter jobb, så jeg kastet meg i svingene for å rekke intervjuet. Hæla i taket som dem så fint sier. Vennene mine føler de er med i en såpeopera når de blir med meg på livet mitt step by step. Men med hensyn til andre, er det ikke alt jeg skrive her dessverre. Men det er som om man skulle sett på KUWTK. 

   Det er flere innlegg jeg har skrevet, men holdt meg igjen for ikke å poste. Æh.. Vi får se når jeg kommer meg ned til USA og roer meg ned med en drink på stranden.
   Støvler fra Ma Vie // Poncho fra Ma Vie // Veske fra LV // Bukse Bik Bok // 

    

   Vi blogges <3

    

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   lisarorvik

   11.10.2016 kl.11:02

   Så utrolig fint antrekk og bilder :)

   Vilde

   11.10.2016 kl.15:54

   Bare å glede seg til LA da, ja... Virket utrolig stressende, lykke til videre! Kjempefine bilder :D

   Anniken Myhrvold

   11.10.2016 kl.19:42

   kjempe fin blogg du har

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem