hits
Jeg trengte en pause..

 • 21.07.2016 kl.17:36
  • Palma de Mallorca
   Borte bra, men hjemme best. Det er jo det de sier. For ikke å glemme sengen - altså, har man først ligget i en jensen majestic, kan ingen andre senger måle seg. Det var så godt å komme tilbake til rent sengetøy og sove i evigheter. I begynnelsen hadde jeg store planer om å blogge under hele turen til Spania. Men allerede etter første dagen brukte jeg evig lang tid på å få nettet til å fungere, samtidig som jeg var så utslitt etter alt. Jeg prøvde igjen dagen etter på ett nytt innlegg, men jeg kom aldri igjennom. Jeg hadde jo kjøpt en ny linse til kamera, men etter jeg hadde stuket i evigheter med nettet og drevet frem og tilbake med det, innså jeg at jeg trengte en pause. Jeg trengte å ikke tenke på noe annet enn å kose meg og legge "livet" litt til siden. Derfor bestemte jeg meg for å ikke dra opp mac'en noe mer mens jeg var på tur - ikke at jeg hadde trengt det uten nett heller, men dere skjønner. Jeg leste ferdig boken "hekta", brukte mange timer foran solen og shoppet som en GUD. Jeg trengte det å bare være litt problemfri i noen dager, bruke penger og ikke tenke på noe annet enn hva jeg ønsket meg, ønsket å spise eller gjøre. 

   Jeg fikk også endelig kjøpt meg det polaroid kamera jeg har siklet etter i evigheter. Anyways. Det var utrolig deilig å komme seg bort litt, sol, bade og spise god mat. For ikke å glemme at jeg spiste verdens beste pizza!! Mama Pizza i Mallorca. Det er verdens beste pizza, de hyggeligste servitørene og den deiligste atmosfæren du noen gang har vært borti. Hvis du noen gang drar dit, kan jeg anbefale deg om å dra innom de. 

   Jeg lover uansett å fortelle dere alt om turen snart. Håper dere har hatt en strålende uke, og nyter det fine været i Norge, eller hvor dere befinner dere.

   • Én kommentar

   Én kommentar

   http://hevhodet.blogg.no/

   22.07.2016 kl.03:55

   Utrolig fin blogg du har :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem