hits
Mine største uvaner

 • 03.09.2016 kl.12:00

  •  

   Well.. Vi alle har uvaner. Enkelte flere enn andre, men det er nok bare det som gjør oss "normale".

   1. - Jeg klarer ikke sitte pent på en stol. Eller hvordan skal jeg forklare det. Jeg må alltid ha det ene benet opp. Alltid. Jeg lurer på om jeg noen gang har klart det uten å ta opp benet, hvert fall ikke igjennom en hel kveld. Det er litt "kleint" når jeg er på besøk hos noen, eller i et fint selskap. Men benet må smyge seg opp til syvende og sist. Noen ganger prøver jeg å skjule det mer enn vanlig, men jeg klarer bare ikke sitte rett opp og ned.

    

   2. - Jeg må alltid surre fingeren rundt håret og nesten koser med det (?) hvis jeg er nyklipt, nyfarget, satt på extensions eller vasket håret så det er silkemykt. oj, det var mange grunner.. Kanskje jeg bare gjør det hele tiden, ser det ut til? Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg gjør det. 

    

   3. Skjærer tenner når jeg sover. Det tror jeg alle har fått med seg til nå, men ja jeg er tydeligvis helt ramm på det, siden folk sliter med å sove når jeg først starter. 

    

   3. Jeg må alltid spytte når jeg setter på vasken. Jeg aner faktisk ikke hvorfor, men hvis jeg skal vaske hendene eller bruke vasken, så må jeg spytte i vasken? De gangene jeg er på offentlig toalett og må spytte, også ser jeg at noen følger med på meg, har jeg prøvd å unngå det, men det ender bare med at spyttet blir liggende i munnen og da klarer jeg hvert fall ikke unngå å spytte. 

    

   4. Når jeg pusser tennene mine, så står jeg på kanten av føttene mine.. Altså når vi vipper føttene dine til siden og står på ytterkanten av føttene. Aner ikke hvorfor jeg gjør det, men etter noen fortalte meg at jeg gjorde, tenker jeg over at jeg gjør det hver gang. - Jeg har faktisk sagt til noen at de gjør det, utenom at de selv var klar over at de gjør det. Kanskje det er normalt? Hva vet jeg.

    

   5. Jeg MÅ sove med tv'en på. Men det tror jeg alle vet frem til nå. Alle klager over tv'en min når de sover over.

    

   6. Jeg gjør leppene mine mindre på bilder. Det virker kanskje rart eller feil, for alle vil ha større/store lepper. Men det er som om jeg suger de inn eller smiler sånn at de blir mindre. Jeg har faktisk ingen anelse om hvorfor jeg faktisk gjør det, men det er nok noe jeg har gjort så lenge at det er en uvane jeg ikke klarer å endre på.

    

   7. Hvis jeg får et kompliment er jeg mer opptatt av å fortelle de at jeg ikke så bra ut i dag, eller var fin på håret eller hva komplimentet var, at jeg glemmer å gi kompliment tilbake. Så hvis noen har vært utsatt av min dårlige holdning til å få komplimenter, så syntes jeg ikke at du ikke er fin, er bare så opptatt med å fortelle at jeg ikke syntes jeg er fin selv. For en uvane gitt. - Jobber med meg selv på denne altså.

    

   8. Jeg har en ufattelig dårlig uvane med å kjøpe/ ha lyst å ting jeg allerede har masse av. F.eks lipglosser og solbriller. Jeg har så mange at jeg ikke bruker halvparten engang, men jeg føler en tvang til å måtte kjøpe hvis jeg ser noe av det jeg liker. 

    

   9. Jeg må knekke opp ryggen med en gang jeg våkner. Altså, jeg klarer ikke reise meg opp hvis jeg ikke har tatt min daglige-knekkeoppryggen-rutinen. Etter det gjør jeg det ca. 50 ganger om dagen. Elsker lyden når man knekker opp leddene. #gamlemor

    

   10. Jeg har en tendens til å slumre med alarmene mine. Jeg kan sette på 15 alarmer, men kan slå av alle sammen i søvne - kroppen gjør det automatisk elrns for at jeg skal sove lenger. Jeg har blitt veeeldig mye bedre på det i det siste, da har jeg våknet 20 minutter før første går av til og med. Men alarmen har vært min største fiende. 

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Henriette Celin

   03.09.2016 kl.12:26

   Artige og interessante uvaner x)

   Slumrer en del jeg og, hehe. Ellers klarer ikke jeg heller sitte så pent på stoler, sofaer, og alt det ;-P

   Simona Juseviciute

   03.09.2016 kl.23:06

   Så spennende! Veldig fin blogg du har

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde