hits
Uken som gikk

 • 31.07.2016 kl.18:13

  •  

   Ukens høydepunkt: Det må nesten være å fjerne alt håret. Selvom det er uvant as hell, er det sykt deilig å ikke ha masse hår å drasse på. Om jeg kommer til å la det være sånn er det store spørsmålet. 

    

   Ukens matopplevelse: Reinsdyrfilet!! Har smakt det mange ganger, men aldri så mørt og deilig som den var på hytteturen. Still in love.

    

   Ukens skrekk: Jeg skulle krysse et vann, aka jeg skulle gå over glatte stener med vann til knærne. Jeg var så redd for å skli på de stenene at jeg kjeftet og småskrek på de andre rundt til jeg var over på andre siden. #jente12medmensen    

   Ukens tanke: Kan det være sånn at enkelte aldri klarer å se sin egen side? At de alltid bare ser feilene andre gjør, og bare ser at de selv gjør noe bra..?

    

   Ukens flause: Herrejesus. Meg og koder? Nope. Jeg skulle stå der å betale isted faktisk. Men jeg slo koden feil to ganger, og jeg prøvde å si mange koder høyt ut, men ingen av de så ut til å virke riktig? Jeg fikk beskjed om at hvis jeg slo den feil en gang til, ville det bli sperret.. Ja, der stod jeg med den lengste køen bak meg, måtte Anniken komme som en redning.     

   Ukens craving: Jeg har hatt utrolig crave på mat. Altså god, ordentlig, hjemmelaget mat. Har ikke hatt så crave på søtsaker, selv etter jeg kun hadde spist ett knekkebrød på en hel dag, og Anniken kom med sjokoladefondant. 

    

   Ukens treningsøkt: Bære kano og gå i myr og vann. Kjente det i bena etterpå for å si det slik.

    

   Ukens innkjøp: Shopping avhengig elrns. Men jeg kjøpte inn marmor bord, bordbrikker, nye puter og teppe til sofaen, nye sko, navnskilt til postkassen og masse annet.     

   Ukens Lættis: Ha ha ha ha ha!! Herreminhatt. Anniken fjernet jo håret mitt, og det fløy jo rundt omkring i hele huset, samt det festet seg overalt på henne. Ikke nok med det, men jeg skulle hoppe over håret for å hente noe. Tror dere ikke at jeg klarte å skli på håret? Jeg sklei utover gulvet og surfet på mitt eget hår. Haha, for dere høres det sikkert teit ut, eller whatsoever, men vi knakk sammen på gulvet. Hvor var filmkamera..

    

   Ukens serie: Jeg vet ikke heeelt hva jeg syntes om den, men det er en av seriene jeg så på var, lovesick nettflix serien. Altså jeg så det som hadde kommet ut ferdig, jeg kommer nok til å se resten når det kommer også, bare fordi jeg må se ting ferdig. 

    

   Ukens låt: Between your things - Rayven Justice.

    

   Ukens opptur: Det å komme på langedrag igjen! Elsker å være der, maten og se på alle dyrene. 

    

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Henriette Celin

   31.07.2016 kl.19:49

   Ser ut som du har kost deg :-D

   Kjedelig når man slår koden feil og plutselig ikke husker den. Opplevd det samme selv ;-P

   Hahaha, kan skjønne det var morsomt da du sklei i håret ditt ja x)

   Henniie

   01.08.2016 kl.09:21

   For en gøy uke!

   Kommet hjem fra Kreta vi, og jeg kan søren ikke skryte av å ha fått noen form for farge... Gud - billigere å ta solarium hjemme!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem