hits
Jeg bor med mine beste venner

 • 02.09.2016 kl.14:41  • Noen ganger bor du med ukjente mennesker, noen ganger venninner, bestevenner, kjæreste, familie, dyr eller alene. Eller så får du hele pakken. Der din samboer både er kjæreste, bestevenn, en venn, en studie-venn, roomie, ja alt egentlig? Den vennen du både elsker og hater. Ja, we all know. Ikke minst de to hundene som gjør hele huset perfekt. Uten de er det så stille og rart at man nesten ikke klarer å være hjemme. De er uten tvil også mine beste venner. De som sier de ikke er så glad i hunder, har bare aldri fått den kontakten med dyret sitt, eller andres. Den kontakten der du skjønner at en hund er menneskes beste venn, og ingen forstår deg bedre enn ditt eget dyr. Alt den vil er å gjøre deg glad, og få deg til å bruke endel penger på hundegodteri og gaver til de. Ekte kjærlighet det. 

   Foto: Øyvind Auke
    

   Selvom det vanskeligste i hverdagen er hva man skal spise, så kommer man alltid til en ende, enten vi liker det eller ikke. Eller av en eller annen rar grunn har vi alltid mat i magen, selvom vi ikke alltid vet hvordan man ble enige om det. Nå skal vi prøve oss ut på at vi bestemmer annen hver dag, men når jeg kommer hjem fra jobb, så blir man så kresen på hva man egentlig har lyst på? Altså. Det ene kjenner jeg at jeg er litt lei av, det andre frister ikke, det andre forslaget er for tung mat, eller så er det for "lett" mat. Lykke til, til meg selv. Hvor er den personlige kokken man så sårt hadde trengt. 

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Henriette Celin

   02.09.2016 kl.15:47

   Så heldig du er! Gleder meg SÅ mye til å flytte med kjæresten og ha kjæledyr jeg og. Håper ikke det blir så lenge til ;-P

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem