hits
Uken som har gått!

 • 25.07.2016 kl.16:17  • Ukens høydepunkt: Det å dra på spontantur til Spania. Gledet meg som et lite barn, da vi bestilte billettene dagen før.

   Ukens matopplevelse: uten tvil, mama pizza i Mallorca! Fly, drive and eat there. No joke! Jeg skal dra dit igjen bare for å spise der.

   Ukens skrekk:

   All den forferdelige terroren som skjer rundt i verden. Ufattelig trist.

   Ukens tanke:

   Jeg har jo bare "slappet av" nesten, så viktige gjøremål og ting har jeg kind of glemt litt bort, så jeg merker de dukker opp i tankene mine og ber meg gjøre noe med det. Skjerp deg Kari.

   Ukens craving: Åhh, jeg er så på craveren på de minis "cookiene". Den kartongen med kjeks som jeg trodde det var, helt til Anniken sa at det var frokostblanding. Uansett! Jeg spiser det som kjeks. Ha ha

   Ukens lættis: Nå har jeg nesten ikke vært med Anni, da jeg har vært i Spania, og når jeg kom hjem dro hun. Men vi hadde det rimelig lættis da hun ikke fant passet sitt og jeg måtte kjøre henne til flyplassen og hjelpe hun med å få dette nødpasset. Der hun verken klarte å ta bilder, eller flørte ordentlig med han ene politimannen bak glassvinduet. Der var det ikke snakk om nærkontakt eller bytting av telefonnr. Elsker den skrua der. Gjorde ikke noe annet enn å le hele de 2 timene jeg ble stuck på Gardemoem.

   Ukens treningsøkt: Når jeg skulle gå frem og tilbake fra standen med full standbag som sikkert veide over 50 kilo, og en dobbel luftmadrass, som blåste til alle kanter. Altså.. Har aldri vært så sliten før som det jeg var da jeg gikk der i stekende varme, uten væske og mat i kroppen.

   Ukens innkjøp: Jeg har shoppet endel denne uken, men de beste kjøpene må være; 50mm linsen som har jeg ønsket meg lenge, polaroid kamera, 2 Mac leppestifter, 2 clarins glosser, Kylie lip KIT matt og pen, en suuuuper behagelig poncho, noen vintage Adidas gensere, og en ny parfyme. Dette må nok være de topp beste kjøpene denne uken.

   Ukens serie: Tro det eller ei, jeg har ikke rukket å starte på en ny serie, eller se på noe som helst. Jeg har gamet BBTAN og BB-BOT og sett på dokumentarer på NRK, så det har fylt opp tiden min litt da.

   Ukens låt: Aicha-Outlandish. Hørte at de satt denne på stranden den ene dagen jeg var der, og alle på stranden reiste seg opp og begynte å synge. Herregud, jeg har sååå mange minner til denne dagen. Noen ganger slår disse gamle sangene virkelig til.

   Ukens nedtur: det å begynne å flasse bort brunfargen sin.. Ohno..

   Ukens opptur: å være på ferie!! Elsker sol, varme og rolige strøk. Da er jeg i himmelen.

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Marlene Nilsen

   25.07.2016 kl.16:23

   Herlig :D

   Sunniva Skaug

   26.07.2016 kl.19:21

   Herlige svar og fine bilder! :)
   Herlig innlegg😊

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem